WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    09-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet tepelringen verwijderen op luchthaven

    Vrouw moet tepelringen verwijderen op luchthaven



    Bewakers op het vliegveld van Los Angeles hebben een vrouw een tang gegeven en gedwongen haar tepelringen te verwijderen voordat ze aan boord mocht. Dat heeft advocaat Gloria Allred vandaag gezegd. Details maakte ze niet bekend.

    Alarm
    De TSA, de organisatie die de veiligheid in het vervoer regelt, liet weten niet over het incident gehoord te hebben. Een woordvoerder zei dat er geen specifieke regels voor tepelringen zijn.

    Maar grote exemplaren kunnen volgens hem het alarm doen afgaan, met als gevolg dat de drager niet zo maar door de beveiliging komt. Mensen die trouw- en andere ringen dragen komen wel zonder problemen door de beveiliging, merkte de woordvoerder op. (novum/ap/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen halen niet-ontplofte kogel uit hoofd van soldaat

    Artsen halen niet-ontplofte kogel uit hoofd van soldaat


    Een Afghaanse soldaat heeft een vijf uur durende hersenoperatie  ondergaan in de luchtmachtbasis van Bagram, toen een explosieve kogel werd verwijderd. Het projectiel kon tijdens de ingreep op elk moment ontploffen, meldt The Sun. 

    50 gram aan explosieven
    De artsen die de man opereerden, droegen kogelvrije vesten. Medisch personeel dat niet hoognodig was tijdens de ingreep, werd geëvacueerd toen bleek dat de man niet gewoon een scherf van een projectiel in zijn hoofd had, maar een niet-ontplofte talibankogel die zo'n 50 gram aan explosieven bevatte, krachtig genoeg om het slachtoffer en zijn hele omgeving te doen exploderen. Het koelbloedige artsenteam rondde de marathonoperatie evenwel zonder kleerscheuren af.

    Hersenschade
    De patiënt, een lid van het Nationale Leger van Afghanistan, houdt wel zware hersenschade over aan de kogelwonde. "We moesten enorm geconcentreerd blijven om de veiligheid van de ploeg en van de patiënt te vrijwaren", gaf een opgeluchte sergeant William Carter, lid van het chirurgenteam, achteraf toe. "Het was een uitzonderlijke situatie"

    De kogel werd na de ingreep vernietigd door de ontmijningsdienst. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man giet bijtend zuur over vrouw omdat ze seks weigert

    Man giet bijtend zuur over vrouw omdat ze seks weigert


    In Maleisië heeft een man zijn vrouw bewerkt met een bijtend zuur omdat ze weigerde seks met hem te hebben. Hoewel het koppel in hetzelfde huis woont, zijn de twee aan het scheiden. Dat meldt de krant New Straits Times.

    De feiten deden zich gisterochtend omstreeks 2 uur voor. De man des huizes had blijkbaar zin in een potje seks, maar zijn vrouw wilde daar hoegenaamd niet van weten. De kerel barstte uit in woede en ging achteraan in het huis een fles bijtend zuur halen. Hij kieperde de inhoud uit over de vrouw.

    Gelaat en rug verbrand
    Het slachtoffer liep schreeuwend van de pijn naar het huis van haar zus, even verderop in de straat. Die bracht haar naar het ziekenhuis en alarmeerde de politie. De agenten kwamen de woeste onverlaat oppakken. De vrouw hield brandwonden aan haar gelaat en rug over aan de uit de hand gelopen ruzie. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vleesetende bacterie zorgt voor onrust in Belgie.

     Vleesetende bacterie zorgt voor onrust in Belgie.

    .

    .

    Het aantal infecties met de zogenaamde 'vleesetende' bacterie is de voorbije maand in ons land verdubbeld ten opzichte van januari vorig jaar. Van de 23 besmette patiënten overleden er vier, soms al na enkele dagen. Bij veel andere patiënten kon de erg agressieve en razendsnel evoluerende infectie slechts gestopt worden met acute amputaties van aangetaste ledematen.

    In januari 2008 raakten elf mensen besmet, één patiënt overleed eraan. Professor Herman Goossens, hoofd van het Antwerpse referentielaboratorium, reageert gealarmeerd op de plotse piek. Hij wil het Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid vragen om de zaak nauwgezet te volgen.

    Open wond
    De bacterie, Staphylococcus pyogenes, dringt binnen via een open wondje en tast zo het weefsel aan. "Het gaat over erg atypische gevallen. Patiënten klagen over vreselijke lokale pijn, die niet in verhouding staat tot de wonde", aldus Goossens. "Het evolueert razendsnel. Na enkele uren sterft lokaal weefsel af. Na één tot twee
    dagen kunnen ledematen afsterven."

    De 'vleesetende' bacterie werd in ons land voor het eerst vastgesteld begin jaren negentig, bij enkele net bevallen vrouwen in een Antwerps ziekenhuis. De voorgaande jaren bleef het aantal gevallen ongeveer gelijk. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek raakt vast in kart: moslima sterft

    Hoofddoek raakt vast in kart: moslima sterft


    Een moslima is omgekomen tijdens het karten. De hoofddoek van de jonge vrouw raakte verstrengeld rond de wielas van de gocart. De vrouw overleed aan een hartaanval.

    De 26-jarige moslima was met haar familie naar het circuit van Port Stephen getrokken in de Australische deelstaat New South Wales. Tijdens het karten kwam haar hoofddoek vast te zitten waardoor haar keel toegeknepen werd en de Australische kreeg een hartaanval. Toeschouwers verwittigden onmiddellijk de hulpdiensten en ambulanciers konden haar reanimeren waarna ze met een helikopter overgebracht werd naar een ziekenhuis in Newcastle. Kort na haar aankomst in het hospitaal overleed ze.

    De politie is een onderzoek gestart, meldt News.com.au. "Toen ze aan het rijden was, raakte haar hoofddoek vast rond de wielbasis van de gocart waardoor haar hals toegeknepen werd", aldus inspecteur Brian Larkham. Het personeel van het circuit wil geen commentaar kwijt. Een bord aan de ingang wijst bezoekers erop dat ze op eigen risico racen. Er zijn ook kledingvoorschriften. Wie racet moet 'gepaste kledij' en schoeisel dragen maar hoofddoeken of andere hoofddeksels zijn niet verboden. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon (16) klaagt moeder aan wegens laster op Facebook

    Zoon (16) klaagt moeder aan wegens laster op Facebook


    Een jongen van zestien heeft zijn eigen moeder aangeklaagd omdat ze zijn pagina op de socialenetwerksite Facebook gekraakt heeft. De vrouw zou ook lasterlijke opmerkingen op de pagina van haar zoon achtergelaten hebben.

    Denise New uit Arkansas ontkent de beschuldigingen. De Amerikaanse zegt dat haar zoon zijn Facebook-pagina open liet staan op zijn computer. Ze voelde zich geroepen om in te grijpen omdat er volgens haar bezwarende informatie voor zoonlief op de pagina stond. Zo stond er te lezen dat hij wegens liefdesverdriet 's nachts met de auto aan meer dan 150 km/uur over de weg gescheurd had.

    De moeder zou ook de paswoorden van haar zoon veranderd hebben. Denise New is van plan om zich met alle middelen te verzetten tegen de beschuldigingen. Ze meent dat ze volledig binnen haar wettelijke rechten als ouder is gebleven. De zoon woont momenteel bij zijn grootmoeder. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blindegeleidehond valt dood na trip van 193 km naar huis

    Blindegeleidehond valt dood na trip van 193 km naar huis


    Comet, de blindegeleidehond van de 61-jarige David Quarmby, zeeg bij zijn thuiskomst neer en stierf. Baasje en hond hadden er een trip van 193 kilometer door Engeland op zitten. Comet bleek een kankergezwel op de milt te hebben, waar Quarmby geen weet van had.

    De enige aanwijzing die Quarmby van zijn achtjarige labrador tijdens het op- en afstappen van twee treinen en van een bus kreeg, was het feit dat het beest niet zijn normale, gezonde eetlust vertoonde. "Toen we thuiskwamen, deed ik zijn harnas af. Comet snuffelde een paar keer en viel neer. Ik ben er kapot van, hij had zijn pijn verbeten tot we thuis waren."

    Quarmby bracht Comet nog naar de dierenarts. Die stelde vast dat Comet een tumor had en liet hem inslapen.  (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse artsen slagen erin Siamese tweeling te scheiden

    Britse artsen slagen erin Siamese tweeling te scheiden

    .

    Artsen in het befaamde Londense ziekenhuis Great Ormond Street Hospital zijn erin geslaagd om een Siamese tweeling te scheiden. De twee jongetjes, Hassan en Hussein Benhaffaf, lagen maar liefst 14 uur op de operatietafel.

    De tweeling, die vorig jaar geboren werd, hing met de borst aan elkaar, maar deelde geen belangrijke organen waardoor de operatie iets eenvoudiger werd voor de vier chirurgen en zestien andere verplegers en dokters. Volgens kinderchirurg Edward Kiely zijn beide jongetjes stabiel.

    Nog twee dochters
    Angie en Azzedine Benhaffaf reageren alvast opgelucht na de succesvolle operatie van hun zoontjes. "Vanaf vandaag schijnt de zon van onze twee kleine vechters", aldus de ouders, "We hebben de strijd om hun leven gewonnen. We zijn zo trots op de strijdlust die ze alletwee getoond hebben."

    Hoewel de eerste 48 uur na een dergelijke operatie nog risicovol zijn door mogelijke infecties of bloedingen, mogen de ouders toch dromen van een mooie toekomst voor hun gezinnetje. Angie en Azzedine hebben immers nog twee dochters van vier en twee jaar. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC pakt uit met hamburger met kip in plaats van broodjes

    KFC pakt uit met hamburger met kip in plaats van broodjes


    De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken heeft voor een unicum gezorgd. Het brengt een nieuw soort hamburger op de markt, waarbij de broodjes vervangen werden door kip. De Double Down, zo heet de snack, zijn twee stukken kip met bacon, kaas en saus ertussen. Kentucky speelt hiermee in op de dieetvorm waarbij je zo weinig mogelijk koolhydraten eet.

    De snack is dus uniek, maar wel een erg ongezonde, zo waarschuwen diëtisten de Amerikaanse bevolking. De Double Down bevat veel vet en ook de hoeveelheid zout kan tellen. Kelly Brownell van het gezondheidscentrum van de universiteit van Yale ziet de Double Down als een echte zoutbom. Diëtisten vinden het ook geen goed idee om de snack uit te brengen in Amerika, waar een groot deel van de bevolking lijdt aan overgewicht. (ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Jaguar verkommert in woestijn

    Zeldzame Jaguar verkommert in woestijn

    Er zijn maar 281 stuks gebouwd van de Jaguar XJ 220, maar die exclusiviteit is voor de eigenaar van dit exemplaar uit Qatar geen aanleiding om er extra voorzichtig mee om te springen.



    Integendeel. Hij laat deze zeldzame supersportwagen - om precies te zijn het exemplaar met serienummer 132 met slechts 900 kilometer op de teller! - gewoon buiten in een verlaten weggetje verstoffen. En letterlijk door de natuurelementen vernielen, want de auto heeft zwaar te lijden onder een zandstorm. (odbs/carros.nl)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RvS verwerpt klacht lerares tegen hoofddoekenverbod

    RvS verwerpt klacht lerares tegen hoofddoekenverbod

    rvs verwerpt klacht lerares tegen hoofddoekenverbod

    07/04 De Raad van State heeft de klacht verworpen van een lerares uit Charleroi die weigert haar hoofddoek af te leggen. De Raad oordeelde dat de klacht met hoogdringendheid niet ontvankelijk is omdat er geen sprake is van hoogdringendheid.

    Door een beslissing van de gemeenteraad van Charleroi mogen leerkrachten van het gemeentelijk onderwijs sinds 29 maart geen uiterlijke religieuze of filosofische symbolen meer dragen. Als gevolg daarvan kon de lerares, die met haar hoofddoek naar haar werk was gegaan, niet binnen in de school waarin ze les geeft. Daarop diende haar advocaat een klacht met hoogdringendheid in bij de Raad van State.

    In zijn advies had de auditeur van de Raad van State nog de argumenten van de verdediging gevolgd en gesteld dat het decreet van de Franse Gemeenschap uit 1994 het dragen van uiterlijke religieuze of filosofische symbolen niet verbiedt.

    In zijn arrest van woensdag volgt de Raad dat advies niet. De advocaat van de vrouw zegt woensdagavond dat ze een nieuwe klacht ten gronde gaan indienen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Britse feestdrug aangeleverd vanuit België

    Nieuwe Britse feestdrug aangeleverd vanuit België


    De populaire feestdrug Mephedrone kan in het Verenigd Koninkrijk via het internet aangeschaft worden.

    Het Verenigd Koninkrijk is momenteel in de ban van een nieuwe dodelijke drug: naphyron. Maar wat nog opmerkelijker is, het goedje wordt aangeleverd vanuit ons land.

    Brein achter het dodelijke goedje is de Schot Dave Llewellyn, die al sinds 1988 ononderbroken in Antwerpen woont. De man geeft toe dat de drug uiterst gevaarlijk is en dat hij het daarom ook niet aanbiedt via zijn website, ook al zou hij daarmee niets illegaal doen omdat het niet op de verboden lijst staat. "Dit goedje is echt schadelijk en veroorzaakt allerlei psycholische maar ook fysieke problemen", vertelt hij aan Sky News, "Al bij het eerste gebruik veroorzaakt deze drug hersenschade en uiteindelijk zouden er ook doden door kunnen vallen."

    De drug wordt momenteel verkocht in het Verenigd Koninkrijk als vervanger voor de populaire feestdrug mephedrone, ook gekend als 'meow meow'. Llewellyn geeft toe dat hij ook mephedrone in vele hoeveelheden aan het Verenigd Koninkrijk verkoopt. Maar de Schotse Antwerpenaar beweert dat de nieuwe drug veel schadelijker dan andere illegale drugs zoals cocaïne of ecstasy. Bovendien kost één portie slechts 25 pence of 28 eurocent waardoor het ongelofelijk populair is bij jongeren.

    Het Verenigd Koninkrijk zit alvast met de handen in het haar. Net nu ze volop aan het proberen zijn om mephedrone uit het straatbeeld te krijgen, komt de nieuwe variant op de proppen. "Ik denk echt dat dit nieuwe goedje de crystal meth van Europa kan worden", aldus Llewellyn, "Bovendien willen de Chinese leveraars van de ingrediënten dit goedje helemaal klaar hebben voor het moment dat mephedrone in het Verenigd Koninkrijk geband wordt."

    Mephedrone, dat nog maar sinds 2007 op de markt is, wordt gelinkt aan de dood van 25 Britten. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen heeft schrik van vader en kruipt acht uur in boom

    Jongen heeft schrik van vader en kruipt acht uur in boom


    Een Chinese jongen had zo'n schrik van de slagen die hij zou krijgen van zijn vader, dat hij in een boom kroop en zich daar acht uur lang verschuilde. 's Morgens om 7 uur kroop Xiao Ming in de tien meter hoge boom naast hun huis. Buurman Li was de eerste getuige. "Ik vroeg hem nog waarom hij niet naar school ging. Hij antwoordde niet, maar kroop snel naar boven", aldus Li, die de papa van Xiao -Zhong- verwittigde. Die laatste riep hem naar beneden te komen, maar Xiao kroop alleen nog wat hoger.

    Politie en brandweer
    "We waren Xiao al sinds de avond ervoor kwijt", zegt Zhong. "Hij heeft schrik dat ik hem zou slagen." De vader vond er vervolgens niet beter op dan wat aan de boom te gaan schudden. Tevergeefs: Xiao hield zich gewoon wat steviger vast. Uiteindelijk moesten er agenten en brandweerlui met een luchtkussen en ladder aan te pas komen.

    Excuses
    Het was de ongeduldige Zhong die de ladder opkroop en zijn zoon vastgreep, waarna de hulpdiensten het duo veilig tot op de begane grond bracht. "Ik verontschuldigde me al bij hem in de boom en zei dat ik hem nooit meer zou slaan", besloot Zhong. (odbs)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië vreest 'Fishzilla'

    Australië vreest 'Fishzilla'

    De horror! Australië vreest de komst van de slangenkopvis, bijgenaamd 'Fishzilla'. Deze monsterlijke roofvis werd gespot in het zuiden van Papoea-Nieuw-Guinea en zou het vasteland van Australië kunnen bereiken. U leest het goed: Fishzilla zou inderdaad ook op het land uit de voeten kunnen. En Fishzilla is niet de enige bekommernis Down Under. Ze hebben er ook angst voor de klimbaars die, volgens sommigen, in bomen kan klimmen.

    De slangenkopvis is afkomstig uit tropisch Afrika en Azië en kan tot een meter lang worden. Het is een roofvis die van bloed houdt en die ook mensen aanvalt. De soort werd ook aangetroffen aan de zuidkust van Papoea-Nieuw-Guinea en daarom vreest Australië dat ze ook tot bij hen kan geraken, via de Straat Torres. Ook andere roofvissen, zoals de klimbaars, zouden een bedreiging vormen voor de lokale wilde diersoorten Down Under.

    Schadelijkste vissoorten allemaal samen
    "Nog gevaarlijkere vissoorten dan de klimbaars werden aan de kust van Nieuw Guinea gespot", zegt Damien Burrows, directeur van het Australian Centre for Tropical Freshwater Research. "Het is daar een echte dumpingsplaats voor de meest schadelijke vissen ter wereld."

    De slangenkopvis staat bekend om het verorberen van watervogels, slangen en knaagdieren. Ze hebben niet veel nodig om te overleven, omdat ze ook kunnen ademen, en soms zelfs aan land kunnen. Ze zijn een ware pest voor vissers. U kent ze misschien van een filmtrilogie waarin ze de hoofdrol vertolkten.

    Klimbaars
    De klimbaars kan met zijn borstvinnen ook 'wandelen' op het vasteland en, zoals de naam laat vermoeden, zelfs in bomen klimmen. Al zou dat laatste toch vooral een hardnekkig fabeltje zijn.

    De verspreiding van beide vissoorten tot in de Australische staat Queensland kan niet gebeuren zonder de helpende hand van de mens. Daarom wordt een informatiecampagne gestart nabij de Straat Torres om de komst van de killervissen te vermijden. (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje doodgeëlektrocuteerd aan geldautomaat

    Meisje doodgeëlektrocuteerd aan geldautomaat


    In Vietnam worden alle geldautomaten aan een grondig onderzoek onderworpen nadat een tienjarig meisje een dodelijke eletrische schok kreeg toen ze geld uit de muur haalde in Ho Chi Minhstad. Dat meldt VietNam News.

    Het tragische ongeval gebeurde vorige week donderdag. Chau Linh Uyen ging geld afhalen uit een automaat van de Agribank in de buurt van haar school. Toen het meisje haar code intikte, kreeg ze een elektrische schok door haar lichaam. Ze overleed ter plaatse.

    Stroomlekken
    Meteen na het ongeval heeft de Vietnamese Nationale Bank bevolen dat alle bankinstellingen hun geldautomaten laten onderzoeken. Inmiddels is al gebleken dat in Ho Chi Minhstad alleen 30 automaten te kampen hebben met 'stroomlekken' tot 120 Volt. Ook blijken tal van installaties geen aarding te hebben. De autoriteiten maken zich sterk dat alle problemen binnen de twee weken opgelost zullen zijn. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw bijt penis van verkrachter aan flarden

    Vrouw bijt penis van verkrachter aan flarden


    Een verkrachter heeft een zwaar verhakkeld geslachtsorgaan overgehouden aan een poging tot aanranding in de Russische republiek Basjkirië. Zijn slachtoffer zette haar tanden in 's mans penis. Twaalf hechtingen waren zijn deel. De 24-jarige agressor riskeert een celstraf van drie tot zes jaar. Dat meldt de krant Komsomolskaya Pravda.

    Jeugdvriend
    De feiten speelden zich zondagavond af in Ufa, de hoofdstad van Basjkirië. Een 22-jarige vrouw verliet haar appartement om in een winkel in de buurt een betaalkaart voor haar gsm te gaan kopen. Onderweg kwam ze een jeugdvriend tegen met wie ze een praatje maakte. De twee trokken samen naar de flat van de vrouw en daar liep het grondig mis.

    Oneerbare voorstellen
    De man stuurde aan op een potje vrijen. De vrouw dacht dat hij een grapje maate en lachte zijn oneerbare voorstellen weg. Al gauw ontpopte hij zich tot een ware maniak. De onverlaat sloeg de vrouw neer en dwong haar orale seks met hem te hebben.

    Forse knauw
    De jonge vrouw kon niet anders dan hier op ingaan, maar zette al meteen fors haar tanden in de penis van haar aanrander. De kerel schreeuwde het uit en begon zijn prooi met haar hoofd tegen de muur te rammen.

    Snel gevat
    Op dat moment hoorde de dader iemand de trappen van het appartment oplopen. Hij kon ontkomen, maar de politie had hem al snel bij de lurven. Met zijn zwaar toegetakeld lid kon hij immers niet ver komen. De agenten brachten hem meteen naar het ziekenhuis waar de arsten zijn penis door middel van twaalf hechtingen weer oplapten.

    Klacht wegens fysiek leed
    De verkrachter wordt intussen verder verhoord door de politie. Hij heeft inmiddels al te kennen gegeven dat hij klacht zal indienen tegen zijn slachtoffer omwille van het zware fysieke leed dat zij hem heeft toegebracht. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels model slaat 13de miljonair aan de haak in drie jaar

    Engels model slaat 13de miljonair aan de haak in drie jaar

    Terwijl de meeste vrouwen tijdens een eerste afspraakje vooral geïnteresseerd zijn in de looks van hun date en zijn zin voor humor, heeft Madeline Amber een andere zorg: is hij wel rijk genoeg? De 22-jarige Engelse uit Manchester wil zelf niet één cent betalen terwijl ze met haar vriend is en geeft ruiterlijk toe alleen maar mannen te daten met veel geld op de rekening. "Veel zin voor humor doet geen rekeningen betalen. Ik trek uren uit om me mooi te maken, dus verwacht ik ook behandeld te worden als een prinses."

     Zelfs in de oertijd gingen vrouwen op zoek naar de man met de grootste grot.  
    Madeline Amber (22)

    Momenteel denkt Amber de jackpot gewonnen te hebben met haar dertiende miljonair in drie jaar, de 36-jarige zakenman Jordan Ali. Voor ze al dat rijkeluisvolk zag, ging Amber ook uit met gewone kerels. Maar daar kreeg ze snel genoeg van. "Ze namen me naar een Pizza Express en lieten me de helft van de rekening betalen. Schandalig dat een man zich zo kan gedragen. Ik hou ervan naar dure restaurants te gaan en daar rotbedorven te worden. Zo behandelen echte mannen hun vrouw."

    Niet meteen seks
    Toen een man het model tijdens een blind date zijn rekenmachine bovenhaalde en haar de helft van zijn telefoonrekening deed betalen, was de maat vol voor Amber. De website golddiggers.uk.com, waar vrouwen kunnen kiezen uit een selectie rijke mannen om te daten, bracht soelaas. De ene rijke stinkerd volgde de andere op, waaronder zelfs een veertiger uit het Midden-Oosten. "Na een week nam hij me al mee naar Dubai. Maar ik maakte hem snel duidelijk dat ik geen makkelijke prooi zou zijn. Seks moest hij na enkele dates niet verwachten. Ik vraag altijd mijn eigen kamer als een man me meeneemt op hotel, vooral omdat ik me graag in alle rust opmaak."

    Geen moraal
    Toen de man na enkele weken al over een huwelijk begon te spreken, kreeg hij snel de bons. "Ik hou van miljonairs, maar ik voel me te jong om al iemands vrouw te zijn." Velen keuren de levenswijze van Amber resoluut af. "Vrouwen vinden dat ik geen moraal heb, maar het is nu eenmaal zo dat elke vrouw op financieel vlak graag gepamperd wordt. Zelfs in de oertijd gingen vrouwen op zoek naar de man met de grootste grot. Ik vind de kracht die er van zo'n miljonair uitgaat enorm sexy. Alleen zij winden me op en ik ben er helemaal niet beschaamd over om dat toe te geven." (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljarden giftige kwallen verhuizen naar West-Europa

    Miljarden giftige kwallen verhuizen naar West-Europa

    Miljarden giftige kwallen komen de laatste tijd vaker voor in de Atlantische Oceaan ter hoogte van de West-Europese kusten. Door de hoge temperaturen van het zeewater kunnen ze hier nu ook overleven. En dat kan een drama worden voor onze vissen.

    De parelkwal of lichtende kwal voelt zich het best op plaatsen waar hij veel voedsel vindt. In het noordoosten van de Atlantische Oceaan vinden de kwallen plankton en veel jonge vissen. In een recent incident werden zo nog 100.000 zalmen gedood door de kwallensoort. De dieren planten zich ook sneller voort in warmer water. Ter hoogte van de Britse kust is de temperatuur van het water sinds 2002 met een volledige graad gestegen.

    Wetenschappers vrezen dat de kwallenplaag zich zal uitbreiden als de voorspellingen van het IPCC over de opwarming van het klimaat zouden uitkomen. Voor zonnebaders die in zee willen gaan zwemmen is er nog niet meteen gevaar. Voor viskwekerijen liggen de kaarten anders. Niet alleen kunnen de kwallen jonge vissen doden, ze verorberen ook het plankton dat vissen nodig hebben om te groeien. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tseetseevlieg in de val gelokt met favoriete geurtjes

    Tseetseevlieg in de val gelokt met favoriete geurtjes

    Wetenschappers zijn een stap dichter gekomen bij een krachtig middel om tseetseevliegen, de overdrager van de slaapziekte, te lokken en te doden. Ze hebben de bestanddelen in de geur van mensen, koeien en varkens ontdekt die de vlieg aantrekken.

    Tseetseevliegen bevolken ongeveer tien miljoen vierkante kilometer in Afrika ten zuiden van de Sahara. Ze voeden zich met bloed en kunnen trypanosomen overdragen, een parasiet die bij mensen de slaapziekte veroorzaakt.

    Uitroeien
    Er bestaat geen vaccin tegen de ziekte en er zijn weinig geneesmiddelen voorhanden, waardoor de bestrijding vooral gericht is op het uitroeien van de vlieg. Vroeger gebeurde dat met pesiticiden als DDT, maar de gevolgen voor het milieu waren desastreus.

    Wetenschappers zoeken daarom al lang naar een lokmiddel voor de vlieg, maar slaagden er tot nog toe niet in de bestanddelen te identificeren die de vlieg aantrekken. Nu is een studie in Burkina Faso en Ivoorkust daar wel in geslaagd. Afhankelijk van de soort blijken de meest gevaarlijke tseetseevliegen aangetrokken door de geur van mensen, varkens en koeien. In sommige gevallen was het resultaat erg sterk: koeiengeur trok tot vijf keer zoveel tseetseevliegen aan.

    Slaapziekte
    Het onderzoek kan erg belangrijk blijken voor de strijd tegen de slaapziekte, omdat er nu met minder vallen meer vliegen gevangen kunnen worden, waardoor de campagne efficiënter wordt. De onderzoekers willen nu de resultaten ook in veldtesten bevestigen. (ips/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese kinderen overleden na toedienen van slecht vaccin

    Chinese kinderen overleden na toedienen van slecht vaccin

    In China volgen de geluiden over mogelijke vaccinatieschandalen elkaar in rap tempo op. Deze week is er grote onrust in de provincie Shanxi. Uit een publicatie van de China Economic Times blijkt dat in de afgelopen jaren verschillende kinderen zijn bezweken aan het toedienen van een slecht vaccin.

    De regionale autoriteiten van Shanxi en het Chinese ministerie van Volksgezondheid proberen het vertrouwen in het vaccinatieprogramma te herstellen. De problemen met het Chinese vaccinatieprogramma lijken aanzienlijk. In de afgelopen weken werd duidelijk dat soortgelijke problemen ook in de provincies Guangdong en Jiangsu bestaan.

    In Guangdong werden kinderen ziek na het toedienen van het N1H1-vaccin en in Jiangsu hebben onzuivere vaccins vermoedelijk meer dan een miljoen Chinezen ziek gemaakt. Uit verschillende onderzoeksrapporten blijkt een duidelijk verband tussen de vaccins en de gezondheidsproblemen te bestaan.

    Te warm
    Volgens Chen Taoan, een voormalig werknemer van het Centrum voor Ziektebeheersing en Preventie van Shanxi, worden veiligheidsvoorschriften op grove manier geschonden. "Vaccins die gekoeld horen te worden, werden verpakt en gelabeld in een ruimte zonder airconditioning", vertelt Chen.

    "De vaccins zo lang blootstellen aan zulke hoge temperaturen in ontzettend gevaarlijk. Ik was geschokt toen ik het zag." Chen zegt dat hij onmiddellijk een rapport van de onveilige situatie indiende bij het provinciebestuur. Zijn rapport werd echter genegeerd en Chen zelf werd kort daarna ontheven uit zijn functie.

    Ontkennen
    De autoriteiten van Shanxi ontkennen dat er problemen zouden zijn met vaccins. Volgens een woordvoerder van de provincie is de kwaliteit van de vaccins gegarandeerd. Wel zouden het provinciale Centrum voor Ziektebeheersing en Preventie en de leverancier van de vaccins zich niet in alle gevallen aan de strenge voorschriften hebben gehouden.

    In samenwerking met het Chinese ministerie van Volksgezondheid is de provincie een eigen onderzoek begonnen naar de gevallen die in het rapport van de China Economic Times worden beschreven. Het Ministerie van Volksgezondheid roept verder op tot vertrouwen in het vaccinatieprogramma en verdedigt in een aantal recente publicaties de kwaliteit en veiligheid van vaccins die in China geproduceerd worden.

    Zwijggeld
    Volgens verschillende media zijn Chen en verschillende van de betrokken ouders kort na de publicatie in de China Economic Times bedreigd per sms. Sommige ouders kregen een geldbedrag aangeboden om zich in de toekomst stil te houden. Hoewel Chen dus bedreigd is, geeft hij aan niet bang te zijn voor zijn eigen veiligheid. "Ik ben blij dat steeds meer mensen serieus aandacht geven aan deze problemen." (ips/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!