WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    29-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asteroïde op weg naar Aarde zou Londen kunnen wegvegen

    Asteroïde op weg naar Aarde zou Londen kunnen wegvegen

    .

    Een gigantische asteroïde die op weg is naar de Aarde zou weleens enorme verwoestingen kunnen aanrichten. Dat beweren verscheidene ruimtewetenschappers. Een internationaal team van experten, met ook NASA-waarnemers, waarschuwt voor de ruimtesteen van liefst 560 meter breed.

    Als de asteroïde zou inslaan op de Aarde, zou hij een krater van enkele kilometers breed maken en zou het een stad van de grootte van Londen helemaal kunnen verwoesten. Dood en vernieling zouden ons deel zijn, honderden kilometers in alle richtingen.

    Het goede nieuws voor de huidige generatie Aardbewoners: als de ruimtesteen de Aarde ooit raakt, zal het ongeveer in het jaar 2182 zijn. U en ik zijn dan al tot stof en as weergekeerd. Wetenschappers hebben dus nog 172 jaren de tijd om uit te pluizen hoe ze met het gevaar moeten omgaan.

    De asteroïde werd ontdekt in 1999 en kreeg de naam 1999 RQ36 mee. Wetenschappers toen spraken van een "mogelijk gevaarlijke asteroïde" uit de Apollogroep, omdat zijn baan dicht bij de Aarde komt. Maar toen werd het risico toch lager ingeschat dan vandaag.

    "Kans op inslag serieus nemen"
    Wetenschappers uit Spanje, Italië en van de NASA hebben met computermodellen de baan van de asteroïde herberekend, met meer precisie. Ze publiceerden de resultaten in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus.

    Let wel: de kans op instorting op de Aarde blijft 1 op 1.000, maar naar ruimtenormen is dat voldoende om de bedreiging heel serieus te nemen. Volgens kraterexpert dr. Emily Baldwin zou de inslag van de 1999 RQ36 een krater van minder dan tien kilometer veroorzaken met een diepte van 500 meter. Voor een stad zou dat desastreus zijn.

    "Een hard contact met de oceaan zou een tsunami teweegbrengen die hele kustdorpen van de kaart kan blazen", zegt Baldwin. "Het zou niets zijn in vergelijking met de impact van de asteroïde die 65 miljoen jaar geleden de dinosaurussen van de aardbodem vaagde, maar je wil toch ook niet echt op het inslagpunt staan." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse tanden van Churchill geveild voor 18.000 euro

    Valse tanden van Churchill geveild voor 18.000 euro



    Churchill was Brits premier van 1940 tot 1945 en van 1951 tot 1955.

    Churchill was Brits premier van 1940 tot 1945 en van 1951 tot 1955.

    Het vals gebit van de roemruchte Britse ex-premier Winston Churchill is vandaag geveild voor een bedrag van ruim 18.000 euro. Het gebit van de voormalige wereldleider wordt ook wel eens omschreven als 'de tanden die de wereld redden'. Dankzij deze valse tanden kon Churchill zijn vlammende toespraken houden en zo het verzet tegen Adolf Hitler op onnavolgbare wijze aanpoken. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.76 centimeter grote man claimt titel van kleinste man

    76 centimeter grote man claimt titel van kleinste man



    Hij is amper 76 centimeter groot en leeft als veertigjarige met het lichaam van een kleuter. Huang Kaiquan claimt dan ook de titel van kleinste man van de wereld en aast op een vermelding in het Guinness Book of Records.

    Met zijn lichaamsgewicht van twaalf kilogram heeft hij de lichaamsbouw van een driejarige, schrijft de Duitse krant Bild. Huang woont met zijn moeder Cheng Fuxiu in de provincie Sichuan in het zuidwesten van China. Zijn ouders hadden al snel door dat er iets niet pluis was met hun zoon. "Toen hij drie was, stopte hij met groeien. We hebben toen de ziekenhuizen platgelopen maar niemand kon ons helpen", vertelt zijn moeder.

    Toen hij zes was, stierf zijn vader en stond zijn moeder er alleen voor. Op veel steun kon ze niet rekenen. Meer nog, de buren gaven haar de 'raad' om Huang aan zijn lot over te laten. Hij was in hun ogen alleen maar een last voor de vrouw die het toch al zo moeilijk had.

    Ook vandaag nog heeft de kleinste man nauwelijks vrienden en blijft zijn de moeder de belangrijkste persoon in zijn leven. "Ze houdt van mij zoals ik ben, ik zal voor altijd haar kleine jongen blijven!"

    Het Guinness Book onderzoekt nog of hij in aanmerking komt voor de titel. Kaiquan is amper 1,4 cenitmeter groter dan zijn voorganger, He Pingping. Zijn landgenoot was 74,61 centimeter groot en stierf in maart op 21-jarige leeftijd aan een hartfalen. (vsv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw steekt kip in vagina en wandelt winkel uit

    Vrouw steekt kip in vagina en wandelt winkel uit


    Een lid van het Russische kunstcollectief 'Voina' heeft in een supermarkt een kip gestolen. De vrouw stak de halve panklare kip in haar vagina en wandelde de zaak uit.

    De actievoerders maken nogal wat misbaar in de winkel om te verhinderen dat de bewakingscamera's de vrouw filmen. Op de 'kunstvideo', die inmiddels van het net verwijderd is, is vervolgens te zien hoe de vrouw haar slipje uittrekt en probeert de kip tussen haar benen naar binnen te wringen. Meer dan de poging wordt niet getoond.

    Voina, Russisch voor 'oorlog', heeft al meerdere 'kunstprojecten' op zijn actief. Zo haalden ze recent nog het nieuws door een enorme penis op een brug te schilderen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (20 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bus met 1,8 miljoen km op de teller uit verkeer geplukt

    Bus met 1,8 miljoen km op de teller uit verkeer geplukt


    De politie van Berlijn heeft dinsdag een tourbus uit Letland in beslag genomen. Het gevaarte had 1,8 miljoen kilometer op de teller. Genoeg om tweemaal heen en terug van Letland naar de Maan te rijden.

    Niks in orde
    Behalve de indrukwekkende tellerstand was er met de dubbeldekker nog een en ander niet pluis. Het koetswerk zat vol roestplekken, de banden waren versleten, de remmen kapot en de voorruit was gebarsten.

    Recent model
    "De teller gaat 'maar' tot 999.999, maar was dus al een keertje helemaal rondgegaan", aldus een woordvoerder van de politie. "Vreemd genoeg was het niet eens een aftands model. De bus leek eerder modern".

    67 passagiers
    De buschauffeur en de 67 Letse passagiers moesten het voertuig verlaten. Ze waren op weg naar Zwitserland via de Duitse hoofdstad. Ze zullen nu naar een ander vervoermiddel moeten uitkijken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achteruitgang fytoplankton bedreigt hele voedselketen

    Achteruitgang fytoplankton bedreigt hele voedselketen


    De hoeveelheid fytoplankton is de voorbije decennia sterk achteruitgegaan, wat de volledige voedselketen in alle oceanen van de planeet bedreigt. De oorzaak ligt waarschijnlijk in de opwarming van de aarde, blijkt uit een studie van Canadese onderzoekers die het tijdschrift Nature publiceert.
     
    Opwarming aarde
    De hoeveelheid fytoplankton, dat uit microscopisch kleine organismen bestaat, daalt gemiddeld met 1 procent per jaar. Volgens de wetenschappers is er een verband met de stijging van de oppervlaktetemperaturen van de oceanen. Het plankton ging vooral achteruit in de tropische en polaire gebieden.
     
    Cruciale rol
    "Het fytoplankton speelt een cruciale rol in het ecosysteem van onze planeet. Het produceert 50 procent van de zuurstof die we inademen, het reduceert de koolstofdioxide en het is belangrijk voor de visserij. Een oceaan met minder fytoplankton zal anders functioneren", zegt onderzoeker Boris Worm. (afp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder wc-papier in de pot dankzij gedichtje

    Minder wc-papier in de pot dankzij gedichtje



    Een gedichtje op het toilet kan ervoor zorgen dat we minder wc-papier in de pot werpen. Volgens Japanse onderzoekers die zich specialiseren in toiletgebruik, zou een eenvoudig versje mensen aanzetten om tot twintig procent minder toiletpapier te gebruiken. Ze hopen dat hun posters binnenkort duizend openbaren toiletten in Japan zullen kleuren.

    'Dat stukje papier zie je maar heel even', klinkt de poëtische taal in één gedicht. 'Hou van het toilet', is de boodschap van een ander. Uit statistieken is gebleken dat het verbruik van toiletpapier in Japan de voorbije jaren fel gestegen is. Dat zou vooral te verklaren zijn door het toenemend aantal openbare toiletten. "Omdat papier daar gratis is", zeggen de onderzoekers. "Thuis zijn mensen veel gieriger met de velletjes wc-papier."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaap (5) krijgt 7.500 euro van Lidl na valse beschuldiging

    Knaap (5) krijgt 7.500 euro van Lidl na valse beschuldiging


    Een vijfjarige Ierse knaap, die door warenhuisketen Lidl valselijk was beschuldigd van de diefstal van een pakje chips, heeft van de rechter een schadevergoeding van 7.500 euro toegewezen gekregen. Dat meldt de krant Irish Times.

    Bij de arm gegrepen

    In juni vorig jaar was de kleine Tadhg Mooney uit Balbriggan met zijn moeder aan het winkelen in de plaatselijke Lidl-vestiging. Plots werd de knaap bij de arm gegrepen door een winkelbediende. Die beweerde dat de jongen een pakje chips had gestolen. Een bewering die niet bleek te kloppen.

    Psychologisch trauma

    De moeder bracht de zaak voor de rechter omdat haar zoon een psychologisch trauma had opgelopen door de affaire en omdat zijn reputatie schade was toegebracht. Haar advocaten brachten ook aan dat de winkelbediende zijn boekje te buiten was gegaan door de kleine bij de arm te grijpen en zo een wederrechtelijke arrestatie verrichtte.

    Als minnelijke schikking werd een schadevergoeding van 7.500 euro voorgesteld. Beide partijen gingen hierop in. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehandicapte man levend opgegeten door maden

    Gehandicapte man levend opgegeten door maden


    Een gehandicapte man uit het Oostenrijkse Wenen kwam om het leven terwijl hij in zijn bed werd opgevreten door maden. Zijn partner sliep ondertussen naast hem.

    Het slachtoffer, een 61-jarige gepensioneerde, overleed in de ziekenwagen die hem naar het ziekenhuis bracht. Maden hadden een deel van zijn rug opgegeten.

    Hygiëne
    Het ambulant verpleegteam had de politie gewaarschuwd nadat ze de ontstellende hygiënische toestand in het huis van de man hadden vastgesteld. Zijn 34-jarige partner zal ondervraagd worden over de omstandigheden waarin de man omkwam, verder onderzoek moet de doodsoorzaak aan het licht brengen.

    "Het slachtoffer zou gedurende lange tijd geweigerd hebben om zich te laten wassen", verklaarde een politiewoordvoerster.

    Nog volgens de politie was het koppel al zo'n tien jaar samen. De partner van het slachtoffer zou tot net voor de dood van de man in hetzelfde bed hebben geslapen. De overledene was al meerdere jaren verlamde, een gevolg van een beroerte. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!