WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen met fiscus door te grote schnitzels

    Problemen met fiscus door te grote schnitzels

    problemen met fiscus door te grote schnitzels

    Een restaurantuitbater uit het Duitse Hammerbrücke heeft het aan de stok met de fiscus omdat hij zijn klanten te grote schnitzels voorschotelt.

    De belastingdienst meent dat de man met de hoeveelheid voedingswaren die hij steeds inkoopt elke dag tweehonderd schnitzels kan opdienen.

    De gulle uitbater is het daar niet mee eens. Hij zegt er elke dag maar zeventig exemplaren van te kunnen maken. Hij weigert dan ook extra belastingen te betalen.

    De restauranthouder benadrukt dat zijn zaak vooral wordt bezocht door hardwerkende arbeiders, die niet genoeg hebben met een gewone portie.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inboedel Charlie Chaplin de deur uit aan 90.011 euro

    Inboedel Charlie Chaplin de deur uit aan 90.011 euro


    De veiling van de ruim veertig meubels en kunstvoorwerpen van de Britse filmlegende Charlie Chaplin in Amsterdam heeft maar liefst 90.011 euro in het laatje gebracht. Alle stukken zijn afkomstig uit de Zwitserse villa Le Manoir de Ban, waar de drievoudige Oscarwinnaar de laatste twintig jaar van zijn leven doorbracht. Dat maakte het veilinghuis Christie's bekend.

    Het topstuk uit de verzameling werd een eettafel met 24 stoelen, met een geschatte waarde tussen 12.000 en 18.000 euro. Uiteindelijk ging de set voor in totaal 23.750 euro onder de hamer. De nieuwe eigenaar is het Charlie Chaplin Museum, gevestigd in de villa in Zwitserland. Het museum ging eveneens met negen andere Chaplin-objecten naar huis.

    De platenspeler van de filmster ging voor 1.875 euro de deur uit het orgeltje voor 1.500 euro en het hemelbed voor 5.000 euro. En de belangstelling voor de memorabilia was enorm. Niet alleen Nederlanders, maar ook bieders uit Kazachstan, China en Amerika waren vertegenwoordigd. De totale opbrengst van de veiling ligt twee keer hoger dan het bedrag dat Christie's verwachtte. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie moet rechter bellen voor bevelschrift onderzoek van achterste

    Politie moet rechter bellen voor bevelschrift onderzoek van achterste



    Agenten hebben aan de rechter een bevelschrift gevraagd om het rectum van een arrestant te onderzoeken. De politie had een man opgepakt en die gedroeg zich nogal vreemd. De Amerikaan bleef maar aan zijn achterwerk krabben en dat wekte argwaan op bij de agenten.

    De Amerikaan werd voor een verkeersovertreding aan de kant gezet. Agenten doorzochten zijn wagen en vonden een mes, marihuana en cash geld. De chauffeur werd zichtbaar nerveus en bleef maar aan zijn achterste krabben waarop hij afgevoerd werd. Bij aankomst op het politiebureau weigerde hij om voorover te bukken. De agenten moesten dan maar de onderzoeksrechter bellen voor een bevelschrift tot onderzoek van zijn rectum.

    De arrestant werd overgebracht naar het ziekenhuis waar een grondige inspectie van achterste plaats vond. Er werd niets aangetroffen geeft de politie voor alle volledigheid nog mee. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mysterie van de jeans ontrafeld?

    Het mysterie van de jeans ontrafeld?



    Een van de grootste mysteries rond de modeklassieker 'jeans' is waar en wanneer de beroemde broek precies is ontstaan: in Nîmes of in Genua? Kunsthistorici menen het antwoord gevonden te hebben, in 17de eeuwse schilderijen van een pas ontdekte Italiaanse artiest.

    De kunstenaar kreeg als bijnaam 'Master of the blue jeans' omdat een bepaalde indigoblauwe broek afgezet met witte draden steeds terug opduikt in zijn schilderijen. Ook de rokken van boerinnen en de jassen van een bedelaar werden op dezelfde manier afgewerkt.

    Details voor de armen
    "Uitzonderlijk", is het oordeel van curator Gerlinde Gruber. "Het gebeurt maar zelden dat een schilder de armen afbeeldt met veel details. In alle tien de werken van deze schilder is echter veel aandacht besteed aan de details van de kledij."

    Bovendien lijkt de jeans wel een leidraad door zijn schilderijen: op één na is op elk schilderij minstens één jeanselement terug te vinden. Wat meer is: het afgebeelde blauw is precies het soort tint indigo dat nu voor jeans wordt gebruikt.

    Venetië
    De details aangebracht op de kledij en een witte zakdoek hebben de historici ertoe aangezet de schilderijen te localiseren in de Venetiaanse regio.

    Meer dan waarschijnlijk is het een stof die door minder begoeden werd gedragen. Dat idee is gebaseerd op het feit dat er geen sporen van worden teruggevonden, in tegenstelling tot de degelijke, zware kledij van de rijken. Armen en boeren droegen kledij ook vaak tot ze letterlijk tot op de draad waren versleten

    Europese roots
    Hoewel jeans heel Amerikaans lijkt, liggen de roots dus hoogstwaarschijnlijk in Europa. Eerder waren er al aanwijzingen van een Britse handelaar die melding maakte van een goedkope stof die verscheept werd van Genua naar Noord-Europa en het Verenigd Koninkrijk in het midden van de 17de eeuw. Genua of Genes in het Frans werd dan verbasterd tot jeans in het Engels.

    Denim, die andere benaming van jeans, werd gelinkt aan de Franse stad Nîmes. 'De Nîmes' zou dan verbasterd zijn tot 'denim'.

    Twijfels
    Toch blijven er nog heel wat twijfels bestaan over het werkelijke ontstaan van de jeans. Zo liggen Nîmes en Venetië ongeveer even ver van Genua. Wordt Genua genoemd als bron omdat het van daar uit werd verscheept, of werd de jeans daar ook echt gemaakt? Hoe waarschijnlijk is het dat de jeans uit Nîmes of Venetië komt, en enkel in Genua werd verscheept? Of van Genua naar Venetië en/of Nîmes werd vervoerd? (afp/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw schandaal treft Vaticaan

    Nieuw schandaal treft Vaticaan 

    Geld van twee verdachte transacties ( 23 miljoen) in beslag genomen, onderzoek naar witwassen

    Het gerecht in Rome heeft 23 miljoen euro van een rekening van het Vaticaan in beslag genomen en is een gerechtelijk onderzoek begonnen naar witwaspraktijken bij het Instituut voor Religieuze Werken, beter bekend als de Vaticaanse Bank. Het Vaticaan heeft gereageerd ondertussen en zegt "perplex te staan", "verrast te zijn" en volledig achter Opus Dei-lid Ettore Gotti Tedeschi en Paolo Cipriani te staan, de twee topfiguren van de zogenaamde Bank van God.

    Het Openbaar Ministerie van Rome is ook een onderzoek gestart tegen ondermeer Ettore Gotti Tedeschi, de voorzitter de bank en een aantal andere hooggeplaatsten, onder wie Tedeschi's rechterhand, Paolo Cipriani. Tedeschi liet alvast weten zich "beledigd" te voelen door het onderzoek. Volgens hem gaat het om een vergissing en is zijn bank "vergeten" aan te geven van waar het geld kwam en waar het naartoe ging.

    Al een jaar bezig
    Het gaat om in dit geval om twee specifieke verdachte transacties: één van 20 mljoen euro naar een Duitse rekening bij JP Morgan, een andere van 3 miljoen naar een rekening bij Banca del Fucino. Maar volgens welingelichte bronnen zouden de speurders al bijna een jaar een onderzoek aan het voeren zijn naar verdachte transacties.

    De beschuldiging - hoewel het gerecht voorlopig niks loslaat - zou ernstig zijn: het bewust weglaten van informatie over financiële transacties. Dat is niet hetzelfde als geld witwassen, maar het witwassen kan alleen zo gebeuren.

    Opus Dei
    Gotti Tedeschi staat sinds een jaar aan het hoofd van de Vaticaanse Bank. Daarvoor was hij baas bij de Italiaanse tak van Banco Santander. Hij is tevens lid van de omstreden Opus Dei-beweging, een instelling binnen de kerk die haar leden stimuleert politieke en financiële macht na te streven om haar invloed te vergroten.

    Geen typische bank
    De Vaticaanse Bank is geen typische bank. Ze is niet open voor het publiek, maar uitsluitend voor werknemers van het Vaticaan en religieuze orders. Het beheert ook het pensioenfonds van de werknemers van het Vaticaan. De bank wordt geleid door vijf kardinalen, maar het dagelijks beheer gebeurt dus door Tedeschi.

    Moord in Londen
    De bank is al betrokken geweest bij verschillende schandalen. Ondermeer het teloorgaan van de Banco Ambrosiano in de jaren tachtig, waarbij 1,3 miljard euro in het niets verdween. De bank diende vooral om geld van de maffia en het Vaticaan wit te wassen. De voorzitter van de bank, Roberto Calvi, werd in 1982 vermoord teruuggevonden onder een brug in Londen.

    Coke-geld uit Zuid-Amerika
    En dan was er de figuur van Paul Marcinkus, de Amerikaanse aartsbisschop en bankier, die de Vaticaanse Bank leidde van 1971 tot 1989. In de jaren zestig fungeerde hij vanwege zijn rijzige en gespierde gestalte als een soort onofficiële lijfwacht van paus Paulus VI; hieraan ontleende hij de bijnaam De Gorilla. Hij werkte nauw samen met de vermoorde Calvi en runde bijvoorbeeld met hem de Cisalpina Bank op de Bahama's, een bank die uitsluitend diende voor het witwassen van cocaïne-geld uit Latijns-Amerika. In 1989 moest hij zijn ambt neerleggen. Marcinkus sprak de beschuldigingen die tegen hem waren ingebracht tegen. Daar hij dank zij het Vaticaan onschendbaarheid genoot kon de Italiaanse justitie hem niet arresteren. Na het schandaal was hij werkzaam in het Amerikaanse bisdom van Phoenix.

    Bank van de nazi's

    De Vaticaanse bank speelde ook een cruciale rol bij het financieren van de ontsnappingsroutes voor Duitse nazi's en Italiaanse fascisten naar onder meer Noord-Amerika, Zuid-Amerika en andere delen van de wereld na de oorlog. Uit documenten in Amerikaanse en Duitse archieven blijkt, dat de nazi's goud van de Reichsbank transfereerden naar de Vaticaanse Bank, die dat doorsluisde naar banken in Zwitserland, waar het later door nazi's werd gebruikt om te ontsnappen. De nazi's gebruikten de Vaticaanse Bank op dezelfde manier om geld en waardevolle zaken die ze stalen van de joden weg te sluizen. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!