WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    12-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse atheïst wil paus laten arresteren

    Britse atheïst wil paus laten arresteren


    De Britse auteur en atheïst Richard Dawkins wil de paus laten arresteren wegens het schandaal rond kindermisbruik binnen de Rooms-Katholieke Kerk. De wetenschapper heeft juristen voor mensenrechten gevraagd te onderzoeken of er een klacht tegen Benedictus XVI kan worden ingediend.

    De arrestatie zou moeten plaatsvinden tijdens het bezoek van de paus aan Groot-Brittannië van 16 tot 19 september. Het is het eerste officiële bezoek van een paus aan het land. Critici verwijten de paus het misbruik te hebben toegedekt en verzwegen.

    Volgens de ingeschakelde juristen zijn er drie denkbare mogelijkheden om Benedictus XVI aan te pakken: via het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag, middels een gerechtelijke vervolging wegens misdaden tegen de mensheid of door een klacht van burgers (civiele procedure). (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vaticaan vindt The Beatles belangrijker dan kindermisbruik"

    "Vaticaan vindt The Beatles belangrijker dan kindermisbruik"

    .

    De Osservatore Romano, de spreekbuis van het Vaticaan, legt zich eerder toe op het ophemelen van de muziek van The Beatles dan het wereldwijd schandaal van kindermisbruik door priesters, zo heeft het Britse dagblad The Guardian vandaag bericht.
     
    "In tijden waarin de rooms-katholieke kerk zeker belangrijker dingen aan haar hoofd heeft, heeft de officiële krant van het Vaticaan een ronkende appreciatie van The Beatles gepubliceerd", zo hekelt de gezaghebbende Britse krant. De Osservatore noemt de muziek van de Fab Four mooi en gaat voorbij aan de jaren van drugsverslaving en buitensporige levensstijl van het kwartet.
     
    Op de voorpagina geeft de Vaticaanse krant toe dat de band (John Lennon) ooit heeft gezegd "dat zij groter dan Jezus was" en met "mysterieuze, mogelijke Satanische boodschappen heeft uitgepakt", en vraagt zich daarbij af: "Wat zou popmuziek zonder The Beatles zijn geweest?". Overigens had de Osservatore in 2008 al John Lennon vergeven voor zijn door de kerk allerminst in dank afgenomen opmerkingen, schrijft The Guardian. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld tellen is een pijnstiller

    Geld tellen is een pijnstiller

    Het tellen van cash geld vermindert pijn, of je nu rugpijn, hoofdpijn of maagpijn hebt. Sterker nog, geld zou zelfs pijn kunnen voorkomen. Dat lijkt de conclusie van een Amerikaans onderzoek aan de universiteit van Minnesota.

    Voor het onderzoek werd aan studenten gevraagd om een pak geld te tellen. Sommige pakken bevatten 80 briefjes van 100 dollar, andere 80 briefjes blanco papier. De studenten werd verteld dat onderzocht werd hoe goed ze met de briefjes konden omgaan.

    Vervolgens werd hen gevraagd om de handen in een kom warm water te dompelen en te beschrijven hoe pijnlijk dit was. Tegelijk werd getimed hoelang ze hun hand in het water konden houden.

    Eigenwaarde vermindert pijn
    Wie echt geld had geteld kon het langer volhouden en ervoer minder pijn dan wie blanco briefjes had geteld. De verklaring zou zijn dat briefjes en munten pijn verjagen omdat het gevoelens van eigenwaarde en zelfstandigheid versterkt.

    Eerdere studies toonden al aan dat mensen met een hoog zelfbeeld meer pijn kunnen verdragen. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monument voor man die Hitler wilde vermoorden

    Monument voor man die Hitler wilde vermoorden


    In de stad Königsbronn, in het zuidwesten van Duitsland, is een standbeeld onthuld van Georg Elser, de man die in 1939 een mislukte moordaanslag pleegde op de Duitse dictator Adolf Hitler. Het 2,20 meter hoge beeld toont een man die de trein naar München neemt, terwijl hij een tas draagt waarin een bom verstopt zit.
     
    Bom in bierkelder
    In het begin van de tweede wereldoorlog fabriceerde Elser zijn eigen tijdbom. Hij verborg de bom in een bierkelder in München, waar Hitler op 8 november 1939 een toespraak moest houden. Maar de planning van Hitler wijzigde en de bom ontplofte uiteindelijk op een moment dat de dictator niet aanwezig was.
     
    Gedood in Dachau
    Elser, die de aanslag alleen beraamde, werd gevangengenomen en kort voor het einde van de oorlog in het concentratiekamp in Dachau gedood. De Duitsers waren aanvankelijk erg terughoudend om hem als een verzetsstrijder te aanzien. Vele Duitsers beschouwden hem immers als een moordenaar. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitbulls bijten testikels van baby af

    Pitbulls bijten testikels van baby af


    In Californië hebben twee pitbulls de testikels van een zes maanden oud jongetje afgebeten. De baby zat thuis vastgegespt in zijn autostoeltje. Zijn moeder en haar vriend bevonden zich op het moment van het tragische ongeval in een andere kamer van het appartement. Dat meldt CBS.

    Luier verscheurd
    In de kamer van de baby zaten ook de twee pitbulls des huizes. Zij vielen het kind aan, verscheurden zijn luier en beten zijn scrotum af. Het jongetje werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn testikels konden niet meer gered worden.

    Hoederecht kwijt
    De moeder, de 22-jarige Carrie McKinney uit Murrieta, is voorlopig het hoederecht over haar baby ontnomen. Zij riskeert een veroordeling voor misdadige verwaarlozing. De twee pitbulls zullen afgemaakt worden. (eb
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaldansen tegen de stress op universiteit Cambridge

    Paaldansen tegen de stress op universiteit Cambridge


    Studenten aan de befaamde universiteit van Cambridge krijgen de gelegenheid cursussen paaldansen te volgen. Bedoeling van de lessenreeks is de examenstress tegen te gaan. Dat meldt de Telegraph.

    De lessen zijn enkel bestemd voor vrouwelijke studenten en kosten amper 2,25 euro per uur. "We zijn er ons van bewust dat het initiatief wel wat deining zal veroorzaken, maar het is niet de bedoeling om van onze studentes volleerde strippers te maken", zegt organisator Juan de Francisco. "Het is pure fun en bovendien goed voor de conditie".

    De deelneemsters wordt afgeraden hoge hakken te dragen tijdens de paaldanslessen. Wie de examenstress iets conventioneler wil bedwingen, kan aan de universiteit ook yoga beoefenen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studentes geschorst na plassen in limonade

    Studentes geschorst na plassen in limonade


    Een groepje cheerleaders is van school gestuurd in de VS. De studentes hadden geplast in limonade. De bal ging aan het rollen toen de daders een video van hun actie op YouTube gezet hadden.

    Volgens de directie van de Saginaw High School plasten zeker twee cheerleaders in een kopje waarna ze de urine vermengden met limonade en het aan hun collega's gaven. Ze vertelden de andere meisjes dat het wat bitter smaakte omdat er zure snoep in de limonade zat. De stoute studentes hadden alles gefilmd en op YouTube gepost.

    De meeste meisjes -het juiste aantal is onbekend- werden voor drie dagen van school gestuurd. Alle betrokken studentes mogen voor de rest van het jaar niet meer deelnemen aan cheerleading activiteiten. Pas volgend schooljaar mogen ze opnieuw deel uitmaken van het team. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders in 'tankfiles' voor prijs van 10 jaar geleden

    Nederlanders in 'tankfiles' voor prijs van 10 jaar geleden


    350 km file aan 121 tankstations

    Duizenden Nederlandse automobilisten hebben in lange files staan aanschuiven om te tanken bij Tango, een keten van zelfbedieningsstations. Tango vierde het 10-jarig bestaan door tussen 14 en 17 uur de brandstofprijzen van 10 jaar geleden aan te rekenen. Een liter benzine (euro 95 octaangehalte) kostte bijvoorbeeld 1,16 euro tegen 1,58 volgens de richtprijs. Op een tank van 50 liter gaf dat toch al een voordeel van meer dan 20 euro. Enkele Nederlanders maakten hun reputatie van zuinigheid helemaal waar door naast een volle tank ook hun koffer gevuld met soms zelfs zes jerrycans vol te tanken (zie filmpje onder artikel).


    Volgens een woordvoerder stonden er bij alle 121 filialen rijen wachtenden, goed voor een lengte van ongeveer 350 kilometer vergelijkbaar met een gemiddelde maandagochtendspits. "Bij 90 procent van de zaken was dat geen probleem maar bij enkele filialen waren er verkeersproblemen. Die zijn met hulp van de politie opgelost.'' Tango had zelf 250 verkeersregelaars ingehuurd om de koopjesjacht in goede banen te leiden. Het bedrijf verwachtte in totaal 35.000 tot 40.000 klanten te krijgen. (anp/kh)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penis weg voor paus

    Penis weg voor paus


    Slachtoffers van pedofiele priesters willen persoonlijke excuses van paus

    De burgemeester van het Maltese Luqa heeft gevraagd een monument in de vorm van een penis weg te halen. De paus komt er volgend weekend immers op bezoek, en burgemeester John Schembri wil absoluut vermijden dat de kerkleider het "vulgaire en obscene" ding te zien krijgt.
     
    Het monument 'de Mediterrane Zuil' is het werk van beeldhouwer en keramiek-kunstenaar Paul Vella Critien, die al gelijkaardige 'penisachtigen' heeft neergepoot in Duitsland, Italië en Australië.

    De zuil veroorzaakt al sinds zijn oprichting in januari 2006 wrevel onder de in hoofdzaak katholieke bewoners van het eiland. De kunstenaar zelf ziet in zijn avant-gardistische, op de Egyptische oudheid gebaseerde werk een zuil "die naar de eeuwigheid wijst". (belga/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!