NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  02-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Hema plaatst Hitlergroet op 'fototaarten'

  Nederlandse Hema plaatst Hitlergroet op 'fototaarten'

  Twee kunstenaressen die bij de Nederlandse keten Hema fototaarten bestelden voor een expositie over smaakvolle en smakeloze taarten, ontdekten dat uitingen van nationaalsocialisme wél konden, maar afbeeldingen van geslachtsdelen niet. Dat schrijft de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.


  De twee artiestes, Sophia Wening en Loes ten Anscher, bestelden 'gepersonaliseerde' taarten bij een aantal Nederlandse Hema-filialen. Daarbij gaven ze fotomateriaal dat ze graag op de taarten hadden afgebeeld gezien. Drie bestellingen werden 'afgekeurd' door Hema, waaronder een volgens Ten Anscher 'onschuldige' afbeelding van een wijdbeens zittende vrouw met een hartje voor haar schaamstreek.

  Wilders en Hitlergroet
  Voor de zedigheid van Hema valt misschien wel iets te zeggen, maar op politiek vlak steekt het blijkbaar zo nauw niet voor de keten. Zo werden taarten met de befaamde Geert Wilders-boutade 'de islamitische cultuur is achterlijk' zonder morren geleverd. Ook een taart met een foto van een jongetje dat lachend de Hitlergroet brengt raakte probleemloos door de Hema-censuur.

  Hema verklaarde bij monde van Judy op het Veld dat de bestelde taarten in een 'grijze zone' zaten, waarbij de afbeelding van de wijdbeens zittende vrouw te veel naar porno neigde. (ad/hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke vacature in Japan: pizza's leveren aan 22.000 euro per uur

  Unieke vacature in Japan: pizza's leveren aan 22.000 euro per uur


  Pizzaketen zoekt werkkracht. Minstens 18 jaar, ervaring niet noodzakelijk. Uniform wordt voorzien. Loon: 22.000 euro per uur.

  Dat is de vacature van een pizzaketen die zo de 25ste verjaardag van zijn lancering in Japan wil vieren. Domino Pizza zal één iemand aannemen die in december 22.000 euro voor één uur werk zal verdienen. In de Japanse munteenheid klinkt het nog indrukwekkender: 2.500.000 yen!

  Het bedrijf wil de stunt voorlopig nog niet toelichten. Wie interesse heeft moet een sollicitatieformulier invullen. Daarna worden enkele mensen geselecteerd voor een interview. De keten krijgt voorlopig veel kandidaten over de vloer. Voor een deeltijdse job verdien je in Japan doorgaans een slordige 1.000 yen per uur.

  Gratis pizza op verjaardag
  Natuurlijk krijgt de pizzaketen veel kritiek te verwerken. Zo wordt gesteld dat het loon nog relatief goedkoop is in vergelijking met de publiciteit die de keten in ruil krijgt. En het geld zou beter besteed kunnen worden, bijvoorbeeld door het salaris van de huidige arbeidskrachten te verhogen.

  Voor de rest van de bevolking heeft Domino Pizza nog een ander verjaardagsgeschenk. Iedereen die op 30 september geboren is - de dag waarop Domino Pizza Japan 25 jaar werd - zal ieder jaar op die verjaardag een gratis pizza krijgen tot ze zelf 25 jaar worden. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste wijnglas ter wereld staat in Libanon

  Grootste wijnglas ter wereld staat in Libanon

  grootste wijnglas ter wereld staat in libanon

  In Beiroet, de hoofdstad van Libanon, is op een wijnfestival het grootste wijnglas ter wereld voorgesteld.

  Het glas is zowaar 2,24 meter hoog en heeft een diameter van 1,65 meter. Er kan zeker 1.577 liter wijn in.

  Het vorige record stond volgens Guinness World Records twaalf jaar op naam van Portugal.

  Na de opmeting werd het glas, een design van de architecten Walid Richa en Moussa Zakharia, gevuld met 100 flessen. Niemand dronk van het goedje, want het ging om een mengeling van witte, rode en rosé wijn.

  De organisatoren hopen met het record de Libanese wijnen wat in de kijker te zetten.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flamingo gebruikt make-up om mooie roze kleur te krijgen

  Flamingo gebruikt make-up om mooie roze kleur te krijgen

  Een flamingo heeft ook cosmetische producten nodig om er goed uit te zien. Met speciale pigmenten onderhouden ze de roze kleur van hun veren.

  De flamingo beschikt over speciale klieren die pigmenten aanmaken. Die smeren ze over hun veren in, waardoor ze roos blijven. Wetenschappers ontdekten dit schoonheidsproduct bij flamingo's in het zuiden van Spanje, meldt BBC. De pigmenten zitten in een soort olie die de flamingo met klieren afscheidt. Daarop smeren ze het goedje over hun volledige lichaam in.

  De flamingo's gebruiken de pigmenten op het ogenblik dat ze er op hun best willen uitzien. Het vraagt immers tijd en energie om de pigmenten aan te maken en dus kunnen we veronderstellen dat een kleurrijke flamingo een gezond dier is. Zonder deze make-up zou de kleur van een flamingo al na enkele dagen verbleken.

  Vooral vrouwtjes zijn veel met hun uiterlijk bezig. Mannetjes associëren de kleur immers met de kwaliteit van hun partner. Met een roze flamingo hebben ze dus meer kans op jongen. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tandartsen zamelen snoep in na Halloween

  Amerikaanse tandartsen zamelen snoep in na Halloween
  Twee Amerikaanse tandartsen zijn gisteren, de dag na Halloween, begonnen met een inzamelingsactie van snoep om de tanden van hun patiëntjes te redden. De tandartsen betalen een dollar per halve kilo snoep. De lekkernijen worden daarna geschonken aan militairen in Afghanistan en Irak.

  Elf kilo per jaar
  "Je redt hiermee niet alleen je tanden, maar onze troepen in het buitenland kunnen op deze manier ook Halloween vieren", aldus een verklaring van de tandartsen Nalin en Arpan Patel uit Fairless Hills nabij Philadelphia. De tandartsen zeggen niet waarom snoep blijkbaar minder slecht is voor de tanden van militairen.

  Amerikanen eten jaarlijks bijna 11 kilo snoep, zo blijkt uit cijfers van het nationale statistiekbureau. Het merendeel van de zoetigheid wordt rond Halloween verorberd. Kinderen gaan tijdens het festijn verkleed langs de deuren om snoep op te halen. Dat levert soms wel kilo's snoep per kind op. (afp/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechische studentes komen naakt schoonmaken

  Tsjechische studentes komen naakt schoonmaken

  Een aantal studentes uit Tsjechië die hun tijdelijke jobs kwijtspeelden in de nasleep van de kredietcrisis, hebben een nieuw initiatief om hun inkomsten op te krikken: ze begonnen met een 'naakt schoonmaakbedrijf'.

  Crazy Cleaners heet de nieuwe onderneming, die actief is in Tsjechië. Voor een kleine 175 euro per uur komen de studenten het huis van hun klanten onder handen nemen. De dienst kan, afhankelijk van de wensen van de klant, in ondergoed, topless of geheel naakt worden geleverd.

  Ook mannen
  De Praagse economiestudente Katka Kopecka, een van de initiatiefneemsters van het project, heeft de eenvoudigst mogelijke verklaring voor haar nagelnieuwe bedrijf: "We zochten werk, we vonden niks - en toen kwamen we op dit idee. Niemand poetst graag, en iedereen kijkt graag naar een goedgebouwd naakt lichaam."

  Voor de liefhebbers: het agentschap biedt niet alleen naakte poetsvrouwen aan. In het 15-koppige team zitten ook een aantal mannelijke studenten. Kopecka beklemtoont overigens dat er niks seksueels is aan de hele onderneming. "Meestal krijgen we aanvragen van drukbezette zakenlui die even willen uitrusten", zegt ze. "En wat is er rustiger dan wat rondhangen in je huis, terwijl iemand in haar ondergoed ervoor zorgt dat alles netjes is? Met prostitutie heeft dit niks te maken, we zijn een echt schoonmaakbedrijf" (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godzilla in VS op Halloween: alligator van 4,5 meter

  Godzilla in VS op Halloween: alligator van 4,5 meter


  In Florida hebben jagers op Halloween de enige echte Godzilla gevangen: een alligator van ongeveer 4,5 meter lang. Wereldwijd is het één van de grootste exemplaren ooit, in Florida is het nieuw record.

  De alligator zou tussen 50 en 60 jaar oud zijn en bijna 300 kilo wegen. De laatste gigantische alligator in Florida werd in 1997 gezien en was iets meer dan vier meter lang. Voor de jager is de alligator een winnend lotje uit de loterij. Het dier kan hem tot 14.000 dollar opleveren.

  Tres Ammerman komt uit Yorkshire (Engeland) en was tijdens de nacht van Halloween in Lake Washington op jacht met twee vrienden. De alligator vocht een half uur met zijn lijn toen Ammerman plots merkte hoe gigantisch het dier was. "Hij liep, sprong, rolde, vocht en probeerde in mijn boot te bijten... Het was net of we Godzilla gevangen hadden", zegt Ammerman in de Daily Mail.

  Uiteindelijk moesten ze de alligator twee uur lang meesleuren, aangezien het dier te groot was voor de boot. De dierenbescherming van Florida bevestigt dat het om een record gaat. Al werd de allergrootste alligator ooit in Louisiana gevonden. Dat dier was bijna zes meter lang! (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen verwart lijk van ouders en broer met Halloweengrap

  Jongen verwart lijk van ouders en broer met Halloweengrap


  Een 16-jarige jongen uit Ohio heeft een gruwelijke ontdekking gedaan toen hij enkele dagen geleden thuis kwam na een nachtje stappen. Hij trof het lichaam van zijn ouders en broer aan. Het was die nacht echter Halloween en dus moest dit wel een goede grap zijn. Helaas was dit horrorverhaal pure realiteit.

  In het huis lagen de bebloede lijken van zijn moeder, zijn stiefvader en zijn broer. De politie arresteerde zijn stiefbroer als hoofdverdachte. De man zou al een geschiedenis van mentale stoornissen hebben.

  De jonge Devon Griffin had de nacht buitenshuis doorgebracht en keerde zondagochtend naar huis terug om zijn kleren voor de kerkdienst aan te trekken. Toen hij van de kerk terugkwam vond hij de lichamen van zijn familie. Hij verklaarde aan de politie dat het op een Halloweengrap leek. Tot hij vaststelde dat de lijken echt waren.

  Een autopsie moet de doodsoorzaak bepalen. De verdachte stiefbroer verschijnt deze week voor een rechtbank. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheba (25) is oudste hond ter wereld

  Sheba (25) is oudste hond ter wereld


  In mensenjaren is ze 175 jaar oud, herdershond Sheba, de trouwste vriend van de Engelse Glenice Bagley (69). Glenice heeft bij het Guinness World Records comité een aanvraag ingediend om te erkennen dat haar Sheba ouder is dan de huidige oudste hond ter wereld, de Italiaanse Piccolo van 23 jaar oud

  "Ik ben trots op haar, maar als blijkt dat ze de oudste hond ter wereld is, zal ik nog trotser zijn. Ze is aardig en gromt nooit. Ze zou je doodlikken". Glenice redde Sheba toen ze drie jaar was en door haar toenmalige baasjes slecht werd verzorgd nadat het dier door een auto was aangereden.

  Kwiek als hond van vijf

  "Mijn ex-schoondochter kende een koppel die haar hadden verwaarloosd. Zij hadden haar als pup in huis genomen. Als ik een triest verhaal hoor over een hond, smelt mijn hart, dus liet ik haar bij mij komen. Nu is ze 25, maar ze is zo levendig als een beest van vijf jaar. Ze stapt als een jong beest. Altijd vlak naast me, kwispelstaartend. Ze springt nog op het dak van het tuinhuis als ze een kat op het hek ziet. Je zou denken dat zo'n oude hond moe en lusteloos is, maar niet mijn Sheba".

  Twee blikken voer per dag

  Volgens Glenice heeft een dierenarts de leeftijd van Sheba vastgesteld toen ze negen jaar geleden aan haar oor moest geopereerd worden. "De dierenarts legde haar op de tafel en zei 'hemeltje, dit beest is zestien jaar oud. En ik bedoel onze jaren, geen hondenjaren'. Dat zag hij aan haar tanden". Sheba heeft ook nog een gezonde eetlust. "Ze eet elke dag twee blikken hondenvoer".

  Bewijzen
  Bij het Guinness World Record comité willen ze bewijzen. "Heel wat mensen zeggen dat hun hond of papegaai de oudste is, maar ze kunnen het niet bewijzen. We zullen een verklaring van een dierenarts eisen en we zullen ook proberen de geschiedenis van het dier te achterhalen, geheel met foto van het dier door de jaren heen", lieten ze daar weten aan The Sun. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder verkoopt brief van Obama voor vijfduizend euro

  Moeder verkoopt brief van Obama voor 7000 euro


  .
  Een jonge moeder in Michigan heeft een briefje van president Obama verkocht voor zevenduizend dollar of bijna vijfduizend euro. De vrouw had na haar ontslag een wanhopige brief geschreven naar Obama. De president schreef haar terug met de belofte "dat alles wel opnieuw beter zal worden". De vrouw had meer nodig dan de bemoedigende woorden van Obama en verkocht de brief.

  Jennifer Cline uit Monroe kreeg het korte briefje van Obama in januari. Ze had hem een brief gestuurd waarin ze haar moeilijke situatie uitgelegd had. De Amerikaanse had in 2007 huidkanker gekregen en werd door haar werkgever ontslagen en daar zat ze dan als jonge moeder met kinderen.

  Cline zegt nu dat ze het briefje van Obama verkocht heeft omdat ze geld nodig heeft. Ze acht haar familie immers belangrijker dan een stukje presidentieel papier en ze bovendien wil ze nog altijd haar ultieme droom verwezenlijken en een huis kopen. Toch blijft ze een aanhanger van Obama. De koper van de brief is een verwoed handtekeningenjager. Hij wil het kleinood op zijn beurt verkopen voor 18.000 dollar of 12.834 euro. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!