WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    02-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Hema plaatst Hitlergroet op 'fototaarten'

    Nederlandse Hema plaatst Hitlergroet op 'fototaarten'

    Twee kunstenaressen die bij de Nederlandse keten Hema fototaarten bestelden voor een expositie over smaakvolle en smakeloze taarten, ontdekten dat uitingen van nationaalsocialisme wél konden, maar afbeeldingen van geslachtsdelen niet. Dat schrijft de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.


    De twee artiestes, Sophia Wening en Loes ten Anscher, bestelden 'gepersonaliseerde' taarten bij een aantal Nederlandse Hema-filialen. Daarbij gaven ze fotomateriaal dat ze graag op de taarten hadden afgebeeld gezien. Drie bestellingen werden 'afgekeurd' door Hema, waaronder een volgens Ten Anscher 'onschuldige' afbeelding van een wijdbeens zittende vrouw met een hartje voor haar schaamstreek.

    Wilders en Hitlergroet
    Voor de zedigheid van Hema valt misschien wel iets te zeggen, maar op politiek vlak steekt het blijkbaar zo nauw niet voor de keten. Zo werden taarten met de befaamde Geert Wilders-boutade 'de islamitische cultuur is achterlijk' zonder morren geleverd. Ook een taart met een foto van een jongetje dat lachend de Hitlergroet brengt raakte probleemloos door de Hema-censuur.

    Hema verklaarde bij monde van Judy op het Veld dat de bestelde taarten in een 'grijze zone' zaten, waarbij de afbeelding van de wijdbeens zittende vrouw te veel naar porno neigde. (ad/hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke vacature in Japan: pizza's leveren aan 22.000 euro per uur

    Unieke vacature in Japan: pizza's leveren aan 22.000 euro per uur


    Pizzaketen zoekt werkkracht. Minstens 18 jaar, ervaring niet noodzakelijk. Uniform wordt voorzien. Loon: 22.000 euro per uur.

    Dat is de vacature van een pizzaketen die zo de 25ste verjaardag van zijn lancering in Japan wil vieren. Domino Pizza zal één iemand aannemen die in december 22.000 euro voor één uur werk zal verdienen. In de Japanse munteenheid klinkt het nog indrukwekkender: 2.500.000 yen!

    Het bedrijf wil de stunt voorlopig nog niet toelichten. Wie interesse heeft moet een sollicitatieformulier invullen. Daarna worden enkele mensen geselecteerd voor een interview. De keten krijgt voorlopig veel kandidaten over de vloer. Voor een deeltijdse job verdien je in Japan doorgaans een slordige 1.000 yen per uur.

    Gratis pizza op verjaardag
    Natuurlijk krijgt de pizzaketen veel kritiek te verwerken. Zo wordt gesteld dat het loon nog relatief goedkoop is in vergelijking met de publiciteit die de keten in ruil krijgt. En het geld zou beter besteed kunnen worden, bijvoorbeeld door het salaris van de huidige arbeidskrachten te verhogen.

    Voor de rest van de bevolking heeft Domino Pizza nog een ander verjaardagsgeschenk. Iedereen die op 30 september geboren is - de dag waarop Domino Pizza Japan 25 jaar werd - zal ieder jaar op die verjaardag een gratis pizza krijgen tot ze zelf 25 jaar worden. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste wijnglas ter wereld staat in Libanon

    Grootste wijnglas ter wereld staat in Libanon

    grootste wijnglas ter wereld staat in libanon

    In Beiroet, de hoofdstad van Libanon, is op een wijnfestival het grootste wijnglas ter wereld voorgesteld.

    Het glas is zowaar 2,24 meter hoog en heeft een diameter van 1,65 meter. Er kan zeker 1.577 liter wijn in.

    Het vorige record stond volgens Guinness World Records twaalf jaar op naam van Portugal.

    Na de opmeting werd het glas, een design van de architecten Walid Richa en Moussa Zakharia, gevuld met 100 flessen. Niemand dronk van het goedje, want het ging om een mengeling van witte, rode en rosé wijn.

    De organisatoren hopen met het record de Libanese wijnen wat in de kijker te zetten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flamingo gebruikt make-up om mooie roze kleur te krijgen

    Flamingo gebruikt make-up om mooie roze kleur te krijgen

    Een flamingo heeft ook cosmetische producten nodig om er goed uit te zien. Met speciale pigmenten onderhouden ze de roze kleur van hun veren.

    De flamingo beschikt over speciale klieren die pigmenten aanmaken. Die smeren ze over hun veren in, waardoor ze roos blijven. Wetenschappers ontdekten dit schoonheidsproduct bij flamingo's in het zuiden van Spanje, meldt BBC. De pigmenten zitten in een soort olie die de flamingo met klieren afscheidt. Daarop smeren ze het goedje over hun volledige lichaam in.

    De flamingo's gebruiken de pigmenten op het ogenblik dat ze er op hun best willen uitzien. Het vraagt immers tijd en energie om de pigmenten aan te maken en dus kunnen we veronderstellen dat een kleurrijke flamingo een gezond dier is. Zonder deze make-up zou de kleur van een flamingo al na enkele dagen verbleken.

    Vooral vrouwtjes zijn veel met hun uiterlijk bezig. Mannetjes associëren de kleur immers met de kwaliteit van hun partner. Met een roze flamingo hebben ze dus meer kans op jongen. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tandartsen zamelen snoep in na Halloween

    Amerikaanse tandartsen zamelen snoep in na Halloween




    Twee Amerikaanse tandartsen zijn gisteren, de dag na Halloween, begonnen met een inzamelingsactie van snoep om de tanden van hun patiëntjes te redden. De tandartsen betalen een dollar per halve kilo snoep. De lekkernijen worden daarna geschonken aan militairen in Afghanistan en Irak.

    Elf kilo per jaar
    "Je redt hiermee niet alleen je tanden, maar onze troepen in het buitenland kunnen op deze manier ook Halloween vieren", aldus een verklaring van de tandartsen Nalin en Arpan Patel uit Fairless Hills nabij Philadelphia. De tandartsen zeggen niet waarom snoep blijkbaar minder slecht is voor de tanden van militairen.

    Amerikanen eten jaarlijks bijna 11 kilo snoep, zo blijkt uit cijfers van het nationale statistiekbureau. Het merendeel van de zoetigheid wordt rond Halloween verorberd. Kinderen gaan tijdens het festijn verkleed langs de deuren om snoep op te halen. Dat levert soms wel kilo's snoep per kind op. (afp/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechische studentes komen naakt schoonmaken

    Tsjechische studentes komen naakt schoonmaken

    Een aantal studentes uit Tsjechië die hun tijdelijke jobs kwijtspeelden in de nasleep van de kredietcrisis, hebben een nieuw initiatief om hun inkomsten op te krikken: ze begonnen met een 'naakt schoonmaakbedrijf'.

    Crazy Cleaners heet de nieuwe onderneming, die actief is in Tsjechië. Voor een kleine 175 euro per uur komen de studenten het huis van hun klanten onder handen nemen. De dienst kan, afhankelijk van de wensen van de klant, in ondergoed, topless of geheel naakt worden geleverd.

    Ook mannen
    De Praagse economiestudente Katka Kopecka, een van de initiatiefneemsters van het project, heeft de eenvoudigst mogelijke verklaring voor haar nagelnieuwe bedrijf: "We zochten werk, we vonden niks - en toen kwamen we op dit idee. Niemand poetst graag, en iedereen kijkt graag naar een goedgebouwd naakt lichaam."

    Voor de liefhebbers: het agentschap biedt niet alleen naakte poetsvrouwen aan. In het 15-koppige team zitten ook een aantal mannelijke studenten. Kopecka beklemtoont overigens dat er niks seksueels is aan de hele onderneming. "Meestal krijgen we aanvragen van drukbezette zakenlui die even willen uitrusten", zegt ze. "En wat is er rustiger dan wat rondhangen in je huis, terwijl iemand in haar ondergoed ervoor zorgt dat alles netjes is? Met prostitutie heeft dit niks te maken, we zijn een echt schoonmaakbedrijf" (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godzilla in VS op Halloween: alligator van 4,5 meter

    Godzilla in VS op Halloween: alligator van 4,5 meter


    In Florida hebben jagers op Halloween de enige echte Godzilla gevangen: een alligator van ongeveer 4,5 meter lang. Wereldwijd is het één van de grootste exemplaren ooit, in Florida is het nieuw record.

    De alligator zou tussen 50 en 60 jaar oud zijn en bijna 300 kilo wegen. De laatste gigantische alligator in Florida werd in 1997 gezien en was iets meer dan vier meter lang. Voor de jager is de alligator een winnend lotje uit de loterij. Het dier kan hem tot 14.000 dollar opleveren.

    Tres Ammerman komt uit Yorkshire (Engeland) en was tijdens de nacht van Halloween in Lake Washington op jacht met twee vrienden. De alligator vocht een half uur met zijn lijn toen Ammerman plots merkte hoe gigantisch het dier was. "Hij liep, sprong, rolde, vocht en probeerde in mijn boot te bijten... Het was net of we Godzilla gevangen hadden", zegt Ammerman in de Daily Mail.

    Uiteindelijk moesten ze de alligator twee uur lang meesleuren, aangezien het dier te groot was voor de boot. De dierenbescherming van Florida bevestigt dat het om een record gaat. Al werd de allergrootste alligator ooit in Louisiana gevonden. Dat dier was bijna zes meter lang! (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen verwart lijk van ouders en broer met Halloweengrap

    Jongen verwart lijk van ouders en broer met Halloweengrap


    Een 16-jarige jongen uit Ohio heeft een gruwelijke ontdekking gedaan toen hij enkele dagen geleden thuis kwam na een nachtje stappen. Hij trof het lichaam van zijn ouders en broer aan. Het was die nacht echter Halloween en dus moest dit wel een goede grap zijn. Helaas was dit horrorverhaal pure realiteit.

    In het huis lagen de bebloede lijken van zijn moeder, zijn stiefvader en zijn broer. De politie arresteerde zijn stiefbroer als hoofdverdachte. De man zou al een geschiedenis van mentale stoornissen hebben.

    De jonge Devon Griffin had de nacht buitenshuis doorgebracht en keerde zondagochtend naar huis terug om zijn kleren voor de kerkdienst aan te trekken. Toen hij van de kerk terugkwam vond hij de lichamen van zijn familie. Hij verklaarde aan de politie dat het op een Halloweengrap leek. Tot hij vaststelde dat de lijken echt waren.

    Een autopsie moet de doodsoorzaak bepalen. De verdachte stiefbroer verschijnt deze week voor een rechtbank. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheba (25) is oudste hond ter wereld

    Sheba (25) is oudste hond ter wereld


    In mensenjaren is ze 175 jaar oud, herdershond Sheba, de trouwste vriend van de Engelse Glenice Bagley (69). Glenice heeft bij het Guinness World Records comité een aanvraag ingediend om te erkennen dat haar Sheba ouder is dan de huidige oudste hond ter wereld, de Italiaanse Piccolo van 23 jaar oud

    "Ik ben trots op haar, maar als blijkt dat ze de oudste hond ter wereld is, zal ik nog trotser zijn. Ze is aardig en gromt nooit. Ze zou je doodlikken". Glenice redde Sheba toen ze drie jaar was en door haar toenmalige baasjes slecht werd verzorgd nadat het dier door een auto was aangereden.

    Kwiek als hond van vijf

    "Mijn ex-schoondochter kende een koppel die haar hadden verwaarloosd. Zij hadden haar als pup in huis genomen. Als ik een triest verhaal hoor over een hond, smelt mijn hart, dus liet ik haar bij mij komen. Nu is ze 25, maar ze is zo levendig als een beest van vijf jaar. Ze stapt als een jong beest. Altijd vlak naast me, kwispelstaartend. Ze springt nog op het dak van het tuinhuis als ze een kat op het hek ziet. Je zou denken dat zo'n oude hond moe en lusteloos is, maar niet mijn Sheba".

    Twee blikken voer per dag

    Volgens Glenice heeft een dierenarts de leeftijd van Sheba vastgesteld toen ze negen jaar geleden aan haar oor moest geopereerd worden. "De dierenarts legde haar op de tafel en zei 'hemeltje, dit beest is zestien jaar oud. En ik bedoel onze jaren, geen hondenjaren'. Dat zag hij aan haar tanden". Sheba heeft ook nog een gezonde eetlust. "Ze eet elke dag twee blikken hondenvoer".

    Bewijzen
    Bij het Guinness World Record comité willen ze bewijzen. "Heel wat mensen zeggen dat hun hond of papegaai de oudste is, maar ze kunnen het niet bewijzen. We zullen een verklaring van een dierenarts eisen en we zullen ook proberen de geschiedenis van het dier te achterhalen, geheel met foto van het dier door de jaren heen", lieten ze daar weten aan The Sun. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder verkoopt brief van Obama voor vijfduizend euro

    Moeder verkoopt brief van Obama voor 7000 euro


    .
    Een jonge moeder in Michigan heeft een briefje van president Obama verkocht voor zevenduizend dollar of bijna vijfduizend euro. De vrouw had na haar ontslag een wanhopige brief geschreven naar Obama. De president schreef haar terug met de belofte "dat alles wel opnieuw beter zal worden". De vrouw had meer nodig dan de bemoedigende woorden van Obama en verkocht de brief.

    Jennifer Cline uit Monroe kreeg het korte briefje van Obama in januari. Ze had hem een brief gestuurd waarin ze haar moeilijke situatie uitgelegd had. De Amerikaanse had in 2007 huidkanker gekregen en werd door haar werkgever ontslagen en daar zat ze dan als jonge moeder met kinderen.

    Cline zegt nu dat ze het briefje van Obama verkocht heeft omdat ze geld nodig heeft. Ze acht haar familie immers belangrijker dan een stukje presidentieel papier en ze bovendien wil ze nog altijd haar ultieme droom verwezenlijken en een huis kopen. Toch blijft ze een aanhanger van Obama. De koper van de brief is een verwoed handtekeningenjager. Hij wil het kleinood op zijn beurt verkopen voor 18.000 dollar of 12.834 euro. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits tv-programma gaat praten met doden

    Duits tv-programma gaat praten met doden


    Op de Duitse tv start vanavond een nieuwe omstreden RTL-serie waarin een Zwitsers medium contact probeert te leggen met doden. De protestantse kerk in Duitsland is verbolgen over het feit dat 'Das Medium' net start op Hervormingsdag, een dag die staat "voor de band tussen geloof en ratio".

    In de eerste aflevering wordt geprobeerd contact te leggen met Uwe Barschel, de ex-premier van de deelstaat Sleeswijk-Holstein die in 1987 dood werd aangetroffen in een badkuip in een Zwitsers hotel. Volgens het officiële onderzoeksrapport was er hoogstwaarschijnlijk sprake van zelfmoord, maar volgens zijn weduwe is de CDU-politicus vermoord.

    Freya Barschel heeft aanwijzingen dat haar man geen rust vindt, omdat het bij haar thuis spookt. Het licht en de tv gaan steeds vanzelf aan en uit.

    Waterkant-affaire
    Barschel overleed luttele weken nadat hij de deelstaatverkiezingen had verloren na de zogeheten Waterkant-affaire. Volgens weekblad Der Spiegel zou Barschel een lastercampagne hebben georkestreerd tegen oppositieleider Björn Engholm (SPD). Jaren na Barschels dood concludeerde een enquêtecommissie dat daar geen bewijs voor was.

    Er zijn tal van complottheorieën over Barschels dood. Zo schreef een voormalige Mossad-agent in een boek dat de Israëlische geheime dienst Barschel heeft vermoord omdat die zich had verzet tegen geheime Israëlische wapentransacties op Duits grondgebied en omdat hij dreigde over die affaire uit de school te klappen. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakt protest tegen besparingen in cultuursector

    Naakt protest tegen besparingen in cultuursector


    Het Franse artiestencollectief 'Rue Libre' heeft het begrip 'vrijheid van meningsuiting' alle eer aan gedaan. Tijdens een betoging, gisteren in de stad Tours', gingen zij uit de kleren om te protesteren tegen de plannen van de Franse overheid om te snoeien in de subsidies voor de culurele sector.

    Met deze kleurrijke manifestatie wilden de artiesten lucht geven aan hun vrees dat deze besparingen wel eens het einde zou kunnen betekenen van de bloeiende straatkunst in Frankrijk. (eb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betalen kan voortaan met elektronische identiteitskaart

    Betalen kan voortaan met elektronische identiteitskaart


    De elektronische identiteitskaart, de eID, kan voortaan gebruikt worden als betaalmiddel. De bedrijven Loyaltek en Proxyclick stelden de nieuwe toepassing vandaag voor in Sint-Lambrechts-Woluwe, in de eetzaal van kunstmestproducent Yara. Ze spreken van een wereldpremière.

    De voorstelling werd bijgewoond door ministers Vincent Van Quickenborne en Benoît Cerexhe. Van Quickenborne toonde zich tevreden dat verdere stappen werden gezet om toepassingen te centraliseren waarvoor nu meerdere kaarten gebruikt worden.

    Momenteel wordt het betaalsysteem wel maar gebruikt op twee plaatsen, waaronder Yara. Volgens Robert Masse, directeur van Loyaltek, dat betaalterminals en bijbehorende software maakt, is er desondanks een grote vraag. Ook wordt gesproken met Atos Worldline, dat het elektronisch betaalverkeer in België regelt.

    Geen schaalvergroting
    "Maar a priori willen we de betaalterminals en -systemen aanbieden in welbepaalde omgevingen", zei Masse. Op korte of middellange termijn bestaan er geen plannen voor een schaalvergroting, zodat met name betaalterminals in winkels naast kredietkaarten ook de eID zouden herkennen.

    Concreet bij Yara wordt de eID gelinkt aan een betaalrekening van Proxyclick, een bedrijf dat online maaltijden aanbiedt. Als de werknemers in de eetzaal willen betalen, moeten ze de pincode van hun eID intikken in een betaalterminal. Die Loyaltek-betaalterminal maakt een verbinding tussen de eID en de rekening. Proxyclick heeft daarbij geen toegang tot andere gegevens op de eID, zei Proxyclick-directeur Gregory Blondeau. Het identificeert de klant met een code die het krijgt van Loyaltek.

    Linken
    Loyaltek maakt het overigens niet alleen mogelijk om de eID te linken aan niet-bancaire middelen, zoals Proxyclick, maar ook aan bancaire middelen, zoals lopende rekeningen. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzaam boek van Charles Darwin levert 22.500 euro op

    Zeldzaam boek van Charles Darwin levert 22.500 euro op

    zeldzaam boek van charles darwin levert 22 500 euro op

    In het Nederlandse Amsterdam is zaterdag een zeldzaam boek van Charles Darwin van eigenaar veranderd voor 22.500 euro.

    Het exemplaar van de eerste druk van "The effects of cross and self fertilisation in the vegetable kingdom" was lange tijd in bezit van een Duits bioloog.

    Darwin had er zelf een opdracht ingeschreven, wat zeer uitzonderlijk was, en besloot met de woorden "With the kind regards of the author".

    Een woordvoerder van de Groningse antiquarische boekhandel Berger & De Vries, die het boek te koop aanbood, had de vraagprijs wel op 27.500 euro bepaald.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zhang kroont zichzelf tot snelste bierdrinker ter wereld

    Zhang kroont zichzelf tot snelste bierdrinker ter wereld




    De Chinees Zhang Fengzhong beweert van zichzelf dat hij de snelste bierdrinker ter wereld is. De kerel zwelgt een pint van 64 centiliter binnen in welgeteld 3.17 seconden. Burps.

    Zijn prestatie is alvast opgenomen in het Jinisi-boek, de Chinese evenknie van het Guinnessboek. Zhang kapt ook wel eens een karton melk van 1,2 liter achterover. Daar heeft hij op de kop 7 seconden voor nodig.

    Natuurtalent
    De man schuimt verscheidene drinkcompetities in zijn land af. "Noem mij gerust een natuurtalent", zegt Zhang over zijn bijzondere gave. "Al komt er ook heel wat training aan te pas. Ik raad de mensen echter aan om voorzichtig te zijn met dergelijke stunts". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie vriest man in en voedert hem aan hond

    Familie vriest man in en voedert hem aan hond

    In North Carolina is een gruwelijke misdaad aan het licht gekomen. Een man werd er vermoord door zijn vriendin en twee kinderen. Ze versneden het lijk, stopten het in de diepvriezer en voederden er delen van aan hun pitbull. Dat schrijft de krant News & Observer.

    Uit het onderzoek is gebleken dat David Reuben Green Jr (52) meer dan waarschijnlijk gedood werd door zijn levenspartner Wendy Green en zijn kinderen David Reuben Green III (15) en Alexis Green (17). Zij zouden hun vreemde ingevroren 'trofee' hebben getoond aan vrienden.

    Bankrekening gepluimd
    Mevrouw Green (41), die de familienaam van haar rijke partner aannam hoewel ze niet getrouwd is met hem, deed zich ook voor als de echtgenote van het slachtoffer om zo z'n bankrekening te pluimen.

    Op reis
    De vrouw vertelde aan ieder die het horen wilde, dat haar vriend in het buitenland was. Familieleden van de man vonden dat hij wel erg lang op reis was en schakelden een privé-detective in om hem op te sporen.

    Al maanden dood
    Meneer Green werd op 1 september als vermist opgegeven. Begin deze maand vond de detective het onthoofde lijk van het slachtoffer in de diepvriezer. De politie gaat er van uit dat het slachtoffer al in januari werd doodgeslagen.

    De vrouw en de twee kinderen van David Reuben Green Jr worden beschuldigd van moord met voorbedachtheid. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denver stemt over oprichting van 'UFO-commissie'

    Denver stemt over oprichting van 'UFO-commissie'


    Indien E.T. ooit op aarde verschijnt, is Denver wellicht de best voorbereide stad om hem te ontvangen. De bewoners van de metropool in de staat Colorado stemmen dinsdag bij de tussentijdse verkiezingen ook over een voorstel om een 'Commissie voor Buitenaardse Aangelegenheden' op te richten. Dat bericht de Wall Street Journal.


    Ter bescherming van aardlingen
    De 'UFO-commissie' zal bestaan uit meerdere experten en de gezondheid, de veiligheid en het cultureel welzijn van de burgers van Denver moeten verzekeren indien het tot een buitenaards contact komt.
     
    Diplomatieke protocols
    'Intiative 300' verzamelde 4.000 handtekeningen om het opzet aan de kiezers voor te leggen. "We moeten de kwestie uit de zweem van de sprookjeswereld halen en in echte diplomatieke protocols gieten", aldus campagnemedewerker Ricky Butterfass.
     
    De vraag naar de oprichting van de commissie is een van de meer eigenaardige lokale initiatieven die kiezers volgende dinsdag in het stemhokje voorgelegd krijgen. In heel de VS hebben zowat 160 volksraadplegingen plaats. (belga/lb)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Houten Ferrari V12

     Houten Ferrari V12 uniek verzamelexemplaar


    Wie van motoren houdt of een hart heeft dat klopt voor Ferrari, kan een uniek verzamelexemplaar op de kop tikken: een houten Ferrari V12 motorblok.

    De motor werd met de hand vervaardigd en is gebaseerd op de krachtbron uit de Ferrari 365GTB. Hij is gedetailleerd nagebouwd op schaal 1/1 en weegt zo'n 25 kilogram.

    De prijs bedraagt 6.000 dollar.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bed van Willem Elsschot geveild voor 4.300 euro

    Bed van Willem Elsschot geveild voor 4.300 euro



    Het bed van de Antwerpse schrijver Willem Elsschot, dat donderdag door radiozender Klara geveild werd voor het goede doel, heeft 4.300 euro opgebracht. Koper is Frank Verschuere, de managing director van het bedbedrijf LS Bedding Group.
     
    De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Bednet, een organisatie die ervoor zorgt dat zieke kinderen online contact houden met hun school. Het idee van de veiling komt van radiomaker Pat Donnez, die het bed op het spoor kwam tijdens het maken van zijn radioreeks 'Zot van Elsschot' voor Klara. Het gaat om een meubel uit de jaren dertig met snijwerk in de vorm van bloemen. Het bed is een zogenaamde twijfelaar, tussen een- en tweepersoonsbed in. (belga/odbs)

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angolees heeft grootste mond ter wereld

    Angolees heeft grootste mond ter wereld

    angolees heeft grootste mond ter wereld video

    De man met de grootste mond ter wereld woont in Angola en luistert naar de naam Francisco Domingo Joaquim.

    Joaquims mond is maar liefst 17 centimeter breed. Dat betekent dat er hij er zonder problemen een blikje cola in kan stoppen.

    De twintiger is intussen opgenomen in het nieuwste exemplaar van het Guinness Book of World Records.

    "Een droom die uitkomt", besluit hij.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!