WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    29-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bed van Willem Elsschot geveild voor 4.300 euro

    Bed van Willem Elsschot geveild voor 4.300 euro



    Het bed van de Antwerpse schrijver Willem Elsschot, dat donderdag door radiozender Klara geveild werd voor het goede doel, heeft 4.300 euro opgebracht. Koper is Frank Verschuere, de managing director van het bedbedrijf LS Bedding Group.
     
    De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Bednet, een organisatie die ervoor zorgt dat zieke kinderen online contact houden met hun school. Het idee van de veiling komt van radiomaker Pat Donnez, die het bed op het spoor kwam tijdens het maken van zijn radioreeks 'Zot van Elsschot' voor Klara. Het gaat om een meubel uit de jaren dertig met snijwerk in de vorm van bloemen. Het bed is een zogenaamde twijfelaar, tussen een- en tweepersoonsbed in. (belga/odbs)

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angolees heeft grootste mond ter wereld

    Angolees heeft grootste mond ter wereld

    angolees heeft grootste mond ter wereld video

    De man met de grootste mond ter wereld woont in Angola en luistert naar de naam Francisco Domingo Joaquim.

    Joaquims mond is maar liefst 17 centimeter breed. Dat betekent dat er hij er zonder problemen een blikje cola in kan stoppen.

    De twintiger is intussen opgenomen in het nieuwste exemplaar van het Guinness Book of World Records.

    "Een droom die uitkomt", besluit hij.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McDonald's beboet voor te dikke werknemer

    McDonald's beboet voor te dikke werknemer



    Een Braziliaanse rechtbank heeft fastfoodgigant McDonald's veroordeeld tot een schadevergoeding van 17.500 dollar (ruim 12.500 euro) aan een voormalige franchisemedewerker. De ex-restaurantmanager werd 29 kilo dikker in de twaalf jaar dat hij voor 'McDo' werkte.

    De man, die nu 32 jaar oud is, zegt dat hij verplcht was om dagelijks McDonalds-voeding te proeven om erover te waken dat de kwaliteit van het eten in zijn zaak aan de standaarden beantwoordde. McDonald's huurde mensen in die zich als klanten voordeden en verslag uitbrachten over de restaurants, wat de manager extra onder druk zette.

    Gratis lunch
    "Bovendien bood McDonald's gratis lunch aan haar medewerkers", zegt de werknemer. "Ook dat zorgde ervoor dat ik te veel calorieën naar binnen werkte."

    Rechter Joao Filho uit Porto Alegre volgde de zwaarlijvig geworden man in zijn redenering, en kende hem een schadevergoeding toe. McDonald's heeft nog niet laten weten of het in beroep gaat tegen de uitspraak. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis consultatie bij diagnose kanker

    Gratis consultatie bij diagnose kanker


    Op 1 november activeert minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Laurette Onkelinx een nieuwe maatregel uit haar 'Kankerplan': een gratis bezoek voor de patiënt aan de arts, specialist of huisarts wanneer hij de diagnose kanker te horen krijgt. Dat schrijft La Dernière Heure.
     
    "Het is een essentiële daad in het behandelingsproces van de ziekte. Voor mij moet de patiënt het dokterskabinet verlaten met de overtuiging dat hij een gevecht aangaat dat hij kan winnen", stelt Onkelinx. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Douane betrapt man met 2.000 diamanten in zijn maag

    Douane betrapt man met 2.000 diamanten in zijn maag


    De Indiase politie heeft op de luchthaven van Madras een Sri Lankaan opgepakt met meer dan tweeduizend diamanten in zijn maag. De 'maagsteentjes' zijn in totaal tussen 240.000 en 485.000 euro waard. Dat meldt het persagentschap ANP.

    In 42 condooms
    De politie kwam de man op het spoor na een tip van een informant. De bagage van de Sri Lankaan werd doorzocht, maar de douane trof hierin niets aan. Omdat de man zich zenuwachtig gedroeg, werd hij meegenomen naar het ziekenhuis. Daar troffen de artsen de diamanten in de maag aan, verpakt in 42 condooms.

    Laxeermiddel
    De 35-jarige man kreeg een laxeermiddel toegediend zodat de politie de stenen in beslag kon nemen. Het duurde nog wel zes uur voordat alle stenen het daglicht weer zagen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Granaat op scherp tussen rommel op tienerkamer

    Granaat op scherp tussen rommel op tienerkamer



    Een tienerkamer lijkt vaak alsof er net een bom is ontploft. In het geval van een 16-jarige Oosentrijkse jongen werd dit ei zo na realiteit.

    Wanneer de vader wat orde probeerde te scheppen in de kleerkast van zijn spruit, vond hij een granaat op scherp onder een stapel vuile kleren, strips en andere rommel.

    Stranden van Normandië
    Nog amper bekomen van de schrik, belde de man de hulpdiensten. Toen de politie van Kuchl aankwam in het huis, kregen ze te horen dat de granaat daar wellicht al een hele tijd moet gelegen hebben. De jongen zou het springtuig gevonden hebben tijdens een trip naar de stranden van Normandië, een jaar geleden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen nemen explosief bad

    Russen nemen explosief bad

    russen nemen explosief bad video

    Deze twee Russen kwamen op het idee om vuurwerk af te steken in bad...

    Tot hun grote verbazing doven de pijlen echter niet in het water. Al snel beseffen ze dat ze zich uit de voeten moeten maken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksorgie van Deense royals schiet in verkeerd keelgat

    Seksorgie van Deense royals schiet in verkeerd keelgat


    Een tentoonstelling, gewijd aan het Deense kunstenaarsduo Surrend, is afgelast omwille van een affiche waarop de Deense koninklijke familie wordt afgebeeld in een seksorgie, inclusief engeltjes en een schaap. De retrospectieve van het duo Jan Egesborg en Pia Bertelsen in Aarhus moest normaal op 13 oktober openen, maar de museumdirecteur achtte het raadzaam om de hele zaak af te blazen.

    "Dit is pure censuur", reageert kunstenaar Jan Egesborg. "Denemarken gaat er prat op de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel te voeren", zegt hij. "Een karikatuur publiceren die miljoenen moslims kwetst is blijkbaar geen probleem in dit land. Als de eigen koninklijke familie op de korrel wordt genomen, wordt er evenwel anders gepiept". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Con Domen is vreemdste naam van Nederland

    Con Domen is vreemdste naam van Nederland

    Bij onze Noorderburen gaan de dj's van jongerenzender BNN elk jaar op zoek naar de vreemdste namen van het land. Dit jaar voert Con Domen de lijst van de 'Schaamnaam 2010' aan.

    Nagenoeg 50.000 luisteraars brachten de voorbije weken hun stem uit op de website van dj's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. "Het is toch ongelooflijk hoe lomp sommige ouders zijn", zeggen de dj's. Zij controleerden alle namen op hun echtheid door alle deelnemers persoonlijk op te bellen. Dit jaar kreeg Con Domen de meeste stemmen, de vorige jaren ging de prijs naar Stanley Messie en Fokje Modder. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees doet handstand op spijker

    Chinees doet handstand op spijker


    Om toe te treden tot de Taizhou Haideng Martial Arts Association toonden een aantal Chinezen gisteren hun indrukwekkende Kung Fu-kunsten. Dat schrijft AD.nl.

    Li Xin stal hierbij duidelijk de show met zijn handstand op een lange spijker. Een van de andere specialisten maakte een minutenlange handstand, waarbij hij slechts vier vingers gebruikte.

    De nieuw opgerichte vechtsportvereniging is genoemd naar de boeddhistische monnik Hai Deng. Deze monnik had zo'n grote controle over zijn lichaam dat hij zijn eigen gewicht met slechts één vinger kon tillen, zonder dat deze door de druk wit kleurde. (adv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aston Martin van James Bond geveild voor 2,9 miljoen euro

    Aston Martin van James Bond geveild voor 2,9 miljoen euro


    De zilverkleurige Aston Martin DB5 waarmee Sean Connery als James Bond rond tufte in de film 'Goldfinger', is van eigenaar veranderd voor 2,6 miljoen pond (2,9 miljoen euro).
     
    De auto was het pronkstuk van een grote oldtimerveiling in Londen waarbij meer dan honderd voertuigen onder de hamer gingen. Een oude Lamborghini van rockmuzikant Rod Stewart leverde meer dan 600.000 pond op.
     
    De Aston Martin was tot nu toe in handen van een Amerikaan. Die kocht hem in 1969 voor 12.000 dollar rechtstreeks van de fabriek en stelde hem 41 jaar lang in zijn eigen James Bond-showroom tentoon. De auto was op voorhand geschat op 3,5 miljoen pond. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanmaningen achtervolgen overledene tot op kerkhof

    Aanmaningen achtervolgen overledene tot op kerkhof

    Een Franse sociale zekerheidsdienst heeft geruime tijd aanmaningsbrieven voor sociale bijdragen verzonden aan een overleden persoon. Dat gebeurde tot aan zijn meest recente verblijfplaats: een kerkhof in de Noord-Franse gemeente Arleux. Dat meldt de krant La Voix du Nord.

    Een Franse vrouw die het beu was om steeds weer terugvorderingsbrieven te ontvangen van het Franse sociale zekerheidsfonds voor zelfstandigen RSI op naam van haar in mei overleden echtgenoot gooide het over een andere boeg. Ze schreef een korte brief waarin ze droog vermeldde dat zijn nieuwe adres zich op de plaatselijke begraafplaats bevond.
     
    "Laatste herinnering"
    Het fonds zond vervolgens, zonder rekening te houden met de eigenaardige verandering, brieven naar het ongebruikelijke adres, tot en met de "laatste herinnering". Het was de bewaker van het kerkhof die de correspondentie ontving en doorstuurde naar de gemeente. Deze verzond ze op haar beurt naar de weduwe.
     
    Ultieme bijdrage
    De vrouw was vroeger samen met haar man binnenschipper. Sinds haar weduwschap was ze opnieuw werkzaam als werknemer op een andere boot, de zelfstandige activiteit werd stopgezet. Ze dacht alle nodige stappen ondernomen te hebben en betaalde zelfs nog een ultieme bijdrage na de dood van haar man.
     
    "Laat me met rust"
    "Ik vraag niet om een financiële vergoeding, ik wil enkel dat ze me met rust laten", zei Lisiane Duwel nog aan La Voix du Nord. Persagentschap AFP kon de bewuste sociale dienst woensdagochtend niet contacteren. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rok van 5.900 jaar oud in Armeense grot

    Rok van 5.900 jaar oud in Armeense grot



    In Armenië, een land in de Zuidelijke Kaukasus, hebben archeologen bij opgravingen in een grot een rok blootgelegd die meer dan 5.900 jaar oud is.

    Het zou meteen een van de oudste van riet vervaardigde kledingstukken in de wereld zijn. Het fragment van de rok werd aangetroffen in een grot in het zuidoosten van het land.

    Op diezelfde locatie werd eerder al een schoen van 5.500 jaar oud naar boven gehaald.

    Buiten de rok vonden de wetenschappers eveneens een gemummificeerde geit van eveneens 5.900 jaar oud. De vondst is zo duizend jaar ouder dan de oudste gemummificeerde dieren, die in Egypte werden blootgelegd.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachend nijlpaard hit op het internet

    Lachend nijlpaard hit op het internet



    De zoo van San Diego lokt wellicht heel wat nieuwe bezoekers dankzij nijlpaard Otis. Het dier werd een hit op het internet nadat hij glimlachend in de lens van een camera keek.

    De Amerikaan Jay Parker wilde een foto van zijn dochter maken toen ze bij het dier wilde poseren. Net op dat moment kwam Otis, die zo'n 3 ton weegt, achter het glas naast het meisje staan en lachte zijn tanden bloot.

    Eenmaal terug thuis plaatste Parker en zijn dochter hun kiekjes op het internet. Die begonnen al snel een eigen leven te leiden. Tal van mensen pikten de foto's op en postten ze op hun Facebook-pagina's.

    Parker zelf heeft een heel eenvoudige uitleg bij de glimlach. "Naar verluidt kreeg Otis in de week dat wij hem bezochten even gezelschap van een vrouwelijk nijlpaard. Het dier is gewoon verliefd", meent de man.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste stuwmeer ter wereld na zeven jaar vol

    Grootste stuwmeer ter wereld na zeven jaar vol


    In China is het stuwmeer van de Drieklovendam na zeven jaar vol. Het water staat 175 meter hoog in het 620 kilometer lange stuwmeer, meldt het staatspersbureau Xinhua. De bouw van de 2.300 meter lange en 181 meter hoge dam begon in 1993, en er staat nu 22 miljard kubieke meter water in het grootste waterreservoir ter wereld

    De Drieklovendam in de rivier Jangtsekiang moet China gaan voorzien van een enorme hoeveelheid elektriciteit. Bovendien profiteert de scheepvaart van de nieuw ontstane vaarwegen, benadrukken de Chinese autoriteiten.

    Toch is het project zeer omstreden. Meer dan een miljoen mensen moesten gedwongen verhuizen en honderden historische plekken verdwenen onder water. Door het vollopen van het stuwmeer ontstonden bovendien landverschuivingen. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener krijgt 15 maanden cel voor grap met laser

    Tiener krijgt 15 maanden cel voor grap met laser

    De 19-jarige Nathan Ramon Wells is veroordeeld tot vijftien maanden cel nadat hij een grap met een laserpen uithaalde. Dat meldt de Los Angeles Times.

    Nu kunnen die laserlichten verdomd vervelend zijn - vraag het maar aan mensen die al kleurrijke stralen en bolletjes zagen heen en weer zoeven in pakweg bioscoopzalen - maar in het geval van Wells haalden de lasers een hele politie-operatie overhoop.

    Achtervolging
    De tiener was erin geslaagd om met zijn laser een helikopter van de politie te beschijnen, terwijl die bezig was de daders van een inbraak te achtervolgen. De piloot werd verblind door een felgroen licht en moest de achtervolging stopzetten. Agenten vonden kort daarop een lasertoestel in Wells' kofferbak, waarop hij gearresteerd werd. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verzamelt al 26 jaar pluisjes uit zijn navel

    Man verzamelt al 26 jaar pluisjes uit zijn navel


    Graham Barker is trots op zijn oogst van 26 jaar 'navelplukkerij'.
    Van een vreemde verzameling gesproken: een Australische bibliothecaris houdt al 26 jaar de pluisjes uit zijn navel bij. Het leverde hem tot dusver al 22,1 gram rotzooi op, goed voor een plaatsje in het Guinness Book.


    Graham Barker (45) uit Perth gaat elke avond op pluisjesjacht. Terwijl het water van zijn douche op de gewenste temperatuur komt, pulkt hij lustig in zijn navel. Zijn buit stopt hij in een bokaal. Hij heeft nu al bijna een derde exemplaar gevuld met zijn merkwaardig verzamelobject.

    Hoofdkussen
    Het begon allemaal op 17 januari 1984 terwijl Barker op rugzakvakantie was. Hij is vastbesloten om er nog lang mee door te gaan. Zij ultieme droom is een hoofdkussen te vullen met z'n navelpluisjes.

    "Op een avond in Brisbane was ik me stierlijk aan het vervelen", doet Barker zijn verhaal. "Ik haalde een pluisje uit mijn navel. Ik vroeg me af hoeveel een mens van die smurrie uit z'n nagelbuik kon halen. De enige manier om dat uit te vissen, was het spul te verzamelen. Mijn eerste 'oogst' stopte ik in een leeg doosje van een filmrolletje".

    Expert
    Intussen, ruim 26 jaar later, is de man een expert in de materie geworden. "De hoeveelheid rommel in je navel is sterk afhankelijk van de kleren die je draagt. Thermaal ondergoed staat borg voor de beste resultaten", verzekert hij.

    "Ik ben er ook achtergekomen dat de pluisjes doorgaans weggespoeld worden wanneer je onder de douche staat. "Het was dus evident dat ik op pluizenjacht ging voor ik een stortbad nam. Terwijl mijn water opwarmt, ga ik aan de slag". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Dale op zoek naar woord van het jaar

    Van Dale op zoek naar woord van het jaar


    De Van Dale is begonnen met de zoektocht naar het woord van 2010. De woordenboekenuitgever wil ook dit jaar weer achterhalen wat gebruikers van het Nederlands het beste, mooiste of leukste woord van het jaar vinden.

    Van Dale roept mensen op nieuwe woorden en hun betekenis in te sturen naar woordvanhetjaar.nl. Voor het insturen van de nieuwe woorden kan gekozen worden uit vijf categorieën. Jongerentaal, lifestyle, sport/amusement, economie en politiek.
     
    Van alle ingezonden woorden maakt Van Dale per categorie een shortlist van genomineerde woorden. Daar voegt Van Dale zelf ook nog tien woorden aan toe. Vanaf 16 november kunnen mensen hun stem uitbrengen.
     
    Op 14 december maakt de woordenboekuitgever het Van Dale Woord van het Jaar bekend. Eerder werden de woorden ontvrienden, swaffelen en bokitoproof bestempeld als woord van het jaar. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Origineel boomhotel in Zweden

    Origineel boomhotel in Zweden

    Zoals een vogel slapen op grote hoogte? Het is niet alleen de droom van menig kind, maar tegenwoordig ook die van volwassenen. Het kan nu in het Zweedse dorpje Harads, zestig kilometer ten zuiden van de poolcirkel.

    Het bijzondere 'Treehotel' beoogt de traditionele simpele boomhut op te waarderen tot een luxieuze ervaring voor reizigers met een boon voor design.

    De duurzame boomkamers bevinden zich in dennenbomen en zijn gemaakt met materiaal uit de omgeving. De bedenkers willen bezoekers in harmonie brengen met de natuur. Voetgangersbruggen en uitkijkplatformen versterken de band met de onmiddellijke omgeving.

    De zes verblijven hebben elk een ander thema. Behalve in de futuristische kubus kan de liefhebber eveneens logeren in een 'reuzen-nest', een vliegende schotel of in een mini-huis, dat eruit ziet alsof het helemaal van Lego-blokken is gemaakt. Gasten kunnen bovendien gebruikmaken van een sauna midden in het bos.

    Het hele jaar door kunnen bezoekers de kamers boeken, ook in de strenge winter.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus Paul is dood

    Octopus Paul is dood


    Octopus Paul is overleden. Dat heeft de Duitse krant Express bekendgemaakt. Medewerkers van het Sea Life Aquarium in Oberhausen troffen het wereldberoemde wonderbeest vanmorgen levenloos aan. Pauls dood is echter geen verrassing, want een octopus wordt gemiddeld maar drie jaar oud.

    Octopus Paul was zonder twijfel de grote ster van het voorbije WK in Zuid-Afrika. De bijna driejarige orakelende inktvis voorspelde zowaar elke wedstrijd van Duitsland én de finale Nederland-Spanje correct, een huzarenstukje dat niemand hem ooit nog zal nadoen. Dat leverde Paul onder meer het ereburgerschap van het Spaanse dorpje Carballino op. Het WK van 2014 in Brazilië moet op zoek naar een ander orakel. (dea)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!