WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    26-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus met pint en sigaret zorgt voor opschudding

    Jezus met pint en sigaret zorgt voor opschudding

    De bewuste afbeelding van
Jezus.
    De bewuste afbeelding van Jezus.

    Een afbeelding van Jezus in een schoolboek zorgt voor opschudding in India. De Messias staat afgebeeld met in de ene hand een sigaret en in de andere een pintje. De uitgever en de verdeler van het schoolboek hebben een klacht aan hun broek.

    Ouders en leraars geschokt
    De zaak kwam aan het rollen na felle protesten van een christelijke meisjesschool in de voornamelijk katholieke deelstaat Meghalaya. De blasfemische afbeelding van Jezus staat op de cover van een taalboek voor de eerste klas. De prent wordt ook gebruikt als illustratie bij de introductie van de letter 'I' van 'Idool'. De ouders van de scholieren en de leraren waren geschokt toen ze de afbeelding opmerkten en het boek werd onmiddellijk teruggetrokken.

    "Katholieken beledigd"
    De aartsbisschop van Shillong, de hoofdstad van de deelstaat, zegt dat "de katholieken diep geschokt en beledigd zijn door de verwerpelijke afbeelding van Jezus". Het schoolhoofd verklaarde dat de gewraakte afbeelding pas een paar dagen geleden was opgevallen. "We hebben de studenten gevraagd de boeken in te leveren", besluit hij. (tg/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bijna oog kwijt door 'verdwaalde' hotdog

    Man bijna oog kwijt door 'verdwaalde' hotdog


    Een man uit Kansas City doet zijn favoriete baseballteam een proces aan. Hij beweert dat hij bijna een oog kwijt was door een ho dog die de mascotte van de Kansas City Royals in het publiek gooide.

    Schadevergoeding
    John Coomer stapt na het incident naar de rechter en eist een schadevergoeding van 25.000 dollar. Hij beweert dat de 'verdwaalde' hotdog zijn netvlies heeft beschadigd en dat hij niet meer goed kan zien uit zijn linker oog.

    Op zoek naar nieuwe mascotte
    De Royals geven weinig commentaar op het incident. Woordvoerder Toby Cook zegt wel dat de honkbalploeg op zoek is naar iemand anders om in het leeuwenpakje van teammascotte Sluggerrr te kruipen. Dit zou evenwel niets met de weggegooide hotdog te maken hebben. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachters van geit moeten trouwen met hun slachtoffer

    Verkrachters van geit moeten trouwen met hun slachtoffer


    Twee kerels uit Mozambique hadden beter twee keer nagedacht alvorens zich te vergrijpen aan een geit. De eigenaar van het dier eist nu namelijk dat ze met hun slachtoffer trouwen. Althans, hij eist van de twee jongemannen een bruidsschat voor zijn geit. Dat meldt Radio Mozambique.

    Sandwich
    De politie betrapte de twee mannen op heterdaad nabij het stadje Mbucuta. Het tafereel was even hilarisch als onthutsend. Eén van de dierenliefhebbers had zich helemaal uitgekleed en hield het hoofd van de geit vast. Tezelfdertijd vergreep zijn kompaan zich aan het arme beest.

    De twee moeten nu voor de rechter verschijnen. Vreemd genoeg worden zij enkel beschuldigd van diefstal. Van de geit om precies te zijn.

    Traditionele ceremonie
    Ook de eigenaar van het dier stapt naar de rechter. Hij eist een schadevergoeding en wil dat de twee verkrachters onderworpen worden aan een traditionele huwelijksceremonie met de geit. De man rekent ook op een goed gespekte bruidsschat. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse borsten redden het leven van neergeschoten vrouw

    Valse borsten redden het leven van neergeschoten vrouw


    Een vrouw uit California heeft haar leven te danken aan haar borstimplantaten. De dame werd onder vuur genomen in een tandartsenkabinet in Beverly Hills. De kogel van het semi-automatische geweer bleef evenwel steken in de siliconen D-cups van Lydia Carranza. Dat meldt de Los Angeles Times.

    Echtgenote overleeft aanslag niet
    De schutter stormde de tandartsenpraktijk binnen om zijn echtgenote, die daar ook werkt, te treffen. Zijn vrouw overleefde de aanslag niet. De dolleman richtte zijn geweer dan op mevrouw Carranza. Een kogel trof haar in de borst, maar dankzij haar implantaten werden geen vitale organen geraakt.

    Natte borst
    Lydia Carranza, moeder van drie kinderen en al tweemaal grootmoeder, onderging enkele jaren geleden een borstvergroting van een B- naar een D-cup. "Ik dacht dat ik ging sterven toen de schutter zijn geweer op mij richtte. Het enige wat ik voelde, was echter een natte borst", getuigt zij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elfjarige jongen helpt moeder bevallen

    Elfjarige jongen helpt moeder bevallen

    (archieffoto)

    In de Australische deelstaat Queensland heeft een elfjarige jongen zijn moeder geholpen zijn zusje ter wereld te zetten. Het ging om de helft van een tweeling die te vroeg geboren werd. Rohan Townsend kreeg via de telefoon instructies van een ambulancier.
     
    De tweede baby werd geboren na aankomst in het ziekenhuis in Nambour. Zowel de moeder als de baby's maken het goed. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze woonde jaar in lift winkelcentrum

    Dakloze woonde jaar in lift winkelcentrum


    Een dakloze Macedoniër heeft meer dan een jaar in een kapotte lift in een winkelcentrum gewoond. De 48-jarige vrouw wordt nu verbannen uit 'haar' lift, nadat het winkelcentrum aangifte had gedaan.

    De vrouw werkte als schoonmaakster in het complex. Ze raakte dakloos nadat de woning die voor haar bestemd was, werd afgebroken en de stad voor haar geen vervangende woning kon vinden. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De man met het langste haar' is niet meer

    'De man met het langste haar' is niet meer

    De Vietnamees Tran Van Hay is op 79-jarige leeftijd overleden. Van Hay is waarschijnlijk de man met het langste haar ter wereld. Geschat wordt dat zijn ongewassen lokken zo'n 6,8 meter lang waren, maar de exacte afmeting is niet gekend.


    De man besloot 50 jaar geleden om zijn haar te laten groeien, nadat hij is ziek geworden van een kappersbeurt, vertelt zijn vrouw Nguyen Thi Hoa.

    Van Hay leefde een simpel leven als kruidenman, maar zijn lange, vettige haren bemoeilijkten wel het dagelijkse leven. Zo wilden taxi's hem niet meepakken omdat hij geen helm kon dragen. Om het werk gemakkelijker te maken, droeg hij zijn haar als een mand op zijn hoofd.

    Van Hay haalde het Guinness Book of World Records niet. De man met het langste officiële haar is de Chinees Xie Qiuping. In 2004 had de man 5,6 meter haar. (edp)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestvierder pikt per ongeluk echt goud

    Feestvierder pikt per ongeluk echt goud

    George Douglas Owen (19) wou een leuk aandenken aan een feestje, en stal een zak 'fout goud'. Quasi waardeloos, dacht hij. Groot was zijn verrassing toen zijn moeder hem vertelde dat het echt was.

    Niet dat de tiener zich daardoor schuldig ging voelen of het goud terugbracht. Hij verpandde het voor 100 dollar, en kreeg een briefje voor nog eens 638 dollar. Het goud bleek in werkelijkheid 1350 dollar waard of zo'n 1.000 euro.

    Toen een collegafeestvierder vertelde dat er goud gestolen was, verpinkte Owen geen spier. Hij zei niet dat hij het goud had, en ook niet dat hij het had verpand. Ondertussen zijn de feiten aan het licht gekomen. Hij wordt beschuldigd van inbraak en het stelen van goederen. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische rel over fout recept voor chocoladecake in Aussie kookprogramma

    Gigantische rel over fout recept voor chocoladecake in Aussie kookprogramma

    Het is wat tegenwoordig met al die kookprogramma's. Ook Down Under is men massaal aan het kokkerellen geslagen. Mét zware gevolgen. Het programma 'My Kitchen Rules' postte op het internet een verkeerd en wansmakelijk recept van een chocoladecake, die er op televisie toch zó lekker uitzag. Kijkers eisen nu hun aan dure ingrediënten verkwiste geld terug.

    Channel 7 kan het uitleggen aan hun ontgoochelde kijkers. Wat een overheerlijke chocoladecake had moeten worden dankzij het recept van het deelnemende kokduo, Clint en Noah, draaide uit op een compleet fiasco. Van de bereidingsmethode over de grootte van de bakvorm tot de aanbevolen afkoelingstijd... niks klopte. De voorgestelde ingrediënten waren echter van topkwaliteit en kostten zo'n 26 euro. Dat geld willen de gedupeerden nu graag terugbetaald zien door Channel 7.

    Excuses voor 'Choc-gate'
    Kijkers deden hun beklag alvast op allerhande blogs en fora. Dehele 'choc-gate' groeide uit tot een ware keukenrel. "Ik ben aan het wenen in mijn voorraadkast. Ik had een etentje met vrienden vanavond en iedereen had kritiek op de bucht die ik serveerde", luidt maar één van de klaagzangen.

    Vele hobbykoks willen nu op zijn minst verontschuldigingen van Clint en Noah en roepen zelfs op om de show te boycotten. "Dit laat een wrange nasmaak na in mijn mond. Ik denk eraan de komende episodes te skippen", liet een kijker weten.

    Ook een ander recept - voor tijgergarnalen met look en pepers - op de website van 'My Kitchen Rules' kwam helemaal niet overeen met hoe de kandidaten de plat op televisie hadden bereid.

    Beste hobbykok meets Mijn Restaurant
    Het programma is een soort mix tussen 'onze' 'Beste hobbykok' en 'Mijn restaurant'. Verscheidene duo's strijden er voor de titel van beste thuiskok én voor een cheque van 65.000 euro. De recepten van elke aflevering worden op het net gezet zodat kijkers ze ook zelf thuis eens kunnen uitproberen. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!