WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchthaven sluit door UFO

    Luchthaven sluit door UFO

    Een belangrijke luchthaven in Binnen-Mongolië in China moest sluiten om te vermijden dat passagiersvliegtuigen zouden invliegen op een UFO. Het platte, buisvormige object zweefde een tijdje rond op zo'n drie kilometer van Bootee, cirkelde dan boven de luchthaven en verdween uiteindelijk plots. Drie vluchten uit de Chinese steden Peking en Shanghai werden omgeleid naar een luchthaven in de buurt.

    Het is al de derde mysterieuze UFO die dit jaar in China gespot werd én waardoor Chinese luchthavens moesten sluiten. Die van Xiaoshan ging zelfs een aantal dagen dicht in juli, nadat een "gekvormig, flikkerend hel licht" werd gezien. Het eerste geval werd gemeld in Hong Kong, vroeg in de zomer.

    De meest recente UFO werd gespot op de radar door luchtverkeersleiders van Hoot, de hoofdstad van Binnen-Mongolië. Ze kregen geen contact met het ding en verwittigden onmiddellijk Bootee. "Om de veiligheid te garanderen moesten vliegtuigen elders landen", zei een woordvoerster. "Anders zouden er botsingen van gekomen kunnen zijn."

    De luchthaven sloot voor een uur ongeveer, vorige maand. De Chinese autoriteiten weigeren alle commentaar. Volgens sommige experten wijzen de drie UFO-waarnemingen op een nieuw Chinees militair vliegtuig.

    Nick Pope, een voormalige UFO-onderzoeker van Defensie in het Verenigd Koninkrijk, zei in een reactie: "Wat je ook denkt van UFO's, er zijn ernstige nationale veiligheidszorgen mee gemoeid." (jv)



     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal van nog geen 2 euro kan inspecteur 367.000 euro kosten

    Diefstal van nog geen 2 euro kan inspecteur 367.000 euro kosten


    Een Amerikaanse taxi-inspecteur die 2,50 dollar zou gestolen hebben, is zijn job van 33.875 euro per jaar kwijt én riskeert ook te kunnen fluiten naar zijn pensioen van, over een periode van twintig jaar, meer dan 367.000 euro.

    Mark Dubose was inspecteur van de Taxi and Limousine Commission. Toen hij in Queens in New York beslag aan het leggen was op een busje dat illegaal mensen vervoerde, stal hij kleingeld ter waarde van 2,50 dollar uit de wagen. Daar kan hij amper een Starbuckskoffie mee kopen, maar zijn daad werd - helaas voor de man - gefilmd door een camera die bevestigd was aan de voorruit. Zachariah Hamilton, de eigenaar van het busje gaf de diefstal aan, mét de videobeelden.

    Feiten bewezen
    Rechter Ingrid Addison achtte de feiten bewezen en gaf als advies Dubose te ontslaan. Dat gebeurde ook op 17 augustus. Maar Eric Sanders, de advocaat van Dubose, vindt het vonnis een ernstige dwaling van het gerecht. "Riskeert de man zijn hele carrière van 23 jaar voor 2,50 dollar? Het was een onschuldig misverstand. Gunnen we dan niemand meer het voordeel van de twijfel?"

    Volgens Sanders had zijn cliënt de muntstukken in een enveloppe gestoken en vergat hij het geld nadien aan te geven, omdat het om zo'n belachelijk klein bedrag ging. De advocaat argumenteert verder dat, als Dubose inderdaad een dief was, hij dan ook de 1.330 euro zou gestolen hebben, die in het niet afgesloten handschoenkastje van het busje lag. Dat geld werd echter nooit teruggevonden.

    Van promotie naar ontslag
    Dubose werd in 2008 nog gepromoveerd tot 'lieutenant inspector' en kan nu zijn pensioen van meer dan 18.000 euro per jaar kwijtspelen. Op een periode van pakweg twintig jaar gaat het dus over meer dan 360.000 euro.

    De ironie wil dat Dubose zelf het systeem ontwierp om illegale taxi's op te snorren. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie volkslied fout zingt, gaat de bak in

    Wie volkslied fout zingt, gaat de bak in


    Moet met eerbied te worden gezongen: het Filipijnse volkslied.
    "Lupang Hinirang" ("Uitverkoren Land") heet de nationale hymne van de Filippijnen. Wie dit volkslied in het land zelf zingt, zou in de toekomst beter niet uit de toon vallen: het Filipijnse Huis van Afgevaardigden heeft gisteren een wet gestemd, die een boete van 100.000 pesos (ongeveer 1.700 euro) of twee jaar gevangenis voorziet voor iedereen die het volkslied fout zingt.

    Eerbied
    'Lupang Hinirang' moet in het tempo van een mars worden gezongen, binnen het bereik van 100 tot 120 van de metronoom, en in 4/4 of 2/4 maat", bepaalde het parlement volgens de 'Times of India'. Bovendien zullen de burgers de hymne staande en 'innig' zingen als teken van hun eerbied.

    President
    De wet gaat nu naar de Senaat die kan nog wijzigingen aanbrengen. Als beide kamers de wet hebben aanvaard, gaat de wet naar de president. Pas met de handtekening van de president wordt de wet in kracht. (dhr)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Weer een ijs-koude winter op komst"

    "Weer een ijs-koude winter op komst"

    weer een ijs koude winter op komst

    Momenteel kunnen we enkele dagen van mooi nazomers weer genieten, maar deze winter wordt het weer bibberen - als we Jonathan Powell, weerkundige bij het Britse Positive Weather Solutions, tenminste mogen geloven.

    De vorige winter was een zeer strenge winter. In Groot-Brittannië nog veel meer dan bij ons. Het ging er zelfs om de koudste in 31 jaar. Powell waarschuwt alvast dat een herhaling eraan zit te komen. De koudeprikken zouden even intens worden, zij het korter van duur.

    De Britten zijn alvast geneigd Powell te geloven, want de Britse weerkundige dienst Met Office had vorig jaar de kans op een koude winter compleet verkeerd ingeschat. Ook de "snikhete barbecuezomer" die beloofd werd, bleef uit.

    Met Office maakt geen langetermijnvoorspellingen meer openbaar. Ze vinden dat Positive Weather Solutions altijd het tegenovergestelde van hun zegt en met de eer gaan lopen als ze gelijk hebben.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwaad opzet gemoeid bij schroeven in brood

    Kwaad opzet gemoeid bij schroeven in brood


    De ijzeren schroeven die beland zijn in de broden voor een tiental West-Vlaamse rust- en ziekenhuizen, zijn er door kwaad opzet in beland. Dat bevestigt het parket van Brugge. Een spoor naar de dader is er nog niet.
     
    De broden werden gebakken in de industriële bakkerij Ranson-Cannière in Aarsele. De schroeven zaten in een portie deeg die gebruikt werd voor het aanmaken van zo'n 220 broden. Toen de eerste meldingen kwamen, riep de bakkerij alle broden terug.

    Gisteravond waren al zo'n 40 schroeven geteld. Een defect aan een machine werd meteen uitgesloten. De bakkerij werkt vandaag als normaal. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnapte giftige duizendpoot zaait paniek in Duitsland

    Ontsnapte giftige duizendpoot zaait paniek in Duitsland


    Sommige dieren kan je maar beter niet in huis houden. In het Duitse Hennef is een giftige duizendpoot ontsnapt. Het hele huis werd geëvacueerd terwijl verdelgers op zoek gingen naar het diertje, meldt Bild.

    Tot donderdag leefde de scolopender, de grootste Europese duizendpoot, in een plastic bak in een huis in Hennef. Het diertje kostte dertien euro en is zeven centimeter lang. De kat heeft de ook voor de mens gevaarlijke duizendpoot echter bevrijd en de eigenaar moest de brandweer verwittigen. Die slaagde er niet in het dier te vinden.

    "Ik heb bij de zoo van Keulen geïnformeerd en het dier zou zeer lenig en agressief zijn", zegt Hans-Jürgen Nussbaum van de hulpdiensten. "Eén beet is al dodelijk." Er zat dus niets anders op dan het huis te verzegelen. De verdelger zette gisteren vallen uit. De hele operatie zal de eigenaar ongeveer 4.000 euro kosten.

    De huisbaas treft geen schuld, aangezien hij niet wist dat zijn huurder zo'n gevaarlijk dier hield. "Hij zei me dat hij enkel een kat had", zegt Osmann Korkmaz. Vrijdag zullen de verdelgers de vallen controleren. Tot dan moeten de eigenaar en zijn vriendin een andere verblijfplaats zoeken. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeuwenact in circus loopt gruwelijk fout

    Leeuwenact in circus loopt gruwelijk fout




    Bezoekers van een circus in Oekraïne filmden hoe een leeuwentemmer tijdens een voorstelling aangevallen werd door twee van zijn dieren.

    De video, die gemaakt werd door een Amerikaanse familie op bezoek in de Oekraïense stad Lviv, toont hoe circusmedewerkers wanhopig proberen om de woeste leeuwen met water op een afstand te houden terwijl de dieren hun dompteur Oleksie Pinko aanvallen. Het bloed loopt uit Pinko's been terwijl hij mankend probeert om de dieren af te weren. De man wordt ook in de arm gebeten.

    Gillende kinderen
    Terwijl de dierentemmer zich verdedigt met een ijzeren staaf, slaat ook in de circustent de paniek toe. "De kinderen, die zich vlakbij de ring bevonden, begonnen te huilen en te gillen", zegt Doug Sheperd, de man die de film maakte, op CBS News. "Een van de helpers probeerde de leeuwen doorheen het veiligheidsnet te steken, een andere - die zich in de ring bevond - werd bijna verscheurd. Maar het was duidelijk dat de dieren het op hun trainer gemunt hadden."

    Op een gegeven moment sprint een leeuw bijna de ring uit, waarna hij in het doodsbange publiek zou zijn terechtgekomen. "Ik greep mijn dochter vast en dacht alleen nog aan weglopen. Ik vreesde dat de dieren elk moment konden losbreken", zegt Dougs echtgenote Masha.

    Spoedoperatie
    Pinko werd na het incident naar het ziekenhuis gebracht voor een spoedoperatie. Zijn toestand zou momenteel stabiel zijn. In ons land zijn circusacts met wilde dieren in veel steden verboden. Videobeelden zoals deze lijken er in elk geval op te wijzen dat die maatregel niet alleen in het belang van de dieren zelf is. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder geeft baby weg op website

    Moeder geeft baby weg op website


    Was het een misplaatste grap of meende ze het echt? Feit is dat een moeder een advertentie postte op de website Craigslist. De vrouw uit Colorado bood op de site haar boorling aan. De politie neemt de zaak alvast ernstig.

    Het was de advertentiesite zelf die de politie contacteerde. De politie gaat nu op zoek naar de moeder. Ze wil ook weten of het kind echt bestaat. De advertentie was duidelijk en wreed: "kom mijn baby halen zoniet sterft het in een vuilniscontainer".

    De politie van Colorado Springs wijst erop dat moeders hun ongewenste baby's beter naar een ziekenhuis brengen. Het kind dumpen op een vuilnisbelt of het wegschenken op een website is niet alleen drastisch maar ook illegaal, aldus nog de politie. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!