WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    06-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roken in IJsland straks enkel nog op doktersvoorschrift

    Roken in IJsland straks enkel nog op doktersvoorschrift

    In IJsland heeft de minister van Volksgezondheid een wetsvoorstel ingediend dat roken enkel nog toelaat op doktersvoorschrift.


    Het klinkt tegenstrijdig: een gewoonte waar je van doodgaat, enkel nog toelaten op doktersvoorschrift. Toch is precies dat wat minister van Volksgezondheid Siv Fridleifsdottir voorstelt in IJsland. Enkel wie zijn dokter kan overtuigen dat blijven roken voor hem beter is dan stoppen, mag zijn gewoonte nog volhouden. 


    Illegale drugs

    Fridleifsdottir vergelijkt het met methadon voor heroïneverslaafden. IJsland wil sigaretten gelijkstellen met andere illegale drugs. Rokers moeten naar de dokter waar ze met allerlei hulpprogramma's en onder medische begeleiding kunnen stoppen met roken. Enkel de hopeloze verslaafden kunnen eventueel een doktersbriefje krijgen waarmee ze verder mogen blijven roken.


    Kinderen

    Het voorstel maakt deel uit van een groter plan dat roken verboden maakt op alle openbare plaatsen, ook in open lucht en in auto's waarin kinderen meerijden. IJsland heeft de afgelopen 20 jaar het aantal rokers kunnen halveren, van 30 procent van de bevolking in 1991 tot 15 procent vandaag. Het plan moet het aantal rokers de volgende 10 jaar terugdringen tot een absolute minderheid.


    Duurder

    Veel IJslanders stoppen met roken omdat ze het niet langer kunnen of willen betalen. Een pakje sigaretten kost er gemiddeld meer dan 6 euro. Een kwart daarvan zijn overheidstaksen. IJsland gaat de sigaret nu nog eens fors duurder maken.

    Als IJsland het wetsvoorstel aanvaardt, heeft het de strengste anti-rokersmaatregelen in de wereld. (EE)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiekorps gebruikt schedel als boekensteun

    Politiekorps gebruikt schedel als boekensteun

    politiekorps gebruikt schedel als boekensteun

    Het politiekorps van Volary, in het zuiden van Tsjechië, heeft de schedel van een vermoorde man zowaar gebruikt als boekensteun.

    Volgens lokale kranten werd het stoffelijk overschot van de man drie jaar geleden aangetroffen. Het moordonderzoek werd echter afgesloten omdat het onmogelijk was om uit te maken hoe het slachtoffer overleden was en het lichaam niet geïdentificeerd kon worden.

    Enkele agenten maakten de schedel zuiver en plaatsten er zelfs een kepie op. Ze namen foto's van het ornament en plaatsten die op het internet.

    Recent wisten onderzoekers - met behulp van een nieuw computerprogramma - alsnog de identiteit van de man te achterhalen.

    De familie van de overledene reageert geschokt op het verhaal. Er werd een klacht ingediend. "Toen ik de spullen van mijn schoonbroer op het politiekantoor ging halen, zag ik dat de schedel op een plank stond naast een bierbeker en gebruikt werd als boekensteun. Het was weerzinwekkend."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter is 7 miljard dollar waard

    Twitter is 7 miljard dollar waard

    Internetbedrijf Twitter heeft miljoenen dollars opgehaald bij investeerders. Zij waarderen het bedrijf momenteel op 7 miljard dollar (4,9 miljard euro). Dat schreef de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal dinsdagavond op de website op basis van anonieme bronnen.

    In december ontving Twitter nog een kapitaalinjectie van 200 miljoen dollar van investeerders waarmee het bedrijf werd gewaardeerd op 3,7 miljard dollar. De laatste tijd schieten de waarderingen voor internetbedrijven flink omhoog. De potentiële waarde van Facebook zou zelfs 50 miljard dollar bedragen.

    Twitter, opgericht in 2006, is veel kleiner dan sommige andere internetbedrijven zoals Google en Facebook. Het bedrijf telt iets meer dan 500 medewerkers en telt ongeveer 200 miljoen geregistreerde gebruikers. Het bedrijf lijkt dit jaar 150 miljoen dollar aan advertentie-inkomsten te genereren. (mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke maand baby te winnen met loterij

    Elke maand baby te winnen met loterij

    elke maand baby te winnen met loterij

    Groot-Brittannië start eind deze maand met een opmerkelijk loterijspel. Met een lotje van 22 euro kun je elke maand een baby 'winnen'. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

    Vanaf 30 juli kunnen mensen lotjes kopen om een vruchtbaarheidsbehandeling van 25.000 pond (27.665 euro) in een van de beste ziekenhuizen in Engeland te winnen. Dat betekent dat mensen eigenlijk een baby kunnen krijgen voor maar 22 euro.

    De 'IVF-loterij' krijgt veel kritiek. Niet alleen oudere mensen of alleenstaanden kunnen deelnemen, maar ook homo's en lesbiennes. De winnaars krijgen gratis een chauffeur toegewezen en het volledige verblijf in het ziekenhuis wordt door de loterij betaald.

    De winst van de loterij gaat naar een organisatie die kinderloze koppels en koppels die moeilijk zwanger geraken helpt. Elke maand zal er een winnaar zijn, maar vermoedelijk zal dat aantal opgeschroefd worden als de loterij aanslaat.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zingende penis' maakt van vijverdwergduikertje luidruchtigste dier

    'Zingende penis' maakt van vijverdwergduikertje luidruchtigste dier

    Ze zijn amper twee millimeter lang maar kunnen met hun penis tot 99,2 decibels produceren. We hebben het over het vijverdwergduikertje of de wants van de Micronecta scholtzi-soort en zijn drieledige liefdesserenade.

    De 'fluitende fluit', het zou een Suske en Wiske-album kunnen geweest zijn, maar dit is écht wetenschappelijk. Jérôme Sueur, David Mackie, James F. C. Windmill - een Franse en twee Schotse onderzoekers - kwamen namelijk tot de vaststelling dat de mannelijke vijverdwergduikertjes door het schurken van hun penis tegen hun buikje een enorm geluid kunnen veroorzaken.

    "Er komt beduidend veel lawaai uit in vergelijking tot de grootte van het insect", beweren de biologen in hun publicatie in PLoS ONE. Tot 99,2 decibel zelfs, wat overeenkomt met het geluid van een grasmaaier of dat van een luid orkest. De insecten doen dat om de wijfjes te verleiden tot paren. Het gemiddelde geluid van hun liedjes, die uit drie delen bestaan, ligt op 78,9 decibels, vergelijkbaar met het lawaai van een passerende goederentrein.

    Hoe doen ze het toch?
    Hoe ze erin slagen zo'n enorm kabaal te maken met een lijfje van amper twee millimeter, is niet helemaal duidelijk. Ze gebruiken dan nog maar een stukje van 50 micrometer, ongeveer de breedte van een mensenhaar. "Het micromechanisme van zo'n klein systeem onderzoeken blijft een enorme uitdaging", aldus de wetenschappers. "Er zijn op het eerste gezicht geen resonantiesystemen terug te vinden op hun lijf dat het geluid zou kunnen versterken."

    Gemiddeld ligt de verhouding tussen geluidsproductie en lichaamslengte op een factor van 6,9. De vijverdwergduikers halen echter een mooie 31,5. Het geluid maakt ons niet doof, omdat de kevertjes het onder water loslaten. Toch kunnen we het horen aan de rand van de rivier.

    Relatief gesproken zijn de vijverdwergduikers dus de luidruchtigste dieren ter wereld, maar in absolute termen zijn dat de blauwe vinvissen, die tot 188 dB halen. Olifanten stranden op 117 dB. (hlnsydney/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stofzuiger slokt muis op

    Stofzuiger slokt muis op


    Hoog tijd om eens onder de zetel te stofzuigen, moet Michael Buck uit het Engelse Hellesdon gedacht hebben. Groot was evenwel zijn verbazing toen bleek dat hij met zijn stofzuiger een muis had opgeslokt.


    Die muis, die inmiddels Dusty werd gedoopt, had zich onder de zetel verscholen voor de huiskat van Michael. De man was zich aanvankelijk van geen kwaad bewust, tot hij merkte dat de kat een bijzondere belangstelling vertoonde voor de stofzuiger. De poes was namelijk met hongerige blikken naar het vergaarbakje van het toestel aan het staren. Daar bleek de begeerde muis te zijn ingezogen.

    Luxekooi

    Overmand door schuld, haalde Michael de muis uit de stofzuiger. Het diertje had de beproeving gelukkig overleefd. Om het goed te maken, heeft de man Dusty nu ondergebracht in een luxekooitje. Hopelijk kan de muis daar nu uit de klauwen van de poes blijven. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!