WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    12-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Michelangelo zat jaren verborgen achter sofa

    Schilderij Michelangelo zat jaren verborgen achter sofa

    In de Amerikaanse deelstaat New York is een schilderij ontdekt dat waarschijnlijk van de hand van Michelangelo is. Het werk, dat mogelijk miljoenen waard is, stond 27 jaar lang te bestoffen achter een zetel in de huiskamer van de familie Kober.

    Michelangelo, een zelfportret.

    Michelangelo, een zelfportret.

    Het schilderij - een onafgewerkt doek dat Maria en Jezus voorstelt - hing jarenlang in de woonkamer van het gezin. Op een gegeven moment viel het schilderij naar beneden, waarop de familie het wegborg achter de zetel. Daar bleef het staan, tot gezinshoofd Martin Kober na zijn pensionering in 2003 op zoek ging naar de herkomst van het werk.
     
    Geruchten
    De vader van Martin Kober had zich namelijk altijd afgevraagd of er een kern van waarheid schuilde in de geruchten die binnen de familie de ronde deden, en volgens dewelke het schilderij van de hand van de Italiaanse barokmeester Michelangelo was.
     
    Correcties
    Kober nam onder andere contact op met de Italiaanse kunsthistoricus Antonio Forcellino. Die is er heilig van overtuigd dat het om een echte Michelangelo gaat, onder meer omdat sporen erop wijzen dat de schilder verbeteringen heeft aangebracht op het doek, iets wat bij een reproductie nooit zou gebeuren. Forcellino heeft zijn bevindingen neergeschreven in een boek 'La pietà perduta' (De verloren pièta).
     
    Tweede opnie
    Kober wil nog een tweede bron raadplegen, om zeker te zijn van de authenticiteit. Het werk heeft hij intussen voor alle zekerheid wel al veilig opgeborgen in een kluis. (dpa/eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie jaar en zestig kilo: het leven is geen pretje

    Drie jaar en zestig kilo: het leven is geen pretje



    Dolle pret in de kleuterschool.

    Het leven van de Chinese kleuter Xiao Hao is geen pretje. Het knaapje is drie jaar en weegt zestig (60) kilo. Zijn moeder zit met de handen in het haar.

    Moeder Lin probeert haar zoon in een zwembroek te wurmen.

    Moeder Lin probeert haar zoon in een zwembroek te wurmen.
    "Verschillende kleuterschooltjes zien onze Hao liever gaan dan komen. Hij zou niet echt een toonbeeld van gezondheid zijn voor de andere kinderen", zegt moeder Xiao Lin.

    Zwembroek
    "Ik doe er alles aan om hem te doen bewegen", vervolgt de mama. "Zwemmen is echter moeilijk want ik vind amper een zwembroek die hem past. Zwembandjes zijn al helemaal onvindbaar. In de speeltuin is er geen enkel tuig waar Hao in past".

    Kleine keizer
    Sommige artsen zijn van oordeel dat er iets schort met de groeihormonen  van het jongetje. Andere denken dan weer dat de knaap slachtoffer is van het 'kleine keizer'-syndroom. In China mag een gezin maar één kind hebben en dat verwennen ze dan dat het niet meer mooi is.

    Hart
    "Omdat Hao naast zwaar ook erg groot is, zou de oorzaak wel eens hormonaal zijn", zegt dokter Lu Hong van het kinderziekenhuis in Guangdong. "We moeten hoe dan ook iets doen, want het hart van de jongen zou het wel eens kunnen begeven". (eb)



    Hao heeft zijn kommetje rijst netjes leeggegeten.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse designer gebruikt ratten en muizen als fashion-item

    Franse designer gebruikt ratten en muizen als fashion-item


    De London Fashion Week gaat niet onopgemerkt voorbij. Nadat eerder al een model naakt over de catwalk liep, heeft het model op de foto een bijzonder hoofddeksel. Haar kap is namelijk gemaakt van de karkassen van ratten en muizen.

    Het bizarre hoofddeksel bedekt bijna het hele gezicht, alleen de ogen werden vrijgelaten. Onder de kin van het model bungelen zelfs nog de rattenstaarten.

    De Franse designer Charlie Le Mindu is trots op zijn creatie. "Ik weet dat niet iedereen van ratten en muizen houdt, maar het kunnen echt prachtige beestjes zijn", aldus de 22-jarige Le Mindu, "Ik vind deze creatie echt schattig. Bovendien kunnen we die beestjes beter gebruiken voor mooie dingen dan ze aan slangen te voeren."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.176.000 euro voor basketbal gesigneerd door Michael Jackson

    176.000 euro voor basketbal gesigneerd door Michael Jackson



    Een baljurk van prinses Diana ging naar een Zuid-Amerikaans museum voor 82.000 euro.

    Een baljurk van prinses Diana ging naar een Zuid-Amerikaans museum voor 82.000 euro.
    Een basketbal met daarop de handtekeningen van Michael Jackson en Michael Jordan, waarvan werd geschat dat hij amper 500 euro zou opbrengen, is op een veiling in Macau (China) voor maar liefst 176.000 euro van eigenaar veranderd.

    De koper wenst anoniem te blijven, net als de persoon die 129.500 euro veil had voor een zwarte met kristallen belegde handschoen en een armband die Jackson droeg tijdens de opnames van een promovideo voor zijn album 'HIStory' uit 1995. Een 'Beat It' jasje ging onder de hamer voor 112.000 euro, meer dan twintig keren de geschatte waarde. Een fluwelen balkleed dat prinses Diana ooit droeg, werd door een Zuid-Amerikaans museum aangekocht voor 82.000 euro.

    Op de veiling werden meer dan 400 celebrityspullen verkocht, waaronder ook een zwarte kanten beha van Marilyn Monroe en een paar oorprotheses van Mr. Spock uit 'Star Trek'. (bang/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tate Modern gevuld met miljoenen zonnebloemzaadjes

    Tate Modern gevuld met miljoenen zonnebloemzaadjes uit porselein


    De Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei heeft de turbinehal in Tate Modern in Londen gevuld met 100 miljoen zonnebloemzaadjes uit porselein. Ze vormen een magisch tapijt. Het kunstwerk 'Sunflower seeds' zal volgens de directie van het museum ongeveer twee miljoen bezoekers lokken.

    Kunstenaar Ai Weiwei

    Kunstenaar Ai Weiwei

    De voorbije twee jaar werden de 100 miljoen zonnebloempitten met de hand vervaardigd in China, een echt huzarenstuk. Elk zaadje is een kunstwerk op zich. De pitten lijken alledaags maar zijn een symbool van de revolutie. Tijdens de Culturele Revolutie werd Mao immers afgebeeld als de zon, de mensen als zonnebloemen", aldus Ai Weiwei.

    De miljoenen zaadjes lijken wel een oneindig landschap. Bezoekers mogen ze aanraken en er zelfs over lopen, maar worden verzocht om de porseleinen pitten niet mee te nemen. 'Sunflower seeds' zet ons volgens de kunstenaar aan om het gekende label 'Made in China' met andere ogen te bekijken.

    Ai Weiwei is een van de meest vooraanstaande kunstenaars uit China. Hij werkte onder meer mee aan het Vogelnest, het olympisch stadion in Peking. In maart van dit jaar ontving hij nog een eredoctoraat van de Gentse universiteit. (kve)

    De expo loopt nog tot 2 mei 2011 in Tate Modern. De toegang is gratis. (kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby geboren nadat embryo twintig jaar was ingevroren

    Baby geboren nadat embryo twintig jaar was ingevroren

    In de Verenigde Staten is een vrouw bevallen van een baby nadat het embryo twintig jaar was ingevroren. Dat meldt vakblad 'Fertility and Sterility'.

    Zowel de 42-jarige moeder als het kind, een jongetje, stellen het goed, meldt 'Fertility and Sterility' nog. De vrouw volgde al jarenlang een vruchtbaarheidsbehandeling bij het Jones Institute for Reproductive Medicine in Norfolk.

    Wetenschappelijke primeur
    Daar werd bij de aspirant-mama een embryo van net geen twintig jaar oud ingebracht, dat destijds door een anoniem koppel aan het instituut werd gegeven. In totaal werden vijf embryo's ontdooid, twee ervan overleefden de procedure. Een embryo leidde nu dus tot een gezond kindje.

    De geboorte van het kind is een wetenschappelijke primeur: nooit eerder werd een baby geboren uit een embryo dat zo lang ingevroren was. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vampieren' steken vriend neer om zijn bloed te drinken

    'Vampieren' steken vriend neer om zijn bloed te drinken

     

    In Arizona hebben twee zelfverklaarde vampieren hun huisgenoot neergestoken om diens bloed te kunnen drinken. Het slachtoffer kan de bizarre aanslag gelukkig nog navertellen. Dat meldt de site AZFamily.

    Welletjes
    Robert Maley (25) verklaarde aan de politie dat hij bij vorige gelegenheden zijn vrienden - Amanda Williamson (21) en Aaron Homer (24) - wel de toelating had gegeven om zijn bloed te drinken. Gisteren vond Maley het echter welletjes en weigerde hij. De 'vampieren' staken hun huisgenoot dan maar neer.

    Onder het bloed
    Na een anoniem telefoontje rukte de brandweer uit naar de plaats van de misdaad. De hulpverleners zagen Robert Maley het huis uitrennen. De man zat van kop tot teen onder het bloed. Meteen werd ook de politie opgeroepen.

    Homer en Williamson werden gearresteerd voor poging tot moord. Ook het slachtoffer werd in de boeien geslagen. Tegen hem liep een aanhoudingsbevel voor een niet nader genoemd misdrijf. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!