WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    29-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen van terroristen hebben recht op uitkering

    Vrouwen van terroristen hebben recht op uitkering

    Echtgenotes van terroristen hebben recht op sociale uitkeringen. Dat blijkt uit een arrest dat het Europese Hof van Justitie vandaag heeft geveld. Het Hof boog zich over een Britse zaak van een aantal vrouwen van wie de echtgenoten figureren op een Europese zwarte lijst van mensen die in verband worden gebracht met Osama bin Laden en al-Qaida.

    Door hun opname op de lijst worden alle financiële tegoeden van de mannen geblokkeerd. De vrouwen van de vermoedelijke terroristen behielden hun toegang tot bepaalde uitkeringen, maar de Britse overheid besloot dat recht aan strikte voorwaarden te koppelen.

    Zo konden de echtgenotes per dag maximaal 10 Britse pond per gezinslid afhalen van de rekening waarop de uitkering werd gestort. De vrouwen moesten elke maand een overzicht van hun uitgaven en rekeninguittreksels overmaken en ook ontvingen ze een waarschuwing dat het geld doorspelen aan hun man aanzien zou worden als een strafbaar feit.

    House of Lords

    De echtgenotes bestreden de regeling voor het House of Lords, dat zich tot het Europese Hof wendde. De Europese rechters gaven de vrouwen gelijk. Volgens hen is niet aangetoond dat de vrouwen het geld zouden overmaken aan hun mannen in plaats van het te besteden aan huishoudelijke uitgaven.

    Het Hof kan zich ook nauwelijks voorstellen dat dergelijke bedragen, die enkel in de strikt noodzakelijke levensbehoeften voorzien, aangewend zouden kunnen worden om terroristische activiteiten te financieren. (belga/ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indonesiërs maken balletjes van beschermde apen

    Indonesiërs maken balletjes van beschermde apen


    In Indonesië is een koppel gearresteerd omdat zij gehaktballetjes hadden gemaakt van het vlees van een beschermde apensoort. De verdachten riskeren een celstraf van vijf jaar en een boete van ruim 420 euro. Dat medt het persagentschap Reurters.

    Rund en kip te duur
    Het stel ving op het eiland Java tientallen zeldzame slankapen. Zij vermaalden het vlees van de dieren tot soepballetjes. De onverlaten vonden rundsvlees en kip immers te duur voor hun bedenkelijke cateringactiviteit.

    Kilo's
    Vermoed wordt dat de dierenbeulen zo'n vijfentwintig beschermde dieren in de soep hebben gedraaid. Speurders vonden bij de verdachten tientallen kilo's apenvlees. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit kleine bloemetje kan duizenden levens redden

    Dit kleine bloemetje kan duizenden levens redden


    Opzienbarende ontdekking in strijd tegen kanker: medicatie tot miljoen keer doeltreffender

    Een klein bloemetje zou jaarlijks het leven van duizenden leukemiepatiënten kunnen redden. Wetenschappers ontdekten dat pluimgipskruid geneesmiddelen tegen kanker tot één miljoen keer kan versterken.

    Uit testen blijkt dat de moleculen van pluimgipskruid het membraan van dodelijke kankercellen afbreekt. Daardoor is het voor geneesmiddelen gemakkelijker om de kanker zelf aan te vallen. Specialisten van 'Leukaemia Busters' uit Southampton deden de ontdekking. Dr. David Flavell nam het initiatief toen zijn zoontje aan kanker stierf.

    "Dit kan een revolutie betekenen voor de doeltreffendheid van geneesmiddelen en duizenden levens redden", zegt Flavell in The Sun. Hij gelooft dat het bloemetje ook kan werken bij andere kankers dan leukemie. De wetenschappers gaan hun ontdekking nu over een periode van drie tot vijf jaar uittesten, maar volgens experts ziet het er veelbelovend uit. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby leeft nog twee dagen verder na abortus

    Baby leeft nog twee dagen verder na abortus

    Een schokkende abortuszaak houdt Italië momenteel in de ban en voedt opnieuw het debat rond het vroegtijdig afbreken van de zwangerschap. Een Italiaanse vrouw had voor abortus gekozen nadat uit scans gebleken was dat de baby gehandicapt zou zijn. Het jongetje overleefde echter de ingreep maar werd voor dood achtergelaten door de dokters in het ziekenhuis van de stad Rossano.

    De tweeëntwingtig weken oude baby werd de volgende dag gevonden door de kapelaan van het hospitaal, Antonio Martello, die vaststelde dat het jongetje nog leefde. De baby was in een laken gewikkeld en de navelstreng hing nog aan zijn frêle lichaampje vast. Hij bewoog en ademde. Priester Antonio Martello alarmeerde de dokters en het jongetje werd stante pede overgebracht naar de neonatale afdeling van het ziekenhuis in het naburige Cosenza. Hier overleed de baby een dag later.

    Kindermoord
    De politie onderzoekt de zaak en beschouwt dit als een kindermoord vermits de Italiaanse wet bepaalt dat dokters de verplichting hebben om het leven van een kind te redden indien het de abortus overleeft. Bovendien stipuleert een andere wet dat abortus verboden is indien er een mogelijkheid bestaat dat de foetus zelfstandig kan verderleven buiten de baarmoeder. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke kernramp Mayak: milieuholocaust in Oeral

    Gruwelijke kernramp Mayak: milieuholocaust in Oeral

    Meest radioactief vervuilde plek op aarde

    De allesverwoestende kernramp die een kwarteeuw geleden in Tsjernobyl plaatsvond, staat in ons collectieve geheugen gegrift. Maar wie heeft al gehoord van de tweede ergste nucleaire tragedie uit de geschiedenis in het Russische Mayak in 1957? Nadat een opslagtank met radioactief materiaal explodeerde, werd het omliggende gebied de meest vervuilde plek op aarde. Mens, dier en natuur zijn er verworden tot levende tijdbommen in naam van de Russische medische wetenschap. En alsof dat nog niet beangstigend genoeg is, de fabriek is nog steeds in gebruik en breidt uit. Het relaas van een nooit geziene milieuholocaust met onder dit artikel ook een ontluisterend filmpje uit de getroffen streek.


     De nucleaire fabriek loosde tussen 1948 en 1956 zonder verpinken en in het grootste geheim vloeibaar radioactief afval in meren en rivieren  
     Het aantal kankergevallen steeg dramatisch, veel meer kinderen werden geboren met afwijkingen en de vruchtbaarheid van de buurtbewoners nam schrikbarend af   Westerse landen die hun radioactief afval dumpen in Rusland, ontlopen hun verantwoordelijkheid en werken doelbewust mee aan een milieuholocaust zonder voorgaande  
    Tijdens de jaren veertig van de twintigste eeuw werd tachtig kilometer ten noorden van de Russische stad Tsjeljabinsk (het huidige Ozersk ) een groot complex opgetrokken voor de productie van atoomwapens. De geheime fabriek kreeg de naam 'Mayak' en de hele provincie waarin het complex gelegen was, bleef gedurende 45 jaar ontoegankelijk voor buitenlanders. Zelfs de buurtbewoners wisten totaal niet wat er zich in de fabriek afspeelde.

    Sluipend gif
    Toch zou het nucleaire complex hun leven in de Oeral helemaal ontwrichten. De fabriek loosde tussen 1948 en 1956 zonder verpinken en in het grootste geheim vloeibaar radioactief afval in meren en rivieren, waaronder de Techarivier, dat voor veel inwoners van naburige dorpen de enige bron van drinkwater vormde. Een sluipend en onzichtbaar gif drong het lichaam van mens en dier binnen. Niets zou nog hetzelfde zijn en dat was nog maar een begin.

    Ramp verzwegen
    Op 29 september 1957 explodeerde een tank met tienduizenden tonnen vloeibaar, hoogradioactief afval. Bijna een half miljoen mensen kwamen in contact met radioactieve stoffen maar slechts 10.000 van hen werden geëvacueerd. 23.000 vierkante kilometer land werd besmet en is dat nog steeds. De voormalige Sovjet-Unie wist de ramp jarenlang voor de buitenwereld te verzwijgen.

    Catastrofale gevolgen
    "Het is het meest radioactief vervuilde gebied in de wereld", zegt Per Strand van de Noorse Stralingsbeschermings Autoriteit in het wetenschappelijke magazine New Scientist. Greenpeace heeft het over de tweede grootste kernramp ooit. De gevolgen voor de mens waren, hoe kan het ook anders, catastrofaal. Het aantal kankergevallen steeg dramatisch (+21 procent), veel meer kinderen werden geboren met afwijkingen (+25 procent) en de vruchtbaarheid van de buurtbewoners nam schrikbarend af (maar liefst de helft van de vruchtbare bevolking was steriel geworden).

    Medisch experiment
    De autoriteiten weigerden echter maatregelen te nemen. Nog erger, vermoedens bestaan dat het hele gebied gewoon gezien wordt als een grootschalig medisch experiment. De Russische overheid zou de desastreuze gevolgen aangrijpen om de langetermijneffecten van langdurige blootstelling aan radioactieve straling in kaart te brengen.

    In de stad Tsjeljabinsk is er een speciaal hospitaal opgericht voor de zieken en stervenden. De archieven van het ziekenhuis puilen uit met de medische onderzoeksdossiers van de doden. Bovendien worden talrijke geaborteerde foetussen met misvormingen als studiemateriaal bewaard in bokalen gevuld met formaldehyde. Milieuactivisten claimen dan ook dat de autoriteiten een misdaad begaan tegen de mensheid en een ware genocide aanrichten.

    Europa dumpt in Mayak
    Het gaat er trouwens ook niet op verbeteren voor de omwonenden want Mayak blijft uitbreiden. De Russische regering heeft enkele jaren geleden trouwens toestemming gegeven om nucleair afval uit het buitenland te importeren, te verwerken en te dumpen. Het buitenlandse kernafval veroorzaakte de afgelopen jaren al lekkage van naar schatting 3.000 miljoen liter radioactief water in het milieu. Het kernafvalprobleem is weliswaar voor Europese landen uit hun zicht verdwenen, maar hun radioactief afval brengt de mensen in Mayak, die al 50 jaar lijden onder nucleaire vervuiling, nog steeds ernstig in gevaar. Terwijl geen enkel westers land zulk een vervuiling zou tolereren op het eigen grondgebied.

    De nucleaire fabriek van Mayak heeft reeds 1.540 ton radioactieve vloeistof verwerkt uit Duitsland, Finland, Hongarije, Bulgarije en Tsjechië. Toekomstige contracten worden nog onderhandeld met Zwitserland, Spanje, Slovenië, Italië en ook ons land. Landen die hun radioactief afval dumpen in Rusland, ontlopen hun verantwoordelijkheid en werken doelbewust mee aan een milieuholocaust zonder voorgaande. (kve)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiër heeft al 70 jaar niks gegeten of gedronken (zegt hij)

    Indiër heeft al 70 jaar niks gegeten of gedronken (zegt hij)

     

    Wetenschappers onderzoeken een 82-jarige Indiër die beweert dat hij al zeventig jaar niets gegeten of gedronken heeft. Als het klopt wat de man zegt, zouden de onderzoekers in de toekomst wel eens duizenden levens kunnen redden. Dat schrijft The Telegraph.

    "Elexir van een godin"
    Prahlad Jani wordt momenteel onderworpen aan grondige tests in een militair hospitaal in Ahmedabad. Daar heeft de man de voorbije zes dagen alvast niets gegeten of gedronken. Tot dusver heeft de proefpersoon nog niet laten blijken dat hij honger heeft. Zijn lichaam vertoont bovendien geen tekenen van uitdroging. Jani beweert dat hij in leven lijft door zijn spirituele kracht en dankzij het "elexir van een godin".

    Medisch wonder of stapelzot?
    De onderzoekers denken dat de man hen veel kan leren over manieren om te overleven in extreme omstandigheden, bijvoorbeeld bij natuurrampen. Zij spreken over een doorbraak in de medische wetenschap. Anderen bestempelen Prahlad Jani dan weer als volslagen gek. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breng eens een baby aan het krijsen en win!

    Breng eens een baby aan het krijsen en win!

    Elk land heeft zo zijn eigen festivals, en daar zitten geregeld ook merkwaardige evenementen tussen. Zo draait alles tijdens het jaarlijkse lentefestival Naki Sumo (de huilende babywedstrijd) in Japan rond het zo hard mogelijk doen wenen van baby's. Boemannen van dienst zijn sumoworstelaars. Dat bericht de Daily Telegraph online.

    Fiere moeders brengen hun jongste spruiten naar het evenement in Tokio waar de sumoworstelaars en hogepriesters de baby's aan het krijsen proberen krijgen. Ze doen dat niet door de baby's pijn te doen, maar door gekke bekken te trekken en rare geluiden te maken.
    De baby die het hardst en het luidst z'n keel openzet, wint de wedstrijd.
     
    De kleine deelnemertjes zouden van hun huilbui, opgewekt door een sumoworstelaar, alleen maar beter worden, want de Japanners geloven dat het hen een goede gezondheid oplevert en dat het kwade geesten verjaagt. Toch lijkt het ons niet meteen iets om thuis uit te proberen. (belga/kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste paard ter wereld is van Belgische afkomst

    Grootste paard ter wereld is van Belgische afkomst


    Big Jake torent hoog boven zijn baasje Jerry Gilbert uit.

    Big Jake meet 2m11 en weegt 1,2 ton


    Nadat we deze week Einstein, het kleinste paard ter wereld, al uitgebreid in de belangstelling brachten, stellen we nu het grootste paard op de planeet voor: Big Jake draaft op de velden in de Amerikaanse staat Wisconsin rond en meet liefst 2m11 voor bijna 1.200 kg! Leuk detail: de hengst die door zijn eigenaar Jerry Gilbert als een 'Brave Reus' wordt beschouwd, is van Belgische komaf.

    7 centimeter groter
    Big Jake doet 7 centimeter beter dan Remington, een Clydesdale-paard uit Texas, dat volgens het Guinness Book of World Records nu het tweede grootste paard ter wereld is. Jerry Gilbert pronkt graag met zijn gigantische hengst op zijn Smokey Holow Farm nabij Poynette. Big Jake gaat rustig om met bezoekers en die staan verbaasd te kijken van zijn omvang, zeker als hij wegdraaft. (hlnsydney/kh)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!