NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  29-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke kernramp Mayak: milieuholocaust in Oeral

  Gruwelijke kernramp Mayak: milieuholocaust in Oeral

  Meest radioactief vervuilde plek op aarde

  De allesverwoestende kernramp die een kwarteeuw geleden in Tsjernobyl plaatsvond, staat in ons collectieve geheugen gegrift. Maar wie heeft al gehoord van de tweede ergste nucleaire tragedie uit de geschiedenis in het Russische Mayak in 1957? Nadat een opslagtank met radioactief materiaal explodeerde, werd het omliggende gebied de meest vervuilde plek op aarde. Mens, dier en natuur zijn er verworden tot levende tijdbommen in naam van de Russische medische wetenschap. En alsof dat nog niet beangstigend genoeg is, de fabriek is nog steeds in gebruik en breidt uit. Het relaas van een nooit geziene milieuholocaust met onder dit artikel ook een ontluisterend filmpje uit de getroffen streek.


   De nucleaire fabriek loosde tussen 1948 en 1956 zonder verpinken en in het grootste geheim vloeibaar radioactief afval in meren en rivieren  
   Het aantal kankergevallen steeg dramatisch, veel meer kinderen werden geboren met afwijkingen en de vruchtbaarheid van de buurtbewoners nam schrikbarend af   Westerse landen die hun radioactief afval dumpen in Rusland, ontlopen hun verantwoordelijkheid en werken doelbewust mee aan een milieuholocaust zonder voorgaande  
  Tijdens de jaren veertig van de twintigste eeuw werd tachtig kilometer ten noorden van de Russische stad Tsjeljabinsk (het huidige Ozersk ) een groot complex opgetrokken voor de productie van atoomwapens. De geheime fabriek kreeg de naam 'Mayak' en de hele provincie waarin het complex gelegen was, bleef gedurende 45 jaar ontoegankelijk voor buitenlanders. Zelfs de buurtbewoners wisten totaal niet wat er zich in de fabriek afspeelde.

  Sluipend gif
  Toch zou het nucleaire complex hun leven in de Oeral helemaal ontwrichten. De fabriek loosde tussen 1948 en 1956 zonder verpinken en in het grootste geheim vloeibaar radioactief afval in meren en rivieren, waaronder de Techarivier, dat voor veel inwoners van naburige dorpen de enige bron van drinkwater vormde. Een sluipend en onzichtbaar gif drong het lichaam van mens en dier binnen. Niets zou nog hetzelfde zijn en dat was nog maar een begin.

  Ramp verzwegen
  Op 29 september 1957 explodeerde een tank met tienduizenden tonnen vloeibaar, hoogradioactief afval. Bijna een half miljoen mensen kwamen in contact met radioactieve stoffen maar slechts 10.000 van hen werden geëvacueerd. 23.000 vierkante kilometer land werd besmet en is dat nog steeds. De voormalige Sovjet-Unie wist de ramp jarenlang voor de buitenwereld te verzwijgen.

  Catastrofale gevolgen
  "Het is het meest radioactief vervuilde gebied in de wereld", zegt Per Strand van de Noorse Stralingsbeschermings Autoriteit in het wetenschappelijke magazine New Scientist. Greenpeace heeft het over de tweede grootste kernramp ooit. De gevolgen voor de mens waren, hoe kan het ook anders, catastrofaal. Het aantal kankergevallen steeg dramatisch (+21 procent), veel meer kinderen werden geboren met afwijkingen (+25 procent) en de vruchtbaarheid van de buurtbewoners nam schrikbarend af (maar liefst de helft van de vruchtbare bevolking was steriel geworden).

  Medisch experiment
  De autoriteiten weigerden echter maatregelen te nemen. Nog erger, vermoedens bestaan dat het hele gebied gewoon gezien wordt als een grootschalig medisch experiment. De Russische overheid zou de desastreuze gevolgen aangrijpen om de langetermijneffecten van langdurige blootstelling aan radioactieve straling in kaart te brengen.

  In de stad Tsjeljabinsk is er een speciaal hospitaal opgericht voor de zieken en stervenden. De archieven van het ziekenhuis puilen uit met de medische onderzoeksdossiers van de doden. Bovendien worden talrijke geaborteerde foetussen met misvormingen als studiemateriaal bewaard in bokalen gevuld met formaldehyde. Milieuactivisten claimen dan ook dat de autoriteiten een misdaad begaan tegen de mensheid en een ware genocide aanrichten.

  Europa dumpt in Mayak
  Het gaat er trouwens ook niet op verbeteren voor de omwonenden want Mayak blijft uitbreiden. De Russische regering heeft enkele jaren geleden trouwens toestemming gegeven om nucleair afval uit het buitenland te importeren, te verwerken en te dumpen. Het buitenlandse kernafval veroorzaakte de afgelopen jaren al lekkage van naar schatting 3.000 miljoen liter radioactief water in het milieu. Het kernafvalprobleem is weliswaar voor Europese landen uit hun zicht verdwenen, maar hun radioactief afval brengt de mensen in Mayak, die al 50 jaar lijden onder nucleaire vervuiling, nog steeds ernstig in gevaar. Terwijl geen enkel westers land zulk een vervuiling zou tolereren op het eigen grondgebied.

  De nucleaire fabriek van Mayak heeft reeds 1.540 ton radioactieve vloeistof verwerkt uit Duitsland, Finland, Hongarije, Bulgarije en Tsjechië. Toekomstige contracten worden nog onderhandeld met Zwitserland, Spanje, Slovenië, Italië en ook ons land. Landen die hun radioactief afval dumpen in Rusland, ontlopen hun verantwoordelijkheid en werken doelbewust mee aan een milieuholocaust zonder voorgaande. (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiër heeft al 70 jaar niks gegeten of gedronken (zegt hij)

  Indiër heeft al 70 jaar niks gegeten of gedronken (zegt hij)

   

  Wetenschappers onderzoeken een 82-jarige Indiër die beweert dat hij al zeventig jaar niets gegeten of gedronken heeft. Als het klopt wat de man zegt, zouden de onderzoekers in de toekomst wel eens duizenden levens kunnen redden. Dat schrijft The Telegraph.

  "Elexir van een godin"
  Prahlad Jani wordt momenteel onderworpen aan grondige tests in een militair hospitaal in Ahmedabad. Daar heeft de man de voorbije zes dagen alvast niets gegeten of gedronken. Tot dusver heeft de proefpersoon nog niet laten blijken dat hij honger heeft. Zijn lichaam vertoont bovendien geen tekenen van uitdroging. Jani beweert dat hij in leven lijft door zijn spirituele kracht en dankzij het "elexir van een godin".

  Medisch wonder of stapelzot?
  De onderzoekers denken dat de man hen veel kan leren over manieren om te overleven in extreme omstandigheden, bijvoorbeeld bij natuurrampen. Zij spreken over een doorbraak in de medische wetenschap. Anderen bestempelen Prahlad Jani dan weer als volslagen gek. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breng eens een baby aan het krijsen en win!

  Breng eens een baby aan het krijsen en win!

  Elk land heeft zo zijn eigen festivals, en daar zitten geregeld ook merkwaardige evenementen tussen. Zo draait alles tijdens het jaarlijkse lentefestival Naki Sumo (de huilende babywedstrijd) in Japan rond het zo hard mogelijk doen wenen van baby's. Boemannen van dienst zijn sumoworstelaars. Dat bericht de Daily Telegraph online.

  Fiere moeders brengen hun jongste spruiten naar het evenement in Tokio waar de sumoworstelaars en hogepriesters de baby's aan het krijsen proberen krijgen. Ze doen dat niet door de baby's pijn te doen, maar door gekke bekken te trekken en rare geluiden te maken.
  De baby die het hardst en het luidst z'n keel openzet, wint de wedstrijd.
   
  De kleine deelnemertjes zouden van hun huilbui, opgewekt door een sumoworstelaar, alleen maar beter worden, want de Japanners geloven dat het hen een goede gezondheid oplevert en dat het kwade geesten verjaagt. Toch lijkt het ons niet meteen iets om thuis uit te proberen. (belga/kve)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste paard ter wereld is van Belgische afkomst

  Grootste paard ter wereld is van Belgische afkomst


  Big Jake torent hoog boven zijn baasje Jerry Gilbert uit.

  Big Jake meet 2m11 en weegt 1,2 ton


  Nadat we deze week Einstein, het kleinste paard ter wereld, al uitgebreid in de belangstelling brachten, stellen we nu het grootste paard op de planeet voor: Big Jake draaft op de velden in de Amerikaanse staat Wisconsin rond en meet liefst 2m11 voor bijna 1.200 kg! Leuk detail: de hengst die door zijn eigenaar Jerry Gilbert als een 'Brave Reus' wordt beschouwd, is van Belgische komaf.

  7 centimeter groter
  Big Jake doet 7 centimeter beter dan Remington, een Clydesdale-paard uit Texas, dat volgens het Guinness Book of World Records nu het tweede grootste paard ter wereld is. Jerry Gilbert pronkt graag met zijn gigantische hengst op zijn Smokey Holow Farm nabij Poynette. Big Jake gaat rustig om met bezoekers en die staan verbaasd te kijken van zijn omvang, zeker als hij wegdraaft. (hlnsydney/kh)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  28-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

  Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

  Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

  Een 54-jarige vrouw uit het Oost-Nederlandse Groesbeek heeft zondag meerdere keren naar het alarmnummer 112 gebeld omdat ze nood had aan een goed gesprek.

  De politie vond de plaats vanwaar de telefoontjes kwamen en pakte de vrouw op. Uiteindelijk kwam ze er met een proces-verbaal vanaf.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse hardrijder moet Bugatti en rijbewijs inleveren

  Nederlandse hardrijder moet Bugatti en rijbewijs inleveren


  Een 20-jarige Nederlander moet het voortaan zonder zijn Bugatti Veyron stellen.
  Een snelheidsovertreding van 80 kilometer per uur is een 20-jarige Rotterdammer maandagavond duur komen te staan. Hij moest zijn auto, een Bugatti Veyron, en zijn rijbewijs inleveren. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Hij reed met 160 kilometer per uur over de Doenkade in Rotterdam, waar hij maar 80 mocht.
   
  Zaterdagavond hield de politie ook al een snelheidsduivel staande. Toen ging het om een 22-jarige motorrijder uit Middelharnis, die bijna 120 kilometer te hard ging. Hij snelde met 197 kilometer per uur over de Plaatweg in het Zuid-Hollandse Stellendam, waar de maximumsnelheid eveneens 80 kilometer is. Deze man is zijn rijbewijs kwijt. (anp/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vliegt jarenlang de psychiatrie in omdat hij klaagt tegen ambtenaren

  Man vliegt jarenlang de psychiatrie in omdat hij klaagt tegen ambtenaren

  Een man die in de Chinese stad Daliu met een klacht naar plaatselijke ambtenaren stapte, betaalde een hoge prijs voor zijn mondigheid. Hij werd jarenlang onterecht opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis. Dat zegt het Chinese staatspersbureau Xinhua.


  De man in kwestie, Xu Lindong, was landbouwer in de buurt van Daliu. Hij verdedigde jarenlang de belangen van een gehandicapte vriend wiens land in beslag zou zijn genomen.

  Opgesloten van 2003 tot 2010
  Omdat de boer zich niet met een kluitje in het riet liet sturen, besloten vier ambtenaren dat ze van de volhardende klager af moesten. Ze stelden valse rapporten samen over de psychische gezondheid van de man, en slaagden erin om hem te laten opnemen in een psychiatrische instelling. De man verbleef er bijna zeven jaar: van 2003 tot 2010.

  De familie van de onfortuinlijke landbouwer is geschokt omdat men zolang liet betijen. "Xu heeft geen psychische problemen, men heeft hem gewoon opgesloten om van zijn klachten verlost te raken", luidt het daar.

  Gecompenseerd met voedsel
  Ook de lokale communistische partij tilt bijzonder zwaar aan de feiten. De vier betrokken ambtenaren werden geschorst. Een onderzoek loopt, de schuldigen 'zullen gestraft worden'.

  De boer werd door de stad gecompenseerd voor de jarenlange vrijheidsberoving: hij kreeg voedsel en een beperkte geldsom, samen met de belofte dat er nog meer steun volgt. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Advertentie: "Condooms zijn goed tegen lelijke mensen"


  Condooms helpen om een zwangerschap te vermijden, beschermen tegen aids en... zorgen ervoor dat lelijkaards zich niet kunnen voortplanten. Dat is althans wat de Zuid-Amerikaanse condoomfabrikant Olla ons wil vertellen in zijn jongste reclamecampagne.

  In de advertenties worden weinig aantrekkelijke koppels aangespoord om 'asjeblief een condoom te gebruiken'. Grappig is het zonder twijfel, al kunnen ze bij Olla maar beter hopen dat hun rubbertjes niet bij elke lelijkerd - want er zijn er nogal wat - uit de gratie vallen. (tw)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordzeekrab met appel en venkel

  Noordzeekrab met appel en venkel

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten
  2 Noordzeekrabben (elk 1 kg)
  1 ui
  1 takje selder
  tijm
  laurier
  1 appel
  ½ citroen
  ½ venkelknol
  2 eetlepels
  mayonaise
  peper en zout

  Bereiding
  Maak een court-bouillon: laat ui, selder, tijm, laurier, peper en zout gedurende 15 minuten koken in ruim water. Voeg dan de krabben toe.
  Laat 15 minuten koken en laat de krabben vervolgens afkoelen in het kookvocht. Maak de krabben leeg en houd het krabvlees bij.
  Schil de appel, snijd in piepkleine stukjes en besprenkel met citroensap. Snijd de venkel ook in piepkleine stukjes.
  Meng krab, venkel, appel en mayonaise.
  Laat afkoelen in de koelkast en serveer met een goede salade.
  Smakelijk
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ark van Noah gevonden?

  Ark van Noah gevonden?


  De structuur die op de berg Ararat in Turkije ligt, is wel degelijk de Ark van Noah. Dat beweert althans een team van Chinese en Turkse evangelische onderzoekers. Ze onderzochten de ouderdom van het hout van de structuur en kwamen tot de conclusie dat die ongeveer 4.800 jaar oud moet zijn, wat overeen zou moeten komen met de periode waarin de zondvloed plaatsvond.

  Volgens de Bijbel strandde de Ark na de zondvloed op een berg. Velen geloven dat dat de berg Ararat is, de hoogste berg in de omgeving.

  "Helemaal zeker zijn we natuurlijk niet, maar het staat wel voor 99,9 procent vast dat het om de Ark van Noah gaat", vertelde Yeung Wing-cheung van Noah's Ark Ministries International en documentairemaker aan AFP.

  De houten constructie op de berg bevat enkele compartimenten, waarvan sommigen zijn uitgerust met balken. De onderzoekers denken dat er in die 'kamers' ooit dieren woonden. Van een menselijke nederzetting kan er volgens de onderzoekers geen sprake zijn. "In de omgeving van de berg is nog nooit een nederzetting gevonden op een hoogte van 3.500 meter of hoger", aldus Wing-cheung. De onderzoekers hopen nu dat de ark op de Unesco Werelderfgoedlijst komt. Op die manier kan er een grote archeologische opgraving plaatsvinden. (sps))


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran wil vrouwen met gebruind kleurtje arresteren

  Iran wil vrouwen met gebruind kleurtje arresteren


  De politie kondigt harde acties aan als antwoord op de 'zedenverwildering' in hoofdstad Teheran.

  Iran heeft vrouwen gewaarschuwd dat ze er maar beter niet als 'wandelende modellen' kunnen bijlopen door in de zon een kleurtje op te doen. Een gebruinde huid is in strijd met de islamitische kledingvoorschriften en kan tot een celstraf leiden.

  Brig Hossien Sajedinia, politietopman in de Iraanse hoofdstad Teheran, waarschuwt dat men hard zal optreden tegen vrouwen wiens gedrag in strijd is met de 'geest van de islamitische wetten'. "Onze bevolking verwacht dat we snel en krachtig handelen bij sociaal wangedrag van mannen en vrouwen die onze waarden onder druk zetten", zegt hij. "In sommige noordelijke delen van de stad zien we veel zongebruinde vrouwen en meisjes die erbij lopen alsof ze modellen zijn."

  "We zullen deze situatie niet aanvaarden", vervolgt de politiechef. "Wie er zo bijloopt , krijg eerst een waarschuwing. Haalt die niks uit, dan volgt er arrestatie en opsluiting."

  Afschrikkingscampagne
  In Iran is sinds enkele weken een afschrikkingscampagne aan de gang. De islamitische leiders proberen de bevolking ervan te overtuigen dat de hoofdstad geteisterd wordt door zedenverloedering. Nogal wat vrouwen zetten zich, vooral in Teheran, af tegen kledingsvoorschriften die stipuleren dat ze een hoofddoek en verhullende kledij moeten dragen.

  De politiewaarschuwing komt ook niet toevallig kort nadat Ayatollah Kazim Sadighi, een leidinggevende geestelijke, waarschuwde dat ongepast geklede dames het hoofd van de mannen op hol jagen. De daaropvolgende agitatie zou zelfs aardbevingen kunnen verorzaken, meende hij.

  "Verlaat de stad"
  Een andere ayatollah ziet zelf de apocalyps al naderen. Ayatollah Aziz Khoshvaqt geeft de inwoners van Teheran de raad om de hoofdstad te ontvluchten vooraleer de onvermijdelijke straf voor zoveel wangedrag zal volgen. "Ga op straat en doe boete voor je zonden", klonk het tijdens een recent sermoen. "Een heilige plaag is nakend. Verlaat de stad." (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontdesigners kiezen voor ratten

  Bontdesigners kiezen voor ratten

  Voor madammen met een bontjas wier geweten begint te knagen bij de gedachte aan al die dode nertsen is er een iets ecologischere oplossing. Indien ze er tenminste mee kunnen leven dat hun jas van rat vervaardigd wordt.

  Het beest in kwestie is de nutria, een aquatische beverrat die vooral in Zuid-Amerika voorkomt, maar die ook in Europa en Noord-Amerika opduikt. De dieren worden ruim zestig centimeter groot en kunnen tot twee kilogram wegen.

  Populair tot de seventies
  De beverrat is in opmars in gebieden rond de Golf van Mexico, waar ze door hun vraatzucht als een plaag beschouwd worden, zegt het Amerikaanse Vanity Fair. Daarom worden ze gevangen, en komen de huiden van de dieren op de markt.

  De beverrat werd in de jaren '30 van de vorige eeuw ingevoerd vanuit Argentinië. Het bont van de beestjes was populair tot het midden van de jaren '70, waarna het uit de mode raakte. Sinds dan groeide de populatie gestaag aan, met alle gevolgen van dien voor de vegetatie in de regio's waar het dier voorkomt.

  Topdesigners gaan beverrat
  Nu traditioneel bont onder vuur komt te liggen, komt het materiaal van het knaagdier opnieuw in de kijker. Topdesigners als Billy Reid en Oscar de la Renta gebruikten al beverrat in hun ontwerpen.

  Toch nog even meegeven dat er ook zoiets als nepbont bestaat, en dat dat er ook bijzonder goed uitziet. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotse politie twijfelde in jaren '30 niet aan bestaan monster Loch Ness

  Schotse politie twijfelde in jaren '30 niet aan bestaan monster Loch Ness

  Over het al dan niet bestaan van het monster van Loch Ness wordt al decennia geschreven en theorieën verspreid. Anno 2010 geloven nog maar weinigen dat Nessie werkelijk rondzwemt in het beroemdste meer van Schotland. Maar de Schotse politie twijfelde in de jaren dertig niet aan het bestaan van het legendarische monster.

  Dat blijkt uit historische documenten uit die periode die het nationale archief van Schotland onlangs vrijgaf. Politiechef William Fraser was bezorgd om het voortbestaan van Nessie en zegt in 1938 in een brief aan een Schotse staatssecretaris dat het "geen twijfel lijdt dat er een zeldzaam wezen leeft in het meer van Loch Ness". Hij stelt zelfs voor om de burgers in te lichten en hen op het hart te drukken dat het behoud van het dier "wenselijk" is.
   
  Harpoenen
  De politieman voegde eraan toe dat het twijfelachtig is dat de politie de macht heeft om het dier te beschermen, terwijl er enkele jagers waren die, gewapend met harpoenen, van plan waren om het monster te vangen. (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnapte circusolifant brengt verrassingsbezoek in tuin in Italië

  Ontsnapte circusolifant brengt verrassingsbezoek in tuin in Italië


  De inwoners van het Italiaanse Bassano kregen vandaag opmerkelijk bezoek in hun tuin: een olifant, die ontsnapt was uit een circus in de buurt. De veertigjarige olifant Dumbo, mascotte van het circus Armando Orfei, een grote circusfamilie in Italië, ontsnapte uit zijn kooi kort nadat het circus in de stad aangekomen was en wandelde zo'n tweehonderd meter vooraleer hij in een tuin belandde. Een hond sloeg alarm door hard te blaffen.
   
  De eigenaars konden hun ogen niet geloven. Ze waarschuwden de brandweer, maar het was de dompteur, die ondertussen opgemerkt had dat Dumbo de benen genomen had, die het dier uiteindelijk terug naar het circus kon brengen. (afp/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  27-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoordkliniek dumpt urnes overledenen in meer

  Zelfmoordkliniek dumpt urnes overledenen in meer

  Urnes die stoffelijke overschotten bevatten en die afkomstig zouden zijn van het controversiële Zwitserse Dignitas-ziekenhuis werden gevonden nadat ze in een meer waren gedumpt. Dat meldt de Britse krant The Sun.

  Dignitas-topman Ludwig
A. Minelli.

  Dignitas-topman Ludwig A. Minelli.

  De Zwitserse 'zelfmoordkliniek' Dignitas is internationaal beroemd en berucht omdat ze mensen assisteert die op een waardige manier uit het leven willen stappen. Maar het lijkt er sterk op dat de instelling nogal slordig omspringt met de stoffelijke resten van haar patiënten.

  "Allemaal op een hoop"
  Duikers vonden minstens  50 urnes op de bodem van het Meer van Genève, op de grens van Zwitserland met Frankrijk. "We zijn simpelweg gestopt met tellen toen we aan 50 zaten", zegt Roman Ruetz, een van de ontdekkers. "Ze liggen daar allemaal gewoon op een hoop." Volgens The Sun zou de naam van Dignitas op de urnes prijken. De Zwitserse authoriteiten kondigden aan dat ze de zaak zullen onderzoeken.

  Aangespoelde botfragmenten
  Het is niet de eerste keer dat Dignitas in opspraak komt rond as van overledenen die zomaar in het water wordt gestort. In 2008 werd al een onderzoek opgestart nadat twee medewerkers van het ziekenhuis werden betrapt terwijl ze de as van 20 mensen in een meer nabij Zürich probeerden te dumpen.

  In hetzelfde jaar stuurde de Zwitserse dienst voor afvalverwerking een waarschuwing naar het ziekenhuis nadat honderden kleine botfragmentjes aanspoelden op de oevers van het Meer van Zürich.

  Indien Dignitas-zaakvoerder Ludwig A. Minelli schuldig wordt bevonden, kan riskeert hij tot drie jaar cel en een boete tot 34.000 euro voor 'illegale begrafenissen'. Minelli weigerde elk commentaar op de jongste beschuldigingen. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diepe decolletés lokken wél aardbeving uit

  Diepe decolletés lokken wél aardbeving uit

  Initiatiefneemster Jennifer McCreight's.

  Buiten een aardverschuiving in Taiwan zorgde de aardbeving voor weinig schade.
  Laat ons de bizarre titel boven dit stuk even verduidelijken: een week geleden verklaarde een vooraanstaande Iraanse geestelijke dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen. "Dames die zich niet zedig kleden, brengen het hoofd van de mannen op hol", klonk de redenering van Hojatoleslam Kazem Sedighi. "Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen."

  Om te bewijzen dat zo'n stelling onzin is, riep de Amerikaanse Jennifer McCreight's op Facebook op om op 26 april -gisteren dus- massaal diepe decolletés te dragen. Haar idee kreeg de steun van 200.000 vrouwen, waardoor de dag al officieel omgedoopt werd tot 'Boobquake'. "Met de kracht van al onze lasterlijke lichamen samen moeten we zeker een aardbeving kunnen veroorzaken. Benieuwd met welke uitleg Sedighi zal komen als er niets gebeurt", klonk het.

  Strak plan, alleen had moeder natuur een verrassing van jewelste in petto. De aarde rommelde immers wél, en dat met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter. "Zo zwaar was die aardbeving in Taiwan nu ook niet", probeert McCreight's de schade te beperken. "Eigenlijk telde ze ook nog niet mee gezien het tijdsverschil. En bovendien komen aardbevingen met een kracht tussen 6 en 6,9 jaarlijks gemiddeld 134 keer voor. Enkel als de Aarde de komende 24 uur nog vaak trilt, zal ik beginnen geloven dat onze 'onzedigheid' er iets mee te maken heeft", schrijft ze op haar blog. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse rabbijn met 'heilig sperma' vliegt 10 jaar de cel in

  Valse rabbijn met 'heilig sperma' vliegt 10 jaar de cel in


  In Israël is een man tot tien jaar cel veroordeeld omdat hij tal van vrouw tussen de lakens lokte met de bewering dat zijn sperma heilig was en begiftigd met helende krachten. Dat meldt de BBC.

  Geld aftroggelen
  Nissim Aharon, een voormalige ambtenaar bij het Israëlische ministerie van Defensie, werd veroordeeld voor onder meer verkrachting, sodomie en fraude. Hij deed zich voor als rabbijn en troggelde zijn slachtoffers belangrijke geldsommen af in ruil voor zijn wonderbaarlijke geneespraktijken.

  Onstilbare sekshonger
  De rechtbank noemde zijn handelwijze monsterlijk. "Zijn sekshonger naar vrouwen - jong en oud - was niet te stillen", luidde het.  Aan elk van de vijf vrouwen die zich burgerlijke partij stelden, moet de veroordeelde een schadevergoeding van omgerekend 20.000 euro betalen. 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie houdt alcoholcontroles op kinderdisco

  Politie houdt alcoholcontroles op kinderdisco

  In een poging om 'asociaal gedrag' te ontmoedigen, worden kinderen in het Britse Broughton door de politie aan alcholtests onderworpen aan de ingang van feestjes. Dat zegt de Daily Mail op haar website.

  De ademtests blijken geen maat voor niks te zijn: jongeren van amper veertien jaar werden niet toegelaten op een kinderdisco toen ze ruim over de alchollimiet zaten. De ergste jonge zuipschuit had 65mg alcohol per 100 ml bloed, tweemaal zoveel als volwassen autobestuurders mogen hebben.

  Nultolerantie voor alcohol
  De feestjes worden georganiseerd door een plaatselijk 'discoteam' dat hoopt om jongeren 's nachts van straat te houden. Op de kinderdisco wordt geen alcohol geschonken. Alleen degenen van wie de ordediensten vermoeden dat ze te veel gedronken hebben, worden onderworpen aan een ademtest.

  Vince Potter, een plaatselijke agent en drijvende kracht achter de jeugdfeestjes, zegt: "Het hele idee achter deze disco is dat het alcholvrije events zijn, en dat iedereen die onder invloed is er niet in komt."

  Zware drinkers
  Net daarom is de man behoorlijk geschrokken dat er alsnog aardig in de wind zijnde prille pubers opdoken. "Het ergste vind ik nog dat de vijf jongeren die we controleerden, geen enkel bezwaar maakten tegen de ademtest. Ze waren ervan overtuigd dat die reuze zou meevallen. We hebben ze allemaal moeten weigeren. Ze hadden niet alleen gedronken, en zaten ook zwaar boven de limiet die we hier hanteren voor rijden (35mg per 100 ml bloed, red.). Zware drinkers vind je in het hele land bij de minderjarigen, we willen de jongeren hier net een alternatief bieden, zodat ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten in een sfeer waarbij ze zich niét lazarus moeten hijsen."

  Nogal wat buurtbewoners tonen zich opgetogen met het initiatief, anderen zijn dan weer kritisch. "Dit is toch wel een tikkeltje extreem, niet?", vraag de 28-jarige Carl Wynne. "Je kan eventuele maatregelen toch beperken tot degenen die zichtbaar al te dronken zijn?" (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees knutselt Lamborghini zelf in elkaar

  Chinees knutselt Lamborghini zelf in elkaar

  Wat te doen als je een Lamborghini wil, maar geen geld hebt? Je droomwagen gewoon zelf in elkaar knutselen natuurlijk. De 25-jarige Chen Jinmiao deed er welgeteld een jaar over om zijn knalgele sportkar eigenhandig te fabriceren.

  Zelfs
de vleugeldeuren zijn in de prijs inbegrepen.
  Zelfs de vleugeldeuren zijn in de prijs inbegrepen.

  "Ik downloadde het ontwerp op internet en kocht alles wat ik nodig had", aldus de vrachtwagenchauffeur. Met een totaal prijskaartje van 20.000 yuan (2.200 euro) komt de autofreak er zelfs nog redelijk goedkoop vanaf. Enig nadeel: de Lamborghini van Chen haalt slechts een topsnelheid van 80 à 90 km/u.

  Wat zijn vrienden vonden van zijn ietwat vreemde hobby? "Zij begrepen niet dat ik daar al mijn vrije tijd en spaargeld in stak, maar ik liet me niet van de wijs brengen door hen", klinkt het.

  Wettelijk in orde?
  De blitse vierwieler mag nu wel vertrekkensklaar zijn, toch weet Chen nog niet zeker of hij er wel de baan mee op mag. "Ik wacht nog op toestemming van het verkeersbureau. Als ik die niet krijg, hou ik hem zeker bij voor mijn verzameling."

  De handige Chinees is niet de eerste die zo'n huzarenstukje voor elkaar krijgt. Eerder lukte de Amerikaanse ingenieur Ken Imhoff precies hetzelfde, al had die wel zeventien jaar nodig om zijn eigen Lamborghini in elkaar te flansen. (svm)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter bijna even groot als zijn moeder

  Peuter bijna even groot als zijn moeder   

    Aidan is nog maar veertien maanden oud, maar nu al 'torent' hij soms boven zijn moeder uit. Oorzaak van alle kwaad: een zeldzame beenderafwijking, waardoor Amanda Moore (25) niet groter geworden is dan 94 centimeter. Erger nog: ze kan niet rechtop staan, en dus moet ze letterlijk opkijken naar haar eigen peuter. Aidan meet intussen 76 centimeter en zal allicht een normale groei kennen

  "Altijd mijn kleine jongen"
  "Aidan wordt zo snel groot, hij volgt het voorbeeld van zijn vader die 1,85 meter groot is", aldus Amanda. "Als ik op de grond zit om met hem te spelen, moet ik al omhoog kijken. Binnenkort zullen we hem duidelijk moeten maken dat hij toch wat voorzichtig moet omspringen met mama. Het is lastig voor mij. Ik kon hem al niet volgen toen hij nog aan het kruipen was. Nu hij begint te stappen, heb ik er helemaal mijn handen mee vol. Toch zal hij altijd mijn kleine jongen blijven."

  Brozebottenziekte

  Moore lijdt al sinds haar geboorte aan de brozebottenziekte. Ze kwam ter wereld met veertien gebroken botten en kreeg als jonge vrouw de raad om niet zwanger te worden. Toen er toch een 'ongelukje' van kwam, overwoog Amanda een abortus. "Dokters raadden me dat aan en ik wilde ook niet sterven. De kans was groot dat de baby in mijn lichaam me zou doden. Ik voelde tegelijk echter zo'n sterke liefde voor dat kindje dat ik toch het risico nam. We verlangden allebei zo erg naar die baby."

  Nog een kindje?
  De zwangerschap verliep niet van een leien dakje. Zo moest Amanda met spoed naar het ziekenhuis in Oxford gevoerd worden toen ze voor een zoveelste maal flauwgevallen was. Uiteindelijk kwam kleine Aidan kerngezond met een keizersnede ter wereld. "De kans bestond dat geen van beiden de bevalling zou overleven, maar kijk eens wat een gelukkig gezin we nu vormen", aldus papa Steven. "We sluiten zelfs niet uit dat Aidan er nog een broertje of zusje zal bijkrijgen." (svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!