WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    28-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnapte circusolifant brengt verrassingsbezoek in tuin in Italië

    Ontsnapte circusolifant brengt verrassingsbezoek in tuin in Italië


    De inwoners van het Italiaanse Bassano kregen vandaag opmerkelijk bezoek in hun tuin: een olifant, die ontsnapt was uit een circus in de buurt. De veertigjarige olifant Dumbo, mascotte van het circus Armando Orfei, een grote circusfamilie in Italië, ontsnapte uit zijn kooi kort nadat het circus in de stad aangekomen was en wandelde zo'n tweehonderd meter vooraleer hij in een tuin belandde. Een hond sloeg alarm door hard te blaffen.
     
    De eigenaars konden hun ogen niet geloven. Ze waarschuwden de brandweer, maar het was de dompteur, die ondertussen opgemerkt had dat Dumbo de benen genomen had, die het dier uiteindelijk terug naar het circus kon brengen. (afp/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoordkliniek dumpt urnes overledenen in meer

    Zelfmoordkliniek dumpt urnes overledenen in meer

    Urnes die stoffelijke overschotten bevatten en die afkomstig zouden zijn van het controversiële Zwitserse Dignitas-ziekenhuis werden gevonden nadat ze in een meer waren gedumpt. Dat meldt de Britse krant The Sun.

    Dignitas-topman Ludwig
A. Minelli.

    Dignitas-topman Ludwig A. Minelli.

    De Zwitserse 'zelfmoordkliniek' Dignitas is internationaal beroemd en berucht omdat ze mensen assisteert die op een waardige manier uit het leven willen stappen. Maar het lijkt er sterk op dat de instelling nogal slordig omspringt met de stoffelijke resten van haar patiënten.

    "Allemaal op een hoop"
    Duikers vonden minstens  50 urnes op de bodem van het Meer van Genève, op de grens van Zwitserland met Frankrijk. "We zijn simpelweg gestopt met tellen toen we aan 50 zaten", zegt Roman Ruetz, een van de ontdekkers. "Ze liggen daar allemaal gewoon op een hoop." Volgens The Sun zou de naam van Dignitas op de urnes prijken. De Zwitserse authoriteiten kondigden aan dat ze de zaak zullen onderzoeken.

    Aangespoelde botfragmenten
    Het is niet de eerste keer dat Dignitas in opspraak komt rond as van overledenen die zomaar in het water wordt gestort. In 2008 werd al een onderzoek opgestart nadat twee medewerkers van het ziekenhuis werden betrapt terwijl ze de as van 20 mensen in een meer nabij Zürich probeerden te dumpen.

    In hetzelfde jaar stuurde de Zwitserse dienst voor afvalverwerking een waarschuwing naar het ziekenhuis nadat honderden kleine botfragmentjes aanspoelden op de oevers van het Meer van Zürich.

    Indien Dignitas-zaakvoerder Ludwig A. Minelli schuldig wordt bevonden, kan riskeert hij tot drie jaar cel en een boete tot 34.000 euro voor 'illegale begrafenissen'. Minelli weigerde elk commentaar op de jongste beschuldigingen. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diepe decolletés lokken wél aardbeving uit

    Diepe decolletés lokken wél aardbeving uit

    Initiatiefneemster Jennifer McCreight's.

    Buiten een aardverschuiving in Taiwan zorgde de aardbeving voor weinig schade.
    Laat ons de bizarre titel boven dit stuk even verduidelijken: een week geleden verklaarde een vooraanstaande Iraanse geestelijke dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen. "Dames die zich niet zedig kleden, brengen het hoofd van de mannen op hol", klonk de redenering van Hojatoleslam Kazem Sedighi. "Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen."

    Om te bewijzen dat zo'n stelling onzin is, riep de Amerikaanse Jennifer McCreight's op Facebook op om op 26 april -gisteren dus- massaal diepe decolletés te dragen. Haar idee kreeg de steun van 200.000 vrouwen, waardoor de dag al officieel omgedoopt werd tot 'Boobquake'. "Met de kracht van al onze lasterlijke lichamen samen moeten we zeker een aardbeving kunnen veroorzaken. Benieuwd met welke uitleg Sedighi zal komen als er niets gebeurt", klonk het.

    Strak plan, alleen had moeder natuur een verrassing van jewelste in petto. De aarde rommelde immers wél, en dat met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter. "Zo zwaar was die aardbeving in Taiwan nu ook niet", probeert McCreight's de schade te beperken. "Eigenlijk telde ze ook nog niet mee gezien het tijdsverschil. En bovendien komen aardbevingen met een kracht tussen 6 en 6,9 jaarlijks gemiddeld 134 keer voor. Enkel als de Aarde de komende 24 uur nog vaak trilt, zal ik beginnen geloven dat onze 'onzedigheid' er iets mee te maken heeft", schrijft ze op haar blog. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse rabbijn met 'heilig sperma' vliegt 10 jaar de cel in

    Valse rabbijn met 'heilig sperma' vliegt 10 jaar de cel in


    In Israël is een man tot tien jaar cel veroordeeld omdat hij tal van vrouw tussen de lakens lokte met de bewering dat zijn sperma heilig was en begiftigd met helende krachten. Dat meldt de BBC.

    Geld aftroggelen
    Nissim Aharon, een voormalige ambtenaar bij het Israëlische ministerie van Defensie, werd veroordeeld voor onder meer verkrachting, sodomie en fraude. Hij deed zich voor als rabbijn en troggelde zijn slachtoffers belangrijke geldsommen af in ruil voor zijn wonderbaarlijke geneespraktijken.

    Onstilbare sekshonger
    De rechtbank noemde zijn handelwijze monsterlijk. "Zijn sekshonger naar vrouwen - jong en oud - was niet te stillen", luidde het.  Aan elk van de vijf vrouwen die zich burgerlijke partij stelden, moet de veroordeelde een schadevergoeding van omgerekend 20.000 euro betalen. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie houdt alcoholcontroles op kinderdisco

    Politie houdt alcoholcontroles op kinderdisco

    In een poging om 'asociaal gedrag' te ontmoedigen, worden kinderen in het Britse Broughton door de politie aan alcholtests onderworpen aan de ingang van feestjes. Dat zegt de Daily Mail op haar website.

    De ademtests blijken geen maat voor niks te zijn: jongeren van amper veertien jaar werden niet toegelaten op een kinderdisco toen ze ruim over de alchollimiet zaten. De ergste jonge zuipschuit had 65mg alcohol per 100 ml bloed, tweemaal zoveel als volwassen autobestuurders mogen hebben.

    Nultolerantie voor alcohol
    De feestjes worden georganiseerd door een plaatselijk 'discoteam' dat hoopt om jongeren 's nachts van straat te houden. Op de kinderdisco wordt geen alcohol geschonken. Alleen degenen van wie de ordediensten vermoeden dat ze te veel gedronken hebben, worden onderworpen aan een ademtest.

    Vince Potter, een plaatselijke agent en drijvende kracht achter de jeugdfeestjes, zegt: "Het hele idee achter deze disco is dat het alcholvrije events zijn, en dat iedereen die onder invloed is er niet in komt."

    Zware drinkers
    Net daarom is de man behoorlijk geschrokken dat er alsnog aardig in de wind zijnde prille pubers opdoken. "Het ergste vind ik nog dat de vijf jongeren die we controleerden, geen enkel bezwaar maakten tegen de ademtest. Ze waren ervan overtuigd dat die reuze zou meevallen. We hebben ze allemaal moeten weigeren. Ze hadden niet alleen gedronken, en zaten ook zwaar boven de limiet die we hier hanteren voor rijden (35mg per 100 ml bloed, red.). Zware drinkers vind je in het hele land bij de minderjarigen, we willen de jongeren hier net een alternatief bieden, zodat ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten in een sfeer waarbij ze zich niét lazarus moeten hijsen."

    Nogal wat buurtbewoners tonen zich opgetogen met het initiatief, anderen zijn dan weer kritisch. "Dit is toch wel een tikkeltje extreem, niet?", vraag de 28-jarige Carl Wynne. "Je kan eventuele maatregelen toch beperken tot degenen die zichtbaar al te dronken zijn?" (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees knutselt Lamborghini zelf in elkaar

    Chinees knutselt Lamborghini zelf in elkaar

    Wat te doen als je een Lamborghini wil, maar geen geld hebt? Je droomwagen gewoon zelf in elkaar knutselen natuurlijk. De 25-jarige Chen Jinmiao deed er welgeteld een jaar over om zijn knalgele sportkar eigenhandig te fabriceren.

    Zelfs
de vleugeldeuren zijn in de prijs inbegrepen.
    Zelfs de vleugeldeuren zijn in de prijs inbegrepen.

    "Ik downloadde het ontwerp op internet en kocht alles wat ik nodig had", aldus de vrachtwagenchauffeur. Met een totaal prijskaartje van 20.000 yuan (2.200 euro) komt de autofreak er zelfs nog redelijk goedkoop vanaf. Enig nadeel: de Lamborghini van Chen haalt slechts een topsnelheid van 80 à 90 km/u.

    Wat zijn vrienden vonden van zijn ietwat vreemde hobby? "Zij begrepen niet dat ik daar al mijn vrije tijd en spaargeld in stak, maar ik liet me niet van de wijs brengen door hen", klinkt het.

    Wettelijk in orde?
    De blitse vierwieler mag nu wel vertrekkensklaar zijn, toch weet Chen nog niet zeker of hij er wel de baan mee op mag. "Ik wacht nog op toestemming van het verkeersbureau. Als ik die niet krijg, hou ik hem zeker bij voor mijn verzameling."

    De handige Chinees is niet de eerste die zo'n huzarenstukje voor elkaar krijgt. Eerder lukte de Amerikaanse ingenieur Ken Imhoff precies hetzelfde, al had die wel zeventien jaar nodig om zijn eigen Lamborghini in elkaar te flansen. (svm)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter bijna even groot als zijn moeder

    Peuter bijna even groot als zijn moeder



     

      Aidan is nog maar veertien maanden oud, maar nu al 'torent' hij soms boven zijn moeder uit. Oorzaak van alle kwaad: een zeldzame beenderafwijking, waardoor Amanda Moore (25) niet groter geworden is dan 94 centimeter. Erger nog: ze kan niet rechtop staan, en dus moet ze letterlijk opkijken naar haar eigen peuter. Aidan meet intussen 76 centimeter en zal allicht een normale groei kennen

    "Altijd mijn kleine jongen"
    "Aidan wordt zo snel groot, hij volgt het voorbeeld van zijn vader die 1,85 meter groot is", aldus Amanda. "Als ik op de grond zit om met hem te spelen, moet ik al omhoog kijken. Binnenkort zullen we hem duidelijk moeten maken dat hij toch wat voorzichtig moet omspringen met mama. Het is lastig voor mij. Ik kon hem al niet volgen toen hij nog aan het kruipen was. Nu hij begint te stappen, heb ik er helemaal mijn handen mee vol. Toch zal hij altijd mijn kleine jongen blijven."

    Brozebottenziekte

    Moore lijdt al sinds haar geboorte aan de brozebottenziekte. Ze kwam ter wereld met veertien gebroken botten en kreeg als jonge vrouw de raad om niet zwanger te worden. Toen er toch een 'ongelukje' van kwam, overwoog Amanda een abortus. "Dokters raadden me dat aan en ik wilde ook niet sterven. De kans was groot dat de baby in mijn lichaam me zou doden. Ik voelde tegelijk echter zo'n sterke liefde voor dat kindje dat ik toch het risico nam. We verlangden allebei zo erg naar die baby."

    Nog een kindje?
    De zwangerschap verliep niet van een leien dakje. Zo moest Amanda met spoed naar het ziekenhuis in Oxford gevoerd worden toen ze voor een zoveelste maal flauwgevallen was. Uiteindelijk kwam kleine Aidan kerngezond met een keizersnede ter wereld. "De kans bestond dat geen van beiden de bevalling zou overleven, maar kijk eens wat een gelukkig gezin we nu vormen", aldus papa Steven. "We sluiten zelfs niet uit dat Aidan er nog een broertje of zusje zal bijkrijgen." (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep minister: "Veel seks om ziektes te voorkomen"

    Oproep minister: "Veel seks om ziektes te voorkomen"


    De Braziliaanse minister van Volksgezondheid zet zijn volk aan tot regelmatige seks.

    Om chronische ziektes en een een hoge bloeddruk te vermijden, moeten Brazilianen regelmatig de liefde bedrijven. Dat heeft de Braziliaanse minister van Gezondheid, José Gomes Temporao gezegd. De Brazilianen moeten meer bewegen, vindt de minister.


    De minister benadrukt wel dat de Brazilianen veilig moeten vrijen.
    "De voetbalwedstrijd tijdens het weekend mag niet de enige fysieke activiteit zijn. We moeten meer oefeningen doen, wandelen, dansen en de liefde bedrijven", zegt de Braziliaanse minister tijdens de lancering van een campagne voor de preventie van een hoge bloeddruk.

    Veilige seks
    Volgens officiële cijfers heeft ongeveer 25 procent van de 190 miljoen Brazilianen last van een hoge bloeddruk. "Veel fysieke inspanningen doen, betekent ook op tijd en stond aan seks doen, weliswaar op een veilige manier. Ook op je gewicht letten en je voedingsgewoontes aanpassen, zijn belangrijke maatregelen", benadrukt Temperao. Nog volgens de Braziliaanse minister zal binnen 20 jaar een groot deel van de bevolking last hebben van chronische ziektes, zoals een hoge bloeddruk, diabetes en een te hoge cholesterol. (belga/kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Turks-Duitse minister wil kruisbeelden verbieden

    Eerste Turks-Duitse minister wil kruisbeelden verbieden


    Aygül Özkan wil alle kruisbeelden weg uit scholen van de staat.

    Aygül Özkan is de eerste vrouw van Turkse komaf die het tot minister schopt. De minister in spe van de deelstaat Nedersaksen veroorzaakt al meteen heel wat deining door te pleiten voor een verbod op kruisbeelden en andere religieuze symbolen in scholen. Kanselier Merkel is niet echt te vinden voor het voorstel van haar partijgenote.

      Christelijke symbolen horen niet thuis in scholen van de staat. Openbare scholen moeten neutraal zijn. Daarom hebben ook hoofddoeken in klaslokalen niets te zoeken.  
    Aygül Özkan
    Angela Merkel reageerde kritisch. Symbolen als het crucifix zijn een uitdrukking van een eeuwenoude christelijke traditie in Duitsland. Sommige CDU-politici stelden dat Özkan maar moet afzien van haar post.

    Doodsbedreigingen
    Özkan, die zich niet als belijdend moslim beschouwt, kreeg inmiddels bewaking na enkele doodsbedreigingen. Het is de bedoeling dat ze vandaag wordt beëdigd als minister van Sociale Zaken in Hannover.

    Neutraal
    In een interview met het tijdschrift Focus sprak Özkan zich uit tegen kruisbeelden in openbare scholen. "Christelijke symbolen horen niet thuis in scholen van de staat", zegt de CDU-politica. Volgens haar dienen openbare scholen neutraal te zijn. Daarom hebben ook hoofddoeken in klaslokalen niets te zoeken, benadrukte ze.

    Beieren
    In 1995 bepaalde het Duitse Constitutioneel Hof, dat toeziet op naleving van de grondwet, dat een kruisbeeld in een openbare school onverenigbaar is met het neutraliteitsprincipe van de staat. Maar de uiterst conservatieve deelstaat Beieren veranderde daarop het schoolreglement, waardoor een crucifix pas weg moet na ernstige bezwaren. (hlnsydney/kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandwonden door giftige zetel

    Brandwonden door giftige zetel



    .

    Meubelwinkels in Groot-Brittannië moeten een miljoenenclaim uitbetalen aan 2000 Britten die chemische brandwonden opliepen van hun Chinees-lederen zetel. Een winkelketen weigert volgens de BBC slachtoffers een schadevergoeding te geven.

    De slachtoffers ontvangen ieder zo'n 9000 pond (ruim 10.000 euro) van de winkels. Deze hebben inmiddels hun excuses aangeboden in de zaak. De 'giftige' zetel veroorzaakt een chemische reactie wanneer de stof met blote huid in aanraking komt.

    Wakker van de pijn
    Volgens lerares Jo Hill (34) uit Torpoint (Cornwall) kreeg ze door de vervloekte zetel eerst uitslag over haar hele lichaam en later ook zware pijn en brandwonden. Maandenlang ging ze van de ene dokter naar het andere ziekenhuis, maar niemand vond de oorzaak van de aandoening. "Als ik 's avonds tv had gekeken, werd ik steevast in het holst van de nacht wakker van de pijn. Het was alsof mijn huid in brand stond. De enige manier om het te stoppen, was een ijskoude douche. Pas toen ik ontdekte dat het door die zetel was, heb ik die uit de woonkamer gehaald en na een week was de pijn al bijna weg." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boxer overleeft schot met schiethamer door schedel

    Boxer overleeft schot met schiethamer door schedel

    .
    Op de röntgenfoto is de nagel duidelijk te zien.

    Max de boxer heeft geluk gehad. Op een haar na zou de hond een schot in zijn kop met een schiethamer niet overleefd hebben. Het bijna dodelijk getroffen dier werd echter met succes geopereerd in Melbourne.

    Baasje Tim Horvat was in de tuin aan een nieuwe omheining aan het werken met een schiethamer, toen het ongeval gebeurde. Horvat moest nog enkele planken vastnagelen, toen Max naar het werktuig sprong en door een nagel geraakt werd in de kop.

    Horvat bracht de hond naar een plaatselijke dierenarts, die de gewonde boxer onmiddellijk doorverwees naar een gespecialiseerde dierenkliniek. Daar werd op de röntgenfoto's vastgesteld dat Max op niet meer dan een haartje na dodelijk getroffen was: de nagel was wel degelijk door de schedel tot de hersenen doorgedrongen.

    Het beest werd van het projectiel verlost met een schedelboring, net zoals dat bij het verwijderen van hersentumoren gedaan wordt. De chirurg bracht de heikele klus tot een goed eind. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op de 3 Britse jongeren sms't naaktfoto's van zichzelf

    1 op de 3 Britse jongeren sms't naaktfoto's van zichzelf


    Meer dan een op de drie Britse jongeren heeft al eens een ondeugende foto van zichzelf verstuurd via sms. Meer dan een vierde stuurt regelmatig naaktfoto's van zichzelf, blijkt uit een enquête van de universiteit van Plymouth.

    "Het probleem is aanzienlijk groter dan we hadden verwacht", zegt onderzoeker Andy Phippen in The Sun. 40 procent van de tienermeisjes ziet er geen probleem in topless foto's van zichzelf naar vrienden en vriendinnen te sturen, en 15 procent vindt helemaal naakt ook oké.

    Volgens de onderzoekers hebben deze jongeren er geen idee van welke gevolgen hun acties kunnen hebben. De beelden kunnen namelijk terechtkomen op pedofiele netwerken of pornosites. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pc-virus dat bankinformatie steelt is sterker dan ooit

    Pc-virus dat bankinformatie steelt is sterker dan ooit

    Computerbeveiligingsbedrijf Trusteer waarschuwt voor een opflakkering van het computervirus Zeus, dat gegevens van online banktoepassingen steelt.

    "De besmetting verspreidt zich sneller dan we ooit gezien hebben," zegt Amit Klein van Trusteer aan BBC News. Het bedrijf beveiligt 5,5 miljoen toestellen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, en trof het Trojaanse paard aan bij een computer op de 3.000.

    Toetsaanslagen
    Zeus treft zowel gebruikers van Internet Explorer als Firefox, en steelt logininformatie door het bijhouden van toetsaanslagen wanneer de gebruiker bepaalde websites bezoekt, meestal van banken en andere financiële instellingen. De gegevens van de gebruiker worden dan verzonden naar een server, en verkocht door cybercriminelen. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljonair laat dochters 3 euro na

    Miljonair laat dochters 3 euro na

    Een steenrijke Australische, wiens vermogen op een slordige 2,2 miljoen dollar wordt geschat, laat haar dochters elk één schamele euro na. De vrouw noemt de aalmoes 'bloedgeld' voor haar dochters, die ze verantwoordelijk stelt voor de dood van haar moeder.

    Valmai Roche, die vorig jaar op 81-jarige leeftijd overleed, stond aan het hoofd van een familie-imperium, maar was duidelijk niet van plan om het fortuin binnen de familie te houden. Ze specifieerde in haar testament dat haar dochters het moeten stellen met 'dertig zilverlingen tegen de laagst mogelijke koers' als 'bloedgeld dat ze verschuldigd zijn aan Judas.'

    De overledene benadrukte in haar testament dat haar kinderen en voormalige echtgenoot uitgesloten dienden te worden 'van alle mogelijke andere voordelen'. Het grootste deel van haar fortuin gaat nu naar een katholieke liefdadigheidsinstelling.

    Samenzwering
    De erfenisverdeling komt er nadat Valmai Roche haar drie kinderen ervan beschuldige samen te spannen om hun grootmoeder te vermoorden. Het is echter niet meteen duidelijk waarom ze die vermoedens koesterde. De oma in kwestie, Dorothy Maud Haber, overleed jaren geleden in een verzorgingstehuis maar er zijn geen documenten over de omstandigheden van haar dood.

    De dochter, Deborah Hamilton, Fiona Roche and Shauna Roche, krijgen welk elk een derde deel van de juwelen van hun moeder. Al is daar een bizarre voorwaarde aan verbonden: het drietal moet een aantal vragen uit hun moeders dagboeken (die tussen 1974 en 1981 werden geschreven) correct beantwoorden.

    Waanvoorstellingen
    De dochters zijn niet van plan om zich bij de excentrieke wilsbeschikking neer te leggen. Ze zeggen dat hun moeder aan waanvoorstellingen leed en vechten haar testament aan voor het Hooggerechtshof van South Australia.

    Deborah Hamilton, een van de dochters van de overleden vrouw, zegt dat haar moeder er 'onwrikbare, foute en onverbeterlijke opvattingen' op nahield. Ze claimt dat haar moeder door haar 'waanideeën' niet in staat was om haar erfenis op een redelijke en juiste manier te verdelen, waardoor haar testament ongeldig is.

    De zaak komt volgende maand voor. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw plast op nieuwe kleren in pashokje van supermarkt

    Vrouw plast op nieuwe kleren in pashokje van supermarkt

    Christina Cifaldi.
    Christina Cifaldi.

    In Florida heeft een jonge vrouw een pashokje blijkbaar verward met een plashokje. Zij haalde een lading nieuwe kleren uit de rekken in een Walmart-supermarkt, stapte een pashokje binnen, plaste vervolgens de boel onder en verliet doodleuk de winkel.

    Zeiknat
    Personeel van de Walmart in Cape Coral zag hoe de 22-jarige Christina Cifaldi met een partij kleren ter waarde van 163 dollar het hokje binnentrok. Kon zij haar plas niet ophouden of heeft zij met kwaad opzet op die kleren geürineerd? Feit is dat zij het zaakje zeiknat achterliet.

    Handtas vergeten
    De vrouw werd hoe ook gearresteerd op beschuldiging van beschadiging van goederen. Het was voor de politie een koud kunstje om Cifaldi bij de kraag te vatten. De blondine had in het pashokje immers haar handtas met daarin haar rijbewijs achtergelaten. Haar zaak komt op 11 mei voor de rechter. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indonesische agenten mogen hun penis niet langer maken

    Indonesische agenten mogen hun penis niet langer maken


    Wie ooit de ambitie had om agent te worden in de Indonesische provincie Papoea: blijf van uw penis af. Mannen die hun 'instrument' lieten verlengen, maken immers geen kans meer op de job.

    "We vragen elke werkzoekende of hij een penisvergroting laten uitvoeren heeft", aldus politiechef Bekto Suprapto. "Als het antwoord ja is, is hij ongeschikt om bij de politie of het leger te komen." Het verbod werd ingevoerd omdat zulke joekels van penissen te veel 'hinder' veroorzaken tijdens trainingen.

    In Papoea leven stammen die vooral bekend staan om hun peniskokers. Om hun roede groter te maken, gebruiken ze een heel speciale techniek: hun penis steken ze tussen bladeren van de (prikkelende) 'gatal gatal'-boom. "Vergelijk het met bijensteken, de penis zwelt in dezelfde mate op", aldus iemand die het kan weten. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander overrijdt eigen moeder aan tankstation

    Nederlander overrijdt eigen moeder aan tankstation


    Een 39-jarige Nederlander uit Werkendam is zaterdag met zijn auto over zijn 75-jarige moeder gereden. De man had net getankt aan een tankstation langs de A1. Dat meldt Omroep Gelderland. Toen hij wilde wegrijden, was hij in de veronderstelling dat zijn moeder al achterin zat. Zij was echter net bezig met instappen. Toen de man gas gaf, kwam ze ten val, waarna zij door haar eigen zoon werd overreden.

    De vrouw is met vermoedelijk heupletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-jarig meisje wil baby houden na verkrachting

    11-jarig meisje wil baby houden na verkrachting


    Aangerand door stiefvader; 4 maanden zwanger

    Tegenstanders van abortus juichen de keuze toe van met Mexicaanse meisje om het kind te houden.

    HLN update  Een 11-jarig meisje dat verkracht werd door haar stiefvader (toen ze nog maar tien was) is vier maanden zwanger van hem. Toch wil het slachtoffer van de aanranding de baby houden ondanks zwaar protest van vrouwenbewegingen die haar tot abortus willen bewegen. Tegenstanders van abortus zien in deze zaak juist het bewijs van hun grote gelijk. De aanstaande tienermoeder kent ondertussen al het geslacht en zag haar baby ook al bewegen op de echo.


    "Dit is mijn baby, ik zal van die baby bevallen en haar Alejandra noemen", zegt het 11-jarige meisje uit de Mexicaanse regio Quintana Roo.

    Strenge wetten
    Het meisje is het symbool geworden van de abortuskwestie die het land verdeelt. Wetten verschillen in Mexico naargelang van de streek heel sterk. In 2007 keurde het centrale gezag in Mexico City een wet goed die abortus in de eerste drie maanden van de zwangerschap zonder beperkingen toelaat. De omstreden wet werd ook in beroep goedgekeurd, waarna 17 van de 32 Mexicaanse deelstaten een eigen wet stemden om het beginnend leven te beschermen. In de parktijk werd abortus in die staten illegaal en zelfs een misdaad die op gelijke hoogte met moord staat.

    Cancun
    Quintana Roo, de staat op het schiereiland Yucatan met het bekende toeristische oord Cancun, heeft ook zo'n wetgeving. Abortus kan er enkel in de eerste 90 dagen van de zwangerschap in geval van verkrachting of als het leven van de moeder in gevaar is. De moeder van het 11-jarige meisje vertelde vorige maand aan de politie dat haar dochtertje door haar stiefvader was verkracht toen ze nog maar tien jaar was. Ze dacht dat haar dochter al 14 weken (of 98 dagen) zwanger was.

    Uitzondering
    Vrouwenbewegingen argumenteren echter dat de exacte datum van conceptie onduidelijk is en dat in dit geval een uitzondering op de wetgeving moet toegestaan worden. Ze grepen deze zaak dan ook an om van het meisje een uithangbord van hun abortuscampagne te maken. Tegenstanders van abortus beweren dat de zwangerschap afbreken nooit een optie was voor de familie.

    Opgepakt
    Toen het 11-jarige miesje in november geen maandstonden kreeg, was de familie nog niet ongerust. Een maand later begon ze echter over te geven 's morgens en voelde zich duizelig. De moeder trok met het meisje naar de dokter en die stelde vast dat ze zwanger was. Haar moeder kreeg een zenuwinzinking en na lang aandringen vertelde haar dochtertje dat ze verkracht was door haar stiefvader, die prompt werd aangehouden. Hij zit nog altijd in de gevangenis. Het meisje is in handen van de speciale kinderopvang.

    Geslacht bekend
    Zelfs toen de autoriteiten kwamen aandraven met een lijst van 67 koppels die het kindje maar al te graag wilden adopteren, hield het meisje voet bij stuk. Vorige week ging de aanstaande piepjonge moeder al naar de dokter voor een echo. Ze kon de foetus voor het eerst zien en kon het geslacht ook vaststellen: het wordt een dochtertje. Ze was in de wolken toen ze haar baby zag bewegen tijdens de echo.

    Groenten en vitaminen
    Omdat ondervoeding dreigt bij de moeder die van arme komaf is, krijgt het 11-jarige meisje nu heel wat groenten en vitaminen. Volgens de gynaecoloog zijn de baby en de moeder in goede gezondheid. Gezien de jonge leeftijd en de kleine gestalte van het kind, zal ze constant medisch begeleid worden tot ze zeven maanden zwanger is. De bevalling zal sowieso gebeuren met een keizersnede. (hlnsyndey/kh)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1.000 euro boete voor weigeren blinde man en 'homohond'

    1.000 euro boete voor weigeren blinde man en 'homohond'


    Het Australische restaurant Thai Spice dat een blinde man de toegang weigerde, krijgt daarvoor een gepeperde rekening geserveerd: 1.500 dollar (iets meer dan 1.000 euro) schadevergoeding, en een brief met excuses erbovenop. Nu had de weigering tot toegang niet met de man zelf te maken, maar wel met zijn geleidehond. Het brave beest was verkeerdelijk aanzien als 'homoseksuele hond', zo bericht de Adelaide Sunday Mail.
     
    Of hoe een Babylonische spraakverwarring tot een hoop ellende kan leiden. De 57-jarige Ian Jolly dacht een stevige Thaise maaltijd achter de kiezen te schuiven, en stelde zijn trouwe viervoeter Nudge voor als zijn geleidehond ('guide dog'). Het personeel van het restaurant begreep echter dat het om een homoseksuele hond ('gay dog') ging, en maande hond en baasje aan om zo snel mogelijk het pand te verlaten.
     
    "De staf dacht echt dat Nudge een gewone hond was die gecastreerd was om een 'homohond' te worden", probeerden de eigenaars van Thai Spice zich nog te verdedigen voor de rechtbank voor Gelijkheid van Kansen. De rechters waren niet onder de indruk en legden een boete van 1.500 dollar op. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penis van 'gekke monnik' Rasputin op sterk water

    Penis van 'gekke monnik' Rasputin op sterk water

    .
       Vrouwen kijken met bewondering naar de 'kolos' van Rasputin.
     
     De penis van Gregori Rasputin staat in de prostaatkliniek van St. Petersburg op sterk water. De uitzonderlijk grote piemel van 28,5 centimeter 'hangt' in een glazen weckpot en dat trekt uiteraard veel bekijks. Dat weet 'De Telegraaf'.

    Alternatieve geneesheer
    Rasputin was volgens sommige Russen een alternatieve geneesheer. Anderen noemden hem 'de gekke monnik' en een relatief kleine groep zag in hem een religieuze pelgrim. Feit is dat Rasputin naam kreeg in 1907. Hij genas toen op miraculeuze wijze de zoon van tsaar Nicolaas II van zijn hemofilie-bloedingen.

    Rasputin trad niet veel later toe tot de tsarenfamilie. Hij kreeg steeds meer invloed, ook politieke. Het verhaal gaat dat hij zelfs ministers benoemde en ontsloeg.

    Vergiftigd
    Na bijna tien jaar macht eindigde Rasputin vermoord. Door zijn grote macht aan het hof en op de Russische politiek werd hij vooral door de Russische adel steeds meer gewantrouwd. De Russische prins Felix Joesoepov vergiftigde, beschoot en vermoordde Rasputin op 47-jarige leeftijd. Zijn penis werd van zijn dode lichaam afgesneden en op sterk water gezet.

    "Groter dan Napoleon"
    Op dit moment wordt het circa 30 cm lange geslachtsdeel nog steeds bewaard. De Russische arts Igor Knyazkin, eigenaar van een kliniek voor vruchtbaarheidsproblemen, is de eigenaar van de piemel. "Hij is groter dan die van Napoleon", aldus Knyazkin. De vergelijking is perfect mogelijk, want ook Napoleon heeft zijn piemel in een weckpot zitten.

    Museum Erotika
    "We behandelen hier zo'n 1500 mensen per maand. Aan prostaatproblemen, geslachtsziekten, vruchtbaarheidsproblemen, erectiestoornissen, noem het maar op. Het 'Museum Erotika' stelt mijn patiënten op hun gemak", stelt Igor Knyazkin. "Het neemt de angst voor een eventuele behandeling weg. Ik krijg niets dan positieve reacties van mijn patiënten. Ze geven me zelfs aanvullingen op mijn collectie."

    "De meeste museumbezoekers komen voor de piemel van Rasputin", vult zijn receptioniste Anna hem aan. Volgens de overlevering waren zijn genitaliën eigenlijk 30,3 centimeter lang en zouden ze niet op sterk water staan, maar compleet uitgedroogd zijn. (tlg/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!