WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    28-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

    Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

    Vrouw belt alarmnummer voor goed gesprek

    Een 54-jarige vrouw uit het Oost-Nederlandse Groesbeek heeft zondag meerdere keren naar het alarmnummer 112 gebeld omdat ze nood had aan een goed gesprek.

    De politie vond de plaats vanwaar de telefoontjes kwamen en pakte de vrouw op. Uiteindelijk kwam ze er met een proces-verbaal vanaf.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse hardrijder moet Bugatti en rijbewijs inleveren

    Nederlandse hardrijder moet Bugatti en rijbewijs inleveren


    Een 20-jarige Nederlander moet het voortaan zonder zijn Bugatti Veyron stellen.
    Een snelheidsovertreding van 80 kilometer per uur is een 20-jarige Rotterdammer maandagavond duur komen te staan. Hij moest zijn auto, een Bugatti Veyron, en zijn rijbewijs inleveren. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Hij reed met 160 kilometer per uur over de Doenkade in Rotterdam, waar hij maar 80 mocht.
     
    Zaterdagavond hield de politie ook al een snelheidsduivel staande. Toen ging het om een 22-jarige motorrijder uit Middelharnis, die bijna 120 kilometer te hard ging. Hij snelde met 197 kilometer per uur over de Plaatweg in het Zuid-Hollandse Stellendam, waar de maximumsnelheid eveneens 80 kilometer is. Deze man is zijn rijbewijs kwijt. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vliegt jarenlang de psychiatrie in omdat hij klaagt tegen ambtenaren

    Man vliegt jarenlang de psychiatrie in omdat hij klaagt tegen ambtenaren

    Een man die in de Chinese stad Daliu met een klacht naar plaatselijke ambtenaren stapte, betaalde een hoge prijs voor zijn mondigheid. Hij werd jarenlang onterecht opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis. Dat zegt het Chinese staatspersbureau Xinhua.


    De man in kwestie, Xu Lindong, was landbouwer in de buurt van Daliu. Hij verdedigde jarenlang de belangen van een gehandicapte vriend wiens land in beslag zou zijn genomen.

    Opgesloten van 2003 tot 2010
    Omdat de boer zich niet met een kluitje in het riet liet sturen, besloten vier ambtenaren dat ze van de volhardende klager af moesten. Ze stelden valse rapporten samen over de psychische gezondheid van de man, en slaagden erin om hem te laten opnemen in een psychiatrische instelling. De man verbleef er bijna zeven jaar: van 2003 tot 2010.

    De familie van de onfortuinlijke landbouwer is geschokt omdat men zolang liet betijen. "Xu heeft geen psychische problemen, men heeft hem gewoon opgesloten om van zijn klachten verlost te raken", luidt het daar.

    Gecompenseerd met voedsel
    Ook de lokale communistische partij tilt bijzonder zwaar aan de feiten. De vier betrokken ambtenaren werden geschorst. Een onderzoek loopt, de schuldigen 'zullen gestraft worden'.

    De boer werd door de stad gecompenseerd voor de jarenlange vrijheidsberoving: hij kreeg voedsel en een beperkte geldsom, samen met de belofte dat er nog meer steun volgt. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Advertentie: "Condooms zijn goed tegen lelijke mensen"


    Condooms helpen om een zwangerschap te vermijden, beschermen tegen aids en... zorgen ervoor dat lelijkaards zich niet kunnen voortplanten. Dat is althans wat de Zuid-Amerikaanse condoomfabrikant Olla ons wil vertellen in zijn jongste reclamecampagne.

    In de advertenties worden weinig aantrekkelijke koppels aangespoord om 'asjeblief een condoom te gebruiken'. Grappig is het zonder twijfel, al kunnen ze bij Olla maar beter hopen dat hun rubbertjes niet bij elke lelijkerd - want er zijn er nogal wat - uit de gratie vallen. (tw)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordzeekrab met appel en venkel

    Noordzeekrab met appel en venkel

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    2 Noordzeekrabben (elk 1 kg)
    1 ui
    1 takje selder
    tijm
    laurier
    1 appel
    ½ citroen
    ½ venkelknol
    2 eetlepels
    mayonaise
    peper en zout

    Bereiding
    Maak een court-bouillon: laat ui, selder, tijm, laurier, peper en zout gedurende 15 minuten koken in ruim water. Voeg dan de krabben toe.
    Laat 15 minuten koken en laat de krabben vervolgens afkoelen in het kookvocht. Maak de krabben leeg en houd het krabvlees bij.
    Schil de appel, snijd in piepkleine stukjes en besprenkel met citroensap. Snijd de venkel ook in piepkleine stukjes.
    Meng krab, venkel, appel en mayonaise.
    Laat afkoelen in de koelkast en serveer met een goede salade.
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ark van Noah gevonden?

    Ark van Noah gevonden?


    De structuur die op de berg Ararat in Turkije ligt, is wel degelijk de Ark van Noah. Dat beweert althans een team van Chinese en Turkse evangelische onderzoekers. Ze onderzochten de ouderdom van het hout van de structuur en kwamen tot de conclusie dat die ongeveer 4.800 jaar oud moet zijn, wat overeen zou moeten komen met de periode waarin de zondvloed plaatsvond.

    Volgens de Bijbel strandde de Ark na de zondvloed op een berg. Velen geloven dat dat de berg Ararat is, de hoogste berg in de omgeving.

    "Helemaal zeker zijn we natuurlijk niet, maar het staat wel voor 99,9 procent vast dat het om de Ark van Noah gaat", vertelde Yeung Wing-cheung van Noah's Ark Ministries International en documentairemaker aan AFP.

    De houten constructie op de berg bevat enkele compartimenten, waarvan sommigen zijn uitgerust met balken. De onderzoekers denken dat er in die 'kamers' ooit dieren woonden. Van een menselijke nederzetting kan er volgens de onderzoekers geen sprake zijn. "In de omgeving van de berg is nog nooit een nederzetting gevonden op een hoogte van 3.500 meter of hoger", aldus Wing-cheung. De onderzoekers hopen nu dat de ark op de Unesco Werelderfgoedlijst komt. Op die manier kan er een grote archeologische opgraving plaatsvinden. (sps))


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran wil vrouwen met gebruind kleurtje arresteren

    Iran wil vrouwen met gebruind kleurtje arresteren


    De politie kondigt harde acties aan als antwoord op de 'zedenverwildering' in hoofdstad Teheran.

    Iran heeft vrouwen gewaarschuwd dat ze er maar beter niet als 'wandelende modellen' kunnen bijlopen door in de zon een kleurtje op te doen. Een gebruinde huid is in strijd met de islamitische kledingvoorschriften en kan tot een celstraf leiden.

    Brig Hossien Sajedinia, politietopman in de Iraanse hoofdstad Teheran, waarschuwt dat men hard zal optreden tegen vrouwen wiens gedrag in strijd is met de 'geest van de islamitische wetten'. "Onze bevolking verwacht dat we snel en krachtig handelen bij sociaal wangedrag van mannen en vrouwen die onze waarden onder druk zetten", zegt hij. "In sommige noordelijke delen van de stad zien we veel zongebruinde vrouwen en meisjes die erbij lopen alsof ze modellen zijn."

    "We zullen deze situatie niet aanvaarden", vervolgt de politiechef. "Wie er zo bijloopt , krijg eerst een waarschuwing. Haalt die niks uit, dan volgt er arrestatie en opsluiting."

    Afschrikkingscampagne
    In Iran is sinds enkele weken een afschrikkingscampagne aan de gang. De islamitische leiders proberen de bevolking ervan te overtuigen dat de hoofdstad geteisterd wordt door zedenverloedering. Nogal wat vrouwen zetten zich, vooral in Teheran, af tegen kledingsvoorschriften die stipuleren dat ze een hoofddoek en verhullende kledij moeten dragen.

    De politiewaarschuwing komt ook niet toevallig kort nadat Ayatollah Kazim Sadighi, een leidinggevende geestelijke, waarschuwde dat ongepast geklede dames het hoofd van de mannen op hol jagen. De daaropvolgende agitatie zou zelfs aardbevingen kunnen verorzaken, meende hij.

    "Verlaat de stad"
    Een andere ayatollah ziet zelf de apocalyps al naderen. Ayatollah Aziz Khoshvaqt geeft de inwoners van Teheran de raad om de hoofdstad te ontvluchten vooraleer de onvermijdelijke straf voor zoveel wangedrag zal volgen. "Ga op straat en doe boete voor je zonden", klonk het tijdens een recent sermoen. "Een heilige plaag is nakend. Verlaat de stad." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontdesigners kiezen voor ratten

    Bontdesigners kiezen voor ratten

    Voor madammen met een bontjas wier geweten begint te knagen bij de gedachte aan al die dode nertsen is er een iets ecologischere oplossing. Indien ze er tenminste mee kunnen leven dat hun jas van rat vervaardigd wordt.

    Het beest in kwestie is de nutria, een aquatische beverrat die vooral in Zuid-Amerika voorkomt, maar die ook in Europa en Noord-Amerika opduikt. De dieren worden ruim zestig centimeter groot en kunnen tot twee kilogram wegen.

    Populair tot de seventies
    De beverrat is in opmars in gebieden rond de Golf van Mexico, waar ze door hun vraatzucht als een plaag beschouwd worden, zegt het Amerikaanse Vanity Fair. Daarom worden ze gevangen, en komen de huiden van de dieren op de markt.

    De beverrat werd in de jaren '30 van de vorige eeuw ingevoerd vanuit Argentinië. Het bont van de beestjes was populair tot het midden van de jaren '70, waarna het uit de mode raakte. Sinds dan groeide de populatie gestaag aan, met alle gevolgen van dien voor de vegetatie in de regio's waar het dier voorkomt.

    Topdesigners gaan beverrat
    Nu traditioneel bont onder vuur komt te liggen, komt het materiaal van het knaagdier opnieuw in de kijker. Topdesigners als Billy Reid en Oscar de la Renta gebruikten al beverrat in hun ontwerpen.

    Toch nog even meegeven dat er ook zoiets als nepbont bestaat, en dat dat er ook bijzonder goed uitziet. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotse politie twijfelde in jaren '30 niet aan bestaan monster Loch Ness

    Schotse politie twijfelde in jaren '30 niet aan bestaan monster Loch Ness

    Over het al dan niet bestaan van het monster van Loch Ness wordt al decennia geschreven en theorieën verspreid. Anno 2010 geloven nog maar weinigen dat Nessie werkelijk rondzwemt in het beroemdste meer van Schotland. Maar de Schotse politie twijfelde in de jaren dertig niet aan het bestaan van het legendarische monster.

    Dat blijkt uit historische documenten uit die periode die het nationale archief van Schotland onlangs vrijgaf. Politiechef William Fraser was bezorgd om het voortbestaan van Nessie en zegt in 1938 in een brief aan een Schotse staatssecretaris dat het "geen twijfel lijdt dat er een zeldzaam wezen leeft in het meer van Loch Ness". Hij stelt zelfs voor om de burgers in te lichten en hen op het hart te drukken dat het behoud van het dier "wenselijk" is.
     
    Harpoenen
    De politieman voegde eraan toe dat het twijfelachtig is dat de politie de macht heeft om het dier te beschermen, terwijl er enkele jagers waren die, gewapend met harpoenen, van plan waren om het monster te vangen. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnapte circusolifant brengt verrassingsbezoek in tuin in Italië

    Ontsnapte circusolifant brengt verrassingsbezoek in tuin in Italië


    De inwoners van het Italiaanse Bassano kregen vandaag opmerkelijk bezoek in hun tuin: een olifant, die ontsnapt was uit een circus in de buurt. De veertigjarige olifant Dumbo, mascotte van het circus Armando Orfei, een grote circusfamilie in Italië, ontsnapte uit zijn kooi kort nadat het circus in de stad aangekomen was en wandelde zo'n tweehonderd meter vooraleer hij in een tuin belandde. Een hond sloeg alarm door hard te blaffen.
     
    De eigenaars konden hun ogen niet geloven. Ze waarschuwden de brandweer, maar het was de dompteur, die ondertussen opgemerkt had dat Dumbo de benen genomen had, die het dier uiteindelijk terug naar het circus kon brengen. (afp/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!