NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  06-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vingers van Chinees krimpen

  Vingers van Chinees krimpen
  Jiang Fengye lijdt aan een zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat de vingers aan zijn rechterhand beginnen te krimpen. Pas begin dit jaar noteerde de Chinese kruier uit Chongking de eerste pijnklachten. Hij trok naar een ziekenhuis, waar dokters verschrikt vaststelden dat -op zijn ringvinger na- alle vingers kleiner geworden waren. Waar een duim normaal uit twee delen bestaat, is die eerste sectie bij hem haast verdwenen. Daardoor is zijn rechterduim nu een centimeter korter dan zijn linkerexemplaar. Hetzelfde fenomeen doet zich ook voor bij zijn andere vingers, die normaal uit drie delen bestaan.

  Vermoed wordt dat het gaat om osteolyse: daarbij verdwijnt beenweefsel door verlies van calcium. "Dit komt zeer zelden voor, er zijn maar tweehonderd gevallen in de wereld van bekend", aldus een dokter. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.102-jarige gaat voor het eerst naar school

  102-jarige gaat voor het eerst naar school

  Onder het motto 'nooit te oud om te leren': deze kranige Chinese oma van 102 jaar die voor het eerst in haar leven naar school getrokken is. Ma Xiuxian kreeg als kind nooit de kans om te leren, maar daar wil ze nu alsnog verandering in brengen.
  Op dertienjarige leeftijd moest Xiuxian in de katoenfabriek gaan werken. Vijf jaar later trouwde ze al. Ze kreeg uiteindelijk negen kinderen: zeven van hen gingen naar de universiteit, de twee anderen studeerden af aan een hogeschool. Haar oudste dochter is nu 82 jaar en werkt nog steeds als dokter in Peking.

  Volgens Yi Fengxin, de oudste zoon, deden zijn ouders er alles voor om hun kinderen kans op onderwijs te gunnen: vader werkte hard en moeder verkocht zelfs haar juwelen. "Ze was jaloers dat wij wel les konden gaan volgen. Haar grootste droom was dan ook om eens op de schoolbanken te zitten", aldus Yi.

  Met hoorapparaat en vergrootglas
  Eind vorige maand was het dan eindelijk zover. Aanleiding was een interview dat Xiuxian gegeven had in een plaatselijk krantje. Daarin had ze het over haar brandende ambitie, waarna de basisschool van Weishan op de kar sprong. Ze mocht -met hoorapparaat en vergrootglas- les komen volgen.

  De andere studenten verwelkomden haar met een stevig applaus. Op het eind van de les had Xiuxian een dankwoordje in petto. "Dank u, leraar! Dank u, klasgenoten! Ik zal hard studeren en zo mijn bijdrage aan het land leveren!" (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel spendeert 340.000 euro om pitbull te laten leven

  Koppel spendeert 340.000 euro om pitbull te laten leven


  .

  Een Australisch koppel had 340.000 euro veil om hun hond Tango te laten leven. De overheid van Gold Coast beschouwt het dier als een Amerikaanse pitbull en dat ras is daar niet welkom. De poging van Kylie Chivers en John Mokomoko om er een Amerikaanse staffordshire terrier van te maken, mislukte.

  Het paar bracht de gemeente Gold Coast dus zelfs voor de rechter, maar die oordeelde dat Tango wel degelijk een Amerikaanse pitbull is. Bij wet moet het beest nu eigenlijk afgemaakt worden wegens gevaarlijk.

  Maar Advocaat Bob La Castra wil weten of ook de staat Queensland staffordshire terriers over dezelfde kam scheert als pitbulls. Tot daar definitief uitsluitsel over is, wordt er geen verdere actie ondernomen.

  Hond ondergebracht in andere staat
  Om de hond te redden heeft de familie Tango vijf jaar geleden al naar een kennel in Tweed Heads in de staat New South Wales gebracht - zo'n 27 kilometer ten zuiden van Gold Coast in de staat Queensland - omdat de hond daar wél als Amerikaanse staffordshire terrier kon worden geregistreerd.

  Het vonnis van de rechter kan gevolgen hebben voor duizenden hondeneigenaars, die dachten dat Amerikaanse staffordshire terriers een verschillend ras waren, dat niet onder dezelfde wet viel van gevaarlijke honden.

  98-urenweek

  In het geval van Tango klopte zijn baasje 98 uren per week om de kosten van de kennel, van het wekelijkse over en weer reizen, van  advocaten, van het bekomen van informatie en van videobewijsmateriaal te kunnen betalen. Mokomoko hielp ook 57 andere hondeneigenaars om via het gerecht hun huisdier te laten heridentificeren. Totale kostplaatje: 340.000 euro. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golfer slaat arend uit de lucht

  Golfer slaat arend uit de lucht


  Een jonge arend is op een golfbaan in Florida uit de lucht gekogeld door een golfballetje. De nietsvermoedende golfer die het 'projectiel' de lucht injoeg was danig onder de indruk van het incident. De roofvogel hield er een gebroken vleugel aan over en wordt morgen geopereerd.

  Opgevist
  De arend dwarrelde na de onzachte botsing in een boom, maar plofte dan op de grond. Het gewonde dier sukkelde nadien nog in een vijvertje op de Sandridge Golf Course. Een dierenambulancier kon de ruim twee kilo zware vogel opvissen met een net.

  Herstel
  Het is nog niet zeker of de jonge arend zijn plaats in de vrije natuur weer zal kunnen innemen. Volgens de dierenarsten gaat het echter om een eenvoudige vleugelbreuk en is de kans op herstel groot. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China schrikt bedelaars af met metalen banken

  China schrikt bedelaars af met metalen banken
  Deze gebogen metalen banken moeten bedelaars in de Chinese stad Chengdu afschrikken. Reden: door de ongemakkelijke vorm kunnen ze er onmogelijk op blijven slapen.

  Enig minpunt is echter dat de busreizigers, voor wie de weinig comfortabele zitjes bedoeld zijn, er ook niet over te spreken zijn. "Je kan er niet deftig op zitten", vertelt een vrouwelijke passagier. "Grote konten passen er niet in en mensen met een klein achterwerk lijden pijn als ze gaan zitten." Volgens andere 'ervaringsdeskundigen' voelt de constructie zo glad aan dat erop zitten enkel kan als de voeten stevig op de grond staan. "Oudere personen en kinderen kunnen hier onmogelijk gebruik van maken", aldus een bejaarde.

  "Die ongemakkelijke positie is net de bedoeling", vertelt een stadsambtenaar. "Grote en brede zitjes worden toch enkel maar door bedelaars ingenomen. Zoiets geeft niet alleen een slecht beeld van de stad, maar geeft voorbijgangers ook een onbehaaglijk gevoel." (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MS-patiënte kan weer wandelen dankzij 1.500 bijensteken

  MS-patiënte kan weer wandelen dankzij 1.500 bijensteken


  Een Britse vrouw, die als gevolg van de chronische ziekte multiple sclerose veroordeeld was tot haar bed, kan weer wandelen dankzij... 1.500 bijensteken. De bijengiftherapie duurde in totaal achttien maanden.

  Praktisch gaat het er zo aan toe: de bij wordt geklemd met een pincet en mag op een bepaald stuk huid prikken. Volgens experts verzacht het gif de pijn en wordt het lichaam gestimuleerd om terug te vechten.

  In 1998 kreeg Sami Chugg, een 45-jarige liefdadigheidswerkster uit Bristol, te horen dat ze aan MS leed. Snel daarna kon ze niet meer bewegen en moest ze haar dagen continu doorbrengen in bed. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenen op de trappers om tv te kunnen kijken

  Gevangenen op de trappers om tv te kunnen kijken

  De omstreden sheriff Arpaio tussen de gevangenen.

  Joe Arpaio, sheriff van Maricopa County, laat gevangenen op hometrainers fietsen om naar televisie te kunnen kijken. Ze moeten dus zelf de energie opwekken om beeld te krijgen. Het programma kreeg de naam 'Pedal Vision'.

  Als de gevangenen van Tent City in Phoenix erin slagen 12 volt bij elkaar te trappen, dan slaat het tv-scherm aan. Eén uurtje op de pedalen staat gelijk met één uurtje tv kijken.

  De controversiële Arpaio, die bekendstaat als een van de strengste sheriffs van de VS, testte zijn initiatief eerst met vrouwelijke celbewoners omdat die er meer open voor stonden. De enige fysieke training die de dames tot dan kregen, was snelwandelen rond de binnenkoer, volgens Arpaio. "Danzij Pedal Vision hebben ze nu een reden om te bewegen en calorieën te verbranden." (jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topkardinaal noemt pedofilie "onbenullig geroddel"

  Topkardinaal noemt pedofilie "onbenullig geroddel"

  Kardinaal Angelo Sodano maakte de omstreden uitspraak.

  Kardinaal Sodano heeft tijdens de paasmis gesteld dat de roomskatholieke gelovigen zich niet uit hun lood zullen laten slaan door "onbenullig geroddel" over pedofiliezaken binnen de kerk.

  De
paus repte met geen woord over het pedofilieschandaal, maar drong aan op
een "spirituele en morele ommekeer".

  De paus repte met geen woord over het pedofilieschandaal, maar drong aan op een "spirituele en morele ommekeer".
  Kardinaal Angelo Sodano, deken van het College van Kardinalen, maakte die opmerking tijdens een ongebruikelijke steunbetuiging aan paus Benedictus XVI tijdens de paasviering. Dat meldt BBC Online.

  Nood aan morele ommekeer

  De paus zei niets over de seksschandalen, maar stelde dat de mensheid in een diepe crisis zit en dat er nood is aan "een spirituele en morele ommekeer".

  Vergelijking met jodenhaat

  Inmiddels heeft de persoonlijke voorganger van de paus zich verontschuldigd voor zijn preek tijdens de Goede Vrijdag-mis waarin hij de kritiek op de katholieke kerk inzake kindermisbruik vergeleek met "het collectieve geweld tegen joden".

  Raniero Cantalamessa verklaarde aan de krant Corriere della Sera dat hij enkel wilde duiden op "het gebruik van stereotiepen en het al te makkelijk collectiveren van individuele schuld".

  Gelovigen solidair

  Tijdens de paasmis op het Sint-Pietersplein in Rome, sprak Sodano de solidariteit van de gelovigen met de paus uit. De paus zelf kwam de voorbije weken onder vuur te liggen inzake zijn aanpak van pedofiliezaken binnen de kerk.

  "Heilige Vader, het volk van God is met u en zal zich niet laten beïnvloeden door het onbenullige geroddel van het moment, noch door de problemen die de gemeenschap van gelovigen hard treffen", verklaarde Sodano.

  Betrokkenheid paus

  De paus werd er de voorbije weken van beschuldigd niets te hebben ondernomen tegen een pedofiele priester toen hij aartsbisschop van Munchen was. Toen de huidige paus prefect was van de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof, die zich buigt over gevallen van seksueel misbruik, zou hij al evenmin opgetreden hebben tegen een priester in het Amerikaanse Wisconsin die niet minder dan tweehonderd dove jongetjes zou misbruikt hebben.

  Kritiek op "smadelijke aanvallen"

  In de zondagseditie van L'Osservatore Romano, de officiële krant van het Vaticaan, werden vandaag steunbrieven aan de paus van over de hele wereld opgenomen. In die boodschappen worden "de smadelijke aanvallen en de lastercampagne omtrent het drama van misbruik door priesters" fel bekritiseerd. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man zaagt wagen in twee uit protest tegen wielklem

  Man zaagt wagen in twee uit protest tegen wielklem

                                       

  Ian Taylor, een 40-jarige bouwvakker uit het Britse Tredworth heeft een wel heel drastische maatregel genomen: omdat zijn wagen - die op zijn oprit geparkeerd stond, maar met zijn achterwiel enkele centimers op het voetpad stond - een wielklem kreeg, besloot de man de wagen uit protest in twee te zagen.

  Autokerkhof
  Taylor kocht de oude Ford Fiesta voor zijn stiefzoon. Het was de bedoeling om de wagen op te knappen. Al snel bleek echter dat de herstellingen te veel zouden kosten. In afwachting dat de wagen naar het autokerkhof verhuisde, stond hij op de oprit van Taylor geparkeerd. "Half op de openbare weg", aldus de parkeerwachter die een wielklem liet aanrukken.

  Nog nooit meegemaakt
  "We probeerden nog met de parkeerwachter te praten. We legden hem uit dat de wagen niet op de openbare weg kwam, maar dat haalde niets uit", reageert Taylor die de wagen daarop met zijn slijpschijf uit protest in twee zaagde. Dit tot grote verbazing van de parkeerfirma. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt, maar het illustreert wel waarmee onze mensen dagelijks geconfronteerd worden", aldus woordvoerder James Pritchard.

  Brand
  "Gelukkig is alleen de wagen van de man beschadigd. Het had erger kunnen zijn", klint het. "Bij het in twee zagen brak immers brand uit. De politie en de brandweer zijn ter plaatse moeten komen." (tdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits koppel blijft opgesloten in Dubai voor kus in restaurant

  Brits koppel blijft opgesloten in Dubai voor kus in restaurant


  Een Brits koppel dat in Dubai in de cel zit omdat ze elkaar in het openbaar kusten, heeft de beroepszaak tegen hun veroordeling verloren. Ayman Najafi (24) en Charlotte Adams (25) werden veroordeeld tot een maand gevangenisstraf, gevolgd door uitzetting en een boete van 220 euro wegens het drinken van alcohol. Dat meldt de BBC.

  Fatsoenwet
  In november werd het koppel gearresteerd nadat een lokale vrouw hen ervan beschuldigde de fatsoenwet te hebben overtreden toen ze elkaar op de mond kusten in een restaurant.

  Najafi verklaarde aan de BBC dat hij "diep teleurgesteld" is. Het stel plant een tweede beroepszaak.

  Gehoord van dochtertje van twee

  De aanklacht tegen het koppel kwam van een 38-jarige vrouw die zei dat ze geschokt was door hun gedrag in de Jumeirah Beach Residence, waar de vrouw aan het dineren was met haar dochtertje van twee. De advocaten van het koppel voerden nog aan dat de vrouw de kus niet zelf had gezien, maar erover had gehoord van haar dochtertje.

  Op de wang

  Het koppel blijft erbij dat ze elkaar niet op de mond maar op de wang kusten, waardoor ze geen enkele wet zouden overtreden hebben. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 4 moeders gaat vreemd

  1 op 4 moeders gaat vreemd

  Een op vier moeders is ontrouw en 64 procent bedroog haar partner voor ze moeder werd. De vrouwen die na hun bevalling vreemd gingen, deden dat voor hun kinderen de leeftijd van vijf bereikt hadden, blijkt uit een rondvraag onder vierduizend Britse vrouwen.

  Verder blijkt nog dat een derde van de ontrouwde moeders het hield bij een one-night stand. Twee vijfde van de respondenten ging vaker vreemd en een vijfde werd smoorverliefd op haar minnaar. 37 procent van de losbandige moeders koos voor een wip met een ex, 31 procent kroop in bed met een 'vreemde' man en twaalf procent ging nog eens van bil met een jeugdliefde.

  Vijf procent ging echt wel voor de stoute verleiding en plezierde de vriend van hun partner, de vader van hun kind(eren). De moeders zeggen dat ze vooral uit onvrede een ander bed opzoeken. Ook de midlifecrisis halen ze aan als excuus.

  Uit dezelfde enquête van de website Netmums blijkt dat vaders nog erger zijn. Dubbel zoveel vaders gaan vreemd. Verder blijkt nog dat in 63 procent van de gevallen overspel het einde betekende van de relatie. "Ontrouw is vaak een symptoom van serieuze problemen in een relatie en toch vechten heel wat stellen zich erdoor en komt alles nog goed", besluit relatietherapeut Chris Bannigan. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandweer rukt uit voor verbrande toast Tony Blair

  Brandweer rukt uit voor verbrande toast Tony Blair


  De gewezen Britse eerste minister Tony Blair heeft brandalarm veroorzaakt omdat hij tijdens het ontbijt toasts had laten aanbranden. De rook die uit de broodrooster kwam, deed automatisch het alarm afgaan, waardoor vier brandweerwagens uitrukten.
   
  Het incident deed zich volgens Blairs woordvoerder voor in het landhuis van de ex-premier in Wotton Underwood, in het zuidoosten van Engeland. Het brandalarm in het 17de eeuwse geklasseerde huis is er rechtstreeks verbonden met de lokale brandweerkazerne.
   
  Cherie Blair belde nog naar de brandweer om aan te geven dat er geen sprake was van brand en dat het niet nodig was om uit te rukken, maar tevergeefs. De brandweer was al onderweg. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man neergestoken om dartspijltjes in Borgerhout

  Man neergestoken om dartspijltjes in Borgerhout

  .

  Een 38-jarige man uit Borgerhout is vannacht neergestoken door twee onbekende jongeren aan het Jan Borluutplein in Borgerhout bij Antwerpen. Ze wilden zijn koffertje met dartspijltjes stelen, maar moesten zonder buit afdruipen. Dat meldt de lokale politie.

  Het slachtoffer was op weg naar huis, nadat hij darts was gaan spelen op café. Het koffertje met zijn pijlen had hij met een ketting vastgemaakt aan zijn broeksriem. Rond 1.30 uur werd hij aangesproken door een jonge kerel die hem eerst vroeg waar hij alcohol kon kopen en later zijn gsm wilde gebruiken.
   
  Een paar straten verder dook de jongeman opnieuw op, ditmaal vergezeld van een kompaan, en probeerde het koffertje te stelen. Het slachtoffer kreeg enkele schoppen en een slag in het gezicht en werd één keer gestoken in de zij. De daders sloegen daarna zonder buit op de vlucht.
   
  De man verwittigde de hulpdiensten en werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Hij had een steekwonde ter hoogte van een nier, maar die was gelukkig net niet geraakt. Hij mocht na enkele uren in observatie weer naar huis. De politie is nog op zoek naar de daders. (belga/edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!