WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw belt hulpdiensten: "Ik zoek een man"

    Vrouw belt hulpdiensten: "Ik zoek een man"

    Een vrouw uit het Amerikaanse Ohio heeft vijf keer naar het 911-noodnummer gebeld met de vraag om een echtgenoot voor haar te vinden. Een even originele als inefficiënte poging, zo blijkt: de dame vond geen man, maar mocht wel drie dagen brommen.

    De 911-medewerker begreep er helemaal niks van toen de 57-jarige Audrey Scott hem herhaaldelijk belde met de vraag om een man voor haar te zoeken.

    De telefonist kreeg een enthousiast 'Ja!' toen hij verbouwereerd vroeg of ze wel degelijk hulp zocht bij het zoeken naar een echtgenoot. Daarop waarschuwde hij Scott dat ze een celstraf riskeerde voor oneigenlijk gebruik van een noodnummer. "Laat ons er toch maar voor gaan", liet Scott zich niet van haar stuk brengen.

    Drankgebruik
    Vorige week kreeg de vrouw de rekening gepresenteerd voor haar originele contactlijn. Ze werd veroordeeld tot drie dagen in de gevangenis, die ze al uitzat sinds haar arrestatie. Daarnaast werd ze veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zeven dagen, die vervalt als ze een jaar uit de problemen weet te blijven.

    Scott verklaarde dat ze haar lesje heeft geleerd, en wijt de zaak aan overmatig drankgebruik. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sadist laat vriendin contract tekenen: "Ik mag u slaan zoveel ik wil"

    Sadist laat vriendin contract tekenen: "Ik mag u slaan zoveel ik wil"

    .

    Een sadistische beul uit Seattle (Washington) had z'n zaakjes wel heel goed voor elkaar. Hij verplichtte zijn negentienjarige vriendin een 'misbruikcontract' te tekenen, waarin stond dat hij haar mocht slaan wanneer hij daar zin in had. Oorvegen geven, schoppen, de keel dichtknijpen,... Alles was toegestaan, behalve stampen in de buik omdat ze zwanger was. Nadat de stiefvader van het slachtoffer zelf zag hoe zijn dochter gewurgd werd, belde hij de politie en is er een (voorlopig) einde aan haar lijdensweg gekomen.

    De 31-jarige Graydon Smith werd opgepakt, zijn vriendin bleef verweesd achter met blauwe plekken en snijwonden in haar gezicht. De werkloze geweldenaar wordt nu beschuldigd van aanranding en ongewenste intimiteiten. Zijn borgsom bedraagt omgerekend 90.000 euro. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen mag niet naar WK door scholenruzie

    Jongen mag niet naar WK door scholenruzie


    Zidane is WK-peter.
    De elfjarige Gor Hanian uit Zoutleeuw mag niet naar het WK omwille van een ruzie tussen twee scholen, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. De jongen had zich al helemaal verlekkerd op een ontmoeting met zijn grote idool en WK-peter Zinédine Zidane.

    Gor was aanvankelijk geselecteerd voor de Danone Nations Cup in september, een soort 'kinder-WK' in Zuid-Afrika. Vrijdag hoorde hij echter dat hij hoogstwaarschijnlijk niet mee mag. Twee Vlaamse scholen die elk drie voetballertjes wilden sturen, bekvechten namelijk over de selectieprocedure.

    Gors school en ouders overwegen - samen met hun advocaat - gerechtelijke stappen. De Stichting Vlaamse Schoolsport zit met de handen in het haar. (hln/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstekeling overleeft vlucht in landingsgestel

    Verstekeling overleeft vlucht in landingsgestel


    Een 20-jarige Roemeen die zich bij het landingsgestel van een vliegtuig had verstopt, heeft een vlucht van Wenen naar Londen overleefd. De verstekeling werd zondag op de luchthaven van Heathrow gearresteerd.
     
    De man was op de luchthaven van Wenen vermoedelijk onder het hek doorgekropen en verstopte zich vervolgens in de holte van het landingsgestel van een Boeing 747. Het vliegtuig is eigendom van een politicus uit de Verenigde Arabische Emiraten die een privéreis maakte, zegt Heinz Resch van de Weense luchthavenpolitie.
     
    Na de landing op Heathrow viel de ongewenste passagier uit de holte van het landingsgestel en werd hij ontdekt door het beveiligingspersoneel. Vermoedelijk wou hij werk zoeken in Groot-Brittannië. "De man heeft een enorm risico genomen", zegt Resch. "Als het een transatlantische vlucht was geweest, was de reis hem waarschijnlijk fataal geworden."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandy Milquet, Britney Gennez en Lulu De Wever: "Alors on vote"

    Sandy Milquet, Britney Gennez en Lulu De Wever: "Alors on vote"


    Hoe somber de toekomst van België er ook uitziet, voor een ludiek filmpje tussendoor is altijd nog plek. In deze versie worden onze 'teerbeminde' politici -op de tonen van 'Alors on danse'- opgevoerd als Rode Duivels uit de jaren tachtig. Hun coach luistert naar de naam 'Albert Leroy'. Geniet mee van de zangkunsten van Sandy Milquet, Britney Gennez en Lulu De Wever. (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicalen vangen bot: '1001 Nacht' niet verboden in Egypte

    Radicalen vangen bot: '1001 Nacht' niet verboden in Egypte

    Justitie in Egypte heeft vandaag beslist geen gevolg te geven aan een klacht van islamistische advocaten, die de sprookjes van Duizend en Eén Nacht wilden verbieden wegens immoreel. Dat meldt het persagentschap Mena.


    Procureur-generaal Abdel-Meguid Mahmoed heeft de klacht zonder gevolg geklasseerd. De klacht was ingediend na de publicatie door een regeringsorganisme van een nieuwe editie van de bekende sprookjes.

    Aanzetten tot onzedig gedrag
    De advocaten wilden het werk in beslag laten nemen en de uitgevers laten opsluiten. Volgens hen zetten de referenties naar seks aan tot "zonde en onzedig gedrag" en vormen ze een belediging voor de publieke moraal.

    De procureur ging daar niet mee akkoord en dat opperde dat de sprookjes al eeuwen zonder problemen worden gepubliceerd en als inspiratie hebben gediend voor talloze artiesten. Voorts zei hij dat de eisers niets nieuws hadden aangebracht tegenover een vonnis uit 1985, dat de publicatie van het meesterwerk had toegestaan. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat redt vrouw van pitbulls

    Kat redt vrouw van pitbulls


    In de Amerikaanse staat Texas heeft een kat haar baasje gered van twee pitbulls. De honden waren losgebroken uit de tuin van een buur in Pearland, toen ze afstormden op de 39-jarige Cherry Woods. De honden werkten haar op de grond en beten meermaals in haar benen.

    Dat gebeurde nabij het huis van de vrouw, waarop haar man Harold Woods naar buiten rende om zijn echtgenote te helpen. Het lukte hem echter niet de honden weg te jagen, waarna opeens hun kat Lima opdook. "Onze kat kwam uit de bosjes, krabte een van de honden en begon ernaar te sissen. Ze richtten hun aandacht nu allebei op de kat, waardoor ik mijn vrouw kon vastgrabbelen en haar in het huis kon trekken," vertelt hij aan KHOU-TV.

    Het incident vond plaats op 21 mei, en vorige week besliste een rechter om de honden te laten inslapen. De vrouw herstelt nog steeds van ernstige bijtwonden aan haar benen. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (3) rookt en zuipt na ongeval

    Meisje (3) rookt en zuipt na ongeval

    .

    Ardi Rizal, het tweejarig Indonesisch jongetje dat ongeveer 40 sigaretten per dag rookte, krijgt navolging in China. Daar paft en zuipt een driejarig meisje de sterren van de hemel. Volgens de ouders is de miserie begonnen nadat Ya Wen betrokken raakte in een ongeval.

    "Haar karakter is enorm veranderd sinds ze vorig jaar omver gereden is door een snelle bestelwagen", aldus mama Gao. "Onze dochter is nu verslaafd aan sigaretten en zal -telkens als ze de kans krijgt- glazen bier achterover slaan. De eerste keer dat ik haar met een sigaret betrapte, was op het toilet. Ik zag vroeger wel al peuken in de wc liggen, maar ik dacht dat dat het werk van mijn man was. Tot ik haar op een dag eens met mijn eigen ogen bezig zag."

    De familie probeerde Ya Wen al op andere gedachten te brengen, maar toch bleef ze sigaretten stelen van haar vader. En als dat niet lukte, trok ze gewoon naar de aanpalende winkel. "Ze kwam hier soms een of twee pakjes halen", aldus de eigenaar. "We stelden er ons geen vragen bij omdat we ervan uit gingen dat de sigaretten voor haar vader bedoeld waren. Hij zou zijn schuld dan wel eens komen aflossen, dachten we."

    Verhuisd
    Die vader is inmiddels gestopt met roken om zijn dochter een beter voorbeeld te geven. Daarnaast is het hele gezin verhuisd naar de andere kant van de stad. "Maar het helpt niet veel: telkens als Ya Wen sigaretten ziet, moet ze huilen. Drinken doet ze ook graag. Drie glazen bier zijn voor haar geen probleem."

    Dokters in Huizhou geloven dat het ongeval aan de basis ligt van haar gedrag. "Allicht heeft ze daar hoofdwondes aan overgehouden, maar het kan natuurlijk net zo goed zijn dat ze gewoon volwassenen naäapt", aldus een verpleegkundige. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.232.000 euro voor een avondkleed van Lady Di

    232.000 euro voor een avondkleed van Lady Di



    Een avondkleed gedragen door Lady Diana tijdens haar eerste officiële optreden met haar toenmalige verloofde prins Charles, is bij het Londense veilinghuis Kerry Taylor voor 232.000 euro (192.000 pond) onder de hamer gegaan. Dat bedrag ligt liefst viermaal hoger dan voor de veiling werd geschat. Koper is de Fundacion Museo de la Moda, het modemuseum van Santiago de Chile.
     
    Het zwarte kleed werd in maart 1981 voor het eerst gedragen door de toen 19-jarige Lady Di. Datzelfde jaar stapte de Queen of Hearts in de huwelijksboot met Charles, om er in 1992 weer uit te stappen. (afp/dpa/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!