NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  18-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus: "Het menselijk leven is onvervreemdbaar recht"

  Paus: "Het menselijk leven is onvervreemdbaar recht"


  "Het menselijk leven is een onvervreemdbaar recht." Met die uitspraak wierp paus Benedictus XIV zich vandaag in de strijd tegen elke arbitraire wetgeving over onderwerpen die de persoon en de maatschappij raken.

  Respect
  "De natuurlijke ethische wetten geven aan de wetgever de garantie dat ze respect opbrengt voor de persoon", benadrukte de paus. Hij waarschuwde voor het gevaar van "exploitatie van het menselijk leven" voor wetenschappelijke doeleinden.

  Euthanasie
  In Italië leefde het debat over euthanasie de afgelopen week op door de verjaring van de dood van Eluana, een Italiaans meisje dat 17 jaar in coma lag tot haar familie het recht verwierf om haar voeding stop te zetten. (belga/ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de tank achter drank

  Met de tank achter drank  Een dronken Russische militair besloot met zijn tank op pad te gaan om twee flessen wodka te kopen. De rit verliep niet bepaald vlekkeloos. Een dorpsbewoner, die vlakbij de drankhandel woont, moest op de loop toen de tank op zijn huis inreed.

  "Doe het niet"
  Nadat hij twee flessen wodka had gekocht, kroop de militair weer de tank in. Een vrouwelijke omstander roept nog dat iemand hem eruit moet halen. Iemand met een mobieltje maakte opnames van de gepantserde capriolen.

  Compensatie
  Het leger belooft de man met het kapotte huis financieel te compenseren. De leiding denkt echter niet dat de militair dronken was. "Er was was waarschijnlijk iets mis met de tank", aldus kolonel Konstantin Lazutkin.

  De huiseigenaar zegt achteraf allang blij te zijn dat de man in de pantserwagen niet begon te schieten. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense verkleedt baby als Hitler, Stalin en Saddam

  Deense verkleedt baby als Hitler, Stalin en Saddam

  .

  De Deense kunstenares Marie Kleivan heeft een erg 'origineel' maar vooral controversieel kunstwerk gemaakt. Ze verkleedde haar dochter Faustina als onder meer Hitler, Stalin, Saddam Hoessein en andere historische figuren uit de 20ste eeuw met een kwalijke reputatie. Ze deed dat naar eigen zeggen om 'de duistere kant, die in ieder van ons schuilt, te tonen'.

  Het kindje, een meisje van slechts enkele maanden oud, poseert verkleed als Hitler met een Swastika armband, in een baret als Saddam Hoessein en met een tulband als Ayatolla Khomenei. Voorts verschijnt de zich van niks bewust zijnde baby als Stalin, Mussolini, Mao, Amin, Pinochet en Milosevic.

  "Eigen dochter kan tiran worden"
  "Er zit kwaad in ieder van ons, zelfs kleine kinderen zijn wreed voor elkaar", legt Kleivan uit. "Zelfs mijn eigen dochter zou kunnen uitgroeien tot een Deense tiran die ooit het land met ijzeren vuist regeert. Die mogelijkheid bestaat, je weet maar nooit", aldus de kunstenares.

  Inspiratie door medische problemen
  Kleivan begon te experimenteren met het idee toen ze eerst twee maanden in het ziekenhuis moest blijven door medische problemen en daarna nog eens vier maanden in een rolstoel moest zitten. Daardoor kon ze niet naar haar studio en begon ze de kostuums voor haar baby te naaien.

  "Een brug te ver"
  Haar man, wiens vader nog in het Deense verzet vocht en gevangen gehouden werd in een Duits kamp, kon er niet om lachen. "Mijn man zei tegen me: ik weet dat je een kunstenares bent, maar dit is een brug te ver. Ikzelf heb er heel lang over nagedacht. Vooral Hitler was moeilijk. Het deed me uiteraard pijn mijn baby te zien als Hitler."

  "Geen provocatie, oproep tot zelfreflectie"
  "Dit is niet bedoeld als een provocatie. Het is de bedoeling met mijn kunstwerken tot reflectie aan te zetten", benadrukt Kleivan. Ook al zijn sommige foto's van de baby grappig, je mag er niet om lachen. Je moet ze overpeinzen, je afvragen waar het kwade vandaan komt", besluit de
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lerares laat jongen (11) sterven omdat ze niet gestoord wil worden

  Lerares laat jongen (11) sterven omdat ze niet gestoord wil worden  .

  Een leerling van elf is een pijnlijke dood gestorven. De jongen kreeg een astma-aanval maar zijn lerares had het te druk om een ziekenwagen te bellen. Dokters weten het zeker. Sam Linton kon makkelijk gered worden indien de jongen snel geholpen werd maar dat gebeurde dus niet ondanks het aandringen van zijn broer.

  Hij lag te snakken naar adem. Een vriendinnetje en zijn broer gingen zijn klastitularis opzoeken maar Janet Ford (46) wilde niet gestoord worden. Ze zat in een vergadering en stuurde ze weg. Pas toen zijn moeder hem kwam oppikken, ging het richting ziekenhuis maar het kwaad was al geschied. Zijn ouders, Karen en Paul Linton zijn kapot van verdriet en woest op de Offerton High School in Stockport. "Ik ben boos, heel boos. Toen ik op school arriveerde, schrok ik. Zo slecht had Sam er nog nooit uitgezien. Ik wist meteen dat zijn toestand kritiek was. Hij had een grijze huidskleur en zijn lippen waren al blauw. Hij zag er nooit zo slecht uit, ook al was het niet zijn eerste zware aanval. Gewoon al de vaststelling dat niemand van het onderwijzend personeel een ambulance gebeld heeft, is onaanvaardbaar en ook verontrustend voor de andere ouders. Ouders sturen hun kinderen naar school in de veronderstelling dat iemand voor ze zorgt", zegt Linton in de krant Daily Mail.

  Te laat gereageerd
  Hoewel de Britse jongen erg leed onder zijn astma was hij toch een voortreffelijk sporter. Sam speelde graag voetbal en had een zwarte gordel taekwondo. Op de fatale dag in december 2007 kreeg hij zware ademhalingsmoeilijkheden tijdens de middagpauze. Het leek erop dat de aanval onder controle was maar tijdens de les van Janet Ford kreeg hij opnieuw een zware aanval. Pas na de les belde Ford naar de studentenzorg van de school die verantwoordelijk is voor de hulp bij eerste ongevallen. Hij mocht pas langskomen als zijn adem opnieuw onder controle was.

  Niet storen!
  Intussen verloor Ford hem letterlijk uit het oog en ging naar een vergadering. Pas op het einde van de schooldag trof Paris Rafferty haar schoolvriendje aan. De jongen snakte naar adem en Paris ging op zoek naar Ford maar die stuurde Paris wandelen. "Ik weet dat Sam daar zit maar hij moet wachten", kreeg het meisje te horen waarop ze op zoek ging naar Sams oudere broer Jacque (13). Jacque trok op zijn beurt naar Ford en zei dat ze een ziekenwagen moest bellen maar ook hij ving bot. Hij moest zijn broer maar naar de leraarskamer brengen en zijn ouders bellen. Dat deed hij ook waarop zijn moeder haar zoontje kwam halen en Sam naar het Stepping Hill Hospitaal bracht. Twee uur na zijn aankomst overleed de jongen in het bijzijn van zijn ouders.

  Lerares nog actief

  Zijn behandelende arts, Charlotte Doughty weet het zeker. Volgens haar kon de jongen makkelijk gered worden als hij meteen met een ziekenwagen naar het ziekenhuis was gebracht. Ford ontkent het relaas van de leerlingen maar geeft wel toe dat de school gefaald heeft. Ze zegt dat de school een ambulance moet verwittigen als de toestand van een leerlingen na tien minuten niet verbeterd is. "Ik zou het nu anders aanpakken", aldus Ford. Een woordvoerder van de gemeente Stockport gaf nog mee dat niemand geschorst werd op school, ook Ford niet. "We wachten het resultaat van de rechtszaak af en de aanbevelingen van de lijkschouwer", luidt het. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nanny die kindjes misbruikte en "zou vermoorden" toch op vrije voeten

  Nanny die kindjes misbruikte en "zou vermoorden" toch op vrije voeten

  Een babysitster die van zichzelf beweert een kind te kunnen vermoorden en die in het verleden ook daadwerkelijk kindjes mishandelde én seksueel misbruikte, loopt gewoon op vrije voeten rond in een dorp in Australië. Nochtans heeft de rechter zelf angst dat de vrouw zal hervallen.


  De identiteit van de vrouw mag niet worden vrijgegeven. Dat besliste een rechter nadat de krant The Herald Sun had gevraagd haar lezers te mogen waarschuwen voor de misdadigster. De anonimiteit moet bewaard blijven, nog minstens tot dinsdag na het nieuwe verhoor. De politie en de overheid vrezen intussen dat de dame wel degelijk tot kindermoord in staat is, zoals ze zélf aangaf.

  Versmachten tot hij blauw zag
  Toen de nanny 19 was, versmachtte ze tot acht keer toe een peuter van amper twee jaar, tot hij blauw zag. De vrouw was toen, in 2002, de oppas van het ventje en zijn tweelingbroer. Ze misbruikte het jongetje ook seksueel op een sadistische manier, smeet hem uit zijn bedje en sloeg zijn tweelingbroer omdat de kinderen huilden.

  Een psycholoog waarschuwde er al voor dat de vrouw een reëel gevaar voor kinderen betekent en dat ze niet in hun buurt zou mogen komen. Tijdens haar behandeling zei ze een baby te zullen vermoorden. Toch plaatste een rechter haar niet onder toezicht, zodat ze voorlopig kan gaan en staan waar ze wilt. Ook bij kinderen dus.

  Enkel toezicht bij zedendelicten

  Opperrechter Michael Rozenes vreest dat de vrouw opnieuw zal toeslaan, maar kan haar enkel onder toezicht plaatsen als ze ook een verhoogd risico loopt op nieuwe zedendelicten - ook al is de kans eveneens groot op andere zware misdrijven. En daar ziet Rozenes geen bewijzen van.

  De vrouw werd eerder veroordeeld tot vijf jaar cel, met een minimum van twee jaar effectief, nadat ze de feiten op de tweeling had bekend. Ze toonde echter nooit berouw. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinny, de zwemmende kat

  Prinny, de zwemmende kat

  Een poes die zich graag nat maakt: het komt niet zo vaak voor. De Perzische kat, Prinny, is nochtans zo'n exemplaar. Prinny duikt mee het zwembad in Australië in om haar vriendje Bandit te steunen. Het arme hondje volgt hydrotherapie omdat het een pijnlijke rug heeft. En Prinny zwemt dus mee.

  "Ik heb zelf nog nooit een kat zien zwemmen", getuigt de eigenares van het hondenzwembad, Jacque Olsen. "Het baasje van Bandit vertelde mij dat Prinny thuis meezwemt en bij de volgende sessie sprong de kat dan ook hier bij mij mee het water in."

  Bloeiende zaak
  Olsen liet het zwembad van acht op twee meter speciaal aanleggen voor haar eigen hond, Ubud. Die geraakte na een embolie verlamd aan de achterpoten, maar kon na een half jaar watertherapie weer stappen. Dat herstel spoorde Olsen aan om van haar 'hondenzwembad' een echte zaak te maken. En het werd een succes. Ze heeft nu 150 honden als klant en ook één poesje: Prinny. Ubud is inmiddels overleden. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel neemt 13-jarige zoon mee naar hoerenkast

  Koppel neemt 13-jarige zoon mee naar hoerenkast


  Tijdens een razzia in een seksclub in het Spaanse Ibiza pakten agenten een man en een vrouw op die hun dertienjarige zoon hadden meegebracht naar het bordeel. Dat meldt The Sun.

  Cocaïne
  Verbaasde politiemannen troffen de jongen aan in de VIP-sectie van de club, die berucht is om zwaar drank- en druggebruik. Volgens plaatselijke bronnen is de Duitse moeder van de knaap de eigenares van het bordeel.

  De 30-jarige vrouw werd samen met haar 46-jarige partner opgepakt. De man had bovendien 2 gram cocaïne op zak. Het duo wacht een proces voor aanzetten tot ontucht in het bijzijn van minderjarigen. De jongen in kwestie werd onder de hoede van de sociale dienst geplaatst. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel neemt 13-jarige zoon mee naar hoerenkast

  Koppel neemt 13-jarige zoon mee naar hoerenkast


  Tijdens een razzia in een seksclub in het Spaanse Ibiza pakten agenten een man en een vrouw op die hun dertienjarige zoon hadden meegebracht naar het bordeel. Dat meldt The Sun.

  Cocaïne
  Verbaasde politiemannen troffen de jongen aan in de VIP-sectie van de club, die berucht is om zwaar drank- en druggebruik. Volgens plaatselijke bronnen is de Duitse moeder van de knaap de eigenares van het bordeel.

  De 30-jarige vrouw werd samen met haar 46-jarige partner opgepakt. De man had bovendien 2 gram cocaïne op zak. Het duo wacht een proces voor aanzetten tot ontucht in het bijzijn van minderjarigen. De jongen in kwestie werd onder de hoede van de sociale dienst geplaatst. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewonde hond trekt alleen naar spoeddienst ziekenhuis

  Gewonde hond trekt alleen naar spoeddienst ziekenhuis

  In de Amerikaanse staat New Mexico is een gewonde hond zonder baasje naar de spoeddienst van een ziekenhuis getrokken. Volgens de krant 'Daily Times' meldde de herdershond Scottie zich in het San Juan Regional Medical Center in Farmington met een bloedende neus en poot.

  "De hond leek erg intelligent en rustig en zag eruit alsof hij hulp kon gebruiken", zegt een werknemer van het dierenasiel, die naar het ziekenhuis werd geroepen. "Het ziet er naar uit dat de hond naar de juiste plek is gekomen".
   
  Bijtwonde
  De viervoeter van ongeveer zeven of acht jaar oud had geen baasje bij. Het dier had een bijtwonde, maar kreeg uiteindelijk geen behandeling. Medepatiënten verzorgden hem met water en het dier werd daarna naar het asiel gebracht. Als het baasje zich niet aandient, zal de hond aangeboden worden voor "adoptie". Enkele uren later daagden de eigenaars al op. "We zullen de borgtocht voor Scottie betalen", grapten ze. (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tankwagen raast door met auto tegen bumper gekleefd

  Tankwagen raast door met auto tegen bumper gekleefd


  Op deze onwezenlijke beelden is te zien hoe een tankwagen op een Engelse autosnelweg (de A1 nabij Wetherby in de buurt van Leeds) om een onverklaarbare reden doorraast met een auto tegen zijn bumper gekleefd. Iemand in een andere auto filmde het bizarre incident.

  De personen in de andere auto roepen nog naar de trucker, maar die scheurt door als een blinde met zo'n honderd kilometer per uur. De arme chauffeur in de Renault Clio moet de meest bange momenten uit zijn bestaan hebben meegemaakt. Verder dan op zijn rem duwen en wellicht in paniek roepen, kwam de arme man niet. Een heel eind verderop merkte de bestuurder van de tankwagen de auto eindelijk op en stopte. Er is een onderzoek naar het rare voorval aan de gang. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw gewekt door druipend lijk

  Vrouw gewekt door druipend lijk


  Wat een vrouw uit Californië overkwam, lijkt zo weggelopen uit het scenario van een griezelfilm. De dame werd gewekt door lichaamssappen, afkomstig van een druipend lijk in het appartement boven het hare.

  "Ik lag te slapen op de sofa en werd gewekt door enkele druppels op mijn hoofd", doet Sylvia het griezelige verhaal aan de zender CBS. "Ik dacht dat er wat speeksel uit mijn mondhoek liep, maar het vocht druppelde blijkbaar uit het plafond".

  Enkele dagen dood
  Het vocht bleken lichaamssappen te zijn van haar bovenbuur, die al enkele dagen overleden was. Het lijk bleek al in staat van ontbinding. Nu werd het Sylvia ook plots ook duidelijk van waar die stank in het appartement vandaan kwam.

  Lijkgeur
  Een gespecialiseerd bedrijf kwam de flat van Sylvia en die van haar dode bovenbuur ontgeuren en ontsmetten. Volgens de vrouw is de lijkgeur echter in al haar kleren en beddengoed gedrongen.

  Verzekering ligt dwars
  Ze heeft haar verzekeraar aangesproken met vraag haar hele inboedel te vervangen. Die zegt evenwel dat dit aparte schadegeval niet gedekt wordt door haar polis. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!