NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  07-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus neemt douche in fitness: politie rukt uit

  Jezus neemt douche in fitness: politie rukt uit


  In Minnesota is de politie uitgerukt naar een fitnessclub. Een medewerkster van het gezondheidscentrum had in paniek de hulpdiensten gebeld met de melding dat er een verdachte, hevig bloedende man met een baard onder de douche was gekropen. Dat meldt tv-zender KSAX.

  Passiespel
  De bloedende man bleek Lee Backhaus die zopas de rol van Jezus had vertolkt in het jaarlijkse passiespel van de Lutheraanse kerk in Alexandria. Drie agenten overmeesterden de gelegenheidschristus.

  Politie gelooft Jezus

  Een geschrokken Backhaus meldde dat hij lid was van de fitnessclub en dat hij de manager had gevraagd of hij na zijn prestatie in het passiespel een douche mocht komen nemen. De manager had hiermee ingestemd, maar had de medewerkster niet op de hoogte gebracht. De politie geloofde 'Jezus' en droop af. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees meisje getroffen door enorme hoofdtumor

  Chinees meisje getroffen door enorme hoofdtumor
  In China wacht een 22-jarig meisje op een operatie die haar moet verlossen van een enorme hoofdtumor. De problemen startten op haar negende, toen haar zicht begon te vertroebelen. "Leerkrachten zetten haar op de eerste rij, maar nog kon ze het bord niet duidelijk zien", vertelt de vader van Wu Xiaoyan.

  Uiteindelijk werd de meid helemaal blind en kon ze niet meer naar school gaan. De volgende elf jaren begon haar gezicht op te zwellen, met als gevolg dat haar gelaatstrekken verwrongen raakten. Haar ogen werden opzij geschoven en de huid raakte zo opgespannen dat die doorzichtig geworden is. "De tumor blokkeerde haar neus, waardoor ze enkel nog met haar mond kan ademen. Gelukkig kan ze nog wel slikken en zich verstaanbaar maken", aldus professor Miao van het ziekenhuis in Zhongshan.

  "Sterk kind"
  Het gezicht van Wu stopte pas met groeien toen ze twintig was. "Mijn dochter is echt een sterk kind", weet haar vader. "Ze gaat het huis niet uit om anderen geen schrik aan te jagen. Als het toch moet, bedekt ze haar gezicht met een kleed en vraagt ze me haar te begeleiden."

  Allicht heeft Wu af te rekenen met fibreuze dysplasie, een goedaardige tumor die in alle botten kan optreden. "Die tumor beslaat twee derde van haar gezicht en een derde van haar schedel. Chemotherapie heeft voor haar dus geen zin. We moeten chirurgisch ingrijpen." Als de operatie lukt, zal er ook plastische chirurgie aan te pas komen. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord kaassculpteren in Oostende

  Nieuw wereldrecord kaassculpteren in Oostende  Op de zeedijk van Oostende zijn vier kunstenaars er in geslaagd het wereldrecord kaassculpteren te breken. Het nieuwe record staat op 1.059 kilo of bijna een verdubbeling van het record dat op 4 juli 2008 werd gevestigd in New York. Het kunstwerk wordt nu versneden en verdeeld onder de voorbijgangers.
   
  Onderwerp van deze wereldrecordpoging was bekende muizen. Mickey Mouse kreeg daarbij een hoofdrol.
   
  Honderd bollen
  Het kunstwerk in New York bestond uit 600 kilogram kaas. In Oostende werd op zaterdag 3 april om 11 uur gestart met 100 bollen van 16 kilo Millenniumkaas van Oudendijk, de sponsor van de recordpoging. Alle kaas die werd weggesneden, werd gerecupereerd en aan diverse instellingen in Oostende en omgeving bezorgd. Het kunstwerk zelf wordt versneden en kon vandaag nog steeds worden geconsumeerd.
   
  Dag van de Kaas

  Met de wereldrecordpoging lanceert Oudendijk in België de 'Dag van de Kaas'. "Die dag, op 7 april, vindt al enige tijd plaats in Frankrijk en Groot-Brittannië", vertelt Jo Thuys van Oudendijk. "Het is niet onze bedoeling om jaarlijkse deze recordpoging te herhalen, wel om jaarlijks de Dag van de Kaas te vieren."
   
  Herr Seele was peter van de recordpoging in Oostende en zorgde er voor wat animatie. (belga/vsv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw neergeschoten voor "ongepaste paaskledij"

  Vrouw neergeschoten voor "ongepaste paaskledij"


  Een vrouw heeft haar nichtje van 19 neergeschoten tijdens een ruzie die begon toen de schutter verklaarde dat de andere dame niet "gepast" gekleed was voor het paasdiner.

  De 19-jarige Danielle Pickens vertoonde zich zondagavond bij Evelyn Burgess (42) in een T-shirt en een jeans. Niet op haar paasbest dus en dat vond Burgess van weinig respect getuigen, wat ze haar nicht ook meteen duidelijk maakte. Daarop gingen de poppen aan het dansen.

  Pickens wou het afbollen en stapte naar buiten maar Burgess schoot haar in het hoofd met een revolver. Pickens overleed in het hospitaal. Burgess vertelde de onderzoekers dat ze niet de bedoeling had haar nichtje neer te schieten. Ze zal toch moeten voorkomen voor moord.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweejarige weegt nu al evenveel als volwassene

  Tweejarige weegt nu al evenveel als volwassene

  Acht
maanden oud en al twintig kilo op de teller.

  Acht maanden oud en al twintig kilo op de teller.


  Ook al is Pang Ya nog maar twee jaar, nu al weegt ze met haar 41 kilogram haast evenveel als een Chinese volwassen vrouw. De stevige peuter kwam met een normaal gewicht ter wereld, maar sindsdien vlogen de kilo's eraan. Toen Ya acht maanden oud was, wees de teller al twintig kilogram aan. De ongeruste ouders lieten al verschillende onderzoeken uitvoeren in een ziekenhuis, maar dokters staan voor een medisch raadsel.

  "Ze vinden de oorzaak van haar obesitas niet en dat maakt ons doodongerust", aldus mama Chunmi. "Dokters hebben nog nooit zo'n dik meisje gezien. Wij hebben ook al op internet gezocht, maar vinden niemand die op die leeftijd zwaarder is dan onze kleine meid." Chunmi blijft nu de hele tijd thuis om voor haar zwaarlijvige dochter te zorgen.

  "Ze loopt zelden"
  Ya draagt op dit moment al kleren die eigenlijk bedoeld zijn voor 7 à 8-jarigen. Ze is bijna vier maal zwaarder dan haar leeftijdsgenoten en springt daardoor natuurlijk enorm uit de toon. "Gepest wordt ze nog niet, om de simpele reden dat niemand dat aandurft", weet de moeder.

  Op andere domeinen ondervindt Ya wel de weerslag van haar overtollige kilo's. "Ze speelt wel, maar lang wandelen kan ze niet. En lopen doet ze zelden. Op de hurken zitten lukt ook maar moeilijk."

  "We geven niet op"

  Haar ouders, die zelf niet aan overgewicht lijden, geven wel toe dat Ya veel eet. Per dag kan ze makkelijk een kilo voedsel naar binnen werken. "Ze eet alles wat eetbaar is, maar is vooral verzot op zoetigheden zoals snoep en koekjes. Als we haar niet zouden tegenhouden, zou ze evenveel als ons eten", klinkt het.

  Ya mag nu maar twee maal per dag meer eten, een ontbijt om 8 uur en lunch om 13 uur. Daarnaast krijgt ze ook een traditioneel Chinees kruidenmedicijn. "We blijven op zoek naar een ziekenhuis dat wel raad weet met dit probleem. Opgeven staat niet in ons woordenboek", aldus Chunmi. (svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees woont al 21 jaar in grot

  Chinees woont al 21 jaar in grot  Liang Shuseng, een gepensioneerde man uit China, leeft al 21 jaar lang in deze grot. De 68-jarige Liang ging er ooit wonen omdat hij er kalksteen kon delven, waarna hij geen zin meer had in dagelijks lange wandelingen naar zijn werk. In 1996 stopte Liang met zijn handel door gebrek aan vraag, maar besloot dat leven zonder huur in een grot wel handig was. Doorheen de jaren heeft Shuseng het interieur steeds huiselijker gemaakt, met onder meer banken, stoelen, een televisie en een bed. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks vereiste bij vals huurcontract

  Seks vereiste bij vals huurcontract

  Een 28-jarige Nederlandse uit de provincie Limburg heeft bij de politie aangifte gedaan van oplichting. Ze ging in op een internetadvertentie waarin een appartement in Venlo te huur werd aangeboden, maar dat had ze achteraf bekeken beter niet gedaan.

  Nadat de vrouw met de verhuurder had afgesproken aan het station in Venlo, reed de man met haar langs een pand waarvan hij zei een appartement te verhuren. Binnen kijken kon zogezegd niet, omdat het appartement nog verhuurd was. Tijdens een nieuwe ontmoeting tekende de weinig argwanende vrouw meteen het huurcontract.

  Zelfs de kleine lettertjes in het contract deugden niet. Een aanvullende voorwaarde was dat ze seks zou hebben met de verhuurder, wat ze ook meteen ter plekke deed. Een dag later zou de vrouw de sleutel ontvangen, maar de verhuurder kwam nooit opdagen. Het huurcontract blijkt een vervalst document te zijn. Het erin genoemde adres bestaat niet eens in Venlo. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampipannetje met groenten

  Scampipannetje met groenten

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten
  500 g (rauwe, ongepelde) diepgevroren staarten van reuzengarnalen
  250 g bloemkool uit de diepvries
  250 g prinsessenbonen uit de diepvries of uit blik
  2 el olijfolie
  250 g paprikareepjes uit de diepvries
  voor de marinade:
  5 el olijfolie
  het sap van 2 limoenen
  1 gemberwortel van 2 cm
  1 el vissaus
  paprikapoeder
  1 bos koriander
  1 el gehakte citroenmelisse- of muntbladeren

  Bereiding
  Ontdooi de reuzengarnalen. Bereid intussen de mari­nade. Meng hiervoor 3 eetlepels olijfolie, het limoensap, de geraspte gember, de vissaus, het paprikapoeder en de helft van de fijngehakte koriander.
  Snij de garnalen langs de buikzijde in de lengte open te beginnen bij de staart (niet volledig opensnijden, ze moeten alleen ge­opend zijn). Dompel de garnalen in de marinade en laat gedurende 30 à 60 minuten in de koelkast rusten. Kook de bloemkool en de prinsessenbonen gedurende 6 minuten in gezouten water ("al dente"). Spoel ze onder koud water (de prinsessenbonen in blik opwarmen en laten uitlekken) en zet opzij. Haal de garnalen uit de marinade en bak ze in een eet­lepel olijfolie gedurende 1 minuut in de wok. Schep de garnalen uit de wok en bak gedurende een vijftal minuten de paprikareepjes. Voeg de garnalen er terug bij evenals de rest van de marinade en laat nog een tweetal minuten garen. Voeg de bloemkool en de prinsessenbonen toe en warm het geheel gedurende 1 minuut op. Werk af met de rest van de gehakte koriander en dien op.
  Smakelijk.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel vindt verloren baby in sneeuw

  Koppel vindt verloren baby in sneeuw


  Een baby is op het nippertje aan de dood ontsnapt. Een jong koppeltje op een sneeuwscooter kon nog net op tijd stoppen voor het verloren kind in het Zweedse Ammarnäs. "We dachten eerst dat er een pop voor onze sneeuwscooter lag. Pas later zagen we dat het een baby was, hij lag te slapen", vertelt Christian Karlsson (19) aan de krant Västerbottens Folkblad. 

  Kille vader

  Even later merkte hij samen met zijn vriendin twee mannen op. Ze liepen op ski's en trokken een slee. Ze zetten de achtervolging in. "We vroegen de mannen of ze de baby kenden. Een van hen knikte bevestigend en zei dat het plots zo stil geworden was", aldus Karlsson.  Het kille optreden van de vader heeft het jonge stel aangegrepen. Het leek alsof de man helemaal niet blij was. "We hebben geluk gehad. Hadden we iets harder gereden dan hadden we nooit op tijd kunnen stoppen", besluit Nathalie
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee mannen vermoorden meisje (16) en eten haar op met portie aardappelen

  Twee mannen vermoorden meisje (16) en eten haar op met portie aardappelen

  .

  De rechtszaak waarbij twee jonge Russen terechtstaan voor kannibalisme is uitgesteld. Een jurylid werd doodziek toen ze de foto's van het lijk onder ogen kreeg. De daders hadden een meisje van zestien in stukken gesneden en haar dan opgegeten met een portie aardappelen.

  Maxim Golovatskikh en zijn maker Yury Mozhnov hebben Karina Barduchian in bad verdronken. Het slachtoffer was verliefd op Golovatskikh en bleef na een gothicfeestje slapen, getuigde Ekaterina Zinovyeva voor de rechtbank in Sint-Petersburg. "Maxim en Karina trokken samen naar de badkamer en ik ging naar beed. Ik was slaperig maar kon toch opspattend water en lawaai horen. Ik was niet meteen ongerust", aldus Zinovyeva die later toch een kijkje ging nemen. "Ik ging naar de badkamer maar Yury hield me tegen en zei me dat ik terug naar bed moest gaan. Ze hadden eerder al voor de grap gezegd dat ze Karina gingen vermoorden maar ik geloofde nooit dat ze het ook echt zouden doen."

  "Gewoon honger en dorst"
  Toen de vrouw de volgende dag terug van haar werk kwam, serveerden Maxim en Yury haar een portie vlees met aardappelen. Ekaterina at haar avondmaal op niet beseffende dat ze een stuk van haar vriendin verorberd had. De moordenaars staken de resterende lichaamsdelen van Karina in vuilniszakken. Sommige lichaamsdelen aten ze nog zelf op. De rest gooiden ze bij het vuilnis. "Ze kookten een deel van haar lichaam en serveerden het met aardappelen. Tijdens de ondervraging zeiden ze dat ze gewoon honger hadden", aldus aanklager Andrei Lavrenko.

  Hoofdinspecteur van de politie in Sint-Petersburg, Sergei Strelin bevestigt de woorden van de aanklager. "Ze bekenden onmiddellijk en zeiden dat ze gewoon honger en dorst hadden." Haar moeder is kapot van verdriet. "Ze hebben mijn leven verwoest. Karina is op een verschrikkelijke manier gestorven", weet Nadya (45). (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter vervoert koe in ambulance

  Dokter vervoert koe in ambulance


  Een Pakistaanse dokter is geschorst door de plaatselijke autoriteiten. De arts had er niet beter op gevonden om een koe te vervoeren in een ziekenwagen. De man had het beest gekocht op een veemarkt.

  De politie plukte dokter Muneer Qadri uit het verkeer toen die op weg was met een ambulance van de markt van Kunjah naar zijn huis in Tanda. Groot was de verbazing van de agenten toen ze zagen dat er een koe was vastgebonden in de ziekenwagen.

  Volksgezondheid
  Inspecteurs van volksgezondheid hebben de dokter meteen geschorst en een onderzoek ingesteld. De arts wordt verweten dat hij misbruik heeft gemaakt van zijn gezag en dat hij de volksgezondheid in het gedrang heeft gebracht. Ook de ambulancier werd op non-actief gesteld. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel gearresteerd nadat het koffer met 100.000 dollar vindt

  Koppel gearresteerd nadat het koffer met 100.000 dollar vindt

  .

  Het zal je maar overkomen. Je koopt argeloos een oude koffer en komt later tot de vaststelling dat er 100.000 dollar in de voering verstopt zit. Kassa kassa, zou je denken. Niet zo in Australië. Het overkwam een koppel uit Melbourne, dat prompt werd gearresteerd wegens diefstal, schrijft de Sydney Morning Herald.

  Een vrouw had de koffer gedoneerd aan het Leger des Heils, maar wist niet dat haar echtgenoot er ongeveer 100.000 Australische dollar (67.500 euro) in verstopt had. Toen ze erachter kwam, was het al te laat en was de koffer al verkocht. De politie kon de identiteit van de kopers achterhalen, arresteerde hen en kon het geld recupereren. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!