NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  07-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord kaassculpteren in Oostende

  Nieuw wereldrecord kaassculpteren in Oostende  Op de zeedijk van Oostende zijn vier kunstenaars er in geslaagd het wereldrecord kaassculpteren te breken. Het nieuwe record staat op 1.059 kilo of bijna een verdubbeling van het record dat op 4 juli 2008 werd gevestigd in New York. Het kunstwerk wordt nu versneden en verdeeld onder de voorbijgangers.
   
  Onderwerp van deze wereldrecordpoging was bekende muizen. Mickey Mouse kreeg daarbij een hoofdrol.
   
  Honderd bollen
  Het kunstwerk in New York bestond uit 600 kilogram kaas. In Oostende werd op zaterdag 3 april om 11 uur gestart met 100 bollen van 16 kilo Millenniumkaas van Oudendijk, de sponsor van de recordpoging. Alle kaas die werd weggesneden, werd gerecupereerd en aan diverse instellingen in Oostende en omgeving bezorgd. Het kunstwerk zelf wordt versneden en kon vandaag nog steeds worden geconsumeerd.
   
  Dag van de Kaas

  Met de wereldrecordpoging lanceert Oudendijk in België de 'Dag van de Kaas'. "Die dag, op 7 april, vindt al enige tijd plaats in Frankrijk en Groot-Brittannië", vertelt Jo Thuys van Oudendijk. "Het is niet onze bedoeling om jaarlijkse deze recordpoging te herhalen, wel om jaarlijks de Dag van de Kaas te vieren."
   
  Herr Seele was peter van de recordpoging in Oostende en zorgde er voor wat animatie. (belga/vsv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw neergeschoten voor "ongepaste paaskledij"

  Vrouw neergeschoten voor "ongepaste paaskledij"


  Een vrouw heeft haar nichtje van 19 neergeschoten tijdens een ruzie die begon toen de schutter verklaarde dat de andere dame niet "gepast" gekleed was voor het paasdiner.

  De 19-jarige Danielle Pickens vertoonde zich zondagavond bij Evelyn Burgess (42) in een T-shirt en een jeans. Niet op haar paasbest dus en dat vond Burgess van weinig respect getuigen, wat ze haar nicht ook meteen duidelijk maakte. Daarop gingen de poppen aan het dansen.

  Pickens wou het afbollen en stapte naar buiten maar Burgess schoot haar in het hoofd met een revolver. Pickens overleed in het hospitaal. Burgess vertelde de onderzoekers dat ze niet de bedoeling had haar nichtje neer te schieten. Ze zal toch moeten voorkomen voor moord.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweejarige weegt nu al evenveel als volwassene

  Tweejarige weegt nu al evenveel als volwassene

  Acht
maanden oud en al twintig kilo op de teller.

  Acht maanden oud en al twintig kilo op de teller.


  Ook al is Pang Ya nog maar twee jaar, nu al weegt ze met haar 41 kilogram haast evenveel als een Chinese volwassen vrouw. De stevige peuter kwam met een normaal gewicht ter wereld, maar sindsdien vlogen de kilo's eraan. Toen Ya acht maanden oud was, wees de teller al twintig kilogram aan. De ongeruste ouders lieten al verschillende onderzoeken uitvoeren in een ziekenhuis, maar dokters staan voor een medisch raadsel.

  "Ze vinden de oorzaak van haar obesitas niet en dat maakt ons doodongerust", aldus mama Chunmi. "Dokters hebben nog nooit zo'n dik meisje gezien. Wij hebben ook al op internet gezocht, maar vinden niemand die op die leeftijd zwaarder is dan onze kleine meid." Chunmi blijft nu de hele tijd thuis om voor haar zwaarlijvige dochter te zorgen.

  "Ze loopt zelden"
  Ya draagt op dit moment al kleren die eigenlijk bedoeld zijn voor 7 à 8-jarigen. Ze is bijna vier maal zwaarder dan haar leeftijdsgenoten en springt daardoor natuurlijk enorm uit de toon. "Gepest wordt ze nog niet, om de simpele reden dat niemand dat aandurft", weet de moeder.

  Op andere domeinen ondervindt Ya wel de weerslag van haar overtollige kilo's. "Ze speelt wel, maar lang wandelen kan ze niet. En lopen doet ze zelden. Op de hurken zitten lukt ook maar moeilijk."

  "We geven niet op"

  Haar ouders, die zelf niet aan overgewicht lijden, geven wel toe dat Ya veel eet. Per dag kan ze makkelijk een kilo voedsel naar binnen werken. "Ze eet alles wat eetbaar is, maar is vooral verzot op zoetigheden zoals snoep en koekjes. Als we haar niet zouden tegenhouden, zou ze evenveel als ons eten", klinkt het.

  Ya mag nu maar twee maal per dag meer eten, een ontbijt om 8 uur en lunch om 13 uur. Daarnaast krijgt ze ook een traditioneel Chinees kruidenmedicijn. "We blijven op zoek naar een ziekenhuis dat wel raad weet met dit probleem. Opgeven staat niet in ons woordenboek", aldus Chunmi. (svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees woont al 21 jaar in grot

  Chinees woont al 21 jaar in grot  Liang Shuseng, een gepensioneerde man uit China, leeft al 21 jaar lang in deze grot. De 68-jarige Liang ging er ooit wonen omdat hij er kalksteen kon delven, waarna hij geen zin meer had in dagelijks lange wandelingen naar zijn werk. In 1996 stopte Liang met zijn handel door gebrek aan vraag, maar besloot dat leven zonder huur in een grot wel handig was. Doorheen de jaren heeft Shuseng het interieur steeds huiselijker gemaakt, met onder meer banken, stoelen, een televisie en een bed. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks vereiste bij vals huurcontract

  Seks vereiste bij vals huurcontract

  Een 28-jarige Nederlandse uit de provincie Limburg heeft bij de politie aangifte gedaan van oplichting. Ze ging in op een internetadvertentie waarin een appartement in Venlo te huur werd aangeboden, maar dat had ze achteraf bekeken beter niet gedaan.

  Nadat de vrouw met de verhuurder had afgesproken aan het station in Venlo, reed de man met haar langs een pand waarvan hij zei een appartement te verhuren. Binnen kijken kon zogezegd niet, omdat het appartement nog verhuurd was. Tijdens een nieuwe ontmoeting tekende de weinig argwanende vrouw meteen het huurcontract.

  Zelfs de kleine lettertjes in het contract deugden niet. Een aanvullende voorwaarde was dat ze seks zou hebben met de verhuurder, wat ze ook meteen ter plekke deed. Een dag later zou de vrouw de sleutel ontvangen, maar de verhuurder kwam nooit opdagen. Het huurcontract blijkt een vervalst document te zijn. Het erin genoemde adres bestaat niet eens in Venlo. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampipannetje met groenten

  Scampipannetje met groenten

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten
  500 g (rauwe, ongepelde) diepgevroren staarten van reuzengarnalen
  250 g bloemkool uit de diepvries
  250 g prinsessenbonen uit de diepvries of uit blik
  2 el olijfolie
  250 g paprikareepjes uit de diepvries
  voor de marinade:
  5 el olijfolie
  het sap van 2 limoenen
  1 gemberwortel van 2 cm
  1 el vissaus
  paprikapoeder
  1 bos koriander
  1 el gehakte citroenmelisse- of muntbladeren

  Bereiding
  Ontdooi de reuzengarnalen. Bereid intussen de mari­nade. Meng hiervoor 3 eetlepels olijfolie, het limoensap, de geraspte gember, de vissaus, het paprikapoeder en de helft van de fijngehakte koriander.
  Snij de garnalen langs de buikzijde in de lengte open te beginnen bij de staart (niet volledig opensnijden, ze moeten alleen ge­opend zijn). Dompel de garnalen in de marinade en laat gedurende 30 à 60 minuten in de koelkast rusten. Kook de bloemkool en de prinsessenbonen gedurende 6 minuten in gezouten water ("al dente"). Spoel ze onder koud water (de prinsessenbonen in blik opwarmen en laten uitlekken) en zet opzij. Haal de garnalen uit de marinade en bak ze in een eet­lepel olijfolie gedurende 1 minuut in de wok. Schep de garnalen uit de wok en bak gedurende een vijftal minuten de paprikareepjes. Voeg de garnalen er terug bij evenals de rest van de marinade en laat nog een tweetal minuten garen. Voeg de bloemkool en de prinsessenbonen toe en warm het geheel gedurende 1 minuut op. Werk af met de rest van de gehakte koriander en dien op.
  Smakelijk.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel vindt verloren baby in sneeuw

  Koppel vindt verloren baby in sneeuw


  Een baby is op het nippertje aan de dood ontsnapt. Een jong koppeltje op een sneeuwscooter kon nog net op tijd stoppen voor het verloren kind in het Zweedse Ammarnäs. "We dachten eerst dat er een pop voor onze sneeuwscooter lag. Pas later zagen we dat het een baby was, hij lag te slapen", vertelt Christian Karlsson (19) aan de krant Västerbottens Folkblad. 

  Kille vader

  Even later merkte hij samen met zijn vriendin twee mannen op. Ze liepen op ski's en trokken een slee. Ze zetten de achtervolging in. "We vroegen de mannen of ze de baby kenden. Een van hen knikte bevestigend en zei dat het plots zo stil geworden was", aldus Karlsson.  Het kille optreden van de vader heeft het jonge stel aangegrepen. Het leek alsof de man helemaal niet blij was. "We hebben geluk gehad. Hadden we iets harder gereden dan hadden we nooit op tijd kunnen stoppen", besluit Nathalie
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee mannen vermoorden meisje (16) en eten haar op met portie aardappelen

  Twee mannen vermoorden meisje (16) en eten haar op met portie aardappelen

  .

  De rechtszaak waarbij twee jonge Russen terechtstaan voor kannibalisme is uitgesteld. Een jurylid werd doodziek toen ze de foto's van het lijk onder ogen kreeg. De daders hadden een meisje van zestien in stukken gesneden en haar dan opgegeten met een portie aardappelen.

  Maxim Golovatskikh en zijn maker Yury Mozhnov hebben Karina Barduchian in bad verdronken. Het slachtoffer was verliefd op Golovatskikh en bleef na een gothicfeestje slapen, getuigde Ekaterina Zinovyeva voor de rechtbank in Sint-Petersburg. "Maxim en Karina trokken samen naar de badkamer en ik ging naar beed. Ik was slaperig maar kon toch opspattend water en lawaai horen. Ik was niet meteen ongerust", aldus Zinovyeva die later toch een kijkje ging nemen. "Ik ging naar de badkamer maar Yury hield me tegen en zei me dat ik terug naar bed moest gaan. Ze hadden eerder al voor de grap gezegd dat ze Karina gingen vermoorden maar ik geloofde nooit dat ze het ook echt zouden doen."

  "Gewoon honger en dorst"
  Toen de vrouw de volgende dag terug van haar werk kwam, serveerden Maxim en Yury haar een portie vlees met aardappelen. Ekaterina at haar avondmaal op niet beseffende dat ze een stuk van haar vriendin verorberd had. De moordenaars staken de resterende lichaamsdelen van Karina in vuilniszakken. Sommige lichaamsdelen aten ze nog zelf op. De rest gooiden ze bij het vuilnis. "Ze kookten een deel van haar lichaam en serveerden het met aardappelen. Tijdens de ondervraging zeiden ze dat ze gewoon honger hadden", aldus aanklager Andrei Lavrenko.

  Hoofdinspecteur van de politie in Sint-Petersburg, Sergei Strelin bevestigt de woorden van de aanklager. "Ze bekenden onmiddellijk en zeiden dat ze gewoon honger en dorst hadden." Haar moeder is kapot van verdriet. "Ze hebben mijn leven verwoest. Karina is op een verschrikkelijke manier gestorven", weet Nadya (45). (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter vervoert koe in ambulance

  Dokter vervoert koe in ambulance


  Een Pakistaanse dokter is geschorst door de plaatselijke autoriteiten. De arts had er niet beter op gevonden om een koe te vervoeren in een ziekenwagen. De man had het beest gekocht op een veemarkt.

  De politie plukte dokter Muneer Qadri uit het verkeer toen die op weg was met een ambulance van de markt van Kunjah naar zijn huis in Tanda. Groot was de verbazing van de agenten toen ze zagen dat er een koe was vastgebonden in de ziekenwagen.

  Volksgezondheid
  Inspecteurs van volksgezondheid hebben de dokter meteen geschorst en een onderzoek ingesteld. De arts wordt verweten dat hij misbruik heeft gemaakt van zijn gezag en dat hij de volksgezondheid in het gedrang heeft gebracht. Ook de ambulancier werd op non-actief gesteld. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel gearresteerd nadat het koffer met 100.000 dollar vindt

  Koppel gearresteerd nadat het koffer met 100.000 dollar vindt

  .

  Het zal je maar overkomen. Je koopt argeloos een oude koffer en komt later tot de vaststelling dat er 100.000 dollar in de voering verstopt zit. Kassa kassa, zou je denken. Niet zo in Australië. Het overkwam een koppel uit Melbourne, dat prompt werd gearresteerd wegens diefstal, schrijft de Sydney Morning Herald.

  Een vrouw had de koffer gedoneerd aan het Leger des Heils, maar wist niet dat haar echtgenoot er ongeveer 100.000 Australische dollar (67.500 euro) in verstopt had. Toen ze erachter kwam, was het al te laat en was de koffer al verkocht. De politie kon de identiteit van de kopers achterhalen, arresteerde hen en kon het geld recupereren. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  06-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vingers van Chinees krimpen

  Vingers van Chinees krimpen
  Jiang Fengye lijdt aan een zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat de vingers aan zijn rechterhand beginnen te krimpen. Pas begin dit jaar noteerde de Chinese kruier uit Chongking de eerste pijnklachten. Hij trok naar een ziekenhuis, waar dokters verschrikt vaststelden dat -op zijn ringvinger na- alle vingers kleiner geworden waren. Waar een duim normaal uit twee delen bestaat, is die eerste sectie bij hem haast verdwenen. Daardoor is zijn rechterduim nu een centimeter korter dan zijn linkerexemplaar. Hetzelfde fenomeen doet zich ook voor bij zijn andere vingers, die normaal uit drie delen bestaan.

  Vermoed wordt dat het gaat om osteolyse: daarbij verdwijnt beenweefsel door verlies van calcium. "Dit komt zeer zelden voor, er zijn maar tweehonderd gevallen in de wereld van bekend", aldus een dokter. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.102-jarige gaat voor het eerst naar school

  102-jarige gaat voor het eerst naar school

  Onder het motto 'nooit te oud om te leren': deze kranige Chinese oma van 102 jaar die voor het eerst in haar leven naar school getrokken is. Ma Xiuxian kreeg als kind nooit de kans om te leren, maar daar wil ze nu alsnog verandering in brengen.
  Op dertienjarige leeftijd moest Xiuxian in de katoenfabriek gaan werken. Vijf jaar later trouwde ze al. Ze kreeg uiteindelijk negen kinderen: zeven van hen gingen naar de universiteit, de twee anderen studeerden af aan een hogeschool. Haar oudste dochter is nu 82 jaar en werkt nog steeds als dokter in Peking.

  Volgens Yi Fengxin, de oudste zoon, deden zijn ouders er alles voor om hun kinderen kans op onderwijs te gunnen: vader werkte hard en moeder verkocht zelfs haar juwelen. "Ze was jaloers dat wij wel les konden gaan volgen. Haar grootste droom was dan ook om eens op de schoolbanken te zitten", aldus Yi.

  Met hoorapparaat en vergrootglas
  Eind vorige maand was het dan eindelijk zover. Aanleiding was een interview dat Xiuxian gegeven had in een plaatselijk krantje. Daarin had ze het over haar brandende ambitie, waarna de basisschool van Weishan op de kar sprong. Ze mocht -met hoorapparaat en vergrootglas- les komen volgen.

  De andere studenten verwelkomden haar met een stevig applaus. Op het eind van de les had Xiuxian een dankwoordje in petto. "Dank u, leraar! Dank u, klasgenoten! Ik zal hard studeren en zo mijn bijdrage aan het land leveren!" (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel spendeert 340.000 euro om pitbull te laten leven

  Koppel spendeert 340.000 euro om pitbull te laten leven


  .

  Een Australisch koppel had 340.000 euro veil om hun hond Tango te laten leven. De overheid van Gold Coast beschouwt het dier als een Amerikaanse pitbull en dat ras is daar niet welkom. De poging van Kylie Chivers en John Mokomoko om er een Amerikaanse staffordshire terrier van te maken, mislukte.

  Het paar bracht de gemeente Gold Coast dus zelfs voor de rechter, maar die oordeelde dat Tango wel degelijk een Amerikaanse pitbull is. Bij wet moet het beest nu eigenlijk afgemaakt worden wegens gevaarlijk.

  Maar Advocaat Bob La Castra wil weten of ook de staat Queensland staffordshire terriers over dezelfde kam scheert als pitbulls. Tot daar definitief uitsluitsel over is, wordt er geen verdere actie ondernomen.

  Hond ondergebracht in andere staat
  Om de hond te redden heeft de familie Tango vijf jaar geleden al naar een kennel in Tweed Heads in de staat New South Wales gebracht - zo'n 27 kilometer ten zuiden van Gold Coast in de staat Queensland - omdat de hond daar wél als Amerikaanse staffordshire terrier kon worden geregistreerd.

  Het vonnis van de rechter kan gevolgen hebben voor duizenden hondeneigenaars, die dachten dat Amerikaanse staffordshire terriers een verschillend ras waren, dat niet onder dezelfde wet viel van gevaarlijke honden.

  98-urenweek

  In het geval van Tango klopte zijn baasje 98 uren per week om de kosten van de kennel, van het wekelijkse over en weer reizen, van  advocaten, van het bekomen van informatie en van videobewijsmateriaal te kunnen betalen. Mokomoko hielp ook 57 andere hondeneigenaars om via het gerecht hun huisdier te laten heridentificeren. Totale kostplaatje: 340.000 euro. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golfer slaat arend uit de lucht

  Golfer slaat arend uit de lucht


  Een jonge arend is op een golfbaan in Florida uit de lucht gekogeld door een golfballetje. De nietsvermoedende golfer die het 'projectiel' de lucht injoeg was danig onder de indruk van het incident. De roofvogel hield er een gebroken vleugel aan over en wordt morgen geopereerd.

  Opgevist
  De arend dwarrelde na de onzachte botsing in een boom, maar plofte dan op de grond. Het gewonde dier sukkelde nadien nog in een vijvertje op de Sandridge Golf Course. Een dierenambulancier kon de ruim twee kilo zware vogel opvissen met een net.

  Herstel
  Het is nog niet zeker of de jonge arend zijn plaats in de vrije natuur weer zal kunnen innemen. Volgens de dierenarsten gaat het echter om een eenvoudige vleugelbreuk en is de kans op herstel groot. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China schrikt bedelaars af met metalen banken

  China schrikt bedelaars af met metalen banken
  Deze gebogen metalen banken moeten bedelaars in de Chinese stad Chengdu afschrikken. Reden: door de ongemakkelijke vorm kunnen ze er onmogelijk op blijven slapen.

  Enig minpunt is echter dat de busreizigers, voor wie de weinig comfortabele zitjes bedoeld zijn, er ook niet over te spreken zijn. "Je kan er niet deftig op zitten", vertelt een vrouwelijke passagier. "Grote konten passen er niet in en mensen met een klein achterwerk lijden pijn als ze gaan zitten." Volgens andere 'ervaringsdeskundigen' voelt de constructie zo glad aan dat erop zitten enkel kan als de voeten stevig op de grond staan. "Oudere personen en kinderen kunnen hier onmogelijk gebruik van maken", aldus een bejaarde.

  "Die ongemakkelijke positie is net de bedoeling", vertelt een stadsambtenaar. "Grote en brede zitjes worden toch enkel maar door bedelaars ingenomen. Zoiets geeft niet alleen een slecht beeld van de stad, maar geeft voorbijgangers ook een onbehaaglijk gevoel." (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MS-patiënte kan weer wandelen dankzij 1.500 bijensteken

  MS-patiënte kan weer wandelen dankzij 1.500 bijensteken


  Een Britse vrouw, die als gevolg van de chronische ziekte multiple sclerose veroordeeld was tot haar bed, kan weer wandelen dankzij... 1.500 bijensteken. De bijengiftherapie duurde in totaal achttien maanden.

  Praktisch gaat het er zo aan toe: de bij wordt geklemd met een pincet en mag op een bepaald stuk huid prikken. Volgens experts verzacht het gif de pijn en wordt het lichaam gestimuleerd om terug te vechten.

  In 1998 kreeg Sami Chugg, een 45-jarige liefdadigheidswerkster uit Bristol, te horen dat ze aan MS leed. Snel daarna kon ze niet meer bewegen en moest ze haar dagen continu doorbrengen in bed. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenen op de trappers om tv te kunnen kijken

  Gevangenen op de trappers om tv te kunnen kijken

  De omstreden sheriff Arpaio tussen de gevangenen.

  Joe Arpaio, sheriff van Maricopa County, laat gevangenen op hometrainers fietsen om naar televisie te kunnen kijken. Ze moeten dus zelf de energie opwekken om beeld te krijgen. Het programma kreeg de naam 'Pedal Vision'.

  Als de gevangenen van Tent City in Phoenix erin slagen 12 volt bij elkaar te trappen, dan slaat het tv-scherm aan. Eén uurtje op de pedalen staat gelijk met één uurtje tv kijken.

  De controversiële Arpaio, die bekendstaat als een van de strengste sheriffs van de VS, testte zijn initiatief eerst met vrouwelijke celbewoners omdat die er meer open voor stonden. De enige fysieke training die de dames tot dan kregen, was snelwandelen rond de binnenkoer, volgens Arpaio. "Danzij Pedal Vision hebben ze nu een reden om te bewegen en calorieën te verbranden." (jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topkardinaal noemt pedofilie "onbenullig geroddel"

  Topkardinaal noemt pedofilie "onbenullig geroddel"

  Kardinaal Angelo Sodano maakte de omstreden uitspraak.

  Kardinaal Sodano heeft tijdens de paasmis gesteld dat de roomskatholieke gelovigen zich niet uit hun lood zullen laten slaan door "onbenullig geroddel" over pedofiliezaken binnen de kerk.

  De
paus repte met geen woord over het pedofilieschandaal, maar drong aan op
een "spirituele en morele ommekeer".

  De paus repte met geen woord over het pedofilieschandaal, maar drong aan op een "spirituele en morele ommekeer".
  Kardinaal Angelo Sodano, deken van het College van Kardinalen, maakte die opmerking tijdens een ongebruikelijke steunbetuiging aan paus Benedictus XVI tijdens de paasviering. Dat meldt BBC Online.

  Nood aan morele ommekeer

  De paus zei niets over de seksschandalen, maar stelde dat de mensheid in een diepe crisis zit en dat er nood is aan "een spirituele en morele ommekeer".

  Vergelijking met jodenhaat

  Inmiddels heeft de persoonlijke voorganger van de paus zich verontschuldigd voor zijn preek tijdens de Goede Vrijdag-mis waarin hij de kritiek op de katholieke kerk inzake kindermisbruik vergeleek met "het collectieve geweld tegen joden".

  Raniero Cantalamessa verklaarde aan de krant Corriere della Sera dat hij enkel wilde duiden op "het gebruik van stereotiepen en het al te makkelijk collectiveren van individuele schuld".

  Gelovigen solidair

  Tijdens de paasmis op het Sint-Pietersplein in Rome, sprak Sodano de solidariteit van de gelovigen met de paus uit. De paus zelf kwam de voorbije weken onder vuur te liggen inzake zijn aanpak van pedofiliezaken binnen de kerk.

  "Heilige Vader, het volk van God is met u en zal zich niet laten beïnvloeden door het onbenullige geroddel van het moment, noch door de problemen die de gemeenschap van gelovigen hard treffen", verklaarde Sodano.

  Betrokkenheid paus

  De paus werd er de voorbije weken van beschuldigd niets te hebben ondernomen tegen een pedofiele priester toen hij aartsbisschop van Munchen was. Toen de huidige paus prefect was van de Congregatie voor de Doctrine van het Geloof, die zich buigt over gevallen van seksueel misbruik, zou hij al evenmin opgetreden hebben tegen een priester in het Amerikaanse Wisconsin die niet minder dan tweehonderd dove jongetjes zou misbruikt hebben.

  Kritiek op "smadelijke aanvallen"

  In de zondagseditie van L'Osservatore Romano, de officiële krant van het Vaticaan, werden vandaag steunbrieven aan de paus van over de hele wereld opgenomen. In die boodschappen worden "de smadelijke aanvallen en de lastercampagne omtrent het drama van misbruik door priesters" fel bekritiseerd. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man zaagt wagen in twee uit protest tegen wielklem

  Man zaagt wagen in twee uit protest tegen wielklem

                                       

  Ian Taylor, een 40-jarige bouwvakker uit het Britse Tredworth heeft een wel heel drastische maatregel genomen: omdat zijn wagen - die op zijn oprit geparkeerd stond, maar met zijn achterwiel enkele centimers op het voetpad stond - een wielklem kreeg, besloot de man de wagen uit protest in twee te zagen.

  Autokerkhof
  Taylor kocht de oude Ford Fiesta voor zijn stiefzoon. Het was de bedoeling om de wagen op te knappen. Al snel bleek echter dat de herstellingen te veel zouden kosten. In afwachting dat de wagen naar het autokerkhof verhuisde, stond hij op de oprit van Taylor geparkeerd. "Half op de openbare weg", aldus de parkeerwachter die een wielklem liet aanrukken.

  Nog nooit meegemaakt
  "We probeerden nog met de parkeerwachter te praten. We legden hem uit dat de wagen niet op de openbare weg kwam, maar dat haalde niets uit", reageert Taylor die de wagen daarop met zijn slijpschijf uit protest in twee zaagde. Dit tot grote verbazing van de parkeerfirma. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt, maar het illustreert wel waarmee onze mensen dagelijks geconfronteerd worden", aldus woordvoerder James Pritchard.

  Brand
  "Gelukkig is alleen de wagen van de man beschadigd. Het had erger kunnen zijn", klint het. "Bij het in twee zagen brak immers brand uit. De politie en de brandweer zijn ter plaatse moeten komen." (tdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits koppel blijft opgesloten in Dubai voor kus in restaurant

  Brits koppel blijft opgesloten in Dubai voor kus in restaurant


  Een Brits koppel dat in Dubai in de cel zit omdat ze elkaar in het openbaar kusten, heeft de beroepszaak tegen hun veroordeling verloren. Ayman Najafi (24) en Charlotte Adams (25) werden veroordeeld tot een maand gevangenisstraf, gevolgd door uitzetting en een boete van 220 euro wegens het drinken van alcohol. Dat meldt de BBC.

  Fatsoenwet
  In november werd het koppel gearresteerd nadat een lokale vrouw hen ervan beschuldigde de fatsoenwet te hebben overtreden toen ze elkaar op de mond kusten in een restaurant.

  Najafi verklaarde aan de BBC dat hij "diep teleurgesteld" is. Het stel plant een tweede beroepszaak.

  Gehoord van dochtertje van twee

  De aanklacht tegen het koppel kwam van een 38-jarige vrouw die zei dat ze geschokt was door hun gedrag in de Jumeirah Beach Residence, waar de vrouw aan het dineren was met haar dochtertje van twee. De advocaten van het koppel voerden nog aan dat de vrouw de kus niet zelf had gezien, maar erover had gehoord van haar dochtertje.

  Op de wang

  Het koppel blijft erbij dat ze elkaar niet op de mond maar op de wang kusten, waardoor ze geen enkele wet zouden overtreden hebben. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!