NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  30-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin kan huis niet afbetalen en woont nu in duiventil

  Gezin kan huis niet afbetalen en woont nu in duiventil

  .

  De kredietcrisis leidt in sommige gevallen tot dramatische situaties voor mensen die hun hypotheek niet meer kunnen afbetalen. Het Engelse gezin Galloway raakte hun huis kwijt en woont nu noodgedwongen in een duivenschuur. Dat meldt The Sun.

  Zes kinderen
  Debbie (31) en Philip (42) Galloway hebben zes kinderen tussen vier en veertien. Ze woonden in een appartement met drie kamers in Hartlepool. Toen ze het huis kochten was er financieel geen vuiltje aan de lucht, maar dat veranderde toen Philip zijn baan kwijt raakte wegens een ziekte en Debbie minder uren moest gaan werken van haar baas.

  Huis voor de bank
  Het ging financieel bergafwaarts en op een gegeven moment liepen de Galloways zover achter met de aflossingen van de hypotheek dat ze hun huis kwijtraakten aan de bank. De alternatieve huurhuizen die het gezin kreeg aangeboden waren zo goor en ongeschikt voor hun kinderen dat ze uiteindelijk besloten om in een duivenschuur in te trekken.

  Kinderen slapen bij familie
  Debbie en Philip slapen in de schuur en de kinderen gaan iedere nacht naar familie toe. "Soms zit ik te huilen. Dit is niet wat ik wilde voor mijn familie. We hadden een leuk huisje en nu zijn we uit elkaar gerukt", zegt een wanhopige Debbie. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk: brandweerwagen heeft twee stuurcabines

  Opmerkelijk: brandweerwagen heeft twee stuurcabines

  .

  Dit is geen aprilgrap van een autofreak met handige vingers, wel het nieuwe model van de Oostenrijkse firma Empl. Empl bouwt speciale voertuigen en pakt uit met een brandweerwagen met twee stuurcabines.

  De eerste exemplaren van de omgebouwde MAN worden als sinds maart ingezet in Shanghai voor het blussen van branden in tunnels. Opmerkelijk is dat de wagen niet achteruit rijden kan maar dat is niet nodig dankzij de twee stuurhutten.

  Het voertuig heeft een topsnelheid van 110 kilometer per uur, schrijft de Duitse krant Express. De brandweerwagen is ook uiterst mobiel. Met een druk op de knop kan het in een ruk een draaibeweging van 180 graden maken. De creatie is ook uiterst vuurbestendig en heeft een watertank van 2.000 liter en een schuimtank van 400 liter. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man schuift kop dode eekhoorn over penis voor kinderen

  Man schuift kop dode eekhoorn over penis voor kinderen


  Een man heeft een groepje kinderen doen schrikken. Hij trok zijn broek uit en schoof de kop van een dode eekhoorn over zijn penis.

  Timothy Flood (46) viel en groepje kinderen lastig in Ridgdale. Volgens twee bengels liet hij zijn broek zakken en zei hij de kinderen dat ze blij mochten zijn dat ze niet zijn teelballen hadden omdat ze "zo hard jeuken", aldus de politie. Daarna schoof hij de schedel van een eekhoorn over zijn penis en dwong de kinderen om ernaar te kijken. Hij haalde daarna de ogen van het dode dier uit de kop en at ze op waarna hij de kinderen bedreigde. Hij zou ze met de schedel op zijn penis slaan, schrijft The Morningstarr. De politie pakte hem op. De exhibitionist zit in de gevangenis van Taney County. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Paradisio wordt Pairi Daiza

  Park Paradisio wordt Pairi Daiza


  Het park Paradisio in het Henegouwse Cambron-Casteau heet voortaan Pairi Daiza. Dat maakte topman Eric Domb bekend. De nieuwe naam moet beter aansluiten bij de evolutie van het park. Pairi Daiza opent zijn deuren op 3 april.
   
  Van vogeltuin tot zoo
  "In zestien seizoenen tijd is het park geëvolueerd van een eenvoudige vogeltuin tot een echte zoo van de toekomst", zei Domb. De naam Paradisio werd verder meer en meer gebruikt voor uiteenlopende activiteiten. De directie ging daarom op zoek naar een nieuwe naam.
   
  De naam Pairi Daiza betekent in het Perzich "besloten tuin" of "door muren beschermde moestuin". Paradisio en Pairi Daiza verwijzen beide naar de tuin van Eden. "De naamsverandering wijst op een echte terugkeer naar de bron."
   
  Internationale thema's
  Met een Chinese tuin in 2006 begon het park een verbredingsoperatie in, die nog werd versterkt door het Koninkrijk van Ganesha, een reis door eilanden van de Indonesische archipel. De komende 5 jaar wil het park zo'n 60 miljoen euro investeren, onder meer in een Australisch project.
   
  Paradisio telt momenteel ongeveer 900.000 bezoekers per jaar. Het doel is 1 tot 1,2 miljoen bezoekers te halen. (belga/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw schenkt enveloppe met tienduizend euro aan kerk

  Vrouw schenkt enveloppe met tienduizend euro aan kerk

  .

  Een gelovige heeft een enveloppe met tienduizend euro geschonken aan een kerk in Zweden. Het is al het tweede jaar op rij dat iemand een grote som geld weggeeft in de aanloop naar Pasen.

  De omslag werd achter gelaten in een collectebus in de Gustav Adolfskyrkan in Borås. Een anonieme vrouw schonk vorig jaar precies hetzelfde bedrag aan de kerk. De priester is blij met de giften. "Toch denk ik niet dat het om dezelfde gelovige gaat omdat de werkwijze verschillend is", zegt Patric Cerny aan de krant Borås Tidning.

  De eerste keer schonk een vrouw geld na een oproep van de priester om internationale hulpprojecten te steunen. Toen wachtte ze de priester op en overhandigde ze snel de enveloppe aan het einde van de eucharistieviering waarna ze vliegensvlug verdween. Cerny zal het geld deze keer schenken aan de hulporganisatie 'Hela Världen', 'Heel de Wereld'. "De biljetten zijn nieuw", weet de priester die nu al uitkijkt naar palmzondag 2011. Hij is benieuwd of er dan opnieuw een weldoener opdaagt. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veeboer blijkt verwant van Adolf Hitler

  Veeboer blijkt verwant van Adolf Hitler

  .

  Adolf Hitler heeft nog wel degelijk familie. Eén van de führer's dichtste familieleden leeft op een boerderij in het noorden van Oostenrijk. The Sun spoorde hem op.

  "Het is als een vloek die op je rust"
  De 45-jarige Gerhard Koppensteiner lijkt dan ook nog vrij goed op Hitler. Toch wordt de man allesbehalve graag herinnerd aan het feit dat hij verwant is met de Duitse dictator. "De band met hem heeft mijn familie en mij al heel ons leven lang achtervolgd", zegt Gerhard, wiens grootvader een neef van Hitler was. "Het is echt een last op je schouders. Ik groeide op met de gedachte dat een voorvader miljoenen mensenlevens op zijn geweten heeft. Hoe kan je zoiets aanvaarden?"

  De vader van Gerhard, die eveneens Adolf heette, was zes jaar oud toen Hitler stierf in 1945. "De vloek heeft ook mijn vader heel zijn leven lang achtervolgd", besloot Koppensteiner. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dokter, ik ben zwanger van een roze dolfijn"

  "Dokter, ik ben zwanger van een roze dolfijn"


  Een vrouw beweert dat ze zwanger is...van een roze dolfijn. Reyna Yumbato Huamán ging met hevige buikpijn naar het ziekenhuis in Loreto.

  De Peruviaanse vertelde de dokters over haar pijnlijke zwangerschap. Voor de 28-jarige is dat ongewoon want haar vorige zwangerschappen waren pijnvrij. Ze wijt de problemen aan een roze dolfijn. Volgens een legende veranderen roze dolfijnen in Zuid-Amerikaanse wateren in knappe mannen. 's Nachts komen ze uit het water om jonge vrouwen zwanger te maken. Tegen de ochtend keren ze dan terug naar het water. Volgens dokter Beder Camacho stelt de vrouw het opnieuw prima en is ze helemaal niet zwanger van een dolfijn, schrijft The Morning Starr. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.62-jarige wou zichzelf doden met komkommer in achterste

  62-jarige wou zichzelf doden met komkommer in achterste


  De 62-jarige Chin Wei uit Hongkong werd in allerijl naar het hospitaal gevoerd, nadat zijn dochter hem in een bloedplas had aangetroffen. De man had naar eigen zeggen een mislukte zelfmoordpoging ondernomen door een komkommer in zijn achterste te proppen.

  Een variant op de Japanse hara-kiri, waarbij een zwaard in de eigen maag geploft wordt, beweerde hij. Volgens de dokters is zijn stevig gescheurde anus niet levensbedreigend. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man vrij die dochter in zijn slaap verkrachtte

  Man vrij die dochter in zijn slaap verkrachtte


  Een man uit Bergen is vrijgesproken van verkrachting van zijn vierjarige dochtertje omdat hij in zijn slaap handelde. De 30-jarige F. L., uit het Henegouwse Soignies, gaf de feiten tegenover de rechtbank toe maar stelde dat hij zich er niet van bewust was. Naar eigen zeggen lijdt hij aan sekssomnia, een seksuele variant van slaapwandelen.

  De feiten vonden plaats bij de man thuis, die gescheiden leeft van de moeder van het meisje.

  Deskundigen sluiten niet volledig uit dat de verklaringen van de beschuldigde kloppen. Volgens hen vertoon de man ook geen pedofiele neigingen. De moeder van het slachtoffer en het Openbaar Ministerie gaan in beroep tegen de vrijspraak. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tante van Frans Bauer gedood

  Tante van Frans Bauer gedood


   In een woning in het Nederlandse Fijnaart (Brabant) heeft de politie een dode vrouw en een zwaargewonde man gevonden. De dode vrouw is een familielid van zanger Frans Bauer. De politie sluit een misdrijf niet uit. Wat zich in de woning heeft afgespeeld, is niet duidelijk. De woning staat in een woonwagenkamp.

  Misdrijf
  Volgens De Telegraaf gaat het om een tante van de zanger. De politie sluit een misdrijf niet uit, maar doet verder geen mededelingen over de manier waarop de vrouw om het leven is gekomen en de man gewond is geraakt. De politie onderzoekt of er sprake is van moord, zelfmoord of een combinatie daarvan.

  Woning afgezet
  De gewonde man is opgenomen in een ziekenhuis in Rotterdam. Het lichaam van de vrouw is naar een mortuarium in Breda gebracht. De omgeving van de woning is afgezet. De politie ondervraagt bewoners van de huizen in de buurt van het huis waar de dode en gewonde zijn gevonden.

  Verklaring
  De familie Bauer liet via een verklaring weten "erg aangeslagen" te zijn. Zij verzoekt de media "enige afstand te bewaren, zodat ze het verdriet gepast kunnen verwerken". (anp/sps/belga/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

  Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

  flitspaal uitschakelen kinderspel video

    Een digitale flitspaal uitschakelen, is kinderspel. Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) begrijpt niet waarom het Vlaamse gewest de toestellen niet beter beveiligt.

  Naast elke flitspaal staat er een elektriciteitskastje. Die kan geopend worden met een simpel sleuteltje uit de betere doe-het-zelfwinkel. Kostprijs: 14 euro.

  Van zodra het kastje open is, kan je de stroom afzetten. Normaal gezien riskeer je geen boete omdat je niets stukmaakt.

  Bekijk een reportage

  Het Agentschap Wegen en Verkeer ontkent dat de sleuteltjes zomaar vrij te verkrijgen zijn.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter keert even terug: verse sneeuw in Schotland

  Winter keert even terug: verse sneeuw in Schotland


  Deze taferelen zullen we wellicht niet meer zien, maar Schotland verwacht wel een paar centimeter verse sneeuw.

  Geen nieuwe winterprik met pakken sneeuw meer, maar toch keert het winterweer nog heel even terug. In Schotland is de voorbije dagen opnieuw wat sneeuw gevallen en de komende week zou dat wel weer een tapijt van vijf tot tien centimeter kunnen worden.

  Ook bij ons wordt het deze week weer even wat kouder. Ten zuiden van Samber en Maas kan er eveneens wat natte sneeuw vallen. Maar dat is niets vergeleken bij Schotland, waar het landschap de komende dagen toch weer een beetje wit kan kleuren. Vijf tot tien centimeter op de Schotse heuvels en een wit laagje in Glasgow, behoren tot de mogelijkheden.

  Ook het noorden van Engeland en Wales kan weer met sneeuw te maken krijgen. Deze winter lag Groot-Brittannië bijna voortdurend onder een wit sneeuwtapijt. Het was één van de strengste winters van de voorbije decennia. Sneeuw in maart is wel niet ongewoon in Schotland. Dit weekend begon het op sommige plaatsen weer te vriezen.

  In de rest van Engeland, en ook bij ons, zal het de komende dagen gewoon winderig en nat zijn. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronkaard aangetroffen in vliegtuigmotor Airbus

  Dronkaard aangetroffen in vliegtuigmotor Airbus


  Een Airbus van Indian Airlines werd klaargemaakt voor vertrek op de luchthaven van New Delhi toen een dronken man werd aangetroffen in de vliegtuigmotor. Een ingenieur zag plots een been bengelen uit de motor en kon eerst zijn ogen niet geloven. Hij ging dichterbij om te checken, trof de dronkaard aan en sloeg alarm.

  Tweede incident
  De man vertelde aan de autoriteiten dat hij met een truck op het vliegveld geraakt was en er niet beter op gevonden had dan een tukje te doen in de motor van een vliegtuig. Dit is al het tweede incident op korte tijd met een dronkaard in New Delhi. Een maand eerder werd er al eens een dronken man slapend aangetroffen op de landingsbaan van de luchthaven waardoor een vliegtuig de landing abrupt moest afbreken. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (14) steekt moeder neer die dronken wil rijden

  Jongen (14) steekt moeder neer die dronken wil rijden


  In Canada heeft een veertienjarige jongen zijn moeder neergestoken omdat ze dronken achter het stuur wilde kruipen. Het incident gebeurde zaterdag om zes uur 's ochtends. Dat meldt CBC News.

  Volgens de politie had de moeder (31) gedronken en wilde ze thuis met de wagen wegrijden. "De jongen pakte de autosleutels af en er ontstond een woordenwisseling", aldus een woordvoerder van de politie.

  Toestand stabiel
  Op een gegeven ogenblik haalde de jongen een mes tevoorschijn en haalde daarmee uit naar zijn moeder. De vrouw liep een steekwonde op in de borst. Ze verblijft nog in het ziekenhuis, waar haar toestand stabiel wordt genoemd. Haar zoon werd opgesloten in een jeugdgevangenis. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo vangt zwerfkatten

  Psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo vangt zwerfkatten


  Het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Jan-Baptist in Eeklo rekent dezer dagen af met een groep zwerfkatten. De dieren zijn het gebouw binnengedrongen en veroorzaken onhygiënische toestanden.
   
  De Dierenbescherming Meetjesland plaatste vandaag lokkooien om een tiental wilde poezen aan de sociowoningen van het psychiatrische ziekenhuis aan de Oosteeklostraat te vangen. "De dieren sluipen de gebouwen achteraan het terrein binnen en slapen op bedden van de patiënten. We hebben ook last van hun uitwerpselen en van katers die hun territorium afbakenen. Eén keer ontdekten we zelfs een nest in onze gebouwen", klinkt het bij de instelling.
   
  Halsbandje
  De Dierenbescherming Meetjesland plaatst van vandaag tot woensdag vangkooien met lokmiddelen. Om te vermijden dat ook onschuldige poezen in de val gelokt worden, verspreidde het gemeentebestuur een brief met de vraag huiskatten met een halsbandje kenbaar te maken. (belga/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen van vier ploft met gezicht in schaar

  Jongen van vier ploft met gezicht in schaar


  Een Chinees jongetje van vier kan opnieuw lachen na een gruwelijk incident waarbij hij met zijn gezicht vol in de messen van een schaar viel. Xiao Yu was zijn ouders aan het helpen feestversiering op te hangen, toen hij struikelde en wel erg slecht terechtkwam. De messen boorden zich een weg van zeven centimeter diep in het gezicht van Xiao, net links naast zijn neus. Het plaatselijke hospitaal wist niet hoe de schaar te verwijderen en ook andere ziekenhuizen konden de onfortuinlijke jongen niet meteen helpen. Pas tien uur later was Xiao op de goeie plaats in het Xiehe ziekenhuis in hoofdstad Peking.

  Daar wezen scans uit dat de lemmetten vastzaten in zijn bovenkaak en ook vervaarlijk dicht tegen de schedel kwamen. Na heel wat overleg werd er eindelijk beslist tot actie over te gaan en een operatie van drie uur bracht soelaas. Via een opening in de mond konden de chirurgen de messen zien, waarna de schaar operatief werd verwijderd. Acht dagen later loopt een niet al te gehavende Xiao alweer vrolijk rond in de ziekenhuisafdeling. Alleen een litteken zal hem levenslang aan de ongelukkige val herinneren. (odbs)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldje van 80.000 euro duikt op in tv-programma

  Beeldje van 80.000 euro duikt op in tv-programma  In het Nederlandse televisieprogramma 'Tussen Kunst en Kitsch' bracht iemand een authentiek eind 19e-eeuws fetisjbeeld uit voormalig Belgisch Congo mee. De experts van 'Tussen Kunst en Kitsch' hebben het beeld getaxeerd op 80.000 euro.
   
  Het houten beeldje is een Nkisi mpezo, een soort 'magisch' beeld dat als afgod vereerd werd. Het beeldje uit het programma werd ingezet om bijvoorbeeld diefstallen op te lossen en de schuldigen te vervolgen door ze met ziekte te treffen.

  De eigenaar kocht het popje 35 jaar geleden voor 50 gulden in een snuisterijenwinkeltje in Breda. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!