WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ingrediënt in cola is kankerverwekkend"

    "Ingrediënt in cola is kankerverwekkend"

    Een ingrediënt dat gebruikt wordt in verschillende cola's vormt een kankerrisico en moet verboden worden, aldus een belangrijke lobbygroup.

    "In tegenstelling tot de karamel die je thuis zou maken door suiker te smelten, ontstaat de kunstmatige kleurstof in cola's en andere producten door suikers te laten reageren met ammoniak en sulfieten onder hoge druk en hoge temperaturen. Hierdoor ontstaan de twee stoffen 2-MI en 4-MI, uit onderzoek van de Amerikaanse overheid blijkt dat dit leukemie, long-, lever- of schildklierkanker veroorzaakt  bij laboratoriumratten of -muizen.

    De bezorgdheid omtrent deze kunstmatige bruine kleurstof groeit, volgens onderzoekers kan dit duizenden kankers veroorzaken. "De karamelkleurstof gebruikt in Coca-Cola, Pepsi en andere voedingsproducten moet verbannen worden", aldus de Amerikaanse gezondheidslobbygroep CSPI.

    Vijf merken
    Het 'National Toxicology Program' zegt dat er duidelijk bewijs is dat zowel 2-MI en 4-MI kanker veroorzaakt bij dieren, daarom is de kans groot dat dit bij mensen ook het geval is." Onderzoekers aan de universiteit van Californië ontdekten een beduidend niveau van 4-MI in vijf verschillende merken cola. Directeur van de lobbygroep CSPI vraagt de Amerikaanse overheid om actie te ondernemen: "Kankerverwekkende kleurstoffen horen niet thuis in voeding, zeker niet wanneer het enkel van esthetisch belang is. De naam karamelkleurstof beschrijft niet duidelijk dat het om een additief gaat. Het is een geconcentreerde bruine mengeling van chemische stoffen die niet in de natuur voorkomen."

    De CSPI voegt er aan toe dat het verhoogde risico geassocieerd met de consumptie van deze chemische stoffen extreem klein is. De tien theelepels suiker in een blikje cola vormt een groter gezondheidsprobleem. Maar het niveau van 4-MI in de geteste cola's veroorzaken toch jaarlijks duizenden kankers bij de Amerikaanse bevolking. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Quickenborne wil eID inbouwen in gsm

    Van Quickenborne wil eID inbouwen in gsm

    De elektronische identiteitskaart

    De elektronische identiteitskaart

    Minister van Ondernemen Vincent Van Quickenborne (Open Vld) speelt met het idee om de elektronische identiteitskaart (eID) in te bouwen in de sim-kaart van de gsm. Dat meldt De Morgen.

    Van Quickenborne heeft Fedict, de informaticadienst van de federale overheid, de opdracht gegeven om het concept te onderzoeken, schrijft de krant. De minister denkt aan een proefproject. Op termijn zou de de bestaande elektronische identiteitskaart zo vervangen kunnen worden.

    De minister zei dit tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, waar hij zo'n systeem in werking zag op de stand van de Spaanse telecomoperator Telefonica."Mensen hebben niets aan de elektronische identiteitskaart, omdat ze meestal geen kaartlezer hebben", aldus de minister. "De gsm moet de kaartlezer van de toekomst worden."

    De eID is een Belgische uitvinding die aanvankelijk als een voorbeeld voor de wereld werd geprezen, maar de identiteitskaart flopte in de praktijk. Het gebruik ervan bleef erg beperkt door het gebrek aan kaartlezers en aan goede toepassingen. Bovendien stellen sommige specialisten zich vragen bij de beveiliging van de kaart.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12,8 miljoen euro voor zelfportret Andy Warhol

    12,8 miljoen euro voor zelfportret Andy Warhol


    Een kolossaal zelfportret van de Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol (1928-1987) heeft op een veiling in Londen 12,8 miljoen euro opgebracht. Dat is twee keer zoveel als werd verwacht, aldus veilinghuis Christie's. Het kunstwerk uit 1967 meet maar liefst 1,8 vierkante meter.

    Christie's repte van "een van de meest representatieve en iconische beelden van de artiest''. 'Zelfportret' behoort tot een serie van elf grote zelfportretten die Warhol in 1967 maakte. Sinds 1974 was het in handen van een privéverzamelaar. Het onlangs herontdekte werk was bij Christie's voor het eerst voor het grote publiek te zien.

    Afgelopen dagen heeft het Britse veilinghuis goede zaken gedaan. Dinsdag wisselde een kunstwerk van de Britse schilder Francis Bacon van eigenaar voor 27 miljoen euro en kort daarvoor een van de Spaanse kunstenaar Salvador Dali voor 15 miljoen euro. (anp/odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eten uit de vuilnisbak is helemaal hip

    Eten uit de vuilnisbak is helemaal hip



    Eten uit de vuilnisbak. De meeste mensen walgen van het idee alleen al, maar voor freeganisten is het de normaalste zaak van de wereld. Bovendien helpt het onze aarde minder snel naar de vaantjes dan ons huidige consumptiepatroon.

    Freeganisme lijkt de nieuwste trend in geiten-wollen-sokkenland. Freeganisten gaan een stapje verder dan veganisten door hun dagelijks brood uit de vuilnisbak van de lokale supermarkt te halen.

    De Londense freeganiste Katharine Hibbert is voortrekker van de beweging. Sinds zij haar baan als journalist verloor, besloot ze haar leven én eetpatroon radicaal om te gooien en werd ze freeganist. In haar boek 'Free: Adventures on the Margins of a Wasteful Society' (Ebury Publishing, 2010) beschrijft de kraakster hoe het is om "weg te lopen van alles waarvan je dacht dat je niet zonder kon".

    Het eten van weggegooid voedsel is volgens Hibbert totaal niet ongezond, integendeel: ze claimt gezonder te eten dan toen ze nog een normale job had. Maar daar is het de milieuactiviste natuurlijk niet om te doen. Het gaat haar en haar medestanders om het aanpakken van onnodige voedselverspilling. "Elke gedumpte maaltijd staat voor onnodige productie, verpakking, transport en koeling", betoogt ze in een opiniestuk in The Guardian. Het weggooien van voedsel dat gegeten had kunnen worden, staat immers gelijk aan 20 miljoen ton CO2-uitstoot per jaar.

    Toch zal het niet gemakkelijk zijn hele volkstammen tot de vuilnisbak te bekeren, al is het maar omdat supermarkten tegenwerken. "Sommige winkels vernietigen het voedsel expres of doen er blauwe kleurstof overheen", merkte Hibbert. Ook wordt ze vaak uitgescholden door het winkelpersoneel en zelfs mishandeld door bewakers. De politie toonde zich dan weer wat begripvoller en vroeg gewoon of ze de boel netjes wilde achterlaten na haar strooptocht door de vuilnisbak


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groots volksfeest in Gent bij wereldrecord regeringsvormen

    Groots volksfeest in Gent bij wereldrecord regeringsvormen


    Een achttal Gentenaars slaat de handen in elkaar om op 17 februari, de dag dat het wereldrecord regeringsvormen gebroken wordt, een groots volksfeest te organiseren.

    De vriendengroep kon al ruim 4.000 enthousiastelingen via Facebook, Twitter en YouTube mobiliseren en heeft sinds vandaag een goedgekeurd veiligheidsdossier op zak voor het evenement op Sint-Jacobs.
     
    Op de facebookaffiche staan foto's van de kopstukken in de federale politiek met de oproep voor het volksfeest "Wereldrecordpoging 249 dagen zonder regering.
     
    Los van partijpolitiek
    "De bedoeling is om een leuk volksfeest te organiseren, " aldus initiatiefnemer Jonas Van de Poele. "Het wordt geen grote technische bedoening. Er zullen wel optredens doorgaan, maar die zijn ondergeschikt aan de sfeer en ambiance."
     
    De initiatiefnemers zeggen dat ze los staan van partijpolitiek. "In de ondertoon zit natuurlijk wel een ironisch statement, maar we willen er geen volledig politiek evenement van maken. Al zetten we natuurlijk in de verf dat de regeringsvorming lang duurt."
     
    Het initiatief groeide op café. "Een aantal vrienden kwam met het idee af, maar ze wisten niet goed hoe eraan te beginnen. We kregen ondertussen de principiële steun van het schepencollege en sinds maandag is het veiligheidsdossier goedgekeurd. Aan de reacties te zien loopt het nu al storm, " aldus Van de Poele. (belga/sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wal-Mart ontslaat werknemers die overvaller ontwapenden

    Wal-Mart ontslaat werknemers die overvaller ontwapenden

    Het bedrijfsreglement is heilig bij Wal-Mart. De Amerikaanse hypermarktketen heeft vier werknemers ontslagen omdat ze een gewapende dief onschadelijk hadden gemaakt.

    Het incident vond plaats in Utah. Een reeds veroordeelde crimineel probeerde er een laptop te stelen, maar liet zich verrassen door het personeel. Die leidden hem daarop mee naar een apart kantoor, waar de man plots een pistool bovenhaalde en één van de werknemers onder schot hield. Voor hij het goed en wel besefte, werd hij echter ontwapend en vastgehouden.

    Volgens de toegesnelde politieagenten hadden de vier werknemers goed gehandeld, met aandacht voor de mensen rondom hen. Maar de directie van Wal-Mart zag dat anders. Volgens het bedrijfsreglement moeten werknemers laten begaan wanneer iemand met een wapen zwaait, en dus kregen de vier de bons.

    De ontslagen werknemers vinden dat ze geen andere keuze hadden. "De dief zou terug de winkel zijn ingelopen en zo andere klanten en werknemers in gevaar gebracht hebben", aldus één van hen. "Ik voel me nu eerlijk gezegd veel slechter dan toen ik dat wapen in mijn rug kreeg. Ik voel me verraden." (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supercomputer walst over mensen in tv-quiz 'Waagstuk'

    Supercomputer walst over mensen in tv-quiz 'Waagstuk'

    IBM's supercomputer Watson walst over de andere kandidaten in de tv-quiz 'Celebrity Jeopardy', bij ons bekend als 'Waagstuk'. In de quiz moeten kandidaten de vraag verzinnen in plaats van een antwoord, wat nogal wat rekenkracht vergt.

    De computer moet namelijk het antwoord analyseren en de behorende vraag geven, maar moet ook rekening houden met wat de woorden allemaal betekenen in de context van de gegeven zin.

    Deze week neemt hij het op tegen de beste quizkandidaten in de VS, en volgens kenners gaat het digitale brein die uitdaging met glans winnen. Watson weet werkelijk alles. Beroemdheden als Agatha Christie en Maurice Chevalier kent hij als geen ander, maar ook wie de eerste mens opgroef en naar welke stad de bijbelse Jozua trok.

    Sensatie
    Watson is een sensatie. "Dit is echt een doorbraak,'' zegt professor Bos van de Rijksuniversiteit Groningen aan het AD. ''Watson hoort welke vragen er worden gesteld, selecteert de pakweg duizend mogelijke antwoorden en kiest daaruit het meest waarschijnlijke antwoord.''

    Watson zit volgepropt met de informatie uit ongeveer een miljoen boeken. "Watson is de eerste computer die de verschillende betekenissen van woorden in de menselijke taal aanvoelt,'' zegt de hoogleraar computationele semantiek.

    Toepassingen
    Toch onleent Watson zijn bestaansrecht niet aan het meedoen aan tv-spelletjes. De werkelijke mogelijkheden zijn enorm. "Iedereen tikt nu zijn zoekopdrachten in op Google. Straks luistert de computer naar een vraag, die veel specifieker kan zijn," denkt Jaap van den Herik, hoogleraar informatica aan de Universiteit van Tilburg.

    ''Straks kan een chirurg op de operatiekamer om advies vragen over een weinig bekende ziekte, waar hij dan meteen het patiëntendossier bij kan betrekken.'' Morgen speelt Watson zijn laatste ronde. Bos en Van den Herik zijn unaniem over de uitslag: ''Het wordt 2-1 voor Watson.'' (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amazon Eve (203 cm) officieel het grootste model ter wereld

    Amazon Eve (203 cm) officieel het grootste model ter wereld

     Na mijn theateropleiding werd ik vooral gecast als een of ander monster of alien voor een B-film. Of als de vreemde basketbalspeler. 

    Met haar 2 meter 3 centimeter mag Amazon Eve zich het grootste model ter wereld noemen. Officieel, want nadat ze die titel zopas van de 'Federation of World Records' kreeg, volgt ook het befaamde 'Guinness World Records' dat Amazon Eve volgende maand onder de loep neemt. "Ze komen me s' morgens, op de middag en s' avonds opmeten, dus dat wordt nog even afwachten. Maar het vorige record staat op 1m86, dus dat ziet er wel goed uit. Ook mijn modellencarrière zullen ze bekijken."


    Amazon Eve

    Die laatste ging niet altijd over rozen. Op haar veertiende was ze 1m64 groot en het ideale doelwit voor pesterijen. "Ik deed eerst theater, maar werd vooral gecast als een of ander monster of alien voor een B-film. Of als de vreemde basketbalspeler. Ik had snel nood aan iets anders en heb rechten gevolgd om juriste te worden." Toch bleef Amazon een vreemd carrièrepad bewandelen. Naast 'personal trainer' ging ze ook aan de slag als professionele worstelares. "Dat was echter geen succes, dus bleef ik ook veel modellenopdrachten aanvaarden."

    Playboy
    Volgens haar manager komt 30 procent van haar inkomen uit modellenwerk en de titel van 'grootste model' zal haar waarschijnlijk geen windeieren leggen. "Niet alleen de kleine (in het geval van Amazon valt dat wel te relativeren, nvdr) en magere modellen die de covers halen zijn sexy. Dat mag best wat breder opgevat worden. Ik ben dan wel meer dan 2 meter, maar sta ook erg scherp en ben superfit." Onlangs bezocht Amazon Eve de Playboy Mansion. Met haar cup 100 D en maten 101-73-104 moet ze Hefner doen duizelen. "Absoluut dat ik Playboy wil doen. Ik zou dan wel wat spiermassa moeten verliezen en mijn uiterlijk wat 'verzachten', maar Hefner is de enige persoon waarvoor ik naakt zou gaan. Hij heeft een goeie smaak."

    Amazon Adam?
    Een vriend vinden is echter alles behalve makkelijk voor het model. "Misschien moeten ze er maar een realityshow rond maken: 'Wie wordt de man van Amazon Eve? Al zal het eerste criterium -hij moet groter zijn dan mij- al meteen een ferm obstakel worden." (hlnsydney/odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!