WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    18-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (9) vecht voor de lol met krokodillen

    Meisje (9) vecht voor de lol met krokodillen




    Geen Barbiepoppen of videogames voor de negenjarige Samantha Young uit het Amerikaanse Colorado. Het meisje, dat opgroeit op een krokodillenfarm, heeft geen greintje schrik voor de monsters en vecht geregeld een robbertje met hen. Dat zegt de Duitse krant Bild Zeitung.

    De ouders van Samantha, Jay en Erin, komen aan de kost als krokodillenkwekers op een farm in het plaatsje Mosca, in Colorado. Het kind leeft letterlijk tussen 350 krokodillen, en beschikt over een natuurlijke aanleg om met de levensgevaarlijke dieren om te gaan. Ondanks haar jonge leeftijd geeft ze al lessen 'omgaan met kroks' aan andere kinderen.

    Samantha's vader laat haar vrij met de beesten spelen, die tot twee meter lang en honderd kilo zwaar kunnen worden. Op haar zevende ging ze - een mens moet een hobby hebben - voor het eerst een gevecht aan met een krokodil. "In het begin was ik wel bang", geeft ze toe. "Maar mijn vader was erbij, en die weet steeds wat hij moet doen." (ad/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuahua erft drie miljoen dollar

    Chihuahua erft drie miljoen dollar


    Wijlen Gail Posner met Conchita

    De mens zijn liefde voor dieren kan grote poporties aannemen. Dat heeft de Amerikaanse Gail Posner bewezen. De vrouw overleed in maart aan borstkanker en liet haar chihuahua drie miljoen dollar (2.426.595 euro) na.

    En dat is niet alles: Posner schreef in haar testament dat hondje Conchita voor de rest van haar leven in Posners huis ter waarde van 8,2 miljoen dollar (6.632.693 euro) mag blijven wonen. Daarom zorgde de steenrijke dochter van een zakenman ervoor dat haar bodyguards, huishoudsters en persoonlijke assisten samen een som van 26 miljoen dollar (21.030.490 euro)erven. Zo kunnen ze voor Conchita en twee andere honden zorgen. Bovendien moeten ze het geld van de honden beheren. In ruil daarvoor mogen ze ook wel in het enorme huis in Miami Beach blijven wonen.

    De hele zaak is niet naar de zin van Posners enige zoon Bret Carr. De man moet het doen met slechts 1 miljoen dollar (808.865 euro) en heeft dan ook besloten om het testament aan te vechten voor een rechter. Hij beschuldigt het personeel ervan een list opgezet te hebben om aan het geld van zijn moeder te komen. Ze zouden Posner gedrogeerd hebben en haar dan wijsgemaakt hebben dat haar zoon haar wou vermoorden.

    Hondje Conchita kan nu nog meer verwend worden. De chihuahua stond al bekend als de meest verwende hond ter wereld toen Posner nog leefde. Het beestje had een diamanten halsband ter waarde van 15.000 dollar (12.132 euro) en een Cadillac stond steeds ter beschikking om haar naar de pedicure te brengen. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw (91) woont samen met opgegraven lijken van zus en ex

    Vrouw (91) woont samen met opgegraven lijken van zus en ex

    Een even bizarre als trieste zaak raakte bekend in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Een bejaarde vrouw liet er de lichamen van haar tweelingzus en van haar ex-man opgraven, en woonde jarenlang samen met de resten.

    Jean Stevens, die nu 91 jaar oud is, verborg de stoffelijke overschotten van haar in 1999 overleden echtgenoot en van haar zus, die vorig jaar overleed, in haar huis. Wijlen de echtgenoot werd aangetroffen in een opgerold tapijt in de garage. Het gemummificeerde lichaam van de zus bevond zich een ongebruikte slaapkamer.

    Helpers
    Blijkbaar liet de bejaarde dame de lichamen van haar dierbaren telkens kort na de begrafenisplechtigheid opgraven.

    Er werd geen klacht ingediend tegen de vrouw en haar tot nu toe onbekende helpers. De vrouw, die volgens de politie 'over haar volledige verstandelijke vermogens' beschikt, had de lichamen getoond aan twee sociaal werkers die haar woning bezochten. De hulpverleners waarschuwden daarop de politie. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw leeft met 136 kilo vuurwerk en dochtertje in woonwagen

    Vrouw leeft met 136 kilo vuurwerk en dochtertje in woonwagen


    Een jonge moeder is opgepakt in de VS. Felicia West (21) had genoeg vuurwerk in huis om een ganse buurt op te blazen. De politie vreesde ook voor de veiligheid van haar dochtertje (5).

    Buren van de vrouw in Markham, Illinois belden de politie. Ze hadden een inbreker opgemerkt in de woonwagen van de vrouw. De agenten troffen de vrouw samen met haar dochtertje aan. Zij was de inbreker. West vertelde de agenten dat ze haar sleutels vergeten was en ze daarom door een raam naar binnen moest kruipen. Intussen lieten de agenten een oogje vallen op de enorme voorraad vuurwerk. Er lag 136 kilogram in de woonwagen samen met 90 kilogram aluminiumpoeder en nog andere explosieven. West werd prompt opgepakt. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie slaat man dood die WK-match op tv wil volgen

    Familie slaat man dood die WK-match op tv wil volgen


    In Zuid-Afrika is een man doodgeslagen door zijn familieleden in een ruzie over de afstandsbediening van de tv. Het slachtoffer wilde een wedstrijd van het WK voetbal bekijken. Zijn huisgenoten keken echter liever naar een religieus programma. Dat meldt de krant Daily Sun.

    Gospelprogramma
    David Makoeya (61) uit het plaatsje Makweya had zich zondag knusjes voor de televisie geïnstalleerd om de match tussen Duitsland en Australië te volgen. Zijn vrouw Francina (68), zoon Collin (36) en dochter Lebogang (23) hadden het echter meer begrepen op het zondagse religieuze gospelprogramma.

    Hoofd tegen de muur gemept
    Van het ene woord kwam het andere. Davids huisgenoten ontfutselden hem de afstandsbediening. Toen de man het tv-toestel met de hand ging overschakelen, werd hij aangevallen door zijn familieleden. Volgens het politierapport werd David met zijn hoofd meermaals tegen de muur geslagen.

    Zijn vrouw belde de politie met de melding dat David zwaar gewond was. Bij aankomst van de hulpdiensten was de man overleden. De drie werden gearresteerd. Zij moeten op 27 juli voor de rechter verschijnen.

    Zachtaardig
    Het slachtoffer wordt door zijn nichtjes Miriam en Anna als uiterst zachtaardig bestempeld. "De dag voor zijn dood hebben we hem nog ontmoet op een begrafenis", zeggen zij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man die kruis laat waxen verliest bijna testikel

    Man die kruis laat waxen verliest bijna testikel


    Joe Cooper, luttele seconden voor zijn pijnlijke stunt.

    Bouwvakker Cooper in betere tijden.
    De Britse bouwvakker Joe Cooper (24) was wel te vinden voor een stunt voor het goede doel. Ten voordele van het plaatselijke ziekenhuis zou hij zijn kruis laten waxen. Het zaakje liep echter grondig mis: de bouwvakker verloor ei zo na een teelbal en moest met spoed naar... het ziekenhuis.

    Huid weggerukt
    Bij het verwijderen van de wasstrip werd een flink stuk huid van Coopers schaamstreek weggerukt. Het scheelde maar een 'haartje' of de goede ziel was een testikel kwijt. Het pijnlijke voorval gebeurde in de Trees Pub in het Engelse Birstall. Arme Joe is inmiddels aan de beterhand. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees rolt yogamat uit op kruispunt in volle ochtendspits

    Chinees rolt yogamat uit op kruispunt in volle ochtendspits


    .

    In het zuiden van China heeft een man het verkeer in Guangzhou helemaal in de war gestuurd tijdens de ochtendspits. Hij vond het nodig zijn yogamat uit te rollen en te beginnen sporten midden op een drukke weg, wat leidde tot een monsterfile.
     
    De politie moest tussenbeide komen om het verkeer weer in goede banen te leiden. De man mocht voort gaan turnen in het politiebureau. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Python uit waterleiding gevist in Frankrijk

    Python uit waterleiding gevist in Frankrijk


    In Frankrijk is een python van ongeveer 2,5 meter lang uit de waterleiding gevist in Vitrolles, vlakbij Marseille. Het dier was enkele dagen geleden ontsnapt uit een appartement en in de leiding gesukkeld.
     
    De hulpverleners blokkeerden de leiding, en spoelden er vervolgens een grote hoeveelheid water door. Zo dwongen ze het dier naar buiten te komen. Zo'n twintig gemeentearbeiders, agenten en brandweerlui waren meer dan twee uur zoet met de operatie.

    De python wordt in eerste instantie overgebracht naar een nabijgelegen dierentuin. (afp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visser haalt piranha uit vijver in buurt van Londen

    Visser haalt piranha uit vijver in buurt van Londen


    Een visser keek vreemd op toen hij zijn buit naar de kant haalde en merkte dat er een piranha aan de haak hing. Derek Plum zat te vissen in een vijver in Kent in de buurt van Londen, niet meteen een plaats waar piranha's zich ophouden.

    De Brit liet de vleesetende vis sterven. Volgens het Milieu-agentschap werd de prianha waarschijnlijk gedumpt in de vijver door visliefhebber die geen huis meer wist met het exotische beestje. Het agentschap vraagt eigenaars van exotische dieren om hun dieren niet te dumpen. Ze kunnen immers een ernstige bedreiging vormen voor de lokale fauna. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!