WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    18-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw leeft met 136 kilo vuurwerk en dochtertje in woonwagen

    Vrouw leeft met 136 kilo vuurwerk en dochtertje in woonwagen


    Een jonge moeder is opgepakt in de VS. Felicia West (21) had genoeg vuurwerk in huis om een ganse buurt op te blazen. De politie vreesde ook voor de veiligheid van haar dochtertje (5).

    Buren van de vrouw in Markham, Illinois belden de politie. Ze hadden een inbreker opgemerkt in de woonwagen van de vrouw. De agenten troffen de vrouw samen met haar dochtertje aan. Zij was de inbreker. West vertelde de agenten dat ze haar sleutels vergeten was en ze daarom door een raam naar binnen moest kruipen. Intussen lieten de agenten een oogje vallen op de enorme voorraad vuurwerk. Er lag 136 kilogram in de woonwagen samen met 90 kilogram aluminiumpoeder en nog andere explosieven. West werd prompt opgepakt. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie slaat man dood die WK-match op tv wil volgen

    Familie slaat man dood die WK-match op tv wil volgen


    In Zuid-Afrika is een man doodgeslagen door zijn familieleden in een ruzie over de afstandsbediening van de tv. Het slachtoffer wilde een wedstrijd van het WK voetbal bekijken. Zijn huisgenoten keken echter liever naar een religieus programma. Dat meldt de krant Daily Sun.

    Gospelprogramma
    David Makoeya (61) uit het plaatsje Makweya had zich zondag knusjes voor de televisie geïnstalleerd om de match tussen Duitsland en Australië te volgen. Zijn vrouw Francina (68), zoon Collin (36) en dochter Lebogang (23) hadden het echter meer begrepen op het zondagse religieuze gospelprogramma.

    Hoofd tegen de muur gemept
    Van het ene woord kwam het andere. Davids huisgenoten ontfutselden hem de afstandsbediening. Toen de man het tv-toestel met de hand ging overschakelen, werd hij aangevallen door zijn familieleden. Volgens het politierapport werd David met zijn hoofd meermaals tegen de muur geslagen.

    Zijn vrouw belde de politie met de melding dat David zwaar gewond was. Bij aankomst van de hulpdiensten was de man overleden. De drie werden gearresteerd. Zij moeten op 27 juli voor de rechter verschijnen.

    Zachtaardig
    Het slachtoffer wordt door zijn nichtjes Miriam en Anna als uiterst zachtaardig bestempeld. "De dag voor zijn dood hebben we hem nog ontmoet op een begrafenis", zeggen zij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man die kruis laat waxen verliest bijna testikel

    Man die kruis laat waxen verliest bijna testikel


    Joe Cooper, luttele seconden voor zijn pijnlijke stunt.

    Bouwvakker Cooper in betere tijden.
    De Britse bouwvakker Joe Cooper (24) was wel te vinden voor een stunt voor het goede doel. Ten voordele van het plaatselijke ziekenhuis zou hij zijn kruis laten waxen. Het zaakje liep echter grondig mis: de bouwvakker verloor ei zo na een teelbal en moest met spoed naar... het ziekenhuis.

    Huid weggerukt
    Bij het verwijderen van de wasstrip werd een flink stuk huid van Coopers schaamstreek weggerukt. Het scheelde maar een 'haartje' of de goede ziel was een testikel kwijt. Het pijnlijke voorval gebeurde in de Trees Pub in het Engelse Birstall. Arme Joe is inmiddels aan de beterhand. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees rolt yogamat uit op kruispunt in volle ochtendspits

    Chinees rolt yogamat uit op kruispunt in volle ochtendspits


    .

    In het zuiden van China heeft een man het verkeer in Guangzhou helemaal in de war gestuurd tijdens de ochtendspits. Hij vond het nodig zijn yogamat uit te rollen en te beginnen sporten midden op een drukke weg, wat leidde tot een monsterfile.
     
    De politie moest tussenbeide komen om het verkeer weer in goede banen te leiden. De man mocht voort gaan turnen in het politiebureau. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Python uit waterleiding gevist in Frankrijk

    Python uit waterleiding gevist in Frankrijk


    In Frankrijk is een python van ongeveer 2,5 meter lang uit de waterleiding gevist in Vitrolles, vlakbij Marseille. Het dier was enkele dagen geleden ontsnapt uit een appartement en in de leiding gesukkeld.
     
    De hulpverleners blokkeerden de leiding, en spoelden er vervolgens een grote hoeveelheid water door. Zo dwongen ze het dier naar buiten te komen. Zo'n twintig gemeentearbeiders, agenten en brandweerlui waren meer dan twee uur zoet met de operatie.

    De python wordt in eerste instantie overgebracht naar een nabijgelegen dierentuin. (afp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visser haalt piranha uit vijver in buurt van Londen

    Visser haalt piranha uit vijver in buurt van Londen


    Een visser keek vreemd op toen hij zijn buit naar de kant haalde en merkte dat er een piranha aan de haak hing. Derek Plum zat te vissen in een vijver in Kent in de buurt van Londen, niet meteen een plaats waar piranha's zich ophouden.

    De Brit liet de vleesetende vis sterven. Volgens het Milieu-agentschap werd de prianha waarschijnlijk gedumpt in de vijver door visliefhebber die geen huis meer wist met het exotische beestje. Het agentschap vraagt eigenaars van exotische dieren om hun dieren niet te dumpen. Ze kunnen immers een ernstige bedreiging vormen voor de lokale fauna. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doos met 60 mensenhoofden ontdekt in vliegtuig

    Doos met 60 mensenhoofden ontdekt in vliegtuig


    Een medewerker van de Amerikaanse vliegmaatschappij Southwest Airlines heeft tijdens een vlucht een zestigtal menselijke hoofden ontdekt in een pakket.

    Bestemmeling van de merkwaardige zending was een medisch centrum in Fort Worth, Texas. "Het pakket was niet gelabeld en slordig ingepakt", aldus een woordvoerder van de maatschappij.

    Zwarte markt
    Volgens het onderzoekscentrum, waar de hoofden werden heengebracht, bestaat er een zwarte markt voor menselijke resten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man spuwt kogel uit na schot in de mond

    Man spuwt kogel uit na schot in de mond


    Een 39-jarige man uit Chicago moet wel een speciale engelbewaarder hebben. Hij werd dinsdagochtend onder vuur genomen. De kogel doorboorde zijn kaak en brak een tand af. Nadien spuwde hij doodleuk de kogel uit. Dat meldt Sun-Times.

    Het slachtoffer werd wellicht gered door zijn sterke gebit. Het projectiel richtte geen inwendige schade aan in zijn mond. Het is niet bekend welk kaliber de kogel had.

    De gewonde werd overgebracht naar het hospitaal. Zijn toestand is stabiel. De politie stelt een onderzoek in. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste wijnkist van Nederland geveild voor 40.250 euro

    Duurste wijnkist van Nederland geveild voor 40.250 euro

    .

    De markt voor goede wijn heeft vooralsnog geen last van de economische malaise. Bij veilinghuis Christie's in Amsterdam ging een wijnkist vandaag voor een recordprijs onder de hamer. Twaalf flessen Château Lafite-Rothschild uit 1982 werden afgeslagen voor 40.250 euro, meldde Christie's.
     
    Dit is ruim boven het oude Nederlandse wijnrecord van 36.800 euro voor een kistje Petrus-wijnen. Volgens wijnmeester Peter Mansell van het veilinghuis is de Lafite uit 1982 een wijn "die met de jaren nóg harmonieuzer van smaak wordt". Dat is ook aan de prijzen te zien. In 1983 kostte deze kist rond de 500 euro. In 2005 werd er een geveild voor 6325 euro en in 2008 gingen de flessen wijn onder de hamer voor 23.000 euro. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw laat lijk van ma liggen tussen rotzooi op de vloer

    Vrouw laat lijk van ma liggen tussen rotzooi op de vloer


    In Florida heeft een vrouw haar moeder gewoon laten sterven op de keukenvloer. Ze durfde de hulpdiensten niet te bellen omdat ze bang was dat ze haar woning zou verliezen omdat die vol rommel en vuilnis lag. Dat schrijft The News-Press.

    14 maanden geleden gevallen
    Moeder Gladys Andrews was veertien maanden geleden gevallen in de woning die ze deelde met haar dochter Gail (64). De dochter kon haar moeder niet meer op de been helpen. De hoogbejaarde dame overleed en dochter Gail liet het lijk op de vloer liggen.

    Bedolven onder vuilnis
    Gisteren hebben de autoriteiten van Fort Myers het stoffelijk na dagenlang zoeken ontdekt. De menselijke resten lagen bedolven onder de rotzooi.

    Er worden geen gerechtelijke stappen ondernomen tegen Gail Andrews. Het huis wordt evenwel onbewoonbaar verklaard en zal wellicht gesloopt worden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJsbeer Knut is gek

    IJsbeer Knut is gek

    ijsbeer knut is gek

    Knut, 's werelds beroemdste ijsbeer, is gek. Tot die conclusie kwamen twee leden van de dierenrechtenorganisatie PETA.

    Twee jaar lang observeerden Frank Albrecht (41) en Edmund Haferbeck (53) alle zoo-ijsberen in Duitsland. Ze namen foto's en filmden. Op die manier werd elke beweging vastgelegd.

    Het duo concludeerde dat 27 van de 34 onderzochte dieren een beetje gek zijn. Alleen bij Knut zou de situatie dramatisch zijn.

    De 3-jarige ijsbeer uit de Zoo van Berlijn imiteert zo bezoekers in plaats van zijn eigen moeder, zoals ijsberen in het wild dat doen (Knut werd bij de geboorte verstoten en opgevangen door verzorgers). Het beestje heeft naar verluidt ook ticks. Zo steekt hij dagelijks 200 tot 300 keer zijn tong uit. Knut slaat zichzelf ook regelmatig tegen de omheining.

    De directie van de zoo lacht het rapport van de twee weg. Het zou naar verluidt uitstekend gaan met Knut.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trambestuurder zit lege tram achterna in Praag

    Trambestuurder zit lege tram achterna in Praag


    In Praag heeft een trambestuurder op een fiets een tram achtervolgd door de drukke straten van de Tsjechische hoofdstad.

    De lege tram was om een nog onduidelijke reden uit het depot gereden, waarna de bestuurder het ding achterna rende. Toen dat niet lukte, zette hij de achtervolging voort op een fiets.

    Na ongeveer een kilometer kwam de tram tot stilstand, nadat de openbaarvervoermaatschappij de stroom had uitgeschakeld. Bij het voorval raakte niemand gewond. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uiltje valt in leeuwenkooi maar weet te ontsnappen

    Uiltje valt in leeuwenkooi maar weet te ontsnappen

    .

    Een kleine uil is aan de dood ontsnapt nadat hij vanuit zijn nest in het verblijf van de leeuwen viel in een dierenpark in het Engelse Devon.

    Het kleine uiltje viel uit zijn nest dat in een boom zat, die net boven het leeuwenverblijf uitkomt. Het diertje maakte een lelijke val en kwam op enkele meters terecht van twee leeuwen. Bezoekers van de zoo zagen alles gebeuren en vreesden voor het uiltje zijn leven.


    Maar niets was minder waar: leeuw Indu bleef lui liggen en keek vanuit een ooghoek naar de kleine indringer. Hoewel de uil een makkelijke hap kon zijn, besloot de zevenjarige leeuw om het diertje zijn leven te sparen.

    Uiteindelijk slaagde de kleine uil er na verschillende pogingen in om weer uit het verblijf weg te vliegen.

    De foto die gepubliceerd werd door de Britse tabloid The Sun is genomen door bezoekster Sheila Hassanein. "Iemand zag het uiltje vallen en uiteindelijk landde het niet ver van de leeuwen, verschillende mensen gingen onmiddellijk kijken", aldus de 64-jarige Hassanein, "We waren allemaal bezorgd want het uiltje leek zo klein tegenover de leeuwen en zo hulpeloos. Een van de leeuwen ging zelfs een kijkje nemen, maar deed niets. Aangezien het personeel ook niet in de kooi kon, zat het diertje daar voor drie dagen alvorens het kon wegvliegen. Het uiltje heeft veel geluk gehad want ik heb ooit eens een duif in het leeuwenverblijf zien landen en die werd volledig opgegeten." (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen kan dodelijk zijn voor driejarig Russisch meisje

    Lachen kan dodelijk zijn voor driejarig Russisch meisje


    Een Russische familie probeert zo'n 100.000 euro in te zamelen om de medische behandeling van hun driejarig dochtertje te betalen. Het meisje lijdt aan een zeldzame aandoening waardoor ze kan sterven als ze lacht. Dat meldt The Mirror.

    De artsen hebben vastgesteld dat de bloedvaten in het hoofdje van Dasha Glashkova kunnen barsten als ze schaterlacht of hard rent. "Het is alsof je met een tijdbom in je hoofd leeft", aldus de grootmoeder van Dasha. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemarineerde zalm met preigroen

    Gemarineerde zalm met preigroen

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    2 stengels prei
    1 tomaat
    peterselie
    100 g rammenas
    200 g zalmfilet
    30 g grof zeezout
    1 eetlepel suiker
    1 dl witte wijn
    1 eetlepel sterke mosterd
    5 g mierikswortelpasta
    1/2 dl witte-wijnazijn
    1 dl sesamolie
    1 dl groentebouillon
    3 takjes dille
    preischeutjes en eventueel rode-bietscheutjes
    gehakte peper en zout

    Bereiding
    Meng het grof zeezout met de peper, de suiker en de gehakte dille. Wrijf de zalm royaal in met het mengsel, overgiet met de witte wijn en laat de vis 2 uur marineren in de koelkast.
    Haal de blaadjes van het preigroen, was ze en laat ze 10 minuten stomen (of 6 minuten koken). Spoel ze meteen af in ijskoud water of onder de koudwaterkraan. Laat ze uitlekken en dep ze droog.
    Schil de rammenas, snijd ze in fijne staafjes en leg ze in ijskoud water.
    Haal de zalm uit de marinade, versnijd hem in 12 grotedobbelstenen en wikkel een preiblaadje rondom elk blokje vis.
    Maak een vinaigrette met behulp van een mixer of keuken-robot: mix eerst de mosterd met de mierikswortelpasta, de azijn, peper en zout. Giet er dan, scheutje bij scheutje, de olie en de groentebouillon bij terwijl u blijft mixen. Pel de tomaat, snijd ze in vieren, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
    Meng de staafjes rammenas met de prei-en rode-bietscheutjes. Leg een hoopje van dit mengsel op het midden van het bord en leg er drie preipakjes omheen. Lepel vinaigrette tussen de pakjes en garneer met reepjes tomaat en peterselie.
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circus behandelt mensen met clownvrees

    Circus behandelt mensen met clownvrees


    In het Verenigd Koninkrijk biedt een circus een gratis behandeling aan voor mensen met coulrofobie of angst voor clowns. Deze fobie komt volgens een onderzoek op de derde plaats, na de ansgt voor spinnen en naalden. 

    Het John Lawson's Circus slaat volgende week zijn tenten op in Newent, Gloucestershire. Ringmeester Attila Enderesz hoopt met het merkwaardige initiatief meer volk naar zijn circustent te lokken.

    Geterroriseerd
    "Het is verbazend hoe veel mensen aan clownvrees lijden", meent Enderesz. "Sommige mensen, en dan heb ik het over volwassenen, zijn echt geterroriseerd door de grapjassen. Films als 'It' van Stephen King of The Joker in Batman hebben daar zeker toe bijgedragen". Hoe zijn behandeling er zal uitzien, verklapt de ringmeester voorlopig niet. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."MacGyver inspireerde mij om mijn arm zelf te amputeren"

    "MacGyver inspireerde mij om mijn arm zelf te amputeren"

    .

    De Amerikaan Jonathan Metz (31) haalde naar eigen zeggen inspiratie bij het fictieve tv-personage MacGyver om zijn geknelde arm zelf te amputeren. Metz' arm kwam vast te zitten in de verwarmingsketel in de kelder van zijn huis, toen hij die aan het herstellen was. Twaalf uur lang riep hij om hulp, maar hij werd niet gehoord.

    Metz zei dat hij het rottende vlees van zijn arm begon te ruiken en zag maar één oplossing: zijn linkerarm amputeren om zijn eigen leven te redden. Hij moest zich daarvoor urenlang psychologisch opladen en dacht bij zichzelf: "Wat zou MacGyver in deze situatie doen?" MacGyver, gespeeld door Richard Dean, was een geheim agent in de gelijknamige tv-serie uit de jaren tachtig. Hij wist zich altijd te redden uit hopeloze situaties, met eenvoudige hulpmiddelen.

    Diepvriezer
    Metz vatte het plan op om zijn arm te amputeren, in de diepvriezer te leggen en dan de hulpdiensten te bellen zodat zijn arm er in het ziekenhuis weer aan zijn lichaam kon genaaid worden. Na achttien uur in de benarde situatie, knevelde hij zijn arm en gebruikte hij het blad van een elektrische zaag om zijn arm zelf af te snijden. Hij verloor daarbij geregeld het bewustzijn en, met een bebloede slipper, dronk hij water van de verwarmingsketel. Toen hij al halfweg was, had hij door dat hij veel te veel bloed verloor. Hij stopte met snijden.

    Arm kwijt

    Metz werd uiteindelijk op 10 juni, drie dagen nadat zijn arm op 7 juni kwam vast te zitten in de verwarmingsketel, gevonden door de politie van Hartford in Connecticut. Zijn collega's hadden alarm geslagen, nadat Metz niet op het werk was komen opdagen en ook een wedstrijd softball had gemist. Artsen konden de half loshangende arm helemaal amputeren, nadat ze de verwarmingsketel hadden opengebroken. Helaas kon de arm nadien in het ziekenhuis niet meer aangehecht worden. De linkerarm van Metz werd chirurgisch behandeld met het oog op een prothese.

    Toch heeft zijn poging tot amputatie Metz' leven gered, zeggen de artsen. Zo voorkwam hij dat de infectie van het rottende vlees zich verspreidde over het hele lichaam.

    Nieuwe ketel
    Metz verklaarde nadien dat hij aan zijn familie, aan zijn hond, aan zijn vrienden en aan zijn nakende huwelijk dacht om de beproeving te doorstaan. "Ik had nog wel wat te doen in mijn leven."

    Jonathan Metz herstelt goed en... heeft een nieuwe verwarmingsketel cadeau gekregen. (jv)



    De verwarmingsketel bij Metz thuis, waarin de arm van de Amerikaan gekneld zat

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraar biedt studente geld aan om te strippen

    Leraar biedt studente geld aan om te strippen

    In Californië moet een leraar voor de rechter verschijnen omdat hij een studente 200 dollar had aangeboden om haar kleren uit te trekken. Alsof dat nog niet volstond, probeerde hij het 17-jarige meisje tussen de lakens te lokken. Dat meldt de Contra Costa Times.

    Darin Price (38) geeft wiskunde aan de Heritage High School. Hij was vroeger ook coach van het vrouwelijke basketteam van die middelbare school. Hij wordt beschuldigd van het plegen van een seksueel misdrijf met een minderjarige.

    Mondeling examen
    Price sloeg toe in januari tijdens een mondeling examen. Toen het de beurt was aan het 17-jarige meisje, legde hij een biljet van 100 dollar op tafel en eiste dat de studente een stripnummertje voor hem zou opvoeren. Toen de leerlinge dat weigerde, haalde nog een biljet van 100 dollar tevoorschijn.

    Hete date
    De leraar ving bot, maar ging nog een stapje verder. Hij maakte een afspraakje met het meisje om seks met haar te hebben. De leerlinge ging in op die hete date, maar bracht de politie op de hoogte. Price daagde op op de afspraak met een fles sterke drank, condooms en twee briefjes van 100 dollar. De politie was evenwel ook op de afspraak en arresteerde de leraar. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie kleurt graf van overleden supporter oranje

    Familie kleurt graf van overleden supporter oranje


    De familie van een overleden Oranjefan uit het Nederlandse Renkum heeft diens graf oranje gekleurd. Dorus Gerrits stak bij leven en welzijn zijn woning volledig in het oranje tijdens elk groot toernooi waar het Nederlands elftal aan meedeed, en zijn familie wil die traditie in ere houden. De man overleed drie jaar geleden. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste tatoeage ter wereld kost 1 miljoen dollar

    Duurste tatoeage ter wereld kost 1 miljoen dollar



    Model Minki van der
Westhuizen

    Model Minki van der Westhuizen
    De duurste tattoo ter wereld is ontworpen door de Zuid-Afrikaanse juwelier Shimansky en helemaal gemaakt van diamanten. Het prijskaartje is dan ook om van te duizelen. Voor deze aparte lichaamsversiering telt u 924.000 dollar (750.000 euro) neer om precies te zijn.

    Lijm
    Het Zuid-Afrikaanse model en tevens ambassadrice van Shimansky, Minki van der Westhuizen, showt trots de tatoeage die voor een keertje niet bestaat uit inkt. De diamanten zijn op het lichaam van het model geplakt met lijm op waterbasis, waardoor de versiering slechts tijdelijk is. Het duurde in totaal acht uren om de tattoo aan te brengen op het lichaam van Minki. (kve)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!