NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  27-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoordkliniek dumpt urnes overledenen in meer

  Zelfmoordkliniek dumpt urnes overledenen in meer

  Urnes die stoffelijke overschotten bevatten en die afkomstig zouden zijn van het controversiële Zwitserse Dignitas-ziekenhuis werden gevonden nadat ze in een meer waren gedumpt. Dat meldt de Britse krant The Sun.

  Dignitas-topman Ludwig
A. Minelli.

  Dignitas-topman Ludwig A. Minelli.

  De Zwitserse 'zelfmoordkliniek' Dignitas is internationaal beroemd en berucht omdat ze mensen assisteert die op een waardige manier uit het leven willen stappen. Maar het lijkt er sterk op dat de instelling nogal slordig omspringt met de stoffelijke resten van haar patiënten.

  "Allemaal op een hoop"
  Duikers vonden minstens  50 urnes op de bodem van het Meer van Genève, op de grens van Zwitserland met Frankrijk. "We zijn simpelweg gestopt met tellen toen we aan 50 zaten", zegt Roman Ruetz, een van de ontdekkers. "Ze liggen daar allemaal gewoon op een hoop." Volgens The Sun zou de naam van Dignitas op de urnes prijken. De Zwitserse authoriteiten kondigden aan dat ze de zaak zullen onderzoeken.

  Aangespoelde botfragmenten
  Het is niet de eerste keer dat Dignitas in opspraak komt rond as van overledenen die zomaar in het water wordt gestort. In 2008 werd al een onderzoek opgestart nadat twee medewerkers van het ziekenhuis werden betrapt terwijl ze de as van 20 mensen in een meer nabij Zürich probeerden te dumpen.

  In hetzelfde jaar stuurde de Zwitserse dienst voor afvalverwerking een waarschuwing naar het ziekenhuis nadat honderden kleine botfragmentjes aanspoelden op de oevers van het Meer van Zürich.

  Indien Dignitas-zaakvoerder Ludwig A. Minelli schuldig wordt bevonden, kan riskeert hij tot drie jaar cel en een boete tot 34.000 euro voor 'illegale begrafenissen'. Minelli weigerde elk commentaar op de jongste beschuldigingen. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diepe decolletés lokken wél aardbeving uit

  Diepe decolletés lokken wél aardbeving uit

  Initiatiefneemster Jennifer McCreight's.

  Buiten een aardverschuiving in Taiwan zorgde de aardbeving voor weinig schade.
  Laat ons de bizarre titel boven dit stuk even verduidelijken: een week geleden verklaarde een vooraanstaande Iraanse geestelijke dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen. "Dames die zich niet zedig kleden, brengen het hoofd van de mannen op hol", klonk de redenering van Hojatoleslam Kazem Sedighi. "Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen."

  Om te bewijzen dat zo'n stelling onzin is, riep de Amerikaanse Jennifer McCreight's op Facebook op om op 26 april -gisteren dus- massaal diepe decolletés te dragen. Haar idee kreeg de steun van 200.000 vrouwen, waardoor de dag al officieel omgedoopt werd tot 'Boobquake'. "Met de kracht van al onze lasterlijke lichamen samen moeten we zeker een aardbeving kunnen veroorzaken. Benieuwd met welke uitleg Sedighi zal komen als er niets gebeurt", klonk het.

  Strak plan, alleen had moeder natuur een verrassing van jewelste in petto. De aarde rommelde immers wél, en dat met een kracht van 6,5 op de schaal van Richter. "Zo zwaar was die aardbeving in Taiwan nu ook niet", probeert McCreight's de schade te beperken. "Eigenlijk telde ze ook nog niet mee gezien het tijdsverschil. En bovendien komen aardbevingen met een kracht tussen 6 en 6,9 jaarlijks gemiddeld 134 keer voor. Enkel als de Aarde de komende 24 uur nog vaak trilt, zal ik beginnen geloven dat onze 'onzedigheid' er iets mee te maken heeft", schrijft ze op haar blog. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse rabbijn met 'heilig sperma' vliegt 10 jaar de cel in

  Valse rabbijn met 'heilig sperma' vliegt 10 jaar de cel in


  In Israël is een man tot tien jaar cel veroordeeld omdat hij tal van vrouw tussen de lakens lokte met de bewering dat zijn sperma heilig was en begiftigd met helende krachten. Dat meldt de BBC.

  Geld aftroggelen
  Nissim Aharon, een voormalige ambtenaar bij het Israëlische ministerie van Defensie, werd veroordeeld voor onder meer verkrachting, sodomie en fraude. Hij deed zich voor als rabbijn en troggelde zijn slachtoffers belangrijke geldsommen af in ruil voor zijn wonderbaarlijke geneespraktijken.

  Onstilbare sekshonger
  De rechtbank noemde zijn handelwijze monsterlijk. "Zijn sekshonger naar vrouwen - jong en oud - was niet te stillen", luidde het.  Aan elk van de vijf vrouwen die zich burgerlijke partij stelden, moet de veroordeelde een schadevergoeding van omgerekend 20.000 euro betalen. 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie houdt alcoholcontroles op kinderdisco

  Politie houdt alcoholcontroles op kinderdisco

  In een poging om 'asociaal gedrag' te ontmoedigen, worden kinderen in het Britse Broughton door de politie aan alcholtests onderworpen aan de ingang van feestjes. Dat zegt de Daily Mail op haar website.

  De ademtests blijken geen maat voor niks te zijn: jongeren van amper veertien jaar werden niet toegelaten op een kinderdisco toen ze ruim over de alchollimiet zaten. De ergste jonge zuipschuit had 65mg alcohol per 100 ml bloed, tweemaal zoveel als volwassen autobestuurders mogen hebben.

  Nultolerantie voor alcohol
  De feestjes worden georganiseerd door een plaatselijk 'discoteam' dat hoopt om jongeren 's nachts van straat te houden. Op de kinderdisco wordt geen alcohol geschonken. Alleen degenen van wie de ordediensten vermoeden dat ze te veel gedronken hebben, worden onderworpen aan een ademtest.

  Vince Potter, een plaatselijke agent en drijvende kracht achter de jeugdfeestjes, zegt: "Het hele idee achter deze disco is dat het alcholvrije events zijn, en dat iedereen die onder invloed is er niet in komt."

  Zware drinkers
  Net daarom is de man behoorlijk geschrokken dat er alsnog aardig in de wind zijnde prille pubers opdoken. "Het ergste vind ik nog dat de vijf jongeren die we controleerden, geen enkel bezwaar maakten tegen de ademtest. Ze waren ervan overtuigd dat die reuze zou meevallen. We hebben ze allemaal moeten weigeren. Ze hadden niet alleen gedronken, en zaten ook zwaar boven de limiet die we hier hanteren voor rijden (35mg per 100 ml bloed, red.). Zware drinkers vind je in het hele land bij de minderjarigen, we willen de jongeren hier net een alternatief bieden, zodat ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten in een sfeer waarbij ze zich niét lazarus moeten hijsen."

  Nogal wat buurtbewoners tonen zich opgetogen met het initiatief, anderen zijn dan weer kritisch. "Dit is toch wel een tikkeltje extreem, niet?", vraag de 28-jarige Carl Wynne. "Je kan eventuele maatregelen toch beperken tot degenen die zichtbaar al te dronken zijn?" (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees knutselt Lamborghini zelf in elkaar

  Chinees knutselt Lamborghini zelf in elkaar

  Wat te doen als je een Lamborghini wil, maar geen geld hebt? Je droomwagen gewoon zelf in elkaar knutselen natuurlijk. De 25-jarige Chen Jinmiao deed er welgeteld een jaar over om zijn knalgele sportkar eigenhandig te fabriceren.

  Zelfs
de vleugeldeuren zijn in de prijs inbegrepen.
  Zelfs de vleugeldeuren zijn in de prijs inbegrepen.

  "Ik downloadde het ontwerp op internet en kocht alles wat ik nodig had", aldus de vrachtwagenchauffeur. Met een totaal prijskaartje van 20.000 yuan (2.200 euro) komt de autofreak er zelfs nog redelijk goedkoop vanaf. Enig nadeel: de Lamborghini van Chen haalt slechts een topsnelheid van 80 à 90 km/u.

  Wat zijn vrienden vonden van zijn ietwat vreemde hobby? "Zij begrepen niet dat ik daar al mijn vrije tijd en spaargeld in stak, maar ik liet me niet van de wijs brengen door hen", klinkt het.

  Wettelijk in orde?
  De blitse vierwieler mag nu wel vertrekkensklaar zijn, toch weet Chen nog niet zeker of hij er wel de baan mee op mag. "Ik wacht nog op toestemming van het verkeersbureau. Als ik die niet krijg, hou ik hem zeker bij voor mijn verzameling."

  De handige Chinees is niet de eerste die zo'n huzarenstukje voor elkaar krijgt. Eerder lukte de Amerikaanse ingenieur Ken Imhoff precies hetzelfde, al had die wel zeventien jaar nodig om zijn eigen Lamborghini in elkaar te flansen. (svm)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter bijna even groot als zijn moeder

  Peuter bijna even groot als zijn moeder   

    Aidan is nog maar veertien maanden oud, maar nu al 'torent' hij soms boven zijn moeder uit. Oorzaak van alle kwaad: een zeldzame beenderafwijking, waardoor Amanda Moore (25) niet groter geworden is dan 94 centimeter. Erger nog: ze kan niet rechtop staan, en dus moet ze letterlijk opkijken naar haar eigen peuter. Aidan meet intussen 76 centimeter en zal allicht een normale groei kennen

  "Altijd mijn kleine jongen"
  "Aidan wordt zo snel groot, hij volgt het voorbeeld van zijn vader die 1,85 meter groot is", aldus Amanda. "Als ik op de grond zit om met hem te spelen, moet ik al omhoog kijken. Binnenkort zullen we hem duidelijk moeten maken dat hij toch wat voorzichtig moet omspringen met mama. Het is lastig voor mij. Ik kon hem al niet volgen toen hij nog aan het kruipen was. Nu hij begint te stappen, heb ik er helemaal mijn handen mee vol. Toch zal hij altijd mijn kleine jongen blijven."

  Brozebottenziekte

  Moore lijdt al sinds haar geboorte aan de brozebottenziekte. Ze kwam ter wereld met veertien gebroken botten en kreeg als jonge vrouw de raad om niet zwanger te worden. Toen er toch een 'ongelukje' van kwam, overwoog Amanda een abortus. "Dokters raadden me dat aan en ik wilde ook niet sterven. De kans was groot dat de baby in mijn lichaam me zou doden. Ik voelde tegelijk echter zo'n sterke liefde voor dat kindje dat ik toch het risico nam. We verlangden allebei zo erg naar die baby."

  Nog een kindje?
  De zwangerschap verliep niet van een leien dakje. Zo moest Amanda met spoed naar het ziekenhuis in Oxford gevoerd worden toen ze voor een zoveelste maal flauwgevallen was. Uiteindelijk kwam kleine Aidan kerngezond met een keizersnede ter wereld. "De kans bestond dat geen van beiden de bevalling zou overleven, maar kijk eens wat een gelukkig gezin we nu vormen", aldus papa Steven. "We sluiten zelfs niet uit dat Aidan er nog een broertje of zusje zal bijkrijgen." (svm)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep minister: "Veel seks om ziektes te voorkomen"

  Oproep minister: "Veel seks om ziektes te voorkomen"


  De Braziliaanse minister van Volksgezondheid zet zijn volk aan tot regelmatige seks.

  Om chronische ziektes en een een hoge bloeddruk te vermijden, moeten Brazilianen regelmatig de liefde bedrijven. Dat heeft de Braziliaanse minister van Gezondheid, José Gomes Temporao gezegd. De Brazilianen moeten meer bewegen, vindt de minister.


  De minister benadrukt wel dat de Brazilianen veilig moeten vrijen.
  "De voetbalwedstrijd tijdens het weekend mag niet de enige fysieke activiteit zijn. We moeten meer oefeningen doen, wandelen, dansen en de liefde bedrijven", zegt de Braziliaanse minister tijdens de lancering van een campagne voor de preventie van een hoge bloeddruk.

  Veilige seks
  Volgens officiële cijfers heeft ongeveer 25 procent van de 190 miljoen Brazilianen last van een hoge bloeddruk. "Veel fysieke inspanningen doen, betekent ook op tijd en stond aan seks doen, weliswaar op een veilige manier. Ook op je gewicht letten en je voedingsgewoontes aanpassen, zijn belangrijke maatregelen", benadrukt Temperao. Nog volgens de Braziliaanse minister zal binnen 20 jaar een groot deel van de bevolking last hebben van chronische ziektes, zoals een hoge bloeddruk, diabetes en een te hoge cholesterol. (belga/kh)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Turks-Duitse minister wil kruisbeelden verbieden

  Eerste Turks-Duitse minister wil kruisbeelden verbieden


  Aygül Özkan wil alle kruisbeelden weg uit scholen van de staat.

  Aygül Özkan is de eerste vrouw van Turkse komaf die het tot minister schopt. De minister in spe van de deelstaat Nedersaksen veroorzaakt al meteen heel wat deining door te pleiten voor een verbod op kruisbeelden en andere religieuze symbolen in scholen. Kanselier Merkel is niet echt te vinden voor het voorstel van haar partijgenote.

    Christelijke symbolen horen niet thuis in scholen van de staat. Openbare scholen moeten neutraal zijn. Daarom hebben ook hoofddoeken in klaslokalen niets te zoeken.  
  Aygül Özkan
  Angela Merkel reageerde kritisch. Symbolen als het crucifix zijn een uitdrukking van een eeuwenoude christelijke traditie in Duitsland. Sommige CDU-politici stelden dat Özkan maar moet afzien van haar post.

  Doodsbedreigingen
  Özkan, die zich niet als belijdend moslim beschouwt, kreeg inmiddels bewaking na enkele doodsbedreigingen. Het is de bedoeling dat ze vandaag wordt beëdigd als minister van Sociale Zaken in Hannover.

  Neutraal
  In een interview met het tijdschrift Focus sprak Özkan zich uit tegen kruisbeelden in openbare scholen. "Christelijke symbolen horen niet thuis in scholen van de staat", zegt de CDU-politica. Volgens haar dienen openbare scholen neutraal te zijn. Daarom hebben ook hoofddoeken in klaslokalen niets te zoeken, benadrukte ze.

  Beieren
  In 1995 bepaalde het Duitse Constitutioneel Hof, dat toeziet op naleving van de grondwet, dat een kruisbeeld in een openbare school onverenigbaar is met het neutraliteitsprincipe van de staat. Maar de uiterst conservatieve deelstaat Beieren veranderde daarop het schoolreglement, waardoor een crucifix pas weg moet na ernstige bezwaren. (hlnsydney/kh)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandwonden door giftige zetel

  Brandwonden door giftige zetel  .

  Meubelwinkels in Groot-Brittannië moeten een miljoenenclaim uitbetalen aan 2000 Britten die chemische brandwonden opliepen van hun Chinees-lederen zetel. Een winkelketen weigert volgens de BBC slachtoffers een schadevergoeding te geven.

  De slachtoffers ontvangen ieder zo'n 9000 pond (ruim 10.000 euro) van de winkels. Deze hebben inmiddels hun excuses aangeboden in de zaak. De 'giftige' zetel veroorzaakt een chemische reactie wanneer de stof met blote huid in aanraking komt.

  Wakker van de pijn
  Volgens lerares Jo Hill (34) uit Torpoint (Cornwall) kreeg ze door de vervloekte zetel eerst uitslag over haar hele lichaam en later ook zware pijn en brandwonden. Maandenlang ging ze van de ene dokter naar het andere ziekenhuis, maar niemand vond de oorzaak van de aandoening. "Als ik 's avonds tv had gekeken, werd ik steevast in het holst van de nacht wakker van de pijn. Het was alsof mijn huid in brand stond. De enige manier om het te stoppen, was een ijskoude douche. Pas toen ik ontdekte dat het door die zetel was, heb ik die uit de woonkamer gehaald en na een week was de pijn al bijna weg." (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boxer overleeft schot met schiethamer door schedel

  Boxer overleeft schot met schiethamer door schedel

  .
  Op de röntgenfoto is de nagel duidelijk te zien.

  Max de boxer heeft geluk gehad. Op een haar na zou de hond een schot in zijn kop met een schiethamer niet overleefd hebben. Het bijna dodelijk getroffen dier werd echter met succes geopereerd in Melbourne.

  Baasje Tim Horvat was in de tuin aan een nieuwe omheining aan het werken met een schiethamer, toen het ongeval gebeurde. Horvat moest nog enkele planken vastnagelen, toen Max naar het werktuig sprong en door een nagel geraakt werd in de kop.

  Horvat bracht de hond naar een plaatselijke dierenarts, die de gewonde boxer onmiddellijk doorverwees naar een gespecialiseerde dierenkliniek. Daar werd op de röntgenfoto's vastgesteld dat Max op niet meer dan een haartje na dodelijk getroffen was: de nagel was wel degelijk door de schedel tot de hersenen doorgedrongen.

  Het beest werd van het projectiel verlost met een schedelboring, net zoals dat bij het verwijderen van hersentumoren gedaan wordt. De chirurg bracht de heikele klus tot een goed eind. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!