WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    21-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube weert parodieën op film 'Der Untergang'

    YouTube weert parodieën op film 'Der Untergang'


    De populaire website YouTube is gestart met het verwijderen van alle filmpjes met fragmenten uit de film 'Der Untergang'. Bovendien zal het ook alle parodieën op een van de sleutelsscènes uit de film verwijderen.

    De filmpjes van 'Der Untergang' waren de laatste jaren een ware hype geworden op de website. Tientallen YouTube-gebruikers voorzagen de scène waarin Hitler te horen krijgt dat Duitsland de oorlog aan het verliezen is van andere ondertitels.

    Zo ontstonden er verschillende versies: Hitler was niet tevreden met de nieuwe iPad, hij was woedend dat Susan Boyle X-factor niet won of hij kon er niet mee leven dat hij geen X-Box Live meer mocht spelen.

    De makers van de oorlogsfilm konden de parodieën wel smaken. Zo bleef de film immers onder de aandacht en aangezien parodieën onder de fair use-regel valt, konden er geen straffen uitgesproken worden.

    Content ID-systeem
    Volgens de Electronic Frontier Foundation (EFF) haalde het geautomatiseerde Content ID-systeem van YouTube al deze filmpjes offline. Het systeem helpt eigenaars om filmpjes waarop zij het auteursrecht hebben, op te sporen. Het systeem houdt wel geen rekening met het gebruik van materiaal in parodieën.

    Een aantal filmpjes staat momenteel nog online, zo ook het filmpje waarin Hitler furieus reageert op de Fortiskwestie. Het zal waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn eer ook dit verdwijnt. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haan legt eieren nadat vos al zijn kippen doodbijt

    Haan legt eieren nadat vos al zijn kippen doodbijt

    In Italië is een haan eieren beginnen te leggen nadat een vos alle kippen in zijn ren had doodgebeten. Het verschijnsel is zodanig uniek dat wetenschappers van de Verenigde Naties de haan/kip aan een onderzoek gaan onderwerpen.

    Gianni heet het dier en hij begon zijn carrière als rasechte haan op een boerderij in Toscane. Die carrière nam een verrassende wending nadat een vos een waar bloebad aanrichtte in de kippenren van de boerderij. Alle kippen werden doodgebeten. Amper enkele dagen later begon Gianni eieren te leggen. Als klap op de vuurpijl begon hij ook nog eens op die eieren te broeden.

    Het fenomeen heeft de aandacht getrokken van de Verenigde Naties. Landbouwexperts zullen het DNA van Gianni bestuderen om uit te vissen waar deze merkwaardige geslachtsverandering aan toe te schrijven is.

    Primitief gen
    "Misschien hebben we hier te maken met een primitief gen dat moet instaan voor de redding van de soort", meent alvast een wetenschapper. "Omdat alle vrouwelijke soortgenoten verdwenen waren, kon de haan enkel door middel van een geslachtsverandering het voortbestaan van zijn ras verzekeren", luidt het nog. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorafdrukken verraden dieven die in 52 flats inbraken

    Oorafdrukken verraden dieven die in 52 flats inbraken


    Het openbaar ministerie in Turnhout heeft strenge straffen gevorderd tegen drie mannen die inbraken in 52 appartementen verspreid over het hele land. Het drietal, Nazim B. (30) uit Brussel, Abdelhalim B. (34) uit Anderlecht en Abderrahmane Z. (33) uit Luik, kon gepakt worden op basis van hun oorafdrukken.
     
    Oor tegen de deur
    Voordat ze inbraken, legden de mannen hun oor tegen de appartementsdeuren om te horen of er iemand thuis was. De inbrekers konden later geïdentificeerd worden door de sporen die ze zo op de deuren hadden achtergelaten. Het openbaar ministerie vorderde celstraffen van 36 en 40 maanden tegen het drietal. Vonnis op 5 mei. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overspel troef bij de "van Seksen-Coburgs"

    Overspel troef bij de "van Seksen-Coburgs"

    overspel troef bij de van seksen coburgs

    08:27 Story pakt deze week uit met een artikel over de liefdesaffaires die wel een rode draad lijken te vormen doorheen de geschiedenis van het Belgische koningshuis.

    "Leopold II was in zijn tijd een echte celebrity. Zijn minnaressen hadden een status zoals Paris Hilton vandaag", zegt geschiedkundige Bram Bombeek in het weekblad. "Ook Leopold I hield er buitenechtelijke relaties op na, met actrice Caroline Bauer en een zekere Arcadie Claret, dochter van een majoor."

    Recenter is het overspel van Albert II, die bij barones Sybille de Selys Longchamps een buitenechtelijk kind verwekte: Delphine Boël.

    "De van Saksen-Coburgs worden ook wel eens de van Seksen-Coburgs genoemd. Na mijn onderzoek moet ik zeggen dat dit geen terechte bijnaam is voor de koninklijke familie."

    Pedofilie

    "Een weinig bekend verhaal is het pedofilieschandaal rond Leopold II. Een Engelse journalist stootte in 1985 bij zijn onderzoek naar een bordeel in Londen op de naam van Leopold II. In het bordeel werden meisjes van 12 jaar verhuurd aan rijkelui", aldus Bombeek in het tijdschrift.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beer bevrijd uit melkkan

    Beer bevrijd uit melkkan


    In Vermont is een beer bevrijd uit een benarde situatie. Het dier was met zijn kop klemgeraakt in een melkkan. De beer en zijn redders kwamen heelhuids uit de reddingsoperatie. Dat meldt The Rutland Herald.

    Het was bioloog Forrest Hammond die de beer aantrof. Hij alarmeerde meteen politie en brandweer. Hammond verdoofde de beer, een jong mannetje van zowat 55 kilo. Er moest snel gehandeld worden want het dier was erg uitgeput. De beer zat al uren met zijn kop in de melkkan en was gewond.

    Opengesneden
    Al snel bleek echter dat de melkkan niet gewoon van de berenkop kon getrokken worden. Ook niet met behulp van vloeibare zeep. Brandweermannen sneden het ding dan maar met de grotste voorzichtigheid open. De hele operatie duurde nagenoeg een uur. Nog wat suf stapte de beer gewoon weer het woud in.

    In de melkkan bleken restjes van vogelzaad te zitten. Wellicht wilde de beer die opeten en raakte zijn hoofd zo klem. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijk lag tien jaar onder sofa in sociale flat

    Lijk lag tien jaar onder sofa in sociale flat


    In het Engelse Bristol heeft een man tien jaar dood gelegen onder een zetel in een sociaal appartement. De dode man, Denis Pring (73), woonde clandestien in de flat van Alan Derrick. Die had zijn vriend en drinkebroer destijds in huis gehaald omdat hij nergens anders naartoe kon. De zaak wordt nu behandeld voor de rechtbank. Dat meldt de BBC.

    Paniek
    Wanneer Denis Pring echter onverwacht overleed, raakte Derrick in paniek. Hij vreesde dat hij uit zijn appertement zou gezet worden en verstopte het lijk onder zijn sofa. Volgens de wetsdokter moet meneer Ping ergens tussen april en juni 1998 gestorven zijn.

    Verstopt toilet
    Een jaar later werd een ambtenaar van de stad naar het appartement gestuurd omdat buren hun beklag hadden gemaakt over de weerzinwekkende stank die er heerste. De ambtenaar beweert nu voor de rechtbank dat zij niets gemerkt heeft van het lijk. In haar rapport van toen staat te lezen dat de stank te wijten was aan een verstopt toilet.

    Poetsploeg
    Het skelet van meneer Ping werd uiteindelijk in 2008 aangetroffen door een poetsploeg die het appartement kwam opruimen nadat Derrick naar een andere flat was verhuisd.

    Strengere controle
    De hele zaak brengt de sociale huisvestingsmaatschappij van de stad Bristol serieus in opspraak. Zij zullen werk maken van een strengere controle op hun huurders, zonder evenwel hun privacy te schenden. Tegen de heer Derrick werd geen klacht ingediend. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder en dochter uit Disneyland gezet omdat ze gekleed waren als prinsessen

    Moeder en dochter uit Disneyland gezet omdat ze gekleed waren als prinsessen

    Natasha Narula uit Coventry keek er helemaal naar uit om haar dochter Drew op een weekendje Disneyland Parijs te trakteren. De vrouw vond het dan ook een geweldig idee om voor haar achtjarige dochter een echt prinsessenkleed te kopen. Alleen deelde het personeel van Disneyland die mening niet. Moeder en dochter mochten het park niet binnen omdat ze te veel op de prinsessen van Disney leken.

    Natasha was volledig verbouwereerd toen ze te horen kreeg dat ze terug naar het hotel moest om zich om te kleden voor ze het park binnenmocht met haar dochter. De vrouw had zich de driedaagse trip voor haar 35ste verjaardag waarschijnlijk helemaal anders voorgesteld.

    Geen grap
    "Ik dacht echt dat ze een grapje maakten toen ze zeiden dat we niet binnenmochten omdat we te veel op het Disney-personeel leken. Maar toen ook de manager zei dat hij vreesde dat andere kinderen ons met personeel zouden verwarren, had ik het begrepen. Ik had niet eens make-up op en het was nu echt niet dat ik een Micky Mouse outfit aanhad", reageerde de verbaasde moeder. "Ik droeg een oude trouwjurk die ik voor 20 euro gekocht heb, dat is toch niet te geloven."

    Behandeld als criminelen
    De moeder had nochtans op voorhand naar Disneyland gebeld om te vragen of het een probleem was als zij en haar dochter een prinsessenkleed zouden dragen. "Aan de telefoon werd er helemaal geen probleem van gemaakt, maar we werden wel weggestuurd om ons te gaan omkleden. Mijn dochter en ik werden behandeld als criminelen, en dat allemaal voor een kleed. Drew keek er echt helemaal naar uit om zich als een prinses te kleden. Het was voor haar een droom om zo door Disneyland te lopen. Het arme kind barstte in tranen uit toen we het park niet binnen mochten."

    Excuses
    Disneyland bevestigde dat er bepaalde regels zijn. "Niemand boven de negen jaar mag in een prinsesssenkleed het park binnen", aldus een woordvoerder. "Dat is om verwarring te voorkomen." Natasha heeft een brief geschreven waarin ze excuses van het park eist. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!