NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  06-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klant vervolgt Starbucks voor te hete thee

  Klant vervolgt Starbucks voor te hete thee

  Koffieketen Starbucks wordt vervolgd door een Amerikaanse klant die zegt dat ze tweedegraadsbrandwonden opliep nadat ze te hete thee kreeg geserveerd.

  De klant, Zeynep Inanli, zegt dat ze 'onredelijk warme' thee kreeg geserveerd, in een onveilige beker. Ze verklaart dat ze zware fysieke pijnen en angst doorstond door deze 'onachtzaamheid' in de koffiebar. De feiten zouden plaatsgevonden hebben in een Starbucks in Manhattan, New York.

  Zoals McDonald's
  Het is nog niet bekend op welke schadevergoeding het slachtoffer rekent, maar het is duidelijk dat ze zich liet inspireren door een aantal geruchtmakende, gelijkaardige zaken. Zo moest McDonald's in 1994 liefst 2,86 miljoen dollar (of zo'n 2,2 miljoen euro) betalen aan Stella Liebeck. De vrouw uit New Mexico had toen aangevoerd dat ze zich zwaar verbrandde aan de koffie uit een van de McDonald's-fastfoodzaken. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autofreak geëerd met BMW 3 op grafsteen

  Autofreak geëerd met BMW 3 op grafsteen

  .

  Toen Steve Marsh, een 51-jarige Brit, vorig jaar omkwam besloot zijn familie de man te eren met een speciaal gebaar. De man, die een fervent autoliefhebber was, kreeg niet minder dan een BMW 3-replica op zijn graf.

  Zijn 51-jarige vrouw Joanne en zijn 2 kinderen (de 32-jarige Kerry en de 27-jarige Vincent) tekenden zelf de plannen en nadat ze toestemming kregen van de autoriteiten, werd het productieproces in gang gezet. De replica uit graniet werd vervaardigd in China en zou zo'n 50.000 pond (58.000 euro) hebben gekost, bijna even veel als het type dat op de wegen rondtoert. Volgens Dailymail weegt het gedetailleerde schaalmodel ongeveer één ton en moest het via een kraan op het kerkhof worden gehesen. De BMW heeft zilveren lichten, een volledig uitgerust dashboard en BMW-logo's op de wielen. Als kers op de taart heeft de replica zelfs een gepersonaliseerde nummerplaat: 'Steve 1'. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

  Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten
  4 kippenbouten
  500 g witte kool
  250 ml yoghurt
  1 citroen
  bieslook
  rozemarijn
  1 eetlepel kerriepoeder
  peper
  zout

  Bereiding
  Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes. Doe ze in een kom en strooi er flink wat zout overheen. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Het best doe je dit al een dag op voorhand. Haal met een dunschiller de schil van de citroen, maar druk niet te hard. Het is de bedoeling zo weinig mogelijk wit aan de schil te hebben, want dit smaakt bitter. Snijd de citroenschil in stukken. Meng de schillen met de gesneden rozemarijn, het kerriepoeder, peper en zout door de yoghurt. Snijd de billen in 2 en leg ze minstens enkele uren in de marinade. Leg de kippenbillen op een ovenrooster en bak zo'n 20 minuten in een oven op 170°C. Verlaag indien nodig de temperatuur omdat de yoghurt snel verbrandt. Spoel intussen grondig het zout uit de kool en laat uitlekken. Breng de kool op smaak met het sap van een halve citroen, een scheutje olijfolie, gesneden bieslook en peper en zout. Schik de kool op een bord, leg er de kip op en werk af met verse kruiden naar keuze.
  Recept : Geert Van Der Bruggen

  Tip: Gebruik een bio-citroen omdat de schil onbespoten is.
  Smakelijk
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie 'vampieren' bijten man en drinken zijn bloed

  Drie 'vampieren' bijten man en drinken zijn bloed

  Twee mannen en een vrouw van rond de twintig zijn in Nieuw-Zeeland aangeklaagd voor het bijten van een man en het drinken van zijn bloed. De "vampieraanval" vond plaats aan Wellington's Mt Victoria.

  Brooks: "alleen
gebeten".
  Brooks: "alleen gebeten".
  Xenia Gregoriana
Borichevsky, volgens haar advocate heeft ze zich laten "meeslepen
door de anderen".

  Xenia Gregoriana Borichevsky, volgens haar advocate heeft ze zich laten "meeslepen door de anderen".
  James Phillip Brooks (22), Gregoriana Borichevsky (19) en James Eric Orr (19) riskeren elk 14 jaar cel. Brooks zegt dat hij alleen gebeten heeft, en dat ze de man aanpakten omdat die geprobeerd had zijn lief te versieren. Orr verscheen niet in de rechtszaal, hij is nog op de vlucht voor de autoriteiten.

  Boeiend proces
  Het slachtoffer ging tijdens de aanval van zijn stokje. Hij blijft anoniem. De pleidooien in de rechtbank spreken wel tot de verbeelding. Zo kwamen verschillende specialisten vertellen wat er gebeurt als je iemand bijt en z'n bloed drinkt, terwijl anderen uitleg gaven over het fenomeen vampieren door de eeuwen heen en waarom sommige mensen ("een extreem kleine minderheid") denken dat ze een vampier zijn.

  Eén "expert" beweerde dat zes procent van de bevolking daadwerkelijk gelooft in vampieren, een andere stak de schuld op de recente hype met vampierenfils zoals Twilight, en nog een andere verklaarde dat aanhangers van de goth-cultuur aangetrokken zijn om zich als vampier te gedragen omdat het hun afkeer ten opzichte van de maatschappij te manifesteren. Saai was het in elk geval niet daar in de rechtszaal. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oog van Chinese peuter doorboord door eetstokjes

  Oog van Chinese peuter doorboord door eetstokjes

  Een Chinees jongetje van twee moest met spoed worden geopereerd nadat hij twee eetstokjes in zijn linkeroog kreeg. Toch duurde het ruim vijf uur vooraleer een hospitaal werd gevonden waar de artsen de nodige kennis hadden om de stokjes te verwijderen.


  De kleine Hao Hao struikelde toen hij zijn mama achterna liep. Hij viel op de dertig centimeter lange stokjes die zich in zijn schedel boorden.

  Geëscorteerd door de politie, werd de kleine in een ambulance naar het hospitaal gebracht. Daar kon men echter de delicate operatie niet uitvoeren. Er werd met het zwaargewonde knaapje langs vier ziekenhuizen gezeuld. Vier uur na het dramatische ongeval kon Hao Hao uiteindelijk opgenomen worden.

  Afzagen
  Eerst moesten brandweermannen evenwel de stukken van de stokjes, die uit het oog van het slachtoffer staken, afzagen. Dan pas kon het hoofd van de jongen gescand worden om de schade precies te kunnen vaststellen.

  Geen blijvende letsels
  Ruim vijf uur na het ongeval konden de eetstokjes uit het oog van Hao Hao operatief verwijderd worden. "Gelukkig werden geen belangrijke aders geraakt en hebben de chopsticks de oogbal van de patiënt niet gebroken", aldus een van de chirurgen.

  Momenteel wordt de peuter onder observatie gehouden in het ziekenhuis. Alles wijst er op dat de knaap geen blijvende letsels zal overhouden aan het ongeval. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk lanceert mis voor honden

  Kerk lanceert mis voor honden


  In Massachusetts komt een kerk op de proppen met een nieuw initiatief. Iedere maand zullen zij een eredienst houden voor honden. Dat meldt The Salem News.

  Elke derde zondag van de maand zijn honden en hun baasjes welkom in de Calvary Episcopal Church in Danvers. De mensen kunnen te communie gaan en de honden kunnen gezegend worden. Voor de viervoeters zijn er bovendien snoepjes weggelegd.

  Aan de leiband
  Het kerkbestuur nodigt alle welgemanierde honden uit op de eredienst. Ze moeten wel aan de leiband lopen. Is je hond ziek of stelt hij het gezelschap van andere kezen maar matig op prijs, kunnen gelovige baasjes intekenen op een papieren versie van de mis. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turk steekt meisje in brand omdat ze zijn lief niet wil zijn

  Turk steekt meisje in brand omdat ze zijn lief niet wil zijn


  Een Turk is door het lint gegaan nadat het meisje van zijn dromen hem voor de zoveelste keer had afgewezen. De man overgoot zijn zestienjarig slachtoffer met benzine en stak er een lucifer aan. Het meisje is zwaargewond overgebracht naar een kliniek in de stad Corum. De dader werd gearresteerd. Dat melden Turkse media.

  Ander lief
  De onverlaat verklaarde aan de politie dat hij het meisje meer dan eens had gevraagd om met hem uit te gaan. Telkens zei ze nee. Toen de man aan de weet kwam dat zijn droomprinses een ander liefje had, sloegen bij hem de stoppen door.

  Op weg naar school
  De Turk wachtte zijn slachtoffer op toen ze op weg was naar school. Hij vroeg haar nogmaals om een afspraakje. Alweer wees het meisje hem af. De man verloor naar eigen zeggen zijn zelfbeheersing en staak haar in brand. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw propt poster van popidool in haar vagina

  Vrouw propt poster van popidool in haar vagina


  Fans kunnen ver gaan in de verheerlijking van hun idool. Dat is nog maar eens gebleken bij een Britse vrouw die een poster van de zoetgevooisde Amerikaanse zanger Donny Osmond in haar vagina had gepropt. Dat meldt The Mirror

  Het merkwaardige geval van idolatrie komt maandag ter sprake in een nieuw medisch programma op BBC 3. De show heet Bizarre ER en behandelt bijzondere medische fenomenen.

  Pijn in de schaamstreek
  Zo ook dat van de Britse vrouw die bij haar dokter ging aankloppen met klachten over pijn in haar schaamstreek. Onderzoek wees uit dat de vrouw een poster van Donny Osmond, een popster uit de seventies, in haar vagina had geschoven. Het is eens wat anders dan een handtekening op je arm. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen weerbericht op Radio 1 wegens

  Geen weerbericht op Radio 1 wegens "toch te slecht weer"


  U hoeft maar naar buiten te kijken om te beseffen dat het weer niet je dat is voor deze tijd van het jaar. En vrolijk worden we daar allemaal niet van. Maar ook op de VRT-nieuwsdienst zijn ze dit grijze weer blijkbaar beu.

  Na elk radionieuws volgt normaal gezien nog een weerbericht, maar nieuwslezer Lucas Vanclooster van Radio 1 had daar gisteravond om 20 uur geen zin in. "En het weer is niet zoals het zou moeten zijn in de maand mei", was zijn kort, maar krachtig weerbericht.

  "Goh ja, het weer. Ik lees dat niet graag, het is altijd hetzelfde en het interesseert toch niemand", reageert Vanclooster vandaag laconiek in de kranten. De woordvoerder van de VRT heeft alvast laten weten dat het niet meer zal gebeuren en dat de mensen recht hebben op een juiste berichtgeving over het weer. (sps)
  Beluister hier het fragment.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijken op een hoop gegooid in garage van mortuarium

  Lijken op een hoop gegooid in garage van mortuarium

  Een mortuarium in het Amerikaanse Maryland raakte zijn licentie kwijt nadat inspecteurs zo'n 40 lichamen op elkaar gegooid in de garage van het bedrijf aantroffen. Dat meldt nieuwssite CNN.

  Hari Close, voorzitter van de uitvaartsector in de Amerikaanse staat, verklaarde dat sommige lijken aan een plaatselijke universiteit waren gedoneerd, andere lichamen waren afkomstig van mortuaria uit de buurt. De stoffelijke resten hadden gecremeerd moeten worden, maar de inspectie ontdekte dat ze in afwachting daarvan in een garage waren opgeslagen.

  "Iemand die zijn lichaam aan de wetenschap schenkt, verdient het om met meer waardigheid te worden behandeld", meent Close. "Om nog maar te zwijgen over de problemen rond volksgezondheid en veiligheid: de lichaamssappen liepen zomaar uit de lijken."

  "Niet schrikken!"
  Toen de inspecteurs het bedrijf aandeden, werden ze verwittigd door een werknemer, die hen waarschuwde om 'niet te schrikken van alle lichamen daarbinnen'. In de garage troffen de controleurs volgens hun rapport een grote stapel aan. "Die bestond uit lijkzakken die gevuld waren met menselijke resten", lezen we daarin. "Alles lag op de vloer van de garage, net voor een verhuiswagen. De lijkzakken waren zichtbaar aan het lekken en we stelden een scherpe geur vast."

  Moeilijk te identificeren
  De inspecteurs merkten ook dat op sommige zakken namen geschreven waren, maar door de vochtigheid waren de letters uitgelopen en onleesbaar geworden. "Als gevolg daarvan, was het niet meteen mogelijk om de resten te identificeren", klinkt het.

  Eind deze maand moet de rechter beslissen of het lijkenhuis zijn vergunning terugkrijgt. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!