WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    15-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat speelt met iPad

    Kat speelt met iPad


    Dat de iPad populair is onder gadget-liefhebbers is al lang geen geheim meer. Uit dit filmpje blijkt echter dat ook katten gevoelig zijn voor het nieuwste speeltje van Apple. U ziet een kat enthousiast het aanraakscherm beroeren. Nadien speelt de viervoeter moeiteloos een deuntje op de virtuele piano. (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cafébaas hakt neus van luidruchtige klant af

    Cafébaas hakt neus van luidruchtige klant af


    Een cafébaas in Oklahoma City heeft een groepje klanten met harde hand duidelijk gemaakt dat hij niet gesteld is op te veel lawaai in zijn kroeg. De 'patron' ging de klanten te lijf met een zwaard en hakte de neus van een van hen af. Dat meldt het plaatselijke tv-station KFOR.

    "Mijn neus!"
    De cafébaas wees de luidruchtige groep vrienden de deur. Om zijn argumenten kracht bij te zetten, ging hij hen achterna met een zwaard van bijna een meter lang. De waard begon in te hakken op een van de vrienden. Hij raakte zijn slachtoffer in de schouder, de hand en het gelaat. "Mijn neus! Hij heeft mijn neus afgehakt!", schreeuwde de man.

    Onvindbaar
    Volgens de krant The Oklahoman is de toegesnelde politie er niet in geslaagd het verdwenen lichaamsdeel van het slachtoffer terug te vinden. De cafébaas werd gearresteerd op beschuldiging van aanranding met een dodelijk wapen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge vrouw verslaafd aan seks na ongeval met Wii Fit

    Jonge vrouw verslaafd aan seks na ongeval met Wii Fit


    De 24-jarige Britse Amanda Flowers heeft een vervelend probleempje. Na een val van haar Wii Fit board raakt ze bij de minste trilling opgewonden. Volgens een dokter werd bij de val een zenuw beschadigd waardoor ze in een "constante staat van seksuele opwinding" verkeert.

    "Het begint altijd met een prikkelend gevoel dat langzaam naar boven kruipt. Soms is het zo erg dat ik een hevig orgasme krijg", zegt de single uit Harpurhey, Manchester. "De enige remedie is diep ademhalen en hopen dat het overgaat"  Hoewel Flowers een zeldzaam geval is, gebeurt het vaker dat gebruikers van de Wii Fit in het ziekenhuis belanden. Wekelijks zijn er gemiddeld tien die om hulp aankloppen in Britse ziekenhuizen , schrijft de Huffington Post.

    Amanda Flowers krijgt soms tot tien orgasmes per dag en nog is ze niet tevreden. "Ik hoop nog altijd dat ik ooit een superstud vind die me kan bevredigen!" (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerlijkheid is belangrijkste waarde voor Vlamingen

    Eerlijkheid is belangrijkste waarde voor Vlamingen


    Van alle waarden scoort eerlijkheid het beste bij de Vlamingen. Dat maakt de Bond zonder Naam (BZN) vandaag tijdens haar Waardencongres bekend op basis van haar Nationale Waardepeiling. BZN wil naar aanleiding van haar vijftigste verjaardag de tien belangrijkste waarden in kaart brengen die noodzakelijk zijn voor een goede samenleving.

    Ontnuchterend
    BZN noemt de resultaten van haar waardepeiling tegelijkertijd verbluffend en ontnuchterend. "Ook al staan eerlijkheid, respect en vriendschap in de persoonlijke top 3, het zijn materialisme, onzekerheid over de toekomst en verspilling van middelen, die mensen aanduiden als hun grootste zorgen voor vandaag. Daarnaast worden ook negatieve waarden zoals conflict, agressie en bureaucratie vermeld bij de vraag op hoe men de huidige cultuur ervaart."

    Milieu
    Bij de vraag naar de gewenste cultuur staat eerlijkheid opnieuw op de eerste plaats, gevolgd door bekommernis voor de toekomstige generaties en milieubewustzijn. Vannamiddag wordt het volledige rapport overhandigd aan alle Vlaamse partijvoorzitters.

    Aan de peiling namen 8.500 personen deel. Bijna de helft is tussen de 35 en 55 jaar oud en twee derde van de deelnemers zijn vrouwen. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootmoeder riskeert leven om verkeer te regelen

    Grootmoeder riskeert leven om verkeer te regelen

    .

    Een 71-jarige grootmoeder uit de Chinese provincie Fujian riskeert dagelijks haar leven om het verkeer op één van de drukste wegen in Fuzhou in goede banen te leiden.

    Cai is intussen uitgegroeid tot een echte celebrity op het drukke verkeerspunt in Fuzhou. Ze springt tussen de verschillende rijen auto's en wijst zowel voetgangers als automobilisten op de verkeersregels. Zo grijpt ze voetgangers bij de hand als ze willen oversteken bij rood licht. En springt ze voor de wagens die op het verkeerde moment de straat willen kruisen.

    "Ik ben een oud vrouwtje die op het einde van haar leven zit", aldus de 71-jarige Cai aan China News Network, "En ik wil iets nuttigs doen voor andere mensen voor ik sterf. Sommige mensen schreeuwen wel naar mij of negeren mijn instructies, maar ik vertel hen altijd heel vriendelijk dat het voor hun eigen veiligheid is."

    Cai is van plan dit werk te doen totdat het aantal ongelukken in de stad vermindert. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twintiger gaat overkop bij tweede rijles

    Twintiger gaat overkop bij tweede rijles

    .

    Een rij-instructeur uit het Britse Headington zal zich de rijles van dit weekend nog lang herinneren. De twintiger die naast hem in de wagen zat, slaagde erin om de auto al tijdens haar tweede les op zijn dak te krijgen. Benieuwd of het meisje binnenkort slaagt voor haar rij-examen.

    De leerlinge verloor de controle over haar stuur toen ze een kruispunt wou verlaten. Ze draaide het stuur naar rechts en ging vol op de gaspedaal staan. De splinternieuwe Fiat 500 maakte daardoor een U-vorm, ging over een tuinpoortje de oprijlaan van een huis op en rolde van zijn zij op zijn dak. Buurtbewoners zagen alles gebeuren en snelden de twee inzittenden ter hulp.

    Volgens de 58-jarige Dermot Dobson, op wiens oprijlaan de wagen terechtkwam, wou de leerlinge vanuit stilstand vertrekken, maar draaide ze haar stuur te ver naar rechts en gaf ze te veel gas waardoor de auto een U-vorm maakte en uit balans raakte.

    "Het is eigenlijk een ongewone manier om zo bij iemand binnen te vallen op een zondagmorgen", grapte de man tegen The Daily Telegraph, "Maar het is nog verwonderlijker dat een klein autootje zo goed kan optrekken. Bovendien denk ik dat het nog een tijdje zou kunnen duren eer de leerlinge klaar is voor haar test."

    Niemand raakte gewond bij het ongeval. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat overleeft negen kogels

    Kat overleeft negen kogels

    .

    Katten hebben negen levens wordt wel eens gezegd en dat kan kloppen. Feit is dat Kitty, een kat uit Zweden negen kogels overleefd heeft. "De kogels werden van dichtbij afgevuurd want ze zaten diep in de kop en het lijf van het beestje", zegt veearts Andrew Blackley.

    Kitty kroop bebloed naar huis in Varberg. Haar baasje dacht dat de kat een hevige strijd geleverd had met een hond. Ook in het dierenziekenhuis van Slöinge dachten veeartsen het tot ze plots drie kogels in het lijfje van de kat ontdekten. Een kogel had haar neus getroffen, een tweede zat onder een oog en een derde stak in haar middenrif. Verder onderzoek wees uit dat in het beestje maar liefst negen kogels van een luchtdrukgeweer staken.

    "De kat werd negen keer geraakt omdat het niet de kans kreeg om te vluchten", weet Blockley. Kitty werd succesvol geopereerd en veeartsen gaan ervan uit dat de kat volledig zal herstellen. De politie heeft intussen een onderzoek geopend, schrijft de krant Hallands Nyheter. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie ouders voor één baby om erfelijke ziektes te voorkomen

    Drie ouders voor één baby om erfelijke ziektes te voorkomen


    Britse wetenschappers creëerden een tiental menselijke embryo's van drie ouders om zo een reeks erfelijke ziekten uit te schakelen. Deze medische doorbraak doet het debat rond designersbaby's weer oplaaien.

    Genetische ziekte
    De bewuste embryo's hebben twee moeders en een vader, ze werden genetisch ontwikkeld zodat ze ze zeker geen ongeneeslijke spier-, hersen-, hart- en spijsverteringsziekte hebben, aandoeningen die dodelijk kunnen zijn. De nieuwe techniek baseert zich op mitochondriën, dit is het deel van de cel dat voeding in energie omzet dat door de hersenen en het lichaam gebruikt wordt. Elke mitochondrië heeft zijn eigen DNA en wordt doorgegeven van moeder op kind. Ernstige defecten in dit genetisch materiaal treffen één op 6.500 baby's en veroorzaken 50 verschillende genetische ziekten, waaronder diabetes, blindheid en hartproblemen. Er bestaat geen medicijn voor deze aandoeningen.

    Batterij vervangen
    Vrouwen met deze ziektedragende mitochondriën moeten vaak de hartbrekende keuze maken om voorgoed kinderloos te blijven of zieke kinderen voort te brengen. De onderzoekers vonden nu een manier om het zieke DNA te wisselen met gezond materiaal via een donoreicel, waardoor er gezonde embryo's ontstaan. Hierdoor komt het genetische materiaal overwegend van de toekomstige ouders en geeft dit gezonde mitochondriën. Professor Doug Turnbull: "Dit is een erg belangrijke ontwikkeling met groot potentieel om gezinnen te helpen die risico lopen op mitochondriale ziekten. Je kunt het vergelijken met het vervangen van een batterij van een laptop. De energietoevoer van de cellen werkt hierdoor naar behoren, maar de informatie op de harde schijf werd niet veranderd."

    Kritiek
    Momenteel werden er zo al 80 embryo's van drie ouders gecreëerd, de meerderheid daarvan werd vernietigd als gevolg van de huidige wetgeving. Eerst moet die nog geregeld worden, maar als dat gebeurt kunnen de eerste baby's van drie ouders binnen de drie jaar geboren worden. Josephine Quintavalle van de ethtische organisatie 'Comment on Reproductive Ethics' zegt dat deze techniek een stap dichter is naar het klonen van mensen. "We moeten een betere manier vinden om dit soort ziekten te genezen." (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man valt andere motelgast aan met enorme python

    Man valt andere motelgast aan met enorme python


    Tijdens een handgemeen tussen twee motelgasten in de Amerikaanse staat South Carolina werd een man op het hoofd geslagen met een enorme python. De twee heethoofden waren blijkbaar beginnen bekvechten over te luide muziek maar het gekibbel liep al snel uit helemaal de hand.

    Het dispuut leek op een bepaald moment beslecht en de twee mannen gingen elk hun eigen weg. Enkele uren later echter keerde één motelgast op zijn stappen terug en viel de andere gast opnieuw aan maar dit keer had hij daarvoor een python meegebracht. Dit keer moest de politie soelaas brengen om de twee kemphanen en de slang uit mekaar te halen. De aanvaller met de slang werd ter plaatse in de boeien geslagen. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokters gieren het uit bij verwijderen kunstpenis uit achterwerk

    Dokters gieren het uit bij verwijderen kunstpenis uit achterwerk


    Grappige beelden van een op het eerste gezicht doodgewone operatie aan een achterwerk. Tot blijkt dat de chirurgen niets anders dan een kunstpenis uit het lichaam van de patiënt, die blijkbaar seksueel iets te fel geëxperimenteerd heeft, moeten halen. De dokters schrikken zich aanvankelijk een hoedje over de lengte van het voorwerp, maar niet veel later gieren ze het uit. Collega's worden erbij gehaald om mee te lachen, de nodige video's en foto's worden gemaakt met de gsm. Kwestie van eens hartelijk te kunnen lachen eens thuis of met vrienden op café. We betwijfelen of de desbetreffende patiënt ermee zal kunnen lachen als hij de video hierboven onder ogen krijgt. Rest alleen nog de vraag of het hier om een vrouw of man gaat. (odbs)
    14/04/10 23u55
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!