WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    28-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit ontdekt gebakken muis in zijn brood

    Brit ontdekt gebakken muis in zijn brood



    Een Britse vader kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn kinderen een boterham aan het maken was. In de korst van het brood bleek een muis gebakken te zijn. De voedingsproducent werd voor de rechter gedaagd en kreeg een boete van bijna 17.000 Britse pond (ongeveer 19.990 euro).


    De 41-jarige Stephen Forse uit Kidlington deed een lugubere ontdekking toen hij in januari zijn zesjarige tweeling Matthew en Jonathan en zijn achtjarige dochter Hannah boterhammen met kaas aan het smeren was. In zijn Hovis Best of Both-brood uit de plaatselijke Tesco-supermarkt bleek een muis in de korst van het brood gebakken te zitten. De staart van het dier ontbrak, waardoor gevreesd wordt dat die al opgegeten was.

    Forse getuigde voor de rechtbank dat hij een donker object zag zitten in de korst van het brood, maar dat hij er eerst van overtuigd was dat de bloem daar niet goed vermengd was waardoor een klonter blijven zitten was. "Maar toen ik wat dichter ging, zag ik onmiddellijk dat het object haar had", aldus de 41-jarige vader, "Ik liet mijn kinderen niets merken en maakte verder boterhammen met een brood dat ik uit de diepvries haalde, maar zelf kreeg ik geen hap meer door mijn keel. Dat viel ook mijn dochter op en ik loog tegen haar dat ik geen honger had."

    Grootste voedingsproducent
    Stephen Fresco gaf het brood met de muis mee aan de voedselinspectie die voedingsproducent Premier Foods voor de rechtbank daagde. Toen de producent de verklaringen hoorde, pleitte het onmiddellijk schuldig. Premier Foods gaf toe dat het er niet in slaagde om alle stappen in de voedselproductie te vrijwaren van om het even welke besmetting. De producent werd dan ook veroordeeld tot een boete van 16.821 Britse pond (of 19.780 euro).

    Premier Foods is de grootste voedingsproducent in Groot-Brittannië. Ongeveer 99 procent van alle Britse gezinnen koopt hun producten en 47,2 miljoen mensen eten van het voedingswaren. Het bedrijf wil zich dan ook verontschuldigen bij de familie Forse. "Nadat het verhaal van de muis bekend raakte, hebben wij de gebouwen aan een grondige inspectie onderworpen", aldus een woordvoerder van Premier Foods, "Er werden geen muizen gevonden, dus gaan we ervan uit dat het een alleenstaand geval is. Sorry daarvoor." (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uil begint bijna aan zeereis met cruiseschip

    Uil begint bijna aan zeereis met cruiseschip

    Een zeldzame konijnuil is op het nippertje gered van één van de grootste cruiseschepen ter wereld. De uil was een ongewenste passagier die een nest probeerde bouwen op het minigolfterrein van de 'Oasis of the Seas'. Slechts enkele uren voor de afvaart werd de uil ontdekt.

    Het cruiseschip lag in Port Everglades in Florida en stond op het punt uit te varen naar de Caraïben. Een lid van de crew zag de uil in de buurt van het golfterrein en riep de hulp van specialisten van de Florida Fish and Wildlifde Conservation Commission. Het was kennelijk een aantrekkelijk plekje voor de zeldzame uil, want het schip beschikt over een volledig park met planten en bomen. Toch lieten ze de uil liever niet vertrekken op de cruise die een week zou duren.

    De uilensoort heeft immers een open ruimte nodig om te leven en zou dus niet goed aarden op volle zee. De gebruikte ondergrond van het synthetische golfterrein is vergelijkbaar met de ondergrond in stedelijke gebieden die de uilen gebruiken om hun nesten te bouwen. Het gaat om een speciale soort binnen de uilenfamilie. Zo leeft de konijnuil bijvoorbeeld ook overdag, terwijl de meeste uilen nachtdieren zijn.

    De uilen zijn beschermd en vallen onder een speciale wet. Zo is het verboden om de uilen, hun eieren of hun nest te storen. Maar aan boord van een cruiseschip zijn de uilen dus niet welkom. De uil in kwestie werd gevangen en op een meer geschikte plaats vrijgelaten. Het avontuur op zee zal dus nog even moeten wachten. (gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeëer eens het logo van een radiozender op je hoofd

    Tatoeëer eens het logo van een radiozender op je hoofd



    David Jonathan Winkelman.

    Mogen wij u voorstellen: David Jonathan Winkelman. De 48-jarige man uit Iowa werd vorige week gearresteerd op beschuldiging van autodiefstal. Niks bijzonders, ware het niet dat onze aandacht werd getrokken door de merkwaardige tatoeage die 's mans voorhoofd 'siert'.

    Wedstrijd
    Tien jaar geleden lanceerde een dj van het radiostation KORB een wedstrijd. Wie het logo van de zender op z'n voorhoofd liet tatoeëren, maakte kans op een geldbedrag "van zes cijfers".

    Winkelman liet zich niet pramen en trok met zijn stiefzoon naar de plaatselijke tatoeëerder. Trots gingen beide mannen zich - getooid met de geïnkte tekst '93 Rock' en 'The Quad City Rocker' op hun 'façade' - aandienen bij het radiostation om hun geldprijs op te strijken.

    Grap
    De bazen van de zender stuurden het olijke duo evenwel met een kluitje in het riet. Zij beweerden dat het om een grap ging. "Een bizarre radiostunt", klonk het.

    De twee gedupeerden daagden de radiozender voor de rechter. Enkele maanden later trokken ze hun klacht om duistere redenen echter weer in.

    Andere naam
    Tot overmaat van ramp is het radiostation inmiddels van naam en logo veranderd. KORB uit Bettendorf, Iowa, heet nu KQCS, Star 93.5. Als dat maar geen plaatselijk sterrenmeisje op ideeën brengt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor stapt halte te vroeg van trein en krijgt zware boete

    Professor stapt halte te vroeg van trein en krijgt zware boete

    Een Britse professor heeft een boete van 155 pond (182 euro) gekregen omdat hij een halte te vroeg van de trein is gestapt. Volgens zijn kaartje had de man nog één halte verder moeten rijden, schrijft de Daily Mail.

    Martyn Evans stapte af in het station van Darlington, omdat hij dan sneller thuis zou geraken. In feite moest hij nog één halte blijven zitten, tot het station van Durham. Daar werkt hij als professor aan de afdeling filosofie van de universiteit. Het treinbedrijf East Coast stelt echter dat hij volgens het reglement enkel mocht afstappen in het station waar hij voor betaald had.

    "Ik kan begrijpen dat je meer moet betalen voor een extra halte. Maar als je een halte vroeger afstapt, heb je niet eens het volledige product gebruikt waarvoor je betaald hebt", zegt professor Evans. De man wou meteen naar huis gaan, aangezien het al redelijk laat was. Dus stapte hij een halte vroeger af. In het station moest hij langs een automatische barrière passeren en daar bleek zijn ticket dus niet te kloppen.

    Uiteindelijk besloot de maatschappij de boete van Evans te verscheuren. Als teken van goede wil... (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes tips om een alien te spotten

    Zes tips om een alien te spotten

    Aliens zijn deze week plots weer hot. De Verenigde Naties hebben een contactpersoon voor buitenaardse wezens aangesteld en zes voormalige Amerikaanse piloten stellen dat aliens al jaren aan onze kernwapens komen prutsen.

    Hoog tijd dus voor enkele handige tips om een buitenaards wezen te spotten, zo oordeelde de Britse Telegraph:

    1. Controleer het luchtruim boven nucleaire kampen en militaire centra, vooral in de Verenigde Staten, Rusland of het Verenigd Koninkrijk.

    2. Zoek naar roodgloeiende UFO's die boven de grond zweven. Vooral goed opletten in bosrijke gebieden.

    3. Maar zoek ook naar sporen op de grond. Soms landen de toestellen en dan laten ze inkepingen in de bodem achter.

    4. Als je een vreemd object in de vorm van een sigaar of een schotel ziet vliegen, heb je de jackpot gewonnen. Zeker als dat object lichtstralen naar de grond schiet.

    5. Panikeer niet! Dit zijn vriendelijke aliens die naar onze planeet komen om kernwapens te desactiveren. Ze zijn alweer verdwenen voor we hen kunnen bedanken.

    6. Als je er echt niet in slaagt een UFO te spotten, hoef je je niet te schamen. Ze laten zelden sporen achter en anders zijn de 'Men in Black' misschien al langs geweest. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen we in de toekomst op deze manier naar het werk?

    Fietsen we in de toekomst op deze manier naar het werk?



    De Shweeb

    Een overdekte ligfiets aan rails, zo kun je de 'Shweeb' omschrijven. De eerste monorail voor fietsen staat in een avonturenpark in Nieuw-Zeeland maar het ziet er naar uit dat het daar zeker niet gaat bij blijven. Google investeert namelijk miljoenen om de shweeb te laten uitgroeien tot een stedelijk vervoermiddel.

    De techniek achter de Shweeb is betrekkelijk eenvoudig. Er is alleen een rail nodig waar de voertuigen aan hangen. De aandrijving komt van de inzittenden zelf waarbij de opstelling te vergelijken is met die van een ligfiets. In de Nieuw-Zeelandse stad Rotorua kan je op deze manier 600 meter overbruggen in 55 seconden.

    Dankzij de investering van Google zien we de monorail voor fietsen op termijn misschien wel in de stad of op universiteitscampussen opduiken, eventueel boven bestaande fietspaden. (kve)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht naar tiener die walvis berijdt

    Zoektocht naar tiener die walvis berijdt

    Natuurbeschermers in het Australische Albany zijn op zoek naar een tiener die volgens ooggetuigen op de rug van een walvis zou hebben gereden.

    Een van de aanwezigen heeft tegenover de autoriteiten verklaard dat hij zag hoe een jongen op de rug van een walvis klom nabij Middleton Bay.

    "Reële dreiging"
    Een bijzonder straffe daad, al kan de tiener in kwestie er maar beter niet te veel luchtbaarheid aan geven. Indien hij gevat wordt, hangt hem een boete van 10.000 Australische dollar, of zo'n 7.000 euro, boven het hoofd. "Het is een zware boete", geeft een woordvoerder van het Department of Environment and Conservation toe. "Maar het is belangrijk dat mensen het gevaar van zo'n avontuur inzien. Er is een reële dreiging dat een ritje op een walvis fataal afloopt. Ze kunnen er vriendelijk uitzien als ze zo dicht bij de kust komen. Maar vergis je niet: het kunnen gevaarlijke, dodelijke dieren zijn."

    Patrouilleboten
    Om een herhaling van het huzarenstukje te vermijden, patrouilleren er sinds het incident bootjes die mensen waarschuwen om uit de buurt van de mastodonten te blijven. "De Zuidkapers, de soort die we hier het vaakst zien, kunnen tot 18 meter lang en 80 ton zwaar worden", waarschuwt het departement. "Indien je in de weg loopt als ze met hun staart slaan, overleef je het niet."

    Boten moeten minstens 100 meter uit de buurt van de walvissen blijven, zwemmers en surfers mogen niet dichter dan 30 meter bij de dieren in de buurt komen. "Zo verzekeren we dat de dieren niet gewoon raken door schepen, en dat ook de menselijke veiligheid gegarandeerd is." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!