WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    05-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hersenen werken hetzelfde als Facebook

    Hersenen werken hetzelfde als Facebook


    Hersenen blijken zich hetzelfde te gedragen als veel sociaalnetwerksites zoals Facebook, meldt het Nederlandse VU medisch centrum.

    Sociale netwerken werken volgens het 'small-world-principe', dat twee uitgangspunten heeft. Enerzijds sta je in slechts een paar stappen in verbinding met een willekeurig iemand aan de andere kant van de wereld. Anderzijds is er binnen het netwerk sprake van sterke lokale gerichtheid, de zogenaamde hecht verbonden vriendengroepen.
     
    Hersentumoren
    De hersenen werken naar verluidt op dezelfde manier als die vriendennetwerken. Neuropsychologe Linda Douw ontdekte dat door onderzoek te doen naar de symptomen van patiënten met hersentumoren en epilepsie.
     
    Bij patiënten met hersentumoren zou je verwachten dat op de plek waar de hersentumor zit ook de hersenfunctie verstoord is. Vreemd genoeg hebben die patiënten echter vaak problemen met functies in andere hersendelen, zoals epileptische aanvallen en problemen met algemene cognitieve functies (zoals concentratie en informatieverwerking).
     
    Invloed
    Door met behulp van het 'small-world-principe' te kijken naar de hersennetwerken van patiënten met een hersentumor, ontdekte Douw dat de algemene gevolgen van een hersentumor veel beter te verklaren waren. Een hersentumor beïnvloedt namelijk het hele hersennetwerk. Zelfs in de hersenhelft waar de tumor zich niet bevindt, is de neurale communicatie veranderd.
     
    Dat effect is enigszins te vergelijken met het vinden van websites op internet. Wanneer er een zoekmachine zoals Google uitvalt, heeft dat verstrekkende gevolgen voor de vindbaarheid van andere websites. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jumping Brussel gaat ondanks diefstal 1.000 ton zand door

    Jumping Brussel gaat ondanks diefstal 1.000 ton zand door


    De prestigieuze jumping van Brussel zal van 25 tot 28 november dan toch kunnen doorgaan ondanks een serieuze tegenslag. Deze week ontdekten de organisatoren immers dat er 1.000 ton zand, dat gebruikt wordt als ondergrond om de schokken van het paard na het springen te kunnen opvangen, gestolen is. "Maar we hebben al verscheidene mogelijke leveranciers voor dat speciale zand gevonden", verzekerde de organisator van het Brusselse evenement.

    De waarde van het zand, dat opgeslagen lag in de buurt van de hallen 11 en 12 op de Heizel waar het evenement plaatsvindt, wordt geschat op 100.000 euro. De organisatoren hebben ondertussen een klacht ingediend en het onderzoek naar de diefstal is volop aan de gang. De verantwoordelijken van het Heizelcomplex dachten ten onrechte dat de organisatoren een tiental maanden geleden zelf het zand waren komen ophalen met een veertigtal opleggers.
     
    Oplossing
    "We zijn meteen beginnen zoeken naar een oplossing", verduidelijkte Christophe Ameeuw, die samen met de Braziliaan Nelson Pessoa de leiding heeft over de jumping van Brussel. "Zonder het speciale zand kan de jumping immers niet doorgaan. We hebben op dit moment al meerdere oplossingen om dit probleem aan te pakken. Er is een onderzoek aan de gang maar dat zal geenszins de wedstrijd belemmeren." (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Downloadmama moet 1,1 miljoen betalen voor 24 liedjes

    Downloadmama moet 1,1 miljoen betalen voor 24 liedjes



    Jammie Thomas-Rasset.
    Jammie Thomas-Rasset, een alleenstaande moeder van vier uit de Amerikaanse staat Minnesota, werd in een ophefmakende antipiraterijzaak veroordeeld tot het betalen van 1,5 miljoen dollar (bijna 1,1 miljoen euro) omdat ze 24 liedjes downloadde.

    De vrouw werd gisteren schuldig bevonden aan inbreuk op de copyrightwetgeving omdat ze KaZaa gebruikte, een netwerk waarmee gebruikers al dan niet legale bestanden kunnen delen en downloaden. Per nummer dat ze opsloeg, moet de vrouw 62,500 dollar (44.600 euro) betalen, in totaal dus 1,5 miljoen dollar.

    "Verantwoordelijkheid aanvaarden"
    Het is het derde verdict in de lange juridische zaak. De Recording Industry Association of America (RIAA) toont zich verheugd om de uitspraak. "We zijn de jury dankbaar omdat ze de ernst van het misdrijf erkent", zegt de federatie. "Nu drie jury's zich achter ons standpunt schaarden, hopen we dat de beklaagde eindelijk de verantwoordelijkheid voor haar daden aanvaardt."

    In juni vorig jaar werd de vrouw al eens veroordeeld tot een schadevergoeding van 1,92 miljoen dollar (zo'n 1,37 miljoen euro), te betalen aan zes platenfirma's. In 2007 werd de vrouw door de jury veroordeeld tot het betalen van 220.000 dollar (157.000 euro), maar de toenmalige voorzitter van de rechtbank noemde die som toen "geheel buiten proportie."

    Minnelijke schikking
    De RIAA en de muzieklabels dienden al klacht in tegen duizenden mensen voor illegaal downloaden, maar meestal worden geschillen buiten de rechtbank om geregeld met schadevergoedingen van enkele duizenden dollars. Thomas-Rasset weigerde echter steeds een minnelijke schikking. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie wil terracotta leger Xi'an naar Ieper halen

    Organisatie wil terracotta leger Xi'an naar Ieper halen


    Het Ieperse managementbureau Envinyatar heeft verregaande plannen om van januari tot juli 2014 het terracotta leger van Xi'an tentoon te stellen in de West-Vlaamse stad. De onderhandelingen met de Chinese overheid zijn al ver gevorderd.

    Het gaat om een privé-initiatief, gedragen door bedrijven, waarvoor reeds een jaar stille diplomatie met het land werd gevoerd. De organisatoren zijn nog op zoek naar de nodige financiering om het project te realiseren. Midden december moet de lijst met steunende bedrijven worden voorgesteld aan de Chinese ambassadeur.

    In januari vertrekt er vervolgens een delegatie naar Peking en in april wordt er normaal gezien een intentieverklaring ondertekend, in het bijzijn van de burgemeester van Ieper en de gouverneur van West-Vlaanderen. In de tijd die daarop volgt zou enkel nog onderhandeld moeten worden over de procedures.

    Dure expo
    De 2.200 jaar oude kunstschat en UNESCO-Werelderfgoed werd pas in 1974 ontdekt. Van 1 oktober 2008 tot 31 maart 2009 kwamen er reeds beelden naar het Limburgse Maaseik. De vzw Expo Maaseik betaalde 2,2 miljoen euro om de krijgers van Xi'an naar België te halen, de tentoonstelling werd voor nog eens 54 miljoen euro verzekerd. De veertien originele terracotta soldaten en ruim tweehonderd (graf)vondsten trokken toen 190.000 bezoekers.

    Concreet zou de Ieperse evenementenhal 'Egliseum' zestien tot achttien beelden tentoonstellen die het land nog nooit eerder hebben verlaten. De tentoonstelling zou samenvallen met de herdenking van 100 jaar Eerste Wereldoorlog. Er worden duizenden bezoekers verwacht. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel schenkt lottowinst van 7,8 miljoen euro weg

    Koppel schenkt lottowinst van 7,8 miljoen euro weg



    De telefoon staat roodgloeiend bij de familie Large in Lower Truro. Het Canadese koppel uit Nova Scotia gaf zomaar eventjes 7,8 miljoen euro weg. Allen en Violet slijten hun oude dag en zijn tevreden. Luxe hoeven ze niet. Ze hebben hun ganse leven hard gewerkt en gespaard. "We hebben een stukje van de lottowinst opzijgezet maar de rest hebben we al weggegeven", aldus Allen.

    De man snapt de media-aandacht niet. Sinds het verhaal over de hartverwarmende daad in een krant verscheen, rinkelt de telefoon onophoudelijk. Iedereen wil hem spreken. "Zoveel aandacht zijn we helemaal niet gewoon", vertelt de wilde weldoener. "We zijn maar een gewoon koppel. Twee mensen op leeftijd, meer niet", klinkt het bescheiden.

    "Geen grote plannen meer"
    De Larges wonnen een klein fortuin met de lotto en besloten om het grootste deel van hun winst weg te schenken. Het koppel zette een deel opzij voor slechte dagen en maakte ook familie blij. De rest van het geld ging naar kerken, brandweerafdelingen, kerkhoven, ziekenhuizen en het Rode Kruis. "We hebben twee procent voor onszelf gehouden. Een beetje reserve voor een slecht dag", zegt de 75-jarige Allen. "Ah, we koesteren geen grote plannen meer. We zijn maar een gewoon koppel. Reizen en feesten zeggen ons niks. We doen het liever kalmer aan. We zijn mensen van het platteland."

    Het koppel ging vorige week de som ophalen. "We hebben dertig jaar lang hard gewerkt. Elke maand hebben we geld opzijgezet voor ons pensioen. We waren geen miljonairs maar altijd gelukkig. Het winnen van de lotto gaat ons leven dan ook niet meer veranderen", besluit Allen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enorme tandenborstel voor nijlpaarden

    Enorme tandenborstel voor nijlpaarden



    Een Chinese dierentuin heeft een uit de kluiten gewassen tandenborstel gemaakt om de metersgrote bekken van zijn nijlpaarden te schrobben.

    De tandenborstel is 1,20 meter lang en is nodig vanwege het dieet waarop de dierentuin de dieren heeft gezet, meldt de Britse krant The Telegraph.

    "Normaal gesproken is het niet nodig om de bek van een nijlpaard te poetsen. Ze eten gewoonlijk gras en dat blijft niet tussen hun tanden zitten. Maar hier in de dierentuin voeren we ze ook groenten en fruit en dat blijft makkelijk tussen hun tanden plakken", aldus een medewerker van de dierentuin tegen de Chinese krant Shanghai Daily. (anp/tw)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!