WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    05-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel schenkt lottowinst van 7,8 miljoen euro weg

    Koppel schenkt lottowinst van 7,8 miljoen euro weg



    De telefoon staat roodgloeiend bij de familie Large in Lower Truro. Het Canadese koppel uit Nova Scotia gaf zomaar eventjes 7,8 miljoen euro weg. Allen en Violet slijten hun oude dag en zijn tevreden. Luxe hoeven ze niet. Ze hebben hun ganse leven hard gewerkt en gespaard. "We hebben een stukje van de lottowinst opzijgezet maar de rest hebben we al weggegeven", aldus Allen.

    De man snapt de media-aandacht niet. Sinds het verhaal over de hartverwarmende daad in een krant verscheen, rinkelt de telefoon onophoudelijk. Iedereen wil hem spreken. "Zoveel aandacht zijn we helemaal niet gewoon", vertelt de wilde weldoener. "We zijn maar een gewoon koppel. Twee mensen op leeftijd, meer niet", klinkt het bescheiden.

    "Geen grote plannen meer"
    De Larges wonnen een klein fortuin met de lotto en besloten om het grootste deel van hun winst weg te schenken. Het koppel zette een deel opzij voor slechte dagen en maakte ook familie blij. De rest van het geld ging naar kerken, brandweerafdelingen, kerkhoven, ziekenhuizen en het Rode Kruis. "We hebben twee procent voor onszelf gehouden. Een beetje reserve voor een slecht dag", zegt de 75-jarige Allen. "Ah, we koesteren geen grote plannen meer. We zijn maar een gewoon koppel. Reizen en feesten zeggen ons niks. We doen het liever kalmer aan. We zijn mensen van het platteland."

    Het koppel ging vorige week de som ophalen. "We hebben dertig jaar lang hard gewerkt. Elke maand hebben we geld opzijgezet voor ons pensioen. We waren geen miljonairs maar altijd gelukkig. Het winnen van de lotto gaat ons leven dan ook niet meer veranderen", besluit Allen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enorme tandenborstel voor nijlpaarden

    Enorme tandenborstel voor nijlpaarden



    Een Chinese dierentuin heeft een uit de kluiten gewassen tandenborstel gemaakt om de metersgrote bekken van zijn nijlpaarden te schrobben.

    De tandenborstel is 1,20 meter lang en is nodig vanwege het dieet waarop de dierentuin de dieren heeft gezet, meldt de Britse krant The Telegraph.

    "Normaal gesproken is het niet nodig om de bek van een nijlpaard te poetsen. Ze eten gewoonlijk gras en dat blijft niet tussen hun tanden zitten. Maar hier in de dierentuin voeren we ze ook groenten en fruit en dat blijft makkelijk tussen hun tanden plakken", aldus een medewerker van de dierentuin tegen de Chinese krant Shanghai Daily. (anp/tw)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste theepot ter wereld herbergt museum

    Grootste theepot ter wereld herbergt museum

    grootste theepot ter wereld herbergt museum

    In Meitan, in het zuidwesten van China, hebben liefhebbers de grootste theepot - met bijhorend kopje - ter wereld gebouwd. Het 'kunstwerk' is ruim 70 meter hoog en kan - indien nodig - gevuld worden met 28 miljoen liter thee.

    De bouwers wilden met deze recordpoging de Chinezen eren die eeuwen geleden 'de thee' hebben uitgevonden.

    Guinness World Records moet het record wel nog erkennen.

    In de theepot is een museum geopend.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salvador Dalí heeft beroemdste snor ooit

    Salvador Dalí heeft beroemdste snor ooit

    salvador dali heeft beroemdste snor ooit

    Volgens de Britten heeft de Spaanse kunstenaar Salvador Dalí de beroemdste snor aller tijden. Dat blijkt uit een onderzoek van MSN Him.

    Maar liefst een kwart van de 14.000 ondervraagden wees de kunstenaar aan. De Amerikaan Hulk Hogan, realityster en worstelaar, strandt op plaats twee met 18 procent van de stemmen.

    Genie Albert Einstein wist 13 procent van de Britten te charmeren en is zo derde. De snor van filosoof Friedrich Nietzsche,(12 procent) en die van Charlie Chaplin en Freddy Mercury (11 procent) vervolledigen de top vijf.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 miljard dollar voor grootste huis ter wereld

    1 miljard dollar voor grootste huis ter wereld

    1 miljard dollar voor grootste huis ter wereld

    Een van de rijkste mensen ter wereld, de Indiër Mukesh Ambani, verhuist eind deze maand samen met zijn vrouw en drie kinderen naar zijn nieuwe huis in Mumbai. Het bouwwerk telt 27 verdiepingen en kost zowat één miljard dollar. Daarmee is het wellicht het grootste en duurste huis ter wereld.

    Zes verdiepingen worden voorbehouden voor parkeerplaatsen en er zijn ook drie landingsplaatsen voor helikopters en negen liften.

    Als ontspanning kan het vijfkoppig gezin onder meer kiezen tussen een grote danszaal, een bioscoop met 50 plaatsen, een kuuroord en heel wat terrasjes en kunstzinnige tuinen.

    Het extravagante huis van Ambami staat in schril contrast met de extreme armoede in Mumbai



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Star Wars'-hologrammen zijn bijna realiteit

    'Star Wars'-hologrammen zijn bijna realiteit

    Een 3D-hologram, zoals dat onder meer te zien is in sciencefictionfilms als 'Star Wars', zal binnenkort deel kunnen uitmaken van het echte leven. Dat bericht wetenschapsblad 'Nature'.

    De hologramtechnologie werd de voorbije decennia wereldwijd bestudeerd. Het was al een poos mogelijk om een 3D-hologram te versturen, alleen duurde het enkele minuten vooraleer het geüpdatet kon worden. En dat verhinderde dat bewegende 3D-beelden konden worden doorgestuurd.

    Minuten worden seconden
    Een onderzoeksploeg van de Amerikaanse Arizona University, geleid door professor Nasser Peyghambarian, hebben nu echter een manier gevonden om een beeld elke twee seconden te updaten. En dan wordt de beweging van dergelijke hologrammen wel heel erg levensecht.

    Indien bewegende 3D-hologrammen naar eender welke plaats in de wereld kunnen worden doorgestuurd, schept dit nooit geziene technologische mogelijkheden: voor teleconferenties, 3D-advertenties, entertainment en wetenschappelijke projecten gaat dan een nieuwe wereld open.

    Laserbeeld
    "Het betekent dat we een driedimensionaal beeld in één plek kunnen opnemen, en het in real time elders in de wereld tonen", maakt Peyghambarian zich sterk. "De vooruitgang brengt ons een stap dichter bij het ultieme doel: een holografisch beeld dat bestaat uit 3D-beelden in hoge resolutie, in kleur en op ware grootte die met hoge update-snelheden overal naar plaatsen in de wereld kunnen worden gestuurd."

    Centraal voor de nieuwe technologie is een laser die elke twee seconden een beeld op een scherm kan branden, in wat de onderzoekers 'bijna-real time' noemen. De beelden die zo tot stand komen zijn tot twee keer scherper dan televisiebeelden - en dus zelfs beter dan de hologrammen die men in het vergevorderde scifi-universum van 'Star Wars' te zien krijgt. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 1973 gestolen schilderij van Degas teruggevonden

    In 1973 gestolen schilderij van Degas teruggevonden


    Beeld: catalogus Sotheby's.

    Een werk van schilder Edgar Degas, 'Wasvrouwen met tandpijn', dat gestolen werd in 1973 in Frankrijk, is teruggevonden toen het werd verkocht op een veiling in New York. Dat meldde het Franse ministerie van Cultuur, dat de informatie bevestigde op de website La Tribune de l'Art.

    Veilinghuis Sotheby's trok het werk terug uit zijn veiling van impressionistische kunst, gisteren in New York. Sotheby's werd verwittigd door de Franse minister, die zei dat het schilderij behoorde tot de collecties van het Louvre en inmiddels bestemd is voor het museum van Orsay, zei de dienst van de Franse musea van het ministerie, aan AFP.
     
    Gestolen in museum
    Het kleine doek (16 op 21 centimeter) werd gemaakt rond 1870-1872 door de Franse schilder. Het werd in 1960 ondergebracht in het depot van het museum van Le Havre (noordwesten), waar het gestolen werd in 1973. In de catalogus van Sotheby's werd het geschat op 248.000 tot 319.000 euro. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees liep 28 jaar rond met eetstokje in maag

    Chinees liep 28 jaar rond met eetstokje in maag

    In Shanghai hebben dokters een Chinees geopereerd om een eetstokje uit zijn maag te verwijderen. De man had het ding 28 jaar geleden ingeslikt, maar het nooit laten weghalen omdat hij er geen last van had.

    Zhang dacht dat het eetstokje na al die tijd wel al helemaal verteerd zou zijn, maar toen hij hevige maagproblemen kreeg en enkele dokters raadpleegde, stelden die vast dat er nog restanten in zijn maag zaten. Er zat niets anders op dan de man alsnog te opereren. Dat schrijft de Telegraph online op gezag van China Daily.
     
    Het is overigens niet duidelijk waarom de man indertijd het stokje had ingeslikt. Hij verklaarde enkel dat dat gebeurd was toen hij zich "in een geagiteerde emotionele toestand" bevond. Ook of het eetstokje van hout of plastic was gemaakt, is niet geweten. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama-sekspop te koop in China

    Obama-sekspop te koop in China

    De verkiezingen van gisteren wijzen erop dat de populariteit van Barack Obama bij de Amerikanen tanende is. In China is het staatshoofd echter geliefder dan ooit. Obama geniet er zelfs de twijfelachtige eer model te staan voor een opblaaspop.

    De pop, die tentoongesteld werd tijdens het Sex Culture Festival in de zuidelijke Chinese stad Guangzhou, heeft een donkerblauw pak en een rode das, en op het hoofd werd het hoofd van de Amerikaanse leider afgedrukt. We durven echter betwijfelen of Obama in zijn nopjes zal zijn met het eerbetoon.

    Respect!
    De organisatoren van de beurs konden niet zeggen welke producent  voor de markante sekspop instond, maar liefhebbers van het genre zijn niet meteen wild van het idee. "Hoe kunnen ze de president van de VS bij zulke slecht gemaakte sekspoppen plaatsen?", vraagt een bezoeker van een Chinees forum zich af. "Een man die zo'n groot land leidt, verdient meer respect."

    Barack Obama geniet een enorme populariteit in China. Zo zijn ook de T-shirts met de afbeelding 'Maobama' (een kruising tussen voormalig Chinees leider Mao en de Amerikaanse president) een commerciële voltreffer. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen verkopen levende krab in snoepautomaten

    Chinezen verkopen levende krab in snoepautomaten


    Azië en dierenmishandeling gaan vaak hand in hand, maar de meest recente Chinese uitvinding slaat alles. Hongerige pendelaars hoeven zich niet te vullen met snoepgoed uit de plaatselijke automaten. Ze kunnen er nu ook levende krab uit halen.

    In Nanjing is krab een populair gerecht. Voor een levende krab moet je twee tot zes euro in de automaat steken. De krab komt in drie formaten: klein, medium en groot. In ruil krijg je een plastic doosje met een levende krab. De temperatuur in de automaat bedraagt vijf graden Celsius, waardoor de krab verdoofd raakt maar nog steeds in leven is.

    Gratis krab
    Wie toch een overleden krab uit de automaat zou halen, krijgt drie gratis krabben als vergoeding. Deze nieuwe automaten staan in verschillende metrostations van Nanjing. Volgens Wu Zhendi, algemeen directeur van de Twin Lake Crab Company, zouden zo dagelijks honderden krabben verkocht worden aan pendelaars.

    Verkoop
    Tijdens de eerste weken stonden de klanten nogal argwanend tegenover het initiatief. Ze konden niet geloven dat de krabben in de automaat nog leefden. Maar toen ze dat met hun eigen ogen vaststelden, begon de verkoop plots te draaien.

    Aanvankelijk was het moeilijk om de krabben in leven te houden, maar in de nieuwste machines lijken alle krabben te overleven. Het bedrijf wil de verkoop van levende krab in automaten ook uitbreiden naar Japan. (gb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische boerderijen te huur voor 1 dollar per week

    Australische boerderijen te huur voor 1 dollar per week


    Wie zin heeft in een portie avontuur kan een boerderij huren in de buurt van Sydney.
    Een afgelegen dorp in Australië wil de kwakkelende huizenmarkt oppeppen door boerderijen te verhuren voor 1 Australische dollar (ongeveer 0,70 euro) per week. Het bestuur van Trundle, met 380 inwoners, heeft zes boerderijen in de aanbieding, waarvan enkele al jaren leeg staan.

    De regio kampte lange tijd met extreme droogte, maar beleeft nu zijn beste teeltseizoen in een decennium. "Trundle is geen uitstervend dorp, maar we willen voorkomen dat we die kant op gaan. We doen wat we kunnen om elke ramp te voorkomen", aldus campagnewoordvoerster Cherie Quade.

    Onderwijzeres Quade hoopt op minstens tien nieuwe gezinnen, zodat er nieuw leven op de scholen komt. "De kinderen kijken er naar uit om met anderen te spelen dan met hun neefjes en nichtjes".

    Het dorp op 350 kilometer van Sydney belooft een uniek landschap en een hechte gemeenschapsband. "Iedereen kent je en groet je op straat." (anp/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mailen naar dode is het nieuwe rouwen"

    "Mailen naar dode is het nieuwe rouwen"


    Mailen naar een dierbare overledene is een nieuwe vorm van rouwen, net als het oprichten van een speciale webpagina. Steeds vaker staat in overlijdensadvertenties ook een webadres vermeld, waarop belangstellenden nog iets tegen de dode kunnen zeggen en waar ze hun condoleance kunnen achterlaten.

    "Het is een moderne vorm van voorouderverering", zegt antropoloog Eric Venbrux, wetenschappelijk directeur van het Centrum voor Thanatologie van de Radboud Universiteit in het Nederlandse Nijmegen. Volgens Venbrux raakt een interactieve vorm van gedenken steeds meer in de mode. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Wilde uilen in India bijna uitgestorven door Harry Potter"

    wilde uilen in india bijna uitgestorven door harry potter

    In India is het aantal wilde uilen fors afgenomen. Jairam Ramesh, de minister van Milieu, schuift de zwarte piet zowaar door aan Harry Potter.

    ''In navolging van de Harry Potter-films lijkt er een vreemde fascinatie te zijn, zelfs bij de middenklasse op het platteland, om kinderen een uil cadeau te doen'', verklaarde Ramesh dinsdag.

    In de boeken en films rond de tovenaarsleerling is de uil een belangrijk dier voor het afleveren van boodschappen. Ramesh blijkt echter te vergeten zijn dat er bij het Hindoeïstische lichtjesfeest Divali (dit jaar op 5 november) heel wat uilen geofferd worden in de hoop zo voorspoed af te dwingen.

    De minister wil snel een beschermingsprogramma opstarten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koeien hebben seks op hoogte van 20 meter

    Koeien hebben seks op hoogte van 20 meter



    De inwoners van het Duitse Dippelsdorf, in de deelstaat Saksen, konden hun ogen niet geloven. Twee 'opblaasbare' koeien bedreven de liefde op twintig meter hoogte.

    Oudere mensen willen niets weten van deze vorm van 'kunst'. Jongeren schateren het dan weer uit.

    Steffen Gaubatz, die de opmerkelijke vlieger in elkaar knutselde, weet dat seks goed verkoopt. "Ik val meer op met dit thema."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama-brief brengt 7.000 dollar op

    Obama-brief brengt 7.000 dollar op

    obama brief brengt 7 000 dollar op

    Een vrouw uit de Amerikaanse staat Michigan heeft maar liefst 7.000 dollar gekregen voor een brief van president Barack Obama.

    Jennifer Cline stuurde de president een tijd geleden een brief. Ze wilde de man op de hoogte brengen van haar moeilijke gezinssituatie. De vrouw was namelijk al jaren werkloos en leed ook aan huidkanker.

    In januari vond de vrouw een kort handgeschreven briefje van de president in haar bus. Daar stond in dat hij begreep dat het moeilijke tijden waren. Ook geloofde hij dat Cline en haar echtgenoot samen deze zware periode zouden kunnen overbruggen.

    Omdat het gezin Cline in financiële moeilijkheden verkeert, besloot de vrouw de brief, die slechts 2 zinnen telt, te koop aan te bieden. Een 28-jarige verzamelaarster van handtekeningen had er uiteindelijk 7.000 dollar voor over. Ze hoopt de brief ooit door te verkopen voor 18.000 dollar.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Hema plaatst Hitlergroet op 'fototaarten'

    Nederlandse Hema plaatst Hitlergroet op 'fototaarten'

    Twee kunstenaressen die bij de Nederlandse keten Hema fototaarten bestelden voor een expositie over smaakvolle en smakeloze taarten, ontdekten dat uitingen van nationaalsocialisme wél konden, maar afbeeldingen van geslachtsdelen niet. Dat schrijft de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.


    De twee artiestes, Sophia Wening en Loes ten Anscher, bestelden 'gepersonaliseerde' taarten bij een aantal Nederlandse Hema-filialen. Daarbij gaven ze fotomateriaal dat ze graag op de taarten hadden afgebeeld gezien. Drie bestellingen werden 'afgekeurd' door Hema, waaronder een volgens Ten Anscher 'onschuldige' afbeelding van een wijdbeens zittende vrouw met een hartje voor haar schaamstreek.

    Wilders en Hitlergroet
    Voor de zedigheid van Hema valt misschien wel iets te zeggen, maar op politiek vlak steekt het blijkbaar zo nauw niet voor de keten. Zo werden taarten met de befaamde Geert Wilders-boutade 'de islamitische cultuur is achterlijk' zonder morren geleverd. Ook een taart met een foto van een jongetje dat lachend de Hitlergroet brengt raakte probleemloos door de Hema-censuur.

    Hema verklaarde bij monde van Judy op het Veld dat de bestelde taarten in een 'grijze zone' zaten, waarbij de afbeelding van de wijdbeens zittende vrouw te veel naar porno neigde. (ad/hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke vacature in Japan: pizza's leveren aan 22.000 euro per uur

    Unieke vacature in Japan: pizza's leveren aan 22.000 euro per uur


    Pizzaketen zoekt werkkracht. Minstens 18 jaar, ervaring niet noodzakelijk. Uniform wordt voorzien. Loon: 22.000 euro per uur.

    Dat is de vacature van een pizzaketen die zo de 25ste verjaardag van zijn lancering in Japan wil vieren. Domino Pizza zal één iemand aannemen die in december 22.000 euro voor één uur werk zal verdienen. In de Japanse munteenheid klinkt het nog indrukwekkender: 2.500.000 yen!

    Het bedrijf wil de stunt voorlopig nog niet toelichten. Wie interesse heeft moet een sollicitatieformulier invullen. Daarna worden enkele mensen geselecteerd voor een interview. De keten krijgt voorlopig veel kandidaten over de vloer. Voor een deeltijdse job verdien je in Japan doorgaans een slordige 1.000 yen per uur.

    Gratis pizza op verjaardag
    Natuurlijk krijgt de pizzaketen veel kritiek te verwerken. Zo wordt gesteld dat het loon nog relatief goedkoop is in vergelijking met de publiciteit die de keten in ruil krijgt. En het geld zou beter besteed kunnen worden, bijvoorbeeld door het salaris van de huidige arbeidskrachten te verhogen.

    Voor de rest van de bevolking heeft Domino Pizza nog een ander verjaardagsgeschenk. Iedereen die op 30 september geboren is - de dag waarop Domino Pizza Japan 25 jaar werd - zal ieder jaar op die verjaardag een gratis pizza krijgen tot ze zelf 25 jaar worden. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste wijnglas ter wereld staat in Libanon

    Grootste wijnglas ter wereld staat in Libanon

    grootste wijnglas ter wereld staat in libanon

    In Beiroet, de hoofdstad van Libanon, is op een wijnfestival het grootste wijnglas ter wereld voorgesteld.

    Het glas is zowaar 2,24 meter hoog en heeft een diameter van 1,65 meter. Er kan zeker 1.577 liter wijn in.

    Het vorige record stond volgens Guinness World Records twaalf jaar op naam van Portugal.

    Na de opmeting werd het glas, een design van de architecten Walid Richa en Moussa Zakharia, gevuld met 100 flessen. Niemand dronk van het goedje, want het ging om een mengeling van witte, rode en rosé wijn.

    De organisatoren hopen met het record de Libanese wijnen wat in de kijker te zetten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flamingo gebruikt make-up om mooie roze kleur te krijgen

    Flamingo gebruikt make-up om mooie roze kleur te krijgen

    Een flamingo heeft ook cosmetische producten nodig om er goed uit te zien. Met speciale pigmenten onderhouden ze de roze kleur van hun veren.

    De flamingo beschikt over speciale klieren die pigmenten aanmaken. Die smeren ze over hun veren in, waardoor ze roos blijven. Wetenschappers ontdekten dit schoonheidsproduct bij flamingo's in het zuiden van Spanje, meldt BBC. De pigmenten zitten in een soort olie die de flamingo met klieren afscheidt. Daarop smeren ze het goedje over hun volledige lichaam in.

    De flamingo's gebruiken de pigmenten op het ogenblik dat ze er op hun best willen uitzien. Het vraagt immers tijd en energie om de pigmenten aan te maken en dus kunnen we veronderstellen dat een kleurrijke flamingo een gezond dier is. Zonder deze make-up zou de kleur van een flamingo al na enkele dagen verbleken.

    Vooral vrouwtjes zijn veel met hun uiterlijk bezig. Mannetjes associëren de kleur immers met de kwaliteit van hun partner. Met een roze flamingo hebben ze dus meer kans op jongen. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tandartsen zamelen snoep in na Halloween

    Amerikaanse tandartsen zamelen snoep in na Halloween




    Twee Amerikaanse tandartsen zijn gisteren, de dag na Halloween, begonnen met een inzamelingsactie van snoep om de tanden van hun patiëntjes te redden. De tandartsen betalen een dollar per halve kilo snoep. De lekkernijen worden daarna geschonken aan militairen in Afghanistan en Irak.

    Elf kilo per jaar
    "Je redt hiermee niet alleen je tanden, maar onze troepen in het buitenland kunnen op deze manier ook Halloween vieren", aldus een verklaring van de tandartsen Nalin en Arpan Patel uit Fairless Hills nabij Philadelphia. De tandartsen zeggen niet waarom snoep blijkbaar minder slecht is voor de tanden van militairen.

    Amerikanen eten jaarlijks bijna 11 kilo snoep, zo blijkt uit cijfers van het nationale statistiekbureau. Het merendeel van de zoetigheid wordt rond Halloween verorberd. Kinderen gaan tijdens het festijn verkleed langs de deuren om snoep op te halen. Dat levert soms wel kilo's snoep per kind op. (afp/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!