NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  12-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd-speler detecteert hiv

  Dvd-speler detecteert hiv

  Wetenschappers van het Zweedse onderzoeksinstituut School of Biotechnology aan het KTH Royal Institute of Technology hebben een gewone dvd-speler omgebouwd tot een bioscanner waarmee ze bloed- en weefselmonsters kunnen analyseren.

  Ze doen dat via de laser van het toestel, die dan aan de hand van speciaal geprepareerde dvd-schijfjes bijvoorbeeld hiv kan opsporen door bepaalde celtypen in het bloed te detecteren en te tellen. Dergelijke apparatuur die cellen in een oplossing telt, kost vaak tienduizenden euro's, weet Tweakers.net.

  Volgens de onderzoekers zouden de scanners met gemodificeerde dvd-lezers voor minder dan tweehonderd dollar geproduceerd kunnen worden, waardoor ze kunnen worden ingezet in ontwikkelingslanden. Bovendien zijn de apparaten wat eenvoudiger te gebruiken en leveren ze binn
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  11-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenares maakt pausportret met 17.000 condooms

  Kunstenares maakt pausportret met 17.000 condooms

  Paus emeritus Benedictus XVI staat al meer dan een maand niet meer aan het hoofd van de katholieke Kerk, maar toch zijn velen hem nog niet lang vergeten. De Amerikaanse kunstenares Niki Johnson bijvoorbeeld. Zij maakte een portret van Benedictus met 17.000 condooms.

  Johnson is niet bepaald een fan van de vorige paus. Ze maakte het werk uit woede om een controversiële uitspraak van de paus over aids.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (1)
  20-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kommetje van 3 dollar geveild voor ruim 2 miljoen

  Kommetje van 3 dollar geveild voor ruim 2 miljoen

  Een Chinees kommetje, dat in 2007 bij een zolderopruiming voor 3 dollar werd aangekocht door een privépersoon, is vandaag voor 2,23 miljoen dollar afgehamerd bij Sotheby's in New York. Dat berichtte het veilinghuis.

  Het kleine witte kommetje, zeer fijn en zuiver, is in feite een kom van de Ding-periode uit de Song-dynastie die China regeerde tussen 960 en 1279. De verkoper had het kleinood gewoon in zijn eetkamer staan, niet beseffend wat voor schat hij in huis had. Hij ging toch maar eens te rade bij een specialist in Chinese kunst. Sotheby's had het kommetje geraamd op een bedrag tussen 200.000 en 300.000 dollar.

  Maar vier bieders voerden vandaag een verbeten strijd en het kommetje met een diameter van 12 centimeter werd uiteindelijk voor 2,23 miljoen dollar toegewezen aan de Londense kunsthandelaar Giuseppe Eskenazi. Het enige gekende kommetje met dezelfde vorm, grootte en motief, maakt sinds meer dan 60 jaar deel uit van de collectie van het British museum in Londen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (3)
  16-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viool van Titanic na 101 jaar boven water

  Viool van Titanic na 101 jaar boven water

  Het muziekinstrument dat het levenseinde van zovele Titanic-passagiers begeleidde, werd teruggevonden op een zolder in Engeland.


  De viool was eigendom van Wallace Hartley, de leider van het kleine, acht man sterke instrumentale orkest dat, in de nacht van 14 op 15 april 1912, duchtig bleef spelen terwijl de Titanic de diepte in ging. Het lijk van Wallace Hartley dreef tien dagen in het water, en zijn viool werd gevonden "in een lederen valies" die aan zijn lichaam was vastgebonden.

  Na het drama had de moeder van Hartley de pers toevertrouwd: "Ik wist dat hij ging sterven in een omhelzing met zijn viool. Hij was passioneel gehecht aan zijn instrument". De viool, een cadeau van zijn verloofde Maria Robinson, bevatte op een zilveren plaatje de tekst "Voor Wallys, ter gelegenheid van onze verloving".

  Na het instrument te hebben opgevist stuurde de Canadese overheid het naar Robinson. Bij haar dood in 1939 liet zij het strijkinstrument na aan het Leger des Heils. In het begin van de jaren veertig schreef een muzieklerares van de christelijke organisatie: "De viool is nagenoeg onmogelijk te bespelen gezien zijn bewogen leven". De viool belandde uiteindelijk bij een gezin dat voor het historische stuk enkel een plaatsje op zolder vrij had.

  De viool werd aangetroffen en het vaststellen van de oorsprong duurde zeven jaar, zo meldt woordvoerder Andrew Aldridge van het Britse veilinghuis Henry Aldridge & Son, dat vooralsnog niet van plan is om de vondst te verkopen. De viool heeft door zijn Titanic-verleden een geschatte waarde van minstens 100.000 euro.

  Vanaf Pasen wordt het instrument tentoongesteld in Belfast, de stad waar de Titanic werd gebouwd. 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broche van 77 miljoen euro te koop op kunstbeurs Tefaf

  Broche van 77 miljoen euro te koop op kunstbeurs Tefaf

  Kunstverzamelaars en musea kunnen vanaf vandaag in Maastricht hun slag slaan op de 26e editie van de Tefaf, een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen ter wereld. Meer dan 260 handelaren uit twintig landen bieden er schilderijen, beeldhouwwerken, antiek, juwelen, zeldzame boeken en design aan. Het duurste object is een broche in de vorm van een pauw, die te koop is voor ruim 77 miljoen euro.

  Voor 14 miljoen euro is het schilderij 'Portret van een heer in zwarte tuniek met witte opstaande kraag' van de Spaanse kunstschilder Velázquez (1599-1660) te koop.

  In totaal worden zo'n 30.000 kunstwerken getoond. Tijdens de beurs is ook een tentoonstelling te zien van 18 zelden getoonde tekeningen van Vincent van Gogh. Ze zijn afkomstig uit de collectie van het Van Gogh Museum in Amsterdam.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  12-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan met 1.000 klokken draait overuren nu zomertijd ingaat

  Amerikaan met 1.000 klokken draait overuren nu zomertijd ingaat

  Santalicio Martinez heeft deze week meer dan een uurtje extra werk. De Amerikaan uit Florida heeft een collectie van duizend klokken in huis hangen en staan. Nu in de Amerikaanse staat de zomertijd ingaat, weet de 81-jarige wat gedaan.

  Martinez verzamelde de voorbije vijftien jaar uurwerken. Zijn ganse huis in Delray Beach hangt vol wijzers en cijfers. "Ze maken met gelukkig", zegt hij. "Het geeft me het gevoel dat ik iets heb in mijn leven. Voor mij is het belangrijk", zegt de man die samen met zijn vrouw en zoon dagenlang naar het tikken van de klokken luistert.

  Een week duurt het voor hij een aantal klokken aangepast heeft aan de zomertijd. Toch verzet hij niet alle klokken maar hij wil wel altijd in een ooghoek het juiste tijdstip kunnen zien. We wensen hem alvast veel moed! 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (2)
  10-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw bevalt van schildpad en... meisje

  Vrouw bevalt van schildpad en... meisje

  n Nigeria is een 20-jarige vrouw bevallen van een schildpad. En van een meisje. De wonderbaarlijke bevalling gebeurde ten huize van gebedsgenezer Yakafi in Lagos na een tien maanden lange zwangerschap. Moeder Rasheedat Raimi, de baby en de schildpad stellen het wel.

  De jonge vrouw kwam van het platteland naar Lagos omdat ze te kampen had met verschrikkelijke buikpijn. "Ik hoopte soelaas te vinden bij Yakafi", doet zij haar verhaal. "Al bij de eerste gebedswake brak mijn vruchtwater".

  Tot ieders verbazing beviel Rasheedat Raimi van een schildpad. Die verscheen tegelijk met de placenta. Weinig later zette de vrouw een dochtertje op de wereld. "Ik kon mijn ogen niet geloven", getuigt de vrouw. "Ik was erg verzwakt, maar tegelijk was de pijn in m'n buik verdwenen. Ik voelde me van een zware last bevrijd".

  "Alles in orde"


  Tijdens haar tien maanden durende zwangerschap heeft de vrouw verscheidene malen een echografie ondergaan. "Nooit heeft iemand mij verteld dat ik een schildpad in mijn buik droeg. Telkens kreeg ik te horen dat alles in orde was en dat ik op tijd zou bevallen".

  Hagedis


  Gebedsgenezer Yakafi staat ook voor een raadsel. "Dit is wonderbaarlijk, maar waar", zegt de man. "Ze kwam bij mij te rade, samen met haar familie. Rasheedat doorstond hevige pijnen. Wanneer ik haar buik betastte, voelde ik iets vreemds bewegen. Ik dacht dat het een hagedis was, maar het bleek een schildpad. Het reptiel had de moederkoek aan flarden gescheurd. Kort nadien zag de baby het levenslicht"

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  07-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parfum van Russische meteoriet op komst

  Parfum van Russische meteoriet op komst

  In de Russische regio Tsjeljabinsk, waar enkele weken geleden een meteoriet neerstortte, wordt volop gewerkt aan een parfum met de geur van meteorieten. Dat meldt het Russische persagentschap Ria Novosti.

  Sergei Andreyev, een lokale zakenman, heeft de autoriteiten van het dorp Tjerbakoel, het meer waar stukken van de meteoriet werden gevonden, voorgesteld om op basis van de stukjes ruimtepuin een parfum te ontwikkelen. De nieuwe geur wordt toepasselijk de 'Tjerbakoel Meteoriet' gedoopt en zou "metaal- en steentoetsen" hebben.

  Tjerbakoel zegt expliciet zoveel mogelijk winst te zullen proberen te puren uit de meteoriet, die meer dan 1.500 mensen in de streek verwondde. De regio Tsjeljabinsk kondigde eerder plannen aan om een monument op te richten om de meteoriet te herdenken. Er zou een wedstrijd worden uitgeschreven voor het beste ontwerp.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  04-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepantserde bus van 'Iron Lady' Thatcher geveild

  Gepantserde bus van 'Iron Lady' Thatcher geveild

  Een gepantserde bus die 'Iron Lady' Margaret Thatcher vervoerd zou hebben, is bij een veiling verkocht aan een privéverzamelaar voor de som van 20.000 euro. Dat deelde het Britse veilinghuis JP Humbert vandaag mee.

  De 'ijzeren bus' van de voormalige Britse premier Thatcher weegt 28 ton en heeft 28.000 kilometer op de teller. De 'battle bus' is gebouwd in de jaren 80 en beschikt over gewapend glas en een bodem die bestand is tegen ontploffingen. Hij vervoerde de Conservatieve premier en leden van haar kabinet tijdens een bezoek aan het politiek gevoelige Noord-Ierland.

  Het veilinghuis verduidelijkt dat de bus bedoeld was om ook chemische, nucleaire en biologische aanvallen te weerstaan. JP Humbert erkent dat het voertuig niet bepaald een toonbeeld van schoonheid is, maar sociaal en historisch een grote waarde heeft.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg wil voorgoed naar Mars verhuizen

  Belg wil voorgoed naar Mars verhuizen

  Een 32-jarige Belg heeft zich officieel kandidaat gesteld om als één van de eerste astronauten ooit voet te zetten op Mars. Dat schrijft een krant van De Persgroep.

  "Sommigen vinden vast dat ik gek ben. Maar ooit gaan er tóch mensen op Mars wonen. Waarom dan niet ik? ", zegt Henri Jacquemain, vader van twee kinderen. Hij meldde zich onlangs bij de Nederlandse organisatie Mars One. Die stuurt in september 2022 twee mannen en twee vrouwen de ruimte in om zich na zeven maanden vliegen te vestigen op de rode planeet. Daarna gaan om de twee jaar nog twee emigranten hen achterna.

  De vrouw van Jacquemain heeft het er moeilijk mee gehad. "Maar uiteindelijk ging ze overstag. Ik zal met haar en met mijn kinderen wel contact houden via internet. 'Henri Jacquemain, de eerste die op Mars ging wonen.' Dat is voer voorgeschiedenisboeken."

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst op een notendop

  Kunst op een notendop

  Elton John in een notendop door Steve Casino.

  De Amerikaanse kunstenaar Steve Casino ziet de dingen klein. Hij gebruikt 'apennootjes' als doek voor zijn minuscule portretten van bekende figuren. Een huzarenstukje dat engelengeduld en een ijzeren zelfbeheersing vereist, zo blijkt.
  De 46-jarige artiest uit Ohio werkt zo'n tien uur aan een portret, inclusief decor en attributen. Liefhebbers betalen tussen 230 en 380 euro voor zijn tafereeltjes van bekende figuren als Alfred Hitchcock, James Bond, Elton John, Wonder Woman, de cast van Star Trek, James Brown of nog The Sex Pistols.

  Afschuren


  Zijn werk begint met het uitzoeken van de geschikte pinda voor de figuur die hij wil maken. Dan haalt meneer Casino de noten uit de schelp en kleeft hij die weer aan elkaar. Vervolgens schuurt hij de notendop af om een zo glad mogelijk oppervlak te bekomen.

  Dan kan het schilderwerk beginnen. Met een klein penseeltje, uiteraard. De armen en benen van zijn figurtjes maakt Steve Casino van hout, bamboe of piepschuim dat hij met uiterste voorzichtigheid in de pindanoot steekt.

  Geen koffie"

  Ik hou zo veel mogelijk mijn adem in terwijl ik schilder", vertelt de bijzondere kunstenaar. "En ik drink nooit koffie terwijl ik werk. Kwestie van te voorkomen dat ik ga beven en bibberen".

  "Elton John was een harde noot om te kraken", zegt Steve Casino. "Ik moest drie keer herbeginnen vooraleer het helemaal goed zat". Het resultaat van zijn monnikenwerk mag er best wezen, ten bewijze waarvan deze foto's.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  28-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help, zeemonsters bestáán!

  Help, zeemonsters bestáán!

  Het beeld van deze gekke, gruwelijk uitziende vis uit de rivier Raritan in New Jersey ontlokte heel wat uitroepen als WTF! en OMG! op het internet. Volgens de meer nuchtere medemensen zou het gaan om een lamprei of prik of negenoog, een kaakloze vis.

  Door de hoek van waaruit de foto genomen is, zou de monsterachtige lamprei hier schrikwekkender lijken dan hij in werkelijkheid is. Normaal is de maximumlengte ongeveer één meter. De duidelijk zichtbare tanden hebben als functie dat de aalachtige vis zich stevig kan vastklampen aan zijn prooi. Vervolgens komen er maagsappen vrij die de maaltijd langzaam doen 'verdwijnen'.

  Het is niet honderd procent zeker dat het hier om een lamprei gaat. Zo kunnen de zeven gaten langs beide kanten van de vis niet geteld worden. (Vandaar de benaming 'negenoog' in het Nederlands: met de neusopening en het échte oog erbij telt de prik immers negen 'ogen'.) Wel staat het vast dat er in New Jersey een toename is in het aantal waarnemingen van de monstervis. Dat komt omdat er een aantal dammen werd afgebroken wat het de lamprei makkelijker maakt zich stroomopwaarts te verplaatsen.

  Het beeld werd oorspronkelijk op 16 februari gepost op Reddit door user jlitch met de boodschap: "Een vriend... ving dit bij het vissen in NJ". De foto ging meteen viraal en minstens meer dan een miljoen internetters hebben hem al gezien.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (1)
  27-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Spinnenweb kan rijdende metro stoppen"

  "Spinnenweb kan rijdende metro stoppen"

  Sterk en plakkerig, zo'n spinnenweb? Jazeker, maar de dingen blijken nog een boel krachtiger te zijn dan we denken. Uit Brits onderzoek blijkt dat een spinnenweb in staat is om een rijdende metro tot stilstand te brengen. Net zoals in de 'Spiderman'-film.

  De studie werd uitgevoerd aan de universiteit van Leicester, meldt de Nederlandse website Welingelichte Kringen. De universiteit rekende uit hoeveel kracht er nodig is om een rijdende metro met vier wagons te stoppen. Ruim 300.000 Newton, zo ontdekte men - wat dan weer betekende dat je een spinnenweb met een stijfheid van 3,12 gigapascal nodig hebt.

  Groot, taai en stijf

  Vervolgens bleek dat een dergelijk web niet alleen in Hollywood kan worden gemaakt. Er zijn wel degelijk echte spinnen die een web met de benodigde 3,12 gigapascal bijeen weten te weven. De wielwebspin haalt dat moeiteloos: met waarde tussen de 1,5 en 12 gigapascal werken die zich vlotjes het stijfste net ter wereld bijeen.

  Ook in de categorie wielwebspinnen krijgen ze een ander 'Spiderman'-kunstje voor elkaar. Een web fabriceren dat taaier is dan 500 megajoules per kubieke meter. Groot genoeg zijn die webben in theorie ook: ze hangen soms over hele rivieren, met draden die 25 meter lang kunnen worden.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transparante telefoon op komst

  Transparante telefoon op komst

  Het Taiwanese bedrijf Polytron Technologies heeft een prototype van een doorzichtige smartphone ontwikkeld. Die is gemaakt van geleidend glas en dus zijn draadjes overbodig. De transparante telefoon kan eind dit jaar al in de winkel liggen, want verschillende producenten van smartphones zijn geïnteresseerd in de technologie.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik heb een krokodil gezien in de Theems"

  "Ik heb een krokodil gezien in de Theems"

  Een Brit heeft naar eigen zeggen een krokodil gespot in de Theems. Richard Smith (64) fietste langs de oever van de rivier in Londen toen hij plots een obstakel in het water zag.

  "Ik dacht eerst dat het een wortel van een boom was maar later besefte ik dat het om een krokodil ging waarop ik terugkeerde. Ondertussen was het dier alweer verdwenen. Het was ongeveer een meter lang." Wat er ook van zij, de politie heeft Londenaars alvast gevraagd om opmerkzaam te zijn. Toch acht expert Shaun Foggett het hoogst onwaarschijnlijk dat het wel degelijk om een krokodil ging. Volgens hem is het water van de Theems simpelweg te koud voor krokodillen en kunnen de reptielen er niet overleven.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  19-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Picasso-schilderij brengt 33 miljoen euro op

  Picasso-schilderij brengt 33 miljoen euro op

  Een schilderij van de Spaanse schilder Pablo Picasso uit 1932 heeft op een veiling in Londen omgerekend 33,3 miljoen euro opgebracht. Dat heeft veilinghuis Sotheby's bekendgemaakt.

  Een onbekende bieder deed het hoogste bod op het schilderij, waarop Picasso's muse Marie-Therese Walter zittend is afgebeeld. Femme assise près d'une fenêtre kwam uit een privécollectie.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graffiti van Banksy te koop, muur inbegrepen

  Graffiti van Banksy te koop, muur inbegrepen

  Graffiti die de bekende Britse straatkunstenaar Banksy in mei 2012 maakte op de muur van een winkel in het noorden van Londen, komt in Miami onder de veilinghamer. Om de verkoop van die - per definitie vluchtige en niet voor de kunsthandel geschikte - hedendaagse muurschildering mogelijk te maken, werd werk én muur met uiterste precisie, en in alle discretie, verwijderd.

  Het in Londen verwijderde graffiti-werk heet 'Slave Labour' en toont een kleine jongen die, zittend op zijn knieën, met een naaimachine kleine Union Jacks aan het naaien is. Het werk, zoals gebruikelijk niet door de meester gesigneerd (al was het maar om rechtszaken wegens "vandalisme" te vermijden), wordt ook 'Bunting Boy' genoemd en is dus een aanklacht tegen kinderarbeid.

  De omwonenden van de met kunst bekladde Poundland-winkel zijn not amused. Poundland verkoopt, zoals de naam doet vermoeden, het merendeel van zijn artikelen aan één pond. Poundland pleit onschuldig: "Wij zijn geen eigenaar van de muren van de winkel", luidde het op twitter.

  'Slave Labour' meet 1,22 op 1,52 meter en komt zaterdag onder de veilinghamer op de Fine Art Auction Miami. Geschatte verkoopprijs: 500.000 tot 700.000 dollar (374.000 tot 523.000 euro).

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  13-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lelijkste vrouw' na 150 jaar begraven

  'Lelijkste vrouw' na 150 jaar begraven

  Julia Pastrana (1834-1860), ook wel de lelijkste vrouw ooit genoemd.

  De stoffelijke resten van de Mexicaanse Julia Pastrana, die door twee zeldzame ziektes een afzichtelijk uiterlijk had, zijn vandaag teruggekeerd in de plaats waar ze opgroeide, Culiacán, in het noordwesten van Mexico. Ze overleed ver van huis, in 1860, in Rusland.


  Pastrana werd in 1834 geboren en leed aan twee zeer zeldzame ziektes, een die haar hele lichaam dik behaard maakte en een die haar lippen en tandvlees deed opzwellen. Ze werd op 20-jarige leeftijd gekocht door een man die haar in de VS en Canada liet optreden. De optredens waren succesvol en Pastrana huwde in New York haar impresario. Ze overleed in Moskou na een baby te hebben gebaard die ook behaard was. De baby overleed na 3 dagen.

  Na haar dood bleven Pastrana en de baby gebalsemd een reizende curiositeit. Ze doken in de jaren 70 in Noorwegen op en werden ondergebracht in een wetenschappelijk instituut. Op particulier initiatief is ze teruggekeerd naar Mexico en dinsdag begraven.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (1)
  12-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energie op carnaval van Rio opgewekt door plassende feestvierders

  Energie op carnaval van Rio opgewekt door plassende feestvierders

  Het carnaval van Rio pakt dit jaar uit met een 'groene' nieuwigheid: de "elektrische pipi". Die energetische urinestraal heeft twee voordelen: enerzijds worden de batterijen gevoed van de 'trio-elétricos', de enorme vrachtwagens met luidsprekers die de sambadansende menigte volgen, anderzijds plassen de feestgangers (minder) wild.


  Volgens de Braziliaanse pers dankt het festival de uitvinding aan de culturele ngo 'Afro-reggae', die de mannen wil aansporen om speciale pisbakken te gebruiken - urinoirs voorzien van een dispositief om urine in elektrische energie om te zetten. Het systeem is vergelijkbaar met dat van waterkrachtcentrales, schrijft de krant O Globo.

  Om de feestvierende plasser nog een extra hart onder de afgezakte broekriem te steken, zal, zodra hij zijn waterkracht begint te ontwikkelen, een lichtje aanfloepen. Met het wildplassen wordt meteen ook de haast ondraaglijke stank bestreden die de 'mijoes' (pissers) van de diverse 'blocos' (carnavalgroepen) veroorzaken.

  Dit jaar hebben de organisatoren 13.000 chemische toiletten langs het carnavalparcours geïnstalleerd. De politie van Rio heeft bovendien gewaarschuwd dat alle wildplassers zonder administratief gezeik met harde financiële boetes zullen worden aangepakt.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  06-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roze T-shirt voor Antwerpse loketbedienden op de markt

  Roze T-shirt voor Antwerpse loketbedienden op de markt

  Het zinnetje van Bart De Wever over regenboog-T-shirts voor Antwerpse loketbedienden lokte bakken reacties uit. En de storm gaat blijkbaar nog niet liggen. Een modeontwerper brengt nu een roze T-shirt op de markt, speciaal voor de ambtenaren van 't Stad. "Verkrijgbaar in S, M, L, XL en XXL voor dames (V-neck) , heren (Round neck) en ook voor dames die zich heren voelen en heren die zich dames voelen", klinkt het in de advertentie van Kristof Buntinx. Prijskaartje: 40 euro...


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (1)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!