WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    30-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter keert even terug: verse sneeuw in Schotland

    Winter keert even terug: verse sneeuw in Schotland


    Deze taferelen zullen we wellicht niet meer zien, maar Schotland verwacht wel een paar centimeter verse sneeuw.

    Geen nieuwe winterprik met pakken sneeuw meer, maar toch keert het winterweer nog heel even terug. In Schotland is de voorbije dagen opnieuw wat sneeuw gevallen en de komende week zou dat wel weer een tapijt van vijf tot tien centimeter kunnen worden.

    Ook bij ons wordt het deze week weer even wat kouder. Ten zuiden van Samber en Maas kan er eveneens wat natte sneeuw vallen. Maar dat is niets vergeleken bij Schotland, waar het landschap de komende dagen toch weer een beetje wit kan kleuren. Vijf tot tien centimeter op de Schotse heuvels en een wit laagje in Glasgow, behoren tot de mogelijkheden.

    Ook het noorden van Engeland en Wales kan weer met sneeuw te maken krijgen. Deze winter lag Groot-Brittannië bijna voortdurend onder een wit sneeuwtapijt. Het was één van de strengste winters van de voorbije decennia. Sneeuw in maart is wel niet ongewoon in Schotland. Dit weekend begon het op sommige plaatsen weer te vriezen.

    In de rest van Engeland, en ook bij ons, zal het de komende dagen gewoon winderig en nat zijn. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronkaard aangetroffen in vliegtuigmotor Airbus

    Dronkaard aangetroffen in vliegtuigmotor Airbus


    Een Airbus van Indian Airlines werd klaargemaakt voor vertrek op de luchthaven van New Delhi toen een dronken man werd aangetroffen in de vliegtuigmotor. Een ingenieur zag plots een been bengelen uit de motor en kon eerst zijn ogen niet geloven. Hij ging dichterbij om te checken, trof de dronkaard aan en sloeg alarm.

    Tweede incident
    De man vertelde aan de autoriteiten dat hij met een truck op het vliegveld geraakt was en er niet beter op gevonden had dan een tukje te doen in de motor van een vliegtuig. Dit is al het tweede incident op korte tijd met een dronkaard in New Delhi. Een maand eerder werd er al eens een dronken man slapend aangetroffen op de landingsbaan van de luchthaven waardoor een vliegtuig de landing abrupt moest afbreken. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (14) steekt moeder neer die dronken wil rijden

    Jongen (14) steekt moeder neer die dronken wil rijden


    In Canada heeft een veertienjarige jongen zijn moeder neergestoken omdat ze dronken achter het stuur wilde kruipen. Het incident gebeurde zaterdag om zes uur 's ochtends. Dat meldt CBC News.

    Volgens de politie had de moeder (31) gedronken en wilde ze thuis met de wagen wegrijden. "De jongen pakte de autosleutels af en er ontstond een woordenwisseling", aldus een woordvoerder van de politie.

    Toestand stabiel
    Op een gegeven ogenblik haalde de jongen een mes tevoorschijn en haalde daarmee uit naar zijn moeder. De vrouw liep een steekwonde op in de borst. Ze verblijft nog in het ziekenhuis, waar haar toestand stabiel wordt genoemd. Haar zoon werd opgesloten in een jeugdgevangenis. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo vangt zwerfkatten

    Psychiatrisch ziekenhuis in Eeklo vangt zwerfkatten


    Het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Jan-Baptist in Eeklo rekent dezer dagen af met een groep zwerfkatten. De dieren zijn het gebouw binnengedrongen en veroorzaken onhygiënische toestanden.
     
    De Dierenbescherming Meetjesland plaatste vandaag lokkooien om een tiental wilde poezen aan de sociowoningen van het psychiatrische ziekenhuis aan de Oosteeklostraat te vangen. "De dieren sluipen de gebouwen achteraan het terrein binnen en slapen op bedden van de patiënten. We hebben ook last van hun uitwerpselen en van katers die hun territorium afbakenen. Eén keer ontdekten we zelfs een nest in onze gebouwen", klinkt het bij de instelling.
     
    Halsbandje
    De Dierenbescherming Meetjesland plaatst van vandaag tot woensdag vangkooien met lokmiddelen. Om te vermijden dat ook onschuldige poezen in de val gelokt worden, verspreidde het gemeentebestuur een brief met de vraag huiskatten met een halsbandje kenbaar te maken. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen van vier ploft met gezicht in schaar

    Jongen van vier ploft met gezicht in schaar


    Een Chinees jongetje van vier kan opnieuw lachen na een gruwelijk incident waarbij hij met zijn gezicht vol in de messen van een schaar viel. Xiao Yu was zijn ouders aan het helpen feestversiering op te hangen, toen hij struikelde en wel erg slecht terechtkwam. De messen boorden zich een weg van zeven centimeter diep in het gezicht van Xiao, net links naast zijn neus. Het plaatselijke hospitaal wist niet hoe de schaar te verwijderen en ook andere ziekenhuizen konden de onfortuinlijke jongen niet meteen helpen. Pas tien uur later was Xiao op de goeie plaats in het Xiehe ziekenhuis in hoofdstad Peking.

    Daar wezen scans uit dat de lemmetten vastzaten in zijn bovenkaak en ook vervaarlijk dicht tegen de schedel kwamen. Na heel wat overleg werd er eindelijk beslist tot actie over te gaan en een operatie van drie uur bracht soelaas. Via een opening in de mond konden de chirurgen de messen zien, waarna de schaar operatief werd verwijderd. Acht dagen later loopt een niet al te gehavende Xiao alweer vrolijk rond in de ziekenhuisafdeling. Alleen een litteken zal hem levenslang aan de ongelukkige val herinneren. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldje van 80.000 euro duikt op in tv-programma

    Beeldje van 80.000 euro duikt op in tv-programma



    In het Nederlandse televisieprogramma 'Tussen Kunst en Kitsch' bracht iemand een authentiek eind 19e-eeuws fetisjbeeld uit voormalig Belgisch Congo mee. De experts van 'Tussen Kunst en Kitsch' hebben het beeld getaxeerd op 80.000 euro.
     
    Het houten beeldje is een Nkisi mpezo, een soort 'magisch' beeld dat als afgod vereerd werd. Het beeldje uit het programma werd ingezet om bijvoorbeeld diefstallen op te lossen en de schuldigen te vervolgen door ze met ziekte te treffen.

    De eigenaar kocht het popje 35 jaar geleden voor 50 gulden in een snuisterijenwinkeltje in Breda. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaan zaait terreur in Apeldoorn

    Zwaan zaait terreur in Apeldoorn


    In het Nederlandse Apeldoorn zaait een zwaan bijna elke dag terreur. Het dier schuurt met zijn snavel tegen bushokjes en auto's, wat ontelbare krassen oplevert. De schade in de Goeman Borgesiusstraat loopt al in de duizenden euro's, maar een oplossing blijft uit.

    Bewoner Mehmet Ayvaci besloot uiteindelijk toch in actie te komen. "Iemand moet toch iets doen? Ik werd echter van het kastje naar de muur gestuurd. Politie, gemeente, dierenambulance, staatsbosbeheer, woningstichting,... Iedereen roept dat het niet hun verantwoordelijkheid is", stelt hij in de Telegraaf.

    De zwanen verhuizen lijkt ook geen optie, want de dieren keren toch automatisch naar hun oude stek terug. "Misschien helpt een hek wel, zodat die zwaan de weg niet meer over kan. Maar wie gaat in actie schieten? Een snelle oplossing zit er niet meteen in", treurt Ayvaci. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel uit huis gezet wegens te luide seks

    Koppel uit huis gezet wegens te luide seks


    Het Duitse koppel Michael Krug en Nicole Kühn, allebei 25, hebben haast elke dag een stevig potje seks. En blijkbaar mag het daarbij wel eens hard gaan want hun huisbaas heeft hen nu de deur gewezen na ettelijke klachten over geluidsoverlast.

    Michael en Nicole kregen een brief van hun verhuurder met de mededeling dat de extreme kreten tijdens hun liefdesspel in het hele appartementsgebouw te horen zijn en behoorlijk hinderend zijn voor de andere bewoners. "Bijgevolg verzoeken wij u uw woning tegen 15 april te verlaten", luidt het in de brief.

    Dikkere muren
    Nicole begrijpt deze beslissing niet. "Blijkbaar doen wij het luider dan andere mensen. We hebben goeie en lange vrijpartijen en genieten er met volle teugen van". De buren zijn hier echter minder enthousiast over. Tussen juli vorig jaar en nu liepen er immers niet minder dan vijftien klachten wegens geluidsoverlast binnen.

    Het koppel en hun twee zoontjes hebben inmiddels al een andere woning gevonden. Eentje met dikke muren, naar verluidt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit wordt vader op z'n 74ste

    Brit wordt vader op z'n 74ste

    .

    Gerry Burks mag zich op z'n 74ste de oudste vader van Groot-Brittannië noemen. "Ik ben zo trots. Ik voel me de gelukkigste mens ter wereld", aldus de krasse bejaarde. Zijn grote liefde Dawn is maar liefst 33 jaar jonger. Het koppel had al een zoon, de nu zesjarige Daniel, maar heeft er nu met Ryan dus een nieuwe afstammeling bij.

    "Bij het minste geluid sta ik bij de baby om te kijken of alles goed met hem gaat", vertelt Gerry. "Ook 's nachts wil ik mijn steentje bijdragen, maar Dawn wil dat ik dan weer ga slapen. Mensen kunnen zich vragen stellen bij mijn leeftijd, maar ik verzorg me goed. Mijn hart is nog jong en drinken of roken doe ik niet meer. Ik eet ook heel veel bananen en laat het zout staan. En natuurlijk zijn er dan nog de goede zorgen van mijn Dawn."

    Ryan kwam vrijdag ter wereld met ademhalingsproblemen, maar is inmiddels gezond en wel thuis. Of er nog meer kinderen bijkomen, daar is Burks nog niet helemaal uit. "Normaal niet, maar wie weet?" (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transseksuele moordenaar trouwt met lesbische 'collega'

    Transseksuele moordenaar trouwt met lesbische 'collega'

    In een Britse gevangenis staat een merkwaardig huwelijk op stapel. Een tweevoudige moordenaar, die vrouw werd na een geslachtsoperatie, kreeg toestemming om te huwen met een lesbische moordenares. Dat meldt The Sun.

    Douglas Wakefield (61), die na zijn seksoperatie door het leven gaat als 'Tai', stapt in het huwelijksbootje met Thelma Purchase (45). Deze lesbische moeder van drie kinderen zit net als haar aanstande een levenslange gevangenisstraf uit.

    Oom gewurgd, medegevangene vermoord

    Wakefield belandde 36 jaar geleden achter de tralies. Hij had zijn oom gewurgd nadat hij hem eerst met een hamer te lijf was gegaan en hem 36 keer met een tuinhark had gestoken. Ook in de gevangenis gedroeg Wakefield zich alles behalve voorbeeldig. Hij vermoordde een medegevangene en gijzelde tot tweemaal een cipier. De man bracht inmiddels al duizend uren in eenzame opsluiting door.

    Bloemen en kanten gordijntjes

    In de periode dat hij in de gevangenis zat, trouwde Wakefield al twee keer. In de jaren negentig onderging hij een geslachtsoperatie nadat hij zijn cel begon te versieren met bloemen en kanten gordijntjes. De geslachtsverandering kostte ruim 12.000 euro en werd integraal opgehoest door de Britse belastingbetaler.

    Gehandicapte versmacht
    Wakefield werd vervolgens overgebracht naar een vrouwengevangenis, waar Thelma Purchase twee jaar geleden aan haar levenslange gevangenisstraf begon. Zij versmachtte een gehandicapte man om sneller aan de 78.000 euro te geraken die hij haar in zijn testament had nagelaten.

    De twee gevangenen werden verliefd en staan nu op trouwen. Het aanstaande koppel moet zelf instaan voor de kosten van hun huwelijksceremonie. Die bedragen 385 euro. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleegster weigert stervende patiënt glas water

    Verpleegster weigert stervende patiënt glas water

    .

    In Groot-Brittannië heeft een patiënt naar de telefooncentrale van het ziekenhuis gebeld nadat een verpleegster hem een glas water weigerde. De 60-jarige Derek Sauter gebruikte zijn gsm om medische hulp te vragen in zijn ziekenbed. Toen de dokter in zijn kamer aankwam, stuurde verpleegster Caroline Lowe hem opnieuw weg met de smoes dat Sauter overdreef. Ze dreigde ermee zijn gsm in beslag te nemen. Acht uur later was de man dood.

    De verpleegster had duidelijk geen medeleven met de vrouw van Sauter. Het koppel was 41 jaar getrouwd, maar Susan Sauter kreeg van Lowe te horen dat haar echtgenoot kon aangeklaagd worden wegens het nutteloos opbellen van een dokter. De 42-jarige dochter van Sauter is niet te spreken over de manier waarop haar vader behandeld werd in het ziekenhuis. "Mijn vader kwam binnen met een ontsteking in de borst, maar hij kwam hier nooit meer buiten. Zijn toestand was niet levensbedreigend, maar de verpleegster heeft haar werk niet gedaan. Haar gedrag heeft mijn vader gedood. Hij had niet moeten sterven, zijn tijd was nog niet gekomen", aldus dochter Sauter.

    Geen water
    Derek Sauter lag in het Queen Mary's ziekenhuis in Kent. Hij kreeg bij zijn opname een kamer toegewezen, maar belde enkele uren later naar zijn vrouw om te zeggen dat hij geen water meer kreeg omdat hij per ongeluk zijn eerste bekertje had omgestoten. De familie van de overleden man trof verschillende briefjes aan. Op het eerste stond te lezen: "Om 18u vroeg ik een glas water. Om 20u30 opnieuw omdat ik mijn beker liet vallen. Ik kreeg geen water meer."

    Op een tweede briefje schreef Sauter. "Ik voel me slecht. De verpleegster zou elke vier uur moeten komen kijken, maar ik heb al uren niemand meer gezien." Om halftwaalf belde de man dan maar met zijn gsm om hulp. De volgende morgen kreeg mevrouw Sauter een telefoontje met de vraag om naar het ziekenhuis te komen. De vrouw heeft haar echtgenoot niet meer gezien voor hij stierf omdat het geen bezoekuur was.

    Verpleegster ontslagen
    Uit een onderzoek van het ziekenhuis bleek dat er 11 uur niemand meer naar de toestand van Sauter had omgekeken. Volgens het rapport had Derek Sauter nog geleefd als verpleegster Lowe haar werk had gedaan. De vrouw werd ontslagen door het ziekenhuis. "Ik vind het erg wat er gebeurd is, maar de familie heeft ook fouten gemaakt", was de uitleg van de verpleegster. "Hij riep niemand als hij iets nodig had, ik heb hem water gegeven, ook nadat Sauter zijn beker had omgestoten. Ik ben er nog steeds niet goed van." Gelukkig dacht het ziekenhuis er anders over, maar daar krijgt mevrouw Sauter haar echtgenoot niet mee terug. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierjarige koopt peperdure ex-libris met iPhone vader

    Vierjarige koopt peperdure ex-libris met iPhone vader

    Een vierjarig Brits jongetje is wel heel handig met moderne media voor zijn piepjonge leeftijd. Toen zijn 30-jarige vader James Hilton naar gesigneerde boeken aan het kijken was op eBay via zijn iPhone, moest hij even naar het toilet. Zijn zoontje begon in zijn afwezigheid met het toestel te spelen en klikte op de knop om te kopen bij een peperdure ex-libris, gesigneerd door J.K. Rowling, de beroemde auteur van Harry Potter.

    Een ex-libris is een papieren eigendomsplaatje dat in een boek wordt geplakt ter preventie van diefstal. Hilton was maar een half minuutje weg, toen zijn zoontje Benji heel even zijn iPhone stal en 500 pond (zo'n 555 euro) over de balk gooide.

    "Op enkele knopjes geduwd"

    "Ik vroeg hem wat hij had uitgestoken en hij antwoordde 'op enkele knopjes geduwd papa'. Ik was helemaal van mijn melk, want ik was 500 pond kwijt voor iets dat ik niet wilde. Ik had het ex-libris enkel bekeken en vond het veel te duur. Bovendien houdt Benji helemaal niet van Harry Potter. Hij heeft me wel beloofd dat hij het nooit meer zal doen. Ik ben volop bezig de verkoper te overtuigen dat ik het helemaal niet wilde kopen." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ziek door menselijke uitwerpselen in ijsje

    Vrouw ziek door menselijke uitwerpselen in ijsje


    Letterlijk stront aan de knikker in een populaire pub in Sydney. Een vrouw werd er hevig ziek na het eten van een ijsje. Uit onderzoek bleek dat het ijsje menselijke uitwerpselen bevatte. Het lijkt erop dat er kwaad opzet in het spel is. Jessica Whyte en haar familie dagen de pub voor de rechter en eisen volgens de manager van de pub een schadevergoeding van een miljoen Australische dollar (zo'n 520.000 euro).

    Duur ijsje
    Begin oktober gingen Jessica en Stephen Whyte met hun drie zonen in een pub van een hotel aan het strand van Coogee (een oostelijke voorstad van Sydney) naar de finale kijken van de NRL, de Australische rugbycompetitie. Meteen zat er een haar in de boter, want ze moesten drie keer vragen aan het personeel om het geluid van de televisie luider te zetten zodat ze de match konden volgen. Toen de kinderen om een ijsje vroegen, bleek dat enkel een ijsje voor volwassenen op de kaart stond en dat kostte liefst 19 dollar (zo'n 10 euro).

    Gratis
    Vloekend stapte Stephen Whyte de pub uit op zoek naar een goedkoper ijsje voor zijn kinderen. Toen liep het pas helemaal mis bij de rest van het gezin. Zogezegd om de misverstanden van eerder op de middag goed te maken, kregen ze een gratis ijsje 'on the house' aangeboden. Dat bleek een vergiftigd geschenk, want meteen na het eten ervan werd de moeder erg ziek.

    Chocolade
    "Gelukkig proefde ik eerst van het ijsje", vertelt Jessica Whyte. "Er waren vier bollen ijs in de beker: vanilla, chocolade en hazelnoot. Onderin leek er chocolade te liggen. Toen ik ervan proefde, wist ik meteen dat er iets grondig mis was. De smaak en de stank waren afschuwelijk. Ik spuwde het meteen in een zakdoekje."

    Geld
    "Er was geen twijfel over wat het was. We werden alledrie hysterisch en één van mijn zonen riep tegen het personeel: 'Jullie lieten mijn moeder stront eten'. We dienden meteen klacht in bij de politie. Daarna lieten we het staal onderzoeken en de resultaten van het labo waren duidelijk: er zaten wel degelijk menselijke uitwerpselen in ons ijsje. Vreselijk. Het is ons zeker niet om geld te doen, maar we willen absoluut vermijden dat iemand anders dit overkomt."

    Omkoping
    Stephen Whyte belde eerst naar de pub om uitleg te vragen. "Toen de baas me dan probeerde om te kopen met 5.000 dollar (zo'n 2.600 euro) was voor ons de maat vol. Ik zei hem dat hij de bal helemaal mis sloeg." Het hotel hangt nu een proces en een schadevergoeding van 1 miljoen Australische dollar boven het hoofd. De baas verdedigt zich. "Het gaat hier meer dan waarschijnlijk om industriële sabotage. We blijven het volste vertrouwen behouden in de hoge kwaliteit van het eten en de hygiëne van onze keuken." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel

    Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel


    De Amerikaanse Zuidelijke Baptisten hebben aan een illustere reeks "themabijbels" een nieuwe toegevoegd: de waterbestendige bijbel.
     
    De waterbestendige bijbel is handig voor christenen die van outdooractiviteiten houden, of desnoods van onderwatersport. Maar, zo zeggen de initiatiefnemers, hij kan ook enorm handig zijn voor zendelingen die in de buitenlucht preken of voor legerpredikanten op buitenlandse missies, meldt het Nederlands Dagblad.
     
    De bladzijden van de waterbestendige bijbel zijn synthetisch, er komt geen papier aan te pas. Met de juiste stiften kunnen bovendien passages "gewoon onderstreept worden". De twee bedenkers zijn inmiddels met een uitgever in zee gegaan. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv

    Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv


    In Denemarken heeft een rechter een journaliste vrijgesproken voor de vergiftiging van 12 visjes tijdens een tv-uitzending. Lisbeth Koelster had in het consumentenprogramma 'Kontant' een sterk verdund staaltje antiroosshampoo bij de dieren gegoten, om aan te tonen dat het product giftige schimmel- en bacteriedodende stoffen bevatte.

    Klacht
    12 van de 13 visjes overleden binnen de drie dagen, waarna een dierenarts een klacht indiende. Hij vond dat Koelster onnodig lijden had veroorzaakt, en zo de wetten op de dierenbescherming en op experimenten met dieren had overtreden. In eerste aanleg werd ze schuldig bevonden, maar kreeg ze geen straf.

    Vrijspraak
    Ze ging echter in hoger beroep, waarna de rechters van het hof van beroep in Kopenhagen oordeelden dat de conventie van de Raad van Europa over de bescherming van dieren bij laboratoriumproeven niet van toepassing is. Daarnaast menen ze dat niet voldoende aangetoond is dat de journaliste angst en lijden heeft veroorzaakt bij de dieren. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

    Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

    Een afwasser van een restaurant in de Franse stad Lorient is veroordeeld tot een maand cel met uitstel en een boete van 1.000 euro omdat hij een slaatje in het restaurant 'gegarneerd' had met zijn eigen uitwerpselen. Dat meldt de website 20minutes.fr.

    De 35-jarige man moest voor de correctionele rechtbank van Lorient verschijnen wegens vervalsing van voedingswaren. Hij had op 14 januari 2009 zijn drol gedraaid omdat hij wraak wilde nemen op zijn baas, met wie hij in conflict was.
     
    Ontdekt
    De uitbater ontdekte het extra ingrediënt in de salade nog voor die in het restaurant zelf terechtkwam. Hij bracht het slaatje naar het commissariaat voor onderzoek. De analyse bevestigde dat het om menselijke uitwerpselen ging. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    flitspaal uitschakelen kinderspel video

      Een digitale flitspaal uitschakelen, is kinderspel. Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) begrijpt niet waarom het Vlaamse gewest de toestellen niet beter beveiligt.

    Naast elke flitspaal staat er een elektriciteitskastje. Die kan geopend worden met een simpel sleuteltje uit de betere doe-het-zelfwinkel. Kostprijs: 14 euro.

    Van zodra het kastje open is, kan je de stroom afzetten. Normaal gezien riskeer je geen boete omdat je niets stukmaakt.

    Bekijk een reportage

    Het Agentschap Wegen en Verkeer ontkent dat de sleuteltjes zomaar vrij te verkrijgen zijn.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg met elektrisch wagentje van Kopenhagen naar Zuid-Afrika

    Belg met elektrisch wagentje van Kopenhagen naar Zuid-Afrika

    Belg reist met elektrisch wagentje op zonne-energie naar Kaapstad

    Een Belg gaat 18.000 kilometer afleggen met een elektrisch karretje op zonnepanelen. Van der Stappen giet met zijn project “Cop to Cap 2010″ twee topevenementen, de internationale klimaatconferentie in Kopenhagen en het wereldkampioenschap voetbal in Kaapstad (Cape Town), samen om een mentaliteitswijzing over energie los te weken.

    “Cop to Cap” steunt bovendien de technologieoverdracht van het Noorden naar het Zuiden om “energieonafhankelijkheid” te promoten. Van der Stappen zal met zijn voertuig op hernieuwbare energie zo’n 25 landen, waaronder ook Nederland, doorkruisen met een film en een tentoonstelling over nieuwe energie en toepassingen ervan in het Zuiden.

    Zijn elektrische wagentje kan 450 kilometer afleggen, voor het opgeladen moet worden, bereikt een topsnelheid van 110 kilometer per uur en bestaat zelf uit afbreekbare grondstoffen. De uitdaging is dat hij ook in heel wat Afrikaanse landen gaat reizen. Voor de opening van het wereldkampioenschap voetbal begin juni wil hij in Kaapstad aankomen.

    Vorig jaar reed hij al 165 uur van Brussel naar Dakar, de hoofdstad van Senegal, met het eerste prototype van een elektrische voertuig om aandacht te vragen voor een duurzame toekomst. (ANP)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer moorden en geweld door opwarming van klimaat

    Meer moorden en geweld door opwarming van klimaat


          Mensen worden agressiever in warmer klimaat


    De opwarming van de Aarde zou de mens een stuk agressiever kunnen maken. Dat meldt National Geographic op basis van een studie. Naarmate de temperatuur stijgt zou ook de criminaliteit toenemen.

      Warmere temperaturen maken mensen sneller slecht gezind en geïrriteerd  
    Brad Bushman
    Orkaan Katrina veranderde New Orleans haast in een
oorlogsgebied.

    Orkaan Katrina veranderde New Orleans haast in een oorlogsgebied.
    Het onderzoek bekeek de cijfers van misdaden tussen 1950 en 2008. Op basis van die statistieken zou het aantal moorden en aanslagen in de Verenigde Staten met honderdduizend gevallen per jaar toenemen als de temperatuur met 4,4 graden stijgt. Het rapport van het IPCC van 2007 voorspelde tegen het einde van de eeuw een opwarming van 1,1 tot 6,4 graden.

    Meer geweld
    "Warmere temperaturen maken mensen sneller slecht gezind en geïrriteerd", zegt Brad Bushman, psycholoog van de universiteit van Michigan. "En die mensen zullen sneller overgaan tot geweld."

    Bij warmer weer hebben mensen ook vlugger de neiging om naar buiten te gaan. Dat verhoogt het sociaal contact, alsook de gelegenheden om een misdaad te begaan, stelt socioloog Matthew DeLisi, van de Iowa State University.

    Armoede
    De opwarming van het klimaat zal natuurlijk ook de armoede doen toenemen. Op veel plaatsen zullen mensen minder gemakkelijk voedsel vinden. Die onzekerheid kan ook tot geweld leiden. Burgers dreigen sneller naar het buitenland te verhuizen, en ook dat is weer een risicofactor.

    In de VS viel iets gelijkaardig op te merken na orkaan Katrina. Toen vluchtten heel wat inwoners van New Orleans naar Houston. Kort daarop merkten de autoriteiten in Houston een toename van het aantal moorden op. Vaak ging het om conflicten tussen straatbendes uit New Orleans en uit Houston.

    Op wereldschaal zouden deze ontwikkelingen natuurlijk veel groter kunnen worden. Oorlogen en genocide onder impuls van global warming zijn niet uitgesloten. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronkaard probeert doodgereden dier te reanimeren

    Dronkaard probeert doodgereden dier te reanimeren


    Een 55-jarige Amerikaan mag het binnenkort komen uitleggen in de rechtbank. Getuigen zagen hoe Donald Wolfe uit Pennsylvania mond-op-mond-beademing probeerde te geven aan een doodgereden opossum (buidelrat) langs de kant van de weg. Bovendien zwaaide hij zijn armen in de lucht alsof hij "hogere machten aanriep". "De man was extreem dronken en had zijn mond inderdaad in de omgeving van de mond van het dier", aldus een agent die ter plaatse werd geroepen. (sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!