WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    27-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener krijgt 15 maanden cel voor grap met laser

    Tiener krijgt 15 maanden cel voor grap met laser

    De 19-jarige Nathan Ramon Wells is veroordeeld tot vijftien maanden cel nadat hij een grap met een laserpen uithaalde. Dat meldt de Los Angeles Times.

    Nu kunnen die laserlichten verdomd vervelend zijn - vraag het maar aan mensen die al kleurrijke stralen en bolletjes zagen heen en weer zoeven in pakweg bioscoopzalen - maar in het geval van Wells haalden de lasers een hele politie-operatie overhoop.

    Achtervolging
    De tiener was erin geslaagd om met zijn laser een helikopter van de politie te beschijnen, terwijl die bezig was de daders van een inbraak te achtervolgen. De piloot werd verblind door een felgroen licht en moest de achtervolging stopzetten. Agenten vonden kort daarop een lasertoestel in Wells' kofferbak, waarop hij gearresteerd werd. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verzamelt al 26 jaar pluisjes uit zijn navel

    Man verzamelt al 26 jaar pluisjes uit zijn navel


    Graham Barker is trots op zijn oogst van 26 jaar 'navelplukkerij'.
    Van een vreemde verzameling gesproken: een Australische bibliothecaris houdt al 26 jaar de pluisjes uit zijn navel bij. Het leverde hem tot dusver al 22,1 gram rotzooi op, goed voor een plaatsje in het Guinness Book.


    Graham Barker (45) uit Perth gaat elke avond op pluisjesjacht. Terwijl het water van zijn douche op de gewenste temperatuur komt, pulkt hij lustig in zijn navel. Zijn buit stopt hij in een bokaal. Hij heeft nu al bijna een derde exemplaar gevuld met zijn merkwaardig verzamelobject.

    Hoofdkussen
    Het begon allemaal op 17 januari 1984 terwijl Barker op rugzakvakantie was. Hij is vastbesloten om er nog lang mee door te gaan. Zij ultieme droom is een hoofdkussen te vullen met z'n navelpluisjes.

    "Op een avond in Brisbane was ik me stierlijk aan het vervelen", doet Barker zijn verhaal. "Ik haalde een pluisje uit mijn navel. Ik vroeg me af hoeveel een mens van die smurrie uit z'n nagelbuik kon halen. De enige manier om dat uit te vissen, was het spul te verzamelen. Mijn eerste 'oogst' stopte ik in een leeg doosje van een filmrolletje".

    Expert
    Intussen, ruim 26 jaar later, is de man een expert in de materie geworden. "De hoeveelheid rommel in je navel is sterk afhankelijk van de kleren die je draagt. Thermaal ondergoed staat borg voor de beste resultaten", verzekert hij.

    "Ik ben er ook achtergekomen dat de pluisjes doorgaans weggespoeld worden wanneer je onder de douche staat. "Het was dus evident dat ik op pluizenjacht ging voor ik een stortbad nam. Terwijl mijn water opwarmt, ga ik aan de slag". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Dale op zoek naar woord van het jaar

    Van Dale op zoek naar woord van het jaar


    De Van Dale is begonnen met de zoektocht naar het woord van 2010. De woordenboekenuitgever wil ook dit jaar weer achterhalen wat gebruikers van het Nederlands het beste, mooiste of leukste woord van het jaar vinden.

    Van Dale roept mensen op nieuwe woorden en hun betekenis in te sturen naar woordvanhetjaar.nl. Voor het insturen van de nieuwe woorden kan gekozen worden uit vijf categorieën. Jongerentaal, lifestyle, sport/amusement, economie en politiek.
     
    Van alle ingezonden woorden maakt Van Dale per categorie een shortlist van genomineerde woorden. Daar voegt Van Dale zelf ook nog tien woorden aan toe. Vanaf 16 november kunnen mensen hun stem uitbrengen.
     
    Op 14 december maakt de woordenboekuitgever het Van Dale Woord van het Jaar bekend. Eerder werden de woorden ontvrienden, swaffelen en bokitoproof bestempeld als woord van het jaar. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Origineel boomhotel in Zweden

    Origineel boomhotel in Zweden

    Zoals een vogel slapen op grote hoogte? Het is niet alleen de droom van menig kind, maar tegenwoordig ook die van volwassenen. Het kan nu in het Zweedse dorpje Harads, zestig kilometer ten zuiden van de poolcirkel.

    Het bijzondere 'Treehotel' beoogt de traditionele simpele boomhut op te waarderen tot een luxieuze ervaring voor reizigers met een boon voor design.

    De duurzame boomkamers bevinden zich in dennenbomen en zijn gemaakt met materiaal uit de omgeving. De bedenkers willen bezoekers in harmonie brengen met de natuur. Voetgangersbruggen en uitkijkplatformen versterken de band met de onmiddellijke omgeving.

    De zes verblijven hebben elk een ander thema. Behalve in de futuristische kubus kan de liefhebber eveneens logeren in een 'reuzen-nest', een vliegende schotel of in een mini-huis, dat eruit ziet alsof het helemaal van Lego-blokken is gemaakt. Gasten kunnen bovendien gebruikmaken van een sauna midden in het bos.

    Het hele jaar door kunnen bezoekers de kamers boeken, ook in de strenge winter.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus Paul is dood

    Octopus Paul is dood


    Octopus Paul is overleden. Dat heeft de Duitse krant Express bekendgemaakt. Medewerkers van het Sea Life Aquarium in Oberhausen troffen het wereldberoemde wonderbeest vanmorgen levenloos aan. Pauls dood is echter geen verrassing, want een octopus wordt gemiddeld maar drie jaar oud.

    Octopus Paul was zonder twijfel de grote ster van het voorbije WK in Zuid-Afrika. De bijna driejarige orakelende inktvis voorspelde zowaar elke wedstrijd van Duitsland én de finale Nederland-Spanje correct, een huzarenstukje dat niemand hem ooit nog zal nadoen. Dat leverde Paul onder meer het ereburgerschap van het Spaanse dorpje Carballino op. Het WK van 2014 in Brazilië moet op zoek naar een ander orakel. (dea)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stokoude hond kan geen leiband verdragen, 700 euro boete voor baasje

    Stokoude hond kan geen leiband verdragen, 700 euro boete voor baasje



    Dalia, een dashond van vijftien jaar oud, is deels verlamd en mag daarom van de dierenarts niet langer aan de leiband. De politie van het Duitse Mönchengladbach heeft echter geen medelijden. Agenten schreven baasje Michael Künzel (46) al voor 700 euro aan geldboetes uit omdat hij de wet aan zijn laars lapt in het plaatselijke park.

    De hond, ook al doof, is er niet zo goed aan toe. Mocht ze toch nog aan de leiband moeten en een flinke ruk krijgen, zou het dier volledig verlamd kunnen raken

    "Ik wil mijn hond het dan ook zo aangenaam mogelijk maken", aldus zijn baasje in Bild. "Geen leiband."

    Het stadsbestuur wil echter geen uitzonderingen. De politie dreigde er al mee de hond weg te halen bij zijn baasje. Künzel ving al twee keer bot voor de rechter.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elf mensen springen uit raam uit duivelsangst - kind van vier maanden overleden

    Elf mensen springen uit raam uit duivelsangst - kind van vier maanden overleden



    In Frankrijk is een meisje van 4 maanden overleden nadat elf mensen zaterdagochtend, uit angst voor de duivel, uit een appartement op de tweede verdieping waren gesprongen. Dat heeft substituut Odile Faivre van het parket van Versailles bekendgemaakt.
     
    Naakte man
    Dertien mensen bevonden zich in de flat van een appartementsgebouw in de gemeente La Verrière (departement Yvelines). "Omstreeks 3 uur hoorde één van de bewoners zijn kind huilen. Een naakte man, die door een messteek een ernstige handwonde had, stond op om het kind te voeden. Toen de dertiger terugkeerde in de flat, aanzagen de andere bewoners hem voor de duivel en sprongen een aantal medebewoners in paniek uit het raam", aldus de magistrate.

    Een andere versie is dat de man pas nadat hij de kleine had gevoed werd neergestoken door de zus van zijn vrouw die dacht dat hij de duivel was. Vervolgens werd hij uit het raam gegooid. Toen hij beneden opkrabbelde en daarna probeerde zijn woning binnen te komen, zou de paniek ontstaan zijn. Het parket onderzoekt ook of mensen mogelijk zijn gedwongen naar beneden te springen.

    Zeven gewonden werden naar ziekenhuizen in de regio overgebracht. Een meisje van 4 maanden overleed aan haar verwondingen. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GSM-nummer 55.555.555 verkocht voor bijna 750.000 dollar

    GSM-nummer 55.555.555 verkocht voor bijna 750.000 dollar

    gsm nummer 55 555 555 verkocht voor bijna 750 000 dollar

     Het telefoonnummer 55.555.555 is vorige week in Koeweit van eigenaar veranderd voor ruim 740.000 dollar, zegge en schrijve 550.000 euro. Het mobiele nummer werd onder grote publieke belangstelling geveild in een hotel in Koeweit City.

    Verkoper was de Koeweitse telefoonoperator Zain. Gulfnews.com dat met dit fait divers uitpakte, zegt dat het gaat om een 'vanity number', een speciaal nummer dat de ijdelheid van de steenrijke koper moet strelen.

    55.555.555 klopt hiermee het vorige Koeweitse record op naam van het eveneens mobiele 90.000.000, dat ruim 400.000 dollar opbracht.

    2,7 miljoen dollar

    In 2006 werd het hoogste bedrag ooit betaald voor een telefoonnummer. In Quatar, betaalde iemand 2,7 miljoen toen het nummer 666.6666 geveild werd.

    Voor dat jaar stond het wereldrecord op het Chinese telefoonnummer 8888.8888. Dit nummer, veel waard omdat het Kantonese woord voor acht op rijk lijkt, kostte iets meer dan 400.000 dollar of bijna 300.000 euro.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische jongen (5) en meisje (3) verloofd

    Syrische jongen (5) en meisje (3) verloofd

    Een jongen van vijf jaar oud en een meisje van drie hebben zich in Syrië verloofd, zo bevestigden de ouders van de kinderen. De wel heel erg prille liefde moet leiden tot een huwelijk in 2020.

    Volgens de ouders stemden de beide kinderen - die de luiers nauwelijks ontgroeid zijn - in met het huwelijk. "Ik heb voor mezelf de eed gezworen dat mijn zoon zich zou verloven op zijn vijfde en met de vrouw van zijn keuze zou huwen op zijn vijftiende", zegt vader Juma tegenover Gulf News.

    Verloving gevierd
    De man ontkent dat de liefde werd geregeld door de ouders van de tortelduifjes, en beweert dat zijn zoon verliefd is geworden tijdens een familiereisje. "Khalid leerde Hala kennen, en zei tegen zijn moeder en mij dat hij bij haar wou blijven, of haar wou meenemen naar onze thuis", klinkt het. "Ik herinnerde me plots mijn eed van voor Khalids geboorte en besloot om ringen voor hen te kopen. We hebben de verloving al met beide families gevierd."

    De vader beseft dat de jonge geliefden in de loop der jaren van mening kunnen veranderen, maar heeft geen schrik voor zo'n rampscenario. "Ze zijn gelukkig, ze spreken elke dag met elkaar."

    In het Midden-Oosten zijn gearrangeerde huwelijken niet ongebruikelijk. Vaak wordt er op voorhand onderhandeld tussen de ouders van beide toekomstige echtelieden en is er één of andere financiële transactie met het huwelijk gemoeid. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen zijn sneller dan supercomputers in berekenen van hun route

    Bijen zijn sneller dan supercomputers in berekenen van hun route

    bijen zijn sneller dan supercomputers in berekenen van hun route

    Bijen kunnen het 'handelsreizigersprobleem' sneller oplossen dan computers. Ze zijn in staat om telkens de kortste weg te kiezen tussen bloemen. Laat een computer hier op los en hij is misschien dagen bezig met complexe wiskundige berekeningen om tot dezelfde ideale route te komen.

    Bijen zijn de enige diersoort, uitgezonderd de mens, die in staat is om dit vraagstuk op te lossen. Het zogenaamde 'handelsreizigersprobleem' is een bekend item in de computerwetenschap en het operationele onderzoek: zoek de kortste route om een reeks bestemmingen in een bepaald gebied aan te doen. Volgens Nigel Raine van de universiteit van London is het opmerkelijk dat bijen dit probleem oplossen omdat de hersenen van een bij amper de omvang hebben van een graszaadje.

    Truc

    "Bijen verbruiken een massa energie om te vliegen. Daarom vinden ze een route die het vliegen tot een minimum beperkt. We moeten zien te achterhalen hoe bijen het 'handelsreizigersprobleem' kunnen oplossen zonder de rekenkracht van een computer. Welke mechanismen gaan daarachter schuil?" aldus Raine.

    Een computer lost dit probleem op door de lengte van alle mogelijke routes te berekenen en dan gewoon de kortste te selecteren. Er bestaan wel algoritmes die een goede oplossing geven maar daarom niet met zekerheid de beste.

    Efficiëntere productieprocessen

    In 1998 berekenden wiskundigen van de Universiteit van Princeton de oplossing voor 15.112 steden in Duitsland. Dat vergde 22,6 jaar computertijd en werd op een groot aantal samenwerkende pc's tegelijk berekend.

    De resultaten van het onderzoek onder leiding van Nigel Raine worden deze week gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift The American Naturalist. De bevindingen kunnen gevolgen hebben voor dagelijkse problemen in de mensenwereld zoals het beheren van verkeersstromen of het berekenen van ideale werkwijzen in productieprocessen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodarte presenteert duurste sokken ooit

    Rodarte presenteert duurste sokken ooit

    rodarte presenteert duurste sokken ooit

    Het modehuis Rodarte komt op de proppen met peperdure sokken. Voor een paar betaal je maar liefst 360 euro.

    Het modehuis Rodarte staat bekend omwille van zijn vooruitstrevende designs. En die mogen best wel wat kosten. Zo betaal je voor een paar sokken van het merk 360 euro, en dat maakt hen meteen het duurste paar sokken ooit.

    Wat de hebbedingen zo gegeerd maakt? Ze zijn gemaakt van zijdezacht angoragaren en alpacawol en zijn met de hand gehaakt. Hierdoor staan de sokken vol gaten, maar dat maakt hen volgens het modehuis net zo authentiek.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dutje van 17 minuten brengt 1.000 euro op

    Dutje van 17 minuten brengt 1.000 euro op

    dutje van 17 minuten brengt 1 000 euro op

    Een 62-jarige Ecuadoraan is in Spanje kampioen van de siësta geworden. Voor een dutje van 17 minuten krijgt de man 1.000 euro.

    Spanje staat bekend om siësta's, dus besloot een winkelcentrum in de hoofdstad Madrid een heus siëstakampioenschap op poten te zetten. Het kampioenschap duurde 9 dagen en lokte 360 mensen.

    Zij moesten in blauwe sofa's een dutje van om en bij de 20 minuten houden. Hun pols werd gecontroleerd om vast te stellen dat ze wel degelijk sliepen. De jury deelde daarna punten uit voor de snelheid waarmee ze in slaap vielen, het snurkvolume, de origineelste slaaphouding en de slaper met de leukste pyjama.

    De 62-jarige Ecuadoraan Pedro Soria Lopez werd tot winnaar verkozen. Dat is vooral te danken aan zijn snurkvolume: de man haalde tot 70 decibel, wat overeenkomt met het niveau van een normaal gesprek. Hij mocht 1.000 euro mee naar huis nemen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taiwanese vrouw trouwt met zichzelf bij gebrek aan partner

    Taiwanese vrouw trouwt met zichzelf bij gebrek aan partner


    Een vrouw uit Taipei besloot met zichzelf te trouwen en hiervoor een ceremonie te houden omdat ze, net zoals zoveel lotgenoten in haar land, geen andere geschikte huwelijkspartner vindt.

    Van jezelf houden
    "Ik ben nu dertig en in de fleur van mijn leven. Ik heb een bloeiende carrière, maar heb het moeilijk een geschikte partner te vinden, dus wat kan ik doen", aldus Chen Wei-yih. "Ik ben niet tegen het huwelijk, maar ik hoop dat ik hiermee een taboe en tradities kan doorbreken. Meer mensen zouden van zichzelf moeten leren houden, dat probeer ik met mijn initiatief te stimuleren." Na het feest vertrekt Chen solo op huwelijksreis naar Australië. Haar moeder vond aanvankelijk dat ze voor de trouwpartij een bruidegom moest zoeken, maar nu steunt ze het plan. Aangezien dit huwelijk niet officieel geregistreerd kan worden, zal Chen als ze wel een partner vindt, opnieuw kunnen trouwen.

    Bezorgdheid overheid
    De Taiwanese spendeert ongeveer 4000 euro aan haar huwelijk.  Steeds meer vrouwen in het land trouwen later en minder vaak. De overheid is bezorgd over een daling van het geboortecijfer en de impact hiervan op de productiviteit van het land. Slechts twee vijfde van de vrouwen die er deelnamen aan een enquête denkt dat het leven met partner beter is dan het vrijgezellenschap. (ep)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackpot voor 'vergeten' duiker die urenlang alleen op zee dobberde

    Jackpot voor 'vergeten' duiker die urenlang alleen op zee dobberde


    Een Amerikaanse hobbyduiker die zo'n twintig kilometer voor de Californische kust door zijn duikgroep vergeten werd, krijgt een schadevergoeding van meer dan een miljoen euro toegekend.

    Een rechtbank in Los Angeles kende ingenieur Daniel Carlock een geldsom van ongeveer 1,7 miljoen dollar toe, omgerekend 1,2 miljoen euro. Dat bericht de Los Angeles Times.

    Tocht verdergezet
    Carlock, toen 45 jaar oud, dreef in 2004 vijf uur lang rond op zee nadat hij tijdens een duiktrip vergeten werd. De man was tijdens de duikuitstap als gevolg van problemen met zijn drukcompensatie een heel eind van de rest van de duikers bovengekomen. Hij probeerde nog de aandacht te trekken van de begeleidingsboot, maar de duikers zetten hun tocht verder en stelden pas na enkele uren vast dat Carlock ontbrak. Uiteindelijk werd hij bij toeval gespot door een voorbijvarende jongeman.

    Carlock sleepte de organisator van de duikexcursie voor de rechtbank en eiste een schadevergoeding wegens posttraumatische stress en gezondheidsproblemen. Aan de rechter vertelde de onfortuinlijke duiker dat hij doodsangsten had uitgestaan toen hij urenlang helemaal alleen in een dichte nevel in het water lag. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse dief moet hand laten amputeren

    Iraanse dief moet hand laten amputeren



    Een 32-jarige Iraanse man die schuldig bevonden werd aan vier diefstallen, heeft als straf zijn hand moeten laten afzetten in de gevangenis van Yazd, in het centrum van Iran. Dat meldt het persagentschap Mehr.
     
    Het lidmaat werd "in het bijzijn van andere gevangenen" geamputeerd, luidt het. De islamitische wet in Iran voorziet amputatie bij veelvuldige diefstal. De voorbije jaren steeg het aantal amputaties, omdat het aantal diefstallen in Iran vanwege de toenemende armoede stijgt. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw rijdt tien maanden met lijk vriendin rond

    Vrouw rijdt tien maanden met lijk vriendin rond


    Een vrouw uit Costa Mesa (Californië) heeft tien maanden lang met het lijk van haar vriendin in de auto rondgereden. Om de penetrante stank tegen te gaan, strooide ze zuiveringszout in het voertuig. Toen de politie het stoffelijk overschot vond, bleven er enkel nog huid en beenderen over.

    De 57-jarige chauffeur liet haar vriendin -een dakloze vrouw uit Fountain Valley- slapen in haar wagen. Toen vorig jaar in december bleek dat haar gaste de geest gegeven had, wist de galante eigenares niet meer wat te doen. "Ze dacht dat ze van iets beschuldigd zou worden", vertelt brigadier Ed Everett. "Er was al vanalles gebeurd in haar leven. Dit kon er echt niet meer bij." De vrouw logeerde op dat moment zelf bij vrienden.

    Van de dode dame is voorlopig enkel geweten dat ze Signe heette en dat ze in de vijftig of zestig jaar was. De politie onderzocht de wagen omdat die een weg blokkeerde. In het voertuig werd ook een doos zuiveringszout gevonden. Uit de autopsie kwam geen kwaad opzet aan het licht, maar de chauffeur wordt wel nog ondervraagd. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorverhaal met 'happy end'

    Horrorverhaal met 'happy end'


    Schrik niet: dit Chinees kindje zal nog perfect kunnen zien door haar linkeroog. Met een operatie kon het zes centimeter lange stuk bamboe uit haar oogkas verwijderd worden.

    Het ongeluk gebeurde toen de zesjarige Zheng Zheng een kiekendief op een elektriciteitspaal zag landen. Haar buurjongen probeerde vanop een stoel met een bamboestok de roofvogel weg te jagen. Het meisje keek vanop de grond toe, maar werd verrast door een splinter die plots afbrak.

    In het ziekenhuis volgde het goede nieuws dat de bamboe geen oogbal of hersenen doorboord had. Verwacht wordt dat Zheng Zheng -na een delicate chirurgische ingreep- vlot zal herstellen. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (20 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op vijf Belgen is bijgelovig

    Eén op vijf Belgen is bijgelovig


    Twintig procent van de Belgen zegt bijgelovig te zijn en riskeert dus uitgebuit te worden door de markt van de esoterie. Dat concludeert het Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties (OIVO) uit een bevraging van ruim zeshonderd volwassenen. Het OIVO pleit voor betere reglementering en meer controle op de praktijken van bijvoorbeeld helderzienden en genezers.
     
    Toenemende trend
    Tegenover een gelijkaardig onderzoek uit 2007 is het aantal bijgelovigen toegenomen. Dat geldt zowel voor het geloof in de praktijken van genezers en helderzienden, als voor de waarde die gehecht wordt aan astrologie, horoscopen en handlezing.

    Vooral op Waals platteland
    In Wallonië is men vaker dan gemiddeld bijgelovig, en dan vooral op het Waalse platteland (35 procent), terwijl Vlaamse plattelandsbewoners net minder vaak dan gemiddeld bijgelovig zijn (6 procent).
     
    Charlatans
    Het OIVO wil de consument waarschuwen voor mogelijk bedrog en oplichterij van helderzienden of genezers "die niet de toekomst van de consumenten willen voorspellen of oplossingen willen aanreiken, maar wel vertroosting willen bieden tegen betaling", luidt het.

    Oproep tot meer controle
    Het centrum verwittigt "de te goedgelovige consumenten dat ze zich niet moeten laten vangen in een spiraal van betalingen zonder einde, louter in de hoop dat hun gekste dromen zullen uitkomen".
    Aan de overheid vragen de onderzoekers om de wet op de marktpraktijken in de helderziendensector strikter toe te passen en te controleren. (belga/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby zonder ogen plaatst artsen voor een raadsel

    Baby zonder ogen plaatst artsen voor een raadsel


    Een baby met anoftalmie.
    De zeldzame aandoening anoftalmie, een aangeboren afwijking waarbij één of beide ogen niet volledig ontwikkeld zijn, komt bij circa 3 op de 100.000 geboorten voor. Hoeveel kinderen zonder beide ogen worden geboren, is niet bekend. Artsen staan voor een raadsel, zo meldt het Algemeen Dagblad.

    Een van de getroffen kinderen is de Surinaamse baby Caitley Ngatine Imanredjo. Ze zal nooit kunnen zien: het kind is geboren zonder ogen. Soms probeert ze krampachtig haar oogleden te openen. Maar verder dan het optrekken van de wenkbrauwen komt ze niet. Eerder dit jaar kwam een baby uit Florida in het wereldnieuws met dezelfde aandoening, in Nederland overkwam het de nu 4-jarige Macy.

    "Duikt niet zomaar op"
    Anoftalmie kan erfelijke oorzaken hebben. Daardoor kan de aandoening al tijdens de zwangerschap ontdekt worden, zegt Grazia Mancini, kinderarts en genetica in het Erasmus MC-Sophia in Rotterdam. "Maar dan moet gericht naar deze erfelijke genmutatie gezocht worden, bijvoorbeeld door DNA-onderzoek. Het komt niet vanzelf boven drijven. In theorie kan het zelfs een generatie overslaan.''

    Behandeling
    Over de behandeling is wereldwijd geen consensus. Het Nederlandse Erasmus MC, dat twee jonge patiënten heeft, brengt teflonballetjes in. Als de oogkassen groot genoeg zijn, kan een prothese worden ingebracht. De Duitse oogarts Michael Schittkowski implanteert een speciale gel die plastisch chirurgen ook gebruiken om huid te kweken. De gel zwelt op en de oogkas wordt groter. Het risico is echter dat de gel infecteert en afgestoten wordt. (ad/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokodil veroorzaakte dodelijke crash met Belgische piloohandbagage

    Krokodil veroorzaakte dodelijke crash met Belgische piloohandbagage

    Gesmokkeld dier ontsnapt in volle vlucht uit handbagage

    De vliegtuigcrash in Congo, waarbij op 25 augustus 20 mensen omkwamen, heeft volgens een nieuw verslag een bizarre oorzaak. Het vliegtuig stortte neer nadat aan boord paniek uitbrak om een ontsnapte krokodil, meldt nieuwszender MSNBC.

    De Let 410, het type toestel dat in augustus crashte.

    De Let 410, het type toestel dat in augustus crashte.

    Slechts een van de 21 mensen aan boord van de L-410 Turbolet, die een binnenlandse vlucht uitvoerde in de Democratische Republiek Congo, overleefde de ramp. De ooggetuige legde tegenover onderzoekers een opmerkelijke verklaring af over de oorzaken van de ramp. Een van de passagiers zou een krokodil in zijn handbagage hebben gesmokkeld. In volle vlucht slaagde het dier er vervolgens in om zich uit een grote draagtas te bevrijden.

    Iedereen vlucht naar cockpit
    Volgens de overlevende brak er daarop paniek uit onder de passagiers en het personeel van het vliegtuig. Doodsbange stewardessen vluchtten de cockpit in, al snel gevolgd door de reizigers. De Belgische piloot Danny Philemotte (62), die ook eigenaar was van de vliegtuigmaatschappij Filair, zou in de chaos de controle over zijn vliegtuig hebben verloren.

    In een eerste reactie op de vliegtuigramp hadden plaatselijke luchtvaartautoriteiten nog gesteld dat het toestel met technische problemen kampte en daardoor 'geen deftige landing' kon uitvoeren. Twintig mensen kwamen om bij de crash die op de paniek volgde. De krokodil overleefde de ramp, maar werd achteraf door reddingswerkers met machetes afgemaat. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!