WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    08-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RvS verwerpt klacht lerares tegen hoofddoekenverbod

    RvS verwerpt klacht lerares tegen hoofddoekenverbod

    rvs verwerpt klacht lerares tegen hoofddoekenverbod

    07/04 De Raad van State heeft de klacht verworpen van een lerares uit Charleroi die weigert haar hoofddoek af te leggen. De Raad oordeelde dat de klacht met hoogdringendheid niet ontvankelijk is omdat er geen sprake is van hoogdringendheid.

    Door een beslissing van de gemeenteraad van Charleroi mogen leerkrachten van het gemeentelijk onderwijs sinds 29 maart geen uiterlijke religieuze of filosofische symbolen meer dragen. Als gevolg daarvan kon de lerares, die met haar hoofddoek naar haar werk was gegaan, niet binnen in de school waarin ze les geeft. Daarop diende haar advocaat een klacht met hoogdringendheid in bij de Raad van State.

    In zijn advies had de auditeur van de Raad van State nog de argumenten van de verdediging gevolgd en gesteld dat het decreet van de Franse Gemeenschap uit 1994 het dragen van uiterlijke religieuze of filosofische symbolen niet verbiedt.

    In zijn arrest van woensdag volgt de Raad dat advies niet. De advocaat van de vrouw zegt woensdagavond dat ze een nieuwe klacht ten gronde gaan indienen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Britse feestdrug aangeleverd vanuit België

    Nieuwe Britse feestdrug aangeleverd vanuit België


    De populaire feestdrug Mephedrone kan in het Verenigd Koninkrijk via het internet aangeschaft worden.

    Het Verenigd Koninkrijk is momenteel in de ban van een nieuwe dodelijke drug: naphyron. Maar wat nog opmerkelijker is, het goedje wordt aangeleverd vanuit ons land.

    Brein achter het dodelijke goedje is de Schot Dave Llewellyn, die al sinds 1988 ononderbroken in Antwerpen woont. De man geeft toe dat de drug uiterst gevaarlijk is en dat hij het daarom ook niet aanbiedt via zijn website, ook al zou hij daarmee niets illegaal doen omdat het niet op de verboden lijst staat. "Dit goedje is echt schadelijk en veroorzaakt allerlei psycholische maar ook fysieke problemen", vertelt hij aan Sky News, "Al bij het eerste gebruik veroorzaakt deze drug hersenschade en uiteindelijk zouden er ook doden door kunnen vallen."

    De drug wordt momenteel verkocht in het Verenigd Koninkrijk als vervanger voor de populaire feestdrug mephedrone, ook gekend als 'meow meow'. Llewellyn geeft toe dat hij ook mephedrone in vele hoeveelheden aan het Verenigd Koninkrijk verkoopt. Maar de Schotse Antwerpenaar beweert dat de nieuwe drug veel schadelijker dan andere illegale drugs zoals cocaïne of ecstasy. Bovendien kost één portie slechts 25 pence of 28 eurocent waardoor het ongelofelijk populair is bij jongeren.

    Het Verenigd Koninkrijk zit alvast met de handen in het haar. Net nu ze volop aan het proberen zijn om mephedrone uit het straatbeeld te krijgen, komt de nieuwe variant op de proppen. "Ik denk echt dat dit nieuwe goedje de crystal meth van Europa kan worden", aldus Llewellyn, "Bovendien willen de Chinese leveraars van de ingrediënten dit goedje helemaal klaar hebben voor het moment dat mephedrone in het Verenigd Koninkrijk geband wordt."

    Mephedrone, dat nog maar sinds 2007 op de markt is, wordt gelinkt aan de dood van 25 Britten. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen heeft schrik van vader en kruipt acht uur in boom

    Jongen heeft schrik van vader en kruipt acht uur in boom


    Een Chinese jongen had zo'n schrik van de slagen die hij zou krijgen van zijn vader, dat hij in een boom kroop en zich daar acht uur lang verschuilde. 's Morgens om 7 uur kroop Xiao Ming in de tien meter hoge boom naast hun huis. Buurman Li was de eerste getuige. "Ik vroeg hem nog waarom hij niet naar school ging. Hij antwoordde niet, maar kroop snel naar boven", aldus Li, die de papa van Xiao -Zhong- verwittigde. Die laatste riep hem naar beneden te komen, maar Xiao kroop alleen nog wat hoger.

    Politie en brandweer
    "We waren Xiao al sinds de avond ervoor kwijt", zegt Zhong. "Hij heeft schrik dat ik hem zou slagen." De vader vond er vervolgens niet beter op dan wat aan de boom te gaan schudden. Tevergeefs: Xiao hield zich gewoon wat steviger vast. Uiteindelijk moesten er agenten en brandweerlui met een luchtkussen en ladder aan te pas komen.

    Excuses
    Het was de ongeduldige Zhong die de ladder opkroop en zijn zoon vastgreep, waarna de hulpdiensten het duo veilig tot op de begane grond bracht. "Ik verontschuldigde me al bij hem in de boom en zei dat ik hem nooit meer zou slaan", besloot Zhong. (odbs)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië vreest 'Fishzilla'

    Australië vreest 'Fishzilla'

    De horror! Australië vreest de komst van de slangenkopvis, bijgenaamd 'Fishzilla'. Deze monsterlijke roofvis werd gespot in het zuiden van Papoea-Nieuw-Guinea en zou het vasteland van Australië kunnen bereiken. U leest het goed: Fishzilla zou inderdaad ook op het land uit de voeten kunnen. En Fishzilla is niet de enige bekommernis Down Under. Ze hebben er ook angst voor de klimbaars die, volgens sommigen, in bomen kan klimmen.

    De slangenkopvis is afkomstig uit tropisch Afrika en Azië en kan tot een meter lang worden. Het is een roofvis die van bloed houdt en die ook mensen aanvalt. De soort werd ook aangetroffen aan de zuidkust van Papoea-Nieuw-Guinea en daarom vreest Australië dat ze ook tot bij hen kan geraken, via de Straat Torres. Ook andere roofvissen, zoals de klimbaars, zouden een bedreiging vormen voor de lokale wilde diersoorten Down Under.

    Schadelijkste vissoorten allemaal samen
    "Nog gevaarlijkere vissoorten dan de klimbaars werden aan de kust van Nieuw Guinea gespot", zegt Damien Burrows, directeur van het Australian Centre for Tropical Freshwater Research. "Het is daar een echte dumpingsplaats voor de meest schadelijke vissen ter wereld."

    De slangenkopvis staat bekend om het verorberen van watervogels, slangen en knaagdieren. Ze hebben niet veel nodig om te overleven, omdat ze ook kunnen ademen, en soms zelfs aan land kunnen. Ze zijn een ware pest voor vissers. U kent ze misschien van een filmtrilogie waarin ze de hoofdrol vertolkten.

    Klimbaars
    De klimbaars kan met zijn borstvinnen ook 'wandelen' op het vasteland en, zoals de naam laat vermoeden, zelfs in bomen klimmen. Al zou dat laatste toch vooral een hardnekkig fabeltje zijn.

    De verspreiding van beide vissoorten tot in de Australische staat Queensland kan niet gebeuren zonder de helpende hand van de mens. Daarom wordt een informatiecampagne gestart nabij de Straat Torres om de komst van de killervissen te vermijden. (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje doodgeëlektrocuteerd aan geldautomaat

    Meisje doodgeëlektrocuteerd aan geldautomaat


    In Vietnam worden alle geldautomaten aan een grondig onderzoek onderworpen nadat een tienjarig meisje een dodelijke eletrische schok kreeg toen ze geld uit de muur haalde in Ho Chi Minhstad. Dat meldt VietNam News.

    Het tragische ongeval gebeurde vorige week donderdag. Chau Linh Uyen ging geld afhalen uit een automaat van de Agribank in de buurt van haar school. Toen het meisje haar code intikte, kreeg ze een elektrische schok door haar lichaam. Ze overleed ter plaatse.

    Stroomlekken
    Meteen na het ongeval heeft de Vietnamese Nationale Bank bevolen dat alle bankinstellingen hun geldautomaten laten onderzoeken. Inmiddels is al gebleken dat in Ho Chi Minhstad alleen 30 automaten te kampen hebben met 'stroomlekken' tot 120 Volt. Ook blijken tal van installaties geen aarding te hebben. De autoriteiten maken zich sterk dat alle problemen binnen de twee weken opgelost zullen zijn. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw bijt penis van verkrachter aan flarden

    Vrouw bijt penis van verkrachter aan flarden


    Een verkrachter heeft een zwaar verhakkeld geslachtsorgaan overgehouden aan een poging tot aanranding in de Russische republiek Basjkirië. Zijn slachtoffer zette haar tanden in 's mans penis. Twaalf hechtingen waren zijn deel. De 24-jarige agressor riskeert een celstraf van drie tot zes jaar. Dat meldt de krant Komsomolskaya Pravda.

    Jeugdvriend
    De feiten speelden zich zondagavond af in Ufa, de hoofdstad van Basjkirië. Een 22-jarige vrouw verliet haar appartement om in een winkel in de buurt een betaalkaart voor haar gsm te gaan kopen. Onderweg kwam ze een jeugdvriend tegen met wie ze een praatje maakte. De twee trokken samen naar de flat van de vrouw en daar liep het grondig mis.

    Oneerbare voorstellen
    De man stuurde aan op een potje vrijen. De vrouw dacht dat hij een grapje maate en lachte zijn oneerbare voorstellen weg. Al gauw ontpopte hij zich tot een ware maniak. De onverlaat sloeg de vrouw neer en dwong haar orale seks met hem te hebben.

    Forse knauw
    De jonge vrouw kon niet anders dan hier op ingaan, maar zette al meteen fors haar tanden in de penis van haar aanrander. De kerel schreeuwde het uit en begon zijn prooi met haar hoofd tegen de muur te rammen.

    Snel gevat
    Op dat moment hoorde de dader iemand de trappen van het appartment oplopen. Hij kon ontkomen, maar de politie had hem al snel bij de lurven. Met zijn zwaar toegetakeld lid kon hij immers niet ver komen. De agenten brachten hem meteen naar het ziekenhuis waar de arsten zijn penis door middel van twaalf hechtingen weer oplapten.

    Klacht wegens fysiek leed
    De verkrachter wordt intussen verder verhoord door de politie. Hij heeft inmiddels al te kennen gegeven dat hij klacht zal indienen tegen zijn slachtoffer omwille van het zware fysieke leed dat zij hem heeft toegebracht. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels model slaat 13de miljonair aan de haak in drie jaar

    Engels model slaat 13de miljonair aan de haak in drie jaar

    Terwijl de meeste vrouwen tijdens een eerste afspraakje vooral geïnteresseerd zijn in de looks van hun date en zijn zin voor humor, heeft Madeline Amber een andere zorg: is hij wel rijk genoeg? De 22-jarige Engelse uit Manchester wil zelf niet één cent betalen terwijl ze met haar vriend is en geeft ruiterlijk toe alleen maar mannen te daten met veel geld op de rekening. "Veel zin voor humor doet geen rekeningen betalen. Ik trek uren uit om me mooi te maken, dus verwacht ik ook behandeld te worden als een prinses."

     Zelfs in de oertijd gingen vrouwen op zoek naar de man met de grootste grot.  
    Madeline Amber (22)

    Momenteel denkt Amber de jackpot gewonnen te hebben met haar dertiende miljonair in drie jaar, de 36-jarige zakenman Jordan Ali. Voor ze al dat rijkeluisvolk zag, ging Amber ook uit met gewone kerels. Maar daar kreeg ze snel genoeg van. "Ze namen me naar een Pizza Express en lieten me de helft van de rekening betalen. Schandalig dat een man zich zo kan gedragen. Ik hou ervan naar dure restaurants te gaan en daar rotbedorven te worden. Zo behandelen echte mannen hun vrouw."

    Niet meteen seks
    Toen een man het model tijdens een blind date zijn rekenmachine bovenhaalde en haar de helft van zijn telefoonrekening deed betalen, was de maat vol voor Amber. De website golddiggers.uk.com, waar vrouwen kunnen kiezen uit een selectie rijke mannen om te daten, bracht soelaas. De ene rijke stinkerd volgde de andere op, waaronder zelfs een veertiger uit het Midden-Oosten. "Na een week nam hij me al mee naar Dubai. Maar ik maakte hem snel duidelijk dat ik geen makkelijke prooi zou zijn. Seks moest hij na enkele dates niet verwachten. Ik vraag altijd mijn eigen kamer als een man me meeneemt op hotel, vooral omdat ik me graag in alle rust opmaak."

    Geen moraal
    Toen de man na enkele weken al over een huwelijk begon te spreken, kreeg hij snel de bons. "Ik hou van miljonairs, maar ik voel me te jong om al iemands vrouw te zijn." Velen keuren de levenswijze van Amber resoluut af. "Vrouwen vinden dat ik geen moraal heb, maar het is nu eenmaal zo dat elke vrouw op financieel vlak graag gepamperd wordt. Zelfs in de oertijd gingen vrouwen op zoek naar de man met de grootste grot. Ik vind de kracht die er van zo'n miljonair uitgaat enorm sexy. Alleen zij winden me op en ik ben er helemaal niet beschaamd over om dat toe te geven." (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljarden giftige kwallen verhuizen naar West-Europa

    Miljarden giftige kwallen verhuizen naar West-Europa

    Miljarden giftige kwallen komen de laatste tijd vaker voor in de Atlantische Oceaan ter hoogte van de West-Europese kusten. Door de hoge temperaturen van het zeewater kunnen ze hier nu ook overleven. En dat kan een drama worden voor onze vissen.

    De parelkwal of lichtende kwal voelt zich het best op plaatsen waar hij veel voedsel vindt. In het noordoosten van de Atlantische Oceaan vinden de kwallen plankton en veel jonge vissen. In een recent incident werden zo nog 100.000 zalmen gedood door de kwallensoort. De dieren planten zich ook sneller voort in warmer water. Ter hoogte van de Britse kust is de temperatuur van het water sinds 2002 met een volledige graad gestegen.

    Wetenschappers vrezen dat de kwallenplaag zich zal uitbreiden als de voorspellingen van het IPCC over de opwarming van het klimaat zouden uitkomen. Voor zonnebaders die in zee willen gaan zwemmen is er nog niet meteen gevaar. Voor viskwekerijen liggen de kaarten anders. Niet alleen kunnen de kwallen jonge vissen doden, ze verorberen ook het plankton dat vissen nodig hebben om te groeien. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tseetseevlieg in de val gelokt met favoriete geurtjes

    Tseetseevlieg in de val gelokt met favoriete geurtjes

    Wetenschappers zijn een stap dichter gekomen bij een krachtig middel om tseetseevliegen, de overdrager van de slaapziekte, te lokken en te doden. Ze hebben de bestanddelen in de geur van mensen, koeien en varkens ontdekt die de vlieg aantrekken.

    Tseetseevliegen bevolken ongeveer tien miljoen vierkante kilometer in Afrika ten zuiden van de Sahara. Ze voeden zich met bloed en kunnen trypanosomen overdragen, een parasiet die bij mensen de slaapziekte veroorzaakt.

    Uitroeien
    Er bestaat geen vaccin tegen de ziekte en er zijn weinig geneesmiddelen voorhanden, waardoor de bestrijding vooral gericht is op het uitroeien van de vlieg. Vroeger gebeurde dat met pesiticiden als DDT, maar de gevolgen voor het milieu waren desastreus.

    Wetenschappers zoeken daarom al lang naar een lokmiddel voor de vlieg, maar slaagden er tot nog toe niet in de bestanddelen te identificeren die de vlieg aantrekken. Nu is een studie in Burkina Faso en Ivoorkust daar wel in geslaagd. Afhankelijk van de soort blijken de meest gevaarlijke tseetseevliegen aangetrokken door de geur van mensen, varkens en koeien. In sommige gevallen was het resultaat erg sterk: koeiengeur trok tot vijf keer zoveel tseetseevliegen aan.

    Slaapziekte
    Het onderzoek kan erg belangrijk blijken voor de strijd tegen de slaapziekte, omdat er nu met minder vallen meer vliegen gevangen kunnen worden, waardoor de campagne efficiënter wordt. De onderzoekers willen nu de resultaten ook in veldtesten bevestigen. (ips/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese kinderen overleden na toedienen van slecht vaccin

    Chinese kinderen overleden na toedienen van slecht vaccin

    In China volgen de geluiden over mogelijke vaccinatieschandalen elkaar in rap tempo op. Deze week is er grote onrust in de provincie Shanxi. Uit een publicatie van de China Economic Times blijkt dat in de afgelopen jaren verschillende kinderen zijn bezweken aan het toedienen van een slecht vaccin.

    De regionale autoriteiten van Shanxi en het Chinese ministerie van Volksgezondheid proberen het vertrouwen in het vaccinatieprogramma te herstellen. De problemen met het Chinese vaccinatieprogramma lijken aanzienlijk. In de afgelopen weken werd duidelijk dat soortgelijke problemen ook in de provincies Guangdong en Jiangsu bestaan.

    In Guangdong werden kinderen ziek na het toedienen van het N1H1-vaccin en in Jiangsu hebben onzuivere vaccins vermoedelijk meer dan een miljoen Chinezen ziek gemaakt. Uit verschillende onderzoeksrapporten blijkt een duidelijk verband tussen de vaccins en de gezondheidsproblemen te bestaan.

    Te warm
    Volgens Chen Taoan, een voormalig werknemer van het Centrum voor Ziektebeheersing en Preventie van Shanxi, worden veiligheidsvoorschriften op grove manier geschonden. "Vaccins die gekoeld horen te worden, werden verpakt en gelabeld in een ruimte zonder airconditioning", vertelt Chen.

    "De vaccins zo lang blootstellen aan zulke hoge temperaturen in ontzettend gevaarlijk. Ik was geschokt toen ik het zag." Chen zegt dat hij onmiddellijk een rapport van de onveilige situatie indiende bij het provinciebestuur. Zijn rapport werd echter genegeerd en Chen zelf werd kort daarna ontheven uit zijn functie.

    Ontkennen
    De autoriteiten van Shanxi ontkennen dat er problemen zouden zijn met vaccins. Volgens een woordvoerder van de provincie is de kwaliteit van de vaccins gegarandeerd. Wel zouden het provinciale Centrum voor Ziektebeheersing en Preventie en de leverancier van de vaccins zich niet in alle gevallen aan de strenge voorschriften hebben gehouden.

    In samenwerking met het Chinese ministerie van Volksgezondheid is de provincie een eigen onderzoek begonnen naar de gevallen die in het rapport van de China Economic Times worden beschreven. Het Ministerie van Volksgezondheid roept verder op tot vertrouwen in het vaccinatieprogramma en verdedigt in een aantal recente publicaties de kwaliteit en veiligheid van vaccins die in China geproduceerd worden.

    Zwijggeld
    Volgens verschillende media zijn Chen en verschillende van de betrokken ouders kort na de publicatie in de China Economic Times bedreigd per sms. Sommige ouders kregen een geldbedrag aangeboden om zich in de toekomst stil te houden. Hoewel Chen dus bedreigd is, geeft hij aan niet bang te zijn voor zijn eigen veiligheid. "Ik ben blij dat steeds meer mensen serieus aandacht geven aan deze problemen." (ips/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie krijgt lichaam dode moeder twee keer terug

    Familie krijgt lichaam dode moeder twee keer terug


    Een familie uit het Oostenrijkse Tirol heeft het lichaam van hun overleden moeder twee keer teruggekregen van een anatomisch instituut. De nabestaanden ontvingen kort na elkaar twee kisten met daarin de stoffelijke resten van de vrouw.

    De moeder had haar lichaam ter beschikking gesteld aan de wetenschap. Het instituut in Innsbruck verrichtte enkele jaren onderzoek en gaf de overblijfselen in een verzegelde kist terug aan de familie. Het gezin kreeg echter twee kisten toegestuurd.

    De familie ontving in december de eerste kist, die werd gecremeerd. In maart kreeg het gezin echter een nieuwe brief met het verzoek de overblijfselen van hun moeder op te halen. De familie nam het zekere voor het onzekere en liet ook deze kist ophalen. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man start kinderpornosite op met lottowinst

    Man start kinderpornosite op met lottowinst


    Een Britse lottowinnaar die zijn winst gebruikte om een internetsite met kinderporno uit de grond te stampen, kijkt tegen een effectieve celstraf aan. Dat meldt The Sun.

    50.000 pond
    Drie jaar geleden won Carl Gardner (30) 50.000 pond (een kleine 60.000 euro) met de lotto. Hij besloot het bedrag te gebuiken om een kinderpornosite te runnen vanuit zijn woonst in Norwich.

    De man pleitte voor de rechtbank schuldig aan het bezit en het maken van onzedelijke beelden van kinderen en het bezit van 'extreme' volwassenenporno. Hij werd veroordeeld tot drie jaar en vier maanden cel. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Rechtstaande kat kijkt door het raam

    Hilarisch: Rechtstaande kat kijkt door het raam


    Deze kat is alvast een hit in wording op Youtube. Op het filmpje is te zien hoe de viervoeter op haar twee achterste poten gaat staan om op die manier door het venster te kijken. Het beest slaagt er in om -zonder onderbreken- maar liefst 45 seconden te blijven staan. Op 0:16 krijgt het beest het wel even moeilijk, om dan op 0:31 even naar de voorbijgangers te zwaaien. Gewoonweg hilarisch. (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus neemt douche in fitness: politie rukt uit

    Jezus neemt douche in fitness: politie rukt uit


    In Minnesota is de politie uitgerukt naar een fitnessclub. Een medewerkster van het gezondheidscentrum had in paniek de hulpdiensten gebeld met de melding dat er een verdachte, hevig bloedende man met een baard onder de douche was gekropen. Dat meldt tv-zender KSAX.

    Passiespel
    De bloedende man bleek Lee Backhaus die zopas de rol van Jezus had vertolkt in het jaarlijkse passiespel van de Lutheraanse kerk in Alexandria. Drie agenten overmeesterden de gelegenheidschristus.

    Politie gelooft Jezus

    Een geschrokken Backhaus meldde dat hij lid was van de fitnessclub en dat hij de manager had gevraagd of hij na zijn prestatie in het passiespel een douche mocht komen nemen. De manager had hiermee ingestemd, maar had de medewerkster niet op de hoogte gebracht. De politie geloofde 'Jezus' en droop af. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees meisje getroffen door enorme hoofdtumor

    Chinees meisje getroffen door enorme hoofdtumor




    In China wacht een 22-jarig meisje op een operatie die haar moet verlossen van een enorme hoofdtumor. De problemen startten op haar negende, toen haar zicht begon te vertroebelen. "Leerkrachten zetten haar op de eerste rij, maar nog kon ze het bord niet duidelijk zien", vertelt de vader van Wu Xiaoyan.

    Uiteindelijk werd de meid helemaal blind en kon ze niet meer naar school gaan. De volgende elf jaren begon haar gezicht op te zwellen, met als gevolg dat haar gelaatstrekken verwrongen raakten. Haar ogen werden opzij geschoven en de huid raakte zo opgespannen dat die doorzichtig geworden is. "De tumor blokkeerde haar neus, waardoor ze enkel nog met haar mond kan ademen. Gelukkig kan ze nog wel slikken en zich verstaanbaar maken", aldus professor Miao van het ziekenhuis in Zhongshan.

    "Sterk kind"
    Het gezicht van Wu stopte pas met groeien toen ze twintig was. "Mijn dochter is echt een sterk kind", weet haar vader. "Ze gaat het huis niet uit om anderen geen schrik aan te jagen. Als het toch moet, bedekt ze haar gezicht met een kleed en vraagt ze me haar te begeleiden."

    Allicht heeft Wu af te rekenen met fibreuze dysplasie, een goedaardige tumor die in alle botten kan optreden. "Die tumor beslaat twee derde van haar gezicht en een derde van haar schedel. Chemotherapie heeft voor haar dus geen zin. We moeten chirurgisch ingrijpen." Als de operatie lukt, zal er ook plastische chirurgie aan te pas komen. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord kaassculpteren in Oostende

    Nieuw wereldrecord kaassculpteren in Oostende



    Op de zeedijk van Oostende zijn vier kunstenaars er in geslaagd het wereldrecord kaassculpteren te breken. Het nieuwe record staat op 1.059 kilo of bijna een verdubbeling van het record dat op 4 juli 2008 werd gevestigd in New York. Het kunstwerk wordt nu versneden en verdeeld onder de voorbijgangers.
     
    Onderwerp van deze wereldrecordpoging was bekende muizen. Mickey Mouse kreeg daarbij een hoofdrol.
     
    Honderd bollen
    Het kunstwerk in New York bestond uit 600 kilogram kaas. In Oostende werd op zaterdag 3 april om 11 uur gestart met 100 bollen van 16 kilo Millenniumkaas van Oudendijk, de sponsor van de recordpoging. Alle kaas die werd weggesneden, werd gerecupereerd en aan diverse instellingen in Oostende en omgeving bezorgd. Het kunstwerk zelf wordt versneden en kon vandaag nog steeds worden geconsumeerd.
     
    Dag van de Kaas

    Met de wereldrecordpoging lanceert Oudendijk in België de 'Dag van de Kaas'. "Die dag, op 7 april, vindt al enige tijd plaats in Frankrijk en Groot-Brittannië", vertelt Jo Thuys van Oudendijk. "Het is niet onze bedoeling om jaarlijkse deze recordpoging te herhalen, wel om jaarlijks de Dag van de Kaas te vieren."
     
    Herr Seele was peter van de recordpoging in Oostende en zorgde er voor wat animatie. (belga/vsv)





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw neergeschoten voor "ongepaste paaskledij"

    Vrouw neergeschoten voor "ongepaste paaskledij"


    Een vrouw heeft haar nichtje van 19 neergeschoten tijdens een ruzie die begon toen de schutter verklaarde dat de andere dame niet "gepast" gekleed was voor het paasdiner.

    De 19-jarige Danielle Pickens vertoonde zich zondagavond bij Evelyn Burgess (42) in een T-shirt en een jeans. Niet op haar paasbest dus en dat vond Burgess van weinig respect getuigen, wat ze haar nicht ook meteen duidelijk maakte. Daarop gingen de poppen aan het dansen.

    Pickens wou het afbollen en stapte naar buiten maar Burgess schoot haar in het hoofd met een revolver. Pickens overleed in het hospitaal. Burgess vertelde de onderzoekers dat ze niet de bedoeling had haar nichtje neer te schieten. Ze zal toch moeten voorkomen voor moord.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweejarige weegt nu al evenveel als volwassene

    Tweejarige weegt nu al evenveel als volwassene





    Acht
maanden oud en al twintig kilo op de teller.

    Acht maanden oud en al twintig kilo op de teller.


    Ook al is Pang Ya nog maar twee jaar, nu al weegt ze met haar 41 kilogram haast evenveel als een Chinese volwassen vrouw. De stevige peuter kwam met een normaal gewicht ter wereld, maar sindsdien vlogen de kilo's eraan. Toen Ya acht maanden oud was, wees de teller al twintig kilogram aan. De ongeruste ouders lieten al verschillende onderzoeken uitvoeren in een ziekenhuis, maar dokters staan voor een medisch raadsel.

    "Ze vinden de oorzaak van haar obesitas niet en dat maakt ons doodongerust", aldus mama Chunmi. "Dokters hebben nog nooit zo'n dik meisje gezien. Wij hebben ook al op internet gezocht, maar vinden niemand die op die leeftijd zwaarder is dan onze kleine meid." Chunmi blijft nu de hele tijd thuis om voor haar zwaarlijvige dochter te zorgen.

    "Ze loopt zelden"
    Ya draagt op dit moment al kleren die eigenlijk bedoeld zijn voor 7 à 8-jarigen. Ze is bijna vier maal zwaarder dan haar leeftijdsgenoten en springt daardoor natuurlijk enorm uit de toon. "Gepest wordt ze nog niet, om de simpele reden dat niemand dat aandurft", weet de moeder.

    Op andere domeinen ondervindt Ya wel de weerslag van haar overtollige kilo's. "Ze speelt wel, maar lang wandelen kan ze niet. En lopen doet ze zelden. Op de hurken zitten lukt ook maar moeilijk."

    "We geven niet op"

    Haar ouders, die zelf niet aan overgewicht lijden, geven wel toe dat Ya veel eet. Per dag kan ze makkelijk een kilo voedsel naar binnen werken. "Ze eet alles wat eetbaar is, maar is vooral verzot op zoetigheden zoals snoep en koekjes. Als we haar niet zouden tegenhouden, zou ze evenveel als ons eten", klinkt het.

    Ya mag nu maar twee maal per dag meer eten, een ontbijt om 8 uur en lunch om 13 uur. Daarnaast krijgt ze ook een traditioneel Chinees kruidenmedicijn. "We blijven op zoek naar een ziekenhuis dat wel raad weet met dit probleem. Opgeven staat niet in ons woordenboek", aldus Chunmi. (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees woont al 21 jaar in grot

    Chinees woont al 21 jaar in grot



    Liang Shuseng, een gepensioneerde man uit China, leeft al 21 jaar lang in deze grot. De 68-jarige Liang ging er ooit wonen omdat hij er kalksteen kon delven, waarna hij geen zin meer had in dagelijks lange wandelingen naar zijn werk. In 1996 stopte Liang met zijn handel door gebrek aan vraag, maar besloot dat leven zonder huur in een grot wel handig was. Doorheen de jaren heeft Shuseng het interieur steeds huiselijker gemaakt, met onder meer banken, stoelen, een televisie en een bed. (odbs)








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks vereiste bij vals huurcontract

    Seks vereiste bij vals huurcontract

    Een 28-jarige Nederlandse uit de provincie Limburg heeft bij de politie aangifte gedaan van oplichting. Ze ging in op een internetadvertentie waarin een appartement in Venlo te huur werd aangeboden, maar dat had ze achteraf bekeken beter niet gedaan.

    Nadat de vrouw met de verhuurder had afgesproken aan het station in Venlo, reed de man met haar langs een pand waarvan hij zei een appartement te verhuren. Binnen kijken kon zogezegd niet, omdat het appartement nog verhuurd was. Tijdens een nieuwe ontmoeting tekende de weinig argwanende vrouw meteen het huurcontract.

    Zelfs de kleine lettertjes in het contract deugden niet. Een aanvullende voorwaarde was dat ze seks zou hebben met de verhuurder, wat ze ook meteen ter plekke deed. Een dag later zou de vrouw de sleutel ontvangen, maar de verhuurder kwam nooit opdagen. Het huurcontract blijkt een vervalst document te zijn. Het erin genoemde adres bestaat niet eens in Venlo. (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!