WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    14-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zet kledingketen aan tot pedofilie met bikini 7-jarigen?

    Zet kledingketen aan tot pedofilie met bikini 7-jarigen?

    Het bikinietje met opgevulde cups

    Ouders reageren geschokt nu kledingketen Primark in Groot-Brittannië roze bikinietjes met opvulkussens voor zevenjarige meisjes op de markt heeft gebracht. Het bovenstuk met voorgevormde en opgevulde cups zou van de kinderen seksuele objecten maken voor perverten. Verschillende kinderrechtenorganisaties beschuldigen de keten van aanzet tot pedofilie en manen Primark dan ook aan om de niemendalletjes uit de rekken te halen. Bovendien wordt de roep om een boycot steeds luider.

    Zelfbeeld
    De haltertop bikini's zijn te koop voor 4,5 euro en hangen gewoon tussen de andere kinderspulletjes. Specialist kinderrechten Shy Keenan verklaart:" Een bikini met opgevulde cups gaat gewoon veel te ver voor een zevenjarige. Geen wonder dat jonge meisjes vaak hun eigen lichaam en zelfbeeld in vraag beginnen te stellen. "

    Onacceptabel gedrag
    Ze voegt eraan toe:"Je mag kinderen nooit seksualiseren. Jonge meisjes kunnen zich misschien wel sexy gedragen maar ze weten helemaal niet wat ze moeten doen indien dit onacceptabel gedrag van volwassenen uitlokt." De kledingketen zelf weigerde elk commentaar. (hlnsydn
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (14) doodt moeder na ruzie over gebruik computer

    Meisje (14) doodt moeder na ruzie over gebruik computer


    Een 14-jarige meisje uit Oostenrijk heeft haar moeder met messteken om het leven gebracht na een ruzie over het gebruik van de computer. Het meisje werd in voorlopige hechtenis geplaatst en riskeert een celstraf van 10 jaar. Dat meldt de politie van Wenen.
     
    De tiener heeft de feiten bekend, maar beweert dat ze niet de bedoeling had om haar moeder te doden, aldus de politie. Moeder en dochter hadden naar verluidt wel vaker ruzie over het gebruik van de computer.
    Het was de echtgenoot van de vrouw en hun 12-jarige zoon die het levenloze lichaam ontdekten in de woning in Wenen. De dochter kon later worden opgepakt in een park. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mekka krijgt klok die zes keer groter is dan Big Ben

    Mekka krijgt klok die zes keer groter is dan Big Ben


    Van 17 kilometer ver te zien

    In Saoedi-Arabië krijgt een hotel in aanbouw vlakbij de grote moskee van Mekka een klok die zes keer groter zal zijn dan de Big Ben in Londen.

    Big Ben
    Big Ben

    Bedoeling is dat de 817 meter hoge toren ook de tweede grootste ter wereld wordt, na de 828 meter grote Burj Khalifa van Dubai. Makkah Clock Royal Tower opent gedeeltelijk de deuren eind juni. De klok wordt een maand later in dienst gesteld.
     
    De klok moet 45 meter lang en 43 meter breed worden, en zal de icoon zijn van het zeven torens tellende complex. De klok zou 's avonds van zeventien kilometer in de omtrek te zien zijn, en overdag van elf tot twaalf kilometer in de omtrek.

    De baas van het hotel droomt er ook van dat de 1,5 miljard moslims in de wereld zich voortaan richten op de Islamic Mean Time (IMT), in plaats van op de Greenwich Mean Time (GMT). (afp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits koppel vergeet in Dover schoonmoeder op parking bij trip met ferry naar Frankrijk

    Brits koppel vergeet in Dover schoonmoeder op parking bij trip met ferry naar Frankrijk

    Wat voor een Britse schoonmoeder een leuke daguitstap naar Frankrijk moest worden, is uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Haar schoonzoon en haar dochter reden eerst met haar zo'n 500 km in de auto van de Merseyside naar Dover, maar bij het inschepen richting Calais liep het helemaal fout. Het koppel vergat domweg de schoonmoeder mee te nemen, toen ze te voet op de boot stapten. De 70-plusser bleef achter in de auto op de parking en werd pas na zes uur 'bevrijd'.

    Pas onderweg op de ferry besefte het koppel de enorme blunder. Ze belden in allerijl naar de politie in Dover. Die troffen de verwarde vrouw nog altijd op de achterbank van de auto aan. Ze had daar zes volle uren in ongeloof gezeten. Toen haar dochter en haar man terug in Dover aankwamen, werden ze (niet onterecht deze keer) stevig de levieten gelezen door de arme bejaarde vrouw. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder bevalt op toilet van mirakelbaby van 5 maanden

    Moeder bevalt op toilet van mirakelbaby van 5 maanden

    In Melbourne heeft een mirakelprematuurbaby het gehaald. De foetus kwam na amper 23 weken ter wereld terwijl de moeder op toilet zat. De mama stelde in paniek vast dat haar baby in het toilet lag. Gelukkig was ze al in het ziekenhuis. De verpleegsters sneden in allerijl de navelstreng door en hadden zeven minuten nodig om de foetus van amper 33 cm en 695 gram te reanimeren. Het kind kreeg de naam Kian, wat 'krijger' betekent in het Gaelic. Hij heeft zijn naam dus allerminst gestolen. Na drie weken wacht hem een nieuwe strijd, want Kian kampt met een longontsteking.

    Op 6 maart werd Melbourne getroffen door een vreselijke storm. Net op die dag brak het water van Tamara Richardson (29). Haar man Evan snelde naar het ziekenhuis van Melbourne, waar dokters erin slaagden de baby nog twee weken in de baarmoeder te houden.

    Paniek
    Twee weken later werd de moeder overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Melbourne en amper drie uur later kwam Kian toch heel onverwachts ter wereld. "Ik had geen contracties en er was echt geen reden om te denken dat Kian zou geboren worden", legt Tamara Richardson uit. "Ik zat op het toilet en keek naar beneden. Tot mijn grote ontsteltenis zag ik Kian daar liggen in het toilet. Ik had het zelfs niet gemerkt dat hij geboren was. Ik was helemaal in paniek en duwde op het alarm."

    Adrenaline
    De toegesnelde verpleegsters haalden de baby uit het toilet, sneden de navelstreng door en dienden hem een adrenalinespuit toe. Na zeven minuten reanimatie slaagden ze erin de mirakelbaby terug tot leven te brengen. 33 cm voor 695 gram, Kian was nauwelijks levensvatbaar, maar knokte zich toch door zijn eerste drie weken. Nu moet de 'krijger' zich met bloedtransfusies door een longontsteking knokken.

    1,8 kg
    Kian moet ook nog zeker enkele weken in een speciale couveuse liggen tot hij 1,8 kg bereikt. "Op 32 weken zijn we pas echt veilig", zegt de moeder van Kian. Samen met Kians zusjes Ayla plannen de ouders een groot feest als ze hun aanwinst eindelijk mee naar huis zullen krijgen. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatisch meisje spreekt vloeiend Duits na coma

    Kroatisch meisje spreekt vloeiend Duits na coma


    In Kroatië spreekt een 13-jarig meisje vloeiend Duits na een 24 uur lange coma. Haar moedertaal kent Sandra Ralic uit Knin niet meer, schrijft The Telegraph. Het meisje was onlangs op school begonnen met Duitse lessen, en daarnaast keek ze Duitse tv en las ze Duitse boeken. Volgens haar ouders sprak ze de taal echter lang niet vloeiend.

    Raadsel
    De artsen staan voor een raadsel. "We weten niet hoe een brein reageert op een dergelijk trauma", zegt ziekenhuisdirecteur Dujomir Marasovic. "We hebben natuurlijk wel enkele theorieën, maar kunnen momenteel niet al te veel zeggen om de privacy van de patiënte te respecteren."

    Mirakel
    "In vroegere tijden zou dit een mirakel genoemd worden," zegt psychiater Mijo Milas. "Wij verkiezen te denken dat er een logische verklaring moet zijn, die we gewoon nog niet hebben gevonden." (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man springt van ene vliegtuig naar andere op 2.100 meter

    Man springt van ene vliegtuig naar andere op 2.100 meter



    Een 47-jarige Oostenrijkse skydiver heeft een onwaarschijnlijke stunt uitgehaald. Paul Steiner van het Red Bull Skydiving Team klom van één zweefvliegtuig op een ander op een hoogte van 2.100 meter.

    Steiner klom eerst op de vleugel van het eerste vliegtuig, bengelde langs die vleugel naar die van het tweede toestel en ging daar op zitten.

    Steiner en de piloten, Ewald Roithner and Kurt Tippl, trainden een jaar lang voor de stunt. (mvl; foto's Red Bull)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemde wezens leven rond diepste onderzeese vulkaan

    Vreemde wezens leven rond diepste onderzeese vulkaan

    Diep in de Caraïbische Zee heeft een robot een bezoek gebracht aan de diepste onderzeese vulkaan ter wereld. Uit de krater komt superheet water dat rijk is aan mineralen.

    De zogenaamde 'black smokers' spuwen water naar boven dat verzadigd is met mineralen. Daardoor krijgt het water een donkere kleur. De kraters zitten ongeveer 5 kilometer diep in de Cayman Trough. Tot nu toe lagen de diepste vulkanen op een diepte van ongeveer 4 kilometer.

    Andere wereld
    "Het leek wel of we de bodem van een andere wereld aan het verkennen waren", zegt geoloog Bramley Murton van het National Oceanography Centre (NOC) in Southampton. Hij bestuurde het onderwatervoertuig dat de vulkaan filmde. Er liggen nog meer onderzeese vulkanen in de buurt. Het is als het ware een soort bergketen die in het midden van de oceaan rond de Aarde trekt.

    Vreemde wezens
    Grote stukken van de Aarde bewegen onder water waardoor er scheuren ontstaan. Daaruit kan lava tevoorschijn komen. De eerste krater werd in 1977 ontdekt nabij de kust van Ecuador. Je zou denken dat er geen leven mogelijk is nabij deze extreem hete vulkanen. Toch leven er vreemde wezens die in staat zijn de hitte te weerstaan.

    Ook de druk is er anders dan normaal, liefst 500 keer zwaarder dan een normale atmosferische druk. Voor de wezens die er leven moet het volgens de onderzoekers lijken alsof er een grote familiewagen op hen drukt.

    Buitenaards leven
    Het onderzoek naar het leven in extreme onderzeese omstandigheden kan informatie opleveren over hoe leven mogelijk kan zijn op planeten waarop we dat niet meteen zouden verwachten. En het kan ons tevens veel leren over hoe het leven op onze eigen planeet ontstaan is. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse gemeentearbeider castreert naaktbeelden

    Brusselse gemeentearbeider castreert naaktbeelden

    .

    Een Brusselse gemeentearbeider heeft in de kunstacademie van Sint-Joost-ten-Node vijf gipsen beelden gecastreerd. De academie bevindt zich in hetzelfde gebouw als de gemeentelijke lagere school. De arbeider vond het mannelijke naakt niet kunnen in de buurt van kinderen, meldt de VRT.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tankstation wil twee kinderen als 'onderpand' omdat papa 5 dollar te weinig heeft

    Tankstation wil twee kinderen als 'onderpand' omdat papa 5 dollar te weinig heeft

    .
    De moeder van de kinderen is razend en eist het ontslag van de tankstationbediende.

    Vreemd verhaal in een tankstation nabij de Australische stad Cairns. Toen een vader zijn tankrekening van amper tien Aussie dollar (zo'n 7 euro) wilde betalen met zijn bankkaart, werd die geweigerd. De man had slechts 5 dollar cash op zak. De vrouwelijke bediende van het tankstation stelde dan voor dat hij zijn kinderen als 'onderpand' achter zou laten terwijl hij op zoek ging naar het kind.

    De vader zag dat niet zitten en stelde voor dat hij zijn portefeuille overhandigde in plaats van zijn kinderen. De vrouw vertelde de man zich geen zorgen te maken en gauw het geld te gaan zoeken. De vader haastte zich naar zijn vrouw die in een nabijgelegen restaurant aan het eten was. Zij gaf hem het geld en zo kon hij eindelijk de (kleine) rekening vereffenen.

    Ontslag
    De moeder van het gezin is razend. Caltex, het bedrijf dat het tankstation runt, bood al zijn excuses en twee tankbonnen van 100 dollar aan, maar het koppel wil dat de tankbediende ook ontslagen wordt. Caltex belooft een onderzoek in te stellen. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arts voorspelt dood van twintig patiënten

    Arts voorspelt dood van twintig patiënten


    Een dokter kon perfect op voorhand voorspellen waar een patiënte ging sterven en dat vonden de nabestaanden verdacht. De familie stuurde een boze brief naar het ziekenhuis. Intussen wil de aanklager nog twintig 'verdachte' sterfgevallen onderzoeken.

    De familie van de 83-jarige vrouw beschuldigde de behandelende arts ervan dat hij de vrouw met een dodelijke injectie om het leven gebracht had, schrijft de Zweedse krant Svenska Dagbladet. De dochter stuurde een boze brief naar het ziekenhuis in Växjö en de politie opende een onderzoek. De dokter voorspelde in nog zo'n twintig gevallen de precieze sterfdatum van zijn patiënten. "Het is opmerkelijk hoe telkens het tijdstip van overlijden precies overeenkomt met de voorspelling in de medische dossier. Hij wist exact wanneer zijn patiënten gingen sterven", aldus aanklager John Henningsson.

    De aanklager wil nu dat medische experts de 'verdachte' overlijdens verder onderzoeken maar hij stuit op tegenstand. Hij krijgt geen medewerking van het departement Sociale Zekerheid en ook het Forensisch Instituut weigert medewerking. "Ik vind dat vreemd. We willen de dossiers overmaken aan de bevoegde instanties voor verder onderzoek maar niemand wil de zaak verder uitspitten", aldus  Henningsson die niet meteen opgeeft en bekijkt hoe hij de zaak verder kan aanpakken.  (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJslandse vulkaan wordt hot restaurant

    IJslandse vulkaan wordt hot restaurant

    .

    De actieve IJslandse vulkaan Fimmvörduhals die al weken nieuwsgierigen lokt vanuit de hele wereld, is nu ook het decor geworden van een uniek restaurant. De befaamde kok Fridgeir Eiriksson gebruikt de hete lava als oven om de heerlijkste gerechten klaar te maken. De setting waarin gegeten kan worden, is onvergetelijk.

    Het is de eerste maal dat iemand het gepresteerd heeft om te koken aan de voet van een krater. Twee klanten van het gerenommeerde restaurant van het Holt hotel in Reykjavik hebben alvast 735 euro betaald om het diner van hun leven mee te maken. Een helikopter brengt de gasten naar de speciale locatie en de rode loper is uitgerold. Er wordt duidelijk niets aan het toeval overgelaten in het 'kraterrestaurant'.

    Niets is onmogelijk
    De chef-kok tovert samen met drie collega's een exquis menu op tafel waarin kreeft en zeeduivel een hoofdrol spelen. "Mijn filisofie is dat eigenlijk niets onmogelijk is. Ik ben bereid om alles eens te proberen", verklaart chef-kok Fridgeir Eiriksson zich nader. Zoveel is duidelijk!(hlnsydney/kve)






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoepwinkel verkoopt 'cannabis'

    Snoepwinkel verkoopt 'cannabis'

    Een snoepwinkel heeft een nieuw succesnummer in de rekken liggen. Het gaat om een derivaat van cannabis dat nog niet verboden is en hetzelfde effect heeft als het echte spul. Kinderen en volwassen staan in de rij voor de 'lekkernij' in de Zweedse stad Göteborg.

    Het snoepje is een mix van kruiden met een derivaat van cannabis. Het roken van het goedje heeft hetzelfde effect van het echte spul maar in tegenstelling tot cannabis is het nog niet verboden in Zweden. Kopers moeten wel diep in de buidel tasten. Drie gram kost algauw veertig euro, schrijft de krant Göteborgs-Posten. "Ik zou niet graag willen dat mijn kind de snoepwinkel binnenstapt", zegt inspecteur Håkan Börjesson.

    Het product is ook een doorn in het oog van de tegenstanders van drugs maar de politie staat voorlopig machteloos. Meer nog, als het verboden wordt dan kan de producent een nieuwe variant op de markt brengen en zo blijft het dweilen met de kraan open. De snoepverkoper deed eerst zaken via het internet maar nu kunnen gegadigden ook gewoon zijn winkel binnenstappen.

    Intussen waarschuwt drugsexpert Kai Knudsen van het Sahlgrenska ziekenhuis voor het gebruik van het product op basis van canabinoïde. "De producten op basis van cannabinoïde zijn soms gevaarlijker dan cannabis zelf", besluit Knudsen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornomagazine voor blinden

    Pornomagazine voor blinden

    Het eerste pornoblad voor blinden is gelanceerd. De Canadese schrijfster wil blinden ook laten genieten van porno via braille-naaktprenten en daarom ontwierp ze het boek 'Tactile Mind'. De blinde liefhebbers van porno moeten wel zo'n 165 euro neertellen voor deze primeur.

    Het boek telt 17 pornoprenten in braille met titels die weinig aan de verbeelding overlaten: 'De perfecte borsten', 'Statanische ram', 'Liefdesrobot', 'Geschoren vagina' en meer van dat fraais.

    Playboy
    Lisa Murphy legt zelf uit waarom ze dit gat in de markt wilde opvullen. "Er bestonden geen boeken met aanraakfoto's van naaktmodellen. Playboy heeft wel een versie met brailleschrift, maar geen naaktfoto's in braille. Daarom wilden we een doorbraak forceren met deze primeur. Het kan toch niet zijn dat de blinden worden uitgesloten in onze cultuur die overladen wordt met seksuele beelden." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penis weg voor paus

    Penis weg voor paus



    Slachtoffers van pedofiele priesters willen persoonlijke excuses van paus


    De burgemeester van het Maltese Luqa heeft gevraagd een monument in de vorm van een penis weg te halen. De paus komt er volgend weekend immers op bezoek, en burgemeester John Schembri wil absoluut vermijden dat de kerkleider het "vulgaire en obscene" ding te zien krijgt.
     
    Monument
    Het monument 'de Mediterrane Zuil' is het werk van beeldhouwer en keramiek-kunstenaar Paul Vella Critien, die al gelijkaardige 'penisachtigen' heeft neergepoot in Duitsland, Italië en Australië.

    De zuil veroorzaakt al sinds zijn oprichting in januari 2006 wrevel onder de in hoofdzaak katholieke bewoners van het eiland. De kunstenaar zelf ziet in zijn avant-gardistische, op de Egyptische oudheid gebaseerde werk een zuil "die naar de eeuwigheid wijst".

    Excuses
    Elf Maltezen die seksueel misbruikt zijn door priesters, hebben overigens aangekondigd dat zij de paus willen ontmoeten om hem de mogelijkheid te bieden persoonlijk zijn excuses aan te bieden.(belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse atheïst wil paus laten arresteren

    Britse atheïst wil paus laten arresteren


    De Britse auteur en atheïst Richard Dawkins wil de paus laten arresteren wegens het schandaal rond kindermisbruik binnen de Rooms-Katholieke Kerk. De wetenschapper heeft juristen voor mensenrechten gevraagd te onderzoeken of er een klacht tegen Benedictus XVI kan worden ingediend.

    De arrestatie zou moeten plaatsvinden tijdens het bezoek van de paus aan Groot-Brittannië van 16 tot 19 september. Het is het eerste officiële bezoek van een paus aan het land. Critici verwijten de paus het misbruik te hebben toegedekt en verzwegen.

    Volgens de ingeschakelde juristen zijn er drie denkbare mogelijkheden om Benedictus XVI aan te pakken: via het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag, middels een gerechtelijke vervolging wegens misdaden tegen de mensheid of door een klacht van burgers (civiele procedure). (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vaticaan vindt The Beatles belangrijker dan kindermisbruik"

    "Vaticaan vindt The Beatles belangrijker dan kindermisbruik"

    .

    De Osservatore Romano, de spreekbuis van het Vaticaan, legt zich eerder toe op het ophemelen van de muziek van The Beatles dan het wereldwijd schandaal van kindermisbruik door priesters, zo heeft het Britse dagblad The Guardian vandaag bericht.
     
    "In tijden waarin de rooms-katholieke kerk zeker belangrijker dingen aan haar hoofd heeft, heeft de officiële krant van het Vaticaan een ronkende appreciatie van The Beatles gepubliceerd", zo hekelt de gezaghebbende Britse krant. De Osservatore noemt de muziek van de Fab Four mooi en gaat voorbij aan de jaren van drugsverslaving en buitensporige levensstijl van het kwartet.
     
    Op de voorpagina geeft de Vaticaanse krant toe dat de band (John Lennon) ooit heeft gezegd "dat zij groter dan Jezus was" en met "mysterieuze, mogelijke Satanische boodschappen heeft uitgepakt", en vraagt zich daarbij af: "Wat zou popmuziek zonder The Beatles zijn geweest?". Overigens had de Osservatore in 2008 al John Lennon vergeven voor zijn door de kerk allerminst in dank afgenomen opmerkingen, schrijft The Guardian. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld tellen is een pijnstiller

    Geld tellen is een pijnstiller

    Het tellen van cash geld vermindert pijn, of je nu rugpijn, hoofdpijn of maagpijn hebt. Sterker nog, geld zou zelfs pijn kunnen voorkomen. Dat lijkt de conclusie van een Amerikaans onderzoek aan de universiteit van Minnesota.

    Voor het onderzoek werd aan studenten gevraagd om een pak geld te tellen. Sommige pakken bevatten 80 briefjes van 100 dollar, andere 80 briefjes blanco papier. De studenten werd verteld dat onderzocht werd hoe goed ze met de briefjes konden omgaan.

    Vervolgens werd hen gevraagd om de handen in een kom warm water te dompelen en te beschrijven hoe pijnlijk dit was. Tegelijk werd getimed hoelang ze hun hand in het water konden houden.

    Eigenwaarde vermindert pijn
    Wie echt geld had geteld kon het langer volhouden en ervoer minder pijn dan wie blanco briefjes had geteld. De verklaring zou zijn dat briefjes en munten pijn verjagen omdat het gevoelens van eigenwaarde en zelfstandigheid versterkt.

    Eerdere studies toonden al aan dat mensen met een hoog zelfbeeld meer pijn kunnen verdragen. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monument voor man die Hitler wilde vermoorden

    Monument voor man die Hitler wilde vermoorden


    In de stad Königsbronn, in het zuidwesten van Duitsland, is een standbeeld onthuld van Georg Elser, de man die in 1939 een mislukte moordaanslag pleegde op de Duitse dictator Adolf Hitler. Het 2,20 meter hoge beeld toont een man die de trein naar München neemt, terwijl hij een tas draagt waarin een bom verstopt zit.
     
    Bom in bierkelder
    In het begin van de tweede wereldoorlog fabriceerde Elser zijn eigen tijdbom. Hij verborg de bom in een bierkelder in München, waar Hitler op 8 november 1939 een toespraak moest houden. Maar de planning van Hitler wijzigde en de bom ontplofte uiteindelijk op een moment dat de dictator niet aanwezig was.
     
    Gedood in Dachau
    Elser, die de aanslag alleen beraamde, werd gevangengenomen en kort voor het einde van de oorlog in het concentratiekamp in Dachau gedood. De Duitsers waren aanvankelijk erg terughoudend om hem als een verzetsstrijder te aanzien. Vele Duitsers beschouwden hem immers als een moordenaar. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitbulls bijten testikels van baby af

    Pitbulls bijten testikels van baby af


    In Californië hebben twee pitbulls de testikels van een zes maanden oud jongetje afgebeten. De baby zat thuis vastgegespt in zijn autostoeltje. Zijn moeder en haar vriend bevonden zich op het moment van het tragische ongeval in een andere kamer van het appartement. Dat meldt CBS.

    Luier verscheurd
    In de kamer van de baby zaten ook de twee pitbulls des huizes. Zij vielen het kind aan, verscheurden zijn luier en beten zijn scrotum af. Het jongetje werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn testikels konden niet meer gered worden.

    Hoederecht kwijt
    De moeder, de 22-jarige Carrie McKinney uit Murrieta, is voorlopig het hoederecht over haar baby ontnomen. Zij riskeert een veroordeling voor misdadige verwaarlozing. De twee pitbulls zullen afgemaakt worden. (eb
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!