WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    25-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse vrouw betaalt 12.000 euro voor operatie hond

    Britse vrouw betaalt 12.000 euro voor operatie hond


    Een Britse vrouw had wel erg veel over voor haar gewonde hond. Nadat het huisdier was aangereden, telde ze maar liefst 12.000 euro neer voor de nodige operaties, schrijft Gazet van Antwerpen.

    De driejarige Ruby werd in de buurt van zijn huis in Cambridge aangereden en voor dood achtergelaten op straat. Het dier had onder meer twee gebroken poten, bloedende longen en een gebroken borstbeen.

    Een team van 40 artsen - waaronder orthopedisch chirurgen, radiologen en anesthesisten - wisten de hond succesvol op te lappen. Alles samen kostte dat meer dan 12.000 euro, een bedrag waarvoor de eigenares wel verzekerd was. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn dode kater is na 9 maanden verrezen"

    "Mijn dode kater is na 9 maanden verrezen"

    .

    Een Brit beweert dat zijn kater verrezen is. Hij raapte zijn viervoeter dood op van de straat en begroef het diertje in zijn tuin. Hij verhuisde en negen maanden later kreeg hij een telefoontje. Zijn ex-buren zagen de 'dode kater' rondlopen. En ja hoor, het was Alfie!

    Angelo Petrillo was kapot van verdriet. Een vriend had zijn kater dood zien liggen op straat. De viervoeter was overreden door een wagen. Twee vragen dringen zich op: was het wel zijn kater die overreden was en wie zorgde negen maanden lang voor Alfie? Petrillo en zijn vrouw Katy vonden troost bij hun andere kater Freddie, het evenbeeld van Alfie. 

    Verrassend telefoontje
    Een paar dagen geleden kregen ze een telefoontje. Het waren hun ex-buren met de melding dat een kat probeerde om in hun oude huis binnen te raken. "Ik zei hen dat Freddie thuis lag te slapen en dat het om een vergissing ging. De kater die ze gezien hadden, was zeker onze kater niet", aldus Petrillo. "Toen vertelde onze oud-buurman dat de kater probeerde om langs het raam van de slaapkamer naar binnen te komen en dat is precies wat Alfie altijd deed. Mijn vrouw keek me aan en vroeg of ik zeker wist dat ik Alfie wel begraven had. Ik antwoordde positief."

    "Ongelooflijk!"
    Een dag later kregen ze van hun ex-buren te horen dat de kater een  ganse nacht gemiauwd had voor de deur van het huis. Plots begon Petrillo te twijfelen. Katy keerde terug naar haar vroegere huis en ze wist het zeker. De kater die er zat was Alfie! Hij was verdikt en had zijn halsbandje verloren. De vrouw weet zeker dat een familie haar viervoeter maandenlang verwend heeft. "Het is echt onwaarschijnlijk. De kater die ik negen maanden geleden begraven heb, is plots terug. Ik kon mijn ogen niet geloven", aldus Petrillo die zijn huisdier dood opraapte op de M62 in Milnrow, Greater Manchester. "Hij had zijn halsbandje niet meer aan maar dat leek me logisch. Hij had het waarschijnlijk verloren door de hevige klap die de aanrijding veroorzaakt had. Samen met mijn zoon heb ik Alfie begraven."

    Het gezin is dolgelukkig. Alleen Freddie doet een beetje lastig nu hij niet langer meer alle aandacht krijgt. Om alle twijfel voortaan onmogelijk te maken gaat Petrillo zijn katers laten 'microchippen'. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (11) heeft stinkendste 'basketsloefkes' van de VS

    Meisje (11) heeft stinkendste 'basketsloefkes' van de VS


    De elfjarige Trinette Robinson uit Connecticut heeft de stinkendste 'basketsloefkes' van de Verenigde Staten. Haar sportschoenen bleken de meest onfrisse van alle inzendingen in de jaarlijkse National Odor-Eaters Rotten Sneaker-wedstrijd.

    Massa prijzen
    Het meisje, dat het haalde van acht andere finalisten, wint een geldprijs van 2.500 dollar, een all-in verblijf in New York, tickets voor de musical 'The Lion King' en een assortiment geurvreters van wedstrijdsponsor Odor-Eaters. Haar schoenen worden bovendien opgenomen in de 'Hall of Fumes', zeg maar de Geurengalerij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJspegels eisen 5 doden en 147 gewonden in Rusland

    IJspegels eisen 5 doden en 147 gewonden in Rusland

    In de Russische stad St.Petersburg zijn de voorbije weken vijf mensen om het leven gekomen door vallende ijspegels en ijsblokken. Nog eens 147 mensen raakten gewond.





    Rusland heeft de koudste winter in 30 jaar achter de rug. En zelfs nu het eerste lentezonnetje begint te schijnen, blijft het gevaarlijk op straat. "Telkens ik naar buiten ga, lijkt het of ik in oorlogsgebied terechtkomt", zegt een 28-jarige inwoner. "Ik moet mijn ogen naar de grond richten om niet uit te glijden, en ik moet ook naar boven kijken voor vallende ijsklompen."

    De families van de slachtoffers eisen dat iets ondernomen wordt tegen de verantwoordelijken. Zo zouden de vallende ijspegels het gevolg zijn van daken die zonder voorzorgen werden schoongeveegd.

    Coma
    De 21-jarige Milana Kashtanova is het meest recente slachtoffer. Ze werd in februari getroffen door een ijsblok dat van een dak stortte, en ligt sindsdien in coma. "Ze liep gewoon langs een gebouw in het centrum van de stad. Er was helemaal niets waarmee voorbijgangers gewaarschuwd werden dat er mensen op het dak aan het werk waren", zegt Irinei Kalachev, de vriend van het slachtoffer.

    Volgens het stadsbestuur is het haar eigen fout, omdat ze een hoofdtelefoon droeg en het geschreeuw van de dakwerkers niet kon horen. Haar familie is woedend en richtte zelfs een oproep tot de Russische president Dmitry Medvedev. Volgens de stad zijn ongelukken onvermijdelijk door de hoeveelheid sneeuw die op de daken is beland.

    Lente
    Overal in Russische steden zijn dakwerkers aan het begin van de lente actief om de massa sneeuw en ijs van de daken te halen. Die sneeuw komt gewoon op het voetpad terecht en dat is gevaarlijk voor voorbijgangers. Ook in de hoofdstad Moskou kwam deze week een 55-jarige vrouw om het leven toen ze getroffen werd door een ijspegel. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje vraagt geld aan vader om hem te laten vermoorden

    Meisje vraagt geld aan vader om hem te laten vermoorden

    Een Italiaans meisje van 19 jaar vroeg haar vader 5.000 euro om een reis naar de States te kunnen maken. In werkelijkheid gebruikte ze het geld om twee huurmoordenaars te betalen die haar papa moesten doden.

    De moeder was op de hoogte van het complot. Het opzet mislukte evenwel nadat een van de huurmoordenaars de politie op de hoogte bracht.

    Doder op de fiets
    Ilenia Moretti uit het Noord-Italiaanse stadje Luzzara contacteerde in januari voor de eerste keer een huurdoder, de 22-jarige Alex Grantana uit het naburige Mantova. In de nacht van 8 op 9 januari reed die met zijn fiets naar Luzzara en wachtte daar vader Rodolfo Moretti op. De man werkt als nachtwaker in een fabriek.

    Overmeesterd
    Omstreeks 1.30 uur sprong Grantana uit het struikgewas en ging zijn prooi te lijf met een mes. Meneer Moretti kreeg verscheidene steken in zijn schouder, maar hij kon zijn aanrander overmeesteren en onschadelijk maken. Grantana werd gearresteerd. Over het waarom van zijn daden, antwoordde hij dat hij meneer Moretti 'niet graag had'. De speurders vonden dat verdacht omdat de twee mekaar nooit eerder hadden ontmoet.

    Tweede huurmoordenaar bedenkt zich
    Na deze mislukte moordpoging, ging dochter Ilenia op zoek naar een tweede huurdoder. Die vond ze in de persoon van een jonge Marokkaanse migrant die ze een paar keer in het station was tegengekomen. Die ging aanvankelijk akkoord met de deal, maar bedacht zich en bracht de politie op de hoogte. Hierdoor legden de speurders de link naar de eerste moordpoging op vader Moretti.

    Verbaal geweld
    Ilenia Moretti werd gearresteerd voor het beramen van twee moordpogingen. "Ze verklaarde dat ze een einde wilde maken aan het jarenlange verbale geweld en de intimidatie die ze van haar vader moest ondergaan", aldus een woordvoerder van de politie. Er loopt ook een onderzoek naar moeder Roberta. Vermoed wordt dat zij het licht op groen heeft gezet voor het moordcomplot. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangene laat winden uit protest

    Gevangene laat winden uit protest


    Een gevangene in Zweden moet stoppen met winden laten. De man heeft naar eigen zeggen last van hevige flatulentie en omdat hij zijn collega's niet wil lastigvallen, laat hij liever zijn winden vliegen in het bijzijn van cipiers.

    Vorm van protest
    De cipiers verdenken hem ervan dat hij het opzettelijk doet om zo zijn ongenoegen te uiten tegen het systeem. Volgens het gevangenispersoneel laat de gevangene doelbewust winden. "Het gaat om geplande aanvallen", zegt Anders Eriksson van de Kirseberggevangenis in Malmö. "Ik werk al sinds 1986 in gevangenissen en heb dit nooit eerder meegemaakt", zegt Eriksson in de krant Metro.

    Waarschuwing
    Dat de man doelbewust handelt, maakt hij op uit het laatste incident. De gevangene was met een groepje gedetineerden aan het kaarten en plots stapte hij op de cipiers af. "Ik kreeg last van mijn maag en wilde mijn medegevangenen niet lastigvallen", zegt de man in kwestie. "Ik stapte dan maar op de cipiers af." Toen hij zijn ding gedaan had, werd hij ondervraagd. Hij beweerde dat zijn winden wel lawaaierig waren maar niet stonken. Hij kreeg prompt een waarschuwing. Bij de volgende aanval zal een straf volgen. (vsv)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oppas leent meisje (10) uit voor seks in ruil voor cocaïne

    Oppas leent meisje (10) uit voor seks in ruil voor cocaïne


    Om haar drang naar cocaïne te kunnen stillen, heeft een kinderoppas in Michigan een tienjarig meisje uitgeleend aan haar 67-jarige dealer. In ruil voor seks met het kind, verstrekte die de drugs aan de oppas van het meisje. Dat meldt The Saginaw News.

    De feiten speelden zich af tussen september en februari. Kinderoppas Angela Blackwell (45) werd inmiddels gearresteerd. Dealer Johnnie L. Griffin wordt nog opgespoord. Ze worden beschuldigd van seksuele mishandeling van een minderjarige. Als ze schuldig worden bevonden, riskeren ze een minimale celstraf van 25 jaar. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje zonder benen is nu levensechte Assepoester

    Meisje zonder benen is nu levensechte Assepoester





    Olivia Story, een zesjarig meisje uit het Engelse Reading, gaat momenteel door het leven als een echte Assepoester. Ze is de eerste persoon over het kanaal die speciaal gemaakte beenprotheses heeft. Op haar tweede werd Olivia geveld door de dodelijke ziekte meningokokken meningitis, waardoor ze haar twee ledematen onder de knie en een arm verloor. Olivia besefte al snel dat ze voor altijd anders zou zijn dan haar klasgenootjes, van een feestje waarin ze uit de bol kon gaan met haar vriendinnen in roze dansschoentjes kon ze alleen maar dromen. Maar na uren werk aan haar beenprotheses met aangepaste voeten zorgt de medische wereld voor soelaas, zodat Olivia naar de feestjes als een levensechte Assepoester kan. (odbs)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kind zit met hoofd klem in soepkom

    Kind zit met hoofd klem in soepkom

    .

    Terwijl hij bij zijn oma in de keuken zat te spelen, stak een Duitse kleuter zijn hoofd in een soepkom. Blijkbaar iets te enthousiast, want het kind kreeg zijn kopje niet meer uit het ding.

    Zeep en boter
    De grootmoeder belde een ambulance nadat ze tevergeefs had geprobeerd om de soepkom los te wrikken met zeep en boter. De ambulanciers wisten ook niet van welk hout pijlen te maken en riepen de hulp in van de brandweer.

    Kijkje nemen
    De brandweermannen van het stadje Eching moesten speciaal materiaal gebruiken om de kom los te snijden. "Het jongetje zei dat hij eens wilde zien hoe die soepkom er vanbinnen uitzag", zei een brandweerman achteraf. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lerares steekt 63 kleuters met lege injectienaald

    Lerares steekt 63 kleuters met lege injectienaald


    Een Chinese lerares is veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar omdat ze meer dan zestig kleuters met een lege injectiespuit heeft gestoken. De lerares heeft bekend schuldig te zijn aan het straffen van 63 kinderen met de naald van een lege injectiespuit op een kleuterschool in de zuidwestelijke provincie Yunnan. Haar daden zouden grote paniek hebben veroorzaakt. De ouders van de kinderen hebben het bestuur van de school aangeklaagd.

    Volgens een rapport kampt de docente met persoonlijkheidsstoornissen, maar kan ze wel verantwoordelijk worden gehouden voor haar daden. De lerares heeft naar eigen zeggen nog niet besloten of ze in hoger beroep zal gaan. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mestkever is sterkste insect ter wereld

    Mestkever is sterkste insect ter wereld

    Zes dubbeldeksbussen uit Londen kan het beest tillen. Of toch het equivalent daarvan voor de 'Onthophagus taurus'. Dat is de mestkever die werd uitgeroepen tot het sterktste insect ter wereld.

    De kever kan 1.141 keer zijn eigen gewicht trekken, volgens een onderzoek van de Queen Mary University of London, dat in het wetenschappelijke tijdschrift 'Proceedings of the Royal Society B' werd gepubliceerd. Dat zou voor een gemiddelde sterveling van 70 kilo (droog aan de haak) overeenkomen met een Londense volgeladen dubbeldekkerbus of zes. Toch maar niet, zouden wij zeggen.

    Mijt nog sterker

    Het onderzoek bracht ook aan het licht dat de mijt eigenlijk nog een zwaarder gewicht kan trekken dan de kever, maar mijten behoren, zoals u ongetwijfeld weet, tot de spinachtigen en niet tot de insecten. Vandaar dat ze geen concurrentie zijn voor de macho mestkever, die zijn onvoorstelbare krachten vooral nodig heeft bij gevechten om vrouwtjes.

    Die vrouwtjes graven tunnels waarin de paring kan plaatsvinden. Als een mannetje op zo'n tunnel botst die al bezet is door een rivaal, dan is het oorlog en worden de hoorntjes gekruist met de bedoeling elkaar weg te duwen. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke expo 'Körperwelten met dieren' geopend

    Unieke expo 'Körperwelten met dieren' geopend

    De Duitser Gunther Von Hagens laat weer van zich spreken. De dokter die wereldwijde bekendheid verwierf met zijn baanbrekend maar tevens controversieel anatomieproject 'Körperwelten', heeft deze keer een aantal dieren voor de eeuwigheid geconserveerd. In de Zoo van Neunkirchen is de tentoonstelling 'Körperwelten der Tiere' geopend.


    De expositie laat heel wat dieren aan bod komen zoals onder meer olifanten, giraffen, beren, gorilla's en inktvissen. Gunther van Hagens maakte opnieuw gebruik van de 'plastinatietechniek' om de dieren te conserveren. Daarbij wordt het lichaam van het dier in kwestie volledig ontwaterd door het een aantal keer in zuivere aceton te leggen.

    Uitdaging
    Het plastineren van een olifant vormde de grootste uitdaging voor de dokter tot nu toe. Hij moest daarvoor een beroep doen op 35 medewerkers die 64.000 werkuren besteedden aan het dier en 40.000 liter aceton gebruikten. Ter vergelijking, het conserveren van een menselijk lichaam vraagt gemiddeld 3000 werkuren volgen Von Hagens.

    Leerrijk
    De unieke en leerrijke tentoonstelling in de zoo van het Duitse Neunkirchen loopt nog tot 2 mei 2010. Later zal de expositie de wereld rondreizen. Bekijk hieronder alvast enkele beklijvende foto's. (hlnsydney/kve)





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en asperges in hun jus

    Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en asperges in hun jus

    Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en
asperges in hun jus

    Seizoen: Lente

    Bereidingstijd: 60’-90’

    Breydelingrediënt: Breydelham

    531,2 calorieën/persoon

    Ingrediënten

    (Voor 4 personen)

    600 g zeewolf
    100 g zongedroogde tomaten
    6 dunne sneden Breydelham
    2 dikke sneden Breydelspek
    16 blaadjes koningskruid
    4 kerstomaatjes
    2 sneden wit brood voor korstjes
    1/4 L room
    16 Mechelse asperges

    Bereidingswijze

    Schil de witte asperges en breek het harde uiteinde af. Kook ze op in licht gezouten water met een klein beetje suiker en laat ze afkoelen in hun jus. Kook het afval en de schillen van de asperges op met de room en met enkele blaadjes koningskruid. Laat dit een half uurtje trekken en duw alles door een fijne zeef.
    Mix de gedroogde tomaatjes in een mixer/blender met wat olijfolie en een snuifje provencaalse kruiden.
    Snij twee sneden Breydelham overlangs in twee en laat ze in een oven van 120° tussen twee ovenplaten gedurende een klein uurtje drogen.
    Maak hele fijne korstjes van het brood en bak ze af in wat boter. Snij het Breydelspek eveneens heel fijn en bak ze ook kort af in een beetje boter. Voeg de korstjes en de spekreepjes samen en laat alles mooi uitlekken in een zeef om later te gebruiken als garnituur.

    Wrijf de zeewolf in met de pesto van tomaten en verpak de vis in een fijne snede Breydelham. Bak af in een antikleefpan in wat olijfolie en laat mooi kleuren aan beide kanten gedurende een 8-tal minuten. Laat vervolgens verder garen in een oven van 200°.

    Afwerking:
    Verwarm grote diepe borden. Op de bodem verdeel je de schuin versneden asperges. De jus laat je kort opkoken en werk je af met enkele klontjes boter. Mix deze jus kort schuimig en verdeel over de asperges. De vis leg je er vervolgens middenin. Geef de vis een inkeping en werk af met een gedroogde snede Breydelham, een kerstomaatje en een takje gefrituurde koningskruid. Overstrooi het geheel rijkelijk met korstjes en Breydelspek.

    Smakelijk

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse tiener biedt mams te koop aan op eBay

    Britse tiener biedt mams te koop aan op eBay


    Een Britse puber van veertien, Kieran McGowan, heeft zijn moeder te koop aangeboden op eBay, omdat ze zelf zo vaak op de veilingsite zit te surfen.

    McGowan beschreef zijn 48-jarige mama Sandie als een "zindelijke, zelfstandige kapster, die kan koken en soms rare geluiden maakt - maar draag dan een koptelefoon." Er liepen meteen biedingen binnen tot 20 euro. Maar wie de mama écht wilde kopen, komt bedrogen uit. De tiener wil het geboden geld schenken aan een kankerfonds.

    Sandie Cunliffe, de moeder van Kieran en van diens vijf zussen, kon er wel om lachen. "Ik gebruik eBay vaak voor huishoudelijke dingen, maar had nooit verwacht zelf ooit te koop te staan. Mijn zoon heeft gevoel voor humor." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw laat tumor van elf kilo in baarmoeder wegnemen

    Vrouw laat tumor van elf kilo in baarmoeder wegnemen


    Dokters hebben na een operatie van een uur een tumor van maar liefst elf kilogram verwijderd uit de baarmoeder van een Chinese vrouw. De tumor was zo groot geworden dat mensen dachten dat 47-jarige Mrs Shi, uit de provincie Henan, zwanger was. Scans daarentegen wezen uit dat de vrouw een wel erg grote tumor, met een diameter van veertig centimeter, in haar baarmoeder had zitten. Het equivalent van wel drie pasgeboren baby's.

    Niet verwonderlijk dat de vrouw zich voor de operatie lange tijd niet goed voelde, wat haar veel pillen deed slikken. "Zes maanden geleden begon mijn buik plots op te zwellen. Toch had ik geen zwangerschapssymptomen zoals braken of buikpijn. Pas toen mijn buik maar bleef dikker worden, ben ik naar het ziekenhuis gegaan." Gynaecoloog Yao Li, die de operatie leidde, is er nog niet goed van. "28 jaar sta ik in het vak, maar een tumor van die grootte in de baarmoeder heb ik nog nooit gezien." (odbs)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valsspelende tienergamer overleeft mes los door schedel

    Valsspelende tienergamer overleeft mes los door schedel

      Een hallucinante röntgenfoto toont hoe een keukenmes van 25 cm zich dwars door een schedel boorde. Eigenaar van die schedel is de 16-jarige Chinees Xiao Wei die op wonderbaarlijke wijze de aanval met een mes overleefde. Tijdens een gamesessie in een cybercafé ging de dader helemaal door het lint toen hij het slachtoffer zag valsspelen. Met het enorme mes los door zijn schedel wandelde Xiao Wei nog met de hulp van zijn vrienden naar het ziekenhuis, waar chirurgen zijn leven redden.


    De dader plantte het mes van 25 cm via de linkerslaap in het hoofd van zijn slachtoffer. Enkel het heft was nog zichtbaar aan de linkerslaap, terwijl de punt van het mes aan de rechterslaap één centimer naar buiten stak.

    Wei en zijn vriend Huang waren Counter-Strike aan het spelen en ze versloegen heel wat 'virtuele vijanden'. Volgens enkele andere gamers in het cybercafé gebruikten ze daarbij een code waardoor hun gamepersonage door muren kon kijken, terwijl de tegenstanders dat niet konden. Valsspelen dus, maar de reactie was echt wel buitensporig. "Na een discussie sleurden ze ons uit het café en werden we op de grond gesmakt", legt Huang uit. "Ik kreeg een mes in mijn linkerarm. Pas toen ze afgedropen waren, zag ik Xiao Wei naast me liggen met een mes door zijn hoofd."

    De artsen in het ziekenhuis keken raar op, toen de patiënt in het ziekenhuis aankwam. "In mijn 23-jarige carrière heb ik nog nooit zoiets meegemaakt", zegt Dokter Yan. "Zijn gezicht zat helemaal onder het bloed, maar vreemd genoeg was hij nog bij bewustzijn. Gelukkig werden geen hoofdaders of vitale zenuwen had geraakt. We moesten twee uur opereren om het mes uit zijn schedel te krijgen."

    Ondertussen is Wei weer ontwaakt na de operatie en zijn toestand is stabiel. Hoewel hij de vreselijke aanval miraculeus overleefd heeft, riskeert hij wel wat complicaties aan zijn misselijkmakend avontuur over te houden, zoals infecties, hersenschade, epilepsie-aanvallen en tetanus. (vsv/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden wet in Adelaide: maximum 2 katten per gezin

    Omstreden wet in Adelaide: maximum 2 katten per gezin

    De gemeenteraad van Mitcham, een buitenwijk van Adelaide in Zuid-Australië, heeft een nieuwe wet goedgekeurd, die bepaalt dat een gezin maximum twee katten mag houden.

    Wie meer van zulke viervoeters in huis wil halen, moet aan de gemeente kunnen bewijzen dat hij of zij de poezen goed zal verzorgen én dat de dieren geen overlast zullen bezorgen aan de rest van de inwoners. Alle katten moeten ook geregistreerd worden en een chip ingeplant krijgen.

    Controle
    Gemeenteraadslid Diana Gibbs Ludbrook beweert dat 81 procent van de bevolking achter de nieuwe wet staat. "We doen de katten hiermee geen kwaad, we hebben het over opvoeding en het bieden van een kader waarin we kunnen werken om de katten onder controle te houden."

    Nochtans zijn er ook heel wat collega's van Gibbs Ludbrook die niet zo voor de wet gewonnen zijn, vooral dan wat de efficiëntie en de kosten betreffen. "Het kost ongeveer 40.000 euro voor één jaar en 70.000 euro voor twee jaar. Voor een periode van vijf jaar spreken we over 170.000 euro", zegt Diana Weaver. "Veel geld dus, en het volk is daarover niet geraadpleegd. Bovendien wérkt het systeem gewoon niet." (jv)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongetje (6) heeft 15 vingers en 16 tenen

    Jongetje (6) heeft 15 vingers en 16 tenen




    Een zesjarig Chinees jongetje heeft een merkwaardig en niet echt benijdenswaardig wereldrecord op zijn naam. De knaap heeft 15 vingers (een van de vingers is niet compleet) en 16 tenen. Vandaag verwijderen chirurgen de vingers en tenen tot een normale hoeveelheid.

    Het wereldrecord stond op 25 en behoorde toe aan twee kinderen uit India. Zij hadden 12 vingers en 13 tenen. De jongen heeft een aangeboren afwijking: polydactylie. (hlnsydney/kh)







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder dealt drugs om huwelijk dochter te betalen

    Moeder dealt drugs om huwelijk dochter te betalen

    Een moeder van acht kinderen wilde het huwelijk van haar dochter betalen met de opbrengst van haar drugverkoop maar daar stak de politie een stokje voor. De politie hield een huiszoeking en nam meteen ook het huwelijkskleed van haar dochter mee. De Australische werd veroordeeld tot vier jaar cel waarvan twee jaar effectief.

    Leanne Walker dealde xtc en amfetamines in het Australische Warrnambool. Het geld moest ook dienen voor de huur van een Hummer, de kleedjes van de bruidsmeisjes en de huwelijkstaart. Uit getuigenissen voor de rechtbank bleek dat Walker ook een aantal van haar dochters en hun vriendjes betrokken had bij haar activiteiten. Ze verkochten tijdens vijf maanden voor 87.038 euro aan drugs. Walker (41) dealde voor het geld, ze was zelf niet verslaafd.

    Volgens rechter Felicity Hampel leidde ze een leven vol tegenslagen. Ze werd herhaaldelijk misbruikt en kreeg haar eerste kind op haar zestiende waarna ze van thuis weg liep. Walker was erg afhankelijk van Hurle. Haar dochter van 23 paste op haar broers en zussen toen haar moeder ging dealen. Hurle is zelf zwanger van haar tweede kindje. De rechter omschreef haar relatie met haar moeder als "ongezond".

    Twee tienerdochters van Walker zijn zwanger en de Australische hoopte op opschorting van straf. Ze wil de geboorte van haar kleinkinderen meemaken. De rechter toonde begrip voor haar moeilijke jeugd maar zei dat ze haar kinderen meegesleurd had in de verderfelijke wereld van drugs. Hampel veroordeelde haar tot vier jaar gevangenis waarvan minstens twee jaar effectief voor dealen. Haar dochter Hurle pleitte ook schuldig maar kreeg geen straf. Ze moet voor haar broers en zussen blijven zorgen. Ze moet wel 180 uur gemeenschapsdienst vervullen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Incestueuze vader sterft aan overdosis Viagra

    Incestueuze vader sterft aan overdosis Viagra


    Een 40-jarige Chileen is overleden aan een overdosis Viagra. De man had de erectiepillen geslikt om seks te kunnen hebben met zijn dochter van veertien.

    Door de Viagra-pillen werd de man het slachtoffer van een hersenbloeding. Hij had met zijn dochter een kind, een meisje van twee jaar. "Het ergste is dat de andere familieleden, inclusief zijn vrouw, op de hoogte waren van de relatie", aldus een woordvoerder van de politie. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!