WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    17-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en Breydelspek Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en Breydelspek

    Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en Breydelspek

    Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en
Breydelspek

    Aperitiefhapjes / Tapas

    Seizoen: Zomer

    Bereidingstijd: 0’-30’

    Breydelingrediënt: Breydelspek

    508,5 calorieën/per

    Ingrediënten

    1 snede focaccia
    1 verse, ontpitte en ontvelde tomaat
    25 g gedroogde tomaten
    25 g Parmezaanse kaas
    Wat raketsla
    100 g Breydelspek in dunne schijfjes

    Bereidingswijze

    Eerst moet je het focacciastukje in de oven bakken. Hoe? dat zie je op de verpakking. Daarna smeer je het in met wat olijfolie. Beleg het brood met een dun sneetje Breydelspek en daar bovenop wat stukjes verse tomaat en deeltjes van zongedroogde tomaten. Strooi ten slotte wat Parmezaanse kaas over de tomaten.

    Even in de oven op 200°C en klaar. Werk je hapje af met enkele blaadjes raketsla, en je waant je zó in Toscane. Smakelijk!

    TIP: snij het sneetje Breydelspek al in enkele reepjes, zodat bij het bijten niet alles ineens van je broodje valt.

    Smakelijk

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin verlinkt man wanneer die haar reisbureau overvalt

    Vriendin verlinkt man wanneer die haar reisbureau overvalt

    .

    Een overval op een reisbureau in Schotland is uitgedraaid op een staaltje comedy capers. Een man had net zijn werk verloren en was te beschaamd om dat aan zijn vriendin te vertellen. Toen die vriendin merkte dat zijn loon nog niet gestort was op hun rekening en dus begreep dat er iets niet klopte, sloegen zijn stoppen door. hij besloot het reisbureau van zijn vriendin te overvallen. Helaas herkende ze hem meteen en gaf hem aan bij de politie.

    Joseph McDonald (49) was net zijn job in een warenhuis kwijt door besparingen en stapte vermomd met een sjaal, pet en zonnebril het reisbureau van Thomas Cook binnen. Linda Simonini (47), al tien jaar zijn vriendin, baat die uit. De man ging heel doortastend te werk bij zijn raid, want hij besproeide een collega van zijn vriendin met benzine uit een fles. Vervolgens stak hij een aansteker aan en riep "Geld!".

    Buit
    De buit van de overval bedroeg zo'n 1.250 euro en wat vreemde valuta, maar ver liep hij daar niet mee. Zijn vriendin had haar partner meteen herkend en belde prompt de politie om hem te verlinken. Ze wist niet dat haar vriend de overval gepland had en had er dus niks mee te maken.

    Beschaamd
    "Hij had heel zijn leven gewerkt en kon het gewoon niet over zijn hart krijgen om toe te geven dat hij geen job meer had. hij was te beschaamd. Wat hij deed, was echter angstaanjagend", zegt een kennis van de dader aan The Sun. De man blijft aangehouden en weet volgende maand wat zijn straf zal zijn. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schot ontwaakt met ander accent na zes weken coma

    Schot ontwaakt met ander accent na zes weken coma

    Tom Patterson met zijn Franse vrouw Michelle.

    Dat een coma rare dingen met een mens kan doen, bewijst het geval van Tom Patterson. De 39-jarige Schot uit Largs bij Glasgow ontwaakte na zes weken in coma met een totaal andere stem. Hij ruilde het sappige Schotse accent voor een vreemd accent van het Europese vasteland. Dat schrijft de Schotse krant The Evening Times.

    Tom Patterson lag zes weken in coma na een auto-ongeval en vindt zijn nieuwe stem zelf heel raar. "Vlak na de stemwisseling, vroegen mensen me constant: 'Waar kom jij wel vandaan?'. Mijn hele leven ben ik al Tom uit Largs. Nu denken mensen dat ik uit Polen kom. Maar ik ben ook al voor een Portugees aangezien, voor een Duitser, een Fransman en sommige mensen dachten zelfs dat ik uit Israël kwam."

    Zeldzaam
    De stemvervorming van de Brit ontstaat volgens wetenschappers door het 'Foreign Accent Syndrome', dat vaker optreedt bij patiënten die door een ongeluk hersenbeschadiging oplopen. Hoewel het syndroom erg zeldzaam is - de afgelopen 70 jaar werd het bij 60 mensen vastgesteld - zijn er gevallen bekend waarbij een Amerikaan als een Brit ging klinken en anderen een zelfs overdreven Frans of Iers accent kregen.

    Logopedie
    De Brit is getrouwd met de Franse advocate Michelle Abraham. Onlangs werd hun eerste kindje geboren. Patterson krijgt nu logopedie, maar zegt niet ongelukkig te zijn met zijn nieuwe accent. "Het maakt me niets uit, ik ben al lang blij dat ik nog leef", aldus Tom. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-jarig meisje verzint smoes voor moeder en gaat strippen

    14-jarig meisje verzint smoes voor moeder en gaat strippen

    Journalisten hebben een strippend meisje van veertien betrapt in een stripclub. Het meisje had haar moeder verteld dat ze bij haar vriendin bleef slapen.

    Journalisten van de Britse boulevardkrant The Sun gingen undercover naar een stripclub waar het meisje om drie uur 's ochtends voor een groepje mannen danste die stevig aan het drinken waren. Het meisje was gekleed in een zwart sexy corset. Ze ging ook volledig naakt achter een glazen scherm en apart met een man van dertig voor een 'private dance'.

    Vip-behandeling
    Ze vertelde de journalist in de 'Shadow Lounge' in Weston-super-Mare dat ze achttien was. "Het is nog maar mijn tweede nacht in de stripclub maar ik ben al een goede stipteaseuse", pochte het meisje tegen de journalist. "Voor twintig pond geef ik jou een lap dance in een kamertje en voor tachtig pond geef ik jou een vip-behandeling." Toen de journalist haar vroeg wat ze daarmee precies bedoelde antwoordde ze: "Dat moet je dan maar eens beleven".

    Moeders geschokt
    Een tweede meisje van veertien vergezelde haar. Ze zei dat ze haar vriendinnetje "mentale steun verleende". De manager van de striptent beweert dat het meisje hem belogen heeft. Ze had hem gezegd dat ze al achttien was. Jesus Rodriguez-Casas zegt ook dat ze alleen maar wat aan het oefenen was en dat ze een 'privé-dans' uitvoerde voor een vriend. "Ik stel geen minderjarige meisjes te werk", aldus Jesus Rodriguez-Casas. De moeders van de meisjes waren geschokt toen ze te horen kregen dat hun dochters in een striptent vertoefden. "Het is gewoon degoutant. Ik dacht dat mijn dochter bij haar vriendinnetje bleef slapen", zegt de moeder van het danseresje. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksend koppel stikt in auto

    Seksend koppel stikt in auto



    In een aftandse garage is een Russisch koppel al vrijend aan zijn einde gekomen. De twee gaven blijkbaar plankgas in hun auto terwijl de motor draaide. Dat meldt het persagentschap Interfax.

    Het koppeltje heeft volgens de politie van Moskou wellicht de motor van hun Volkswagen laten draaien omdat ze kou hadden gekregen. Door de giftige uitlaatgassen zijn ze evenwel tijdens de daad gestikt. In plaats van te komen, waren ze dus als het ware aan het gaan. De politie stelt een onderzoek in. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over afstandsbediening die vrouw in toom houdt

    Ophef over afstandsbediening die vrouw in toom houdt

    De 'control-a-woman remote' (een afstandsbediening die de vrouw aan banden legt) zorgt in Melbourne voor heel wat ophef. Een boekhandel waagde het om het ding te koop aan te bieden, en dan nog op de Internationale Dag van de Vrouw.


    Het hebbeding kostte tien euro bij boekhandel Borders en het haalde er zich de woede van Katie Robertson op de hals, toen de dame het in de rekken zag liggen op de Internationale Vrouwendag. "Ik ben gechoqueerd door het speeltje, vooral omdat het het stereotiepe beeld van de vrouw aanmoedigt, als zijnde een onderdanig wezen dat in toom gehouden moet worden", zegt Robertson.

    Seks, bier en eten

    "Er zijn daar een aantal twijfelachtige toetsen op de afstandsbediening, zoals die waar de man beslist dat hij een biertje wil, of seks of eten. Hij kan ook op een knopje duwen om de vrouw te vragen haar kleren uit te doen, te koken, te poetsen, het af te trappen of 'ja' te zeggen. Er is zelfs de mogelijkheid om de cupmaat wat op te blazen."

    De woordvoerster van Borders zegt dat het gadget "ludiek en als gimmick" bedoeld was. Ze voegde er wel aan toe dat het hier wel degelijk over laagdrempelige humor gaat. En... dat er ook een gelijkaardig 'kaske' was om de man te manipuleren, maar dat was al meteen uitverkocht. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemummificeerde hand gestolen uit café

    Gemummificeerde hand gestolen uit café

    Dieven in het Engelse graafschap Wiltshire gingen in een pub met een ongewone buit aan de haal. Ze pikten een gemummificeerde hand, die honderden jaren geleden werd afgehakt bij een valsspeler. Dat meldt The Independent op haar website.

    Het macabere relikwie werd veilig bewaard in een glazen koffer in de Haunch of Venison, een eeuwenoude pub in Salisbury. Een plaatselijke legende wil dat een slager de hand afhakte van een kaartspeler die betrapt werd tijdens het valsspelen. Zoals dat dan hoort in Engeland, doet het verhaal de ronde dat de hand - die gevonden werd tijdens renovatiewerken en een pak 18de-eeuwe kaarten vasthoudt - behekst is.

    Dieven, spoken of lolbroeken?
    In elk geval wisten de dieven wat ze zochten toen ze vorige week die 684 jaar oude pub binnendrongen. Ze hadden materiaal mee waarmee ze de glazen bewaarkoffer gemakkelijk konden openen.

    Chantelle Stefan, dienster in de pub, hoopt dat het veelbesproken polleke opnieuw opduikt. "De hand hoort hier gewoon thuis", vindt ze. "Met een beetje geluk zijn de dieven niet meer dan grappenmakers en krijgen we onze eigendom gauw terug."

    Het is niet de eerste keer dat de geamputeerde hand verdwijnt. Ook in maart 2004 was ze enkele weken verdwenen, om daarna ineens weer in de kroeg op te duiken. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spuit die Jackson doodde te koop voor 5 miljoen dollar

    Spuit die Jackson doodde te koop voor 5 miljoen dollar


    Sommige avonturiers trachten op een wel heel bedenkelijke manier een graantje mee te pikken rond de dood van Michael Jackson. Zo biedt een onbekende verkoper de fatale propofolspuit ter veiling aan voor 5 miljoen dollar. Het lugubere object wordt geveild door een veilinghuis in las Vegas. Dat meldt onze Nederlandse zusterkrant AD.nl.

    "Zieke veiling"
    De familie Jackson wil tot elke prijs vermijden dat de veiling, voorzien voor 25 juni, effectief doorgaat. De verkoper wil het object precies een jaar na de dood van The King op Pop laten veilen.

    Intimi reageren geschokt op de geplande verkoop. "Dit is een van de ziekste veilingen ooit", liet een bron dichtbij de familie optekenen. "De spuit is niet langer nodig in de lijkschouwing of bij het komende proces van Conrad Murray, maar deze veiling gaat alle grenzen te buiten.''

    Conrad Murray was de lijfarts van de betreurde popster. Hij wordt beschuldigd van doodslag. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestrande passagiers Virgin America krijgen elk 4 chipjes en half bekertje water

    Gestrande passagiers Virgin America krijgen elk 4 chipjes en half bekertje water


    Vier Pringles-chipjes en een half bekertje water. Meer eten en drinken was er niet aan boord van een vlucht tussen Los Angeles en New York, die uitdraaide op een nachtmerrie van zo'n 16 uur.

    David Martin postte alles op Twitter, waarna excuses volgden.

    David Martin postte alles op Twitter, waarna excuses volgden.
    De passagiers zaten zeven uur lang vast in het vliegtuig, dat omgeleid moest worden door noodweer. Daarna moesten ze, uitgehongerd, nog eens een busrit ondergaan van 2,5 uur. De eet- en drankvoorziening aan boord was zo abominabel dat er op een gegeven moment moest gerantsoeneerd worden: 4 chipjes en een halve beker water per kop. "Meer kregen we niet", getuigt Justin Gordon (23).

    Storm
    Door de hevige winden tot 90 km/uur in New York moest het vliegtuig noodgedwongen rondcirkelen boven JFK tot het uiteindelijk werd omgeleid naar Stewart Airport in Newburgh. Dat is 144 km ten noorden van New York. Daar bleef het toestel, volgens de passagiers, tot middernacht aan de grond. Volgens de luchtvaarmaatschappij was er een vertraging van 4,5 uur. In elk geval was de frustratie bij de inzittenden groot. Eén vrouw kreeg zelfs een paniekaanval. Zij werd afgevoerd.

    Huilende baby's
    Onder de andere passagiers waren een deelnemer aan de wedstrijd van 'Dancing with the stars' (Sterren op de dansvloer), drie huilende baby's en ook David Martin, een CEO van het sociaal netwerkbedrijf Kontain.com. Deze laatste schoot beelden van de beproeving en postte ze op Twitter.

    De crew kon de situatie duidelijk niet de baas. "Een kerel had een vraag en de steward begon tegen hem te schreeuwen: 'U werkt werkelijk op mijn zenuwen! U moet uw bakkes houden!", stelde Martin vast. "Zelf probeerde ik koekjes naar de mama's en hun baby's te brengen, maar de cabin crew snauwde ons af."

    Excuses
    Uiteindelijk was het concurrent JetBlue die de passagiers uit hun lijden verloste en op de bus zette. Om drie uur in de ochtend was iedereen dan toch in New York.

    De volgende dag zag de CEO van Virgin America, David Cush, de posts van Martin op Twitter. Hij belde hem, verontschuldigde zich én beloofde een volledige terugbetaling van de tickets met een surplus van 100 dollar erbovenop. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansende trucker is rijbewijs kwijt wegens dronkenschap

    Dansende trucker is rijbewijs kwijt wegens dronkenschap


    De beruchte Roemeense trucker, die werd gefilmd terwijl hij zijn vrachtwagen met z'n voeten bestuurde, is zijn rijbewijs kwijt wegens dronkenschap. De politie heeft hem in zijn vaderland betrapt terwijl hij tweemaal meer had gedronken dan toegelaten.

    90 dagen aan de kant
    Vrachtwagenchauffeur Iulian Breazu (24) moet van de politie 90 dagen aan de kant. Om zijn rijbewijs terug te krijgen, moet hij na die periode een test afleggen. "De wegen zullen een pak veiliger zijn zonder de heer Breazu", aldus een politie-officier van de stad Sibiu.

    Internethit
    De fratsen van de trucker werden een hit op internet. Op YouTube circuleerde een filmpje waarop de man op de tonen van ophitsende zigeunermuziek als een wilde in het rond danste in de cabine van zijn camion. Op een bepaald moment bestuurde hij zelfs zijn wegreus met z'n voeten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond vreet banden en bumper van politieauto op

    Hond vreet banden en bumper van politieauto op


    Agent Clayton Holmes van de politie van Chattanooga heeft een hondse shift achter de rug. Terwijl de man zondag een snelheidscontrole aan het uitvoeren was, werd zijn dienstwagen voor een groot stuk opgegeten door een buldog.

    Op een bapaald moment voelde Holmes dat zijn auto begon te waggelen. Toen hij uitstapte om te kijken wat er aan de hand was, zag hij dat een hond op de banden van het voertuig aan het kauwen was.

    Pepperspray en stroomstootwapen
    De buldog had blijkbaar grote honger want vooraleer het dier overmeesterd kon worden, had het twee banden en een bumper van de auto naar binnen gewerkt. Agent Holmes probeerde de buldog uit te schakelen met pepperspray en ging de hond zelfs te lijf met een stroomstootwapen. Uiteindelijk kon het beestje gevangen worden door medewerkers van een dierenasiel (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe toeristische attractie: het omgekeerde huis

    Nieuwe toeristische attractie: het omgekeerde huis


    Helemaal ondersteboven, dat wordt u van deze nieuwste toeristische attractie in het Duitse Gettorf. Overigens, niet alleen de buitenkant draait u helemaal tureluurs: ook de keuken, badkamer, living en slaapkamer zitten averechts in de woning gewrongen. De hele constructie leunt op stalen balken, die op 'zolder' verscholen zitten.

    Drie timmermannen boksten dit staaltje 'zwaartekracht tarten' in elkaar. "Het was een hele uitdaging, dit was het gekste wat we ooit gedaan hebben", aldus Gerhard Mordhorst. "Je moest constant in spiegelbeeld denken. De badkamer was het lastigste onderdeel, met breinbrekers als de douche."

    Kleerkast van 45 kilo

    Het 'gekkenhuis' werd opgesmukt met vijftig aparte voorwerpen, waaronder bedden, tafels, een microgolf en foto's. Het zwaarste meubelstuk was een kleerkast van 45 kilogram. Ook de afwerking werd niet uit het oog verloren: de mannen namen zelfs naald en draad bij de hand om lakens te stikken.

    Het concept werd bedacht door Dirk Oster, een investeerder uit Hamburg. Eind maart zal hij zijn bijzondere woonst openstellen voor het grote publiek. (svm)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vampier' uit Florida wil Amerikaans president worden

    'Vampier' uit Florida wil Amerikaans president worden

    Jonathon Sharkey, een man die beweert rechtstreeks af te stammen van Dracula, wil een gooi doen naar het Amerikaanse presidentschap.

    Vlad de Spietser ofwel Dracula, volgens Jonathon
Sharkey een verre voorvader.

    Vlad de Spietser ofwel Dracula, volgens Jonathon Sharkey een verre voorvader.
    Tijdens een persconferentie in Tampa gaf de 45-jarige Sharkey te kennen dat hij wil opkomen voor de republikeinen tijdens de volgende presidentsverkiezingen. "Binnenkort stel ik mijn officiële kandidatuur", luidde het.

    Piepjonge vriendinnetjes
    Of Sharkey veel succes zal kennen, valt af te wachten. Hij heeft weliswaar een flink pak politieke ervaring met kandidaturen voor het gouverneursschap in Minnesota en bij de voorbije twee presidentsverkieziningen, maar privé komt hij op z'n zachtst gezegd eigenaardig uit de hoek.

    Zo maakt Sharkey zich sterk dat hij een rechtstreekse afstammeling is van Vlad de Spietser, een 15de-eeuwe Transsylvaanse vorst die vooral bekend werd als inspiratiebron voor de Dracula-legende.

    Vandaag is de ambitieuze afstammeling samen met een 19-jarig meisje, dat er vast van overtuigd is dat hij ook een vampier is. "Sinds 2006 had ik geen enkel vriendinnetje dat ouder is dan 19", klopt Sharkley zich op de borst. "Veel mensen benijden me."

    Celstraf en contactverbod
    Nochtans staan er een hele rist weinig benijdenswaardige feiten op 's mans naam.  Zo wordt hij ervan beschuldigd dat hij een 16-jarig meisje uit Minnesota brainwashte. De tiener was tot vorige maand Sharkleys vriendin maar haar familie heeft via de rechter een contactverbod afgedwongen. In een andere zaak werd hij schuldig bevonden aan het bedreigen van een rechter, hij werd verschillende keren opgepakt en heeft er zes maanden in de gevangenis opzitten.

    Ondanks Sharkeys woelige verleden heeft hij indruk gemaakt bij sommige republikeinen. "In de jaren '90 vertoonde hij geen extreem opvallend gedrag", zegt zijn voormalige partijvriend AJ Matthews. "Hij gelooft wel degelijk in de echte republikeinse waarden. Maar of hij grote successen zal boeken met zijn vampierenverhalen? Dat moeten de kiezers uitmaken." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw krijgt dak van huis na scheiding

    Vrouw krijgt dak van huis na scheiding


    De uitspraak van een rechter in Swaziland heeft merkwaardige gevolgen in een echtscheidingszaak. De vrouw uit het stukgelopen huwelijk mag al haar bezittingen gaan terughalen uit het huis van haar ex. Eén van die bezittingen is het dak van hun stulpje. Dat meldt The Swazi Observer.

    In juli van vorig jaar werd Busisiwe Ginindza uit Mvutjini door haar man het huis uitgezet. Ze moest van de kerel al haar persoonlijke spullen achterlaten. Ook de huisraad, die de vrouw grotendeels met haar geld had gekocht, moest ze achterlaten.

    Dat zinde mevrouw Ginindza niet en ze stapte naar de rechter. Met de gekende uitspraak als gevolg. Vergezeld van enkele politieagenten, ging Busisiwe Ginindza uit Mvutjini gisteren haar bezittingen, inclusief het dak van de voormalige echtelijke woonst recupereren. Haar ex mag het huis houden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse sterft van de honger tijdens vasten

    Amerikaanse sterft van de honger tijdens vasten


    In Florida heeft een 55-jarige vrouw de vastenperiode niet overleefd. Ze had zichzelf opgesloten om in alle sereniteit te kunnen vasten, maar ze overleefde deze daad van versterving niet.

    Bidden en water drinken
    De vrouw vertelde op 7 februari aan haar man dat ze zich ging terugtrekken in een kamer van het huis en dat ze niet gestoord wilde worden. Tijdens haar retraite deed ze niets anders dan bidden en water drinken.

    Deur openbreken
    Omdat het toch maar verdacht stil bleef in de kamer, besloot haar familie op 5 maart de deur van de kamer open te beuken. De vrouw bleek overleden.

    Bij de politie is nog geen klacht ingediend. "Mijn vrouw deed wat goed was", verklaarde de weduwnaar. De precieze doodsoorzaak van de vrouw moet nog worden vastgesteld. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portier hakt hand af van bezoeker Poolse striptent

    Portier hakt hand af van bezoeker Poolse striptent


    De portier van een striptent in de Poolse stad Krakau heeft met een zwaard de hand van een klant afgehakt. Dat meldt het persagentschap RIA Novosti.

    De politie rukte gisterochtend uit naar de nachtclub nadat er een alarm was afgegaan. De agenten zagen hoe twee mannen het gebouw kwamen uitgerend. Eén van de kerels, de portier zo bleek, zwaaide met een zwaard en hakte de hand van de andere persoon af.

    Lippen stijf op elkaar
    Het 27-jarige slachtoffer werd meteen naar het hospitaal gebracht. De buitenwipper (33) werd aangehouden. Hij weigert te vertellen waarom hij zo driest heeft gehandeld. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanner loopt met zijn gezicht door 100 buislampen

    Japanner loopt met zijn gezicht door 100 buislampen

    De Japanse tv-kijkers schrokken zich een hoedje toen hun landgenoot voor de camera's met zijn gezicht dwars door een honderdtal buislampen liep. Zelf leek de bizarre kerel eerder weinig hinder te ondervinden van zijn opmerkelijke stunt. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe operatie laat blinde weer met auto rijden

    Nieuwe operatie laat blinde weer met auto rijden

    (archieffoto)

    Een voormalige Britse agent die was blind geworden, kan terug zien dankzij een nieuwe operatie. Zijn zicht is nu zo goed dat hij opnieuw met de wagen mag rijden, weet Sky News.

    Maculaire degeneratie
    Nigel Cook leed aan maculaire degeneratie, een aandoening die het centrale zicht in een zwarte waas hult. Mensen die lijden aan de ziekte, zien niet meer recht voor zich, en kunnen iemands gezicht enkel herkennen door uit hun ooghoeken te kijken. Cook moest zijn rijbewijs afgeven en ontslag nemen bij de politie.

    Telescoop
    Chirurgen hebben nu kleine plastic lenzen ingeplant in zijn ogen, waardoor Cook opnieuw kan zien. De operatie geneest de ziekte niet, maar pakt de aandoening op een andere manier aan. De nieuwe lenzen werken als een soort telescoop die het beeld in het oog vergroot. De centrale blinde vlek blijft dus even groot, maar het beeld dat patiënten zien wordt groter, waardoor ze effectief beter zien.

    Waarschuwing
    De operatie is wel niet even succesvol bij alle patiënten. Een kwart van de patiënten die Andrew Luff van het Optegra Oogziekenhuis heeft behandeld, merkte een aanzienlijke verbetering. Bij een andere 50 procent hielp de ingreep een beetje. Andere chirurgen waarschuwen dan ook dat de operatie van bijna 7.000 euro bij sommige patiënten helemaal niet helpt. Bovendien wordt de ingreep voorlopig enkel toegepast in private praktijken. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Irak blind geworden soldaat kan weer zien met tong

    In Irak blind geworden soldaat kan weer zien met tong

    De medische en technologische wonderen zijn de wereld nog lang niet uit. Craig Lundberg werd tijdens de oorlog in Irak blind na een raketaanval. De 24-jarige soldaat kan drie jaar later weer zien, met zijn tong! Dankzij een zonnebril, een camera, elektroden en zijn tong. Het systeem heet 'Brainport' en werd op de Britse televisie fraai gedemonstreerd (zie onderstaand filmpje).

    Toen Lundberg drie jaar geleden in Irak het zicht verloor door een ontploffing bij een granaataanval, kreeg hij het harde verdict te horen dat hij voor altijd blind zou blijven. Met het revolutionaire 'Brainport' kan hij nu miraculeus opnieuw zien. Het systeem opent nieuwe perspectieven voor blinde mensen. De aanblik van een man met een zonnebril en een vreemd toestel in zijn mond zou dus weleens vaker in het straatbeeld kunnen opduiken.

    Lolly
    Het systeem bestaat uit een zonnebril met daarin een videocamera. De camera stuurt de opgenomen beelden via elektroden door naar de tong. Het uiteinde van de elektrode lijkt op een lolly. "Waar de camera ook naar kijkt, ik kan het beeld op mijn tong voelen," vertelt Lundberg. Dankzij de elektrode kan de man verschillende vormen en zelfs verschillende soorten licht onderscheiden. Zo kan Craig nu zonder begeleiding rondwandelen en obstakels ontwijken.

    Leestest
    Hoe werkt het? De elektrode geeft bepaalde bewegingen af. Het voelt als champagnebubbels op de tong. Die bubbels worden vervolgens door het brein opgepikt en in beelden vertaald. En het systeem functioneer prima. Lundberg was onlangs in staat om bij de opticien de bovenste letters van de oogtest moeiteloos te lezen. "Ik kon met mijn tong voelen dat de eerste letter een 'a' was en toen bewoog ik naar de volgende. Het was ongelofelijk. Ik liep door de gang en ik kon de deuren, de muren en de mensen die tegen me inkwamen, zien." (hlnsydney/kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strandjogger neergemaaid door noodlandend vliegtuigje

    Strandjogger neergemaaid door noodlandend vliegtuigje


    Een éénmotorig vliegtuig dat gisteren in de namiddag een noodlanding moest maken op Hilton Head Beach, in de Amerikaanse staat South Carolina, heeft daarbij een man die op het strand aan het joggen was geraakt. De man overleefde het incident niet. Volgens Joheida Fister, woordvoerster van de brandweer op Hilton Head Island, was de man aan het wandelen of joggen langs de Palmetto Dunes toen een Experimintal Lancair IV-P vliegtuigje hem raakte.

    Olie op het raam
    Het vliegtuig begon op 4.000 meter hoogte olie te lekken. De piloot trachtte aanvankelijk nog op Hilton Head Airport te landen, maar olie dat op zijn raam terechtkwam beperkte zijn zicht. Hij verwittigde de autoriteiten ook dat de propellor van het vliegtuig dreigde te vallen. Toen hij wou landen op het strand, in de buurt van het Hilton Head Marriott Resort and Spa, raakte hij de ongelukkige man en kwam zijn vliegtuig wat verder in zee tot stilstand. "Een bijzonder merkwaardig incident", zei Fister.

    Verder onderzoek
    De namen van de verongelukte man, de piloot en zijn passagier werden niet vrijgegeven. De website van Lancair leert dat het vliegtuig werd aangedreven door een turbinemotor en het snelheden kan halen tot 600 kilometer per uur. Het incident wordt verder onderzocht. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!