WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    16-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe toeristische attractie: het omgekeerde huis

    Nieuwe toeristische attractie: het omgekeerde huis


    Helemaal ondersteboven, dat wordt u van deze nieuwste toeristische attractie in het Duitse Gettorf. Overigens, niet alleen de buitenkant draait u helemaal tureluurs: ook de keuken, badkamer, living en slaapkamer zitten averechts in de woning gewrongen. De hele constructie leunt op stalen balken, die op 'zolder' verscholen zitten.

    Drie timmermannen boksten dit staaltje 'zwaartekracht tarten' in elkaar. "Het was een hele uitdaging, dit was het gekste wat we ooit gedaan hebben", aldus Gerhard Mordhorst. "Je moest constant in spiegelbeeld denken. De badkamer was het lastigste onderdeel, met breinbrekers als de douche."

    Kleerkast van 45 kilo

    Het 'gekkenhuis' werd opgesmukt met vijftig aparte voorwerpen, waaronder bedden, tafels, een microgolf en foto's. Het zwaarste meubelstuk was een kleerkast van 45 kilogram. Ook de afwerking werd niet uit het oog verloren: de mannen namen zelfs naald en draad bij de hand om lakens te stikken.

    Het concept werd bedacht door Dirk Oster, een investeerder uit Hamburg. Eind maart zal hij zijn bijzondere woonst openstellen voor het grote publiek. (svm)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vampier' uit Florida wil Amerikaans president worden

    'Vampier' uit Florida wil Amerikaans president worden

    Jonathon Sharkey, een man die beweert rechtstreeks af te stammen van Dracula, wil een gooi doen naar het Amerikaanse presidentschap.

    Vlad de Spietser ofwel Dracula, volgens Jonathon
Sharkey een verre voorvader.

    Vlad de Spietser ofwel Dracula, volgens Jonathon Sharkey een verre voorvader.
    Tijdens een persconferentie in Tampa gaf de 45-jarige Sharkey te kennen dat hij wil opkomen voor de republikeinen tijdens de volgende presidentsverkiezingen. "Binnenkort stel ik mijn officiële kandidatuur", luidde het.

    Piepjonge vriendinnetjes
    Of Sharkey veel succes zal kennen, valt af te wachten. Hij heeft weliswaar een flink pak politieke ervaring met kandidaturen voor het gouverneursschap in Minnesota en bij de voorbije twee presidentsverkieziningen, maar privé komt hij op z'n zachtst gezegd eigenaardig uit de hoek.

    Zo maakt Sharkey zich sterk dat hij een rechtstreekse afstammeling is van Vlad de Spietser, een 15de-eeuwe Transsylvaanse vorst die vooral bekend werd als inspiratiebron voor de Dracula-legende.

    Vandaag is de ambitieuze afstammeling samen met een 19-jarig meisje, dat er vast van overtuigd is dat hij ook een vampier is. "Sinds 2006 had ik geen enkel vriendinnetje dat ouder is dan 19", klopt Sharkley zich op de borst. "Veel mensen benijden me."

    Celstraf en contactverbod
    Nochtans staan er een hele rist weinig benijdenswaardige feiten op 's mans naam.  Zo wordt hij ervan beschuldigd dat hij een 16-jarig meisje uit Minnesota brainwashte. De tiener was tot vorige maand Sharkleys vriendin maar haar familie heeft via de rechter een contactverbod afgedwongen. In een andere zaak werd hij schuldig bevonden aan het bedreigen van een rechter, hij werd verschillende keren opgepakt en heeft er zes maanden in de gevangenis opzitten.

    Ondanks Sharkeys woelige verleden heeft hij indruk gemaakt bij sommige republikeinen. "In de jaren '90 vertoonde hij geen extreem opvallend gedrag", zegt zijn voormalige partijvriend AJ Matthews. "Hij gelooft wel degelijk in de echte republikeinse waarden. Maar of hij grote successen zal boeken met zijn vampierenverhalen? Dat moeten de kiezers uitmaken." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw krijgt dak van huis na scheiding

    Vrouw krijgt dak van huis na scheiding


    De uitspraak van een rechter in Swaziland heeft merkwaardige gevolgen in een echtscheidingszaak. De vrouw uit het stukgelopen huwelijk mag al haar bezittingen gaan terughalen uit het huis van haar ex. Eén van die bezittingen is het dak van hun stulpje. Dat meldt The Swazi Observer.

    In juli van vorig jaar werd Busisiwe Ginindza uit Mvutjini door haar man het huis uitgezet. Ze moest van de kerel al haar persoonlijke spullen achterlaten. Ook de huisraad, die de vrouw grotendeels met haar geld had gekocht, moest ze achterlaten.

    Dat zinde mevrouw Ginindza niet en ze stapte naar de rechter. Met de gekende uitspraak als gevolg. Vergezeld van enkele politieagenten, ging Busisiwe Ginindza uit Mvutjini gisteren haar bezittingen, inclusief het dak van de voormalige echtelijke woonst recupereren. Haar ex mag het huis houden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse sterft van de honger tijdens vasten

    Amerikaanse sterft van de honger tijdens vasten


    In Florida heeft een 55-jarige vrouw de vastenperiode niet overleefd. Ze had zichzelf opgesloten om in alle sereniteit te kunnen vasten, maar ze overleefde deze daad van versterving niet.

    Bidden en water drinken
    De vrouw vertelde op 7 februari aan haar man dat ze zich ging terugtrekken in een kamer van het huis en dat ze niet gestoord wilde worden. Tijdens haar retraite deed ze niets anders dan bidden en water drinken.

    Deur openbreken
    Omdat het toch maar verdacht stil bleef in de kamer, besloot haar familie op 5 maart de deur van de kamer open te beuken. De vrouw bleek overleden.

    Bij de politie is nog geen klacht ingediend. "Mijn vrouw deed wat goed was", verklaarde de weduwnaar. De precieze doodsoorzaak van de vrouw moet nog worden vastgesteld. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portier hakt hand af van bezoeker Poolse striptent

    Portier hakt hand af van bezoeker Poolse striptent


    De portier van een striptent in de Poolse stad Krakau heeft met een zwaard de hand van een klant afgehakt. Dat meldt het persagentschap RIA Novosti.

    De politie rukte gisterochtend uit naar de nachtclub nadat er een alarm was afgegaan. De agenten zagen hoe twee mannen het gebouw kwamen uitgerend. Eén van de kerels, de portier zo bleek, zwaaide met een zwaard en hakte de hand van de andere persoon af.

    Lippen stijf op elkaar
    Het 27-jarige slachtoffer werd meteen naar het hospitaal gebracht. De buitenwipper (33) werd aangehouden. Hij weigert te vertellen waarom hij zo driest heeft gehandeld. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanner loopt met zijn gezicht door 100 buislampen

    Japanner loopt met zijn gezicht door 100 buislampen

    De Japanse tv-kijkers schrokken zich een hoedje toen hun landgenoot voor de camera's met zijn gezicht dwars door een honderdtal buislampen liep. Zelf leek de bizarre kerel eerder weinig hinder te ondervinden van zijn opmerkelijke stunt. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe operatie laat blinde weer met auto rijden

    Nieuwe operatie laat blinde weer met auto rijden

    (archieffoto)

    Een voormalige Britse agent die was blind geworden, kan terug zien dankzij een nieuwe operatie. Zijn zicht is nu zo goed dat hij opnieuw met de wagen mag rijden, weet Sky News.

    Maculaire degeneratie
    Nigel Cook leed aan maculaire degeneratie, een aandoening die het centrale zicht in een zwarte waas hult. Mensen die lijden aan de ziekte, zien niet meer recht voor zich, en kunnen iemands gezicht enkel herkennen door uit hun ooghoeken te kijken. Cook moest zijn rijbewijs afgeven en ontslag nemen bij de politie.

    Telescoop
    Chirurgen hebben nu kleine plastic lenzen ingeplant in zijn ogen, waardoor Cook opnieuw kan zien. De operatie geneest de ziekte niet, maar pakt de aandoening op een andere manier aan. De nieuwe lenzen werken als een soort telescoop die het beeld in het oog vergroot. De centrale blinde vlek blijft dus even groot, maar het beeld dat patiënten zien wordt groter, waardoor ze effectief beter zien.

    Waarschuwing
    De operatie is wel niet even succesvol bij alle patiënten. Een kwart van de patiënten die Andrew Luff van het Optegra Oogziekenhuis heeft behandeld, merkte een aanzienlijke verbetering. Bij een andere 50 procent hielp de ingreep een beetje. Andere chirurgen waarschuwen dan ook dat de operatie van bijna 7.000 euro bij sommige patiënten helemaal niet helpt. Bovendien wordt de ingreep voorlopig enkel toegepast in private praktijken. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Irak blind geworden soldaat kan weer zien met tong

    In Irak blind geworden soldaat kan weer zien met tong

    De medische en technologische wonderen zijn de wereld nog lang niet uit. Craig Lundberg werd tijdens de oorlog in Irak blind na een raketaanval. De 24-jarige soldaat kan drie jaar later weer zien, met zijn tong! Dankzij een zonnebril, een camera, elektroden en zijn tong. Het systeem heet 'Brainport' en werd op de Britse televisie fraai gedemonstreerd (zie onderstaand filmpje).

    Toen Lundberg drie jaar geleden in Irak het zicht verloor door een ontploffing bij een granaataanval, kreeg hij het harde verdict te horen dat hij voor altijd blind zou blijven. Met het revolutionaire 'Brainport' kan hij nu miraculeus opnieuw zien. Het systeem opent nieuwe perspectieven voor blinde mensen. De aanblik van een man met een zonnebril en een vreemd toestel in zijn mond zou dus weleens vaker in het straatbeeld kunnen opduiken.

    Lolly
    Het systeem bestaat uit een zonnebril met daarin een videocamera. De camera stuurt de opgenomen beelden via elektroden door naar de tong. Het uiteinde van de elektrode lijkt op een lolly. "Waar de camera ook naar kijkt, ik kan het beeld op mijn tong voelen," vertelt Lundberg. Dankzij de elektrode kan de man verschillende vormen en zelfs verschillende soorten licht onderscheiden. Zo kan Craig nu zonder begeleiding rondwandelen en obstakels ontwijken.

    Leestest
    Hoe werkt het? De elektrode geeft bepaalde bewegingen af. Het voelt als champagnebubbels op de tong. Die bubbels worden vervolgens door het brein opgepikt en in beelden vertaald. En het systeem functioneer prima. Lundberg was onlangs in staat om bij de opticien de bovenste letters van de oogtest moeiteloos te lezen. "Ik kon met mijn tong voelen dat de eerste letter een 'a' was en toen bewoog ik naar de volgende. Het was ongelofelijk. Ik liep door de gang en ik kon de deuren, de muren en de mensen die tegen me inkwamen, zien." (hlnsydney/kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strandjogger neergemaaid door noodlandend vliegtuigje

    Strandjogger neergemaaid door noodlandend vliegtuigje


    Een éénmotorig vliegtuig dat gisteren in de namiddag een noodlanding moest maken op Hilton Head Beach, in de Amerikaanse staat South Carolina, heeft daarbij een man die op het strand aan het joggen was geraakt. De man overleefde het incident niet. Volgens Joheida Fister, woordvoerster van de brandweer op Hilton Head Island, was de man aan het wandelen of joggen langs de Palmetto Dunes toen een Experimintal Lancair IV-P vliegtuigje hem raakte.

    Olie op het raam
    Het vliegtuig begon op 4.000 meter hoogte olie te lekken. De piloot trachtte aanvankelijk nog op Hilton Head Airport te landen, maar olie dat op zijn raam terechtkwam beperkte zijn zicht. Hij verwittigde de autoriteiten ook dat de propellor van het vliegtuig dreigde te vallen. Toen hij wou landen op het strand, in de buurt van het Hilton Head Marriott Resort and Spa, raakte hij de ongelukkige man en kwam zijn vliegtuig wat verder in zee tot stilstand. "Een bijzonder merkwaardig incident", zei Fister.

    Verder onderzoek
    De namen van de verongelukte man, de piloot en zijn passagier werden niet vrijgegeven. De website van Lancair leert dat het vliegtuig werd aangedreven door een turbinemotor en het snelheden kan halen tot 600 kilometer per uur. Het incident wordt verder onderzocht. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australisch reuzenpaard groeit uit tot echte ster

    Australisch reuzenpaard groeit uit tot echte ster

    Noddy en haar eigenares.

    Het Australisch reuzenpaard Noddy, voluit Luscombe Nodram, meet 2,05 meter en weegt maar liefst anderhalve ton. Daarmee is hij officieel het grootste paard ter wereld. Dankzij zijn gigantische afmetingen heeft het paard ondertussen een heuse carrière in de showbusiness uitgebouwd.

    Noddy entertainde tijdens de Royal Easter Show van Sydney al paardenliefhebbers. Nadien was hij de sterattractie tijdens de nationale Clydesdale and Heavy Horse Field Days, een weekend waarbij zware werkpaarden centraal staan, in Gatton. Het grootste paard ter wereld bereidt zich dezer dagen voor op een wereldtournee.

    Het paard heeft zijn mythische proporties niet van vreemden gekregen. Zijn betovergrootvader, die iets kleiner was dan Noddy, veroverde destijds een plaatsje in het Guinness Book of Records.

    "Het paard is zo gigantisch dat er een speciale vrachtwagen nodig is om hem te vervoeren", vertelt Greenman. "Bij vroegere shows kregen we fantastische reacties. Het publiek is dol op hem", besluit de trotse eigenares

    Toen Jane Greenman het zes maand oude veulen Noddy bij een fokker in het Australische Queensland kocht, had ze door zijn familiegeschiedenis wel een vermoeden dat hij zou opgroeien tot een flinke hengst. Dat hij het hoogste paard van de wereld zou worden, was voor haar echter een verrassing. (belga/svl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamant haalt 7,15 miljoen euro op veiling in Hong Kong

    Diamant haalt 7,15 miljoen euro op veiling in Hong Kong


    Veilinghuis Christie's heeft een recordbedrag ontvangen voor een ring met een vijfkaraats roze diamant. Een anonieme Aziatische koper telde 7,15 miljoen neer voor het kleinood met de naam Vivid Pink.

    Aziatische markt
    Het juweel werd geschat op maximaal 4,6 miljoen. "Uiteindelijk werd er bijna het dubbele voor geboden. De markt oordeelde dat de Vivid Pink dus veel meer waard was", aldus een woordvoerster van Christie's. "Juwelen vinden steeds gretiger aftrek bij onze Aziatische klanten", vervolgt zij.

    Duurste
    Het duurste sieraad dat ooit werd geveild, blijft intussen een diamant van 30 karaat. Die werd een jaar geleden in Londen verkocht voor 15,8 miljoen euro. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste tv ter wereld kost 1,65 miljoen euro

    Duurste tv ter wereld kost 1,65 miljoen euro


    72 diamanten, 28 kg puur goud en alligatorleer op 55 inch led-tv



    Stuart Hughes pakt uit met de duurste tv ter wereld: de PrestigeHD Supreme Rose Edition. De Britse goudsmid versierde een 55 inch led-televisietoestel met 28 kilo puur goud, 72 diamanten, alligatorleer en nog wat andere exclusieve materialen zoals amethist en zonnesteen. Prijskaartje: 1,65 miljoen euro. Duizelingwekkend.

    De iets minder dure versie heb je al voor 1,1 miljoen euro.

    De iets minder dure versie heb je al voor 1,1 miljoen euro.
    De goudsmid is niet aan zijn proefstuk toe. Hij smukte eerder al spelcomputers en gsm's op tot pure luxeproducten. De met diamanten getooide Nokia Supreme kost bijvoorbeeld kost zo'n 110.000 euro. Deze superluxueuze tv versierde hij in opdracht van de Duitse televisiefabrikant Metz.

    Mocht de PrestigeHD Supreme Rose Edition je te duur uitvallen, dan is er nog altijd de PrestigeHD Supreme Edition. Deze moet het doen met wat minder goud en diamanten. Voor een 'prikje' is hij van jou: 1,1 miljoen euro. Voor de tv-kijkers die zwemmen in het geld, bestellen kan via de website van Hughes. (hlnsydney/kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertraging vliegtuig door invasie kakkerlakken

    Vertraging vliegtuig door invasie kakkerlakken

    Het zal je als reiziger maar overkomen. Je hebt een duur vliegtuigticket geboekt in eerste klasse om plots geconfronteerd te worden met een heel legertje kakkerlakken. Passagiers van American Airlines kunnen er over meespreken.

    Alissa Kempler had zich lekker neergevlijd in haar first class zetel toen het wansmakelijke incident zich voordeed, zo vertelde ze aan journalisten van de Amerikaanse zender Channel 9. Het vliegtuig op de luchthaven van Miami was klaar om op te stijgen maar dat was buiten de insecten gerekend. De crew kwam de inzittenden waarschuwen dat er zich een hele kolonie kakkerlakken bevond in de eerste klasse.

    Angstig
    "Na dat bericht zat ik angstig op mijn stoel en ik keek voortdurend om me heen", getuigde Alissa Kempler. "Ik vroeg me af hoeveel kakkerlakken ik bij thuiskomst in mijn badkuip zou vinden". De vlucht liep een vertraging op van negentig minuten, zoveel tijd was er nodig om het vliegtuig te ontdoen van de beestjes.

    Uitzonderlijk
    Een woordvoerder van American Airlines verklaarde dat zulke invasies van insecten zeer uitzonderlijk zijn maar dat het zeker niet de eerste keer was. Vliegtuigen worden regelmatig onder handen genomen door firma's gespecialiseerd in ongediertebestrijding. (hlnsydney/kve)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasgeboren meisje op straat gevonden in Rotterdam

    Pasgeboren meisje op straat gevonden in Rotterdam


    In Rotterdam is vandaag een vondeling aangetroffen. Het meisje lag naast een vuilcontainer en was gewikkeld in een witgele handdoek. Een buurtbewoonster die afval weggooide, vond het meisje.

    Het net geboren kindje had nog een navelstreng. De politie meldde dat ze is overgebracht naar het ziekenhuis. Een woordvoerster kon niet zeggen of het meisje in goede gezondheid verkeert.

    Donderdag werd in Hoorn ook al een pasgeboren kind op straat gevonden. Het jongetje lag in een kartonnen doos. Vandaag heeft burgemeester Onno van Veldhuizen het kind ingeschreven bij de burgerlijke stand in Hoorn. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste man ter wereld gestorven

    Kleinste man ter wereld gestorven

    Pingping naast
de grootste man ter wereld.

    Pingping naast de grootste man ter wereld.
    De kleinste man ter wereld is eergisteren op 21-jarige leeftijd overleden, meldt een woordvoerder van het Guinness Book of Records. He Pingping uit het Chinese Binnen-Mongolië was amper 74,61 centimeter groot. Hij werd geboren met dwerggroei, en stond sinds maart 2008 te boek als de kleinste man ter wereld.
     
    Pingping was voor televisieopnames in Italië toen hij plots pijn kreeg in de borststreek. In een ziekenhuis in Rome werd hij behandeld voor hartproblemen. Wie hem opvolgt in het Guinness Book of Records is nog niet duidelijk. Wel kreeg Pingping de laatste tijd 'concurrentie' van een Nepalese 17-jarige tiener die slechts 56 centimer groot zou zijn. (dpa/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitlerjongeren spioneerden op fietstochten in Engeland

    Hitlerjongeren spioneerden op fietstochten in Engeland


    Voor het begin van de Tweede Wereldoorlog zouden leden van de Hitlerjügend bij zogenaamd onschuldige fietstochten doelwitten in Engeland verkend hebben. Dat vermoedde de Britse geheime dienst in elk geval, zoals bleek uit in Londen gepubliceerde documenten.

    Omgeving in kaart brengen
    Volgens de rapporten uit 1937 hadden de Duitse jongeren mogelijk de opdracht gekregen om wegen, bruggen en dorpen exact in kaart te brengen. Met die waarnemingen konden ze "op een dag tot het welzijn van het vaderland hebben kunnen bijdragen".

    Contacten beperken
    De Britse geheime dienst vond weliswaar geen rechtstreekse bewijzen voor spionageplannen, maar de politie had de opdracht gekregen elk nieuwe groep Duitse fietsers onmiddellijk te melden. Bovendien werd getracht de toenemende contacten tussen Britse padvinders en de Hitlerjugend in te perken, zo blijkt uit de documenten.

    Zo waren er tijdens de fietstochten ontmoetingen tussen Engelse en Duitse jongeren, waarbij de gastheren ook naar Duitsland werden uitgenodigd. Hoge vertegenwoordigers van de jeugdorganisaties stonden voor het uitbreken van de Tweeede Wereldoorlog in 1939 met elkaar in contact, om de uitwisseling tussen de jongeren te bevorderen. De stichter van de Britse scoutsbeweging, lord Baden-Powell, zou zelfs voor een gesprek met Hitler uitgenodigd geweest zijn. Of ze elkaar daadwerkelijk ontmoet hebben, is tot op vandaag niet bekend. (belga/svl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als monnik vermomde nazi's moesten Vaticaan bespioneren

    Als monnik vermomde nazi's moesten Vaticaan bespioneren

    Tijdens de Tweede Wereldoorlog koesterde nazi-Duitsland het plan om het neutrale Vaticaanstad te infiltreren met spionnen die zich als monniken voordeden. Dat schrijft de Daily Express.

    Het opzet leest als een aflevering van de komische reeks ''Allo 'Allo', maar het was de nazi's bittere ernst. Dat blijkt uit pas openbaar gemaakte rapporten van de Britse inlichtingendienst MI5.

    Zes undercoveragenten
    Een van de vele nazi-sympathisanten in Rome - Italië was bondgenoot van Duitsland in WO II - vatte het plan op in de herfst van 1943. De geallieerde troepen waren in opmars doorheen Italië en de nazi's begonnen zich terug te trekken uit de Italiaanse hoofdstad. Om het reilen en zeilen in Rome na de terugtrekking toch nog te kunnen volgen, stuurde men vanuit Berlijn zes undercoveragenten die voor geestelijken moesten doorgaan.

    Dol op vrouwen
    De spionnen vielen echter door de mand bij vertegenwoordigers van het Vaticaan omdat het pover was gesteld met hun kennis van de katholieke leer en omdat ze opvallend geïnteresseerd waren in vrouwen. Uiteindelijk tipte een schrandere Italiaanse politieagente de Britten over de nazi-infiltratie, en het hele plan werd afgeblazen.

    Details over de actie werden bekend gemaakt in rapporten die sinds kort geraadpleegd kunnen worden in het Britse Nationaal Archive. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama's gezocht voor recordpoging borstvoeding

    Mama's gezocht voor recordpoging borstvoeding


    Voor het eerst in Vlaanderen wordt een recordpoging borstvoeding georganiseerd. Mammacafé en de Socialistische Mutualiteiten organiseren het evenement om borstvoeding positief in beeld te brengen.

    Recordpoging
    Op maandag 5 april willen beide organisaties het Benelux-record van 72 deelnemers in Nederland verbreken. Beide organisaties roepen zoveel mogelijk mama's op om die dag naar Planckendael af te zakken. Daar organiseren ze een ontmoetingdag voor het ganse gezin met rondleidingen, informatiestands en rondleidingen. Deelnemers aan het record krijgen er meteen hun toegangsticket terugbetaald.

    Te laag
    Het aantal vrouwen dat start met borstvoeding ligt in België bijzonder laag ten opzichte van omringende landen. De meeste vrouwen starten wel met borstvoeding (64% op dag 6 ), maar velen haken af (39% op 3 maanden).

    Kraamlogboek
    Meer ondersteuning van de borstvoeding zou tijdens de kraamperiode moeten gegeven worden. Daarom wordt een kraamlogboek gelanceerd.  Het kraamlogboek bevat nuttige informatie over de eerste zeven dagen na de geboorte. Omdat het een klein boekje is, kan je er gemakkelijk in bijhouden hoe de borstvoeding verloopt.

    Borstvoedingshoekjes

    Om in te gaan op de vraag om op openbare plaatsen discreet borstvoeding te kunnen geven, zullen in verschillende grote kantoren van de Socialistische Mutualiteiten knusse borstvoedingshoekjes ingericht worden waar moeders tijdens de kantooruren terecht kunnen met hun kindje.  Voor meer informatie en inschrijvingen: www.reddie-teddy.be (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjes moeten van rechter in weekends naar pedofiele vader

    Meisjes moeten van rechter in weekends naar pedofiele vader

    In Australië is grote beroering ontstaan over een uitspraak van een rechter die twee meisjes van 8 en 10 jaar jong in Hobart (de hoofdstad van het eiland Tasmanië) verplicht om de weekends door te brengen met hun pedofiele vader. De man werd veroordeeld voor het bezit van kinderporno. De meisjes moeten wel een kamer hebben die ze van binnenuit op slot kunnen doen 's nachts en de vader moet constant begeleid zijn door een volwassene. Het oudste meisje heeft al verklaard dat ze bang is als ze bij hun vader moeten blijven slapen. De man had ooit voorgesteld aan één van zijn dochters om bij hem in bed te slapen.

    De gecontesteerde beslissing kwam van rechter Robert Benjamin van de rechtbank van Hobart. De man oordeelde dat "de meisjes bescherming nodig hebben van hun vader, vooral 's nachts. Het risico op seksueel misbruik is toch kleiner als ze wakker zijn en alert. Bovendien moet er bij de veroordeelde vader een volwassen vriend zijn als zijn dochters blijven slapen. Tot het jongste meisje 14 wordt, moeten de meisjes dezelfde kamer delen zodat ze elkaar kunnen steunen".

    Scheiding
    Vrouwenbewegingen zijn woedend over de uitspraak. Zij nemen het niet dat de rechter de kinderen in gevaar brengt alleen maar om de vader het recht te bieden zijn dochters te zien. Na de veroordeling had zijn vrouw de man verlaten en sindsdien probeert ze het contact van haar kinderen met hun vader zoveel mogelijk te beperken.

    Computer
    De vader van de kinderen werd drie jaar geleden veroordeeld voor drie inbreuken van kinderporno op zijn computer. Hij legde ook links en shortcuts naar kinderpornosites. De rechter motiveerde toen zijn uitspraak juist door de stellen dat het niet zeker was dat zijn kinderen geen gevaar liepen bij hun pedofiele vader. Zijn naam belandde ook voor vijf jaar op een lijst met seksdelinquenten. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit zit naakt in rollercoasters voor goede doel

    Brit zit naakt in rollercoasters voor goede doel


    Geld inzamelen voor het goede doel kan op vele manieren. Zelfs door naakt in rollercoasters te kruipen, zo blijkt. Een 27-jarige Brit reisde in enkele maanden heel Europa en Amerika af om pretparken te bezoeken. In totaal maakte Richard Jones tienduizend toertjes in z'n blootje in een achtbaan.

    Een fameuze stunt, maar geen primeur: zes jaar geleden haalde de weldoener ook al een plekje in het Guinness Book of records met de meeste naakte salto's in de lucht. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!