WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    16-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamant haalt 7,15 miljoen euro op veiling in Hong Kong

    Diamant haalt 7,15 miljoen euro op veiling in Hong Kong


    Veilinghuis Christie's heeft een recordbedrag ontvangen voor een ring met een vijfkaraats roze diamant. Een anonieme Aziatische koper telde 7,15 miljoen neer voor het kleinood met de naam Vivid Pink.

    Aziatische markt
    Het juweel werd geschat op maximaal 4,6 miljoen. "Uiteindelijk werd er bijna het dubbele voor geboden. De markt oordeelde dat de Vivid Pink dus veel meer waard was", aldus een woordvoerster van Christie's. "Juwelen vinden steeds gretiger aftrek bij onze Aziatische klanten", vervolgt zij.

    Duurste
    Het duurste sieraad dat ooit werd geveild, blijft intussen een diamant van 30 karaat. Die werd een jaar geleden in Londen verkocht voor 15,8 miljoen euro. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste tv ter wereld kost 1,65 miljoen euro

    Duurste tv ter wereld kost 1,65 miljoen euro


    72 diamanten, 28 kg puur goud en alligatorleer op 55 inch led-tv



    Stuart Hughes pakt uit met de duurste tv ter wereld: de PrestigeHD Supreme Rose Edition. De Britse goudsmid versierde een 55 inch led-televisietoestel met 28 kilo puur goud, 72 diamanten, alligatorleer en nog wat andere exclusieve materialen zoals amethist en zonnesteen. Prijskaartje: 1,65 miljoen euro. Duizelingwekkend.

    De iets minder dure versie heb je al voor 1,1 miljoen euro.

    De iets minder dure versie heb je al voor 1,1 miljoen euro.
    De goudsmid is niet aan zijn proefstuk toe. Hij smukte eerder al spelcomputers en gsm's op tot pure luxeproducten. De met diamanten getooide Nokia Supreme kost bijvoorbeeld kost zo'n 110.000 euro. Deze superluxueuze tv versierde hij in opdracht van de Duitse televisiefabrikant Metz.

    Mocht de PrestigeHD Supreme Rose Edition je te duur uitvallen, dan is er nog altijd de PrestigeHD Supreme Edition. Deze moet het doen met wat minder goud en diamanten. Voor een 'prikje' is hij van jou: 1,1 miljoen euro. Voor de tv-kijkers die zwemmen in het geld, bestellen kan via de website van Hughes. (hlnsydney/kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertraging vliegtuig door invasie kakkerlakken

    Vertraging vliegtuig door invasie kakkerlakken

    Het zal je als reiziger maar overkomen. Je hebt een duur vliegtuigticket geboekt in eerste klasse om plots geconfronteerd te worden met een heel legertje kakkerlakken. Passagiers van American Airlines kunnen er over meespreken.

    Alissa Kempler had zich lekker neergevlijd in haar first class zetel toen het wansmakelijke incident zich voordeed, zo vertelde ze aan journalisten van de Amerikaanse zender Channel 9. Het vliegtuig op de luchthaven van Miami was klaar om op te stijgen maar dat was buiten de insecten gerekend. De crew kwam de inzittenden waarschuwen dat er zich een hele kolonie kakkerlakken bevond in de eerste klasse.

    Angstig
    "Na dat bericht zat ik angstig op mijn stoel en ik keek voortdurend om me heen", getuigde Alissa Kempler. "Ik vroeg me af hoeveel kakkerlakken ik bij thuiskomst in mijn badkuip zou vinden". De vlucht liep een vertraging op van negentig minuten, zoveel tijd was er nodig om het vliegtuig te ontdoen van de beestjes.

    Uitzonderlijk
    Een woordvoerder van American Airlines verklaarde dat zulke invasies van insecten zeer uitzonderlijk zijn maar dat het zeker niet de eerste keer was. Vliegtuigen worden regelmatig onder handen genomen door firma's gespecialiseerd in ongediertebestrijding. (hlnsydney/kve)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasgeboren meisje op straat gevonden in Rotterdam

    Pasgeboren meisje op straat gevonden in Rotterdam


    In Rotterdam is vandaag een vondeling aangetroffen. Het meisje lag naast een vuilcontainer en was gewikkeld in een witgele handdoek. Een buurtbewoonster die afval weggooide, vond het meisje.

    Het net geboren kindje had nog een navelstreng. De politie meldde dat ze is overgebracht naar het ziekenhuis. Een woordvoerster kon niet zeggen of het meisje in goede gezondheid verkeert.

    Donderdag werd in Hoorn ook al een pasgeboren kind op straat gevonden. Het jongetje lag in een kartonnen doos. Vandaag heeft burgemeester Onno van Veldhuizen het kind ingeschreven bij de burgerlijke stand in Hoorn. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste man ter wereld gestorven

    Kleinste man ter wereld gestorven

    Pingping naast
de grootste man ter wereld.

    Pingping naast de grootste man ter wereld.
    De kleinste man ter wereld is eergisteren op 21-jarige leeftijd overleden, meldt een woordvoerder van het Guinness Book of Records. He Pingping uit het Chinese Binnen-Mongolië was amper 74,61 centimeter groot. Hij werd geboren met dwerggroei, en stond sinds maart 2008 te boek als de kleinste man ter wereld.
     
    Pingping was voor televisieopnames in Italië toen hij plots pijn kreeg in de borststreek. In een ziekenhuis in Rome werd hij behandeld voor hartproblemen. Wie hem opvolgt in het Guinness Book of Records is nog niet duidelijk. Wel kreeg Pingping de laatste tijd 'concurrentie' van een Nepalese 17-jarige tiener die slechts 56 centimer groot zou zijn. (dpa/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitlerjongeren spioneerden op fietstochten in Engeland

    Hitlerjongeren spioneerden op fietstochten in Engeland


    Voor het begin van de Tweede Wereldoorlog zouden leden van de Hitlerjügend bij zogenaamd onschuldige fietstochten doelwitten in Engeland verkend hebben. Dat vermoedde de Britse geheime dienst in elk geval, zoals bleek uit in Londen gepubliceerde documenten.

    Omgeving in kaart brengen
    Volgens de rapporten uit 1937 hadden de Duitse jongeren mogelijk de opdracht gekregen om wegen, bruggen en dorpen exact in kaart te brengen. Met die waarnemingen konden ze "op een dag tot het welzijn van het vaderland hebben kunnen bijdragen".

    Contacten beperken
    De Britse geheime dienst vond weliswaar geen rechtstreekse bewijzen voor spionageplannen, maar de politie had de opdracht gekregen elk nieuwe groep Duitse fietsers onmiddellijk te melden. Bovendien werd getracht de toenemende contacten tussen Britse padvinders en de Hitlerjugend in te perken, zo blijkt uit de documenten.

    Zo waren er tijdens de fietstochten ontmoetingen tussen Engelse en Duitse jongeren, waarbij de gastheren ook naar Duitsland werden uitgenodigd. Hoge vertegenwoordigers van de jeugdorganisaties stonden voor het uitbreken van de Tweeede Wereldoorlog in 1939 met elkaar in contact, om de uitwisseling tussen de jongeren te bevorderen. De stichter van de Britse scoutsbeweging, lord Baden-Powell, zou zelfs voor een gesprek met Hitler uitgenodigd geweest zijn. Of ze elkaar daadwerkelijk ontmoet hebben, is tot op vandaag niet bekend. (belga/svl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als monnik vermomde nazi's moesten Vaticaan bespioneren

    Als monnik vermomde nazi's moesten Vaticaan bespioneren

    Tijdens de Tweede Wereldoorlog koesterde nazi-Duitsland het plan om het neutrale Vaticaanstad te infiltreren met spionnen die zich als monniken voordeden. Dat schrijft de Daily Express.

    Het opzet leest als een aflevering van de komische reeks ''Allo 'Allo', maar het was de nazi's bittere ernst. Dat blijkt uit pas openbaar gemaakte rapporten van de Britse inlichtingendienst MI5.

    Zes undercoveragenten
    Een van de vele nazi-sympathisanten in Rome - Italië was bondgenoot van Duitsland in WO II - vatte het plan op in de herfst van 1943. De geallieerde troepen waren in opmars doorheen Italië en de nazi's begonnen zich terug te trekken uit de Italiaanse hoofdstad. Om het reilen en zeilen in Rome na de terugtrekking toch nog te kunnen volgen, stuurde men vanuit Berlijn zes undercoveragenten die voor geestelijken moesten doorgaan.

    Dol op vrouwen
    De spionnen vielen echter door de mand bij vertegenwoordigers van het Vaticaan omdat het pover was gesteld met hun kennis van de katholieke leer en omdat ze opvallend geïnteresseerd waren in vrouwen. Uiteindelijk tipte een schrandere Italiaanse politieagente de Britten over de nazi-infiltratie, en het hele plan werd afgeblazen.

    Details over de actie werden bekend gemaakt in rapporten die sinds kort geraadpleegd kunnen worden in het Britse Nationaal Archive. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama's gezocht voor recordpoging borstvoeding

    Mama's gezocht voor recordpoging borstvoeding


    Voor het eerst in Vlaanderen wordt een recordpoging borstvoeding georganiseerd. Mammacafé en de Socialistische Mutualiteiten organiseren het evenement om borstvoeding positief in beeld te brengen.

    Recordpoging
    Op maandag 5 april willen beide organisaties het Benelux-record van 72 deelnemers in Nederland verbreken. Beide organisaties roepen zoveel mogelijk mama's op om die dag naar Planckendael af te zakken. Daar organiseren ze een ontmoetingdag voor het ganse gezin met rondleidingen, informatiestands en rondleidingen. Deelnemers aan het record krijgen er meteen hun toegangsticket terugbetaald.

    Te laag
    Het aantal vrouwen dat start met borstvoeding ligt in België bijzonder laag ten opzichte van omringende landen. De meeste vrouwen starten wel met borstvoeding (64% op dag 6 ), maar velen haken af (39% op 3 maanden).

    Kraamlogboek
    Meer ondersteuning van de borstvoeding zou tijdens de kraamperiode moeten gegeven worden. Daarom wordt een kraamlogboek gelanceerd.  Het kraamlogboek bevat nuttige informatie over de eerste zeven dagen na de geboorte. Omdat het een klein boekje is, kan je er gemakkelijk in bijhouden hoe de borstvoeding verloopt.

    Borstvoedingshoekjes

    Om in te gaan op de vraag om op openbare plaatsen discreet borstvoeding te kunnen geven, zullen in verschillende grote kantoren van de Socialistische Mutualiteiten knusse borstvoedingshoekjes ingericht worden waar moeders tijdens de kantooruren terecht kunnen met hun kindje.  Voor meer informatie en inschrijvingen: www.reddie-teddy.be (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjes moeten van rechter in weekends naar pedofiele vader

    Meisjes moeten van rechter in weekends naar pedofiele vader

    In Australië is grote beroering ontstaan over een uitspraak van een rechter die twee meisjes van 8 en 10 jaar jong in Hobart (de hoofdstad van het eiland Tasmanië) verplicht om de weekends door te brengen met hun pedofiele vader. De man werd veroordeeld voor het bezit van kinderporno. De meisjes moeten wel een kamer hebben die ze van binnenuit op slot kunnen doen 's nachts en de vader moet constant begeleid zijn door een volwassene. Het oudste meisje heeft al verklaard dat ze bang is als ze bij hun vader moeten blijven slapen. De man had ooit voorgesteld aan één van zijn dochters om bij hem in bed te slapen.

    De gecontesteerde beslissing kwam van rechter Robert Benjamin van de rechtbank van Hobart. De man oordeelde dat "de meisjes bescherming nodig hebben van hun vader, vooral 's nachts. Het risico op seksueel misbruik is toch kleiner als ze wakker zijn en alert. Bovendien moet er bij de veroordeelde vader een volwassen vriend zijn als zijn dochters blijven slapen. Tot het jongste meisje 14 wordt, moeten de meisjes dezelfde kamer delen zodat ze elkaar kunnen steunen".

    Scheiding
    Vrouwenbewegingen zijn woedend over de uitspraak. Zij nemen het niet dat de rechter de kinderen in gevaar brengt alleen maar om de vader het recht te bieden zijn dochters te zien. Na de veroordeling had zijn vrouw de man verlaten en sindsdien probeert ze het contact van haar kinderen met hun vader zoveel mogelijk te beperken.

    Computer
    De vader van de kinderen werd drie jaar geleden veroordeeld voor drie inbreuken van kinderporno op zijn computer. Hij legde ook links en shortcuts naar kinderpornosites. De rechter motiveerde toen zijn uitspraak juist door de stellen dat het niet zeker was dat zijn kinderen geen gevaar liepen bij hun pedofiele vader. Zijn naam belandde ook voor vijf jaar op een lijst met seksdelinquenten. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit zit naakt in rollercoasters voor goede doel

    Brit zit naakt in rollercoasters voor goede doel


    Geld inzamelen voor het goede doel kan op vele manieren. Zelfs door naakt in rollercoasters te kruipen, zo blijkt. Een 27-jarige Brit reisde in enkele maanden heel Europa en Amerika af om pretparken te bezoeken. In totaal maakte Richard Jones tienduizend toertjes in z'n blootje in een achtbaan.

    Een fameuze stunt, maar geen primeur: zes jaar geleden haalde de weldoener ook al een plekje in het Guinness Book of records met de meeste naakte salto's in de lucht. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vermogen koning Albert bedraagt 1 miljard euro"

    "Vermogen koning Albert bedraagt 1 miljard euro"


    Het privévermogen van koning Albert II is een veelvoud van de 12,4 miljoen euro die het Paleis al jarenlang opgeeft. Volgens financieel specialist Thierry Debels staat op de rekening van de vorst liefst tachtig maal meer en dus één miljard euro. "En dat is allicht nog een onderschatting", zegt Debels in de krant Het Nieuwsblad. Bijvoorbeeld "flink wat fortuin in Congo" zit nog niet in de optelsom verrekend.
     
    Debels onderzocht de persoonlijke rijkdom van de Belgische dynastie in zijn boek 'Het verloren geld van de Coburgs'. Hij baseert zijn cijfer op de historische aandelen van het koningshuis bij de Generale Maatschappij, het huidige Suez. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In beroep tegen celstraf voor zoen op restaurant in Dubai

    In beroep tegen celstraf voor zoen op restaurant in Dubai


    Twee Britse geliefden die wegens een passionele kus in een restaurant in Dubai tot een maand cel was veroordeeld, gaan in beroep.

    Ayman Najifi, een Brit die werkt in Dubai, was in nomvember opgepakt na een klacht van "kussen in het openbaar" met een Britse toeriste. Volgens de geliefden was het "gewoon een zoentje", en ze gaan dan ook in beroep. De rechter beslist op 4 april. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dief bezorgt na 40 jaar gestolen portefeuille aan politie

    Dief bezorgt na 40 jaar gestolen portefeuille aan politie

    Een dief kreeg na veertig jaar berouw en stuurde een gestolen portefeuille naar de politie. Bij de portefeuille stak een brief waarin hij zich verontschuldigde.

    Hij biechtte op dat hij destijds dronken en blut was. 'Ik heb oprecht spijt van mijn daad. Probleem was dat ik niet meer wist waar ik de portefeuille gelegd had', luidt het in de brief. Toen hij de portefeuille per ongeluk terug vond, begon het te dagen. Plots werd weer alles duidelijk. De dief stak uit eerlijke schaamte duizend Zweedse kroon (103 euro) in de portefeuille als een vorm van schadevergoeding.

    De politie in Vansbro was verrast door de actie. "Het is echt ongelooflijk en de eerste keer dat we zoiets meemaken", aldus politiechef Lars Johansson in de krant Dala Demokraten. De agenten gingen meteen op zoek naar de eigenaar van de portefeuille. "Helaas is de man intussen overleden maar we gaan de portefeuille met het geld overmaken aan zijn nabestaanden", besluit Johansson. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donna vastberaden dikste vrouw ter wereld te worden

    Donna vastberaden dikste vrouw ter wereld te worden

    .

    Donna Simpson is een vrouw met ambitie. De 42-jarige Amerikaanse uit New Jersey weegt momenteel al 273 kilo, maar wil kost wat kost de dikste vrouw ter wereld worden en haar gewicht de komende twee jaar verdubbelen. Simpson stelt zowaar dat ze gezond is, ondanks dat ze een scooter nodig heeft om zich te verplaatsen.

    "Het liefst eet ik sushi", zegt Simpson in de Engelse Daily Mail. "Maar in tegenstelling tot anderen kan ik in één keer zeventig van die grote stukken naar binnen werken", aldus Simpson. Ook op cake en snoep ben ik verlekkerd. Vooral doughnuts."

    Dikste moeder ooit

    Simpson, die zich in XXXXXXXL kledij werkt, speelt kilo's junk food naar binnen en probeert ook zo weinig mogelijk te bewegen. Ze is al in het bezit van het Guinness World Record als 's werelds dikste moeder, toen ze met haar 240 kilo in 2007 een baby ter wereld bracht. Jacqueline zag het leven na een keizersnede, een operatie waarbij een team van dertig dokters aan te pas kwam.

    Ondanks dat Donna amper zeven meter kan stappen zonder te gaan zitten, wil ze dus nog dikker worden. "Ik hoop ooit 450 kilo te wegen. Maar dat kan weleens moeilijk worden, want door achter mijn dochter te lopen verdik ik nog weinig."

    'Buikenman'
    Merkwaardig genoeg staat de man van Simpson, de 49-jarige Philippe, helemaal achter het plan van zijn partner. Philippe bekent immers te houden van vrouwen met overgewicht. Zo leerde hij Donna kennen op een datingsite voor dikkerds, ondanks dat hij zelf maar 68 kilo weegt. "Hij is een echte 'buikenman' en steunt me volledig."

    Eigen website
    Om haar doel te bereiken, werkt Donna dagelijks tot 12.000 calorieën naar binnen, meer dan zes keer het gezonde gemiddelde. En om het nog allemaal wat gekker en perverter te maken: Donna laat mannen op een website betalen om toe te zien hoe ze al dat fast food naar binnen werkt. Dat laat haar toe al dat eten te bekostigen.

    Donna's gewichtsprobleem begon al op vroege leeftijd. Toen ze negen was, woog ze al 87 kilo. "Door ons veel eten te geven, toonde mama hoe graag ze ons zag. Ze beschermde ons ook. Niemand mocht zeggen dat ik een dik meisje was en met dokters die stelden dat ik gezondheidsrisico's liep, ging ze altijd in discussie." (odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    14-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokodil springt bijna in bootje van vissers

    Krokodil springt bijna in bootje van vissers

    .

    Drie vissers hebben de schrik van hun leven beleefd. Net toen ze hun buit aan boord wilden halen, sloeg een krokodil toe. De krokodil sprong bijna in het bootje van de vissers.

    Steve McEwan (50) en Craig Adams (45) gingen met een makker vissen in Shady Camp. Plots had Adams beet. De Australiër had een barramundi aan de lijn maar wat hij niet wist was dat een krokodil zijn zinnen gezet had op de hap.

    Toen hij de buit aan boord van het bootje wilde halen, hapte de krokodil toe. De visser verloor het evenwicht en zijn makker viel bijna overbood, meldt NT News. Volgens kenners gebeurt het wel vaker dat krokodillen de jacht inzetten op prooien aan een vislijn. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa verliest massaal vlinders

    Europa verliest massaal vlinders


    Van de bijna vijfhonderd soorten vlinders die in Europa voorkomen, is 9 procent met uitsterven bedreigd. Nog eens 10 procent geldt als kwetsbaar. Dat blijkt uit de nieuwe Europese Rode Lijst voor dagvlinders. In Europa leven in totaal 482 soorten dagvlinders, waarvan bijna een derde uitsluitend in Europa voorkomt.

    Ongeveer de helft van de soorten blijft op dit moment stabiel, ongeveer een derde gaat achteruit en slechts 4 procent neemt toe. Bijna 20 procent van de dagvlindersoorten heeft de status bedreigd of kwetsbaar, zoals het klaverblauwtje, het gentiaanblauwtje en de bruine vuurvlinder.

    Als belangrijkste bedreiging voor de vlinders geldt het verlies van leefgebied door veranderingen in landbouwmethoden. Andere belangrijke bedreigingen zijn klimaatverandering, branden en toerisme. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadese politici eten zeehond uit protest tegen Europese ban

    Canadese politici eten zeehond uit protest tegen Europese ban


    Uit protest tegen het Europese importverbod op producten van zeehonden hebben Canadese parlementariërs vandaag robbenvlees gegeten. Het restaurant van het parlement had zeehond op het lunchmenu gezet.

    Ook een schoonheidskoningin en gasten deden zich te goed aan het "heerlijke, wildachtige" vlees. Een minister droeg een kledingstuk met zeehondenbont.

    De actie was bedoeld als uiting van solidariteit met degenen die leven van de zeehondenjacht. Zij lijken door het Europese verbod een kwart van hun inkomsten te gaan verliezen.

    Wreed en onmenselijk
    De conservatieve Canadese regering verzet zich tegen de Europese ban die afgelopen juli was afgekondigd. De Europese Unie beschouwt de jacht op de robben als wreed en onmenselijk. De dieren worden doodgeschoten of doodgeknuppeld.

    Buiten het parlement protesteerde een handvol demonstranten tegen de jaarlijkse jacht, die eind deze maand weer begint. De autoriteiten staan de slachting van 338.000 robben toe.

    De Canadese gouverneur-generaal Michaëlle Jean baarde vorig jaar nog opzien door het hart van een net geslachte zeehond rauw op te eten. Ze wilde zo haar steun betuigen aan de robbenjagers in het Noordpoolgebied. Jean is als gouverneur-generaal de vertegenwoordiger van de Britse koningin Elizabeth II, die ook staatshoofd is van Canada. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erotisch dansen kost 2,5 maand cel in Indonesië

    Erotisch dansen kost 2,5 maand cel in Indonesië


    In Indonesië zijn zes mensen tot celstraffen veroordeeld wegens het maken van erotische bewegingen en medeplichtigheid daaraan. De vier danseressen en twee andere medewerkers van een bar in Bandung, op het eiland Java, moeten voor tweeënhalve maand de gevangenis in.

    Ze worden beschuldigd van erotisch dansen voor publiek, en schenden daarmee de controversiële antipornografiewet die sinds 2008 bestaat. Die wet veroordeelt 'alle obscene activiteiten en lichaamsbewegingen die de publieke moraal kunnen beschadigen'.

    De regelgeving leidde tot veel protest in Indonesië. Critici zeggen dat de wet een bedreiging kan vormen voor oude culturen, waarin bijvoorbeeld stammen nog peniskokers dragen. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwenoude mammoets plots aan de oppervlakte in Siberië

    Eeuwenoude mammoets plots aan de oppervlakte in Siberië

    .

    Vlees nog steeds eetbaar

    Sinds de permafrost aan het dooien is in de Siberische toendra komen meer en meer mammoetkarkassen aan de oppervlakte. Dat leidt tot een zeer opmerkelijke vaststelling: het vlees van de kolossen is door de eeuwenlange bevriezing nog vers genoeg om op te eten. Dat meldt de LA Times.

    Wie had gedacht dat de gigantische mammoets, die vroeger over de toendra heersten maar sinds lang zijn uitgestorven, opnieuw voor een bloeiende handel zouden kunnen zorgen? In Siberië blijken steeds meer dorpen te overleven dankzij de eeuwenoude kolossen die door de dooi in de toendra worden prijsgegeven. Men heeft er zelfs een nieuw Russisch woord voor uitgevonden 'mamonit', wat zoeken naar mammoets betekent.

    Slagtanden
    Siberische 'jagers' speuren de toendra af naar karkassen om de dierlijke producten te gelde te kunnen maken. Het vlees van de kolossen kan gekookt worden om op te eten of aan de huisdieren te voederen. De mooiste ivoren slagtanden worden aan musea overal ter wereld verkocht en zijn een goed alternatief voor die van olifanten waarin de handel trouwens verboden is. Minder fraaie slagtanden worden doorverkocht aan Chinese fabrieken die er hangertjes en schaakstukken van maken.

    Global warming
    Russische wetenschappers zijn het niet eens over de oorzaak van de dooi. Sommigen wijzen met een beschuldigende vinger naar global warming, terwijl anderen eerder sceptisch reageren. Niemand kan echter om het fenomeen van het smelten van de permafrost heen. Maar de dorpelingen hoor je nu niet klagen, zij hebben immers een nieuwe bron van inkomsten gevonden. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betere huidtransplantaties door ontdekking nieuwe stamcel

    Betere huidtransplantaties door ontdekking nieuwe stamcel


    Onderzoekers hebben een stamcel gevonden die in staat is alle weefsels te vormen die voorkomen in de opperhuid. Dat maakte het UMC Utrecht vandaag bekend.

    Muizen
    De gevonden cellen staan aan de basis van haarzakjes, talgklieren en de opperhuid zelf. Hoewel de cellen gevonden zijn bij muizen, zijn de resultaten van het onderzoek volgens de wetenschappers ook van toepassing op mensen omdat de betrokken eiwitten en cellen volledig vergelijkbaar zijn.

    Betere transplantaties
    De onderzoekers stellen dat hun vondst in de toekomst kan leiden tot betere huidtransplantaties omdat het denkbaar is dat lichaamseigen huidweefsel "met alles erop en eraan" in een laboratorium kan worden gekweekt. (belga/ep)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!