WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    19-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat een kaarsje in Scherpenheuvel branden via het web

    Laat een kaarsje in Scherpenheuvel branden via het web

    laat een kaarsje in scherpenheuvel branden via het web

    De parochie Scherpenheuvel biedt nu ook aan mensen, die slecht te been zijn of te weinig tijd hebben om naar het bedevaartsoord af te zakken, de kans om een kaarsje te branden. Via het internet kan je voortaan een aanvraag indienen zodat iemand anders het in je plaats doet.

    Een kaarsje laten branden via de website van het bedevaartsoord kost 3,50 euro, dat is net hetzelfde bedrag als ter plaatse.

    "We bekijken de aanvragen en verwachten via de bankrekening de betaling", aldus webmaster Guido Nijs in een krant van De Persgroep. "Eens dit gebeurd is, geven we aan de mensen die de kaarsen aansteken door wanneer de bezoekers de kaars willen laten branden. Onder meer de koster zal hiervoor instaan."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel laat surfers beslissen: abortus of niet?

    Koppel laat surfers beslissen: abortus of niet?

    koppel laat surfers beslissen abortus of niet

    Een koppel uit het Amerikaanse Minneapolis heeft een website gelanceerd waarop surfers hun stem kunnen uitbrengen: moet het zwangere duo kiezen voor een abortus of moet de vrucht blijven leven?

    Pete en Alisha Arnold (beiden 30) zeggen dat ze www.birthornot.com oprichtten omdat ze onzeker zijn of ze wel of niet ouders willen worden. Ze geloven in dit controversiële concept omdat "het publiek het verschil kan maken".
    "We stemmen voor alles: van onze president tot de winnaar van wedstrijden als 'Idool'. Waarom dan niet stemmen over een zwangerschap?"

    Miskramen

    De jongste maanden kreeg het koppel tot tweemaal toe een miskraam, maar Alisha is nu opnieuw zwanger. Ze is 17 weken ver. Surfers kunnen tot 7 december hun stem uitbrengen. Dat is twee dagen voor de vrouw 20 weken zwanger zal zijn en abortus onmogelijk wordt.

    Op dit moment vindt meer dan 77% van de surfers dat de vrouw moet bevallen. Circa 23% vindt dat de baby geaborteerd moet worden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter vervolgt restaurant nadat hij hele artisjok opeet

    Dokter vervolgt restaurant nadat hij hele artisjok opeet

    Of het heuglijk dan wel verontrustend nieuws is laten we in het midden, maar: je hoeft niet slim te zijn om dokter te worden. Dat bewees arts Arturo Carvajal, die in een restaurant in Miami een volledige artisjok naar binnen schrokte en vervolgens de zaak vervolgde omdat hij zich niet lekker voelde.

    Carvajal bestelde een gegrilde artisjok ("Een groente waar ik nog nooit van gehoord had, Edelachtbare", gaf hij in de rechtzaal te kennen) en werkte het ding vervolgens in zijn geheel naar binnen, in plaats van gewoon de eetbare delen van de blaadjes af te schrapen.

    De gevolgen van de eigenzinnige tafelmanieren lieten zich raden: de klant werd met hevige buikpijn geconfronteerd, en artsen vonden artisjokblaadjes die zijn inwendige huishouding blokkeerden.

    "Hij komt uit Cuba"
    Nu dient de misnoegde restaurantbezoeker klacht in wegens de geleden pijnen. Hij meent dat de ober onzorgvuldig is geweest door niet uit te leggen hoe een artisjok geconsumeerd dient te worden. "Mijn cliënt is afkomstig uit Cuba, waar het gebruikelijk is dat je de zaken eet zoals ze op je bord komen", zegt zijn advocaat.

    Het restaurant ziet het enigszins anders: "Wat is het volgende? Moeten we straks waarschuwingen op ons menu plaatsen om uit te leggen dat mensen de beenderen van de barbecueribbetjes niet mogen opeten?" (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtgevende bomen in plaats van straatlampen?

    Lichtgevende bomen in plaats van straatlampen?

    lichtgevende bomen in plaats van straatlampen

    Injecteer de bladeren van een boom met nanodeeltjes van goud en je krijgt een alternatief voor straatverlichting. Te gek? De "ontdekking" van "lichtgevende bomen" is dan ook een pure toevalstreffer.

    Wetenschappers uit Taiwan zochten een vervanger voor fosforpoeder bij de productie van ledverlichting. Bij de productie van wit schijnende ledlampjes is fosforpoeder noodzakelijk en dat poeder is niet alleen giftig maar ook duur.

    Onderzoeksleider Yen-Hsun Su kwam op het idee om nanodeeltjes goud in te zetten bij zijn zoektocht. Bij het inbrengen van deze deeltjes in de bladeren van de Bacopa Caroliniana - dit is een waterplant die voorkomt in het midden en het zuiden van de Verenigde Staten - lichtten de bladgroenkorrels rood op.

    De rode gloed kwam tevoorschijn door de gouddeeltjes met ultraviolet licht met een hoge golflengte te bestralen. De deeltjes produceerden een blauwachtig fluorescerende gloed die een rode gloed bij de omliggende bladgroenkorrels uitlokte.

    Optimistisch

    Een boom als straatverlichting is inderdaad esthetischer, maar vooralsnog enkel theorie. Wat als de geïnjecteerde bomen hun blad verliezen?

    Toch is Yen-Hsun Su optimistisch: “In de toekomst zullen we deze techniek kunnen gebruiken om straten te verlichten met de bomen die er langs staan. Dit zal niet alleen energie besparen en de lichtvervuiling terugdringen, maar ook meer CO2 uit de lucht halen. Het licht zet de bladgroenkorrels immers aan tot fotosynthese”, zo zegt hij in een interview met Chemistry World.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler liet Ufo ontwerpen om Londen en NY te bombarderen

    Hitler liet Ufo ontwerpen om Londen en NY te bombarderen


    Toen Hitlers macht op het einde van de Tweede Wereldoorlog afbrokkelde en het water hem aan de lippen stond, vroeg een wanhopige 'Führer' zijn wetenschappers een superwapen te creëren die hem de oorlog alsnog kon laten winnen.


    Zo kwamen de Duitsers met de V2-raketten en de eerste jet fighters op de proppen, maar die kwamen te laat om de nederlaag nog af te wenden. Andere ideeën, zoals een vliegende schotel die Londen en zelfs New York moest bombarderen, raakten niet voorbij het tekenbord. Zo werd aanvankelijk aangenomen, maar volgens een recent rapport in het Duitse wetenschappelijke magazine 'PM', zou zo'n vliegende schotel wel degelijk uitgewerkt zijn en zou een prototype zelfs ooit de lucht ingestuurd zijn.

    Gedetecteerd door Amerikanen
    In het artikel worden ooggetuigen geciteerd, die de zogenaamde Ufo met het ijzeren kruis als symbool van het Duitse leger in 1944 over de Thames zagen vliegen. De Amerikanen zouden het tuig ook als een potentieel gevaar gedetecteerd hebben. In de toenmalige New York Times werden er foto's van gepubliceerd en geschreven over een 'mysterieuze vliegende schijf die met hoge snelheden over de hoge gebouwen van de stad scheert'. Volgens het magazine vernietigden de Duitsers het papierwerk rond hun uitvinding, maar in 1960 konden UFO-experten in Canada een toestel namaken dat, tot hun eigen verbazing, echt kon vliegen.

    Vijftien prototypes
    Het Duitse project kreeg de naam Schriever-Habermohl mee, naar ingenieur en testpiloot Rudof Schriever en collega-ingenieur Otto Habermohl. Zij werkten tussen 1941 en 1943 in Praag aan hun schotel. Daarna kwam het project in handen van SS-officier Hans Kammler, toen Hitler aan Hermann Goering -hoofd van de luchtmacht- vroeg om een superwapen te lanceren.

    Gevangenen van de geallieerden claimden de zilveren vliegende schotel, die ongeveeer 5,4 meter breed was, meerdere keren gezien te hebben. volgens Joseph Andreas Epp, die als ingenieur meewerkte aan het project, werden er vijftien prototypes gebouwd. Rond een centrale cockpit werden er vleugels gebouwd die een cirkel vormden en het toestel deed klimmen. Na de oorlog hielpen vele Duitse wetenschappers mee aan het Amerikaanse ruimteprogramma.

    Poolse historicus
    De theorie wordt ook gevoed door Igor Witkowski, een Poolse gewezen historicus en journalist. In zijn boek uit 2000, 'Prawda O Wunderwaffe', claimt de man dat de Nazi's een buikvormig luchtvaarttoestel gecreëerd hadden en dat Hitler de beste wetenschappers en ingenieurs tot zijn beschikking had. (odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finnen veilen 200 jaar oude champagne uit scheepswrak

    Finnen veilen 200 jaar oude champagne uit scheepswrak


    Volgens kenner Juhlin is de champagne van uitstekende kwaliteit. 

    Tweehonderd jaar oude, nog drinkbare champagne uit een scheepswrak moet de Finse staatskassen spekken. Enkele van de 168 flessen die in de zomer van de bodem van de Oostzee gehaald werden, zullen per opbod worden verkocht, meldt de regionale regering van het Finse eiland Åland. Mogelijk gaat het om de oudste drinkbare champagne ter wereld.

    Champagne-expert Richard Juhlin mocht al van twee flessen proeven. "Heerlijk", riep de Zweed uit, die naar eigen zeggen al 7.000 verschillende champagnes proefde.
     
    Duikers vonden de flessen de voorbije zomer in een wrak voor de kust van de gemeente Föglö op Åland, tussen de kusten van Finland en Zweden. Er kon vooralsnog niet worden vastgesteld om welk schip het gaat en wanneer het verging.
     
    Volgens laboratoriumonderzoek gaat het om champagne van de merken Veuve Clicquot en Juglar, die waarschijnlijk tussen 1805 en 1829 gemaakt werd. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varken uit speelgoedboerderij om moslims en joden niet voor het hoofd te stoten

    Varken uit speelgoedboerderij om moslims en joden niet voor het hoofd te stoten



    Een HappyLand Goosefeather Farm-set mét varkentje.

    In het Verenigd Koninkrijk heeft een keten van speelgoedwinkels een varkentje uit een speelgoedboerderij gehaald. De directie wil zo voorkomen dat joodse en islamitische ouders aanstoot nemen aan het 'onreine' dier. Dat meldt The Sun.

    De merkwaardige maatregel kwam aan het licht nadat een moeder bij de Early Learning Centre-winkel (ELC) had geklaagd dat er een varkentje ontbrak in de boerderijset HappyLand Goosefeather Farm. Die had de vrouw voor de eerste verjaardag van haar dochtertje gekocht.

    "De boerderij had wel nog een varkenshok en een knop die een knorgeluid maakt als je er op duwt. Maar het varken was spoorloos", aldus de vrouw.

    Klachten
    De moeder schreef een brief naar de directie van de ELC-winkels en kreeg een mail terug met de verklaring voor de mysterieuze verdwijning van het plastieken varkentje. Het speelgoeddiertje was uit alle boerderijpakketten verwijderd om joodse en islamitische ouders niet voor het hoofd te stoten. Beide religies verbieden het nuttigen van varkenvlees wegens onrein. Die beslissing kwam er na klachten van klanten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische geheime dienst zet voor het eerst deuren open van landhuis Stalin

    Russische geheime dienst zet voor het eerst deuren open van landhuis Stalin


    Een archieffoto van Stalin met zijn dochter 

    De Russische geheime dienst heeft voor het eerst officieel de deuren opengegooid van het landhuis van Josef Stalin in Moskou, in de buurt van Kremlin. Een selecte groep Russische journalisten kreeg vandaag een rondleiding. Stalin overleed in de 'datsja' op 5 maart 1953 aan een hartaanval.

    Historicus Sergej Devjetov van de FSO vertelde dat het huis onder meer een bunker heeft die in 1942 gebouwd werd. In tegenstelling tot wat stadslegendes willen doen geloven, werd er echter geen metrolijn of tunnel tussen het huis en het Kremlin gevonden.
    Bij grote delen van de Russische bevolking leeft nog altijd een fascinatie voor Stalin, alhoewel de dictactor verantwoordelijk is voor de dood van miljoenen mensen. Maar blijkbaar weegt de overwinning van het Sovjetleger tegen nazi-Duitsland in de Tweede Wereldoorlog nog altijd door.

    Deelnemers aan de rondleiding beschreven de inrichting van de "datsja" als weinig luxueus. Opvallend waren wel de vele geschenken van Mao Zedong, de leider van de Chinese Revolutie. Stalin had muren ook versierd met foto's van magazines uit de Sovjettijd. Hij betaalde zelf om de foto's te laten vergroten.

    Hotel
    Nadat de personencultus rond Stalin was gaan liggen, liet de Communistische Partij het huis gebruiken als hotel. Het personeel mocht niet verklappen dat Stalin er ooit geleefd had. In 1991 kwam het pand in handen van de Russische geheime dienst. Er kwamen sindsdien alleen uitgelezen gasten, zoals de voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore.

    Het huis wordt voorlopig niet opengesteld voor het grote publiek. De FSO acht daarvoor de tijd niet rijp. (dpa/ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten projecteren porno op gevel

    Studenten projecteren porno op gevel


    Een groep Britse studenten was het beu om erotische films op hun kleine laptopscherm te bekijken en besloot de beelden op de zijgevel van een gebouw met studenkamers te projecteren. De hele buurt kon, mede dankzij een gigantisch stereosysteem, meegenieten van het spekatkel. Dat meldt The Sun.

    Tien op tien
    De studenten van de Bournemouth University schakelden een projector in om de film af te spelen. Het resultaat was een beeldscherm van tien bij tien meter. Eén van de jongens wist ook zijn geluidsinstallatie aan de projector te koppelen, zodat het gekreun en gehijg over de hele campus te horen was.

    Het betere werk
    "De avond begon heel saai", doet een van de studenten het verhaal. "We keken met z'n allen naar een soft-erotische film op mijn laptop en bedachten dat we hem net zo goed op de buitenmuur konden projecteren. Toen dit lukte, leek het ons natuurlijk leuker om wat opwindender materiaal op te dissen."

    Grap
    "Ik denk dat iedereen de grap wel kon waarderen", aldus een student. "Wij vonden het in ieder geval allemaal hilarisch.

    "Het zijn studenten en aan dit soort grappen doe je niks", aldus de beheerder van de campusgebouwen. "Er hangt de kerels echter een zware straf boven het hoofd". (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor roze diamant: 34 miljoen euro

    Recordbedrag voor roze diamant: 34 miljoen euro

    Een roze diamant van 24,78 karaat heeft tijdens een veiling in Zwitserland een recordbedrag van 46 miljoen dollar (of zo'n 34 miljoen euro) gehaald. Dat zegt veilinghuis Sotheby's.


    De roze edelsteen is uiteraard erg zeldzaam: er zit geen enkele oneffenheid in de diamant en hij is volledig doorschijnend. Ook de slijpvorm is hoogst uitzonderlijk: de roze diamant is in smaragdvorm geslepen, iets wat normaal gezien alleen bij witte diamanten gebeurt.

    Het perperdure kleinood, dat op een ring is gemonteerd, was gedurende zestig jaar in handen van een privéverzamelaar. Het recordbedrag om de diamant van eigenaar te doen veranderen, werd neergeteld door de Britse diamanthandelaar Laurence Graff. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel geëvacueerd voor dodelijke masturbatiesessie

    Hotel geëvacueerd voor dodelijke masturbatiesessie


    In Pennsylvania is begin deze maand een hotel geëvacueerd nadat er een scherpe geur van chemische producten was waargenomen. Die stank bleek afkomstig van een kamer waar het personeel stootte op het naakte lijk van een man met een gasmasker, temidden van een aantal seksspeeltjes en scheikundige vloeistoffen. Dat schrijft de Philadelphia Daily News.

    Onderzoek heeft gisteren uitgewezen dat de chemische vloeistoffen kuisproducten waren die de man had opgesnoven als onderdeel van een masturbatiesessie. Volgens de politie inhaleerde het slachtoffer de dampen om een staat van euforie te bereiken. Een bron dichtbij het onderzoek spreekt van een daad met een ritueel karakter. Hij leidt dat af uit de aard van de seksspeeltjes die in de hotelkamer werden aangetroffen.

    Geen kwaad opzet
    Het onderzoek loopt nog, maar de politie sluit kwaad opzet uit. Het slachtoffer was alleen in de kamer. Er wordt vanuit gegaan dat de man omgekomen is tijdens een extreme daad van zelfbevrediging.

    De onderzoekers spreken zich niet uit over de doodsoorzaak. De resultaten van de autopsie en het toxicologische onderzoek moeten daar uitsluitsel over brengen.

    Op zakenreis
    De identiteit van de 'roekeloze rukker' wordt niet vrijgegeven. Men wil enkel kwijt dat het gaat om een 48-jarige man uit Indiana die in Philadelphia op zakenreis was. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Verkoop rendiervlees Lidl verknoeit magie eindejaarsfeesten"

    verkoop rendiervlees lidl verknoeit magie eindejaarsfeesten

    Rendier op het menu met Kerstmis, het klinkt wat vreemd, maar in Groot-Brittannië heeft supermarkt Lidl rendierbiefstukken in de rekken liggen. Hetgeen niet bij iedereen in goede aarde valt.

    Lidl, dat meer dan 500 vestigingen heeft in het Verenigd Koninkrijk, is de eerste grote supermarktketen die rendiervlees aanbiedt in de aanloop naar de eindejaarsdagen.

    Maar de keten wordt ervan beschuldigd de magie van Kerstmis te verknoeien. Justin Kerswell van actiegroep Viva!: "Achter wat Lidl luxe-keuken noemt, gaat een industrie schuil die wilde dieren uitbuit. Verslagen tonen aan dat tot 70% van de rendieren die gedood worden voor hun vlees nog kalveren zijn."

    Het feit dat de dieren achternagezeten worden door sneeuwscooters en helikopters, bezorgt hen bovendien veel stress, zo klinkt het.
    Onderzoek heeft uitgewezen dat het aantal rendieren in Siberië drastisch is gedaald in het post-Sovjet-tijdperk. "Het vlees commercialiseren in het Westen kan de cijfers nog verder doen dalen."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLM biedt gratis ruimtevluchten aan

    KLM biedt gratis ruimtevluchten aan

    klm biedt gratis ruimtevluchten aan

    De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat over drie jaar starten met raketvluchten. Vaste klanten kunnen sparen voor een gratis ticket.

    KLM opent in 2014 een revolutionaire ruimtebasis boven Curaçao. De ruimtereizen zullen plaatsvinden met het supersonische Lynx-toestel. Na een reis van veertig minuten kunnen passagiers een kleine tien minuten gewichtloosheid ervaren.

    KLM is de eerste maatschappij die zich heeft ingeschreven op de 70.000 euro kostende vluchten en neemt de promotie en ticketverkoop op zich. Vaste klanten kunnen alvast punten sparen voor een gratis ruimtereis.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkloze biedt 18.000 euro voor wie hem aanneemt

    Werkloze biedt 18.000 euro voor wie hem aanneemt

    Qua opvallende sollicitatiestrategie kan het tellen: Scott Avidon (45) een vader van twee die sinds zes maanden werkloos is, heeft 25.000 dollar (ruim 18.000 euro) veil voor de eerste die hem een baan aanbiedt.

    "Ik heb zeer gedreven naar werk gezocht", zegt Avidon tegenover de Huffington Post. "Ik sprak mijn contacten aan, surfte voortdurend naar jobsites, ging naar beurzen en klampte al mijn vrienden en familieleden aan voor tips. Toen dat allemaal niets uithaalde, besefte ik dat ik het proactiever en creatiever moest aanpakken."

    Specialisatie: juwelen
    Waarna Avidon dus met zijn opvallende financiële aanbod op de proppen kwam. Potentiële werkgevers die een zaakje ruiken, wezen echter gewaarschuwd: aan de 25.000 dollar van de sollicitant zijn een aantal voorwaarden verbonden. Ten eerste heeft de werkzoekende een nogal specifieke ervaring, want hij werkte als marketingspecialist voor een groothandel in juwelen. "Ik weet alles over metalen en glas, maar voor andere materialen kom ik niet in aanmerking", zegt hij.

    Tweede voorwaarde is dat Avidon een jaarloon van minstens 225.000 dollar (165.000 euro) wil, en de garantie dat hij minimaal drie maanden in dienst mag blijven. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje van Chinese kleuter (4) blijft maar groeien en groeien

    Buikje van Chinese kleuter (4) blijft maar groeien en groeien



    Vier jaar is het Chinese meisje Hu Yunxing uit de provincie Shanxi en haar buikomtrek meet al 1,06 meter. Toen ze amper zeven-acht maanden was, begon haar buikje alsmaar op te zwellen.

    Haar vader, Ju Tianpeng, zag geen andere oplossing dan de pers in te schakelen en hij stuurde het merkwaardige verhaal, voorzien van foto's, naar Chinese websites.

    Surfers reageerden massaal en de vader trekt met zijn dochtertje naar een ziekenhuis in Peking, waar het arme meisje kan behandeld worden. (jv)

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (21 Stemmen)
    » Reageer (3)
    16-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: lijkkisten voor homo's

    Nieuw: lijkkisten voor homo's

    Duitse begrafenisondernemers denken een gat in de markt te hebben gevonden met hun lijkkisten die speciaal werden ontworpen voor homoklanten. De ontwerpers - Mike Konigsfeld en Tom Brandl uit Keulen - vormen zelf al tien jaar een koppel.

    De lijkkisten zijn aan de buitenkant versierd met homo-erotische kunst, genre gespierde jonge mannen in allerhande poses. De binnenzijde werd opgesmukt met weelderig pluche.

    Kritiek
    "Uiteraard kregen we kritiek toen we onze nieuwe ontwerpen uitstalden in de toonzaal", zegt Konigsfeld. "Maar niemand kan ontkennen dat onze creaties mooi en smaakvol zijn".

    "Omwille van de slechte economische toestand moeten vele mensen besparen in hun uitgaven, ook voor de begrafenis van een dierbare. Behalve dan de homokoppels, die blijkbaar erg kapitaalkrachtig blijven. Vandaar ons idee om voor deze nichemarkt doodskisten te lanceren", aldus nog Konigsfeld en Brandl. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: gsm voor roddeltantes

    Nieuw: gsm voor roddeltantes



    BRUSSEL - De Zuid-Koreaanse gsm-fabrikant LG Electronics heeft een opmerkelijk verkoopargument voor zijn nieuwste toestel: het zou ideaal zijn voor vrouwen die graag roddelen.

    ‘De perfecte telefoon voor fashionable girls, op maat ontworpen voor sociale en vrouwelijke trendsetters die mobile gossip heerlijk vinden’, zo wordt de Belgische lancering van de LG In Touch Lady C320 aangekondigd in een persbericht.

    ‘Roddelen stimuleert de productie van endorfines, vermindert de stress en is goed voor ons immuniteitssysteem’, leren we nog uit dezelfde mededeling. En deze telefoon belooft zowaar om dat roddelen een stuk eenvoudiger te maken.

    Je zou bijna gaan denken dat het toestel de telefoongesprekken van je vriendinnen kan afluisteren, maar zo ver gaat het niet. De In Touch Lady C320 blijkt vooral ‘into social networking’ te zijn. Je kunt er met andere woorden heel makkelijk mee naar sociale netwerken surfen zoals Facebook of Netlog. Op dat vlak biedt het niks nieuws in vergelijking met heel wat andere toestellen die al op de markt zijn.

    Het toestel is verkrijgbaar vanaf eind deze maand voor een adviesprijs van 129,99 euro, en wel in de ‘hippe kleurcombinaties Cherry Pink/Black & White/Black’. Kleuren waar je gegarandeerd vrolijk van wordt, zo beloven de marketeers van LG ons.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wordt vrouw, dan weer man en trouwt nu (met vrouw)

    Man wordt vrouw, dan weer man en trouwt nu (met vrouw)


    Charles Kane (rechts) en zijn verloofde Victoria Emms.
    Charles Kane (50) onderging 23 jaar geleden een geslachtsverandering, maar had er op een gegeven moment genoeg van om Samantha te zijn. Dus werd hij weer en man en heeft zich intussen verloofd met de sprakelende roodharige Victoria Emms (28). In de verte luiden de bruiloftsklokken.


    De steenrijke Londense projectontwikkelaar Charles Kane, een gescheiden vader van twee kinderen, werd in 1987 de glamoureuze binnenhuisarchitect(e) Samantha Kane. Hij spendeerde zo'n 120.000 euro aan zijn geslachtsverandering. Een succesvolle ingreep, want hij/zij was korte tijd verloofd met een rijke landeigenaar.

    Teleurstellend seksleven
    In 2004 beseft Kane dat het leven als vrouw toch niet je dat is. "De vrouwelijke hormonen maakten me humeurig en emotioneel", getuigt hij. "Shoppen gaat algauw vervelen en mijn seksleven was teleurstellend".

    Terug man
    Vijf jaar geleden besloot Kane om weer man te worden. Drie operaties en 30.000 euro later was het zover. Zijn borstimplantaten werden verwijderd en zijn mannelijke geslachtsdelen werden in ere hersteld door middel van huidentingen. Opnieuw bleek de ingreep succesvol gezien zijn recente verloving. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse autohandel geeft gratis kalasjnikovs bij trucks

    Amerikaanse autohandel geeft gratis kalasjnikovs bij trucks

    Amerikanen en hun wapens, het blijft toch iets speciaals. Nations Trucks, in Sanford, belooft in een opvallende reclamecampagne een gratis machinegeweer voor iedereen die een tweedehands lichte vrachtwagen koopt.

    De verkoopstrategie werkt overigens prima: volgens sales manager Nick Ginetta gingen er meer dan dubbel zoveel wagens de deur uit sinds het aanbod vorige week bekendgemaakt werd. Bij elke truck hoort een gratis kalasjnikov, het bekende Sovjet-machinegeweer dat wereldwijd tot de populairste vuurwapens is gaan behoren.

    "We geven niet het wapen zelf mee, maar wel een bon van 400 dollar (bijna 300 euro) die onze klanten kunnen opmaken in een plaatselijke wapenwinkel", zegt hij.

    Recht op wapendracht
    Kritiek als zou Nations Trucks hiermee een verkeerd signaal de wereld insturen, wuift Ginetta weg. "We laten onze klanten gewoon toe om hun grondwettelijk recht op wapendracht uit te oefenen", zegt hij. "Je moét hier tenslotte geen wagen kopen om een AK-47 in huis te kunnen halen. We mogen dit doen: er is niet onwettigs aan - voor mij is dit een doodgewone promotie. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australiër leeft drie weken tussen 400 spinnen

    Australiër leeft drie weken tussen 400 spinnen


    Een Australische man is van plan drie weken door te brengen temidden van honderden spinnen, waaronder enkele zeer gevaarlijke. De Australiër, die vandaag begon aan het opmerkelijke initiatief, zal dit doen in de etalage van zijn winkel in Melbourne. Het doel is om 50.000 dollar in te zamelen voor een liefdadigheidsinstelling voor kinderen.
     
    Nick Le Souef zal gedurende drie weken eten, slapen en werken tussen 400 spinnen, waarvan er sommige zoals de redbackspin dodelijk kunnen zijn.
     
    Beetje gek
    "Ik ben een beetje gek om dit te doen. Redbackspinnen zijn dodelijk, maar weinig mensen sterven nog aan hun beet omdat tientallen jaren geleden een antigif ontwikkeld werd. Ik ben er zeker van dat ik niet gebeten zal worden", aldus de Australiër. "Ik ben al eens gebeten door slangen, en gestoken door roggen of andere gevaarlijke vissen, maar nog nooit door spinnen."
     
    Le Souef benadrukt dat spinnen zich liever bezighouden met levende kakkerlakken en sprinkhanen die ze als voedsel voorgeschoteld zullen krijgen. (afp/dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!