WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    17-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLM biedt gratis ruimtevluchten aan

    KLM biedt gratis ruimtevluchten aan

    klm biedt gratis ruimtevluchten aan

    De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat over drie jaar starten met raketvluchten. Vaste klanten kunnen sparen voor een gratis ticket.

    KLM opent in 2014 een revolutionaire ruimtebasis boven Curaçao. De ruimtereizen zullen plaatsvinden met het supersonische Lynx-toestel. Na een reis van veertig minuten kunnen passagiers een kleine tien minuten gewichtloosheid ervaren.

    KLM is de eerste maatschappij die zich heeft ingeschreven op de 70.000 euro kostende vluchten en neemt de promotie en ticketverkoop op zich. Vaste klanten kunnen alvast punten sparen voor een gratis ruimtereis.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkloze biedt 18.000 euro voor wie hem aanneemt

    Werkloze biedt 18.000 euro voor wie hem aanneemt

    Qua opvallende sollicitatiestrategie kan het tellen: Scott Avidon (45) een vader van twee die sinds zes maanden werkloos is, heeft 25.000 dollar (ruim 18.000 euro) veil voor de eerste die hem een baan aanbiedt.

    "Ik heb zeer gedreven naar werk gezocht", zegt Avidon tegenover de Huffington Post. "Ik sprak mijn contacten aan, surfte voortdurend naar jobsites, ging naar beurzen en klampte al mijn vrienden en familieleden aan voor tips. Toen dat allemaal niets uithaalde, besefte ik dat ik het proactiever en creatiever moest aanpakken."

    Specialisatie: juwelen
    Waarna Avidon dus met zijn opvallende financiële aanbod op de proppen kwam. Potentiële werkgevers die een zaakje ruiken, wezen echter gewaarschuwd: aan de 25.000 dollar van de sollicitant zijn een aantal voorwaarden verbonden. Ten eerste heeft de werkzoekende een nogal specifieke ervaring, want hij werkte als marketingspecialist voor een groothandel in juwelen. "Ik weet alles over metalen en glas, maar voor andere materialen kom ik niet in aanmerking", zegt hij.

    Tweede voorwaarde is dat Avidon een jaarloon van minstens 225.000 dollar (165.000 euro) wil, en de garantie dat hij minimaal drie maanden in dienst mag blijven. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje van Chinese kleuter (4) blijft maar groeien en groeien

    Buikje van Chinese kleuter (4) blijft maar groeien en groeien



    Vier jaar is het Chinese meisje Hu Yunxing uit de provincie Shanxi en haar buikomtrek meet al 1,06 meter. Toen ze amper zeven-acht maanden was, begon haar buikje alsmaar op te zwellen.

    Haar vader, Ju Tianpeng, zag geen andere oplossing dan de pers in te schakelen en hij stuurde het merkwaardige verhaal, voorzien van foto's, naar Chinese websites.

    Surfers reageerden massaal en de vader trekt met zijn dochtertje naar een ziekenhuis in Peking, waar het arme meisje kan behandeld worden. (jv)

    .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (21 Stemmen)
    » Reageer (3)
    16-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: lijkkisten voor homo's

    Nieuw: lijkkisten voor homo's

    Duitse begrafenisondernemers denken een gat in de markt te hebben gevonden met hun lijkkisten die speciaal werden ontworpen voor homoklanten. De ontwerpers - Mike Konigsfeld en Tom Brandl uit Keulen - vormen zelf al tien jaar een koppel.

    De lijkkisten zijn aan de buitenkant versierd met homo-erotische kunst, genre gespierde jonge mannen in allerhande poses. De binnenzijde werd opgesmukt met weelderig pluche.

    Kritiek
    "Uiteraard kregen we kritiek toen we onze nieuwe ontwerpen uitstalden in de toonzaal", zegt Konigsfeld. "Maar niemand kan ontkennen dat onze creaties mooi en smaakvol zijn".

    "Omwille van de slechte economische toestand moeten vele mensen besparen in hun uitgaven, ook voor de begrafenis van een dierbare. Behalve dan de homokoppels, die blijkbaar erg kapitaalkrachtig blijven. Vandaar ons idee om voor deze nichemarkt doodskisten te lanceren", aldus nog Konigsfeld en Brandl. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: gsm voor roddeltantes

    Nieuw: gsm voor roddeltantes



    BRUSSEL - De Zuid-Koreaanse gsm-fabrikant LG Electronics heeft een opmerkelijk verkoopargument voor zijn nieuwste toestel: het zou ideaal zijn voor vrouwen die graag roddelen.

    ‘De perfecte telefoon voor fashionable girls, op maat ontworpen voor sociale en vrouwelijke trendsetters die mobile gossip heerlijk vinden’, zo wordt de Belgische lancering van de LG In Touch Lady C320 aangekondigd in een persbericht.

    ‘Roddelen stimuleert de productie van endorfines, vermindert de stress en is goed voor ons immuniteitssysteem’, leren we nog uit dezelfde mededeling. En deze telefoon belooft zowaar om dat roddelen een stuk eenvoudiger te maken.

    Je zou bijna gaan denken dat het toestel de telefoongesprekken van je vriendinnen kan afluisteren, maar zo ver gaat het niet. De In Touch Lady C320 blijkt vooral ‘into social networking’ te zijn. Je kunt er met andere woorden heel makkelijk mee naar sociale netwerken surfen zoals Facebook of Netlog. Op dat vlak biedt het niks nieuws in vergelijking met heel wat andere toestellen die al op de markt zijn.

    Het toestel is verkrijgbaar vanaf eind deze maand voor een adviesprijs van 129,99 euro, en wel in de ‘hippe kleurcombinaties Cherry Pink/Black & White/Black’. Kleuren waar je gegarandeerd vrolijk van wordt, zo beloven de marketeers van LG ons.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wordt vrouw, dan weer man en trouwt nu (met vrouw)

    Man wordt vrouw, dan weer man en trouwt nu (met vrouw)


    Charles Kane (rechts) en zijn verloofde Victoria Emms.
    Charles Kane (50) onderging 23 jaar geleden een geslachtsverandering, maar had er op een gegeven moment genoeg van om Samantha te zijn. Dus werd hij weer en man en heeft zich intussen verloofd met de sprakelende roodharige Victoria Emms (28). In de verte luiden de bruiloftsklokken.


    De steenrijke Londense projectontwikkelaar Charles Kane, een gescheiden vader van twee kinderen, werd in 1987 de glamoureuze binnenhuisarchitect(e) Samantha Kane. Hij spendeerde zo'n 120.000 euro aan zijn geslachtsverandering. Een succesvolle ingreep, want hij/zij was korte tijd verloofd met een rijke landeigenaar.

    Teleurstellend seksleven
    In 2004 beseft Kane dat het leven als vrouw toch niet je dat is. "De vrouwelijke hormonen maakten me humeurig en emotioneel", getuigt hij. "Shoppen gaat algauw vervelen en mijn seksleven was teleurstellend".

    Terug man
    Vijf jaar geleden besloot Kane om weer man te worden. Drie operaties en 30.000 euro later was het zover. Zijn borstimplantaten werden verwijderd en zijn mannelijke geslachtsdelen werden in ere hersteld door middel van huidentingen. Opnieuw bleek de ingreep succesvol gezien zijn recente verloving. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse autohandel geeft gratis kalasjnikovs bij trucks

    Amerikaanse autohandel geeft gratis kalasjnikovs bij trucks

    Amerikanen en hun wapens, het blijft toch iets speciaals. Nations Trucks, in Sanford, belooft in een opvallende reclamecampagne een gratis machinegeweer voor iedereen die een tweedehands lichte vrachtwagen koopt.

    De verkoopstrategie werkt overigens prima: volgens sales manager Nick Ginetta gingen er meer dan dubbel zoveel wagens de deur uit sinds het aanbod vorige week bekendgemaakt werd. Bij elke truck hoort een gratis kalasjnikov, het bekende Sovjet-machinegeweer dat wereldwijd tot de populairste vuurwapens is gaan behoren.

    "We geven niet het wapen zelf mee, maar wel een bon van 400 dollar (bijna 300 euro) die onze klanten kunnen opmaken in een plaatselijke wapenwinkel", zegt hij.

    Recht op wapendracht
    Kritiek als zou Nations Trucks hiermee een verkeerd signaal de wereld insturen, wuift Ginetta weg. "We laten onze klanten gewoon toe om hun grondwettelijk recht op wapendracht uit te oefenen", zegt hij. "Je moét hier tenslotte geen wagen kopen om een AK-47 in huis te kunnen halen. We mogen dit doen: er is niet onwettigs aan - voor mij is dit een doodgewone promotie. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australiër leeft drie weken tussen 400 spinnen

    Australiër leeft drie weken tussen 400 spinnen


    Een Australische man is van plan drie weken door te brengen temidden van honderden spinnen, waaronder enkele zeer gevaarlijke. De Australiër, die vandaag begon aan het opmerkelijke initiatief, zal dit doen in de etalage van zijn winkel in Melbourne. Het doel is om 50.000 dollar in te zamelen voor een liefdadigheidsinstelling voor kinderen.
     
    Nick Le Souef zal gedurende drie weken eten, slapen en werken tussen 400 spinnen, waarvan er sommige zoals de redbackspin dodelijk kunnen zijn.
     
    Beetje gek
    "Ik ben een beetje gek om dit te doen. Redbackspinnen zijn dodelijk, maar weinig mensen sterven nog aan hun beet omdat tientallen jaren geleden een antigif ontwikkeld werd. Ik ben er zeker van dat ik niet gebeten zal worden", aldus de Australiër. "Ik ben al eens gebeten door slangen, en gestoken door roggen of andere gevaarlijke vissen, maar nog nooit door spinnen."
     
    Le Souef benadrukt dat spinnen zich liever bezighouden met levende kakkerlakken en sprinkhanen die ze als voedsel voorgeschoteld zullen krijgen. (afp/dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese politie patrouilleert op stelten

    Chinese politie patrouilleert op stelten



    Het zuiden van China wordt momenteel geteisterd door overstromingen. Dat weerhoudt de politie er echter niet van om te patrouilleren, al gebeurt dat tegenwoordig op stelten.

    Het water staat zo'n 60 centimeter hoog in Haikou. Er is maar één politiepatrouille en die maakt gebruik van stelten.

    "Het heeft zo zijn voordelen. Je houdt je voeten droog en je kan over muren en omheiningen kijken, iets wat je anders niet kan", aldus politieagent Li Keying.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf sfinxen ontdekt nabij Egyptische Luxor

    Twaalf sfinxen ontdekt nabij Egyptische Luxor



    Nabij de tempels van Karnak, in de Egyptische regio Luxor, zijn 12 sfinx-standbeelden aangetroffen uit de periode van farao Nectanebo I, die regeerde van 380 tot 362 voor Christus. Dat meldt de Egyptische Hoge Raad van Antiquiteiten (SCA - Supreme Council of Antiquities).
     
    De standbeelden werden ontdekt op een 600 meter lange oude weg die vertrok bij de Nijl, aldus SCA . De weg in kwestie voegt zich bij de 'Straat van Sfinxen', een 2,7 kilometer lange laan die de tempels van Luxor verbindt met die van Karnak. Tijdens de opgravingen, die worden voortgezet, werden eveneens voorwerpen uit de Romeinse tijd aangetroffen. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eend heeft kapsel als Marilyn Monroe

    Eend heeft kapsel als Marilyn Monroe



    In Californië heeft een amateurfotograaf een merkwaardige eend gekiekt. De watervogel heeft een kapsel dat doet denken aan de haartooi van fifties-icoon en sekssymbool Marilyn Monroe.

    De bijzondere haardos van de eend is toe te schrijven aan een mutatie als gevolg van een schedelmisvorming. Het 'pruikje' is samengesteld uit vetweefsel dat door een holte uit de schedel van het dier groeit. (eb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pony begeleidt blinde moslima "omdat honden onrein zijn"

    Pony begeleidt blinde moslima "omdat honden onrein zijn"


    Als blinde moslima ging de Amerikaanse Mona Ramouni zonder een blindengeleidehond door het leven. Aangezien dit volgens haar religieuze ouders onreine dieren zijn, wilden ze namelijk geen hond in huis.

    Terug zelfvertrouwen

    Ramouni werd kort na de geboorte blind, maar ze moest haar plan trekken omdat ze door haar geloofsovertuiging geen hond in huis kon nemen. In april 2008 las ze een artikel over pony's die hetzelfde als blindengeleidehonden deden. "Ik was hier zelf nooit op gekomen. Dus spaarde ik drie jaar om een pony die getraind wordt om me te begeleiden te kunnen betalen." Sinds de moslima 'Cali' heeft, is haar leven ontzettend veranderd. De pony helpt haar uit de auto en zich een weg door een massa te banen. Het dier is 76,2 centimeter groot en opgeleid om binnenshuis stil te staan. "Het is een geweldig dier. Dankzij haar heb ik opnieuw het zelfvertrouwen dat ik als kind had."

    Toch ging het niet allemaal van een leien dakje, zo had Ramouni veel moeite om een groot hok in de tuin te laten installeren en een hoefsmid te zoeken. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamanten ring van Madoff geveild voor 550.000 dollar

    Diamanten ring van Madoff geveild voor 550.000 dollar


    In New York zijn gisteren persoonlijke bezittingen van miljardenoplichter Bernard Madoff en zijn vrouw geveild. Onder meer een piano en een diamanten ring gingen onder de hamer. Madoff werd vorig jaar veroordeeld tot 150 jaar cel voor een miljardenfraude.
     
    De diamanten ring werd verkocht voor 550.000 dollar, de Steinway-piano voor 42.000 dollar. Een Rolex-horloge werd geveild voor 67.500 dollar, een ander exemplaar voor 40.000 dollar.
     
    Naast luxe-artikelen gingen ook gewone voorwerpen onder de hamer, zoals lakens, fotokaders, pantoffels van Madoff of een collectie Europese bankbiljetten van voor de invoering van de euro.
     
    In november 2009 vond een gelijkaardige veiling plaats van juwelen en spullen van Madoff. Dat bracht toen een miljoen dollar op, dubbel zoveel als geschat. (afp/dpa/eb)
     
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laffe 'sluipschutter' schiet op ijsbeer in zoo Moskou

    Laffe 'sluipschutter' schiet op ijsbeer in zoo Moskou

    Wrangel, de populaire ijsbeer van de zoo van Moskou, is het slachtoffer geworden van een laffe sluipschutter, die vanop veilige afstand meermaals op het dier vuurde. De aanval op de 20-jarige ijsbeer gebeurde eind oktober.

    Wrangel kwam in 1991 als pup in de zoo van Moskou terecht, rechtstreeks van het Russische eiland Wrangel in de Noordelijke IJszee. Hij is nu zelf papa van twee kleintjes. Hij laat zich zelden zien in zijn verblijf, maar hij kan in de gaten gehouden worden vanuit een wolkenkrabber rechtover de dierentuin. Vermoedelijk kwamen de kogels - klein kaliber - van daar.

    "We zijn woedend over het gedrag van mensen die zoiets walgelijks uithalen", zegt de zoo, gesticht in 1864 en daarmee de oudste van Rusland. "Misschien voelt de 'sluipschutter' zich erg trots maar wat is er heldhaftig aan het neerknallen van een weerloos dier vanop veilige afstand?"

    De ijsbeer riskeert een dodelijke infectie. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese vaas op zolder brengt eigenaars 50 miljoen euro op

    Chinese vaas op zolder brengt eigenaars 50 miljoen euro op



    Een 18de eeuwse Chinese vaas die ontdekt werd tijdens een grote schoonmaakactie in huis, heeft een recordbedrag van 43 miljoen pond (50,6 miljoen euro) opgebracht op een veiling in Londen.

    De waarde van het voorwerp werd tussen de 800.000 en 1,2 miljoen pond geraamd, maar uiteindelijk veranderde de vaas voor 43 miljoen pond van eigenaar. De, vermoedelijk Chinese, koper betaalde ook nog eens een bijkomende premie van 8,6 miljoen pond aan de veilingmeester.

    Het gaat wellicht om het hoogste bedrag dat ooit voor een Chinees kunstwerk betaald werd tijdens een veiling, aldus veilinghuis Bainbridges. De vaas is geel en hemelsblauw, met een vismotief aan de voorkant.

    De broer en zus die de porseleinen vaas uit het Qianlong-tijdperk op zolder ontdekten, hadden geen idee van de familieschat die ze in hun bezit hadden, stelt Helen Porter van het veilinghuis. Toen de hamer neerviel, moest de zus even de ruimte verlaten "om verse lucht te scheppen", verklaarde ze nog. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man moet eigen baard opeten

    Man moet eigen baard opeten



    In Kentucky is een ruzie bij de verkoop van een tractor aardig uit de hand gelopen. Een man werd gedwongen z'n baard af te scheren en vervolgens op te eten. Dat meldt de zender WLEX-TV.

    Harvey Westmoreland en zijn broer kregen het aan de stok met James Hill en Troy Holt. Westmoreland probeerde een tractor te verpatsen aan de twee mannen. Hij vroeg 250 dollar voor het voertuig terwijl hij er zelf maar 25 dollar voor betaald had.

    Belazerd
    De twee wisten zich belazerd en haalden plots revolvers en messen tevoorschijn. "Toen sneden ze mijn baard af en dwongen ze me mijn kinhaar op te eten", aldus Westmoreland voor de rechter. De twee heethoofden pleiten schuldig en riskeren een boete. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ketting groeit in arm van gevangene

    Ketting groeit in arm van gevangene

    In China werd een man vijf jaar geleden vastgeketend aan een koeienstal. De kettingen werden zodanig vast aangetrokken dat ze in zijn vlees zijn gegroeid.

    Zhang Chuanqiu (27) werd vastgeketend omdat hij zijn lening voor zijn huis niet kon afbetalen. De man werd uiteindelijk bevrijd door zijn moeder, maar moet zich nu laten opereren om de ketting uit zijn arm weg te halen.

    Geen geld voor operatie
    Die ingreep kost ruim 1.000 euro, maar dat geld heeft Zhang niet. De operatie is dringend. De wonden die de ketting veroorzaakt zijn zodanig geïnfecterd dat een amputatie haast onafwendbaar wordt. "Ik reken op liefdadigheid of op het grote hart van een chirurg die mij wil opereren", aldus de man. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neefje treedt in voetsporen octopus Paul

    Neefje treedt in voetsporen octopus Paul



    Ollie, het neefje van wijlen octopus Paul, heeft zich aan enkele voorspellingen gewaagd. Het is nu afwachten of het dier het ook steeds bij het rechte eind heeft.

    Zo denkt de octopus dat een kandidaat van Dannii Minogue dit jaar de Britse 'X Factor' zal winnen. Ook liet het dier zijn licht schijnen over de bestsellers bij volgende Kerst. De film 'Harry Potter and The Deathly Hallows' zou het bijzonder goed gaan doen.

    Ollie is twee jaar oud. Hij is net als Paul geboren in het Sea Life Centre van Dorset. De topvoorspeller verhuisde naar Duitsland, Ollie naar Blackpool.

    Ollie hanteert dezelfde werkwijze als Paul, maar is niet verlekkerd op mosselen, wel op makreel.

    Paul wist acht voetbalwedstrijden van het WK in Zuid-Afrika juist te voorspellen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse arts weigert tatoeage met hakenkruis te verwijderen

    Joodse arts weigert tatoeage met hakenkruis te verwijderen



    Een joodse arts uit het Duitse Paderborn heeft geweigerd om de tatoeage van een 36-jarige patiënt operatief te verwijderen.

    In het operatiekwartier ontdekte de medicus dat de dertiger een hakenkruis met bijhorende adelaar op zijn arm had staan.

    Hij vertelde diens vrouw. "Ik zal uw man niet opereren. Ik ben een jood."

    Een andere arts heeft de ingreep intussen tot een goed einde gebracht.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discussie over schunnige slurf in kinderboek

    Discussie over schunnige slurf in kinderboek


    Nu begrijpen we best wel dat illustraties in kinderboeken niet altijd van hetzelfde topniveau kunnen zijn, maar wat deze illustrator ervan gebakken heeft, doet toch wel in de haren krabben. Een Amerikaanse man las zijn twee jaar oude dochtertje voor uit een boek met pop-upplaatjes toen hij deze wel zeer ongelukkig vormgegeven 'olifant' tegen het lijf liep.

    Accidentje
    Volgens de uitgever is deze hallucinante slurf van een roze olifant 'een accidentje', al lijkt het moeilijk voor te stellen dat de gelijkenissen met een uit de kluiten gewassen penis op louter toeval berusten. "Zién ze dan niet hoe suggestief dit eruit ziet?", vraagt een lezer zich af. "Jammer dat iets onschuldigs als een kinderboekje zo'n seksuele ondertoon moet meekrijgen." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!