NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  02-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad

  Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad


  Irisscans en vingerafdrukken behoren al lang tot het arsenaal van topspeurders in hun strijd tegen de criminaliteit, maar nu krijgen de misdaadbestrijders er nog een geheim wapen bij. Volgens onderzoekers aan de universiteit van het Britse Bath kunnen neuzen de ultieme manier worden om mensen te identificeren.

  Volledig plaatje
  De researchers scanden neuzen in 3D en deelden de reukorganen in volgens kenmerken als tip en brugprofiel. Zo stelden ze zes types neus vast: Romeins, Grieks, Nubisch, havik, snob en wipneus. Met de basiskennis op zak slagen ze er makkelijker in om gelaatstrekken van mensen te onderscheiden. "Tot nu toe waren neuzen grotendeels genegeerd in de biometrie, de studie van het gelaat", zegt Dr Adrian Evans van de universiteit. "Oren en ogen kennen we onderhand van binnen en van buiten, het werd tijd om het volledige gezichtsplaatje te kennen."

  PhotoFace-systeem
  De onderzoekers gebruikten het PhotoFace-systeem om 3D-scans te maken en kunnen zo veel fijner onderzoek verrichten dan voorheen. "In vergelijking met de iristechnologie staan we nog nergens, maar ons systeem heeft ook zijn voordelen", vindt Evans. "Zo zijn irisscans zeer doeltreffend, maar het is verschrikkelijk moeilijk om zo'n onderzoek accuraat uit te voeren. Misdadigers kunnen hun irissen verbergen door een bril of door hun ogen dicht te knijpen, of ze zelfs wijder maken door oogdruppels te gebruiken. Met de oren zijn er ook problemen: die stop je gewoon weg onder je haar."

  "Uiteraard kunnen mensen die niet willen herkend worden hun neus laten breken of plastische chirurgie ondergaan, maar laat ons wel wezen: dat is al een behoorlijk drastische ingreep."

  Evans hoopt nu dat de veelbelovende onderzoeksresultaten ook in de praktijk succesvol zullen blijken. "Deze nieuwe techniek heeft in elk geval potentieel", maakt hij zich sterk. "In combinatie met andere opsporingsmethodes kan hij de identificatie van personen veel makkelijker maken." (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atoomkelder te koop op eBay

  Atoomkelder te koop op eBay


  Op zoek naar bescherming in een onveilige wereld? Op eBay vind je misschien wat je zoekt. Daar loopt momenteel een veiling voor een schuilkelder die bestand is tegen een nucleaire aanval op Groot-Brittannië.

  De bunker ligt in Derbyshire Dales in het hart van Engeland en werd eind jaren '50 gebouwd door de Royal Observer Corps, die bij het begin van de Koude Oorlog de verantwoordelijkheid kregen om nucleaire aanvallen te rapporteren. Na de val van de Sovjetunie en het einde van de Koude Oorlog raakten de bunkers in onbruik.

  Bij de bunker hoort ook een stuk privaat land van 5x5 meter. De bunker zelf is in goede staat en beschikt over onder andere over een stapelbed, een chemisch toilet, een bureau en een kast. Het huidige bod bedraagt 19.500 pond (21.849,76 euro). Bieden kan nog tot 7 maart. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte

  Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte


  Een 53-jarige melkveehouder uit het Nederlandse Houwerzijl (in de provincie Groningen) moet een half jaar de cel in omdat zijn 11-jarige zoontje een ernstig ongeluk veroorzaakte nadat de boer zijn tractor aan hem had uitgeleend. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

  De man liet de jongen in 2008 op een tractor zonder licht rijden. Hij zette het voertuig aan de kant van de weg, maar was moeilijk zichtbaar. Daardoor knalde een bromfietser er tegen. Het slachtoffer is sindsdien blind aan beide ogen. De rechter legde de man een half jaar celstraf op, waarvan drie maanden voorwaardelijk. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland

  Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland


  Naakt fietsen is in Nieuw-Zeeland geen probleem. Een rechtbank maakte vandaag een vonnis ongedaan tegen een bouwvakker die vorig jaar poedelnaakt op zijn fiets reed.
   
  Een autobestuurder verwittigde de politie, die de man aanhield. In eerste instantie werd hij tot een boete van omgerekend 100 euro veroordeeld. De rechter in beroep oordeelde anders en vond dat er niets aanstootgevend is aan naakt fietsen.
   
  Geen vuile was
  "Het is een kwestie van levensstijl", zei fietser Nick Lowe (40) in een kranteninterview. "Ik voel me nu eenmaal niet goed in mijn vel met kleren aan. Ik loop thuis naakt rond, ik maai mijn gras af in mijn blootje en onderhoud ook de rest van mijn tuin in mijn adamskostuum. Waarom een hoop vuile was produceren als dat niet nodig is? " (belga/lb)
  02/03/10 09u28
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf nu testen mannen vruchtbaarheid discreet thuis

  Vanaf nu testen mannen vruchtbaarheid discreet thuis


  Een nieuw instrument dat lijkt op een zwangerschapstest dat het aantal zaadcellen bij mannen controleert zal snel in Europa op de markt komen. Zo kunnen mannen in alle discretie testen of zij de oorzaak van een uitblijvende zwangerschap zijn.

  96 procent accuraat

  De test is bedoeld voor koppels die al even proberen zwanger te raken, maar nog niet klaar zijn om professionele hulp te zoeken, aldus ontwikkelaar John Herr. Het product kost ongeveer 20 euro, dat is heel wat goedkoper dan een bezoekje aan een arts. Uit onderzoek blijkt dat deze test 96 procent accuraat is, hij werkt door een antigen op te sporen dat je vind aan de kop van een zaadcel. Normaal sperma bevat 20 miljoen zaadcellen per milliliter, de test geeft aan wanneer je hieronder zit of wanneer je er extreem weinig  onder de vijf miljoen) hebt. "De test vertelt een man hoe erg het het met zijn vruchtbaarheid gesteld is. Als de test aangeeft dat hij weinig zaadcellen heeft, moet hij medische hulp zoeken." (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jezus Christus was allesbehalve arm"

  "Jezus Christus was allesbehalve arm"


  Met Kerstmis vieren de christenen dat Jezus Christus op 25 december van het jaar 0 (eigenlijk: -3) arm in een stalletje nabij Betlehem is geboren. Volgens dominee Thomas Anderson van de 'Living World Bible Church' in Mesa (Arizona) kan Jezus niet arm zijn geweest, gezien hij bij zijn geboorte waardevolle giften kreeg als goud, wierook en mirre.
   
  Zijn ouders, Jozef en Maria, leefden en reisden in stijl, zegt de geestelijke ook. Zo trokken zij per ezel naar Betlehem, wat toen min of meer gelijkstond aan een Cadillac. Armen aten immers hun ezels op en ezels waren in die tijd gewoonweg het beste transportmiddel. Bij zijn dood, 33 jaar later, dobbelden Romeinse soldaten om de onderkleding van Jezus Christus aan het kruis.
   
  Dat Jezus niet arm kan zijn geweest, is ook ingebed in de controversiële 'welvaartsdoctrine'. Die zegt dat God de gelovigen beloont met financiële voorspoed en spirituele giften. (anp/svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus verschijnt in emmer tomatensaus

  Jezus verschijnt in emmer tomatensaus

  Jezus Christus is verschenen in een emmer tomatensaus. Het 'wonder' voltrok zich in een pizzeria in Pennsylvania en werd vastgeleged op film. Dat meldt The Times Tribune.

  "God heeft ons toegelachen", zegt Mary Louise Salerno (65). Zij goot de emmer met tomatensaus leeg. Wat in de plastic pot overbleef, was het beeld van een man met een baard en lang haar. Voor de diepgelovige vrouw was het duidelijk: dit was een teken van God.

  Afgewassen
  De emmer werd gefilmd, op YouTube gepost en vervolgens in de koelkast gestopt. De vrouw heeft inmiddels haar toestemming gegeven om de emmer af te wassen. "We willen helemaal geen munt slaan uit deze verschijning. Ik ben er van overtuigd dat dit een teken was. Dat volstaat voor mij". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.500 euro voor zeldzaam Nintendo-spel

  30.500 euro voor zeldzaam Nintendo-spel


  Een man uit de Amerikaanse staat North Carolina heeft maar liefst 41.300 dollar (bijna 30.500 euro) gekregen voor een spel van de oude Nintendo NES-console. Dave uit Kansas ging rommelen in zijn kelder nadat eenzelfde game bijna 10.000 euro had opgebracht. Hij stond op het punt het spel weg te geven aan een liefdadigheidsactie.

  Zeldzaam
  Het gaat om de Amerikaanse versie van het spel 'Family Fitness: Stadium Events', dat maar heel even in de winkels heeft gelegen. Nintendo kocht kort na de release de rechten op de game over van Bandai, en riep alle 'Stadium Events'-games terug. Het spel werd opnieuw uitgebracht onder de naam 'World Class Track Meet'. Van 'Stadium Events' zouden slechts zo'n 200 exemplaren verkocht zijn, waardoor het een felbegeerd item is voor verzamelaars.

  Niet uitgepakt
  Het exemplaar van Dave was zoveel waard, omdat het nog in de originele doos zat met plastic folie rond. Het spel heeft namelijk een speciale vloermat nodig, en Dave heeft er nooit een bemachtigd. Vorige maand werd een iets minder goed bewaard exemplaar nog verkocht voor meer dan 13.105 dollar (9.650 euro). (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlucht afgelast door gigantische rat op vliegtuig

  Vlucht afgelast door gigantische rat op vliegtuig


  Op de luchthaven van Ottawa was een vliegtuig van Air Canada aan het taxiën om op te stijgen  toen een passagier een gigantische rat opmerkte in de opbergruimte. De piloot besliste om het toestel aan de grond te houden om een zoektocht naar het knaagdier te kunnen starten. Alle passagiers moesten de Boeing 767 verlaten.

  Maar de rat dacht daar duidelijk anders over en wou niet gevonden worden. Zelfs na een intensieve speurtocht in het vliegtuig, kon het beest niet  gelokaliseerd worden, waardoor de vlucht naar Londen tenslotte werd afgelast. De passagiers moesten in Ottowa overnachten om de dag erna mee te vliegen met een andere vlucht.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stewardessen gaan op de vuist: vlucht gecanceld

  Stewardessen gaan op de vuist: vlucht gecanceld

  Een vlucht van de maatschappij Pinnacle Airlines moest afgelast worden nadat twee stewardessen met mekaar waren beginnen te vechten voor het opstijgen.

  De twee vrouwelijke leden van de crew begonnen eerst gewoon te bekvechten wegens een meningsverschil alvorens met mekaar op de vuist te gaan. Het handgemeen ontspoorde zodanig dat de piloot geen andere mogelijkheid zag dan het volledige vliegtuig te evacueren en de vlucht van Rochester naar Atlanta af te lasten.

  De passagiers werden met een andere vlucht naar hun bestemming gebracht. De vliegtuigmaatschappij Pinnacle Airlines heeft een onderzoek bevolen en de vechtlustige stewardessen geschorst. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drankverslaafde aap moet in behandeling

  Drankverslaafde aap moet in behandeling


  Zhora, een chimpansee uit een Russische zoo, moet naar een ontwenningskliniek. De bezoekers hebben het dier op het slechte pad gebracht door haar zat te voeren en sigaretten aan te bieden. Dat meldt de krant Komsomolskaya Pravda.

  Circus
  Zhora verblijft nu al vijf jaar in de dierentuin van Rostov en dat heeft haar geen goed gedaan. Het dier, dat in een vorig leven circusartiest was, heeft een zware alcohol- en nicotineverslaving opgelopen. Schuldigen zijn de bezoekers van de zoo die het arme dier sigaretten lieten roken en sterke drank lieten drinken.

  Ontwenning
  "Ondanks de driedubbele omheining rond het verblijf van Zhora, bleven de mensen haar sigaretten en flessen drank toegooien", zegt Nadezhda Yeutushenko van de dierentuin. "Verbodsborden haalden ook niets uit. De mensen vonden het blijkbaar hilarisch om de fratsen van de dronken Zhora te aanschouwen", luidt het nog. Om de chimpansee van haar verslavingen af te helpen, wordt ze nu overgebracht naar een dierentuin in de Tatarije. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  28-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtuigpassagier eet winnende kraskaart op

  Vliegtuigpassagier eet winnende kraskaart op


  Een passagier op een Ryanairvlucht van het Poolse Krakow naar de Britse luchthaven East Midlands won onderweg 10.000 euro met het kraslot dat hij had gekregen. Goed nieuws, zou je denken, maar toen de steward hem liet weten dat er niet zoveel geld aan boord was en de man zijn winst later zou krijgen, viel dat zo slecht dat hij uit pure frustratie zijn kaart begon op te eten. Bemanningsleden en passagiers probeerden nog de reiziger op andere gedachten te brengen, maar dat lukte niet.
  "Doorgaans zijn passagiers zeer blij als ze hebben gewonnen, maar jammer genoeg vond de laatste winnaar dat we die 10.000 euro ergens in het toestel moesten klaarhouden. We boden hem nog sandwiches en stukken pizza aan, maar hij bleef de kaart opeten", aldus een woordvoerder van de maatschappij.
   
  De maatschappij vraagt nu de passagiers online wat er moet gebeuren met de niet uitgedeelde 10.000 euro. (afp/bdr)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snelheidsduivel 24 keer geflitst in Antwerpen

  Snelheidsduivel 24 keer geflitst in Antwerpen

  De verkeersafdeling van de lokale politie Antwerpen heeft een Portugese Antwerpenaar kunnen strikken die het voorbije jaar 24 snelheidsovertredingen had begaan in de Gasthuistunnel. Hij moet nu een openstaande rekening vereffenen van 4.390 euro.

  De verkeersafdeling merkte recent op dat ze tussen februari vorig jaar en februari dit jaar 24 keer een wagen met Portugese nummerplaat had geflitst die het niet zo nauw nam met de snelheidsbeperking in de Gasthuistunnel. Telkens ging het om dezelfde Toyota. De politie was dat beu en besliste om de gehaaste bestuurder op te wachten. De agenten hadden immers een zeker patroon ontdekt in de reeks snelheidsovertredingen.
   
  Enkele dagen geleden hadden de agenten prijs en konden ze de nietsvermoedende chauffeur aan de kant zetten. Hij kreeg de rekening van 4.390 euro gepresenteerd en mag nog een extra pv verwachten, want toen de politie hem controleerde, droeg hij geen gordel. (belga/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russisch leger "vergeet" 200 tanks in bos

  Russisch leger "vergeet" 200 tanks in bos


  Tientallen Russische tanks zijn verlaten teruggevonden in de bossen van de Oeral. Het zou om een tijdelijke "parkeerplaats" van het Russische leger gaan, bericht de Russische pers.
   
  De T-80-tanks, waarvan het aantal geschat wordt op tweehonderd, werden door een skiër opgemerkt in een bos op zo'n honderd kilometer van Jekaterinenburg. Omdat hij verbaasd was dat de tanks volledig onbewaakt achterlaten waren, filmde hij ze met zijn gsm. Die beelden raakten via internet verspreid.
   
  Volgens mensen die de populaire krant "Tvoï Den" interviewde, staan de tanks er al sinds november. "De luiken van de tanks staan open en wie wil, kan in de tanks klauteren", aldus de krant. Van bewaking is geen sprake.
   
  Volgens het militaire commando van de regio Wolga-Oeral is er niets aan de hand en worden de tanks gewoon overgebracht.
   
  "De voertuigen staan sinds midden januari in het bos", aldus woordvoerder Dmitri Bourdakov. Volgens hem zullen de tanks "tot midden maart" onderweg zijn naar een onderhoudsbasis. Meer details wou hij niet kwijt. (afp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koperzoeker in Nederland geëlektrocuteerd

  Koperzoeker in Nederland geëlektrocuteerd  Een 34-jarige man is in de Nederlandse gemeente Lunteren om het leven gekomen terwijl hij op zoek naar koper in een leegstaand pand een draad doorknipte en onder stroom kwam te staan. Dat is bij de Nederlandse politie vernomen.

  Een veertigjarige man die ook in het pand was en het slachtoffer te hulp schoot, raakte daarbij gewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Beide mannen hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. De twee waren in het pand volgens de politie kennelijk op zoek naar koper en hadden niet in de gaten dat de elektriciteit er nog op stond. Of de twee legaal in het pand waren, is niet duidelijk, aldus de politie. (anp/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  27-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten zoeken mensen met rare namen

  Britten zoeken mensen met rare namen


  In Groot-Brittannië is men een zoektocht gestart naar mensen die een hoogst ongelukkige combinatie van voor- en achternaam hebben. Denk maar aan Justin Case, Mary Christmas, Paige Turner of Terry Bull. Dat meldt de BBC.
   
  Hazel Nutt
  De site TheBabyWebsite.com ploos telefoongegevens uit en stootte op namen als Hazel Nutt, Jo King of Stan Still. Die laatste, een gepensioneerde piloot, vertelt dat zijn naam hem al z'n hele leven achtervolgt. Toen hij bij de RAF diende, aldus de man, riep zijn bevelhebber steeds "Stan Still, get a move on", om daarna telkens in lachen uit te barsten.
   
  "Ouders denken niet na"
  Een woordvoerder van website zegt dat ouders vaak niet stilstaan bij de combinatie van namen die ze hun kinderen geven.
   
  In de commentaren op het artikel laat ook een Belg van zich spreken. Ene Richard Six vertelt op de site van de BBC dat zijn naam in ons land heel gewoon is, maar toen hij in Groot-Brittannië woonde, mensen hem vaak aanspraken als 'Richard the Third'.

  In ons land gebruikt de populaire stripreeks 'Kiekeboe' steevast zulke namen in haar verhalen. Zo passeerden al Luc Raak, Aard Appel en Lex Tok de revue. (belga/edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penis in ere hersteld na uit de hand gelopen besnijdenis

  Penis in ere hersteld na uit de hand gelopen besnijdenis


  Israëlische artsen zijn erin geslaagd de penis van een man weer te laten functioneren. De mannelijkheid van de patiënt was zwaar toegetakeld na een wel erg onzorgvuldig uitgevoerde besnijdenis. Plastisch chirurg Yaron Har-Shai maakte hiervoor gebruik van een revolutionaire techniek die gebaseerd is op de behandeling van brandwonden.

  Lief weg
  De patiënt, een 21-jarige moslim uit Galilea, was achtergebleven met een penis van amper 3 centimeter na een erg drastische besnijdenis. De huid van zijn lid was zodanig toegetakeld dat hij geen erectie meer kon krijgen. Gevolg was dat zijn verloofde hem in de steek liet.

  Terug erecties
  Na de operatie is Ibrahim nu opnieuw gezegend met een piemel van 11 centimeter. Twee maanden na de ingreep kwamen ook zijn erecties terug. "Het ziet er fantastisch uit", was de commentaar van professor Har-Shai uit Haifa. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  26-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus met pint en sigaret zorgt voor opschudding

  Jezus met pint en sigaret zorgt voor opschudding

  De bewuste afbeelding van
Jezus.
  De bewuste afbeelding van Jezus.

  Een afbeelding van Jezus in een schoolboek zorgt voor opschudding in India. De Messias staat afgebeeld met in de ene hand een sigaret en in de andere een pintje. De uitgever en de verdeler van het schoolboek hebben een klacht aan hun broek.

  Ouders en leraars geschokt
  De zaak kwam aan het rollen na felle protesten van een christelijke meisjesschool in de voornamelijk katholieke deelstaat Meghalaya. De blasfemische afbeelding van Jezus staat op de cover van een taalboek voor de eerste klas. De prent wordt ook gebruikt als illustratie bij de introductie van de letter 'I' van 'Idool'. De ouders van de scholieren en de leraren waren geschokt toen ze de afbeelding opmerkten en het boek werd onmiddellijk teruggetrokken.

  "Katholieken beledigd"
  De aartsbisschop van Shillong, de hoofdstad van de deelstaat, zegt dat "de katholieken diep geschokt en beledigd zijn door de verwerpelijke afbeelding van Jezus". Het schoolhoofd verklaarde dat de gewraakte afbeelding pas een paar dagen geleden was opgevallen. "We hebben de studenten gevraagd de boeken in te leveren", besluit hij. (tg/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bijna oog kwijt door 'verdwaalde' hotdog

  Man bijna oog kwijt door 'verdwaalde' hotdog


  Een man uit Kansas City doet zijn favoriete baseballteam een proces aan. Hij beweert dat hij bijna een oog kwijt was door een ho dog die de mascotte van de Kansas City Royals in het publiek gooide.

  Schadevergoeding
  John Coomer stapt na het incident naar de rechter en eist een schadevergoeding van 25.000 dollar. Hij beweert dat de 'verdwaalde' hotdog zijn netvlies heeft beschadigd en dat hij niet meer goed kan zien uit zijn linker oog.

  Op zoek naar nieuwe mascotte
  De Royals geven weinig commentaar op het incident. Woordvoerder Toby Cook zegt wel dat de honkbalploeg op zoek is naar iemand anders om in het leeuwenpakje van teammascotte Sluggerrr te kruipen. Dit zou evenwel niets met de weggegooide hotdog te maken hebben. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachters van geit moeten trouwen met hun slachtoffer

  Verkrachters van geit moeten trouwen met hun slachtoffer


  Twee kerels uit Mozambique hadden beter twee keer nagedacht alvorens zich te vergrijpen aan een geit. De eigenaar van het dier eist nu namelijk dat ze met hun slachtoffer trouwen. Althans, hij eist van de twee jongemannen een bruidsschat voor zijn geit. Dat meldt Radio Mozambique.

  Sandwich
  De politie betrapte de twee mannen op heterdaad nabij het stadje Mbucuta. Het tafereel was even hilarisch als onthutsend. Eén van de dierenliefhebbers had zich helemaal uitgekleed en hield het hoofd van de geit vast. Tezelfdertijd vergreep zijn kompaan zich aan het arme beest.

  De twee moeten nu voor de rechter verschijnen. Vreemd genoeg worden zij enkel beschuldigd van diefstal. Van de geit om precies te zijn.

  Traditionele ceremonie
  Ook de eigenaar van het dier stapt naar de rechter. Hij eist een schadevergoeding en wil dat de twee verkrachters onderworpen worden aan een traditionele huwelijksceremonie met de geit. De man rekent ook op een goed gespekte bruidsschat. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!