WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    01-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.500 euro voor zeldzaam Nintendo-spel

    30.500 euro voor zeldzaam Nintendo-spel


    Een man uit de Amerikaanse staat North Carolina heeft maar liefst 41.300 dollar (bijna 30.500 euro) gekregen voor een spel van de oude Nintendo NES-console. Dave uit Kansas ging rommelen in zijn kelder nadat eenzelfde game bijna 10.000 euro had opgebracht. Hij stond op het punt het spel weg te geven aan een liefdadigheidsactie.

    Zeldzaam
    Het gaat om de Amerikaanse versie van het spel 'Family Fitness: Stadium Events', dat maar heel even in de winkels heeft gelegen. Nintendo kocht kort na de release de rechten op de game over van Bandai, en riep alle 'Stadium Events'-games terug. Het spel werd opnieuw uitgebracht onder de naam 'World Class Track Meet'. Van 'Stadium Events' zouden slechts zo'n 200 exemplaren verkocht zijn, waardoor het een felbegeerd item is voor verzamelaars.

    Niet uitgepakt
    Het exemplaar van Dave was zoveel waard, omdat het nog in de originele doos zat met plastic folie rond. Het spel heeft namelijk een speciale vloermat nodig, en Dave heeft er nooit een bemachtigd. Vorige maand werd een iets minder goed bewaard exemplaar nog verkocht voor meer dan 13.105 dollar (9.650 euro). (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlucht afgelast door gigantische rat op vliegtuig

    Vlucht afgelast door gigantische rat op vliegtuig


    Op de luchthaven van Ottawa was een vliegtuig van Air Canada aan het taxiën om op te stijgen  toen een passagier een gigantische rat opmerkte in de opbergruimte. De piloot besliste om het toestel aan de grond te houden om een zoektocht naar het knaagdier te kunnen starten. Alle passagiers moesten de Boeing 767 verlaten.

    Maar de rat dacht daar duidelijk anders over en wou niet gevonden worden. Zelfs na een intensieve speurtocht in het vliegtuig, kon het beest niet  gelokaliseerd worden, waardoor de vlucht naar Londen tenslotte werd afgelast. De passagiers moesten in Ottowa overnachten om de dag erna mee te vliegen met een andere vlucht.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stewardessen gaan op de vuist: vlucht gecanceld

    Stewardessen gaan op de vuist: vlucht gecanceld

    Een vlucht van de maatschappij Pinnacle Airlines moest afgelast worden nadat twee stewardessen met mekaar waren beginnen te vechten voor het opstijgen.

    De twee vrouwelijke leden van de crew begonnen eerst gewoon te bekvechten wegens een meningsverschil alvorens met mekaar op de vuist te gaan. Het handgemeen ontspoorde zodanig dat de piloot geen andere mogelijkheid zag dan het volledige vliegtuig te evacueren en de vlucht van Rochester naar Atlanta af te lasten.

    De passagiers werden met een andere vlucht naar hun bestemming gebracht. De vliegtuigmaatschappij Pinnacle Airlines heeft een onderzoek bevolen en de vechtlustige stewardessen geschorst. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drankverslaafde aap moet in behandeling

    Drankverslaafde aap moet in behandeling


    Zhora, een chimpansee uit een Russische zoo, moet naar een ontwenningskliniek. De bezoekers hebben het dier op het slechte pad gebracht door haar zat te voeren en sigaretten aan te bieden. Dat meldt de krant Komsomolskaya Pravda.

    Circus
    Zhora verblijft nu al vijf jaar in de dierentuin van Rostov en dat heeft haar geen goed gedaan. Het dier, dat in een vorig leven circusartiest was, heeft een zware alcohol- en nicotineverslaving opgelopen. Schuldigen zijn de bezoekers van de zoo die het arme dier sigaretten lieten roken en sterke drank lieten drinken.

    Ontwenning
    "Ondanks de driedubbele omheining rond het verblijf van Zhora, bleven de mensen haar sigaretten en flessen drank toegooien", zegt Nadezhda Yeutushenko van de dierentuin. "Verbodsborden haalden ook niets uit. De mensen vonden het blijkbaar hilarisch om de fratsen van de dronken Zhora te aanschouwen", luidt het nog. Om de chimpansee van haar verslavingen af te helpen, wordt ze nu overgebracht naar een dierentuin in de Tatarije. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtuigpassagier eet winnende kraskaart op

    Vliegtuigpassagier eet winnende kraskaart op


    Een passagier op een Ryanairvlucht van het Poolse Krakow naar de Britse luchthaven East Midlands won onderweg 10.000 euro met het kraslot dat hij had gekregen. Goed nieuws, zou je denken, maar toen de steward hem liet weten dat er niet zoveel geld aan boord was en de man zijn winst later zou krijgen, viel dat zo slecht dat hij uit pure frustratie zijn kaart begon op te eten. Bemanningsleden en passagiers probeerden nog de reiziger op andere gedachten te brengen, maar dat lukte niet.
    "Doorgaans zijn passagiers zeer blij als ze hebben gewonnen, maar jammer genoeg vond de laatste winnaar dat we die 10.000 euro ergens in het toestel moesten klaarhouden. We boden hem nog sandwiches en stukken pizza aan, maar hij bleef de kaart opeten", aldus een woordvoerder van de maatschappij.
     
    De maatschappij vraagt nu de passagiers online wat er moet gebeuren met de niet uitgedeelde 10.000 euro. (afp/bdr)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snelheidsduivel 24 keer geflitst in Antwerpen

    Snelheidsduivel 24 keer geflitst in Antwerpen

    De verkeersafdeling van de lokale politie Antwerpen heeft een Portugese Antwerpenaar kunnen strikken die het voorbije jaar 24 snelheidsovertredingen had begaan in de Gasthuistunnel. Hij moet nu een openstaande rekening vereffenen van 4.390 euro.

    De verkeersafdeling merkte recent op dat ze tussen februari vorig jaar en februari dit jaar 24 keer een wagen met Portugese nummerplaat had geflitst die het niet zo nauw nam met de snelheidsbeperking in de Gasthuistunnel. Telkens ging het om dezelfde Toyota. De politie was dat beu en besliste om de gehaaste bestuurder op te wachten. De agenten hadden immers een zeker patroon ontdekt in de reeks snelheidsovertredingen.
     
    Enkele dagen geleden hadden de agenten prijs en konden ze de nietsvermoedende chauffeur aan de kant zetten. Hij kreeg de rekening van 4.390 euro gepresenteerd en mag nog een extra pv verwachten, want toen de politie hem controleerde, droeg hij geen gordel. (belga/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russisch leger "vergeet" 200 tanks in bos

    Russisch leger "vergeet" 200 tanks in bos


    Tientallen Russische tanks zijn verlaten teruggevonden in de bossen van de Oeral. Het zou om een tijdelijke "parkeerplaats" van het Russische leger gaan, bericht de Russische pers.
     
    De T-80-tanks, waarvan het aantal geschat wordt op tweehonderd, werden door een skiër opgemerkt in een bos op zo'n honderd kilometer van Jekaterinenburg. Omdat hij verbaasd was dat de tanks volledig onbewaakt achterlaten waren, filmde hij ze met zijn gsm. Die beelden raakten via internet verspreid.
     
    Volgens mensen die de populaire krant "Tvoï Den" interviewde, staan de tanks er al sinds november. "De luiken van de tanks staan open en wie wil, kan in de tanks klauteren", aldus de krant. Van bewaking is geen sprake.
     
    Volgens het militaire commando van de regio Wolga-Oeral is er niets aan de hand en worden de tanks gewoon overgebracht.
     
    "De voertuigen staan sinds midden januari in het bos", aldus woordvoerder Dmitri Bourdakov. Volgens hem zullen de tanks "tot midden maart" onderweg zijn naar een onderhoudsbasis. Meer details wou hij niet kwijt. (afp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koperzoeker in Nederland geëlektrocuteerd

    Koperzoeker in Nederland geëlektrocuteerd



    Een 34-jarige man is in de Nederlandse gemeente Lunteren om het leven gekomen terwijl hij op zoek naar koper in een leegstaand pand een draad doorknipte en onder stroom kwam te staan. Dat is bij de Nederlandse politie vernomen.

    Een veertigjarige man die ook in het pand was en het slachtoffer te hulp schoot, raakte daarbij gewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Beide mannen hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. De twee waren in het pand volgens de politie kennelijk op zoek naar koper en hadden niet in de gaten dat de elektriciteit er nog op stond. Of de twee legaal in het pand waren, is niet duidelijk, aldus de politie. (anp/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten zoeken mensen met rare namen

    Britten zoeken mensen met rare namen


    In Groot-Brittannië is men een zoektocht gestart naar mensen die een hoogst ongelukkige combinatie van voor- en achternaam hebben. Denk maar aan Justin Case, Mary Christmas, Paige Turner of Terry Bull. Dat meldt de BBC.
     
    Hazel Nutt
    De site TheBabyWebsite.com ploos telefoongegevens uit en stootte op namen als Hazel Nutt, Jo King of Stan Still. Die laatste, een gepensioneerde piloot, vertelt dat zijn naam hem al z'n hele leven achtervolgt. Toen hij bij de RAF diende, aldus de man, riep zijn bevelhebber steeds "Stan Still, get a move on", om daarna telkens in lachen uit te barsten.
     
    "Ouders denken niet na"
    Een woordvoerder van website zegt dat ouders vaak niet stilstaan bij de combinatie van namen die ze hun kinderen geven.
     
    In de commentaren op het artikel laat ook een Belg van zich spreken. Ene Richard Six vertelt op de site van de BBC dat zijn naam in ons land heel gewoon is, maar toen hij in Groot-Brittannië woonde, mensen hem vaak aanspraken als 'Richard the Third'.

    In ons land gebruikt de populaire stripreeks 'Kiekeboe' steevast zulke namen in haar verhalen. Zo passeerden al Luc Raak, Aard Appel en Lex Tok de revue. (belga/edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penis in ere hersteld na uit de hand gelopen besnijdenis

    Penis in ere hersteld na uit de hand gelopen besnijdenis


    Israëlische artsen zijn erin geslaagd de penis van een man weer te laten functioneren. De mannelijkheid van de patiënt was zwaar toegetakeld na een wel erg onzorgvuldig uitgevoerde besnijdenis. Plastisch chirurg Yaron Har-Shai maakte hiervoor gebruik van een revolutionaire techniek die gebaseerd is op de behandeling van brandwonden.

    Lief weg
    De patiënt, een 21-jarige moslim uit Galilea, was achtergebleven met een penis van amper 3 centimeter na een erg drastische besnijdenis. De huid van zijn lid was zodanig toegetakeld dat hij geen erectie meer kon krijgen. Gevolg was dat zijn verloofde hem in de steek liet.

    Terug erecties
    Na de operatie is Ibrahim nu opnieuw gezegend met een piemel van 11 centimeter. Twee maanden na de ingreep kwamen ook zijn erecties terug. "Het ziet er fantastisch uit", was de commentaar van professor Har-Shai uit Haifa. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus met pint en sigaret zorgt voor opschudding

    Jezus met pint en sigaret zorgt voor opschudding

    De bewuste afbeelding van
Jezus.
    De bewuste afbeelding van Jezus.

    Een afbeelding van Jezus in een schoolboek zorgt voor opschudding in India. De Messias staat afgebeeld met in de ene hand een sigaret en in de andere een pintje. De uitgever en de verdeler van het schoolboek hebben een klacht aan hun broek.

    Ouders en leraars geschokt
    De zaak kwam aan het rollen na felle protesten van een christelijke meisjesschool in de voornamelijk katholieke deelstaat Meghalaya. De blasfemische afbeelding van Jezus staat op de cover van een taalboek voor de eerste klas. De prent wordt ook gebruikt als illustratie bij de introductie van de letter 'I' van 'Idool'. De ouders van de scholieren en de leraren waren geschokt toen ze de afbeelding opmerkten en het boek werd onmiddellijk teruggetrokken.

    "Katholieken beledigd"
    De aartsbisschop van Shillong, de hoofdstad van de deelstaat, zegt dat "de katholieken diep geschokt en beledigd zijn door de verwerpelijke afbeelding van Jezus". Het schoolhoofd verklaarde dat de gewraakte afbeelding pas een paar dagen geleden was opgevallen. "We hebben de studenten gevraagd de boeken in te leveren", besluit hij. (tg/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man bijna oog kwijt door 'verdwaalde' hotdog

    Man bijna oog kwijt door 'verdwaalde' hotdog


    Een man uit Kansas City doet zijn favoriete baseballteam een proces aan. Hij beweert dat hij bijna een oog kwijt was door een ho dog die de mascotte van de Kansas City Royals in het publiek gooide.

    Schadevergoeding
    John Coomer stapt na het incident naar de rechter en eist een schadevergoeding van 25.000 dollar. Hij beweert dat de 'verdwaalde' hotdog zijn netvlies heeft beschadigd en dat hij niet meer goed kan zien uit zijn linker oog.

    Op zoek naar nieuwe mascotte
    De Royals geven weinig commentaar op het incident. Woordvoerder Toby Cook zegt wel dat de honkbalploeg op zoek is naar iemand anders om in het leeuwenpakje van teammascotte Sluggerrr te kruipen. Dit zou evenwel niets met de weggegooide hotdog te maken hebben. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachters van geit moeten trouwen met hun slachtoffer

    Verkrachters van geit moeten trouwen met hun slachtoffer


    Twee kerels uit Mozambique hadden beter twee keer nagedacht alvorens zich te vergrijpen aan een geit. De eigenaar van het dier eist nu namelijk dat ze met hun slachtoffer trouwen. Althans, hij eist van de twee jongemannen een bruidsschat voor zijn geit. Dat meldt Radio Mozambique.

    Sandwich
    De politie betrapte de twee mannen op heterdaad nabij het stadje Mbucuta. Het tafereel was even hilarisch als onthutsend. Eén van de dierenliefhebbers had zich helemaal uitgekleed en hield het hoofd van de geit vast. Tezelfdertijd vergreep zijn kompaan zich aan het arme beest.

    De twee moeten nu voor de rechter verschijnen. Vreemd genoeg worden zij enkel beschuldigd van diefstal. Van de geit om precies te zijn.

    Traditionele ceremonie
    Ook de eigenaar van het dier stapt naar de rechter. Hij eist een schadevergoeding en wil dat de twee verkrachters onderworpen worden aan een traditionele huwelijksceremonie met de geit. De man rekent ook op een goed gespekte bruidsschat. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse borsten redden het leven van neergeschoten vrouw

    Valse borsten redden het leven van neergeschoten vrouw


    Een vrouw uit California heeft haar leven te danken aan haar borstimplantaten. De dame werd onder vuur genomen in een tandartsenkabinet in Beverly Hills. De kogel van het semi-automatische geweer bleef evenwel steken in de siliconen D-cups van Lydia Carranza. Dat meldt de Los Angeles Times.

    Echtgenote overleeft aanslag niet
    De schutter stormde de tandartsenpraktijk binnen om zijn echtgenote, die daar ook werkt, te treffen. Zijn vrouw overleefde de aanslag niet. De dolleman richtte zijn geweer dan op mevrouw Carranza. Een kogel trof haar in de borst, maar dankzij haar implantaten werden geen vitale organen geraakt.

    Natte borst
    Lydia Carranza, moeder van drie kinderen en al tweemaal grootmoeder, onderging enkele jaren geleden een borstvergroting van een B- naar een D-cup. "Ik dacht dat ik ging sterven toen de schutter zijn geweer op mij richtte. Het enige wat ik voelde, was echter een natte borst", getuigt zij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elfjarige jongen helpt moeder bevallen

    Elfjarige jongen helpt moeder bevallen

    (archieffoto)

    In de Australische deelstaat Queensland heeft een elfjarige jongen zijn moeder geholpen zijn zusje ter wereld te zetten. Het ging om de helft van een tweeling die te vroeg geboren werd. Rohan Townsend kreeg via de telefoon instructies van een ambulancier.
     
    De tweede baby werd geboren na aankomst in het ziekenhuis in Nambour. Zowel de moeder als de baby's maken het goed. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze woonde jaar in lift winkelcentrum

    Dakloze woonde jaar in lift winkelcentrum


    Een dakloze Macedoniër heeft meer dan een jaar in een kapotte lift in een winkelcentrum gewoond. De 48-jarige vrouw wordt nu verbannen uit 'haar' lift, nadat het winkelcentrum aangifte had gedaan.

    De vrouw werkte als schoonmaakster in het complex. Ze raakte dakloos nadat de woning die voor haar bestemd was, werd afgebroken en de stad voor haar geen vervangende woning kon vinden. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De man met het langste haar' is niet meer

    'De man met het langste haar' is niet meer

    De Vietnamees Tran Van Hay is op 79-jarige leeftijd overleden. Van Hay is waarschijnlijk de man met het langste haar ter wereld. Geschat wordt dat zijn ongewassen lokken zo'n 6,8 meter lang waren, maar de exacte afmeting is niet gekend.


    De man besloot 50 jaar geleden om zijn haar te laten groeien, nadat hij is ziek geworden van een kappersbeurt, vertelt zijn vrouw Nguyen Thi Hoa.

    Van Hay leefde een simpel leven als kruidenman, maar zijn lange, vettige haren bemoeilijkten wel het dagelijkse leven. Zo wilden taxi's hem niet meepakken omdat hij geen helm kon dragen. Om het werk gemakkelijker te maken, droeg hij zijn haar als een mand op zijn hoofd.

    Van Hay haalde het Guinness Book of World Records niet. De man met het langste officiële haar is de Chinees Xie Qiuping. In 2004 had de man 5,6 meter haar. (edp)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestvierder pikt per ongeluk echt goud

    Feestvierder pikt per ongeluk echt goud

    George Douglas Owen (19) wou een leuk aandenken aan een feestje, en stal een zak 'fout goud'. Quasi waardeloos, dacht hij. Groot was zijn verrassing toen zijn moeder hem vertelde dat het echt was.

    Niet dat de tiener zich daardoor schuldig ging voelen of het goud terugbracht. Hij verpandde het voor 100 dollar, en kreeg een briefje voor nog eens 638 dollar. Het goud bleek in werkelijkheid 1350 dollar waard of zo'n 1.000 euro.

    Toen een collegafeestvierder vertelde dat er goud gestolen was, verpinkte Owen geen spier. Hij zei niet dat hij het goud had, en ook niet dat hij het had verpand. Ondertussen zijn de feiten aan het licht gekomen. Hij wordt beschuldigd van inbraak en het stelen van goederen. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische rel over fout recept voor chocoladecake in Aussie kookprogramma

    Gigantische rel over fout recept voor chocoladecake in Aussie kookprogramma

    Het is wat tegenwoordig met al die kookprogramma's. Ook Down Under is men massaal aan het kokkerellen geslagen. Mét zware gevolgen. Het programma 'My Kitchen Rules' postte op het internet een verkeerd en wansmakelijk recept van een chocoladecake, die er op televisie toch zó lekker uitzag. Kijkers eisen nu hun aan dure ingrediënten verkwiste geld terug.

    Channel 7 kan het uitleggen aan hun ontgoochelde kijkers. Wat een overheerlijke chocoladecake had moeten worden dankzij het recept van het deelnemende kokduo, Clint en Noah, draaide uit op een compleet fiasco. Van de bereidingsmethode over de grootte van de bakvorm tot de aanbevolen afkoelingstijd... niks klopte. De voorgestelde ingrediënten waren echter van topkwaliteit en kostten zo'n 26 euro. Dat geld willen de gedupeerden nu graag terugbetaald zien door Channel 7.

    Excuses voor 'Choc-gate'
    Kijkers deden hun beklag alvast op allerhande blogs en fora. Dehele 'choc-gate' groeide uit tot een ware keukenrel. "Ik ben aan het wenen in mijn voorraadkast. Ik had een etentje met vrienden vanavond en iedereen had kritiek op de bucht die ik serveerde", luidt maar één van de klaagzangen.

    Vele hobbykoks willen nu op zijn minst verontschuldigingen van Clint en Noah en roepen zelfs op om de show te boycotten. "Dit laat een wrange nasmaak na in mijn mond. Ik denk eraan de komende episodes te skippen", liet een kijker weten.

    Ook een ander recept - voor tijgergarnalen met look en pepers - op de website van 'My Kitchen Rules' kwam helemaal niet overeen met hoe de kandidaten de plat op televisie hadden bereid.

    Beste hobbykok meets Mijn Restaurant
    Het programma is een soort mix tussen 'onze' 'Beste hobbykok' en 'Mijn restaurant'. Verscheidene duo's strijden er voor de titel van beste thuiskok én voor een cheque van 65.000 euro. De recepten van elke aflevering worden op het net gezet zodat kijkers ze ook zelf thuis eens kunnen uitproberen. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondje vuil? Steek het in de wasmachine

    Hondje vuil? Steek het in de wasmachine

    Een speciaal ontworpen wasmachine maakt je hond en kat schoon voor een fractie van het geld (4 euro) dat een trimbeurt bij de hondenkapper zou kosten. Voorlopig is de 'Joyful Honda' alleen beschikbaar in de voorwijken van Tokio.

    Zowel honden als baasje moeten even wennen aan het systeem. "Ik vind het niet vreemd, maar mijn Benji (een Yorkshire terrier) moest er wel even aan wennen", getuigt Naka Honda. Vooral de droger joeg het hondje schrik aan, wat verminderde zolang hij zijn baasje kon zien staan.

    Het hele proces duurt ongeveer een half uur, inclusief shampoo, spoelen en drogen. Er wordt speciaal ozonwater gebruikt, en het geheel zou '100 procent veilig' zijn. Om dat te bewijzen nam één van de bedenkers zelf plaats in de machine. Hoe hij daar in paste, weten we helaas niet. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!