bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • KIJK. Eerste helikopter op fossielvrije brandstof ter wereld is Belgisch: prijs en topsnelheid onthuld
  • KIJK. ‘Oatzempic’ is nieuwe wonderdrankje om af te vallen, maar is de TikTok-hype zo gezond? Diëtiste Sanne legt uit
  • Jaarlijks turen we anderhalve maand op smartphone: zo kan je je schermtijd flink terugschroeven
  • Wat is het goedkoopste telecomabonnement om elke avond te kunnen streamen?
  • Sluit het gsm-abonnement als laatste af: wat met telecomabonnementen bij een overlijden?
  • Apple verwijdert WhatsApp op bevel van Chinese autoriteiten
  • TikTok-verbod in Europa “niet uitgesloten”, zegt von der Leyen: “We weten hoe gevaarlijk app is”
  • TikTok-verbod in Europa “niet uitgesloten”, zegt von der Leyen: “We weten hoe gevaarlijk het is”
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Elon Musk wil concurrentie aangaan met YouTube: X gaat tv-app lanceren
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Béchamelsaus.
    de béchamelsaus is een van de twee
    bassissausen van de klassieke keuken,
    die met bloem wordt gebonden.
    Basisrecpt,
    20gr boter
    25gr bloem,
    3 dl melk,
    zout,peper,nootmuskaat.

    boter verhitten,bloem toevoegen
    en het geheel even goed door warmen
    zodat de bloem gaar wordt.
    het mengsel mag niet kleuren,
    dan al roerend de melk toevoegen,
    blijven roeren tot een gladde gebonden saus,
    zonder klontjes,
    op smaak brengen met,
    peper,zout,nootmuskaat.

    een Mornaysaus of kaassaus wordt gemaakt
    door aan de béchamelsaus,4 eetlepels
    geraspte kaas toe te voegen,
    vb,gruyère,ementhal,comté............


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stoofvlees.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit heb je nodig,
    500gr rundsstoofvlees,
    3sjalot,
    peper,zout,
    kruidnagel,laurier,
    suiker,azijn.

    bak het vlees bruin aan in boter,
    voeg de sjalot toe,
    kruid met peper en zout,
    2 kruidnagel en een weinig laurier,
    laat even stoven,voeg water toe,
    laat ongeveer 40min stoven,
    het vlees moet goed gaar zijn
    doe er 5 klontjes suiker en 2 eetlepels
    azijn bij,laat nog even goed koken.

    heel lekker met friet.                  bon apétit.


    je kan het water vervangen met bruin bier.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)

    Reacties (2)
    11-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biscuit deeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gebak mokka,   voor 10 stuks
    dit heb je nodig voor het deeg,
    4eieren,
    125gr suiker,
    125gr gezeefde bloem
    het recept zie kerstgebak.

    dit heb je nodig voor de créme au beurre,
    250gr boter,
    4-5 soeplepels poedersuiker,
    enkele lepels liqeur,ik gebruik After op basis van koffie,
    enkele druppels mokka extract,
    alles goed vermengen.

    dit heb je nodig voor de afwerking,
    wat chocolade hagelslag,
    praliné,amandelschilfers.

    steek uit het deeg rondjes,
    bestrijk met créme au beurre,
    plak ze tegen elkaar,
    bestrijk de buiten kant met créme en
    rol het in de hagelslag of praliné,
    laat het even opstijven,
    doe de rest van de creme in een spuitzak
    en werk de bovenkant af.

    heerlijk bij een lekkere kop koffie,                 bon aptit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (3)
    06-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bladerdeeg amuse bouche.
    Image Hosted by ImageShack.us 

    Image Hosted by ImageShack.us

    deze hapjes zijn heel gemakkelijk te maken met een beetje bladerdeeg,
    en wat kaas,spek,tomaat,........doe je er een lepel gehakt in dan krijg
    je een worstenbroodje.
    20min bakken in oven op 200 graden.
    lekker als borrelhapje met een glaasje wijn.
    bon apétit !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (2)
    02-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.espresso
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wat smaakt er heerlijk na een goede maaltijd,ik kan het niet laten,
    voor mij nog een lekkere italiaanse koffie.
    espresso,de nationale drank van italie,
    in italie wordt espresso gewoon caffè genoemd.
    espresso wordt op ieder moment van de dag gedronken.
    ze beginnen er s'morgens vroeg mee,en zelfs laat op de avond
    wordt hij na een overvloedige maaltijd gebruikt als digestief.
    een goede koffie wordt heel warm uit een klein voorverwarmd
    kopje gedronken.

    espresso,zwarte koffie in een klein kopje,
    doppio,een dubelle hoeveelheid,
    lungo,met iets meer water,
    coretto,met een scheutje sterke drank,
    al vetro,in een klein glaasje,heel trendy in Rome,
    macchiato,met een wolkje gewone melk
    americano of caffèlatto,onze koffie verkeerd,
    cappuccino,met opgeklopte melk,wordt bij het ontbijt gedronken.

    een Italiaans gezegde,'il caffè deve essere nero come il diavolo,
    bollente come l'inferno e dolce come l'amore.'
                                      de koffie moet zo zwart zijn als de duivel,
                                      zo heet als de hel,en zo zoet als de liefde. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (4)
    27-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst 2007 by Rafa




    bon apétit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)

    Reacties (1)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.caviaar.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dure eitjes,
    caviaar is een bijzonder dure delicatesse,
    de goedkoopste "echte caviaar"
    kost meer dan 1000 euro per kilo.

    ooit, goed honderd jaar was caviaar volksvoedsel,
    het werd gegeten in mijnwerkerskroegen in Alaska.

    caviaar zijn de onbevruchte eitjes van de steur,
    vooral in de Kaspische zee komt de steur nog veel voor.
    de steur  is een vissoort uit de oertijd,
    een van de oudste vissoorten die nog bestaan,
    hij kan ook vrij makkelijk gekweekt worden.
    er is ook Belgische caviaar "Royal Belgian Caviar",
    hij wordt geproduceerd in Oud Turnhout,
    en is van prima kwaliteit.
    echte caviaar vraagt begeleiding op niveau,
    een vrij krachtige,volle champagne.
    we eten ook geen caviaar,maar we degusteren caviaar,

    bewaar een geopend blik goed met follie afgedekt op 0-2 graden
    maximum 2 dagen,de smaak gaat heel snel achteruit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.truffels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Truffels,zwarte en witte diamanten.

    truffels zijn een uitgelezen delicatesse.
    zwarte diamanten worden ze genoemd,niet vanwege
    hun kleur,wel om hun prijskaartje.
    truffels zijn familie van de champignons,maar je
    kunt ze niet kweken,en dat maakt ze zo duur.
    de zwamachtige knollen zitten zowat 15-20 cm
    onder het aardoppervlak verstopt,
    meestal in de buurt van eikenbomen,en worden
    opgediept door varkens en door everzwijnen.
    de grootte van een truffel kan varieren van een
    hazelnoot tot een tenisbal.
    topkwaliteit is de zwarte wintertruffel uit de perigord (franfrijk)
    per kilo betaal je 1200-1500 euro.
    ook de italiaanse witte truffel uit de piemonte is wereld
    beroemd,en ook zeldzamer,die kosten al vlug 4000 euro de kilo.
    andere soorten zoals zomertruffels zijn goedkoper 250-350 de kilo.
    maar hebben veel minder smaak en aroma dan de echte wintertruffels.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (0)
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asperge roomsoep.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zo simpel,lekker,
    dit heb je nodig,
    1dikke ui,
    2blikjes of  diepvries asperges,
    1 aardappel,
    2 bouillon blokjes.

    snij de ui in stukjes en laat even stoven,
    voeg de asperges toe,hou de puntjes opzij.
    laat nog even stoven,voeg nu de aardappel,
    en de bouillon toe,ongeveer anderhalve liter,
    kruid met peper en zout.
    laat ongeveer 25 min op een zacht vuur koken.
    mix de soep en voeg nu de aspergepunten toe.
    een beetje room maakt het nog lekkerder.je kan ook wat peterselie toevoegen voor
    versiering.

    asperges zijn rijk aan vitamine c,fosfor en ijzer.

    bon apétit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    25-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.warm geitekaas hapje!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit heb je nodig,
    een klein broodje,of geroosterd brood,
    een beetje rauw witloof,of andere sla vb.veldsalade,pruimtomaatjes,
    gebakken spekblokjes,
    een weinig vinaigrette,
    geitekaas vb.crotin

    je kan de kaas er koud of warm tussen doen.
    bon apetit.



    heel makkelijk en lekker,en is vlug klaar.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)

    Reacties (3)
    15-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstversiering.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze heb ik deze voormiddag gemaakt,
    ik ga ze gebruiken voor aan het raam te hangen,
    mss ga ik ze nog wat opfleuren met wat parels.
    ik hou jullie op de hoogte.
    wil je een patroontje laat het me dan weten.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)

    Reacties (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.witloofsoep met amandelen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze doet het altijd goed in een feestmenu.
    dit heb je nodig,
    300gr witoof,
    2 bouillontabletten,
    1/8 liter room,
    1eetlepel peterselie;
    peper,zout,
    amandel schilfers,

    in de ketel 1 1/2 l water aan de kook brengen,
    los hierin de bouillon blokjes op.
    witloof schoonmaken in stukken snijden,
    en in de bouillon gaar koken.
    20min laten koken,
    soep mixen.

    voor het serveren de room toevoegen en eens goed laten
    door koken.op smaak brengen met peper en zout.
    als garnering wat geroosterde amandel schilfers en peterselie.

    de amandel schilfers kun je zelf roosteren,neem een antikleef pan,
    doe er wat amandel in en laat een bakken,tot ze lichtbruin zijn.

    bon apetit.


    dit is soepje doet het zeker goed bij een feestmenu!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (1)
    10-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de feestdagen!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de feestdagen komen er aan,
    het is tijd om er aan te beginnen,
    ik laat jullie meegenieten van mijn voorbereidingen,
    de koekjes, was het begin van het kerst-nieuwjaar avontuur,
    vandaag,varkenshaasje of varkensmédailon met gebakken
    spekreepjes,gearomatiseerde dijonmosterd (péterselie-look),
    duo van witloof,huisgemaakte kroketten.

    dit hebt u nodig,
    vlees,sjalot,spek,
    mosterd,peper,zout.
    bak het vlees aan in wat boter,
    in een andere pan,sjalot geel stoven,
    spekreepjes toevoegen,goed bruin bakken,spek uit pan
    nemen en laten uitlekken.
    vlees bakken,goed kruiden met peper,
    neem het vlees als het gaar is uit de pan,voeg een weinig vocht toe,
    voeg het spek en 2 eetlepels mosterd toe,laat wat inkoken.


    voor de witloof,
    stoof de witloof gaar in een weinig boter,
    laat een beetje karameliseren.
    neem nog een 2-3 stukken witloof en snij
    deze fijn,zoals voor een salade.
    om te serveren leggen we eerst de gestoofde witloof
    met bovenop wat rauwe witloof .

    kroketten,kook de aardappellen,stamp ze fijn,
    laat afkoelen,kruid met peper,zout,muskaatnoot,
    vorm de kroketten,lang of bolletjes,
    rol ze dan eerst in bloem,dan in eiwit en als laatst in
    paneermeel.  (je kan ze ook eens in amendel schilfers rollen ).



    bon apétit.......................................................wordt vervolgd !




    comming soon, nog meer recepten,desserts,deco.........

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (1)
    08-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto marsepein.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    04-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mikke-man
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    dit heb je nodig,
    550gr bloem,
    2 eieren,
    1 1/4 koffielepel droge gist,
    25 gr fijne suiker,
    1/4 liter melk,
    250gr boter of margarine,
    10gr zout,
    200gr gedroogde krenten,
    75gr parelsuiker,

    bloem,melk,eieren,fijne suiker,gist en zout
    goed vermengen,boter beetje bij beetje toevoegen,
    goed kneden,krenten en parelsuiker toevoegen,afdekken
    en laten rusten,
    het deeg in 6 porties verdelen,bolletjes maken,in vorm brengen,
    met een schaar inknippen voor de armen en de benen.
    oven verwarmen op 190 graden.

    de mikke-man met eigeel insmeren,
    in oven zetten ongeveer 30 min.

    bon apétit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)

    Reacties (1)
    01-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le chat.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen acryl op doek,comentaar is altijd welkom.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)

    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 61 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    shm
    blog.seniorennet.be/shm
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!