bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Amper 99 euro voor iPhone 16 op Black Friday: let op voor deze addertjes
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • DIGI belooft straks prijzen die 10% lager liggen: maar waar betaal je nú het minst voor internet, tv en mobiele telefonie?
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.warme wijn,







    warme wijn,

    dit heb je nodig,
    1fles lekkere rode wijn,naar eigen smaak.
    1 citroen,en of 1/2 appelsien,
    4 kruidnagels,
    1 kaneelpijpje,
    8-10 klontjes suiker,

    was de citroen goed met warm water en
    steek er de kruidnagel in,
    was de sinaas en snij in stukken,
    verwarm de wijn op een zacht vuur,niet laten koken,
    samen met citroen en sinaas.
    voeg de suiker toe,
    je kan er ook een scheutje cognac aan toe voegen.
    serveer warm.



    lekker op een koude winter avond,

    santé.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    02-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pompoen soep











    1 pompoen
    2 grote aardappelen
    1 rode paprika
    2 vleestomaten
    1 ui
    peterselie,bieslook,
    kervel voor de afwerking,
    crème fraiche

    Pompoen schoonmaken en in stukken snijden,
     aardappel schillen en in stukken snijden, tomaat en paprika in stukken snijden.
    een weinig paprika zeer fijn snijden en opzij houden
    Ui hakken en fruiten in een beetje olijfolie.
     De pompoen, tomaat, aardappel en paprika toevoegen. De kruiden toevoegen.
    De bouillon erbij en zacht laten koken voor een 30 min.
    de soep mixen,
    op smaak brengen met peper en zout,
    de kervel fijn hakken,
     de soep opdienen met wat paprika,kervel en room
    voor de afwerking.


    -bon appétit-




     












     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (0)
    30-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soep, courgette-tomaat








    soep courgette-tomaat

    dit heb je nodig,
    1 middel grote courget,
    5-6 dikke tomaten
    2 uien,
    peper en zout.

    snij de ui en de courgette in blokjes,
    de courgette moet niet gepeld.
    bak ze lichtjes aan in wat olijfolie,
    voeg dan de blokjes tomaat toe,
    laat nog even stoven,voeg dan
    ongeveer 1l water toe,
    kruid met peper en zout.
    ongeveer 20 min zachtjes laten koken.
    en dan de soep goed mixen.
    lekker met een broodstengel .
    een scheutje room maakt de soep lekker romig.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (14 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    27-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza op de bbq.


     


    pizza gebakken op de gas bbq.

    Pizza deeg,
    dit heb je nodig,voor 4 pizzas,
    45O gr witte bloem,
    2,5 dl lauw water,
    1 eetlepel fijne suiker,
    2 theelepels gedroogde gist,of 15 gr verse gist,
    1/2 theelepel zout,
    3 eetlepels olijfolie.

    meng de bloem met de suiker en het zout,
    maak een kuiltje doe er het water en de gist in,
    voeg de olijfolie toe en meng en kneed tot een mooie
    deegbol.dek de kom af en laat anderhalf uur rijzen,
    verdeel het deeg in 4 porties,en maak 4 mooie bollen,
    laat nog minstens een uur rijzen.
    duw de bol plat,maak het tot een rondje van ong 30cm,
    je kan de deegrol ook gebruiken.

    voor de garnering,
    tomaten coulli,olijfolie,
    anjovis,artichok,chamignons,
    hesp,salami,olijven,gemalen mozarelle
    en wat oregano en of basilicum
    de garnering kan naar ieders smaak.
    eerst wat tomaten coulli op de pizza bodem uitstrijken,
    dan de garnering aan brengen ,als laats de kaas,
    dan nog wat oregano een scheutje olijfolie.

    deze bakte ik op de gaz bbq,in een ongeglazuurde schaal,
    (bloempot onderzetter bvb, er bestaan ook pizza tegels)

    ongeveer 12-14 min bakken op 2OO °


    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gegrilde wilde zalm.






    gegrilde zalm met een boter sausje en peterselie puree.

    dit heb je nodig,
    zalm,citroen, boter,aardappel,peterselie,peper,zout,1 ei,

    maak een aardappelpuree, voeg er op het laatste de fijn gehakte peterselie bij,

    voor de saus, breng 50ml water aan de kook er doe er 150 gr hoeve boter (koude)
    stukje bij stukje bij, meng goed, breng op smaak met wat zout en citroen of limoen sap.

    kruid de zalm met peper en zout, smeer er een beetje olijfolie op,
    bak op de gril.


    heerlijk met een fris glaasje witte wijn!


    bon appétit

     

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    14-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.







    victoriabaars, hollandaise saus,verse spinazie

    je kan ook andere vis gebruiken,
    ik heb de vis eerst wat afgespoeld,goed gedroogd,
    kruiden met peper en zout,even in de bloem wentelen .
    bakken in boter.
    -
    de spinazie goed wassen,stoven in een grote ketel,
    op smaak brengen met peper, zout, verse nootmuskaat.
    -
    voor de hollandaise,
    bassisrecept,
    15Ogr boter gesmolten,
    3 eierdooiers,
    2 eetlepels water,
    zout,peper,
    citroensap naar smaak.
    deze saus maak je best au bain marie (boven warm water)

    -

    bon appétit .




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pitta broodjes




     



    dit heb je nodig  voor 4 dikke broodjes

    5OO gr bloem wit
    275 ml lauw water
    11 gr verse gist   (droge gaat ook)
    1 theelepel zout
    5O ml olijfolie.

    maak een hoopje met de bloem,maak een kuiltje,
    giet er het water met de gist in,
    het zout strooi je aan de rand ver van de gist,want die gaan
    niet goed samen.
    voeg nu de olijfolie toe .
    kneed alles goed tot een mooie deegbal,
    ik doe het met de hand en kneed toch zeker 15 min.
    laat op een warme plaatst 45 min rijzen.
    verwarm de oven op 2OO °
    -
    verdeel het deeg in 4 stukken,
    maak er mooi bollen van, druk ze plat,
    steek er met een vork in.
    laat nog 15 min rijzen.
    -
    bak op 2OO° gedurende 2O min.

    -

    lekker met kip,reepjes runds of mager varkens,
    dat je eerst wat laat marineren,
    een beetje rauwkost en een sausje,
    vb een looksausje,of wat pesto ..........

    -

    Bon Appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip met een korstje, chicken nuggets





    dit heb je nodig,
    kipfilet,
    bloem,paneermeel,peper,zout,
    1 teentje look,
    1 eetlepel kurkuma,
    2 eiwitten.

    snij de kip in stukjes,
    kruid met peper en zout,
    strooi er een beetje bloem over,
    rol nu in het eiwit.
    maak een mengeling met de bloem,paneermeel en kurkuma,
    een het geperst teentje look.
    rol er nu de stukjes kip in.
    bak in een pan of wok in olijfolie,goed heet laten worden,
    of in de friteuse, ong. 5 min.


    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (15)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.menu kerst.




                                                         



                                                             en het was lekker !







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst, Noel recepten






    ideetjes voor het Kerst menu,
    al de recepten zijn hier terug te vinden.
    van voorgerecht tot dessert.

    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto, bisque
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.






     





    varkenslapje,met pasta en tomatensaus,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    2 varkenslapjes,dun gesneden,
    1 ei,peper,zout,
    broodkruin,(paneermeel),
    parmezaankaas gemalen.
    -
    pasta,
    2 blikjes tomaat in blokjes,
    3sjalot in stukken,
    olijfolie,
    10 groene olijven,
    look,
    peterselie,rozemarijn,thijm,
    -
    voor de saus,doe wat olie in een ketel en
    voeg de sjalot toe,even aanbakken en dan de look
    en de tomaat toevoegen,kruiden met peper en zout,
    voeg de verse tuinkruiden en de olijven toe en laat
    ongeveer 35 min op klein vuur prutellen.

    paneer de lapjes,eerst in losgeklopt ei,
    dan in een mengeling van parmezaan en paneermeel,
    leg nog 30 min in frigo voor het bakken,
    dan is het korstje lekker krokant.
    bak in wat olijfolie en boter.


    seveer met pasta.
    -

    bon appétit.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (7)
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blinde vink (italiaans )





    blinde vink,italiaans getint.

    dit heb je nodig voor 2 personen,
    2 biefstuk fijn gesneden,het moet kunnen gerold worden,
    4 schijven parmaham,
    parmezaan kaas,
    peterselie, look,
    gepelde tomaat,sjalot,
    olijfolie.

    de biefstuk wat plat drukken,
    beleggen met de parma en de parmezaan,
    de gehakte peterselie en de look,
    goed oprollen en met prikker vast zetten.
    olie verwarmen en de vleerollen aanbakken,
    de gesneden sjalot toevoegen,
    even laten aanbakken en dan de gepelde
    tomaat toevoegen,
    kruiden met peper en zout,
    ongeveer 45min zachtjes laten koken.

    seveer met verse tagliatelle,
    bon appétit.




      











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlinder pasta, farfalle




     



    super snel,super lekker


    Farfalle met champignons,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    250 gr spek of hesp,
    250 gr champignons,
    25 cl room,
    2 eierdooiers,
    3 eetlepels parmezaan kaas,
    bieslook voor de versiering.
    bak het spek mooi bruin,laat de champignons
    goed uitzweten in een tefal pan,tot ze bijna al hun
    vocht hebben verloren,
    kook de pasta al dente,
    vermeng de room met de eierdooier en de kaas,.
    als de pasta gaar is afgieten,terug in ketel
    op vuur zetten,spek en champignons toevoegen,
    room mengsel toevoegen,goed roeren en wat laten
    inkoken,kruiden met peper en zout.
    versier met een beetje bieslook.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (20)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gevulde zuiderse tomaat,






     
    Zuiderse tomaat,

    dit heb je nodig voor 4 pers.
    4 dikke tomaten,
    4 zakjes gekookte wilde rijst,
    150gr gehakt,
    ajuin of sjalot,
    een handvol verse dragon,
    peper,zout,olijfolie.

    lepel de tomaten uit en bewaar het vruchtvlees,
    snij de ui en de dragon fijn,
    doe een beetje olijfolie in een ketel en bak het
    gehakt samen met de ui tot het gaar is.
    voeg de rijst en de stukjes tomaat toe,
    roer goed om en voeg de estragon toe,breng op
    smaak met peper en zout.
    vul de tomaten met dit mengsel.
    serveer op een bedje van groene sla,met
    koude aardappeltjes en een vinaigrette met verse kruiden.
    heerlijk op zomerse dagen.

    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (14)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse rijst.









    zomerse rijst,
    dit heb je nodig,
    gekookte rijst,
    tomaat in kleine stukjes,
    look en sjalot fijn gesneden,
    1 kleine rode paprika,
    een handvol augurken op azijn,
    hesp in blokjes,
    peper,zout,
    3 el olijfolie,
    1 el dragon azijn.
    alles goed vermengen,
    heerlijk met een stuk gegrilde kip,
    en een fris groen slaatje.


    bon appétit.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (5)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tomaat met grijze garnaal.







        




    dit heb je nodig voor 2 pers,
    1 dikke vleestomaat,
    1 hard gekookt ei,
    150gr grijze noordzee garnalen,
    2 eetlepels mayonaise,
    1 citroen,
    een handvol verse tuinkruiden,peterselie en bieslook,
    peper en zout,
    wat sla voor er bij.

    plet het ei,voeg de garnalen toe en de mayonaise,
    kruid met peper en zout,en voeg wat citroen toe naar smaak,
    hou wat garnalen opzij voor de afwerking,
    snij de tomaat in fijne plakjes,
    hak de kruiden fijn,

    begin met een schijfje tomaat,doe er een hoopje
    garnaal mengsel op,strooi er wat verse kruiden op,
    opnieuw tomaat en zo verder,
    eindig met garnaal mengsel,kruiden,
    en de overgebleven garnalen,
    nog wat sla er bij en smullen maar.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (4)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.salade de fruits...........








    fruit salade,
    zo gemakkelijk en zo lekker gezond,
    alles kan en alles mag,
    appel,peer,sinaasappel,banaan,
    witte,blauwe druiven,aardbeien,
    bessen van alle kleuren,framboos,
    citoensap,suiker,likeur.........
    met slagroom,youghourt of nature.
    zeer lekker op een warme dag

    bon apptit.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.steak tartaar,




    simpel,snel,lekker,
    dit heb je nodig,
    200 gr gemalen biefstuk,je kan dit zelf doen,
    met vleesmolen of met het mes.
    1 eigeel,
    1 theelepel mosterd,
    peper,zout,
    1 1/2 soeplepel mayonaise,
    engelse saus naar smaak (worcestershire saus)
    dit alles vermengen,
    naar gelang smaak kappertjes, gehakte sjalot,peterselie...

    serveer met een slaatje en friet,
    of op een toast.


    bon appétit






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    26-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op bezoek,





    heerlijke soezen met creme anglaise,
    slagroom en verse aardbeien.
    het recept vind je op mijn blog.
    gebruik de toets,zoeken in blog.


    bon appétit











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ongegrond
    blog.seniorennet.be/ongegro
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!