bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Expert waarschuwt: “Een handvol techonder­ne­mers bepaalt straks welk nieuws je ziet”
  • Congo dient wegens “bloedmineralen” strafklacht in tegen Apple in België en Frankrijk
  • Je tv-abonnement opzeggen? Zo spaar je tot 374 euro per jaar uit en mis je toch geen enkel programma
  • Vanaf nu is iOS 18 beschikbaar op de iPhone: wat verandert er? Krijgt jouw telefoon de update?
  • KIJK. Peperduur, maar toch hebben miljoenen mensen hem al besteld: deze nieuwe smartphone plooit in drie
  • Na jaren met amper wijzigingen aan ontwerp: “Apple werkt aan dunnere én opvouwbare iPhones”
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pitta broodjes




     



    dit heb je nodig  voor 4 dikke broodjes

    5OO gr bloem wit
    275 ml lauw water
    11 gr verse gist   (droge gaat ook)
    1 theelepel zout
    5O ml olijfolie.

    maak een hoopje met de bloem,maak een kuiltje,
    giet er het water met de gist in,
    het zout strooi je aan de rand ver van de gist,want die gaan
    niet goed samen.
    voeg nu de olijfolie toe .
    kneed alles goed tot een mooie deegbal,
    ik doe het met de hand en kneed toch zeker 15 min.
    laat op een warme plaatst 45 min rijzen.
    verwarm de oven op 2OO °
    -
    verdeel het deeg in 4 stukken,
    maak er mooi bollen van, druk ze plat,
    steek er met een vork in.
    laat nog 15 min rijzen.
    -
    bak op 2OO° gedurende 2O min.

    -

    lekker met kip,reepjes runds of mager varkens,
    dat je eerst wat laat marineren,
    een beetje rauwkost en een sausje,
    vb een looksausje,of wat pesto ..........

    -

    Bon Appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    22-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kip met een korstje, chicken nuggets





    dit heb je nodig,
    kipfilet,
    bloem,paneermeel,peper,zout,
    1 teentje look,
    1 eetlepel kurkuma,
    2 eiwitten.

    snij de kip in stukjes,
    kruid met peper en zout,
    strooi er een beetje bloem over,
    rol nu in het eiwit.
    maak een mengeling met de bloem,paneermeel en kurkuma,
    een het geperst teentje look.
    rol er nu de stukjes kip in.
    bak in een pan of wok in olijfolie,goed heet laten worden,
    of in de friteuse, ong. 5 min.


    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (15)
    20-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.






     

                een gewone cake, overgoten met pure chocolade, bovenop de 
    geconfijte sinaasappel.
                                 
    het recept van de cake vind je op mijn blog, zie categorie gebak.
    de chocolade smelt je best au bain marie.

    voor het confijten,
    neem een onbespoten sinaasappel, snij in 4 stukken,
    verwijder het vruchtvlees en een beetje wit juist onder de schil, niet alles,
    snij nu in dunne reepjes in de lengte,
    leg in een ketel en overgiet met water, laat aan de kook komen,
    giet af en herhaal deze handeling 3 maal.
    neem dan een pannetje doe er 125ml water in en 100 gr suiker,
    doe er de stukjes sinaas in, laat op een zacht vuurtje ong. 30 min 
    zachtjes koken.
    haal de stukjes sinaasappel er uit,leg op een rooster en laat afkoelen.
    leg ze boven de chocolade voor de versiering en de lekkere smaak.



    smakelijk !







                                                  


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (1)
    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pattiserie maison.



                                        chocolade brouwnie, sinaas - chocolade sabayon !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (4)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuw !



    als het kind zijn, even naar boven komt !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:fotos

    Reacties (4)
    10-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mokka gebak, genoise creme mokka !




     




    dit heb je nodig voor een gateaux, 30 cm doorsnee

    voor de gateaux,
    8 eieren,
    250 gr fijne suiker,plus 1 zakje vanille suiker,
    250 gr bloem,gezeeft,
    50 gr gesmolten boter.

    voor de creme mokka,
    200 gr zachte roomboter ongezouten,
    150 gr fijne suiker,
    5 eetlepels water,
    5 eigeel,
    mokka aroma.

    gateaux, de eieren met de suiker mengen, zet dit mengsel in
    bain marie en klop tot een schuimig mengsel tot het lauw is.
    neem uit de bain marie en blijf kloppen tot het mengsel koud is, ongeveer
    15 min.voeg de gezeefde bloem toe,vermeng voorzichtig met een spatel,
    voeg de gesmolten boter toe en roer voorzichtig door.
    neem een beboterde gateauxvorm, ik gebruik een siliconen vorm.
    giet het beslag er in en bak ongeveer 30 min op 180 graden.
    neem uit de oven en laat afkoelen.

    de mokka creme,breng het water en de suiker aan de kook,
    klop het eigeel schuimig,voeg het suiker mengsel toe,blijf kloppen
    tot het mengsel koud is, voeg nu de zachte boter toe, goed mengen,
    dit kan allemaal met de mixer.
    voeg als laatst het mokka aroma toe, naar smaak.

    snij de gateaux in 2 of 3 schijven en bestruik met de mokka creme.
    versier naar smaak.


    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    Categorie:gebak

    Reacties (3)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.menu kerst.




                                                         



                                                             en het was lekker !







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (2)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst, Noel recepten






    ideetjes voor het Kerst menu,
    al de recepten zijn hier terug te vinden.
    van voorgerecht tot dessert.

    bon appétit.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (6)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst,




     

                                                           

                                                                         mijn eerste Kerstmarkt !






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto, bisque
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (1)
    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoekertje !
    ben op zoek naar buren voor farmville ! wie speelt er nog en wil me toevoegen.
    alvast bedankt.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (2)
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg kerstversiering.




    het vervolg van de Kerstversiering.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (3)
    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst dessert,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit heb je nodig voor de buiscuitdeeg,
    4 eieren,
    125gr fijne suiker,
    125gr gezeefde bloem,
    bakpapier,
    ---------------
    voor de afwerking,
    creme au beurre,(recept staat bij koekjes)
    marsepein,
    pure chocolade,
    ---------------
    beginnen met de biscuit,klop de eieren op
    met de suiker,je moet voor dit deeg zeker
    15min kloppen,dan wordt het dik en roomig,
    gezeefde bloem toevoegen,en door het deeg spatelen,
    niet meer kloppen.
    bekleed een bakblik met bakpapier,
    stort er het deeg op een maak gelijk tot ongeveer,
    1cm dik met een spatel.
    bak gedurende een klein kwartiertje op 200graden,
    in voorverwarmde oven.
    - rol ondertussen de marsepein heel dun uit,
    tussen 2 vellen huishoud folie. zet even opzij en laat wat opstijven.
    neem het deeg uit de oven en draai het om op een vochtige
    theedoek,doe voorzchtig het bakpapier af.
    rol het deeg nu op met de theedoek,laat zo afkoelen.
    - maak nu de creme au beurre,
    -maak je versiering,van marsepein,van chocolade
    neem de deegrol,rol voorzichtig open,bestrijk met de creme,
    rol nu voorzichtig terug op,gebruik de handdoek,dat is
    gemakkelijker.
    smeer nu de creme,laten opstijven,
    nu kun je versieren naar eigen smaak.

    je maakt het best 1à 2 dagen op voorhand,
      dan kan het goed opstijven.

    succes verzekerd,
    bon apétit.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:christmas time

    Reacties (0)
    09-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst engel,handwerk









    ik kocht dit boek van tilda en ben er dadelijk mee aan de start
    gegaan,met wat restjes stof,lint... veel fantasie en zeeeeer veel geduld,
    dit is het resultaat mijn eerst tilda by rafa is geboren, en nummer twee is in de maak.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (23 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (5)
    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.






     





    varkenslapje,met pasta en tomatensaus,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    2 varkenslapjes,dun gesneden,
    1 ei,peper,zout,
    broodkruin,(paneermeel),
    parmezaankaas gemalen.
    -
    pasta,
    2 blikjes tomaat in blokjes,
    3sjalot in stukken,
    olijfolie,
    10 groene olijven,
    look,
    peterselie,rozemarijn,thijm,
    -
    voor de saus,doe wat olie in een ketel en
    voeg de sjalot toe,even aanbakken en dan de look
    en de tomaat toevoegen,kruiden met peper en zout,
    voeg de verse tuinkruiden en de olijven toe en laat
    ongeveer 35 min op klein vuur prutellen.

    paneer de lapjes,eerst in losgeklopt ei,
    dan in een mengeling van parmezaan en paneermeel,
    leg nog 30 min in frigo voor het bakken,
    dan is het korstje lekker krokant.
    bak in wat olijfolie en boter.


    seveer met pasta.
    -

    bon appétit.












    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (7)
    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een mooie herfstdag !




    gisteren nog wat buiten bezig geweest,
    en van de laatste bloemen heb ik nog een mooi mandje gevuld.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:deco, handwerk

    Reacties (5)
    18-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krentenbrood




    Krentenbrood

    dit heb je nodig voor een dik brood
    500 gr tarwe bloem
    15 gr verse gist
    25 gr suiker
    1tll zout
    1 1/4 tl kaneel
    1 ei
    30 gr zachte boter
    300 ml lauwe melk
    300 gr krenten


    vermeng de bloem met het zout en de kaneel,
    maak een kuiltje,
    los de gist op in de melk,voeg de suiker toe,
    giet in het kuiltje, voeg het losgeklopt ei toe.
    begin met mengen, voeg de stukjes zachte boter toe,
    kneed minstens 8 min tot een zacht niet kleverig deeg,
    eventueel wat bloem toevoegen.
    voeg de krenten toe, verwerk ze mooi in het deeg,
    voem een mooie bol,
    leg in een geoliede kom te rijzen,
    minstens 1 uur
    kneed nog eens goed door,
    laatste rijs 30 min.
    bestrijk met eigeel.

    bak in warme oven op 180° gedurende 35-40 min



    bon appétit.






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    Categorie:brood

    Reacties (7)
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blinde vink (italiaans )





    blinde vink,italiaans getint.

    dit heb je nodig voor 2 personen,
    2 biefstuk fijn gesneden,het moet kunnen gerold worden,
    4 schijven parmaham,
    parmezaan kaas,
    peterselie, look,
    gepelde tomaat,sjalot,
    olijfolie.

    de biefstuk wat plat drukken,
    beleggen met de parma en de parmezaan,
    de gehakte peterselie en de look,
    goed oprollen en met prikker vast zetten.
    olie verwarmen en de vleerollen aanbakken,
    de gesneden sjalot toevoegen,
    even laten aanbakken en dan de gepelde
    tomaat toevoegen,
    kruiden met peper en zout,
    ongeveer 45min zachtjes laten koken.

    seveer met verse tagliatelle,
    bon appétit.




      











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (3)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlinder pasta, farfalle




     



    super snel,super lekker


    Farfalle met champignons,
    dit heb je nodig voor 2 personen,
    250 gr spek of hesp,
    250 gr champignons,
    25 cl room,
    2 eierdooiers,
    3 eetlepels parmezaan kaas,
    bieslook voor de versiering.
    bak het spek mooi bruin,laat de champignons
    goed uitzweten in een tefal pan,tot ze bijna al hun
    vocht hebben verloren,
    kook de pasta al dente,
    vermeng de room met de eierdooier en de kaas,.
    als de pasta gaar is afgieten,terug in ketel
    op vuur zetten,spek en champignons toevoegen,
    room mengsel toevoegen,goed roeren en wat laten
    inkoken,kruiden met peper en zout.
    versier met een beetje bieslook.

    bon appétit.







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (20)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gevulde zuiderse tomaat,






     
    Zuiderse tomaat,

    dit heb je nodig voor 4 pers.
    4 dikke tomaten,
    4 zakjes gekookte wilde rijst,
    150gr gehakt,
    ajuin of sjalot,
    een handvol verse dragon,
    peper,zout,olijfolie.

    lepel de tomaten uit en bewaar het vruchtvlees,
    snij de ui en de dragon fijn,
    doe een beetje olijfolie in een ketel en bak het
    gehakt samen met de ui tot het gaar is.
    voeg de rijst en de stukjes tomaat toe,
    roer goed om en voeg de estragon toe,breng op
    smaak met peper en zout.
    vul de tomaten met dit mengsel.
    serveer op een bedje van groene sla,met
    koude aardappeltjes en een vinaigrette met verse kruiden.
    heerlijk op zomerse dagen.

    bon appétit.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:recepten

    Reacties (14)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lovingall
    blog.seniorennet.be/lovinga
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!