bon appétit
home made by rafa
Foto
Foto
Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • verse pruimen taart,
  • Paas gebak !
  • voor valérie
  • variatie met " biscuitdeeg "
  • het was lekker !
  • menu !
  • _
  • beste wensen !
  • franse uiensoep,
  • bijna Kerst, Noel, Christmas...............
  • fijne feestdagen !
  • zelf worstenbroodjes maken .
  • luik 13/12/2011
  • bisque van noordzee garnaal.
  • terinne met konijn.
  • pate brisée
  • idee deco Kerst-Noel-christmas
  • koekjes !
  • kerststronk,buche de noel maison .
  • handwerk Kerstversiering by rafa
  • chocolademelk met kaneel,
  • variatie met marsepein !
  • speculaas, speculoos
  • voor chloe !
  • roulade met pesto
  • berlijnse bollen - boulle de berlin
  • prei soep,
  • feestelijk gebak !
  • bloemstukje ' Herfst '
  • cocos rotsjes, rocher coco
  • pompoen - handwerk
  • handwerk
  • hand made !
  • kaneel broodjes .
  • Zondagse pistolets !
  • chocolade koekjes
  • zomerse kip brochette.
  • mosselen nature .
  • tomaat courgette soep
  • de vinaigrette familie
  • mascarponemousse met aardbeien
  • rabarber taart
  • omelet met verse kruiden,
  • Paaskaart !
  • Paas, Easter, Paques deco
  • appel cakejes
  • cakejes met chocolade druppels
  • chococakjes met ganache.
  • cupcakes "brownie"
  • choucroute garnie - zuurkool
  • witloofsoep,
  • kerst menu 2O1O !
  • soep met een hoedje.
  • Cava,een alternatief voor Champagne.
  • huis gemaakte koekjes!!
  • ajuin soep.
  • koekjes bakken,bokkepootjes
  • marsepein
  • warme wijn,
  • de eerste sneeuw !
  • bijna Kerst !
  • Kerst gebak, biscuit-mokka
  • home made by rafa
  • klassieke cake,
  • pompoen soep
  • soep, courgette-tomaat
  • pizza op de bbq.
  • gegrilde wilde zalm.
  • verse Kruiden,
  • vlinder,
  • hand made, by Rafa
  • handwerk " Home Sweet Home "
  • vanille cupcakes
  • gaufres de Bruxelles-Brusselse wafels.
  • lente !
  • macarons.
  • victoriabaars,spinazie en hollandaise saus.
  • handwerk !
  • pasen lili & lila
  • pitta broodjes
  • kip met een korstje, chicken nuggets
  • cake met chocolade en geconfijte sinaasappel.
  • pattiserie maison.
  • sneeuw !
  • mokka gebak, genoise creme mokka !
  • menu kerst.
  • Kerst, Noel recepten
  • kerst,
  • foto, bisque
  • zoekertje !
  • vervolg kerstversiering.
  • kerst dessert,
  • kerst engel,handwerk
  • gepaneerd varkenslapje,met pasta tomaat.
  • een mooie herfstdag !
  • krentenbrood
  • blinde vink (italiaans )
  • vlinder pasta, farfalle
  • gevulde zuiderse tomaat,
  • handwerk
  • broodje,spek en kaas
  • zomerse rijst.
  • zomers handwerk,
  • handwerk,
  • handwerk, keukenschort
  • handwerk, point compte
  • le temps des cerise,
  • tomaat met grijze garnaal.
  • salade de fruits...........
  • steak tartaar,
  • voor en na
  • op bezoek,
  • crème anglaise
  • kroningsfeesten tongeren.
  • zanddeeg taart
  • lavendel zakje,
  • verse aspergesoep a la flamande
  • een zomerse dag,
  • zeeland
  • kussen nummer 2
  • zappa,
  • mijn lieveling,
  • griekse brochette,
  • handwerk in xxxx steek,
  • vervolg, handwerk 1 mei
  • osso bucco .
  • lente !
  • 1 mei handwerkje,
  • zakje voor foto toestel,
  • handwerk, vogelhuisje
  • waterkers soep ( cresson )
  • Paas omelet,
  • alfabet, handwerk
  • gevulde Paaseitjes,
  • rommelmarkt,
  • handwerkje voor Pasen.
  • lente !
  • lasagne uit de oven,
  • cocos koekjes,home made
  • deco, binnen of buiten
  • vriendschap
  • pitta broodjes, home made
  • kattentongen - koekjes
  • bonen soep
  • fifi,
  • zalmfilet mousseline saus,
  • mouchi,
  • lili muis
  • tommy,
  • chocolade gebakje,
  • Zappa,
  • variatie met soezendeeg, (kookdeeg)
  • Soezendeeg (kookdeeg)
  • kip - pasta - tomaat
  • vidé-bouché a la reine
  • oud kook en huishoudboek
  • winterbeelden.
  • slide show,
  • kippensoep
  • winter in het land,
  • mini soesjes,
  • lamsfilet,
  • Mini muis,
  • kerst gebak in beeld
  • winter beelden,
  • koffie-pudding,
  • herfst
  • lekker gewoon.
  • hand made by rafa, Lowie
  • pikante gehaktballetjes,
  • recepten opbergmap,
  • chineese kool,
  • een mooie herfstdag !
  • witloof,hesp en kaassaus.
  • hand made, kerst versiering
  • croque a la rafa,
  • kip op de bbq ,
  • prutselke,
  • kip,dragon en tomaat
  • lavendel zakje,
  • zomerse bbq.
  • chocolade pudding
  • voor culimieke,
  • zelf pizza maken.
  • broodzak
  • wilde braambessen gelei
  • pannekoek
  • brood.
  • rijst met curry,
  • prutselke,
  • vakantie Alsace-France
  • bloemstuk, hortensia
  • Frans brood .
  • Bretzels.
  • stoofvlees met bruin bier !
  • Luikse salade.
  • buiten keuken.
  • brood
  • zelf brood bakken.
    Foto
    Pluk de dag
    kruidentuiltje,
    bestaat meestal
    uit 3 takjes peterselie,
    1 takje tijm,
    2 laurierblaadjes,
    die je met keukentouw
    aan elkaar bindt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Nieuws HLN
  • Amper 99 euro voor iPhone 16 op Black Friday: let op voor deze addertjes
  • EXCLUSIEF. Techjournalist deelt eerste indruk van nieuwe iPhone 16: “Nieuwe knop voelt Apple-onwaardig”
  • Braziliaanse rechter stelt Musk ultimatum om te vermijden dat X in het land wordt geblokkeerd
  • Refurbished laptops: dit zijn de pro's en contra's
  • Microsoft kampt opnieuw met storingen
  • Aandeel Apple omlaag na zorgen over populariteit nieuwe iPhone
  • Apple en Google verliezen rechtszaken en moeten miljarden euro’s betalen: “Grote overwinning voor Europese burgers”
  • DIGI belooft straks prijzen die 10% lager liggen: maar waar betaal je nú het minst voor internet, tv en mobiele telefonie?
  • Apple stelt nieuwe iPhone 16 voor: minst dure model kost 969 euro
  • Apple toont nieuwe iPhone 16 bomvol AI aan de wereld, maar daar zal je bij ons voorlopig weinig aan hebben
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Foto
    Foto
    Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • Categorieën
  • brood (9)
  • christmas time (10)
  • deco, handwerk (53)
  • fotos (19)
  • gebak (41)
  • my cats (4)
  • recepten (81)
  • 05-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thee.
    gouden theeregels,

    - kook vers,koud water in een ketel.
    - schenk een beetje kokend water in de theepot om voor te verwarmen,
     anders daalt de begitemperatuur van de thee te snel en dan verliest hij
     van zijn aroma.
    - reken 1 theebuiltje van 2gr voor 2 kopjes,bij losse thee 1 theelepel
     per kopje.
    - laat het builtje even rusten zodat door de damp van de warme theepot
     het aroma vrij komt.
    - voeg heet,geen kokend water toe,voor zwarte thee mag het water
     bijna koken,95°.
    -laat thee ongeveer 3-5 min trekken,niet langer want daarna komen
     bittere smaakstoffen vrij,roer na de trektijd de thee even om.
    - serveer de thee in een laag,wijd kopje met een witte of lichtgekleurde
     binnenkant.zo komen de kleuren en de geuren van de thee het best
     tot hun recht.
    - honing,melk,suiker,citroen-of appelsienschijfje kan,
     maar als je hem zwart drink heb je de pure smaak van thee.








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    31-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosterd.
    Mosterd,het is een bekend produkt waar iedereen wel een
    of meerdere potten van in huis heeft.
    De dagelijkse smaakmaker is een bereiding op basis van
    gemalen mosterdzaad waaraan azijn,water en zout zijn toegevoegd.
    Het aanbod van mosterdoorten is zeer groot en verscheiden,
    van zeer zacht tot bijtend scherp,en van zeer grog gemalen tot
    een zachte pasta.
    enkele soorten,
    Dijon mosterd,
    Mostarda de Cremona,Italiaanse mosterd,lijkt op een chutney
    Moutarde de Meaux is een grove mosterd met een zachte smaak.
    Zaanse mosterd kom je vooral in Nederland tegen.
    Belgie telde begin vorige eeuw nog een honderdtal mosterdmakerijen,
    nu nog 18,een van hen vind je in Gent,Tierenteyn sinds 1818.
    Mosterd wordt veel gebruikt in de keuken,bij vlees,vis,kaas...........
    voor mij geen gehaktbal zonder mosterd
    In dressings is mosterd naast smaakmaker ook een bindmidel.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (2)
    29-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.malse vanille wafels.









    dit heb je nodig, 3OOgr boter, 1 snuifje zout, 325gr fijne suiker, 5 eieren, 5 pakjes vanille suiker, 1

    tas water, 500gr zelfrijzend bakmeel. laat de boter smelten,niet koken. voeg zout,suiker en vanille

    suiker toe; klop de eieren zoals voor een omelet, voeg aan het suikermengsel toe. doe er de tas water

    bij en roer goed, voeg nu de bloem toe,alles goed omroeren tot een glad deeg,bakken zonder te

    wachten.

    bon apétit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)

    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eens een ander kroketje !
                                                je maakt gewoon de puree voor kroketten,
                                                in plaats van ze lang uit te rollen,
                                                maak je nu peertjes,
                                                voor het staartje gebruik je een stukje spagetti,
                                                het is eens iets anders.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (1)
    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.worstenbroodje,eens anders !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen iets verder op deze blog staat een recept met bladerdeeg,
    en geitenkaas.
    deze worstenbroodjes zijn op de zelfde manier gemaakt.
    in plaats van kaas doe je er een lepel gehakt in,
    dan ongeveer 20min in de oven en .............smullen maar.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    25-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gevulde aardappel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gevulde aardappel met hesp en Herve kaas.

    dit heb je nodig,
    1 dikke aardappel per persoon,
    1 herve kaas,
    een beetje hesp,
    peper,zout,nootmuskaat, eventueel peterselie,
    of bieslook.

    kook de aarsappel in de schil,
    hol de aardappel zo goed mogelijk uit,zet opzij,
    plet de aardappel,vermeng met de herve kaas,
    in stukjes gesneden,en de stukjes hesp,
    kruid met peper en een beetje nootmuskaat,
    geen zout de kaas is genoeg gezouten.
    vul de uitgeholde aardappel met de vulling,
    leg er een stukje hesp bovenop,
    zet even in voorverwarmde oven.

    lekker met een fris slaatje en een glaasje wijn !
    je kan hiervoor ook restjes kaas,hesp,spek,zalm,.............gebruiken.

    bon apétit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herve kaas.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Herve kaas wordt al sinds de 15 de eeuw gemaakt,
    op de boerderijen in het groene grasland van het plateau
    van herve,rondom de stad Herve.
    De herve kaas is een zachte kaas met gewassen korst,
    verkregen uit rauwe of gepasteuriseerde koeienmelk.
    De affinage duurt 4 tot 7 weken in de kelder,
    de kaas wordt regelmatig omgedraaid en gespoeld
    met helder water,dit zorgt voor de mooie oranje korst
    en het karakter van de kaas.

    Herve zachte,    4-6 weken gerijpt
              pikante    5-7 weken gerijpt
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (0)
    17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Béchamelsaus.
    de béchamelsaus is een van de twee
    bassissausen van de klassieke keuken,
    die met bloem wordt gebonden.
    Basisrecpt,
    20gr boter
    25gr bloem,
    3 dl melk,
    zout,peper,nootmuskaat.

    boter verhitten,bloem toevoegen
    en het geheel even goed door warmen
    zodat de bloem gaar wordt.
    het mengsel mag niet kleuren,
    dan al roerend de melk toevoegen,
    blijven roeren tot een gladde gebonden saus,
    zonder klontjes,
    op smaak brengen met,
    peper,zout,nootmuskaat.

    een Mornaysaus of kaassaus wordt gemaakt
    door aan de béchamelsaus,4 eetlepels
    geraspte kaas toe te voegen,
    vb,gruyère,ementhal,comté............


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stoofvlees.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit heb je nodig,
    500gr rundsstoofvlees,
    3sjalot,
    peper,zout,
    kruidnagel,laurier,
    suiker,azijn.

    bak het vlees bruin aan in boter,
    voeg de sjalot toe,
    kruid met peper en zout,
    2 kruidnagel en een weinig laurier,
    laat even stoven,voeg water toe,
    laat ongeveer 40min stoven,
    het vlees moet goed gaar zijn
    doe er 5 klontjes suiker en 2 eetlepels
    azijn bij,laat nog even goed koken.

    heel lekker met friet.                  bon apétit.


    je kan het water vervangen met bruin bier.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)

    Reacties (2)
    11-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.biscuit deeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gebak mokka,   voor 10 stuks
    dit heb je nodig voor het deeg,
    4eieren,
    125gr suiker,
    125gr gezeefde bloem
    het recept zie kerstgebak.

    dit heb je nodig voor de créme au beurre,
    250gr boter,
    4-5 soeplepels poedersuiker,
    enkele lepels liqeur,ik gebruik After op basis van koffie,
    enkele druppels mokka extract,
    alles goed vermengen.

    dit heb je nodig voor de afwerking,
    wat chocolade hagelslag,
    praliné,amandelschilfers.

    steek uit het deeg rondjes,
    bestrijk met créme au beurre,
    plak ze tegen elkaar,
    bestrijk de buiten kant met créme en
    rol het in de hagelslag of praliné,
    laat het even opstijven,
    doe de rest van de creme in een spuitzak
    en werk de bovenkant af.

    heerlijk bij een lekkere kop koffie,                 bon aptit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (3)
    06-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bladerdeeg amuse bouche.
    Image Hosted by ImageShack.us 

    Image Hosted by ImageShack.us

    deze hapjes zijn heel gemakkelijk te maken met een beetje bladerdeeg,
    en wat kaas,spek,tomaat,........doe je er een lepel gehakt in dan krijg
    je een worstenbroodje.
    20min bakken in oven op 200 graden.
    lekker als borrelhapje met een glaasje wijn.
    bon apétit !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (2)
    02-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.espresso
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wat smaakt er heerlijk na een goede maaltijd,ik kan het niet laten,
    voor mij nog een lekkere italiaanse koffie.
    espresso,de nationale drank van italie,
    in italie wordt espresso gewoon caffè genoemd.
    espresso wordt op ieder moment van de dag gedronken.
    ze beginnen er s'morgens vroeg mee,en zelfs laat op de avond
    wordt hij na een overvloedige maaltijd gebruikt als digestief.
    een goede koffie wordt heel warm uit een klein voorverwarmd
    kopje gedronken.

    espresso,zwarte koffie in een klein kopje,
    doppio,een dubelle hoeveelheid,
    lungo,met iets meer water,
    coretto,met een scheutje sterke drank,
    al vetro,in een klein glaasje,heel trendy in Rome,
    macchiato,met een wolkje gewone melk
    americano of caffèlatto,onze koffie verkeerd,
    cappuccino,met opgeklopte melk,wordt bij het ontbijt gedronken.

    een Italiaans gezegde,'il caffè deve essere nero come il diavolo,
    bollente come l'inferno e dolce come l'amore.'
                                      de koffie moet zo zwart zijn als de duivel,
                                      zo heet als de hel,en zo zoet als de liefde. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (4)
    27-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerst 2007 by Rafa




    bon apétit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)

    Reacties (1)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.caviaar.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dure eitjes,
    caviaar is een bijzonder dure delicatesse,
    de goedkoopste "echte caviaar"
    kost meer dan 1000 euro per kilo.

    ooit, goed honderd jaar was caviaar volksvoedsel,
    het werd gegeten in mijnwerkerskroegen in Alaska.

    caviaar zijn de onbevruchte eitjes van de steur,
    vooral in de Kaspische zee komt de steur nog veel voor.
    de steur  is een vissoort uit de oertijd,
    een van de oudste vissoorten die nog bestaan,
    hij kan ook vrij makkelijk gekweekt worden.
    er is ook Belgische caviaar "Royal Belgian Caviar",
    hij wordt geproduceerd in Oud Turnhout,
    en is van prima kwaliteit.
    echte caviaar vraagt begeleiding op niveau,
    een vrij krachtige,volle champagne.
    we eten ook geen caviaar,maar we degusteren caviaar,

    bewaar een geopend blik goed met follie afgedekt op 0-2 graden
    maximum 2 dagen,de smaak gaat heel snel achteruit.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.truffels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Truffels,zwarte en witte diamanten.

    truffels zijn een uitgelezen delicatesse.
    zwarte diamanten worden ze genoemd,niet vanwege
    hun kleur,wel om hun prijskaartje.
    truffels zijn familie van de champignons,maar je
    kunt ze niet kweken,en dat maakt ze zo duur.
    de zwamachtige knollen zitten zowat 15-20 cm
    onder het aardoppervlak verstopt,
    meestal in de buurt van eikenbomen,en worden
    opgediept door varkens en door everzwijnen.
    de grootte van een truffel kan varieren van een
    hazelnoot tot een tenisbal.
    topkwaliteit is de zwarte wintertruffel uit de perigord (franfrijk)
    per kilo betaal je 1200-1500 euro.
    ook de italiaanse witte truffel uit de piemonte is wereld
    beroemd,en ook zeldzamer,die kosten al vlug 4000 euro de kilo.
    andere soorten zoals zomertruffels zijn goedkoper 250-350 de kilo.
    maar hebben veel minder smaak en aroma dan de echte wintertruffels.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (0)
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asperge roomsoep.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zo simpel,lekker,
    dit heb je nodig,
    1dikke ui,
    2blikjes of  diepvries asperges,
    1 aardappel,
    2 bouillon blokjes.

    snij de ui in stukjes en laat even stoven,
    voeg de asperges toe,hou de puntjes opzij.
    laat nog even stoven,voeg nu de aardappel,
    en de bouillon toe,ongeveer anderhalve liter,
    kruid met peper en zout.
    laat ongeveer 25 min op een zacht vuur koken.
    mix de soep en voeg nu de aspergepunten toe.
    een beetje room maakt het nog lekkerder.je kan ook wat peterselie toevoegen voor
    versiering.

    asperges zijn rijk aan vitamine c,fosfor en ijzer.

    bon apétit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    25-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.warm geitekaas hapje!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit heb je nodig,
    een klein broodje,of geroosterd brood,
    een beetje rauw witloof,of andere sla vb.veldsalade,pruimtomaatjes,
    gebakken spekblokjes,
    een weinig vinaigrette,
    geitekaas vb.crotin

    je kan de kaas er koud of warm tussen doen.
    bon apetit.



    heel makkelijk en lekker,en is vlug klaar.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)

    Reacties (3)
    15-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstversiering.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen deze heb ik deze voormiddag gemaakt,
    ik ga ze gebruiken voor aan het raam te hangen,
    mss ga ik ze nog wat opfleuren met wat parels.
    ik hou jullie op de hoogte.
    wil je een patroontje laat het me dan weten.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)

    Reacties (6)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek guestbook livre d'or
  • Goedenmiddag,
  • Fijne Feestdagen
  • Leg de puzzel zelf in elkaar.
  • EHLZ
  • fijn Weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek leave message laisser message

    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
    Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
    Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
    ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht. geniet van mijn blogje.
    Foto
    Foto
    Foto
    vragen staat vrij !

    een mailtje krijgen is altijd fijn !!!

    Foto
    heel binnen kort koekjes bakken !!!!!
    Foto
    Archief per maand
  • 08-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
    al de recepten heb ik zelf uitgeprobeerd !!!!! BON APETIT
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto




     verse kruiden kun je goed
    bewaren door er een stuk
    krantenpapier of keukenrol
    rond te doen,dan wat nat maken
    en in de groentenla van frigo bewaren,
    of op een frisse donkere plaats.


    Foto
    Foto

    brood bakken op een tegel,
    een baktegel is een tegel van ongeglasuurd
    aardewerk,een grote vierkante of
    rechthoekige vloertegel op een ovenrooster
    doen het prima,
    op steen gebakken brood krijgt
    onderaan een mooiere korst,
    en de steen houdt de ovenwarmte,
    beter vast.
    de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.

    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    uvyn__marc
    blog.seniorennet.be/uvyn__m
    Foto
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    hier een overzicht van de handwerkjes !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • roger (joge)
        op Zappa,
  • woke bro (joge)
        op Zappa,
  • weinig (linda)
        op cakjes met chocolade druppels!
  • GELUKKIGE VERJAARDAG LIEVERD !!!!! (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Warme Kerstgroetjes aan jou lieverd ...... (Rebecca)
        op verse pruimen taart,
  • Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!