WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    31-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorwinter op komst

    Horrorwinter op komst

    Er is een echte horrorwinter op komst. Het zal in december naar verwachting bijna alle dagen sneeuwen en in januari zijn temperaturen mogelijk tot min 25 graden celsius, zo voorspellen weerbureaus in de ons omringende landen.

    Vorige winter kreeg ons land al een recordhoeveelheid sneeuw te verduren.

    Vorige winter kreeg ons land al een recordhoeveelheid sneeuw te verduren. 

    Zowel Duitse als Nederlandse weersvoorspellers verwachten in de Lage Landen een zeer strenge winter met dagen van bijna Siberische koude. Het Duitse Donnerwetter spreekt van een horrorwinter die begint op de eerste dagen van december en drie maanden lang zal duren.

    Winter des doods

    Ook het Duitse Wetter.net en het Nederlandse Meteoconsult verwachten een uitzonderlijk strenge winter. Britse weersvoorspellers waarschuwen voor een ‘winter des doods’.

    Voor Duitsland gaat het om de vierde uitzonderlijk strenge winter op rij. Volgens weersvoorspellers is dat een exceptioneel fenomeen. Ook wij hadden vorig jaar een recordwinter met een nooit geziene aanhoudende periode van sneeuw en een ongekend aantal van extreem koude dagen.

    Strooizout

    Vorig jaar zaten de verschillende overheden al van bij het begin van de winter door hun voorraden strooizout heen omdat ze verrast werden door de extreme weersfenomenen. Dat leidde ertoe dat op vele wegen niet meer gestrooid werd. Op andere plaatsen werden creatieve oplossingen gezocht, zoals het strooien met zand.

    Het Vlaams gewest laat zich deze winter niet opnieuw verrassen en voorziet nu al in een beginvoorraad van 42.000 ton strooizout. Dat is 10.000 ton meer dan vorige winter. (EE)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland blijft in zomertijd

    Rusland blijft in zomertijd

    rusland blijft in zomertijd

    In Rusland hebben de inwoners de klok afgelopen weekend niet teruggedraaid; president Medvedev heeft namelijk beslist dat het land voortaan pehttp://blog.seniorennet.be/admin.php?state=1rmanent in zomertijd zal leven.

    Medvedev kondigde die wijziging in maart al aan, naar eigen zeggen om de stress bij het veranderen van klokken te elimineren.

    Maar een en ander zou ook met het groeiende zelfmoordcijfer te maken kunnen hebben. De winter zal in Rusland nu een donkerdere ochtend kennen, maar in de namiddag zal er langer daglicht zijn.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tas met 11 miljoen yen in netten Japanse vissersboot

    Tas met 11 miljoen yen in netten Japanse vissersboot


    Japanse vissers hebben een rijke vangst gedaan. In hun netten vonden ze een reistas met 11 miljoen yen (102.000 euro) aan cash geld, meldde de krant Kahoku Shimpo zaterdag.

    Men vermoedt dat de tas in zee is beland tijdens de tsunami van 11 maart. In de tas was geen aanwijzing wie de eigenaar zou kunnen zijn. Als de eigenaar zich niet meldt voor april, mogen de vissers hun vangst zelf houden. (dpa/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fluit met de zes smurfen' verkocht voor 100.000 euro

    'Fluit met de zes smurfen' verkocht voor 100.000 euro


    Een originele cover van het album 'La Flûte à Six Schtroumpfs' van Peyo, de geestelijke vader van de Smurfen, is in Parijs tijdens de veiling van werken van de Brusselse tekenaar verkocht voor 100.000 euro. Dat meldt veilinghuis Artcurial.
     
    Johan en Pirrewiet
    Het negende album van Johan en Pirrewiet, 'De Fluit met de Zes Smurfen', werd in 1960 uitgegeven door Dupuis, twee jaar na de geboorte van de kleine blauwe figuurtjes in het weekblad Robbedoes/Spirou. De Franstalige cover ervan werd geschat op 100.000 tot 120.000 euro. Meer dan 68.000 euro werd betaald voor een plank van 'Les Schtroumpfs Noirs' ('De Zwarte Smurfen'), een plank van 'La Schtroumpfette' ('De Smurfin') ging voor 52.000 euro van de hand.
     
    UNICEF
    Een Chinese inkttekening met alle stripfiguren uit de 13 albums van Johan en Pirrewiet, die naar de middernachtmis gaan, werd ten bate van UNICEF verkocht voor 70.000 euro. In totaal wisselden 33 werken van eigenaar voor prijzen, tussen 50.000 en 90.000 euro.
     
    De Smurfen en Peyo, die in 1928 in Brussel werd geboren, staan in het teken van een overzichtstentoonstelling 'Pierre Culliford, dit Peyo' in Parijs en de 3D-film 'De Smurfen' van regisseur Raja Gosnell die op 3 augustus in de zalen kwam.
     
    De zoon van Peyo, Thierry Culliford, zette het werk voort van zijn vader na diens dood in 1992. De planken van Peyo zijn erg zeldzaam op de markt. (belga/lb)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opzij, opzij, opzij... hier komt de spermafiets voorbij!

    Opzij, opzij, opzij... hier komt de spermafiets voorbij!


    Fietsers en voetgangers in Seattle kijken hun ogen uit. De 'spermafiets' is dan ook een opmerkelijke creatie. De tweewieler wordt nu ook gebruikt voor het transport van zaadcellen tussen een ziekenhuis en spermabank in de Amerikaanse stad. De fiets is een Deense creatie en beleefde haar première in 'fietshoofdstad' Kopenhagen.

    De Nordisk Cryobank, een van de grootste spermabanken van Europa zocht naar een milieuvriendelijk alternatief voor het vervoer van de zaadcellen naar ziekenhuizen in en rond de stad van Hans Christian Andersen. "Het idee voor de spermafiets ontstond toen we een C02-vriendelijke manier zochten voor het vervoer van de spermastalen. Zo kwamen we uit bij een fiets in de vorm van een spermacel met een koelsysteem. Een half jaar later rijdt de fiets door de straten van Kopenhagen", zegt Peter Bower.

    Intussen heeft de creatie ook Seattle bereikt. Het vervaardigen van de fiets was geen gemakkelijke opgave en de mobiele spermacel is ook geen lichtgewicht. De fiets van Deense makelij is vijftig kilogram zwaar en drie meter lang.  Rond het frame van de fiets zit een grote spermacel waarin de zwemmertjes bewaard worden. Seattle hoopt nu dat de fiets meer mannen zal aanzetten om een kwakje te schieten voor vrouwen in nood. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase miljardair durft woning van 740 miljoen niet in

    Indiase miljardair durft woning van 740 miljoen niet in


    Dan heb je een privéwoning waar een gewone sterveling alleen maar van kan dromen, maar durf je ze niet in. Het overkomt de Indiase magnaat Mukesh Ambani, met een geschat vermogen van 29 miljard dollar een van de rijkste mensen ter wereld. Zijn woning Antilia, een torenblok van 27 verdiepingen in Mumbai, zou namelijk ongeluk brengen.


    Op papier zag het er nochtans allemaal prachtig uit. Zo is er onder meer een bioscoopzaal voor 50 toeschouwers, een fitnesszaal, een zwembad en een dansstudio. De garage heeft plaats voor 160 wagens en er is ook een werkplaats om de wagens te herstellen. Daarnaast is er nog een hangende tuin die in totaal 4 verdiepingen beslaat. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 37.000 vierkante meter is de woning, die zo'n 740 miljoen euro heeft gekost, groter dan Versailles.

    Maar Ambani wil er niet meer in. De woning zou niet voldoen aan 'Vastu Shastra', een eeuwenoude Indiase leer waarbij vrede en harmonie wordt nagestreefd bij het inrichten van een leefruimte. Zo zou de oostzijde van een gebouw bij zonsopkomst voldoende licht moeten doorlaten. Helaas is daar bij de bouw van Antilia niet aan gedacht. Dus voldoet de woning niet meer.

    Geen nood echter, Ambani staat niet op straat. Met zijn vrouw Nita en twee kinderen vertoeft hij voorlopig in hun villa aan de zuidkant van Mumbai. Dat pand heeft 'slechts' veertien verdiepingen. (hlnsydney/sps
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man maakt kunst op vuile auto

    Man maakt kunst op vuile auto


    Een vuile auto kan ook mooi zijn. Dat bewijst de Chinees Li door gewoon met zijn vingers en een vod een kunstwerkje te creëren op zijn bestofte karretje. Getuige dit mooie landschapje op de foto's.

    De man heeft nooit echt leren tekenen of schilderen. "Ik kladder maar wat mee met mijn vijf jaar oude dochtertje. Zij krijgt wél tekenles op school", aldus Li. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kakbrommer tuft door Japan

    Kakbrommer tuft door Japan


    Waar je dezer dagen gaat langs Japanse wegen, kom je de kakbrommer tegen. De firma Toto is immers aan een duizend kilometer lange proefrit bezig door het land van de Rijzende Zon met zijn brommer die aangedreven wordt door de uitwerpselen van de persoon die ermee rijdt.

    Tachtig per uur
    Bedoeling van de revolutionaire driewieler is de C02-uitstoot in zes jaar met de helft te verminderen. Het gevaarte, met een toiletpot als zitje, kan een topsnelheid van 80 kilometer per uur halen. Als de testrit goed verloopt, moet de toiletbrommer op 2 november aankomen in de Japanse hoofdstad Tokyo. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief van Albert Einstein over "gevaar" van nazi's geveild

    Brief van Albert Einstein over "gevaar" van nazi's geveild


    Een brief van Albert Einstein uit 1939 waarin de geleerde waarschuwt voor het "vreselijke gevaar van de nazi's", is gisteren tijdens een veiling in Los Angeles verkocht voor bijna 14.000 dollar. De brief bracht daarmee twee keer meer op dan geschat werd. Dat meldt het veilinghuis Nate D. Sanders.


    Het lot bevatte de brief zelf, gedateerd op 10 juni 1939, en de envelop. Beiden worden beschreven als "in zeer goede staat". Alles werd verkocht voor een totaal van 13.936 dollar.
     
    Redding van Joden
    De brief van Einstein, die in 1921 de Nobelprijs voor de Natuurkunde kreeg, was gericht aan een zakenman in New York, Hyman Zinn. De zakenman werd door Einstein gefeliciteerd omdat hij Joden geholpen zou hebben om Duitsland te verlaten, en hen zo te beschermen tegen vervolging door nazi's.
     
    "Het moet voor u een grote voldoening zijn, wetende dat u een enorme hulp betekent voor onze Joodse kameraden, dat u hen redt van dit vreselijke gevaar en hen naar een betere toekomst leidt", zo luidt het in de brief. Einstein zelf ontvluchtte Duitsland in 1933, toen de nazi's aan de macht kwamen. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exemplaar van 'Kuifje in Tibet' uit 1960 geveild voor 9.600 euro

    Exemplaar van 'Kuifje in Tibet' uit 1960 geveild voor 9.600 euro


    Een door Hergé gesigneerd exemplaar van "Tintin au Tibet" (Kuifje in Tibet) uit 1960 is op een veiling van Banque Dessinée in Brussel verkocht voor 9.600 euro. Voor een originele kleureneditie uit 1943 van "Le crabe aux pinces d'or" (De krab met de gouden scharen) had een deelnemer 7.440 euro veil.
     
    Banque Dessinée toonde zich vanavond in een persmededeling opgetogen over de veiling. Ook minder bekende strips verwisselden volgens het gespecialiseerde veilinghuis van eigenaar tegen hoger dan verwachte prijzen. Van de 800 aangeboden stuks gingen er 740 de deur uit. De veiling bracht in totaal 270.000 euro op, exclusief kosten.(belga/kve)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo' landt op Russische berg

    Ufo' landt op Russische berg


    Zijn buitenaardse wezens met hun schip geland op de vulkaan Kljoetsjevskaja Sopka in het oosten van Rusland? Het lijkt er wel op als je deze foto bekijkt. Het merkwaardige beeld werd geschoten door fotograaf Ivan Dementievsky.

    Toch is er geen reden tot paniek. Het reusachtige 'luchtschip' is niets meer dan een zeldzaam type wolk, ook bekend als altocumulus lenticularis of lenswolk.

    De wolk wordt gevormd wanneer de wind met een flinke kracht tegen een berg blaast en zo de lucht aan de voorzijde van de berg dwingt te stijgen en aan de achterzijde dan weer laat dalen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van vier maanden is zwanger

    Baby van vier maanden is zwanger

    baby van vier maanden is zwanger

    Dokters hebben een foetus ontdekt bij een vier maanden oude baby.

    Vier maanden geleden werd de baby geboren, gezond en wel. Althans, dat leek zo… Na een tijdje kreeg het kindje last van buikpijn, moest het braken en had het nog andere klachten.

    Artsen maakten een echo van de romp van de baby en ontdekten er een foetus van 12 cm groot en een gewicht van 460 gram. De baby werd meteen geopereerd en verlost van de levensloze foetus.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plaszakjes op Nederlandse treinen zonder toiletten

    Plaszakjes op Nederlandse treinen zonder toiletten

    Gefronste wenkbrauwen en mensen die zich afvroegen of er sprake was van een grap. Maar de plaszak voor in wc-loze Sprinters is serieus bedoeld. Vandaag maakten de Nederlandse Spoorwegen (NS) bekend dat de treinreiziger in uiterste noodgevallen zijn behoefte kan doen in een plaszak, omdat in deze treinen een toilet ontbreekt. De behoefte kan dan worden gedaan in de lege cabine van de machinist.

    De NS hoopt zo de kritiek van reizigers weg te nemen die niet kunnen plassen door gebrek aan toilet. Voor mannen en vrouwen zijn dezelfde zakken beschikbaar. De gevulde zakken kunnen in de trein achterblijven.

    Noodmaatregel
    Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur) zei vanochtend dat dit als noodmaatregel is bedacht. De voorziening kan zeker geen alternatief zijn voor een regulier toilet in de trein. De minister heeft er geen contact over gehad met de NS en moest bekennen dat ze aanvankelijk dacht dat het om een grap ging. "Dit is zeker niet het ei van Columbus."

    Tweede Kamerleden reageerden smalend op de plaszak. "Is de NS nu helemaal van de pot gerukt?", reageert GroenLinks-Kamerlid Ineke van Gent via Twitter. "Een plaszak. Ik zeg even niets meer...", is de reactie van SP-Kamerlid Renske Leijten. VVD-parlementariër Klaas Dijkhoff twittert over een briljante communicatiestrategie van de NS. "Ik lees weinig klachten van mensen in de piepzak over herfstvertragingen vandaag."

    "Verschrikkelijk"
    Wim Eilert van de vakbond voor rijdend personeel, de VVMC, noemt de plaszak "verschrikkelijk". Toen ik het hoorde, dacht ik echt: dit is een grap."  (belga/vsv/adv/adb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Big Ben gaat scheve toren van Pisa achterna

    Big Ben gaat scheve toren van Pisa achterna

    Deze foto is met een groothoeklens gemaakt, waardoor het lijkt alsof de Big Ben scheef hangt. Intussen is ook in het echt met het blote oog te zien dat de toren met de beroemdste klok ter wereld scheeft hangt.

    Deze foto is met een groothoeklens gemaakt, waardoor het lijkt alsof de Big Ben scheef hangt. Intussen is ook in het echt met het blote oog te zien dat de toren met de beroemdste klok ter wereld scheeft hangt.
    Wetenschappers hebben gemeten dat de beroemde Londense klokkentoren aan de oever van de Theems in een hoek van 0,26 graden in de richting van het noordwesten begint over te hellen. Verschillende Britse media berichtten dit maandag. Als
    mogelijke oorzaak wordt de ondergrondse metro genoemd.

    Toeristen

    De overhelling is al met het blote oog merkbaar. "Ik heb toeristen
    horen zeggen, dat de toren niet helemaal recht staat - en ze hebben gelijk", zei professor John Burland, die met de metingen belast werd.

    Instortingsgevaar over 4.000 jaar

    Een instortingsgevaar bestaat er volgens berekeningen pas over 4000 jaar. Van een scheve stand zoals bij de Toren van Pisa is Big Ben nog ververwijderd. In Pisa bedraagt de overhelling al vier graden. (Belga/EE)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4,5 miljard jaar oude meteoriet crasht tegen huis nabij Parijs

    4,5 miljard jaar oude meteoriet crasht tegen huis nabij Parijs

    Een gezin uit de omgeving van Parijs keek vreemd op toen ze thuiskwamen van vakantie. Een 4,5 miljard jaar oude meteoriet- de grootte van een ei- had zich door hun dak geboord. Volgens wetenschappers is het de eerste keer dat een meteoriet zo dicht bij de Franse hoofdstad gevonden werd. Sterker nog, het is één van de 60 aangetroffen stukken in Frankrijk de afgelopen vier eeuwen. Om het verhaal helemaal compleet te maken: de getroffen familie uit Draveil heet dan ook nog eens Comettes.

    De inslag gebeurde waarschijnlijk enkele weken geleden toen het gezin op vakantie was. Dat verklaart meteen waarom ze de inslag niet gehoord hebben. Ze hebben het pas ontdekt toen hun dak begon te lekken. "We belden een dakwerker en die kon zijn ogen niet geloven", aldus de 32-jarige Martine Comette. "Je moet Superman zijn om een dakpan zo te breken, het moest wel om een meteoriet gaan."

    Volgens wetenschapper Alain Carion was de ijzerrijke rots, beter bekend als chondriet, makkelijk herkenbaar door zijn zwarte korst. Met een leeftijd van 4,5 miljard kwam de rots van een asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter. "Het is ongelooflijk zeldzaam. We hebben nog nooit een meteoriet op minder dan 80 km van Parijs gevonden."

    Martine Comette moest duidelijk nog even bekomen van de unieke gebeurtenis. "De kans dat je een meteoriet in je tuin vindt, is nog kleiner dan de lotto winnen. Het is echt een magische gebeurtenis." Jammer genoeg is de meteoriet niet veel waard. Terwijl een rots van Mars al vlug 1.150 euro per gram oplevert, zal deze meteoriet slechts enkele honderden euro's opbrengen volgens Carion. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijzenaar heeft schoenmaat 58(!)

    Parijzenaar heeft schoenmaat 58(!)

    parijzenaar heeft schoenmaat 58

    Brahim Takioullah, een 29-jarige Marokkaan die met zijn moeder in een buitenwijk van Parijs leeft, zou de grootste voeten ter wereld hebben.

    De Noord-Afrikaan (2m36) heeft schoenen van maat 58 nodig. Zijn linkervoet is 38,1 centimeter lang, de andere 37,5.

    In het appartementje dat hij huurt, kan de reus niet rechtop staan. In het openbaar vervoer moet hij zich steeds bukken.

    Volgens artsen heeft hij een gezwel in zijn hoofd dat te veel groeihormoon laat produceren. Enkele Franse medici willen de tumor nu verwijderen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langste catwalk ooit in Wijnegem Shopping Center

    Langste catwalk ooit in Wijnegem Shopping Center

    langste catwalk ooit in wijnegem shopping centre 2

    In Wijnegem Shopping Center is zaterdag een modeshow gehouden op de langste catwalk ter wereld. De catwalk van bijna 2,3 kilometer voldeed aan de eisen van Guinness World Records.

    De catwalk van 2.292 meter strekte zich uit over alle gangen van het gelijkvloers van het winkelcentrum en een stuk van het parkeergebouw. Aan de constructie heeft een team van acht mensen een week lang gewerkt. Zaterdag na afloop van de modeshow kon de gerechtsdeurwaarder officieel een wereldrecord vaststellen, zo meldt Wijnegem Shopping Center in een persbericht.

    De vestiging van het wereldrecord liep niet van een leien dakje. Er waren immers voorbereidingen getroffen om het record van Thailand (1,594 km) met zo'n vijftig meter te verbeteren, maar drie weken geleden werd in Turkije plots een catwalk van ruim twee kilometer neergepoot. In Duitsland vond het winkelcentrum alsnog extra podiumelementen om het wereldrecord naar Wijnegem te halen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie arresteert 76-jarige na achtervolging tegen 15 km/u

    Politie arresteert 76-jarige na achtervolging tegen 15 km/u




    De vrouw op de foto is niet de bejaarde dame in kwestie.

    De Britse politie heeft dinsdag een 76-jarige vrouw gearresteerd in wat zonder twijfel de traagste achtervolging aller tijden moet zijn. Nadat Caroline Turner een rotonde langs de verkeerde kant opreed en andere automobilisten in gevaar bracht, zette de politie een achtervolging in over een afstand van maar liefst 27 kilometer. Soms reed het besje niet sneller dan 15 kilometer per uur. Pas toen een agent naast haar wagen kwam lopen en tegen het raampje tikte, ging ze aan de kant.

    Caroline Turner kwam terug van een vriendin toen ze met haar Ford Fiesta een rotonde opdraaide in Weeley in het graafschap Essex. Helaas deed ze dat in de verkeerde richting en moesten andere chauffeurs allerhande toeren uithalen om ongelukken te vermijden. Nadien reed ze een tweebaansweg op. De politie zat haar al snel op de hielen, maar zelfs de blauwe zwaailichten konden haar niet overtuigen om aan de kant te gaan staan.

    Volgens de agenten die in de achtervolging betrokken waren, reed de vrouw op geen enkel moment sneller dan 30 km/u. Pas na meer dan een uur kon ze tegengehouden worden. Al was dat niet met volle goesting. Toen een agent naast haar kwam gelopen en op haar raampje tikte, weigerde ze te stoppen. "Er valt niks te zeggen. Ik ga naar huis", riep ze naar verluidt. Uiteindelijk ging ze toch aan de kant en werd ze prompt gearresteerd. Ze moest zelfs de nacht in de cel doorbrengen omdat de agenten bang waren dat ze een ongeluk zou veroorzaken als ze zou worden vrijgelaten.

    Roekeloos rijgedrag
    De dag nadien verscheen ze al voor de rechter, die haar een rijverbod van een jaar oplegde. Ze kreeg ook een boete van 100 pond (115 euro) voor roekeloos rijgedrag en het weigeren te stoppen voor de politie. Turner, die haar echtgenoot vijf weken geleden verloor en zes kleinkinderen en acht achterkleinkinderen heeft, weet haar rijgedrag aan de slechte verlichting op straat.

    "Normaal gezien ben ik een voorzichtig in het verkeer en neem ik geen risico's", vertelde ze aan de rechter. "Ik wil mezelf niet goedpraten -mijn rijgedrag was niet zoals het moest zijn- maar de verlichting op straat was niet geweldig en ik ben de verkeerde kant opgedraaid", vertelde ze aan de Daily Mail. "Ik was verrast toen die agent plots op mijn raampje tikte. Ik ga zeker niet stoppen met autorijden, maar het komende jaar zal ik de bus moeten nemen." (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robot met 24 vingers wast je haar

    Robot met 24 vingers wast je haar

    Hij ziet eruit als een kappersstoel, maar een Japanse robot je haren wassen als de besten. Het apparaat kan zelfs verzorgsters vervangen die in verpleeghuizen voor ouderen en gehandicapten zorgen. Dat belooft althans fabrikant Panasonic.


    "We gebruiken robothand-technologie en 24 robotvingers. Zo kan de robot het haar wassen zoals menselijke handen doen. De bedoeling is dat mensen zodoende een beter leven krijgen'', aldus ontwikklaar Tohru Nakamura.

    Massage
    De persoon moet achterover leunen in de kappersstoel, waarna de machine in drie minuten het haar behandelt met shampoo en de hoofdhuid masseert. Conditioner gebruiken en droogföhnen kan in vijf minuten.

    Panasonic wil de machine volgend jaar verkopen aan verpleeghuizen en ziekenhuizen. Volgens het bedrijf is dat een groeiende markt dankzij de steeds ouder wordende bevolking. (rtr/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor Chinese vaas: 16,3 miljoen euro!

    Recordbedrag voor Chinese vaas: 16,3 miljoen euro!

    recordbedrag voor chinese vaas 16 3 miljoen euro

    Op een veiling in Hongkong is woensdag een Chinese vaas uit het begin van de 15e eeuw voor een recordbedrag verkocht.

    Een anoniem iemand besloot 16,3 miljoen euro op tafel te leggen voor het item.

    De kobaltblauwe vaas, waarop vruchten en bloemen zijn afgebeeld, werd gemaakt in de periode dat keizer Yongle (1402-1424) nog baas was over China.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!