WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    14-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse vindt 150 jaar oude liefdesbrief uit Oostende

    Zweedse vindt 150 jaar oude liefdesbrief uit Oostende

    Een Zweedse heeft tijdens een wandeling met haar vriend een paar vellen papier gevonden op een veld. Het ging om een liefdesbrief uit 1862. Leuk detail: de brief werd gepost in Oostende.

    Susann Bollö (45) nam haar vriend Roger Bengtsson bij de hand voor een fikse wandeling in Morup. "Ik zag de papieren liggen en raapte het op. Toen ik merkte dat het om een brief uit '62 ging riep ik mijn vriend", vertelt Bollö in de krant Hallands Nyheter. Toen ze een twee blik wierp op de papieren zag ze dat het om schrijfsels uit 1862 ging. "Het vroor en dus waren de bladzijden droog. Ze waren waarschijnlijk aangewaaid met de storm Emil. De vellen lagen op een paar meter van een beekje. Met een klein zuchtje wind verdwenen ze in het water. Gelukkig is dat niet gebeurd."

    De brief is nog altijd leesbaar en werd in Oostende verstuurd. De boodschap ontcijferen kostte Bollö wel wat moeite want die was geschreven in het oud Zweeds. Toch herkende ze vrij snel de woorden 'mijn liefste' en 'liefde'. De schrijfster was een Lina die op reis was en haar liefste, Otto miste. Ze schreef ook dat Parijs niet te vergelijken is met Londen. Eindigen deed ze met de woorden 'liefdevolle omarming....ik hou van jou'. "Ik ben nu nieuwsgierig wie Lina en Otto waren. Ik wil dat uitzoeken", besluit Bollö. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste gewerveld dier ter wereld is kikker van 7 mm

    Kleinste gewerveld dier ter wereld is kikker van 7 mm

    Wetenschappers hebben in Papoea-Nieuw-Guinea de tot nog toe kleinste gewervelde dierensoort ter wereld ontdekt. De kikker wordt slechts zeven tot acht millimeter groot. Dat meldt Christopher Austin van de Louisiana State University in het online-journaal PloS ONE.

    De biologen noemden de mini-springer Paedophryne amauensis, met verwijzing naar het dorp Amau, waar hij voor de eerste keer werd aangetroffen. De donkerbruine kikvors heeft nauwelijks ontwikkelde tenen en relatief grote ogen. Hij is vooral 's morgens en 's avonds actief en stoot een schril geluid uit. Na één tot drie minuten moet het kikkertje opnieuw op krachten komen voor een nieuwe zangbeurt.
     
    Omdat hij zo klein is, heeft de kikker in verhouding tot zijn volume echt grote lichaamsmaten. Daarom is vochtverlies voor hem een van de grote gevaren, aldus de wetenschappers. Dat kan de reden zijn waarom een dergelijke miniscule kikker in het regenwoud te vinden is en vooral tussen de vochtige bladeren op de grond. Voor biologen is deze vondst enorm spannend, zei Austin, "omdat we weinig weten over de functionele problemen van zijn extreme lichaamsmaten, zijn ze klein of groot".
     
    Pas in december hadden andere vorsers de -toen- kleinste ontdekte kikkersoort ter wereld voorgesteld, die ook in Paoea-Nieuw-Guinea leeft. De dieren behoren zoals de nu geïdentificeerde kikker en veel andere minuscule springers tot de soort Paedophryne en zijn tussen 8,5 en 9,3 millimeter lang. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson' leefde tussen dinosauriërs

    Michael Jackson' leefde tussen dinosauriërs

    michael jackson leefde tussen dinosauriers

    Een nieuw ontdekte familie van heremietkreeften is vernoemd naar de King of Pop. De fossiele heremietkreeft werd op 25 juni 2009, de sterfdag van Michael Jackson, in Noord-Spanje ontdekt door een internationaal team van paleontologen. Daarom heeft het fossiel de naam Mesoparapylocheles michaeljacksoni meegekregen, zo is dinsdag bekendgemaakt.

    De ontdekking was volgens paleontologen - onder wie René Fraaije, directeur van het Oertijdmuseum in Boxtel - erg bijzonder. Niet alleen bleek het fossiel een nieuwe soort te zijn, het was ook een nieuw geslacht en zelfs een nieuwe familie. "Deze gesteenten behoren toe aan een koraalrif van 100 miljoen jaar oud. Dit is midden in de Krijtperiode waarin de dinosaurussen heer en meester waren op het land."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen bouwen bunkers en doden huisdieren uit vrees voor einde van de wereld

    Amerikanen bouwen bunkers en doden huisdieren uit vrees voor einde van de wereld

    Duizenden Amerikanen hebben ruimtevaartorganisatie NASA al gecontacteerd met vragen over het einde van de wereld. Zij wensten hun familie dit jaar geen 'Gelukkig Nieuwjaar', maar bestelden bunkers die bestand moeten zijn tegen asteroïde-inslagen en overwogen om hun huisdieren te doden, zodat die niet moeten afzien, wanneer de apocalyps een feit wordt op 21 december. De Franse regering vreest zelfs voor een massazelfmoord in een dorpje in de Pyreneeën, waar veel magnetische straling zou zijn.

    Chichen Itza, Yucatan, Mexico.

    Chichen Itza, Yucatan, Mexico.



    Op 21 december 2012 eindigt de 5.125 jaren tellende Mayakalender. Voor sommigen hét teken dat die dag de wereld zal vergaan. De Maya's stonden immers bekend voor hun buitengewone astronomische observeringen en hun wiskundige kennis. Als zij het niet nodig vonden om hun kalender verder uit te werken na december 2012, moeten ze toch wel een reden gehad hebben?

    De vrees voor een ramp is bij sommigen zo groot, dat de NASA er een hele pagina aan wijdt op zijn website. NASA kreeg al meer dan vijfduizend vragen van ongeruste Amerikanen. Enkelen vroegen de organisatie of ze zichzelf, hun familie en hun huisdieren al moesten doden om lijden te voorkomen.

    Twee inscripties
    Tot voor kort was de enige bekende Mayatekst waarin 21 december 2012 expliciet wordt vermeld, geschreven op een monument in Zuid-Mexico. De steen is trouwens zo beschadigd, dat de tekst niet eens volledig gelezen kan worden. De inscriptie lijkt te vermelden dat op 21 december 2012 de god Bolon Yokte' K'uh zal neerdalen op aarde. Maar over die oorlogsgod is verder amper iets bekend.

    Enkele weken geleden vonden archeologen een tweede bewijsstuk in een ruine bij Comalcalco: een 1.300 jaar oude steen waarin een fragment gekerfd was. De steen ligt momenteel in het Mexicaanse Instituut van Antropologie en Geschiedenis.

    Sussende NASA
    "Niets erg zal gebeuren met de aarde in 2012", aldus de NASA op zijn website, als een ouder die zijn bange kinderen moet geruststellen. "Onze planeet is al meer vier miljard jaar oud en geen enkele serieuze wetenschapper is ongerust." Toch volstaat dat niet om duizenden cynici gerust te stellen.

    David Morrison, wetenschapper bij NASA, zegt dat hij dagelijks tientallen e-mails krijgt van "bijzonder ongeruste" mensen. Een jonge vrouw uit Denemarken mailde hem onlangs: "Ik ben een zwangere vrouw met een dochtertje. Gisteren overwoog ik om mijn tweejarig dochtertje, mijn ongeboren baby en mijzelf te doden, uit angst voor december 2012. Ik ben doodsbang om het einde van de wereld mee te maken."

    Een dertienjarige Amerikaanse mailde hem: "Ik overweeg zelfmoord te plegen. Ik ben doodsbang. Ik wil niet meer leven. Ik eis een uitleg." Een derde persoon schreef: "Ik ben zo bang. Mijn enige vriend hierin is mijn kleine hond. Moet ik haar nu al in slaap laten doen opdat ze niet zal afzien als de aarde vergaat?"

    Luxebunkers
    De Amerikaanse zakenman Robert Vicino is gespecialiseerd in het bouwen van luxebunkers op geheime locaties. "Wat als de voorspellingen kloppen", vraagt hij zich (wellicht een beetje opportunistisch) af op zijn website. "Aan welke kant van de deur wil je staan wanneer de wereld vergaat?" Volgens hem hebben al meer dan 5.000 Amerikaanse gezinnen bunkers besteld en wordt hij nu zelfs veel gevraagd in Europa.

    Een van Vicino's klanten, Steve Cramer, legt uit: "Wij zijn niet gek. Dit zijn beangstigende tijden. Mijn familie wil overleven. We moeten voorbereid zijn." Jason Hodge, vader van vier, noemt zichzelf nu al "een toekomstige overlever": "Een bunker is een investering voor het leven. Ik wil een plaats hebben waar ik mijn familie naar toe kan brengen als dat worst-case scenario uitkomt."

    Massazelfmoord
    Maar niet alleen in de VS zijn mensen ongerust. In de Pyreneeën verzamelen believers van over de hele wereld zich in het piepkleine dorpje Bugarach, waar de magnetische krachten blijkbaar uitzonderlijk sterk zijn. Het zijn die krachten die de mensen zouden beschermen tegen de apocalyps. Sinds het begin van vorig jaar hebben de 200 dorpsbewoners daar al 20.000 bezoekers ontvangen. De Franse overheid is bezorgd dat daar plannen gemaakt worden voor een massale zelfmoordpoging. (adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pub serveert bier voor honden

    Pub serveert bier voor honden


    In Newcastle heeft een pub bier voor uitzonderlijke klanten. Honden kunnen in de Brandling Villa Pub samen met hun baasjes van een pintje genieten. Het bier bevat natuurlijk geen alcohol en het smaakt ook niet zoals gewoon bier. Het drankje is gemaakt van mout, hop en vleesextracten.

    In de pub zijn alle huisdieren welkom, maar honden krijgen dankzij het bier speciale aandacht. Het bier is nog niet te koop in winkels en wordt dus exclusief door de pub aangeboden. Honden kunnen er trouwens ook van speciale gerechten genieten. Baasjes kunnen zich alleen best niet van glas vergissen... (gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemeense geheime dienst schiet met condooms

    Roemeense geheime dienst schiet met condooms

    De Roemeense geheime dienst schiet met condooms, die tot projectielen omgevormd kunnen worden. Dat heeft Marius Bercaru verklaard, de woordvoerder van de binnenlandse inlichtingendienst SRI.

    De voorbehoedsmiddelen worden gevuld met gel, water of zand. Daardoor ontstaat een rubberen kogel, waarmee vooral bompaketten vernietigd kunnen worden, bericht het Roemeense persagentschap Mediafax. Dergelijke projectielen vliegen sneller dan gewone kogels, lichtte de SRI-agent toe.

    Hij voelde zich verplicht een verklaring af te leggen nadat aan het licht kwam dat een SRI-eenheid in Boekarest 50 condooms had gekocht. (dpa/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse fysici ontdekken tijdelijke onzichtbaarheid

    Amerikaanse fysici ontdekken tijdelijke onzichtbaarheid

    Natuurkundigen die door het Pentagon gefinancierd worden, hebben een systeem voor "tijdelijke onzichtbaarheid" uitgevonden. Het toestel kan voor een uiterst kleine fractie van een seconde een gebeurtenis namelijk helemaal onzichtbaar maken. Dat blijkt uit een studie onder leiding van Moti Fridman van de New Yorkse Universiteit Cornwell, die in het vakblad Nature gepubliceerd werd.

    Het experimentele apparaat is geïnspireerd op onderzoek naar een "onzichtbaarheidsmantel". Maar in plaats van te zoeken naar een manier om een object in de ruimte te verbergen, onttrekt het systeem het object aan het oog in de tijd. De onderzoekers maken gebruik van de eigenschappen van het lichtspectrum en het feit dat de verschillende kleuren ervan zich aan heel licht verschillende snelheden verplaatsen.
     
    De toepassing begint met een groene lichtstraal door een optische vezel. Die straal gaat door een lens en wordt verdeeld in twee verschillende frequenties: een blauw licht dat iets sneller vooruitgaat dan de oorspronkelijke groene straal, en een rood licht dat iets trager gaat. Het aldus verkregen verschil in snelheid wordt nog versterkt door een transparant obstakel.
     
    Biljoensten van een seconde
    Dat miniscule gat bedraagt slechts 50 picoseconden, 50 biljoensten van een seconde, maar dat volstaat om een laser van een andere frequentie dan het licht in de optische vezel af te schieten. Na de korte ontlading versnelt een nieuw obstakel het rode licht en vertraagt het blauwe. Een lens bundelt de twee stralen dan opnieuw tot een enkele groene straal.

    De ontlading van de laser duurt slechts 40 picoseconden en is aanwezig, maar maakt geen deel uit van het herstelde licht en kan helemaal niet waargenomen worden. Die tijdelijke onzichtbaarheid zou volgens de onderzoekers toegepast kunnen worden om communicatie te beveiligen. (afp/adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaar voor altijd op een zondag?

    Nieuwjaar voor altijd op een zondag?

    Een astrofysicus en een econoom van de Johns Hopkins University in Baltimore hebben een nieuw kalendersysteem ontwikkeld waarbij een bepaalde datum altijd op dezelfde weekdag valt. Dat staat te lezen op de website van het wetenschappelijk magazine EOS .

    Volgens Richard Conn Henry en Steve Hanke biedt hun alternatieve kalender grote economische voordelen. Zo wordt het plannen van bepaalde activiteiten veel eenvoudiger, evenals het uitvoeren van meerjarige economische berekeningen.

    In het kalendersysteem tellen de meeste maanden 30 dagen. Maart, juni, september en december krijgen 31 dagen. Een jaar duurt op die manier 364 dagen, wat ongeveer 1,25 dagen korter is dan de werkelijke omlooptijd van de aarde om de zon.

    Als compensatie stellen de wetenschappers voor om eens in de paar jaar aan het eind van december een extra week in te lassen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude Stradivarius klinkt niet beter dan moderne viool

    Oude Stradivarius klinkt niet beter dan moderne viool

    Een oude viool, zoals een 18e-eeuwse Stradivarius of een Guarnieri, klinkt niet beter dan een modern instrument. Als violisten niet kunnen zien op welk instrument zij spelen, kunnen zij aan de hand van de klank geen onderscheid maken tussen oude en nieuwe violen.

    Dat heeft een groep wetenschappers rond Claudia Fritz van de Universiteit van Parijs vastgesteld.

    Zij schrijven over de resultaten van hun experiment in de Proceedings van de Amerikaanse Nationale Academie van Wetenschappen. Veel musici zeggen dat zij aan de klank van het instrument direct kunnen horen of het om een oude of moderne viool gaat.

    Donkere hotelkamer
    Fritz en haar medewerkers lieten 21 ervaren violisten in een verduisterde hotelkamer en met lasbrillen op zes violen spelen. Het betrof twee Stradivariussen, één Guarneri en drie moderne instrumenten.

    De musici moesten de kwaliteit van de violen beoordelen naar onder meer toonkleur en bespeelbaarheid. Zij moesten ook aangeven welke viool zij het eerst en welke zij het laatst mee naar huis zouden nemen om erop te spelen. Slechts 8 van de 23 violisten gaven aan een oude viool de voorkeur. Een van de twee violen van Stradivari kwam zelfs als slechtste uit de bus.

    Instrument waarderen

    In plaats van naar het 'geheim' van de Italiaanse vioolbouwers Antonio Stradivari en Giuseppe Antonio Guarneri te zoeken, zouden deskundigen in de toekomst beter kunnen onderzoeken hoe musici hun instrument waarderen, menen de onderzoekers. Er moet worden gekeken aan welke kenmerken zij een bijzondere waarde hechten en hoe die met meetbare eigenschappen van het instrument samenhangen. (mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met meubels gooien of in de lucht schieten: bizarre tradities op Nieuwjaar

    Met meubels gooien of in de lucht schieten: bizarre tradities op Nieuwjaar

    De overgang van oud naar nieuw wordt overal ter wereld duchtig gevierd, maar sommige landen houden er wel erg vreemde feestgewoonten op na.

    Zo is het in een bepaalde wijk in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg geen feest geweest als er geen meubels of huishoudtoestellen door de ramen naar buiten worden gekeild.

    Op die manier willen de bewoners schoon schip maken alvorens het nieuwe jaar in te zetten. De traditie is niet zonder gevaar, want in het verleden raakten er al meerdere mensen gewond, doordat ze niet tijdig konden wegspringen voor rondvliegende objecten.

    Kogels
    Nog een verontrustende feesttrend vinden we terug in Colombia, waar enthousiast in de lucht wordt geschoten met echte kogels. Dat gaat vaak ook gepaard met het afschieten van vuurwerk. De afgelopen tien jaar kwamen daarbij al meer dan 700 mensen om het leven en raakten 2.000 anderen gewond.

    Vuurwerk downloaden
    Op de Filipijnen, waar er doorgaans ook lustig op los wordt geknald, denken de autoriteiten een oplossing te hebben. Eerder dan zelf vuurwerk en voetzoekers de lucht in te schieten raden ze feestvierders aan mp3-bestanden van knalgeluiden te downloaden en die massaal af te spelen tijdens de festiviteiten. De geluidsbestanden kunnen gedownload worden op de website van het Filipijnse ministerie van Gezondheid.

    Kwade krachten wegvegen
    Onschuldiger gaat het er aan toe in Japan, waar de bevolking eensgezind de bezem ter hand neemt en kantoren en huizen een grondige beurt krijgen om schoon en netjes aan het nieuwe jaar te beginnen. Bedoeling is de kwade krachten van het afgelopen jaar uit zelfs de kleinste hoekjes en kieren te verwijderen. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterwerk wordt sleutel van de toekomst

    Achterwerk wordt sleutel van de toekomst



    Als het van de Japanners afhangt, heeft u binnenkort geen sleutel meer nodig om uw wagen te starten. Japanse wetenschappers hebben immers een biometrische scanner ontwikkeld die iemand kan identificeren aan de hand van hun achterwerk. Dat meldt de Daily Telegraph.

    De scanner, die normaal gezien unieke, onveranderlijke zaken als vingerafdrukken of de iris van het oog identificeert, is uitgerust met 360 sensoren die een 3D-profiel maken van hoe een persoon zit en kan op die manier ook identificeren wie ergens in of op zit. De nieuwe techniek zou niet alleen gebruikt kunnen worden om autosleutels te vervangen, maar ook bijvoorbeeld in bedrijven om paswoorden op computers onnodig te maken.

    Volgens de wetenschappers van het Tokyo Advanced Institute of Industrial Technology is het nieuwe systeem voor 98 procent accuraat. Het is slechts een kwestie om de sensoren in autozetels te implenteren, en dan zouden de nieuwe wagens in 2014 al in productie kunnen, klinkt het. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus leeft al 82 jaar met kogel in hoofd

    Rus leeft al 82 jaar met kogel in hoofd

    Een Rus blijkt al 82 jaar met een kogel in zijn hoofd rond te lopen. Het medische vaktijdschrift New England Journal of Medicine publiceerde vandaag röntgenfoto's van het hoofd van de man.

    Toen hij drie jaar was, werd de nu 85-jarige man per ongeluk in zijn hoofd geschoten door zijn oudere broer. De kogel van 1,2 bij 0,7 centimeter sloeg in onder de neus van de piepjonge Rus.

    Succesvol ingenieur
    De man, wiens naam niet is vrijgegeven, herinnert zich nu nog hoe hij 82 jaar eerder flauwviel en een aantal uren later weer wakker werd. Daarna herstelde hij, zonder enige vorm van medische hulp. Als volwassene werd hij een succesvolle ingenieur die zelfs rrn belangrijke onderscheiding kreeg van de autoriteiten in de toenmalige Sovjet-Unie. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China stelt snelste trein ter wereld voor

    China stelt snelste trein ter wereld voor


    China heeft een nieuwe hogesnelheidstrein voorgesteld die snelheden tot 480 km/u kan halen. Dat is 160 km/u sneller dan de huidige recordhouder. De trein is gemaakt van plastic materialen die versterkt zijn met koolstofvezels en moet een oud Chinees zwaard voorstellen.

    Nog geen jaar geleden stelde de Chinezen hun snelste actieve locomotief voor, die de 1.300 kilometer tussen Peking en Shanghai in amper vijf uur kan overbruggen. De trein bereikt daarbij topsnelheden van 320 km/u en een gemiddelde snelheid van 265 km/u.

    Toch is het niet zeker dat de Chinese treinen effectief tegen die waanzinnige snelheden door het land zullen vlammen. "Veiligheid komt nog steeds op de eerste plaats", zegt Zhao Xiaogang, voorzitter van de Chinese spoorwegmaatschappij.

    China heeft het grootste hogesnelheidsnetwerk ter wereld, met bijna 13.000 kilometer aan hogesnelheidslijnen. Tegen 2015 zou dat aantal verdubbeld moeten zijn. Al is het niet al rozengeur en maneschijn in het Chinese treinlandschap. In juli kwam een veertigtal mensen om bij een botsing tussen twee hogesnelheidstreinen. Sindsdien ligt de bouw van nieuwe treinen zo goed als stil. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antieke zegel aan klaagmuur in Jeruzalem aangetroffen

    Antieke zegel aan klaagmuur in Jeruzalem aangetroffen

    Israëlische archeologen hebben in de oude stad van Jeruzalem een zeldzaam, antiek zegel gevonden. Het zegel werd zowat tweeduizend jaar geleden gebruikt, in het tijdperk van de tweede joodse tempel. Dat heeft een van de onderzoekers, Eli Schukron, aan persagentschap DPA verteld. Met het zegel werden objecten gekenmerkt, die bij de diensten in de tempel gebruikt werden.

    "Op de zegel staat in het Aramees 'Daka Leja', wat puur voor God betekent", aldus Schukron. Het zegel bestaat uit klei en heeft een diameter van ongeveer twee centimeter. "Zo groot als een knop". De praktijk om voorwerpen als puur te kenmerken werd al in oude joodse religieuze geschriften beschreven.
     
    "Het is de eerste maal dat we een dergelijk voorwerp uit de tempel aantreffen", aldus de archeoloog. Het zegel werd aangetroffen bij opgravingen in de buurt van de klaagmuur in het oude Jeruzalem. De tweede tempel werd tijdens de joodse opstand tegen de Romeinse overheersing in de jaren 70 verwoest. De klaagmuur wordt nu als westelijke muur van de verwoeste tempel aanbeden en geldt als de meest heilige plaats van het Jodendom. (belga/sg)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre metalen spacebal valt uit de lucht in Namibië

    Bizarre metalen spacebal valt uit de lucht in Namibië

    Een enorme metalen bal met een cirkelomtrek van 1,1 meter is pardoes uit de lucht gevallen in Namibië. De holle spacebol weegt zo'n zes kilogram. De autoriteiten waren zo verbouwereerd dat ze de NASA en de ESA inschakelden.

    Het bijzondere voorwerp werd gevonden op een afgelegen grasveld in een dorpje in het noorden van Namibië op 750 km van hoofdstad Windhoek. De lokale bevolking had enkele dagen eerder verscheidene explosies gehoord.

    De bol heeft een diameter van 35 centimeter, een ruwe oppervlakte en lijkt uit twee helften te bestaan die aan elkaar werden gelast. Het gaat om een metaalmengsel dat de mens welbekend is. De ruimtebol werd gespot op 18 meter van de plaats waar hij insloeg en een hol van 33 centimeter diep en 3,8 meter breed achterliet.

    Een klein onderzoek op het net leerde de autoriteiten dat zulke bollen de laatste twintig jaar al herhaaldelijk gedropt werden in Zuid-Afrika, Australië en Latijns-Amerika.

    Het voorwerp werd half november al ontdekt, maar de overheden deden eerst een paar testen alvorens de vondst wereldkundig te maken. Zo moest eerst uitgesloten worden of het ding geen explosief was. De bol bleek hol en er bleek geen gevaar te zijn. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers: "Lijkwade Turijn bovennatuurlijk"

    Wetenschappers: "Lijkwade Turijn bovennatuurlijk"

    Italiaanse overheidswetenschappers zeggen bewijs te hebben gevonden dat de beeltenis van Christus op de beroemde lijkwade van Turijn gevormd is door een "bovennatuurlijke gebeurtenis". Dat schrijft de Britse krant The Independent.

    Een negatief van de afbeelding op het doek.

    Een negatief van de afbeelding op het doek. 
    Het katholieke geloof wil dat Jezus Christus in het stuk stof is begraven; anderen stellen dat de lijkwade een zoveelste vorm is van middeleeuws bijgelovig bedrog.

    De krant haalt onderzoekers aan van Enea, het Nationaal Agentschap voor Nieuwe Technologieën, Energie en Duurzame Economische Ontwikkeling. Zij zeggen dat Middeleeuwse vervalsers in het geheel niet over de vereiste technologie beschikten om die beeltenis in het linnen te branden. Zelfs slaagden zij er enkel in door een equivalent stuk stof te verschroeien door het te bombarderen met hoogintensieve uv-lasers.
     
    "Als de resultaten van ons onderzoek een filosofisch of theologisch debat uitlokken, laten we die conclusies over aan de ter zake bevoegde deskundigen", zei het hoofd van het onderzoeksteam, Paolo Di Lazzaro. (belga/sam)



    De lijkwade wordt momenteel tentoongesteld.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling Liz Taylor brengt 119 miljoen euro op

    Veiling Liz Taylor brengt 119 miljoen euro op

    De veiling bij Christie's van spullen van de overleden actrice Liz Taylor heeft 154,2 miljoen dollar (bijna 119 miljoen euro) opgebracht. "De interesse vanuit de hele wereld was overweldigend", verklaarde Marc Porter van Christie's Amerika. De veiling van onder meer kleding, juwelen en kunst nam vier dagen in beslag.


    Volgens het veilinghuis overtreft het resultaat ruimschoots de geschatte waarde. Christie's had een opbrengst van 30 tot 50 miljoen dollar verwacht.
     
    Vooral zaken met een sentimentele waarde waren populair. Zo ging een grote foto van Michael Jackson voor 146.500 dollar van de hand, terwijl de prijs op amper 2.000 à 3.000 dollar was geschat. Jackson had op de foto de woorden "voor mijn ware liefde, Elizabeth. Ik hou voor altijd van jou, Michael Jackson" geschreven.

    Duurste privécollectie ooit
    Voor de 190 juwelen, vooral diamanten, werd 137,2 miljoen dollar neergeteld, waarmee het meteen de duurste privécollectie is die ooit werd geveild.
     
    Voor alle spullen werd een koper gevonden. "Het is één van de meest bijzondere veilingen ooit, en een bewijs van de affectie die iedereen nog voelt voor Elizabeth Taylor", aldus Porter. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stoeproken' is Vlaams Woord van het Jaar

    'Stoeproken' is Vlaams Woord van het Jaar

    Met 16 procent van de stemmen is 'stoeproken' winnaar van de verkiezing het Woord van het Jaar 2011, zo hebben Van Dale Uitgevers en de VRT, de organisatoren van de verkiezing, bekendgemaakt.

    'Stoeproken' - roken op de stoep voor een café of restaurant wegens het rookverbod in de horeca - haalde het van 'frietrevolutie' (protest in België tegen het aanslepen van de regeringsformatie), dat op de tweede plaats komt, en 'heen-en-weerkind' op de derde plaats.
     
    Van 29 november tot en met 19 december kon gestemd worden op de tien genomineerde woorden voor het Woord van het Jaar 2011. Ook kon gestemd worden op de publieksnominaties in vijf categorieën. Op internetsites, weblogs, Twitter, Facebook en in radio- en tv-programma's werd de afgelopen weken gediscussieerd over de genomineerde woorden. Circa 16.000 mensen brachten een stem uit.

    In de categorieën Jongerentaal, Lifestyle, Sport-amusement, Economie en Politiek zijn de winnende woorden respectievelijk torenpoeper, stoeproken, belspeldel, citroenloopbaan en frietrevolutie. De definities van alle winnende woorden staan op http://woordvanhetjaar.vandale.be/.

    De Woord van het Jaarverkiezing werd in voorgaande jaren gewonnen door de woorden tentsletje (2010), ontvrienden (2009), swaffelen (2008) en bokitoproof (2007). (belga/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blikken treinstation brengt 28.000 euro op

    Blikken treinstation brengt 28.000 euro op


    Verzamelaars betalen fortuinen voor kunststukjes van Märklin.

    Een treinstation van de Duitse modeltreinbouwer Märklin van voor 1910 is bij het Zeeuws Veilinghuis in Middelburg afgehamerd op 28.000 euro.

    Het kleinood betreft het blikken station 'Pleisterplaats' van Märklin, voor de grote spoormaat 1. Het dateert uit de periode 1904-1909, zegt het Zeeuws Veilinghuis. Het station van 37 op 71,5 op 38 cm is nog in originele staat.
     
    De binnenzijde heeft wachtkamer, bagage, telegraaf. Buiten is er dubbel spoor. Tussen de sporen bevindt een tekstbord met plaatsnamen: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag. Met de trein was gespeeld op de zolder van Kasteel de Essenburg te Hierden.
     
    Vooraf was de opbrengst op 3.000 tot 5.000 euro geschat. Een blikken opwindtrein van Märklin uit ongeveer 1910 verwisselde voor 2.200 euro van eigenaar, een blikken treinstel van Märklin uit eveneens 1910 bleek 1.700 euro waard. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste vrouw van de wereld is 62,8 centimeter groot

    Kleinste vrouw van de wereld is 62,8 centimeter groot


    De 62,8 centimeter kleine Indiase Jyoti Amge is de kleinste vrouw ter wereld. Dat meldt althans het Guinness Book of World Records 2012. Jyoti wordt vandaag 18 jaar, meteen ook het moment om haar een certificaat met haar titel te overhandigen. "Ik ben heel blij met dit record", zo liet ze optekenen.

    Jyoti lijdt aan de erfelijke aandoening achondroplasie, die de groei van haar botten remt. De dame laat het hoofd echter niet hangen: volgend jaar acteert ze in twee Bollywoodfilms. Het vorige record stond op naam van de Amerikaanse Bridgette Jordan. Zij is 68 centimeter.

    "Jyoti meet 62,8 centimeter. Ze werd de afgelopen 24 uur drie keer gemeten, aangezien de lengte van een persoon licht kan variëren tijdens de dag. We hebben dan het gemiddelde genomen", zegt Rob Molloy van het Guinness Book.

    De nieuwbakken recordhouder vierde haar verjaardag en record met familie in Nagpur, 520 kilometer ten oosten van Mumbai (Bombay). (belga/vsv 

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!